godnatt!!

ja nu får det vara slut för idag, pallar inte mer. helt slut i huvudet. så nu säger jga godnatt :) någon som har tips på vad man kan ta när man är färkyld?? så fall dela gärna med dig , tack !

sov gott :)


Ge mig ..

ge mig nässpray och något slemlösande grejs , tack! orkar inte detta längre, sjukt jobbigt :(

hungrig som en griiis också, men orkar inte. vill ha pizza, hade varit sjukt gott för en gångs skull :) kebab pizza special eller vad säger ni ? :P haha..

denna dagen är ingen bra dag, ska iallafall försöka ta mig ur sängen och få i mig lite mat :)


Hjälp mig!!

gjorde ve mig igår och sen kom hanna och hämta mig så åkte vi hem till sara, vi skulle först till danmark och festa lite och framför allt äta pölse haha :) men det blev lite sent helt plötsligt och ddet var svin kallt så vi sket i att åka till danmark , Jonas kom upp istället så satt vi och för festa lite :) hade sjukt ont i min hals, och helt täppt i näsan men jag tänkte fan inte stanna hemma bara för det.

åkte ner till stan sen, in på stinsen , skit tråkigt folk så vi gick till utposten istället. köpte en cider , tog typ 1 timme innan jag hade fått ner den, fan min hals!

Hg kom och hämta mig och vi körde Jonas hem, mådde röv. somnade som en stock när vi väl kom hem och vakna klockan 9 i morse utav att jag inte fick någon luft. skit jobbigt för e helt täppt i näsa och hals men det kan fan inte släppa skit jobbigt är det, och ännu jobbigare är att jag orkar inte prata för ingen fattar haha :P och det är sjukt jobbigt. Blö, vill bara hem till mamma nu! Som alltid när jag är sjuk :(

får se vad jag gör.. orkar inte nu iallafall.. vill bara ha något slemlösande grejs så jag iallafall kan prata..

suck..

ska ställa mig i en varm dusch och få bort allt smink och skit från igår iallafall. måste ju ändån säga att jag hade en kanon kväll fast jag mådde som jag gjorde. nästa gång ska jag fan inte va sjuk och då jävlar ska det festas haha :)

hörs sen. Ciao :)


Vad är det för pro...

blev en perfekt kväll måste jag säga. åkte ut till tasty house när Andre kom hem från jobb, handlade lite nötter och godis , efter det åkte vi som sakt och sola , var riktigt skönt faktiskt och det behövdes. lagade middag, kotletter och potatisgratäng , hemma gjorde blev perfekt :) precis kommit ut från badet och nu väntas en film, får se vilken den blir :) sitter just nu och kollar på något skummt program på tv4 , haha .. "nu har jag fisit klart så nu kan du och din fruga gå in och bajsa".. vad är nu det för någon replik ? hahha.. ajja tur det är slut nu..

nu blir det ännu mer mys och sen sänge, längtat hela dagen efter den underbara sängen :) haha..

Ha en fortsatt trevlig kväll, Godnatt :)


nu är det dax för..

fredags mys, om det är det sista jag gööör :)
ja så är det, väntar på att Andre ska komma hem så ska vi åka och handla lite gott till ikväll :) sola ska vi också göra och sen blir det bara hemma mys :) skönt , är mega trött så pallar inte göra något speciellt precis !

Ha en trevlig fredag så hörs vi imorn :)

Så, skönt !!

funkar visst inte riktigt som det ska här idag, skriva kan man iallafall :) idag har jag varit ledig, har varit otroligt skönt, sovigt som en gris halva dagen :) var riktigt skönt och behövligt. sen har jag bara suttit framför tvn och datan hela eftermiddagen. pluggat lite smått lite då och då men får nog ta och läsa igenom det någon gång till så man kan det helt säkert i morgon. då är det ju skola hela dagen, suck!

hade ju hellre varit ledig i morgon än idag. men men det är väl sånt man får ta :) får se lite vad som händer ikväll, skulle egentligen behöva åka ut till min mamma och hämta min halsduk som jag glömde där. för den behövs verkligen nu. men men får se vad jag gör

ikväll blir det iallafall american pie the wedding :) kommer knappt ihåg filmen men tror den ska va bra, eller vad säger ni ??

Ha en trevlig dag allesammans Puss!

ett litet tips, vill ni har fler besökare till er blogg gå då in här




NO WAY !!!

att jag går ut mer idag , vilket skit väder det är..

snöat konstant sedan i morse när jag promenera ut till bussen, dem var också försenade tydligen så jag hann med den som jag egentligen missa ;P

va på noaks ark idag också, föreläsning om HIV/AIDS. skit bra var det och tycker att det vore en hel del som borde gå dit för oftast vet man ju faktiskt inte riktigt hur det smittas, jo genom sex men sen vad som smittas och inte smittas det är en annan fråga.

gick tillbaka till skolan, kände mig som en insönad iglo eller något åt det hållet. och det var inte bättre nu när man skulle hem, knappt så bussen kunde ta sig upp för backarna och när man själv skulle gå så var det hur mycket snö som heslt så det blev bara jobbigt plus att man inte såg något eftersom man går med luvan på och kollar ner i marken för att inte få snö i ögonen. PUST!

tur man är ledig i morgon iallafall :) skulle egantligen till Josefin nu i eftermiddag men det hoppar jag över, ingen som heslt lust att vara ute och köra bil i detta vädret plus att det verkar ha hänt en del olyckor. ¨så får ta det en annan dag istället :)

hoppas på att detta skitet ska sluta snart iallafall, vill ha 25 plus och SOL, nu !!

vill ha sommar, öl, stranden, bada och varmt , som jag längtar och jag tror inte jag är ensam om den saken, eller ?? :)

ha en bra dag ni som inte har någon snöstorm !


6 månader

Har ju glömt en sak, hade 6 månader med min snutt i söndags :) är glad för det vi haft, har och kommer att ha ♥


When I first saw you, I saw love
And the first time you touched me, I felt love
And after all this time, you're still the one I love

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there some day

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

Ain't nothing better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missing

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby




knappt 1 timme ;P

gick upp klockan 8 i morse för jag skulle till skolan, började klockan 9 med ett prov. var klar tjugo i 10 och sen var dagen slut. haha kändes lönt. körde fredrik och sara hem var ju ingen omväg precis :) har städat och städat i köket eftersom det var curry typ över allt från igår när jag försökte laga egen kyckling med grönsaker i currysås precis som på kina. lyckades ganska bra, smkade inte som på kina men var gott ändån :) så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, bode plugga för har ju prov i morgon också. men njae kan göra det sen :)

sola är jag riktigt sugen på men gjorde det igår kväll, och kände mig lite bränd efteråt så tror att det är säkrats att vänta någon dag iallafall. hade en tanke på att ställa mig och baka men nej det pallar jag inte heller.. får se vad jag hittar på :) vill bara va ute för att det är sol och fint väder men det är ju så jäkla kallt :S Brr :( 10 minus när jag gick upp, fifan :(

längtar något enormt till helgen :) speciellt lördag , hoppas att det blir av och jag hoppas att det blir skit kul :)

nu ska jag försöka hitta på något :) ha en trevlig dag Puss

 


hemma kväll :)

blev bara en hemma kväll för mig själv iallafall, faktiskt hur skönt som helst. har lyckats bli klar med en del till skolan så nu slipper jag det iallafall :) alltid skönt att få undan lite så man inte sitter med en hel hög med arbeten sen..
lämnade av Hg innan iallafall och hann knappt innanför dörren förän jag skulle köra igen, Hanna och sara till högaborg så det gick rätt fort :) sitter här och kollar reprisen från paradise hotell och käkar lite chips det är min lördag det :)


Sol och en massa mys :)

blev en helt lyckad kväll igår faktiskt :) Hg körde mig till sara, skit svårt att hitta parkering där ju så tyckte det var bäst. satt och snacka ett tag och sedan kom även josefin och Hanna, gick ner till netto och handlade lite till våra tacos :) blev en massa gott och fan vad jag käka och efter ja då stank man vitlök värre än jag vet inte vad :) snacka, spela spel och hade en trevlig kväll :) var väl hemma vid 1 tiden så var det raka vägen ner i sängen för jag va as trött.

vaknade i morse utav att det var sol ute så himla skönt :) klädde på oss och åkte till åstorp och gick lite i skogen där :) kändes som vi gick i en evighet, konditionen är inte på topp, verkligen inte! måste göra något åt det och komma igång ordentligt :) kanske man får lite mer ork till allting med. åkte och sola där efter och nu är det dags att hitta ett nytt ställe för detta börjar bli riktigt kasst, dörren gick nästan inte att stänga, skit kallt i rummet, locket på solariet som åker ner a sig själv. osv. så nej inte raka rör mer :( kanske om man ska stå upp men inte annars.. frågan är bara var det finns något bra , någon som vet ??

tvätta även min bil idag, behövdes verkligen. så nu är den röd och fin igen ;) får se hur länge det håller haha ..

ikväll ska Hg iväg, så har lägenheten för mig själv. först tyckte jag att det skulle bli riktigt skönt men nu, nej ush jag har ångrat mig vill inte sitta här hela kvällen :( får se vad jag hittar på..

ni får ha en trevlig lördag iallafall :) Pusss :)


nu är det dax för fredags mys :)

med josefin, Hanna och sara :) tacos och en massa snack är vad som står på listan än så länge. vart vi kommer hålla hus är en annan fråga men det löser sig i slut ändan :) nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig klar. hoppas ni får en trevlig fredag :)



Om snabba cash och en tjockis som lukta svett..

var på bio igår kväll med sara och kolla på snabba cash, skit mycket folk. alla stod i kö för att de skulle ha biljetter men som tur var hade vi redan hämtat våra på dagen så  vi smet förbi och satte oss inne i salongen. filmen skulle börja 18.30 men när klockan nästan var 7 hade den fortfarande inte börjat. dem hade något som var isönder så därför det var så mycket folk och därför det tog sån tid, för att alla skulle få chans att se filmen från början.

inte nog med det fick jag nån tjockis sidan om mig som bara stank svett , uuwwe :(

inte så värst kul när man ska sitta där i 2 timmar, vände mig om och där satt sara på ena sidan och grät medans tjockisen satt och skratta för fulla livet. hur kan man skratta åt folk som bli ihjäl skötna ?? han hade nog inte alla hönsen hemma..

filmen var iallafall helt okej, lite små dryg i mellanåt men i slutet var den så jävla bra så jag ville inte den skulle ta slut. och när jag väl kom hem och tänkte på filmen lite grann så var det faktiskt väldigt bra :) har ju inte läst boken innan vilket nog var bra, för brukar alltid bli fel när man först läser boken och sen ser filmen för då sitter man bara där och blir arg för dem inte har tagit med vissa saker som dem har med i boken. men hade dem tagit med allt hade ju filmen blivit 10 timmar lång och vem orkar sitta där så länge ?? inte jag iallafal..

åkte hem efter det och somnade gott :) var sjukt j*la trött i morse och har inte piggnat till allt för mycket under dagen. var en helt okej skoldag iallafall. :) åkte hem till mamma efter och städade till henne, tjäna man lite extra pengar :) satt även och plugga till provet i morgon som vi har i omvårdnad. diabetes är det denna gången och jag kan ju det ganska så bra sen vi hade det i medicinsk grundkurs. så tror det ska bli bra i morgon :)

fredag är det då också, tanken var att jag och sara skulle ut, men njaae blir nog nästa helg istället och i morgon blir det bara mys hemma hos henne som det ser ut just nu. vad som annars händer i helgen har jag ingen aning om. tar dagen som den kommer så får ni hålla utkik efter vad jag har gjort :)

nu ska jag ta och lägga mig i ett skönt bad :) sen blir det sovdags, har längtat heeeeeellllla dagen :P hehe.

ha en trevlig kväll. Puss Hej :)

 


snabba cash :)

nu blir det snart bio måste skynda mig och göra ve mig :)
hoppas på att den är bra, någon som vet ??


en 45 minutare :)

va i skolan idag mellan 14.15-15 ungefär, kändes lönt haha ? hoppade över första lektionen för att slippa hålla på att köra fram och tillbaka och slippa betala en massa parkerings avgifter, så det arbetet kan jag lika gärna skicka in, så däför gjorde jag bara provet på eftermiddagen :)

åkte till city gross och handlade lite mat efter det, sara va med mig som sällskap :) kom hem och skulle laga falukorv  i ugn men fattades en massa och falukorven var fortfarande frusen. så åkte till maxi oxh handla istället. handlade spätta och lite sånt gott istälet. när vi kommer hem har självklart falukorven tinat haha :) jaa iallafall det får vi äta en annan dag..

i morgon ska jag på bio med sara ska se, snabba cash :) hoppas på att den är så bra som alla säger!

nu ska jag gå och laga min fisk iallafal.. ha det så bra :)


är du så otacksam att du inte ens kan få fram ett tack ???

är du så otacksam att du inte ens kan få ur dig ett tack ?

Trots att det har blivit som det har blivit så är jag inte en dålig människa för det. vi har varit vänner så många år att jag inte bara kan sluta bry mig. för sån är inte jag, det är samma sak om man gjort slut med sin pojkvän som ett exempel och man går och grubblar på att man aldrig kommer glömma honom. men helt plötsligt utan att man inte ens märker det så har man slutat bry sig. och det är väl så det är att allt tar sin lilla tid helt enkelt. Nu har det blivit som det har blivit och jag är nästan säker på att det hade slutat så här ändån, för tro mig det behövs två personer som kämpar inte bara en, och när man hela tiden får jag har inte tid så tröttnar man ju tillslut eller hur?? en gång sa en person till mig att man har alltid tid så länge man vill ta sig tid, och jag tycker det stämmer till 100 procent. för man tar sig tid till det man vill ta sig tid med men tyvärr ville du nog inte ta dig tid till oss, vår vännskap. Känner inte igen dig längre, visst att alla människor förändras oftast till det bästa men jag vet inte om jag kan säga att det har blivit till det bästa. vilket är väldigt synd för du var en helt underbar person när jag lärde känna dig och när man sitter här och tänker tillbaka på gamla tider, vi har delat både glädje och sorg tillsammans. vi har haft våra stunder men det har väl alla, alla måste vi få en liten paus lite då och då och det tycker jag bara är mänskligt. eftersom man kan inte sitta ihop hela tiden, alltid. Men på den sista tiden har det bara funkat att träffa mig när du har haft några problem. och jag har ställt upp så många gånger för dig, alltid! för det är så jag gör med dem som står mig nära. När det sen kommer en dag där jag kände att jag ville ha någonting tillbaka så fick man det som ett hugg i ryggen, för då var det inte alls som du ville. så sorry men då funkar det nog inte att du finns i mitt liv. för jag tycker att det handlar om att ge och ta, använda huvudet och tänka igenom vissa saker.

Jag gjorde ett val i mitt liv, att ha det så här, och jag kan säga att jag ångrar det samtidigt som jag inte gör det. för jag hatar, hatar och hatar personer som inte kan göra rätt för sig. och speciellt på ett väldigt fult sätt. Ärlighet , det kommer man längst med så är det bara!!

Jag förväntar inte mig att du ska svara mig när jag hör av mig, aboslut inte. Men jag trodde helt ärligt att du var lite mer människa än så här. du har tjatat så mycket om att du bara ska tänka på dig, vad som ä bäst för dig så att du mår bra, men du verkar inte ha skänkt en tanke på resten utav personerna i din omgivning, och nej jag pratar inte bara om mig själv utan alla andra som också står dig nära.

Jag har världens underbaraste vänner,även om det skulle vara att jag ringer kl 3 på natten så vet jag att utan problem att dem hade ställt upp för mig. dem är ärliga mot mig och det är dem jag kan lita på och jag är så otroligt glad över alla våra pratstunder där jag bland annat har snackat så mycket om det här. Att du aldrig kan ta dig tid och jag knappt stod ut med det längre, för man blir sjukt ledsen när man får det svaret alltid. och jag är så glad att dem har lyssnat och förstått mig till 100.
och som tur är vet jag att de alltid kommer stå vid min sida, vad som än händer.


Många års vänskap, många års glädje och sorg. många år med en helt underbar person som jag trodde stod mig närmre än vad hon gjorde. känns ledsamt när man sitter och tänker på det, men jag har försökt ge de en chans, även nu. men då kan du inte ens ge ett svar. Sorry men då får du leva ditt "perfekta" liv för dig själv!!



Bara för att man försöker ändra sitt utseende ska man väl inte behöva ändra sin personlighet??

nu ska jag lämna detta ämne och börja leva mitt eget liv till det bästa :) Livet är kort det är bara att inse det, så lev dagen som den vore din sista !

Ha en trevlig kväll :)


trevlig eftermiddag :)

nu har mamma, mormor och jonny precis gått. dem kom vid två tiden och skulle hälsa på här för första gången :) fick tulpaner av mamma plus en vas så nu ser soffbordet helt anorlunda ut haha :) fick även en kakbok av min mormor, 7 sorters kakor så nu ska här bakas :) hehe!

har varit en trevlig eftermiddag. men jag är rastlös och lite smått hungrig. vet inte vad vi ska ha till middag, har tagit fram köttfärs men vad ska man göra med den ?? börjar få slut på ideer. skit jobbigt faktiskt.. tänk man ska komma på något att äta i resten av sitt liv , Puh!

nu ska jag ta och plocka undan här lite, och i morgon hoppas jag att min förkylning är över för jag pallar inte längre :(
hopps ni får en trevlig söndag iallafall :)

Puss!


Dagens:

Humör: glad men sjukt trött
Gjort: varit på ö&b,skopunkten,maxi och hos mammsen :)
Planer: sova
Ser på: någon film på tv3
Lyssnar på: ljudet från tvn
Dricker: sockerdricka
Äter: en godis bit då&då
Klädsel: joggingbtxor & en tjocktröja
Bästa: fick träffa min kise idag :)
Sämst: att min förkylning är tillbaka :(
Väder: snö, kallt och blåsigt
Vill ha: en hund
KÄRLEK: till min älskade familj


en hel dag :)

började morgonen med att gå upp ganska tidigt, eller ja 11. ville få ut lite mer av helgen än vad man brukar om tex går upp vid 14.
gjorde ve oss och körde bort till skopunkten efter det åkte vi till matz skor, ö&b och en runda till maxi. blev 2 maxi korvar också till lunch. skit gott :)

handlade lite som behövdes på maxi iallafall och på ö&b blev det lite smått och gott. alltid bra att ha :)
sen åkte vi hem till mamma och jonny :) kela med min kise, saknar henne så mycket så på måndag ska jag åka hem och va hemma hela dagen :) mys mys :)

precis städat en massa för i morgon kommer mamma, jonny och mormor oc hälsar på , trevligt :)

ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer hända, ska väl ta och laga lite mat och sen får vi se :)

ni får ha en trevlig lördag iallafall :) Puss!


vad händer med..

internet ?? så jääääkla seeegt :( skit tråkigt att sitta här. precis fått i mig lite mat efter många om och men och det var rätt gott men mår dock inte så värst bra nu iheller, febern tillbaka?
ja det lär jag väl märka i morgon när jag vaknar kanske. har iallafall inte tid till att vara sjuk mer.

sitter just nu och kollar på lets dance. eller ja, har inte kollat så jätte mycket men sjukt man kan lära sig dansa så bra på så kort tid. :)

nu orkar jag inte skriva mer.. hörs i morgon istället så ska ni får veta min planer :)

nu tar jag..

precis kommit innanför dörren, har varit en bra dag i skolan idag annars faktiskt. har gått jäkligt fort och kina maten till middag var nog det bästa :) kom nyss innanför dörren och började med att dammsuga upp fler granbarr som låg här, är så trött på det nu :(

när Andre kommer hem ska vi ut till väla ett tag och kolla runder. är så trött på det stället men man får väl ställa upp ändån.

vad som annrs händer idag, det får vi se. nu tar jag helg iallafall och det hoppas jag att ni också gör :)

Puss hej :)


då var det klart..

fick städat lite grann innan, fint som fasiken haha :) precis käkat lite middag också, blev chili con carne med ris, sallad och bröd skit gott :) så nu är jag riktigt mätt.

ska sätta mig och läsa lite till provet i morgon. sen blir det tv och efter det godnatt så ser min kväll ut iallafall :)

fredag i morgon. ohyes :) skönt! Älskar helg , men vem gör inte det?

ha en trevlig torsdag . ciao !


Shopping, I'm like :)

var i skolan i morse mellan 9 och 12, helt lugnt var det kommer bli värre i morgon då man ska va där änna till 15. kunde varit tvärt om är alltid skönare att komma hem tidigt på en fredag, eller vad säger ni ??

efter skolan gick jag och sara en runda på söder, den där korta jackan jag ville ha hade jag redan handlar när vi hade rast haha, snabbaste köpet jag varit med om. tog jackan gick in i prov rummet och sen till kassan, tillbaka upp till klassrummet och fortsatte vår lektion haha :P varför kan det inte vara så enkelt alltid ??

handla iallafall en lite kuvertväska som jag kan ta när jag tex ska ut , skit nice var den :) och billig ;P

åkte sedan ut till PANG, ett varuhus där allting kostar från 10 kr typ. handlade bara en dusch kräm hitta inte det jag tänkte mig . gick en sväng på familia men hitta ingenting där heller. började till och med bli trött på att gå i klädesaffärer :P så vi gick in på maxi, handlade lite mat till ikväll osv.

så har precis kommit innanför dörren och ska strax börja städa känns som det behövs, iallafall dammsuga. jag hatar att dammsuga. någon mer som gör det ?? :)

dags att sätta fart. vi hörs sen :)


sorry, sorry, sorry :)

för jag inte skrivigt något idag men åkte hem till mamma direkt efter skolan för att min katt inte skulle va ensam så länge och där satt Jonny (min styvpappa) och jobbade. Jahapp trevligt med sällskap iallafall :)

tanken var att jag skulle göra klart ett arbete men det blev 3 istället , skönt! ligga lite lite före iallafall.
och fick mina slutbetyg för höstens kurser också och de var MEGA bra :) Vg i psykologi A, vård och omsorg och arbetsmiljö och säkerhet och G i medicinsk grund, så jag är hel nöjd och fått tillbaka min motivation lite gran :) det lönar sig att ligga i iallafall :)

för er som inte vet så började jag skolan igen i september, vill jobba med äldre eller på sjukhus så det var bara att sätta sig vid skolbänken igen och läsa till undersköterska. Hade mina betyg varit bättre sen gymnasiet så hade jag nog satt mig och läst till sjuksköterska direkt men nu är inte fallet så. mina betyg från gymnasiet är hel kassa haha :( :P
får hoppas att det håller i sig nu iallafall, ska kämpa som aldrig för, ohyes :)

medans jag satt hemma läste jag ett julkort som vi hade fått, av mina kära kusin som skrev att hon skulle försöka komma och hälsa på oss och det hoppas jag verkligen , hade varit sjukt roligt :)

Nu ska jag koll lite tv och sen blir det sängen, skolan i morgon 9-12 och efter det en snabb visit i stan med sara :)

hörs i morgon ! Ciao :)


MUMS!! :)

blev att jag följde med Andre hem till Hansson, va ju bara tvungen att kolla hans lägenhet plus att det inte är speciellt ansträngande iheller.
så åkte dit och kolla på när hans pappa och farfar höll på. satte mig i köket och sen va jag igång och drog tapet i köket :) haha gick faktiskt rätt bra och jag hade kunnat suttit där tills det var klart.

men hungriga va vi båda två, det hända jag fått i mig på hela dagen är 1 korv med bröd =/ Hm, det är nog inte speciellt bra!!

så åkte inom Maxi och handlade lite godis och en cola :) har varit sugen på godis nu ett bra tag och ibland får man unna sig något.

håller på att laga lite mat just nu blir bara något enkelt, pommes och chicken nuggets, gott med massa vitlök :) MUMS :)

Senare ikväll väntas Paradise hotell :) wiho.
skolan i morgon ju så får se till att gå och lägga mig i tid så jag kommer upp i morgon för det är väldigt viktigt att jag gör det. !!!

nu ska jag fortsätta med min matlagning : ) ha en bra kväll och missa inte PH klockan 22 :)




Oh Yes =)

gick precis upp, ska göra lite frukost och sen sätta mig och plugga. hoppas er dag ser bättre ut :)
förkyld fortfarande och det gillar jag verkligen inte :(
orkar inte skriva mer, så vi hörs senare :)


släng över det på någon annan ??

hatar detta här.. varför kan man inte bara slänga över förkylningen på någon annan, typ någon man inte alls gillar.. Mohaha ! :)

har varit hemma hos mamma en stund innan idag :) skönt att komma ett tag och kela med min lilla katt :) och på söndag kommer dem hit och dricker kaffe :) thihi :)

Måste ju bara få ur mig lite ilska också. haha :)

hur svårt är det egentligen att bara göra rätt för sig direkt?
istället kommer man med en massa bortförklaringar hela tiden..
det blir ju mer och mer pinsamt och det bästa av allt är att det inte bara är jag som tycker så.
förstår inte vad som fattas i huvudet på den här personen någonting måste det ju var eftersom det är så svårt att förstå vad man ska göra. Ahh blir så j***la irriterad på såna människor, som säger en sak men gör en annan..

Ha en trevlig kväll för det ska jag försöka ha iallafall :)

Puss till er som förtjänar det ;P






godmorgon :)

nu är jag äntligen vaken och uppe, och självklart mega förkyld , detta suger! trodde jag börja bli frisk i lördags men i igår eftermiddag kom det pang på typ :( ush hatar detta..

tur jag är ledig idag och i morgon så man har en chans att bli frisk för på onsdag måste jag dock till skolan, missar för mycket annars :(
får väl sitta där och snora helt enkelt, nasty :(

så det blir bara hemma och lugnt hela denna dagen också, ska väl hämta andre sen hos sjukgymnasten det är väl så långt jag lär komma idag :P

hoppas ni får en bra dag iallafall :)

efter lång väntan..

så kom vi äntligen iväg igår kväll.
pallade inte sitta hemma men orkade inte festa eftersom jag fortfarande känner mig en aning förkyld och jag vill helst inte att det ska bli värre så därför kände jag att det hade nog inte varit så smart att gå ut och festa det första jag gjorde.

Bowling stod på schemat från början men Tommy och Josefin men hon mådde inte heller bra.

så jag och hg käkade lite här hemma och kolla lite tv och sen åkte vi hem till dem, pratade och kolla film , hur mysigt som helst faktiskt :) skönt att komma hemifrån oc kul att träffa dem.
va hemma vid tre tiden i natt och nu är man en aning seg fortfarande. tvätt dags idag är det med och det finns inget tråkigare, bara sitta och vänta på tvätten hela tiden och man kan ju inte precis åka iväg på något som tar mer än 1 timme. Nej tvätta suger !! :)

ska faktiskt ta och skriva klart ett arbete till skolan också så det är gjort, tråkigt att sitta med hur mycket som helst sen :)

ha en trevlig dag Pusss :)


en lurvig, tjock liten kille ..

öppnar mitt hjärta och berättar om saknaden..

.. för ungefär två år sedan blev jag totatalt förälskad i en lurvig, tjock liten kille. även om han inte var min egen så tyckte jag om honom precis lika mycket och jag vet att alla i min omgivning visste om det också.

så ofta jag kunde och fick så lånade jag honom och ställde upp alltid både för föärldrarnas skull och min egen. det var det bästa jag visste att få låna honom. glömer aldrig första gången, haha han skulle åka med mig i bilen , jag satte honom i sätet sidan om mig men där skulle inte han va utan han skulle sitta i mitt knä, det var nog den besvärligaste bilfärden jag varit med om och han med haha.. kan inte låta bli att skratta när jag skriver det, detta var första gången den lille lurviga saken var hemma hos mig och det ända den gjorde var att bita i min strumpa.. så gulligt :)

Jag hade redan en lite gulleplutt sedan innan, eller ja, min mormor hade det fram till förra året då vi var tvungna att avliva henne, det var den värsta dagen jag någonsin har varit med om i hela mitt liv. där har varit personer i min familj som har lämnat mig/oss allt för tidigt men att se någon dö, ja det hoppas jag att jag aldrig behöver vara med om igen.

jag kommer ihåg den dagen som det vore igår och saknaden är så enormt stor. Jag tjatade alltid på mamma att jag ville ha en egen lite hund men hon sa alltid men du har Lady det räcker väl. ja tänkte jag det är klart det räcker. tiden var inne för henne och där stod jag utan någon vove. men som tur var så fanns den lilla lurviga saken bara ett telefonsamtal bort vilket gjorde allting lite lättare. det hjälpte mig att gå vidare och jag vet att det hjälpte resten utav min familj också, speciellt min mormor.

..ush, tårarna bara rinner just nu, haha men det kan inte hjälpas..

nu är allt borta och jag vill inte säga att det är mitt fel, för det tycker jag inte det är. Även om jag inte hade öppnat min mun och sakt just de här sakerna så tror jag att det hade slutat så här iallafall, tyvärr.
Varför duger man bara när det är något problem men inte annars ??

Var, varannan dag sitter jag på blocket och tittar efter en lite vove som kan bli min egen, som ingen kan ta ifrån mig . jag hittar många och hur gärna jag vill så känner jag att det inte är rätt. För det första tänker jag inte köpa en hund när vi knappt får plats två i en etta, det är inte shyst mot hunden, för det andra så måste jag gå ut skolan och för det tredje så måste jag ha någon som kan ta hand om den om jag tex. vill åka på semester. så tyvärr får det vänta ett tag till men jag fortsätter att drömma så är det bara !!

...hade det bara gått hade jag spolat tillbaka tiden ett helt år...

nu har jag fått lätta mitt hjärta litegrann iallafall, och nu lämnar jag detta ämne innan mina tårar tar slut.

tack för att ni läste och hoppas ni får en bra dag :)

min lilla Lady <3



den lilla lurviga plutten!!

min lilla kise fick också var med, tur hon finns hos mig fortfarande :)


detta suger :(

har haft en väldigt väldigt tråkig dag, men så är det väl när man är sjuk :(
tur andre kom hem så jag fick lite sällskap iallafall:)
i morgon ska jag bara sova så jag blir frisk !
vill ut och hitta på saker, gå till skolan och leva mitt liv som jag brukar inte sitta här isolerad och sjuk!! It's sucks
:(

blir lite tv nu iallafall får väl se hur länge man orkar vara uppe idag.


nog roligt..

nu är man sjuk också, eller jag börjar bli.
vaknade mitt i natten av att jag fick skit ont i nacken och efter det vände jag och vred på mig tills jag lyckades somna om. klockan ringde halv 8 och jag gick upp för att känna hur jag mådde. mega irriterad i min hals och min nacke var inte bättre så sjukanmälde mig idag ! :(

suck, hoppas bara att det blir bättre för jag orkar inte sitta här bara :(

nu ska jag ta och stoppa i mig lite mat och något att dricka !
hoppas ni får en bra dag :)

hemma igen :)

blev middag hemma hos Andres föräldrar vid 13 tiden idag så det blev vår frukost, gott var det :) satt där och snacka och hade trevligt en bra stund faktiskt och har nyss kommit hem.
fy tusan vad kallt det är ute :( Brr, vill inte alls gå ut mer idag. ett varmt bad hade inte varit helt fel faktiskt .

skolan i morgon och jag kan bara säga SUCK , hur ska jag kunna komma upp klockan 8 på morgonen när jag har lyckats vända på dygne totalt ??

ställer klockan varje morgon för att jag inte ska sova bort hela dagen men nej jag klickar och sover vidare tills jag vaknar, alldeles för sent !

så lär bli en väldigt väldigt seg dag i skolan i morgon , antagligen bättre på fredag :)

nu ska jag ta och krypa ner i soffan under en filt ett tag :)

 


hemma och paradise hotell

hemma från mormor igen :) god mat, haha nej tyckte inte alls om köttet men resten var gott som fan :) var riktigt hungrig när jag kom dit :) stack där ifrån för en timme sen typ och stack och sola med min snutt :)

så nu blir det snart film efter paradise hotell. måste ju säga vilket skit program egentligen men igår kväll när jag kolla på det blev det helt plötsligt intressant. men herregud den nya tjejen alltså vad tror hon ?? att man ska ligga med så många det bara går i tv ?? jaja det är ju hennes val men fattar inte det..

nej nej ska öppna en påse chips och blanda ihop en dipp nu :)

puss hej :)


middag..

hos mormor ikväll, ska bli riktigt gott :) och i morgon ska vi till hgs föräldrar och käka lite på dagen :)

känns rätt onödigt att vara ledig en onsdag faktiskt, man kan inte göra så mkt ändå för man ska ju upp tidigt dagen efter ändån men man ska väl inte klaga har ju varit ledig igår och idag också sen går man i skolan i 2 dagar och sen är man ledig till på tisdag :) så det är rätt gött ändån :P haha..

nu ska jag sätta mig och plugga lite till provet på torsdag får väl se hur det går :)

ha en bra dag :)


PUH!!

nu börjar jag strax bli klar med den här städningen , har diskat, dammsugat, dammat, slängt ut jul granen, och nu är det bara toaletten kvar PUH !!

är faktiskt helt slut redan, den där julgranen var ett projekt för sig alltså, fy fan vad den barra :S det gillar vi inte alls, NEJ!!!

Får sätta lite fart för snart kommer andre hem och då är det handling som står på listan, tror jag iallafall :)

Have fun :)


inte speciellt roligt alls..

godmorgon :) sovit gott? det vetifan om jag har iallafall, känns som det tog hundra år innan jag somna och hela natten har väl mest bestått av att vakna, sova, vakna osv.

nu är man iallafall uppe, precis tryckt i mig två mackor och ska alldeles strax börja städa upp här lite, ska ta ut granen också eftersom den bara barrar så kulorna trillar av :P hahaha..

ush ush ush, får väl ta och sättta fart så man kommer någonstans idag :)


I'm back !!!

Hellooo :)

stack ner och mötte josefin utanför solariet och ställde mig i ett stå sloarie denna gången också för det brukar alltid vara så sjukt kallt i det rummet där det står två. hoppades bara på att jag inte skulle bli lika stekt som förra gången haha, men jag vettifan har i och för sig inte känt något än men det kommer kanske, vet iallafall att jag måste in i duschen för man luktar ju apa efter man solat, tvyärr. men istället för en dusch blir det nog ett bad,äh får se sen :)

håller även på att få rätt på mitt photoshop men det vill verkligen inte som jag vill, och min hjälp är inte hemma haha :P får väl vänta tills han kommer hem helt enkelt.

borde diska men jag orkar inte så tror jag tar det i morron när jag är ledig och har hela dagen på mig, ska även plugga då också ha ju prov på Torsdag så kan lika gärna börja i tid än sitta med allt dagen innan.

Brr , kallt som attans är det med :(  vill verkilgen ha sommar nu nu nu :) Härligt !!

nej får ta och göra lite nytta nu . ha det bäst gott folk :)


SOL :)

yes yes, solning som gäller nu , hörs senare :) Ciao !

världens bästa familj :)

åkte hem till mamma innan, var bara mormor och min lille kusin, fredrik heter han .. bara så ni vet :P .. full rulle hela tiden haha, alla saker är jätte kul enligt han, men det är väl så det är när man är 1 år :)

efter ett tag kom resten utav familjen hem och då blev det full rulle på alla haha :P var faktiskt riktigt trevligt att va hemma idag, tycker bara det är synd att min morbro med familj bor i sthlm, det är ju lite långt dit tvärr.. men får väl ta mig tid sen att åka upp där :) för snart kommer där en lite till ju :) skönt att familjen utökar sig :) hehe, slipper mamma tjata på mig hahha :P

har precis kollat en film, riktigt bra var den faktiskt :) the ugly truth tror jag den hette, så den rekomenderar jag :) skulle ju egentligen till josefin och tommy ikväll, men det får vi ta en annan gång istället :)

livet är ju inte slut än :) det är nytt år och bara till att leva upp till det bättre :) för det här året kommer bli bra, det vet jag!

ha en trevlig kväll och sov gott när ni väl ska :)
Puss hej :)


lite bättre :)

idag skulle jag egentligen med mamma, jonny, min morbror och theres till danmark och ha lite trevligt, klockan 10 ringde mamma och väckte mig men jag orka verkligen inte, massa buss och sånt.. så nej . mormor är hemma hos oss i bjuv och tar hand om ungarna så snart ska jag dit istället och hålla henne sällskap :)

ikväll blir det nog att träffa Josefin en runda, får se vad vi kommer fram till att göra men det löser sig nog :)idag är ma iallafall inte lika seg som igår snarare tvärt om, rastlös som fan så nu ska jag lämna detta och gå och göra ve mig. :)

ha det så bra.
ciao !


Nytt år :)

nu är det ett nytt år och gårdagen blev som den blev, stack ut till micke och sara och hade skit trevligt med mat och goa personer , efter ett tag blev det inte så värst bra , tänker inte gå in på vad här för dem som vet de vet liksom. ringde iallafall huset som kom och hämta oss och körde oss till roger så vi var där precis lagom till tolv slaget, kul att träffa nytt folk :)

och den här natten måste ha varit den kallaste, gick hem från högaborg till dalhem och jag har nog inte frysigt så mycket i hela mitt liv fy fan !!

sumering utav kvällen, helt okej men kunde varit bättre.

idag är man inte mycket människa. skit seg och sitter och väntar på min kebab tallrik :) mm, fick bli hemkörning idag för jag pallar inte haha :)

lite bilder från kvällen kommer här :)











resten hittar ni på min facebook sida :)


RSS 2.0