är du så otacksam att du inte ens kan få fram ett tack ???

är du så otacksam att du inte ens kan få ur dig ett tack ?

Trots att det har blivit som det har blivit så är jag inte en dålig människa för det. vi har varit vänner så många år att jag inte bara kan sluta bry mig. för sån är inte jag, det är samma sak om man gjort slut med sin pojkvän som ett exempel och man går och grubblar på att man aldrig kommer glömma honom. men helt plötsligt utan att man inte ens märker det så har man slutat bry sig. och det är väl så det är att allt tar sin lilla tid helt enkelt. Nu har det blivit som det har blivit och jag är nästan säker på att det hade slutat så här ändån, för tro mig det behövs två personer som kämpar inte bara en, och när man hela tiden får jag har inte tid så tröttnar man ju tillslut eller hur?? en gång sa en person till mig att man har alltid tid så länge man vill ta sig tid, och jag tycker det stämmer till 100 procent. för man tar sig tid till det man vill ta sig tid med men tyvärr ville du nog inte ta dig tid till oss, vår vännskap. Känner inte igen dig längre, visst att alla människor förändras oftast till det bästa men jag vet inte om jag kan säga att det har blivit till det bästa. vilket är väldigt synd för du var en helt underbar person när jag lärde känna dig och när man sitter här och tänker tillbaka på gamla tider, vi har delat både glädje och sorg tillsammans. vi har haft våra stunder men det har väl alla, alla måste vi få en liten paus lite då och då och det tycker jag bara är mänskligt. eftersom man kan inte sitta ihop hela tiden, alltid. Men på den sista tiden har det bara funkat att träffa mig när du har haft några problem. och jag har ställt upp så många gånger för dig, alltid! för det är så jag gör med dem som står mig nära. När det sen kommer en dag där jag kände att jag ville ha någonting tillbaka så fick man det som ett hugg i ryggen, för då var det inte alls som du ville. så sorry men då funkar det nog inte att du finns i mitt liv. för jag tycker att det handlar om att ge och ta, använda huvudet och tänka igenom vissa saker.

Jag gjorde ett val i mitt liv, att ha det så här, och jag kan säga att jag ångrar det samtidigt som jag inte gör det. för jag hatar, hatar och hatar personer som inte kan göra rätt för sig. och speciellt på ett väldigt fult sätt. Ärlighet , det kommer man längst med så är det bara!!

Jag förväntar inte mig att du ska svara mig när jag hör av mig, aboslut inte. Men jag trodde helt ärligt att du var lite mer människa än så här. du har tjatat så mycket om att du bara ska tänka på dig, vad som ä bäst för dig så att du mår bra, men du verkar inte ha skänkt en tanke på resten utav personerna i din omgivning, och nej jag pratar inte bara om mig själv utan alla andra som också står dig nära.

Jag har världens underbaraste vänner,även om det skulle vara att jag ringer kl 3 på natten så vet jag att utan problem att dem hade ställt upp för mig. dem är ärliga mot mig och det är dem jag kan lita på och jag är så otroligt glad över alla våra pratstunder där jag bland annat har snackat så mycket om det här. Att du aldrig kan ta dig tid och jag knappt stod ut med det längre, för man blir sjukt ledsen när man får det svaret alltid. och jag är så glad att dem har lyssnat och förstått mig till 100.
och som tur är vet jag att de alltid kommer stå vid min sida, vad som än händer.


Många års vänskap, många års glädje och sorg. många år med en helt underbar person som jag trodde stod mig närmre än vad hon gjorde. känns ledsamt när man sitter och tänker på det, men jag har försökt ge de en chans, även nu. men då kan du inte ens ge ett svar. Sorry men då får du leva ditt "perfekta" liv för dig själv!!



Bara för att man försöker ändra sitt utseende ska man väl inte behöva ändra sin personlighet??

nu ska jag lämna detta ämne och börja leva mitt eget liv till det bästa :) Livet är kort det är bara att inse det, så lev dagen som den vore din sista !

Ha en trevlig kväll :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej helena det var mycket bra skrivit av dig jag förstår dig ha det bra

2010-01-19 @ 18:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0