Hjälp mig!!

gjorde ve mig igår och sen kom hanna och hämta mig så åkte vi hem till sara, vi skulle först till danmark och festa lite och framför allt äta pölse haha :) men det blev lite sent helt plötsligt och ddet var svin kallt så vi sket i att åka till danmark , Jonas kom upp istället så satt vi och för festa lite :) hade sjukt ont i min hals, och helt täppt i näsan men jag tänkte fan inte stanna hemma bara för det.

åkte ner till stan sen, in på stinsen , skit tråkigt folk så vi gick till utposten istället. köpte en cider , tog typ 1 timme innan jag hade fått ner den, fan min hals!

Hg kom och hämta mig och vi körde Jonas hem, mådde röv. somnade som en stock när vi väl kom hem och vakna klockan 9 i morse utav att jag inte fick någon luft. skit jobbigt för e helt täppt i näsa och hals men det kan fan inte släppa skit jobbigt är det, och ännu jobbigare är att jag orkar inte prata för ingen fattar haha :P och det är sjukt jobbigt. Blö, vill bara hem till mamma nu! Som alltid när jag är sjuk :(

får se vad jag gör.. orkar inte nu iallafall.. vill bara ha något slemlösande grejs så jag iallafall kan prata..

suck..

ska ställa mig i en varm dusch och få bort allt smink och skit från igår iallafall. måste ju ändån säga att jag hade en kanon kväll fast jag mådde som jag gjorde. nästa gång ska jag fan inte va sjuk och då jävlar ska det festas haha :)

hörs sen. Ciao :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0