NO WAY !!!

att jag går ut mer idag , vilket skit väder det är..

snöat konstant sedan i morse när jag promenera ut till bussen, dem var också försenade tydligen så jag hann med den som jag egentligen missa ;P

va på noaks ark idag också, föreläsning om HIV/AIDS. skit bra var det och tycker att det vore en hel del som borde gå dit för oftast vet man ju faktiskt inte riktigt hur det smittas, jo genom sex men sen vad som smittas och inte smittas det är en annan fråga.

gick tillbaka till skolan, kände mig som en insönad iglo eller något åt det hållet. och det var inte bättre nu när man skulle hem, knappt så bussen kunde ta sig upp för backarna och när man själv skulle gå så var det hur mycket snö som heslt så det blev bara jobbigt plus att man inte såg något eftersom man går med luvan på och kollar ner i marken för att inte få snö i ögonen. PUST!

tur man är ledig i morgon iallafall :) skulle egantligen till Josefin nu i eftermiddag men det hoppar jag över, ingen som heslt lust att vara ute och köra bil i detta vädret plus att det verkar ha hänt en del olyckor. ¨så får ta det en annan dag istället :)

hoppas på att detta skitet ska sluta snart iallafall, vill ha 25 plus och SOL, nu !!

vill ha sommar, öl, stranden, bada och varmt , som jag längtar och jag tror inte jag är ensam om den saken, eller ?? :)

ha en bra dag ni som inte har någon snöstorm !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0