Om snabba cash och en tjockis som lukta svett..

var på bio igår kväll med sara och kolla på snabba cash, skit mycket folk. alla stod i kö för att de skulle ha biljetter men som tur var hade vi redan hämtat våra på dagen så  vi smet förbi och satte oss inne i salongen. filmen skulle börja 18.30 men när klockan nästan var 7 hade den fortfarande inte börjat. dem hade något som var isönder så därför det var så mycket folk och därför det tog sån tid, för att alla skulle få chans att se filmen från början.

inte nog med det fick jag nån tjockis sidan om mig som bara stank svett , uuwwe :(

inte så värst kul när man ska sitta där i 2 timmar, vände mig om och där satt sara på ena sidan och grät medans tjockisen satt och skratta för fulla livet. hur kan man skratta åt folk som bli ihjäl skötna ?? han hade nog inte alla hönsen hemma..

filmen var iallafall helt okej, lite små dryg i mellanåt men i slutet var den så jävla bra så jag ville inte den skulle ta slut. och när jag väl kom hem och tänkte på filmen lite grann så var det faktiskt väldigt bra :) har ju inte läst boken innan vilket nog var bra, för brukar alltid bli fel när man först läser boken och sen ser filmen för då sitter man bara där och blir arg för dem inte har tagit med vissa saker som dem har med i boken. men hade dem tagit med allt hade ju filmen blivit 10 timmar lång och vem orkar sitta där så länge ?? inte jag iallafal..

åkte hem efter det och somnade gott :) var sjukt j*la trött i morse och har inte piggnat till allt för mycket under dagen. var en helt okej skoldag iallafall. :) åkte hem till mamma efter och städade till henne, tjäna man lite extra pengar :) satt även och plugga till provet i morgon som vi har i omvårdnad. diabetes är det denna gången och jag kan ju det ganska så bra sen vi hade det i medicinsk grundkurs. så tror det ska bli bra i morgon :)

fredag är det då också, tanken var att jag och sara skulle ut, men njaae blir nog nästa helg istället och i morgon blir det bara mys hemma hos henne som det ser ut just nu. vad som annars händer i helgen har jag ingen aning om. tar dagen som den kommer så får ni hålla utkik efter vad jag har gjort :)

nu ska jag ta och lägga mig i ett skönt bad :) sen blir det sovdags, har längtat heeeeeellllla dagen :P hehe.

ha en trevlig kväll. Puss Hej :)

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Kan ju spela Guitarr Hero hos Sara, hon och hennes pojkvän(?) var ju här och köpte vårt för ett tag sen ;D

2010-01-21 @ 22:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0