Rasta fläsket

Vi var ute och rasta fläsket innan som jag skrev, blev dock inte den längsta rundan eftersom det blåste lite kallt, så gick hem och käka räksallad med keso och Rocky fick en korv sen hoppa vi in i bilen och åkte och hälsa på mormor en stund :) Efter det åkte vi till Pålsjö skog för jag tänkte att där är bra att gå och jag behöver röra på mig, men det gick bra o gå den första biten sen tvärstanna hunden , de höll på att gräva upp tennis banorna och en massa annat runt omkring så vet inte om det var det som gjorde honom rädd, tog han under armen och gick en bra bit in i skogen men nej han vägrade gå, så det var bara att vända om. Försökte gå lite utanför istället men gick inte det heller, så vi åkte hem. Varmt som en bastu i bilen och för första gången detta året hade jag AC igång en stund iaf sen var fönstret öppet det är såå mkt skönare faktiskt :)

Är hemma nu och vill bara ut hela tiden, men vet inte var jag ska ta vägen riktigt, hade kunnat gå ut och gå igen men hunden verkar lite trött. Så får väl sitta ner ett tag till och sen ut och röra på oss helt enkelt.

Älskar detta vädret, det är så underbart och jag blir så lycklig när det är sol :) Dock blir jag enormt rastlös och eftersom de flesta jobbar om dagarna så är det inte så lätt att umgås med folk heller. Ska bli skoj när Sarah ska vara mamma ledig då lär hon ju ha sällskap dag ut och dag in utav mig haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0