Några rader

Har tappat det här med bloggen helt, men ibland så kan man väl skriva några rader iaf :)

Känns som jag lever på jobb just nu, det står mig verkligen upp över halsen och jag längtar till denna månaden är slut vilket den är snart. Varje dag vill jag bara stanna hemma med Wille, känner mig hemsk när jag bara jobbar och jobbar.. Speciellt idag när jag skulle lämna honom och han inte alls ville det. Gör ont i hjärtat och jag var nästan bölefärdig när jag satte mig i bilen på väg hem. Usch ibte alls kul.. Men som sagt snart är november slut.

Det börjar närma sig jul också, i helgen ska det jul pyntas här hemma, mysigt kommer det bli :) Wille har börjat med jul pyssel på förskolan också, jätte kul att se allt han gör där :)

Nej ska ta och göra mig klar nu, får se när det dyker upp ett inlägg igen annars finns jag ju på insta med bättre uppdatering än här :) @heeleenas heter jag där! Ha det !




Blä

Fy fasiken vad jag hatar att vara förkyld, det är så otroligt jobbigt när man inte får luft och jag är redan trött på att torka näsan! Hoppas möget försvinner snabbt!

I morse när Wille väckte mig så sa jag till han att kalla på pappa, han satt där i sängen o skrek pappa och det tog en stund innan jag fatta att han redan hade gått till jobb. Vi klev upp strax innan 8 så var skönt att få sovit lite längre iaf :)

Jag ska faktiskt köra mot jobb om en stund, ska på möte med chefen idag. Hoppas det går bra hihi :) medarbetarsamtal är det så inget farligt haha.

Just nu hade jag velat bädda ner mig eller stoppa huvudet under varmt vatten och fått rensat hela systemet! Blää, känner mig lite gnällig idag men det får man väl ibland ? 




Ögonbryn och förkylning

Dagarna rullar på och det har varit ganska mkt jobb för min del, tråkigt att man typ aldrig är hemma och jag saknar de här hemma väldigt mycket. Jag har iallafall tid med Wille varje förmiddag men det känns som det inte räcker alltid.  Det kommer bli bättre så fort november månad är slut och vår avstämning på jobb är över :)

Just nu är hela familjen förkylda, näsorna rinner på oss alla och jag hoppas inte drt blir värre än så för jag pallar verkligen inte vara sjuk igen. 

Just nu ligger killarna och sover, jag sitter i soffan och absolut ingenting, någon timme till här hemma sen kör jag mot jobb. Låt denna dagen gå snabbt ! 

I torsdags var det dags att göra mina ögonbryn hos bästa Petra, just nu är de jätte mörka o jag känner knappt igen mig själv men det kommer nog bli super bra när det väl är läkt :) 




En bra helg :)

Helgen har rullat på och fort har det gått, jag har hunnit med lite innan jag har börjat jobba. I lördags kom Sarah, kimbo och Rocky hit. Barnen lekte, jag bjöd på lunch, fick snackat en massa med Sarah och vi hade en mysig förmiddag :) alltid roligt med besök och Wille blev överlycklig när Rocky kom. När Wille vaknade stod han och peka mot dörren och vinka allt han kunde, tror hab saknade dem :)

Igår fick jag sovmorgon, vi gav Andre paket eftersom det var fara dag, han trodde jag hade glömt honom men nejdå :) såklart inte.

Har hunnit med en del idag med, åkte till väla efter jag lämnat Wille på förskolan. Fick med mig tre tröjor till mig själv och lite underkläder och sen såklart fick jag med mig lite byxor och tröjor till Wille. Hitta en skit snygg tröja till Andre men den vågade jag inte köpa, inte alltid att vi har samma smak haha :)

Ska fixa ihop lite oh äta till mig nu men jag har verkligen slut på idéer just när det kommer till lunch :/ ska hinna vila ögonen en liten stund innan jag ska börja jobba också. Vi får se vad jag hinner med ! :)






Lite uppdatering

Ja just det jag hade en blogg också..
Har inte direkt känt mig så motiverad att skriva här, tappat lusten faktiskt. 
Men lite uppdatering kan ni ju få iaf :)

Inte för att det hänt så speciellt mkt, dagarna rullar på och jag jobbar för fullt och Andre också på sitt nya jobb. Wille har haft en hosta som vägrat släppa så idag gjorde vi ett nytt försök på vårdcentralen, var så jäkla mkt folk i måndags så då gick vi hem igen. Det tog tid även denna gången men det fick det göra och astma medicin fick vi med oss, hoppas att det hjälper iaf. Tur han är pigg och som vanligt annars förutom all trot, herregud vad han kan sätta tålamodet på prov och jag kan bli helt slut bara efter en timme haha. Vi tar oss igenom det också såklart :)

Vi har hunnit med den första julmarknaden i helgen som var, det blev också kalkon middag hos mamma. Denna helgen jobbar jag så då blir det väl inte så mkt gjort för min del. Söndag är det iallafall fars dag och present är köpt :)

Annars har det väl inte hänt så mkt mer, jag försöker mig på en nyttig månad. Går väl sådär med det, men lite nyttigt och lite onyttigt så blir det iallafall en bättre kombo än bara onyttigt :)

Ha en bra fredag & trevlig helg !





RSS 2.0