nu är helgen snart slut men min börjar :)

nu är denna helgen snart slut och nu börjar min ledighet, iallafall i två dagar precis som ni nyss har haft.

har ju varit på praktiken hela helgen, som tur är är min handledare bäst så jag slapp jobba dubbelskifft haha :) s¨å jäkla gött annars hade min helg varit förstörd.

fredags gjorde jag inte speciellt mycket eftersom jag slutade vid halv 7 så det va bara hem och sätta sig framför idol och sen va det sängdsx eftersom jag skulle upp klockan 07.00 på lördagen. och det gick hur bra som helst det var värre idag, Puh säger jag bara men det var bara att sänga i sig en macka när man kom dit och sen va man igång igen. trivs som fisken i vattnet :)

men skönt ska det bli att vara ledig, att får sova lite längre :)

så får se vad de här dagarna har att erbjuda :)

var nere på julskyltningen innan och kolla på ljusshowen på kärnan , jäkligt häftigt faktiskt :) helt otroligt!
men nej nu ska jag kolla film med min snutt så ni får har en bra kväll.

tjoho :)



här är en bild som jag hittade, dem jag tog kommer upp en annan dag !


gå in här och få fler läsare till din blogg :)

funkar kanon bra faktiskt =) så det är värt att testa :)


http://www.viraltrafik.se/?Heeleena

massa gjort idag =)

kom hem lite tidigare igår från praktiken. skulle egentligen slutat 21.00 men fick gå redan vid halv 8 , skönt faktiskt att komma hem lite i tid :)

kom innan för dörren och vek lite tvätt och kolla blocket.se och hitta en byrå, en sån smal malm byrå som kan passa bra på toan, 300 spänn så vi ringde som idioter , där va en annan tjej som skulle komma o kolla på den på torsdag men halv tio igår kväll körde vi ut till höganäs och köpte den :) självklart passa den inte på toaletten, den va ju för bred så just nu står den i hallen. och där passar den rätt bra så länge iallafall. nu ska vi bara få tag i en malm byrå som är brun/svart , en dubbel .. så får väl hålla utkik så ofta man kan efter en sådan.

idag var jag ledig, sov ut i morse och skönt var det. sen kom hg hem och det blev lite mat och duschande, efter det åkte vi ner till stan, jag skulle till doktorn ju,, kolla min mage :) skit bra doktor faktiskt. så nu hoppas jag att jag kommer få ett svar snart, bara en massa undersökningar som ska göraas först :) så rekomenderar er att gå till Citykliniken som ligger på söder :) skit bra är dom !

handlade lite innan okcås ute på city gross, eller ja det blev en hel del :) så får hoppas det räcker hela månaden :)

nu ska jag åter gå till tvn och smälta maten :) sen blir det hemma lagad milkshake :) gott gott :)
ledig i morron med, ska göra klar mitt arbete, träffa josefin, byta däck osv.

så får se om vi hörs i morn men ni får hålla utkik :)

Ciao !


första dagen avklarad :)

första dagen på praktiken är avklarad.
och det gick skit bra :)
mkt trevlig personal som jobba där :) och jag trivs redan, efter första dagen, helt otroligt :)
känns som de här veckorna bara kommer rusa iväg innan jag ens har lagt märke till det :)
skulle slutat halv 4 idag men blev halv 2 istället ändrade ju schemat så jag bara skulle gå 75 procent :) skönt att man fick fixa det själv om hur jag ville komma och gå :)

men i morgon är det mellan 12.30 och 21 :) och det kommer nog gå bra :)

efter jag slutat idag åkte jag till mormor, hon bor ju mittemot så det är ju skönt :) får hon lite sällskap också :) satt iallafall där ett antal timmar och snacka och käka risgrynsgröt gott gott :) första för detta året och mer ska det bli :)

nu har vi precis ätit och badat :) va skit vamt så blev inte så länge :P
snart är det ullared :) haha får vi väl se hur mkt tanten handlar för idag :)

hörs en annan dag, tror inte jag hinner i morgon :)
ha det så bra så längre. Puss Hej :)


rösta på världens bästa :)

Klart att ni ska rösta på min lilla kise :)

http://kattensdag.se/2009/kisselina/


hur kan ma va så sjukt trött ?

va en trevlig kväll igår :) satt bara hemma hos sarah och hans till klockanm va ett typ. sen va jag skit trött så blev hem och sova direkt :) och idag är jag riktigt seg, inte bakfull utan bara trött. ligger i soffan framför tvn just nu och här lär jag väl ligga resten utav dagen. och bara tanken på att jag ska upp klockan 6 i morgon jaa ush :S hade helst sluppit , iallafall i morrgon :)

orkar inte skriva något mer nu utan uppdaterat efter min praktik i morgon.


Kalas =)

har nyss kommit hem från maxi, handlade lite kött som vi kan laga nu när vi har pause från kalaset.
Hans fyller ju år på tisdag så dom har kalas idag, kom in där lite över 3 och hur mkt folk som helst, krängde lite kakor och satt och snacka lite, trevligt :)

nu ska vi bara laga lite mat och byta om och sådär och sedan köra hem rocky till hans mamma och sedan blir det fest :) får hoppas på en bra kväll.

hoppas att ni också får det :)



grattis Hans :)

vilken dag :)


gick upp 0720 och började göra ve mig, gick till bussen och åkte till skolan lite innan 8 för att börja en hel dag med medicinsk grundkurs. först hade vi prov och det gick jäkligt bra för mig, hade 60 av 72 möjliga , känns riktigt skönt faktiskt. och detta va ju prov på allt, cellen, hjärtat, sinnesorganen,hjänan, matspjälkningen osv.

efter det va det självarbete med en massa frågor som vi skulle besvara, blev mest en massa prat men fick en massa gjort ändån :) blev uppföljning på det och sedan tandborstning på varandra hahhaha :P BLÖ !! men det fixade vi på vårt eget lilla sätt.

blev hämtad på skolan halv 4, åkte ut på systemet och handla till i morgon och inom väla och köpte paket till Hans. efter det åkte vi hem till mamma och jonny, hämtadde mitt schema till praktiken som börjar på måndag. snacka lite med dem och sedan pkte vi till maxi och handlade lite till ikväll. provsmakade en massa bröd där inne upptäckte jag va skit hungrig och prov smaka hur mkt som helst haha men blev iallafall två bröd :) gott till frukost i morgon :)

sitter just nu och inväntar Idol igen, just nu är det paus och sen kommer resten vid halv 11 ungefär.. så det är bara att vänta.. lägg dags i normal tid idag va tanken så man är pigg till i morgon , skönt att sova ut för det är det jag ska göra hela helgen för på måndag börjar jag kl 07.00 !!!! Herregud, upp klockan 6 .. =(
ajja det fixar sig , mitt shcema va rätt ok ändån, inte allt för många långa dagar och inte alltför många lediga dagar. bättre att va där ofta så man kommer in i det tycker jag, har ju bara 4 veckors praktik.

ajja nog diskuterat om det för ikväll iallafall :P

nu blir det tv och något gott , fast jag är rätt mätt efter kebab tallriken , hihi :)

ha det bra !
godnatt!


sjukt tråkigt :(

guuuuud vad jag är uttråkad. väntar på maten ska bli klar och sedan bär det av till solningen. sen är det mer plugg som gäller. prov på hela medicinsk grund. i morgon. nog kul och det kommer bli sååå kul att gå till halv 4 i morgon på en fredag =/

ush nej, tur det är helg sen iallafall. slappe på fredag antar jag :) lördag blir det först kalas klcoakn 3 hos sarah och hans och fest på kvällen :) så får väl åka ut i morgon och handla något att dricka :)

får se om jag skriver mer sen annars ha de så bra :)

puh, va det blåser !


idag började jag morgonen med att göra prov i psykologi, tror att det gick rätt bra faktiskt. pluggade som en dåre igår. så här mycket har jag ALDGRIG pluggat i hela mitt liv kan jag ju bara säga så jag borde väl känna mig stolt :) bjöds iallafal på fika och lite sånt gott på eftermiddagen när vi hade arbetsmiljö så det va helt ok .

Hg kom och hämta mig efter skolan och vi körde ut på center syd IGEN.. för han va ju säkeer på att hitta en jacka men neej :P

ajja sen skulle vi åka hem  och ja jävlar vad de blåste och regna, såg helt läskigt ut när man kolla på himlen ena sidan va kål svart och den andra ljusare. vi låg och tryckte bakom alla lastbilar hela vägen så det tog en jäkla tid men men bättre det än att åka av vägen :)

har precis kommit hem från sarah och hans. satt där inne ett tag och snacka lite skit och hjälpte sarah att packa in jul klappar tiilll alla ungar .. orkade 3 eller kanske 4 sen va de inte kul mer haha !

jag hoppas iallafall att det inte är sånt här väder i morgon för då ska jag INTE gå ut !! då blir det sängen heeeeellla dagen :) Haha skoja, massa plugg i morgon med och sen prov på fredag. skönt med praktik nästa vecka ..

nu ska jag ta och krypa ner under mitt varma täcke :) Godnatt :)


JAG SKA KÄMPA!!

nu börjar allting bara gå neråt säger bara varför ?

varför just nu ? varför händer det saker som jag inte vill ? varför kan inte allting bara va bra ?

jag ska kämpa som aldrig förr, detta ska inte påverka resten utav mitt liv. jag ska kämpa som aldrig förr.

Även om det går som tyngst och alla tvivlar. Låt dem tvivla.
Även om alla snackar skit. Låt dem snacka.
Håll huvudet högt. Högre. Högst.
Även om du ramlar. Kliv upp igen.
Även om du är ängslig, ensam. Hitta modet.
Bli odödlig. Odödligare. Odödligast.
Även om du inte orkar. Finn energi. Även om du inte kan. Försök.
Tappa inte respekten. Självrespekten. Livsrespekten.
Lär dig av motvinden, och håll i medvinden så hårt du kan.
Att våga misslyckas är att utvecklas.


åter söndag !

då var det söndag igen, tiden går så fort hinner ju knappt med längre.
dags för skola i morgon med prov direkt på morgonen, inte så himla skoj men det får man väl ta kan ju hoppas att det går bra iallafall :)
får läsa lite till senare.
har vrit ute en sväng på center syd, flawor team, jysk och ikea idag. hemskt mycket folk. men handlade bara ett par träningsbyxor jag kan ha när jag ska jobba :P

igår blev det en massa film, först kolla vi på drag me to hell sjukt bra va den faktiskt, och fy fan va rädd jag blev hoppa till ett antal gånger och det betyder ju att filmen är bra :)

efter den kollade vi på finding neverland så otroligt bra är den filmen och samma som förra gången blev det, jag böla som en gris. och att den är verklighetsbaserad gör den baraännu bättre . åh den hade jag kunnat se så många gånger till :)

efter det blev det någon film som gick på tv vet inte vad den hette men bra va den och efter alla filmer somnade jag som en stock :)

nu ska jag fortsätta med mitt pluggande så jag inte sitter här hela natten, snart mat också :)

ciao !


väla och lite annat :)

det blir en hemma kväll idag :) skönt faktiskt, inte helt fel och bara sitta hemma och kolla film och käka godis :) just nu håller jag på att laga mat, kotletter och klyftpotatis :) skit gott :)

va ju på väla innan med sara, handlade julklappar till mamma och mormor :) så får hoppas att det blir bra, nu har jag bara en julklapp kvar sen är jag färdig, skönt att va ute i god tid iallafall :) vissa har ju inte handlat någonting :P ja just det ska ju försöka hitta något till hg också :) och det är inte det lättaste.
men löser sig nog det med, är det någon som har ett tips så snälla säg det :) ?

nu ska jag fortsätta med min mat lagning, ha en bra kväll :)


godmorgon eller godeftermiddag kanske det är :P

har ju faktiskt varit uppe ett tagg så morgon kan jag inte kalla det , har gjort klart ett arbete eller ja nästan iallafall tar det andra senare, ska ut på väla med sara först nu snart ska bara bli klar hehe :)
skriver mer när jag kommer hem igen
här är några bilder från gårdagen i skolan :)


min tumme


emmis hals


jespers arm


sara och hennes besök på toaletten :P


saras arm

min tumme igen !


tillslut blev vi omplåstrade :)


sjukt bra dag :)

började med att vi hämtade rocky i morse och sedan åkte jag iväg till skolan eftersom vi skulle ha LABC :) gick lite segt från början men sen blev det fan kul, skratta så jag höll på att trilla av stolen :) och jag blev av med min tumme också =/ ska ladda upp en bild på det så fort jag har kopplat in telefonen i datan :)

efter det åkte jag hem och byta om och tog med rocky hem till mormor och satt där och snacka ett tag efter det hämtade jag upp Hg och vi åkte hem till mamma :) och sedan blev det hem och laga pizza, haha gick inte så bra men gott va det :)

sarah hämtade rocky innan och inte ville han följa med henne hehe :P min lilla plutt hihi :)

Idol är igång på tvn och sedan blir det en film och efter det lägg dags antar jag, skit trött är jag och vill gärna va pigg i morgon :)

så nu ska jag vara lite social med min älskling :)

ha en bra kväll
ciao!

åhh vad ska jag göra ?

ja jag börjar få lite besluts ångest om vad jag ska göra i helgen. i morgon är det iallafall skolan som gäller , ABC i morgon ( Andning, blödning, chock. ) och efter det blir det hem och hämta rocky så ska han få följa med mig hem till mormor och snacka lite skit :) eller ja inte rocky då, han kan ju inte prata iallafall inte så jag förstår :P efter det blir det kanske (om jag hinner) hem till mamma en runda och säga hej :) och till kvällen blir det bara slappe framför tvn och Idol :)

Lördag där emot ska jag nog ta och passa på att sova ut, göra klart ett arbete och på kvällen får jag se vad jag orkar och har lust till, Fest eller inte ? Hmm det är frågan! men det återkommer jag med i morgon hehe :)

Söndag, då händer det väl inte allt för mycket antar jag, ska iallafall ta mig ner och sola och senare blir det nog en runda hem till Josefin och Tommy, längesen man va där nu så det ska bli kul :)

nu ska jag snart krypa ner under täcket och drömma mina drömmar :P

godnatt :)


tjena hallå :)

Brr.. kallt som fan är det idag :(
va bara i skolan mellan halv 9 och 10 idag, hade prov och det gick nog bra kändes det som iallafall :) sen har det varit full rulle, åkte hem och käka frukost sen åkte vi hem till mamma för jag skulle hämta lite post sen bar det av till city gross och handla lite som vi behövde. och efter det blev det upp till jobb och lämna och hämta papper och sen sjukgymnasten och nu har vi nyss kommit hem :)
har egentligen en del arbeten jag tänkte jag skulle göra nu men jag är sjukt trött så ska lägga mig och vila en stund hade jag tänkt, får se om jag gör arbetena sen eller i helgen :)

ha det så bra så länge :)

tuff dag med massa skoj :)

ja gud ja, mätt är jag :) precis käkat hemmalagad kebab tallrik :) sjukt gott va det åt som hästar båda två haha och nu är det ullared som gäller :) på Tv alltså, helt sjukt vad vissa hanlar fattar det inte :P

har varit igång hela dagen åkte till skolan lite innan 9 i morse och sen bar det ut iväg till city gross och pantade burkar och handlade en jäkla massa dricka :) sen åkte vi till biltema och sedan ut på rust och harald nyborg. när vi skulle köra där ifrån såg jag en lilja bil (sarahs jobb ) och där i satt lilla Rocky och väntade på sarah och micki haha :p så vi väntade på dom fick låna rocky så han fick åka med oss istaället och sedan åkte vi ut till påsjö skog och gick en lååååång runda . kom precis till bilen när det börja ös regna , tur vi hann iallafall. åkte hem, badade rocky för han va ju inte ren haha.. och sen åkte vi tre ut och hälsa på mammsen och kisen va ju bara de två som va hemma :) efter det lämnade vi rocky till en yrvaken Hans och sen stack vi och sola, PUH vad varmt !

blir lite tv till ikväll och sedan en dusch , lång dag i morgon :) sjukgymnast,skola och sedan jobb både idag och i morgon :)

ha det så bra.. hejhej :)

söndag igen :(

blev kalkon igår då som sagt va skit gott :) åt så jag höll på att spricka haha :) fredde kom ju och hämtade oss så att vi kunde ta något att dricka och det gjorde vi blev några cider och en massa wii spelande :) bowling hela kvällen haha det var jag, Hg hans mamma och pappa och hans mormor och morfar :) förlorade gjorde jag nog bara en gång :) aa det va riktigt kul faktiskt fast hade ont i armne tillslut .

åkte hem med hans mormor och morfar så vi slapp gå hela vägen i det kalla vädret och det var väldigt skönt att slippa. sen somnade jag som en stock va ju skit trött. och idag har jag tillbringat min dag genom att sitta här och skriva en massa arbeten så nu blev jag klar med 3 stycken och har bara 3 kvar, pust ! de får jag göra i morgon helt enkelt så jag blir klar !!!!

nu blir det en johan falk film till, så jäkla bra :) har sett 4 av 6 så vi har denna och en till kvar sen hoppas jag att det kommer fler :)

så nu säger jag godnatt :)


lördag :)

började morgonen med att vi gick upp klockan 11 på en lördag ? !! haha skönt va det ändå så inte hela dagen bara försvinner. åkte ner till phone house och snacka lite grann så nu har man en ny telefon också :) wiho :) hihi.

har inte ens packat upp den ännu ligger fortfarande i påsen, men ska ju snart iväg så har inte riktigt tid till att sitta och fibbla med den just nu så det tar jag i morron då jag också ska göra klart mina arbeten, suck :(

blir en runda till på farmville haha sen ska jag hoppa in i duschen :)

Ciao :)

 


damdambidadamdam :)

wiho nu är det helg , skönt :)

åkte ut på familia med min snutt efter skolan och kolla lite , hittade ytterligare julklappar till familjen :) så nu har jag bara några kvar.

har precis gjort lite mat, blev kotlett, klyftpotatis och bea sås :) gott som faaan va det , längesen man åt det :) nu blir det mys kväll som alla andra fredagar med idol :)

i morgon blir det lite ärende i stan sen göra klart några arbeten och sedan blir det kalkon hos Hgs föräldara :) gott gott :)

ha en bra kväll

kiss :)


blir så trött !!

FAAAANN vad jag har mycket att göra nu känns det som , blir knäpp på alla arbeten som ska vara klara. men som tur är har jag inte många kvar och de ska jag bli klar med i helgen va min tanke.

håller nog på att bli sjuk, IGEN !! trötta mig alltså. skit tråkigt är det =/

måste ut och köpa klart alla julklappar också så jag har det gjort. men frågan e bara vad jag ska köpa har en del saker jag vet men varför ska allt va så himla dyrt ??

har varit på musee idag med skolan , va inte så himla kul precis , hjär och lungräddningen i går va mycket mycket roligare hahha :P

har prov i morgon igen så ska väl plugga vidare..

ha en bra kväll, kommer väl med något roligare till helgen :)

Ciao :)


Ingen doktor =/

blev ingen doktor idag inte, hatar det där sjukhussystemet alltså, ringde till vådcentralen men nej då var där knappt några läkare som kunde ta emot mig för de va iväg på en massa skolor och vaccinerade, borde de inte ta in fler då till oss som behöver gå till en läkare ??

så nu skiter jag i den där vårdcentralen och i morgon ska jag ringa till citykliniken istället. mamma sa de va bra så får hoppas på att det går mer framåt där .

va i skolan hela dagen idag, va lite segt ett tag men efter två redbull så var dagen räddad haha !

i morgon är det dags för besiktning utav bilen och jag hoppas att det kommer gå som jag vill :) måste dock få tag i ett nytt däck innan för annars lär den inte gå igenom ... men men det löser sig :)

blir bara en massa plugg i morgon faktiskt, måste bli klar med mina arbten så jag kan plugga till provet vi har på fredag, puh mycket just nu vill ha helg hehe :)

ska gå och lägga mig i tid idag hade jag tänkt, så nu ska jag stänga av datorn och sen krypa ner under täcket och kolla lite tv, ska bara få med mig min snutt också hehe :)

sov gott :)



 


nu blir det sängen , en ny dag i morgon :)

nu är det söndags kväll och här sitter jag , borde ligga i sängen just nu så jag inte är så jäkla trött i morgon så det blir bara att skriva det här inlägget och sen krypa ner under täcket :)

vaknade dock halv 3 idag vet inte hur jag kunde sova så länge, kan man skylla på cidern ?

jag och Hg stack ner i stan vid tio tiden och tog en cider och satt och snacka och sen tog vi bussen hem igen och satte på en johan falk film, skit bra va den också :) somnade välvid 4 något i natt så kanske daför man sov så länge idag.. ja jag vet inte , skit samma !

i morgon är det dags för skolan igen, kommer bli en tuff vecka då jag har lektion varje dag och tusen andra saker jag ska fixa plus en massa arbeten som ska vara klara.. suck ja ja det är bara att ta dagen som den kommer helt enkelt.

måste ringa min doktor också i morgonbitti och se om jag kan få en tid måste kolla upp det här med min mage, det funkar liksom inte längre att ha det så här och jag hoppas de undersöker det ordentligt så de inte gör som innan , klämmer lite och sen säger det är magkatarr så jag skriver ut några tabletter.. men nej inte denna gången hoppas jag !

skriver mer i morgon
godnatt!




RSS 2.0