IDIOTER !!

sno gärna min reg plåt :(

vad är det lönt för ? ska dom sno hela bilen i natt eller ? aah orkar inte bry mig just nu.. suuuug !

Godnatt !


Party & bingolotto :)


ja, fest blev det igår hemma hos sarah, käkade lite och satt och spela kort och hade det skit roligt :)

Hans kom hem efter några timmar eftersom att han inte mådde bra :(
och det gjorde verken jag eller sarah heller, men ut gick vi iallafall ..

stack upp på stinsen först, skit längesen jag va där så det va trevligt faktiskt :) fick kanske lite mkt i mig haha, längesen man va ute och festa ju så det va väl därför, blev bara en lite runda på crom sen tog jag taxi hem igen :)

och idag har varit en riktigt seg dag, sovit halva dagen sen blev det iväg till Burger king och city gross :) handlade lite mat till nu ikväll blev hemma lagad pizza skit gott :)

och nu sitter vi här med våra kära bingolotter och försöker vinna men det skiter sig som vanligt haha :P sista gången jag köper en binglott om jag inte vinner något idag :P Mahha kanske inte ska säga för mkt :)

Nu blir det tillbaka till tvn :)

sov gott allaesammans :)

Puss Å hej :)


Grattis till den lilla :)

va precis inne på facebook och såg att Johanna har fått sin lilla flicka :) Grattis vännen , önskar er all lycka :)

har även 2 månader med min gubbe idag , haha inte allt för länge men det räknas ändån :)

så blir lite gott att äta, bakpotatis och snitzel :)

har precis varit och handlat med sarah och mikaela till i morron då vi ska ha tjejmiddag bara vi tre :) länge sen det bara va vi nu ju :) blir även utgång i morgon så det ser jag fram emot :) inte festat sen Helsingborgs festiaveln :) duktig jag är då :P haha..

nu ska jag hjälpa min gubbe lite :)

ha en trevlig kväll :)


lite om denna dagen ..

vaknade mitt i natten av att Hg låg och trösta mig, drömde något skummt så låg bara och grät :( tur man hade någon vid ens sida även om det va mitt i natten :)

sen va det bara dags och gå upp vid halv 10 , vi skulle till framtid fanns faktiskt ganska så mycket där men vi köpte inget, det va en byrå som behövdes men det fanns ingen som passa bra här.

efter det åkte vi på en outlet med en massa kläder och sånt där, träffa Sarah och sussi där också :) blev lite snack men där va SKIT mkt folk så vi stack lika fort igen, åkte till Aldas och käkade, blev en bakadpotatis för min del och en varm macka för Hgs del :) mega gott :)

kom ju på att Rocky fyller år idag , 2 hela år , stor vove nu men i ganska litet format haha .. åkte ut på Väla för att köpa något gott till honom och vem träffar vi inte där, jo sarah haha :P

handlade iallafall några korvar och en grissvans till den lille , glad blev han nog mest för korvarna för han satt där och titta på den tomma påsen när det bara va svansen kvar haha , söt e han :)

så nu har vi precis kommit hem från sjukgymnasten, skulle in om skatteverket också men där va skit mycket folk där också så får ta det lite senare, har varit full rulle hela förmiddagen :) skoj faktiskt och jag mår så mycket bättre idag med, fast jag fortfarande är skit trött, får se senare ikväll hur jag mår inföe skolan i morgon .

Nu blir det lite städning faktiskt, kan va rätt skönt att få det gjort hoppas på att jag får lite hjälp fast nu är Hans och Rocky här så det blir väl inte mkt med det hehe..

hörs senare !

Puss å Hej :)


snart Idol :)


då är denna dagen också slut snart, snabbt går det.

börjar känna mig lite bättre men är sjukt trött så lär somna gott i natt, skönt !

har precis kommit hem från sarah och hans har varit där ett bra tag faktiskt :) vilade lite på deras soffa med lilla Rocky , myspys :) sen kom sarah hem så blev lite snack med henne och lite sådär trevligt :)

snart Idol, och det ska jag se :) efter det blir det nog sängen , hoppas på att jag är frisk i morgon. Hatar och va sjuk :(

puss & Hej !


ingen skola :(

kom hem en runda igår :) kela lite med min katt och somnade som en stock, vaknade av att mamma sa att det va mat så käkade lite där :) längesen nu ju.. men fy vad jag mådde dåigt :(

halsen gjorde ännu mer ont, så åkte tillbaka hit kollade på idol och hade det mysigt :) Hg va ju på kalas hos hans farmor :)

gick faktiskt och la mig tidigt igår för att må bra idag och visst mår jag bättre men inte så som jag hade velat så blev att jag stannade hemma från skolan idag :(

har precis skrivit klart mitt ena arbete så någon nytta har man gjort idag iallfall :) nu funkar min data igen wiihoo :)

har ett arbete till jag ska göra, få se om jag börjar med det lite senare :) tar allt som deet kommer nu faktiskt..

skit hungrig är jag och Hg är hos Hans och fixar sin data.. får väl bli nudlar eller något :)

Ciaoo !


Sjuk ? =/

blää, håller nog på att bli sjuk , ar riktigt ont i halsen :( och jag hoppas verkligen att det inte blir värre..
har varit segt i skolan både idag och igår men det är kanske inte så konstigt när man mår så här..
bara till att kämpa på :) och hoppas man klarar av skolan dessa dagarna som är kvar .

Va hemma en runda igår, hälsa på mamma kisen och Jonny :) saknar dom riktigt mkt speciellt min katt !
ska snart dit och snacka lite med mamsen :)

orkar inte skriva mer nu..

prov och en ny tv :)


idag hade vi vårt första prov i skolan, om hälsa.
va skit lätt faktiskt och jag tyckte det gick super :)
kan ju kanske inte direkt kalla det för prov men vi fick en lapp s skulle vi förklara det som stod där ..
hatar prov mer än något annat egentligen, kan sitta hemma och kunna allt sen kommer jag till skolan och så är det precis som att allt är borta .. :/ men inte idag wi :)

efter skolan så åkte jag hem till Hgs föräldrar och hämtade upp han så körde vi till Lund skulle kola en tv.. eller ja, Hg skulle kolla ny tv :) stack ut där strax efter två och kom efter 8 .. helt slut är jag .. varit runt i alla möjliga butiker och kollat tv och tillslut hittade han en och fin är den :)

så blir lite tv ikväll men lär väl slockna rätt fort :)

Ha en bra kväll alla :)

Ciao !

Ikea&Väla


Blev en kort dag i skolan idag, halv 9 till halv 12 :) va ganska lugnt, bara mer info om allting och lite genomgång om vad som händer i morgon och så :) Ush då går jag från halv 9 till halv 4 :/ lång dag men det ska jag nog fixa :)

nu blir det snart ut på Ikea och Väla och lite sånt med Hans, Hg och sarah :) måste köpa en ny väska som är lite större så jag får plats med alla mina saker och kolegeblock och lite såntdär :)

väntar bara på att tv ätten ska bli torr, eftersom när vi tvätta sista maskinen igår så slängde jag in det i torktummlaren och när jag kom ut hade den nog inte ens startat .. så nu fick jag boka en tid idag trodde det va mellan 14-18 men det va mellan 10-14 haha :P så hade kunnat gå ut när jag kom hem från skolan.. men men nu blir det torrt iallafall :)

ha en bra dag :) Shohej :)

blev inegn bild för internet är CCCCCPPPPPP !!!!!! :(


Första skoldagen :)

Började klockan 9.00 i morse hämtade sara bara runt om hörnet och mötte upp Josefin utanför, tur vi va tre så man hade sällskap för lite pirrigt va det ju faktiskt. och det brukar väl va så för alla , första skoldagen liksom :P

men allt gick skit bra :) va bara lite information om skolan och kurser och sådär så va mest prat och lyssna fram till lunch och då blev det thaibox för min oc josefins del , sara nöjde sig med ramlösa ..

tillbaka till skolan igen som faktiskt inte låg vid knutpunkten längre utan på söder , ingen större skilland bussen stannar där ändån :) iallafall vi blev delade upp oss i två klasser, A och B  . hamnade med Josefin, skönt! men sara skulle också varit med , för vi har ju inte exakt samma schema får bara hoppas på att det går att lösa .

så första dagen kan man sammanfatta som skit bra iallafall :) hoppas bara att det blir så framöver men det tror jag säkert ..

idag händer väl inte allt för mycket annars, blir bara lugnt har precis fått in tv bänken som sarah och hans inte skulle ha längre så dom va här en stund och snacka lite skit :) Glömde dock min jacka där bort :/ suck.. :P

Vi hörs kanske senare , ha det så bra :)

 


Godnatt !

Då var det söndag igen, men blir inte en vanlig måndag på jobb i morgon, nu ska jag ju börja skolan :)
ska vara där kl. 9.00 i morgon och jag hoppas på att allt ska gå bra :) känns skönt att sara och josefin också ska börja faktiskt..

har bara blivit slappe framför tvn idag , repriser utav Idol sen blev det maxi handlade lite mat och sen solade jag och sen bar det av till sarah och hans och spelade bingolotto och käkade :) vann inte ett skit, mög lott :(
sarah fick iallafall 100 kr så alltid något :) blev kyckling ,curry och ris till middag , mega gott :)

Har precis städat lite, fick något ryck haha.. så nu är det sov dags så man är pigg och vaken i morgon :)

sov gott allesammans :)


Supercross !

gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt :)

kom upp till göteborg vid 5 tiden tror jag det va gick runder i depåerna och kollade lite innan allt började, dom som körde hade ställt ut sina crossar, tyckte inte alls det va så speciellt intressant :P

Fick faktiskt rätt bra platser också fast stolen va obekväm .. fast hade vi suttit på andra sidan så hade det nog blivit lite häftigare bilder gissar jag på, inte så lätt o fota när det går så fort .

men det va riktigt fett och titta på och vilket ljud när dom började köra, Mmmm :) haha.. ja det lär nog bli fler gånger man går och kollar på sånt.

det ända negativa va att det blev svin kallt under kvällen kändes som vinter :/ Brr :( halv sov i bilen och va hemma vid halv 2 tiden och somna som en stock :)

och idag har det bara blivit lugnt, varit hos mormor och mamma & Jonny och sen hämtat sara och kört henne hem och sen tillbaka till dalhem , blev en runda på maxi också handlade chips och dipp :)

blev ingen kina mat idag som jag ville , fick bli pasta med ost sås va rätt gott det med :)

ska snart in till Sarah&Hans och snacka lite , träffa den andra sara också en runda lär det nog bli , vi får väl se vad jag orkar under kvällen.. känns dock inte som lördag alls =/ söndag i morgon får hoppas det händer lite mer då ..

ha en bra kväll :)








Göteborg :)

Nu bär det snart av till Göteborg med Hg, Coco och Ida :) hoppas på att det är värt och se :) men det är inte så mkt och tvivla på egentligen :)

skiver mer i morgon om hur dagen blev :)

see You :)


Fixat !

Jag fastnade vid datan, som ni ser är det ändrat lite grann försöker få det att funka som jag vill men nu har jag suttit här hur länge som helst och orkar verkligen inte så nu får det se ut så här ett tag !
 Hejsvejs ;)


en dag kvar !

har nästan precis kommit hem efter att ha varit hos sjukgymnasten med Hg och Familia blev det med , va tvungen att ha ett par skor som jag trivs i och som är bekväma så fick bli ett par kawasaki igen, dom är bäst helt enkelt , tills det blir snö iallafall !

sen blev det hem till Pia och Peter och fixa och trixa med försäkringsbolaget och massa sånt.. sen blev det hemåt :) så nu sitter jag bara här och kollar lite tv och dricker en Red Bull , Mmm ; )

Idol ikväll igen :) sola ? Ja jag får se om jag orkar :)



en ny vaken Helena :)

ja ush nästan precis vaknat , råkade somna men det va verkligen skönt och behövligt måste jag säga :)

går dagen blev inte som tänkt, följde med Hans hem till Ewa ( Sarahs mamma) eller ja till hennes koloni och hjälpte dom att få hem trädgårs möblerna och hamocken , haha...

Ja iallafall jag och sarah fixade och trixade med att trädgårsmöblerna skulle få plats i hennes jobbebil och det gjorde dom också men tog lite tid sen kom vi ju till det här med hamocken , själva ställningen gick inte in i bilen så vi la den över bilen istället och körde , va ju bara över vägenn ändån men sen kom nog det värsta vi skulle få in den på uteplatsen och fick lyfta den över allt skrattade så jag höll på och dö och va där någon som såg oss måste dom tyckt vi va dumma haha :P

Tog iallafall ett tag där, gick hem till Hg efteråt och åkte till Max oxh käkade :) gott va det.

och sen va det dags för Idol , sarah och hans kom över och satt här och tittade med oss , va ju inget speciellt ändån inget sånt roligt som det har varit förr.. tycker ju nästan det är som bäst nu i början när man får höra hur alla låter även dom dåliga haha :P

aja, efter det blev det solning och sarisen följde med mig :) som bäst med sällskap fast man inte ligger i samma rum, dubbel solariena är inte lika bra, tyvärr..

Nu är det bara 2 dagar kvar på jobb :) sen får man se hur det blir i fortsättningen men det skriver jag mer om när jag vet :)

ska ner och hämta våra biljetter till Gbg idag också vilket är ett måste åker ju på fredag så, annars blir det bara lugnt lite mat och tv med Hg :)

Ha en bra dag !

 


WIIIIIIHOOOO :)

Vilken bra dag detta är helt underbar :) KOM in på skolan så på måndag så ska man börja på undersköterska utbildningen på måndag :) Josefin och Sara kom ju också in ännu bättre :) så kul det ska bli och jag hoppas bara att det väl blir det när man kommer dit också :) men det ska nog gå bra tror jag.

så nu är det bara att hoppas på  att man kan ta tjänstledig från jobb ett tag och det hoppas jag att jag får annars så får det väl va så =/

vad som händer idag det vet jag inte ännu ska iallafall ner och hämta biljetterna tills på fredag då vi ska till Göteborg :)

Hans och Rocky kom nyss hit , sitter och snackar lite :)

sola är ett måste.. Aa ja va fan vi tar det som det kommer :)

Ciao !


7 september

Jobbat idag OHH YES :P .. nej men va faktiskt ganska okej idag, fick en praktikant som ska gå med mig nu ett tag framöver .. funkade väl bra :) .. tur va väl det annars hade jag väl gått i taket eller något..

sen kom man hem gick in till sarah och hans fick lite frukost och snacka lite skit, sen efter det åkte vi till sjukhuset kom bara 3 timmar för tidigt haha tur man kollar på lapparna man får men men gick bra iallafall :)

sen åkte vi ut till Hgs mormor och morfar och fika :) efter det blev det City Gross , handlade en massa gott :) Tur det inte va min tur att betala haha :P .. nej men det löser vi ganska bra tycker jag :)

Lagade lite spagetti och köttfärsås blev MEGA gott :) mmm !
stack och solade och nu har man nästan precis kommit hem igen, Hans och Rocky är här också medans sarah e och dansar :) och nu blir det duschen och sen film om jag inte somnar .. 

Ha en trevlig kväll :)


6 /9

ska börja skriva lite om går dagen som inte alls blev som man hade tänkt sig, blev mycket bättre :)

Va hemma hos mamma och åt och lite sånt :) mega trevligt :) sen åkte vi hem till Hgs morbror pch satt och flabba lite och kolla fotboll, sverige vann :) Wiho :P åkte där ifrån och hem byta om och sen gick vi in till sarah och hans, Hans och Hg börja dricka öl haha :) men vi hade lika kul ändån, sen skulle sarah ner i syan och träffa Micki och Martin och en massa andra så jag hängde på , NYKTER :) skit skönt faktiskt..
men blev ändån en cider nere på crom, gratis e gott :) .. sen körde vi hem igen efter en timme typ , haha både Hg och Hans va lika fulla och hungriga, så blev en priog och sen gick vi hem, hahha va det roligaste jag sett på länge när han gick där med sina kryckor , Full :P haha.. ja kul va det iallafall :)

Vakna idag utav ett sms av sarah som undrade var hennes frukost blev av, hade ju lovat henne och bakat scones bara för jag gjorde det igår , men jag orka inte så gjorde ve mig och gick in till dom sen körde jag och sarah till bjuv och sen hem till henes mamma :) och sen blev det hem till dom igen.
wienerbröd och dammsugare fick vi utav hans föräldrar som kom förbi när jag va där:) Mmm :P

hämtade upp  min gubbe på adolfsberg och sen åkte vi och handla mat :) Kebab tallrik för min del och kebab rulle för hans del, världens största rulle haha :P gott va det men fy vad ont i magen jag har nu, borde inte ätat vitlöks dressing men det är ju så jäkla gott :)

skulle solat idag med va min tanke men det hann jag inte :P får ta det i morron efter jobb..

åh väntar bara på ett positivt svar denna veckan, hoppas så mycket !

Nu ska jag kolla film med min snutt om vi inte går in till sarah och Hans ett tag :) lär va ett jäkla springande där nu :) kul iallafall !

Hörs i morgon antar jag :)

Puss Hejs :)


4/9 nummer två :)


så nu är vi hem kommna igen :) blev hemma lagad pizza , skit gott :) mycket godare än vår :P haha.. nej men det va trevligt iallafall :)

sen va ju tanlen att vi skulle hem och kolla på V för vendetta , men vi fastnade hemma hos sarah&Hans , fick hålla Hans sällskap medans sarah körde micki hem , så blev att vi va där ett tag :) fick lite muggar och ett durkslag också :) alltid bra att ha !

så nu sitter vi här och degar framför tvn och nyss ätit bakelse :) snart sängdags också, en ny dag i morgon ju :)

sen har jag bara en sak till att säga, FAN vad jag är glad för att vi har fått tillbaka kontakten som innan Sarah, saknat dig mer än mycket och nu när ni bor så nära så kan det ju knappst gå tillbaka till det som det va förr. är glad för att du finns i mitt liv ! Love You B2 : )

Nu ska jag vara social med min man :) Natti Natti :)


4/9

Fredag idag och äntligen helg :)
har inte gjort allt för mycket idag, städat lite och fått upp speglen också , blev skit bra :)
ska snart gå och göra ve mig lite ska på middag hos Hgs föräldrar ikväll :) hoppas på att man kan gå in en sväng till Sarah&Hans senare ikväll med :)

Hörs senare !


3/9

Idag fyller Jonny år, GRATTIS :) min styvpappa för er som inte vet :)

Städat huset till mammsen idag :) gick hur bra som helt faktiskt , hehe .

träffat sara också idag, handlade ett par stövlar och ett par byxor så nu är man fattig :P så får spara en massa nu haha :P försöka iallafall .

skit gött att sarah& Hans har flyttat nu, fast dom inte har flyttat in helt ännu . men skönt att man bara kan gå över och snacka lite skit och sen hem igen :P eller ja, hem och hem , hit här hos Hg :)

håller på och tvätta nu, skit tråkigt men sånt som man måste :) mega hungrig är jag också väntar bara på mat :)

schnitzel idag också skit gott :)

Ha en bra kväll :)


RSS 2.0