Ledig

Torsdag och jag är ledig och det är som ute, kan det bli bättre ?! :)
Enda lediga dagen på denna veckan, pi! Men får ta vara på den iaf :) snart är det även dags att åka till Falkenberg med jobbet, ser jag fram emot och när jag väl kommer hem så måste jag fixa en massa till Willes 2 års kalas :) mina stora kille ❤️ 

Har bokat en tid hos fina Petra också för att fixa mitt hår, kommer köra på något helt nytt denna gången och jag är ivrig för att se resultatet men samtidigt nervös haha :) 

Ska hänga upp tvätten och vänta på att Wille ska slå upp sina blå 😀


Ny vecka på intåg

En ny vecka på intåg, just nu ser jag bara jobb framför mig eftersom jag har en lång vecka framför mig, hatar det faktiskt :/ när man jobbar 3, ledig 1 och jobbar 4 så känns det extra mkt när man knappt får se sin familj :( Tur jag har Wille under förmiddagarna iallafall. 

Igår var det kalas här hemma, redan när jag klev upp ur sängen satte jag igång o städa det sista, tog på mig och Wille och gick bort o handlade. Underbart väder med solen rakt i ansiktet. När vi kom hem hade Andre både gått upp och dammsugat så jag satte igång och bakade lite till. Denna gången blev det bra och herrejisses så god den där kladdkakan med toscakokostäcke var :) mäktigt men gott :) och det tyckte nog resten också.
Får ta med mig lite kagor till jobb idag. 

Ska snart göra mig klar och sticka, möte innan jag börjar och jag ska hinna inom Petra och hämta lite färgprover till mitt hår också, den där tjejen är en stjärna som fixar och har sig till mig :) så får vi väl se om jag bytar färg för en stund eller om jag låter det va.
Är så velig så det är helt otroligt, ena dagen vill jag byta och andra inte, vågar jag eller vågat jag inte.. Blir galen på mig själv ibland. Samma sak när jag ska parkera, först ställer jag mig på ett ställe och sen ändrar jag mig och flyttar bilen sen kan jag hitta en annan som är bättre, så kan det var när en parkering nästan är tom haha ;) 

Håll i hatten för det lär jag få göra, ha det !





La petit

Äntligen fick jag sova, behövde verkligen det. När jag vaknade var det bara att fixa iordning middag till Wille och få han att sova eftersom vi skulle iväg på eftermiddagen. Han somnade efter knappt 5 minuter, tummen upp för det :)

Åkte ner till la petit och mötte upp mamma, Jonny, mormor och mormors syster. Mormor fyller år idag så var för henne vi var ute och för Andre. Riktigt god mat och mätt så jag hade kunnat somna blev jag. Skönt också att äta lite tidigare sådär då det inte är mkt folk och Wille kunde springa runt. Känns som folk är mer fina när det är på kvällen och jag kan förstå det. Många kanske går ut för att få en mysig stund tillsammans och inte vill ha ett barn springandes omkring.. Dock får man acceptera, tycker jag!

Aja, trevlig eftermiddag och när vi kom hem satte jag igång och började baka inför kalaset i morgon. Håller tummarna att det smakar bra. Mina kärleksmums blev inte alls bra, får göra om i morgon. Hitta ett annat recept som jag tyckte lät bättre än det jag och sen hade det varit en fördel om ugnen funka som den skulle. Aja, det gör den kanske men ibland känns det som det tar dubbelt så lång tid i vår ugn än vad det står i ett recept.

Eftersom vi åt tidigt idag så kurrar det till i magen nu, skicka iväg gubben o handla något ätbart till oss. Wille sover och jag ligger rak lång i soffan framför mello. 
Andre tycker det är skönt när jag jobbar varannan lördag så han slipper titta på det, undra varför haha ;)

Ha en bra helg! 




Love me like you do

Sitter i soffan och lyssnar på "love me like you do" och drömmer mig tillbaka till förra fredagen.
Denna helgen har jag lång ledigt, tre dagar och det är otroligt skönt. Idag har vi inte gjort någonting, så trött jag varit. I morse kom Andre in och sa - jag han inte göra välling, jag måste sticka och jag svarar -jag har inte hunnit sova klart..
Samtidigt som han gick funderade jag på vad jag precis hade sagt & kunde inte hålla mig för skratt. Upp och mysa med min lill kille :) 

Han är i badet, tjatat om det hela eftermiddagen, den lille älskar skumbad :)  och blev ännu roligare när vi köpte en stor flaska skum med bärgaren på haha.

Ikväll när Wille lagt sig så ska vi faktiskt mysa ner oss med lite dipp och grönsaker. Riktigt gott men ändå så äter man inte det så ofta.

Trevlig helg på er 😀




Åh

Onsdag, dagarna går snabbt men just denna dagen vill jag nog ska gå ännu snabbare. Jobb väntar och just nu känner jag inte alls för det.
Vill hämta hem min lillkille och mysa här hemma. Längtar till fredag då vi är lediga! 

Skönt väder är det iaf, var dock bättre i förmiddags men fler plusgrader så man klagar ju inte men jag lär väl frysa halvt ihjäl iallafall ikväll. När det är vinter är det inte alls lika roligt att jobba ute.

Måste rycka upp mig lite nu så jag pallar kvällen !





04.20

04.20 vaknade Wille, pigg som en lärka och började snacka och buss och köra bärgaren i huvudet på mig, konstigt nog kände jag mig pigg så tänkte att klockan var väl 06-07 något men icke, nät jag såg vad klockan var så fick han minsann bli nerbäddad igen & när det väl var dags att gå upp så sov han som en stock så tyckte det var bättre att han fick va hemma med mig under förmiddagen än att va på förskolan några timmar. Jag fick min sömn iaf :) 
Vi har städat och fixat här hemma, gjort ahlgrensbilar pannacotta hela dagen typ, vilken succé, det hördes bara mm, mmm, mmmm under tiden vi åt haha :) roligt att se!

Paketet jag väntade på kom idag, vilken tur för det är ju idag gubben min fyller år. Tog vagnen oc promenerade bort och hämta både det och ett paket till. Var skönt med en promenad faktiskt fast det var kallt. Hem och gjorde ordning lite middag och strax efter vi ätit kom Svärföräldrarna hit. 

Wille sover, vi ligger i soffan. Otroligt skönt! I morgon är det jobb för min del, bara i två dagar sen är jag lång ledig. Ser jag fram emot även om vi har att göra :) 





Ny vecka

Ny vecka på gång, det är jobb som gäller idag också precis som det varit hela helgen. Får hoppas kvällen går lika snabbt idag som den gjort de andra dagarna :)

Lämnade Wille på förskolan och åkte faktiskt och sola sen, så skönt och behövligt haha! 

I morgon fyller Andre år, jag är ledig som tur är så kan fixa lite innan han kommer hem :) väntar fortfarande på ett paket, sista gången jag beställer från den hemsidan.. 

Ska slänga mig i en dusch nu, ösa på med lite musik så piggnar jag nog till också :)




50 shades of grey

50 shades of grey, ännu en gång har jag blivit helt såld. Böckerna var riktigt bra, så bra att jag läste ut alla tre böcker på fyra dagar. Jag målade upp en bild på hur mr grey såg ut, hur Anastasia steel såg ut och allt annat däromkring.
Det kändes ett tag son jag levde i min egen värld och var så uppslukad av dessa böcker också kom filmen.

Jag förvänta mig att jag skulle bli besviken, att det inte alls skulle vara som jag hade föreställt mig men oj så fel jag hade. Direkt när filmen började satt man med det där fåniga leendet och önska att man fick vara med i filmen, haha alltså va löjlig jag känner mig när jag skriver detta men det är ju så det är. :)
Dessa två timmar gick i raketfart och när det väl var slut så ville jag se mer. Jag hade kunnat köpa mig en biljett till och se den igen, och igen och igen. Återigen är jag helt såld. Så himla bra och jag längtar tills nästa film släpps ! :)

Innan filmen var jag och Sarah och åt på telegrafen, även där gick tiden så snabbt. Vi snacka på om allt mellan himmel och gjord, otroligt skönt.

Hela kvällen gick så snabbt & det kändes som jag inte riktigt var klar med det hela när jag kom hem. Men bättre att sluta kvällen på topp :)

Idag, alla hjärtans dag. Normalt så brukar vi inte göra så mkt av denna dagen men ändå är det rätt kul. När man är singel sitter man och drömmer om en pojkvän som ger en blommor och kärlek men sen när man väl har det så tänker man mer att det inte spelar så stor roll, konstigt hur man kan fungera egentligen men det är roligt att ge och få det tycker jag iaf :) jag fick min älskade tröja från odd molly som jag spanat på så länge nu, andre fick ett par mjukisbyxor från betterbodies och Wille fick bäraren :) alla nöjda och glada. 
Passade på att köpa lite annat också till Andre i födelsedagspresent eftersom han fyller år pp tisdag, hoppas det blir bra och att jag även hinner få hem hans paket som jag beställde på nätet :)

Wille ska sova middag och jag ska in i duschen, sen är det jobb som gäller. Hoppas helgen går fort :) 



Tiden går snabbt

I morgon är det fredag IGEN, känns som det var igår jag stod på jobb och fick veta att Wille kräkte här hemma. Det känns som det var igår jag satt här hemma och önska att min plutt var frisk. Tiden går så himla snabbt just nu och jag har en helg med jobb framför mig.

Idag har vi lekt med lera, byggt tågbanan, ritat, lagat middag, kollat film och sovit. Mycket hinner man med under eftermiddagen :)

I morgon kväll ska jag på date med Sarah, blir middag i stan och sen är det dags för fifty shade of grey på bio, ser fram emot det och jag hoppas innerligt att filmen är lika bra som böckerna :)




Vanliga

Då är vi tillbaka till det vanliga igen, ganska skönt faktist. Att bara få komma ut :) 
Wille lämnade jag för ett tag sedan och han verkade glad av att va tillbaka så jag åkte ut till väla för att handla till hans kalas, hitta inte ett dugg av vad jag tänkt och jag hade ingen lust att kolla efter annat jag hade tänkt i heller.. Mensvärk as hell så egentligen hade jag bara velat bädda ner mig :/ 

Men ikväll är det jobb så har minsann inte tid att ligga på soffan. Klockan den går snabbare än jag trodde så får sätta igång och. Bli klar så jag kommer i tid till mitt lönesamtal :)




Snö, sjukdom och massa planer.

Dagarna rullar på och jag har tagit mig fram på jobb fast det varit snö och halt. Wille har tyckt det varit jätte roligt med snö och han har åkt pulka både på dagis och här hemma, jag hade själv glömt hur roligt det faktiskt är ocj sprang upp och ner i backen tills jag va helt slut.
 Snön är borta och solen skiner och jag sitter här hemma för tredje dagen och börjat känna mig extremt rastlös. Wille har haft kräksjuka men börjar bli bättre nu så i morgon är det tillbaka till det vanliga igen då det verkar som han fått tillbaka matlusten någorlunda iaf :) hatar att se han sjuk, jag kan känna panik i hela kroppen för jag vet inte vad jag ska göra för att han ska må bättre, önskar att jag hade fått ta över det istället för han. Jag vill se min lille kille pigg och glad precis som han brukar vara :) 

Han ligger för tillfället o sover, tänkte att vi skulle måla lite i eftermiddag. Var på Ikea häromdagen och shoppa lite nytt till hemmet bland annat vattenfärg :) ska bli kul.

Har lite saker att se framemot nu, först fyller Andre år så då blir det kalas för han, sen kalas för mormor, sen blir det falkenbergsspa med jobbet för utbildning och annat gott, sen fyller Wille 2 och då är det kalas för han och en massa som ska planeras till det :) roligt är det iaf :)

Ska sluka min redbull och glo lite tv innan Wille vaknar! Vi hörs !







RSS 2.0