Höjdpunkten

En runda på Coop och maxi tog slut på mig, jisses med folk där var och utrensat som bara den därav att det fick bli två affärer & släpa på alla kassar plus lilleman i bilsolen upp för alla trappor, ja får jag inte muskler av detta är det något konstigt ;)

Höjdpunkten på dagen var André som ringde och sa han fick sluta tidigare, jippie :) lilleman har blivit på bättre humör och det gör allt mkt lättare.

Ska fortsätta snacka med min lilla istället för att sitta här och skriva :)


En dag kvar

Halva natten och morgonen har bestått utav gnäll, är duktigt trött i huvudet nu kan jag säga men äntligen har lilleman kommit till ro och sover.
Jag hade kunnat fixat iordning här hemma om det inte hade varit som så att han sover i min famn och det är mysigare att sitta här med honom än städa.

Har trott att det varit fredag ända sen jag klev upp, kan bero på att det är röd dag i morgon och även min födelsedag.
Jag kan inte påstå att jag ser fram emot att fylla år direkt men lite kalas blir det allt för familjen bara.

Så idag ska jag baka tårta och fixa lite men det får bli ikväll!

Dessa små naglar, sylvassa är dom fast jag filar och har mig men det är inte så populärt hos den lille direkt, några tips på hur man kan göra det lättare ?


Glad liten påg

Slog upp ögonen klockan fyra i morse, va lite gnäll från lillemans sida så han fick flytta över till vår säng så jag kunde få sova lite längre, vilket jag fick :)

Efter frukosten är det alltid en glad liten påg som är sidan om mig, det snackas hej vilt och ben och armar har full gymnastik, fötterna börjar komma längre och längre upp tycke jag men än så länge har han inte upptäckt dom.

Efter morgonens aktiviteter så somna han gott sidan om mig och jag kan passa på att göra mig klar för dagen, dock hoppas jag att han vakna inom det snaraste så han också kan bli klar, inte så kul att behöva väcka honom direkt.

Ha en bra dag alla ni där ute :)


Nytt projekt

Helgen börjar gå mot sitt slut men tittar man ut så kan jag knappt tro att klockan snart är åtta på kvällen så härligt när solen fortfarande är framme, lite varmare hade dock inte skadat men jag ska inte klaga.

Andre skulle egentligen varit ledig i morgon också men eftersom dom behövde han på jobb så tar jag och lilleman och åker hem till hans mormor och umgås med henne istället.

Vi ska börja på ett nytt projekt här hemma så småningom nämligen balkongen.
Det ska läggas trätrall där ute så det blir behagligare att gå även utan skor, slipper vi den kalla fula betongen som ligger där idag.
Nya balkong möbler ska införskaffas och även lite krukor och blommor.
Jag vet vilka balkong möbler jag skulle vilja ha men jag hittar inte det någonstans, rotting möbler (heter det väl?) men i mindre format än det som finns över allt med en liten soffa, bord och en stol men det får bli ett annat istället som jag vet finns, det gör inte så mycket för det blir nog bra ändå.

Funderade även på om det inte finns solparasoll som man fäster på balkong räcket, någon som vet kanske ??

Nix, dags att resa på rumpan och få på den lille sin pyjamas!


!!!

Lilleman sover, André är på väla och handlar present till mig och jag har precis gått upp. Idag blir det inte mycket gjort, har varit något varje dag sen i torsdags så vi behöver en lugn dag.

Fick en kommentar om vi redan börjar använda sittdelen och absolut inte, han kan ju inte ens sitta själv så det förstår jag också att han inte kan sitta i vagnen då. Den bilden jag la upp tog jag när vi precis hade köpte den, guadroliften är inte med på bilden bara, alltså liggdelen till vagnen !



Bästa köpet

Idag har vi trängts med en massa folk på Höganäs marknad, första gången vi är ute bland så mkt folk med vagnen och det gick suveränt bra faktiskt, är så sjukt nöjd med denna vagn lätt det bästa köpet jag gjort :)

Det är en trött gosse som ligger sidan om mig och i mellan åt så ligger han här och tittar på mig och leendet kommer fram, underbart :)

Ikväll hyr vi en film och myser ner oss i soffan men innan dess så ska det bli en promenad!


Varenda sekund

Fick besök av Sara, Richard och Julia ikväll blev lite fika och en massa snack som vanligt :) goa lilla Julia som har blivit så stor :) bara längtar tills vår lilleman börjar snacka o krypa fast jag vet att när det väl sker så kommer jag sakna denna tiden men jag tar vara på varenda sekund :)

Blir lite tv nu bara innan det är dags att hoppa i säng, i morgon åker vi ut till Höganäs marknad och ser om där är något skoj eller ja, det beror på om vädret tillåter såklart.

Innan jag lägger mig ikväll ska jag kika runt på lite saker man kan önska sig i dop present, har ni några tips så får ni gärna komma med dom :)


Härligt :)

Lilleman är i full gång, morgon gymnastik tror jag minsann han har men jag vet att det dröjer inte länge tills han har somnat igen men jag älskar att sitta och titta på han och när man får ett leende av honom så smälter man ju :)

Härligt med fredag dock kunde vädret varit bättre men men det är inte hela världen.
Idag ska frys och kyl fyllas iallafall, mina sommar däck ska på bilen och ikväll kommer Sara, Richard och Julia hit och hälsar på :) en bra fredag med andra ord :)


Det finaste vi har!

Varje morgon när jag slår upp mina ögon är det första jag tänker på, min lilla Wille plutt.
Det är för honom jag lever och det har det varit sen den dagen han föddes. Det är alltid han som kommer i första hand, det är alltid han som jag kommer göra allt jag kan för och det är alltid han som jag kommer älska mest i hela världen.
Denna lilla plutt gör mig till världens lyckligaste mamma!

Min fina sambo, jag kan inte med ord beskriva hur mycket han betyder för mig. Jag vet att han alltid står vid min sida och stöttar mig i allt oavsett om det är med glädje eller tårar. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket och tillsammans har vi skapat det finaste vi har, Wille !


Fullspäckad dag

Fullspäckad dag, först var det besök hos BVC och lilleman växer på som han ska, nästa gång är det läkarbesök så det ska bli kul faktiskt :)
Blev en tur till väla efteråt för ännu en gång kolla efter ett par skor jag kan ut o gå i men nej där fanns inget som lockade, hittade dock lite annat som jag vill ha men det får vänta.
Vidare till lödde där jag äntligen hitta mig ett par dojjor, skönt att ha det avklarat iaf och förhoppningsvis så slipper jag få ont i fötterna på våra promenader :)

Nyss kommit hem och egentligen skulle vi till maxi och handla men det får bli i morgon förmiddag istället för nu är jag trött efter en tidig morgon o en massa att göra och tror jag rätt så är resten av familjen också slut efter denna dag.

Blir soffan resten av kvällen för min del och ladda batterierna tills i morgon :)


Min lilla gosse

Vi tog minsann bilen, hade ju tagit år och dar om vi hade gått, det får bli en annan gång när vi kan komma iväg tidigare på dagen.

Fika hos mormor och sen åkte vi hem igen, har lekt med min lille gosse, lite skrik o kräk och sen fick det vara bra. Tur vi ska till BVC i morgon så jag kan fråga om det är normalt att han kräks lite titt som tätt hela dagen :( känns ju inte något vidare bra direkt..

En halv timme på soffan nu innan middagen ska bli klar, gött !


Längtar till tusen

Strålande solsken och jag och lilleman ska hem till min mormor och hälsa på. Just nu sitter jag och funderar på om vi ska gå eller ta bilen, gå till adolfsberg härifrån är rätt långt men hade varit skönt att få en lång promenad men jag får tänka till under tiden jag gör mig klar!

Svaren till dopet börjar ramla in, kul att så många redan tackat ja :) skönt att man får svar så pass snabbt ändå, planeringen är i full gång så det underlättar. Börjar dock bli nervös redan nu men jag längtar till tusen efter den dagen :)

Nepp mina mackor är uppätna så nu ska jag sätta fart, ha en bra dag !


Vilken kvinna

Carolina Gynning, vilken kvinna alltså! Så sjukt grym och härlig människa kan inget annat än älska henne :)

Liten ska ha mat och sen är det godnatt för denna familjen, sista dagen i morgon som André jobbar sen är han ledig i en och en halv vecka, ska bli skönt att ha han hemma lite :)
Man kan tro att man har all tid i världen när man går mamma ledig men jag tycker att det är alltid något som ska göras och dessa dagar som vi har framför oss är det en del som ska bli gjorda sen om det blir så får vi se då.

Lilleman ligger här och flaxar sidan om mig, dessa armar är det full fart på imellanåt och det ser ut som han ska flyga men mat är det han ska ha sen godnatt :)


Högst på schemat

Idag är vi lite trötta och sova är visst det som står högst på schemat idag.
blev väckt av Andres klocka i morse och lilleman hade nog precis fått upp sina ögon, blev mat och sen somna han igen och efter att ha sett att det spöregna ute vid sju tiden så gick jag också och la mig, halv elva vakna jag och trodde inte det var sant att vi faktiskt sovit så länge, skönt som attans iaf :)
 
Det ända negativa är att dagen bara försvinner men ibland gör det inte så mycket, ikväll kommer svärföräldrarna och hälsar på och innan dess hade jag tänkt jag och lilleman skulle bege oss ut och ta en tipp till Coop och handla lite, slår vad om att det kommer börja spö regna bara för det..
 
ska ta och resa mig och göra mig klar nu under tiden liten sover :)

Tagit mest stryk

Äntligen har jag fått mitt hår klippt, det har verkligen varit behövligt hur länge som helst men har inte direkt haft tid till det så är tacksam för att jag har en fin vän som Josefin som kom hit och ordna upp det hela :)
är det något som tagit stryk under graviditeten så är det håret, färgen har ändrats och eftersom jag inte har tappat så mkt hår så har det bara trasslat sig och blivit extremt slitet tråkigt nog men förhoppningsvis blir det bättre och lätthanterlig nu.
 
snart dag att sova för vår del, sitter just nu och nattar min lille son som precis stängde ögonen.
laddar inför en ny dag med nya äventyr :)godnatt på er !

Morgon trött

Jag tror allt att vår lille plutt är lite morgon trött av sig, var uppe första gången vid halv fem för mat och därefter så var det en pigg bebis som låg i sin säng, somna om och slog upp ögonen vid nio men han sov som en stock så jag somna om igen :) skönt som tusan även om dagen försvinner lite för fort.
Badat har vi hunnit med och lilleman sover gott sidan om mig så jag ska allt ta och resa mig och starta en maskin tvätt och lite sånt där, himla trist väder ute idmensen man kanske skulle trotsat vädret och gått ut och gå iallafall, den saken får vi tänka på :)
 
ha en bra dag !!

Två timmar

Det blev en promenad i det fina vädret även idag, två timmar var vi ute och en glass fick vi ner på vägen också :)
så härligt att vara ute och röra på sig och få lite sol på sig dessutom, hade behövt ett par bättre skor att ha på mig men så svårt att hitta bekväma och snygga gympadojor.
 
håller tummarna att solen tittar fram även i morgon så vi kan ut och traska, jag och lilleman!

Ännu en bra dag :)

Idag var vi uppe med tuppen och gjorde oss klara och åkte ut till väla, jag skulle hitta skor men blev inget med det, en ny jacka till Wille blev det för hans presentkort som han hade fått. Den andra jackan vi köpte va lite stor plus att den inte verka så skön att ha när man åker vagn direkt så fick bli en ny så får vi använda den andra när det passar helt enkelt :)

Har varit ute och gått en lång runda, från lussebäcken till sofieberg och hem igen :) va så sjukt skönt att få sätta sig i soffan kan jag säga, i morgon får det allt bli en promenad till om vädret tillåter :)

Ska resa mig snart och göra lite käk till mig och André men jag hade gärna suttit kvar eftersom lilleman sover gott på min axel men man kan inte få allt :)

Ha en trevlig lördag :)
Här är hans nya jacka, dock passar inte mössan till men skit i det :)


Finns inga ord

Vilken underbar dag det har varit, varit på familia halva eftermiddagen med mamma och handlat lite nytt till mig och lilleman. Jag har världens bästa mamma och lilleman har världens bästa mormor, finns inga ord för hur mkt vi älskar dig!

Haft en jätte trevlig dag men det var riktigt skönt att få komma hem också, känner mig allt lite sleten måste jag säga men snart ska vi få lite mat i magen så förhoppningsvis piggnar jag till lite iaf så man kan hålla ögonen öppna i några timmar till :)

Jag har varit så sugen på Budapest bakelse och idag kom André hem med en sån till mig, underbar är han :) ska bli så gott så gott.
Hoppas på att helgen fortsätter att vara så här bra :)


Varje morgon :)

En pigg och hungrig kille slet upp en trött morsa men efter att ha varit vaken en stund så har jag också piggnat till.
Frukost nu och sen gör vi oss klara och åker hem till mamma :) fint väder så vagnen ska med så vi kan ut och gå, hoppas det håller i sig så man kan sätta sig i solen ute på altanen men det återstår att se.

Ska snacka lite med min lille kille här sidan om mig som är i full gång, tycker att varje morgon vi går upp så har han växt och utvecklats så kul att se :)

Ha en bra dag !


Bitring

Gav lilleman en bitring i hans hand när vi byta blöja eftersom han låg där med handen i munnen & sen var det som han starta ett helt gympa pass, sprattla med benen som aldrig för och tjoa och hade sig :) bitringen fick följa med ut i babysittern och samma sak där tills han blev trött.
Gick in på toaletten och kom ut och skrek wii när jag kom in i vardagsrummet & även om han hade ögonen öppna så höll han nog på att somna för han hoppa en halv meter och armar och ben flög rätt upp, såg rätt roligt ut så kunde knappt sluta skratta :) lilleman tyckte inte alla det var lika kul som jag såklart så efter lite tröstande så somna han gott igen.

Bitringen får nog va med fler gånger tror jag :)


Hjärtat smälter

En lugn dag här hemma har det blivit idag, riktigt skönt faktiskt. Fast att lilleman sov hela natten så är jag rätt seg ändån så det har bara blivit en massa fixande här hemma varvat med att ligga på soffan o ha det skönt :)

Sorterat ut alla kläder som är för små till herren, tvättat jacka till mig själv och bara röjt undan lite som vanligt.

Eftersom pappan i huset ska jobba över så får jag äta middag själv, skönt att man har lilleman som sällskap iallafall :)

I morgon ska vi ha en mysig dag med mamma/mormor som tagit ledigt bara för vår skull :) så snäll så min bästaste mamma :)

Så härligt att se när lilleman ligger och gurglar o har sig här sidan om mig så svarar man tillbaka och får världens leende från honom, hjärtat smälter :)


Lugn dag

Vår lilla plutt har minsann sovit sig igenom denna natten också kan inte mer än bli stolt över honom och dessutom tacka för att vi också får sova haha :)

Får se ifall han har lust att somna om igen eller om han tycker att vi ska gå upp nu för dagen, återstår att se vi får allt göra ett försök att sova lite till iaf.

Regnar ute gör det också vilket kan passa bra idag, blev så mkt igår så tänkte att vi skulle ha en lugn dag här hemma bara jag och lilleman :) skulle det dock bli fint väder så får vi allt bege oss ut en sväng.

Lilleman blundar så ska ta och släcka lampan o göra detsamma faktiskt :)


Föräldrakurs, invigning av vagn & en hel natts sömn :)

För första gången har Wille sovit en hel natt, jag vakna vid halv fyra och trodde något var fel eftersom han inte hade gett ljud ifrån sig att han ville ha mat och sen kunde jag knappt somna om men upp klockan sex för mat och sen sov vi lite till innan det var dags att gå upp för dagen.

Var på föräldrarkurs på BVC, Wille sov sig igenom allt så massagen får vi göra här hemma istället. Kul att träffa lite andra mammor med barn i ungefär samma ålder och få dela med sig av allt :) ser fram emot nästa gång som är i maj!

Har nyss kommit hem från en promenad, jösses vilket härligt väder till och med så jackan åkte av, underbart :) och nya vagnen har blivit invigd också men vad jag önskar vi bodde på första plan eller i hus så man bara kan köra in och ut vagnen utan en massa krångel men det lär jag mig säkert med tiden skulle jag tro men den lille blir ju tyngre och tyngre så kan hoppas att man får lite muskler av allt bärande :)

Sitter just nu på balkongen och har det super skönt i solen i bara linne :) åh vad jag älskar fint väder.

Pusta ut lite efter promenaden innan det ska göras middag och grejer.

Hoppas ni har fått njuta av solen ni också :)


Finaste :)

Idag har Wille fått mysa med Josefin och jag har äntligen fått träffa min fina vän, var alldeles för längesedan så det har varit en bra eftermiddag/kväll :)

Lilleman sover gott och resten av familjen ska också krypa ner och stänga ögonen när som helst, i morgon ska vi upp tidigt har redan informerat Wille om att vi inte kan ta någon sovmorgon då, hoppas han förstod mig haha :)

Det finns en människa som står mig så nära och som är den systern som jag aldrig fick av mina föräldrar. Denna människa är den finaste som finns, som gör mig så otroligt glad och att veta att detta kommer vara Willes gudmor gör mig så stolt! Fina Sarah, tack för att du finns och tack för att du är du ❤


Full fräs

Ja jäklar här går det minsann undan, från att bara suttit i soffan och segat hela dagen så satte energin fart.
Skalat potatis och förberett till middagen, dammsugat, hängt tvätt, städat toalett och kök och det har inte ens tagit en timme, får ha fart när man gör något för man vet aldrig om man blir avbruten på vägen men lilleman har suttit i sin sitter o varit med hela tiden, kul att se hur han tittar sig omkring och sprattlar med benen så hela sittern gungar med full fart :)

Hade verkligen behövt dammat, jag fattar inte vart allt kommer ifrån men det får vi nog ta en annan dag. Kan ju dela upp lite :)

Ska sitta ner i fem minuter till sen får lilleman sova i soffan under tiden jag gör mat, är det bara jag som lägger mitt barn i soffan under dagen när han ska sova ??
Kanske skulle man lagt han i sin säng även på dagen ??

I morgon är det föräldraträff på BVC, kul :)


Kommer ingenstans

Underbart väder ute och jag kommer ingenstans idag vilket är synd men så är vissa dagar, tiden går så snabbt och jag hinner ingenting.

Har iaf fått ihop vagnen men vettitusan om jag gjort rätt :/ känns som han ligger i en nedförsbacke.. Det löser sig väl.

Lillen piper efter mat så vi hörs :)


Vad är det för en dag ?

Helt vilse i dagarna, vaknar upp av att André har sovit lite länge och det första jag frågar är vilken dag det är. Jag trodde det var lördag!

Upp och gav lilleman mat som somna gott i sin säng under tiden jag diska rent hans flaskor och jag ska också ta och blunda lite till, gäller att passa på när han sover även om jag faktiskt känner mig rätt pigg och egentligen hade jag kunnat passa på att göra lite saker nu på morgonkvisten men nä vi vilar en sväng :)

Natti :)


En dag full av tårar och stolthet!

Inbjudan till dopet är nu klart, ska bara skrivas ut och sen ska dom iväg. Skönt att vara ute i god tid eftersom det är sommar och folk har säkert saker planerade så detta känns bra.
 
Sitter just nu och letar efter en passande låt till dopet, herregud säger jag bara. Jag kan knappt lyssna på musik längre utan att känna ett lyckorus i hela kroppen och ögonen blir helt tårfyllda, jag säger det som jag sagt så många gånger förr, kärleken till sitt barn är obeskrvlig och att man kunde känna sån här lycka visste jag inte. 
 
Vill även ha en dikt på dopet som jag tänkte att Sarah skulle få läsa men det hade hon redan tänkt ut, värmer så gott i hjärtat och jag blir så glad över detta :)
 
Dop dagen kommer bestå av väldigt mycket tårar för min del om jag känner mig själv rätt men jag vet att den dagen kommer bli så perfekt och jag kommer minnas den dagen resten av mitt liv och känna mig så stolt!
 

''Inte trodde jag
hade ingen aning
hur en sekund
kunde etsa sig fast utan varning
att en kärlek så stor skulle födas
och börja existera
att jag aldrig skulle bli den samma
någonsin mera''

 

 

 

 

 

 
 

Flög upp ur sängen

Idag flög vi upp ur sängen, hade lagt lilleman hos mig för att vakna till lite och han låg där och sprattla och hade sig och i samma stund så blev det väldigt varmt om min arm, upp och byta blöja och av med pyjamas och på med kläder så nu är vi uppe iaf :)

Tvätten är igång och jag har precis fått i mig frukost, ska koka lite nappar och flaskor och sen sätta mig och installera lite program på datan och förhoppningsvis bli klar med dopinbjudningarna.

Hinner vi åka till affären idag tro ?


Första för i år :)

Besökte kyrkan som vi ska ha dopet i men där var stängt, är säkert öppet någon annan dag innan dopet ska va.
Körde vidare ut till mamma, där fick dom passa Wille under tiden vi åkte till familjs för att försöka hitta en jacka, inget intressant och jag bli så less när inget passar som det gjort förr och ännu svårare när man inte har en aning om vilken storlek man har längre.. Suck..

Blev super trött mitt i våra ärenden så det blev raka vägen hem och slänga sig på soffan en stund, André är flitig och städar i förrådet.

Snart ska vi bege oss hem till hans föräldrar och äta lite grillat, ska bli såå gott :) första detta året och det sitter alltid på rätt plats :)

Solen tittade fram även här i stan så småningom och det har varit en riktigt härlig dag!


Ser bara dimma

Efter att haft så mycket folk omkring sig igår så sov lilleman faktiskt väldigt bra i natt även om han va pigg som en lärka i två timmar och jag höll på att somna sittandes, så nu håller vi tummarna på att inte allt kommer idag istället.

Idag har vi lite vi ska göra också, alla snackar om sol men jag ser bara dimma ute men en promenad får det bli med nya vrålåket såklart :)

Ska slängs på mig lite kläder och sen beger vi oss iväg :)


6 års kalas

Idag har hela familjen varit på 6 års kalas med god mat och trevliga människor och lilleman sov sig igenom alltihopa.
lagom slut i huvudet nu, kan undra om det är han eller föräldrarna som blir mest slut :)
 
en lugn kväll här hemma och förhoppningsvis så sover Wille gott i natt, det gick ju inte så bra sist det var en massa folk i hans närhet, lätt att det blir för mkt för den lille men vi håller tummarna.
 
 

Fredags mys

Bara jag som inte kommer in via appen??
jag och lilleman åkte ut till Andres jobb och hälsa på så den sista halv timmen va det ingen som jobba haha :)
kul att dom fick träffa lillen iaf :)
 
äntligen hemma efter en tur på stan eftersom vi inte kunde bestämma oss för vad vi skulle äta, sluta med kebab från pizzerian här hemma :)
 
Nu håller vi helg iaf, lite fredags mys idag och i morgon har vi en del som står på schemat! 

Sömntuta

Godmorgon från min sida, la lilleman i vår säng vid halv nio och han sover fortfarande, jag fick sovmorgon och även om jag önskar jag kunde legat kvar en stund till så är det rätt skönt att komma upp först, förhoppningsvis få i mig lite frukost innan han vaknar.

Morgon mys är nog det bästa som finns, bara få ligga och snusa han i nacken min fina lilla påg :)


Lite sömn

Klockan har precis smått 22 och jag och lilleman ligger redan i sängen, pappa är på väg :) så himla härligt att komma i säng i tid och ännu mer härligt att lilleman äntligen kom till ro, en trött liten gosse som knappt sovit något idag så sömn är precis vad han behöver.

Äntligen fredag i morgon, hur härligt är inte det ?
Min tanke var att åka ut till Andres jobb och hälsa på med Wille så dom också får träffa honom men vi får se hur dagen blir, numera är det nästan bättre att ta allt som det kommer.

Nu säger vi godnatt iallafall !


En månad idag

Vår lilla guldklimp har ökat i vikt vilket jag redan hade på känn, dock hade han krympt en centimeter haha, han sprallar så mkt varje gång så antingen har han inte sträckt på benet ordentligt eller inte legat med huvudet ända in men det är inte hela världen :)

55 lång och 4495 gram.
Eftersom han idag är en månad så blir besöken var 14e dag istället så lär hända lite mer från gång till gång :)


Min lilla grisbjörn

En trött morsa är vad jag är idag, var uppe vid 6 för att lilleman var hungrig, bädda ner oss igen och jag han precis lägga mig i sängen sen hör jag någon liten trycka på som Sören i sin säng, så var bara att hålla ögonen öppna och vänta tills han var klar och upp och byta blöja sen dök vi ner och sov någon timme till :)

Ligger fortfarande i sängen, lilleman håller full låda, härligt att lyssna på :) min lilla grisbjörn :)

Snart dags att gå upp så vi är klara i god tid för BVC, gissar på att han har både växt på längden och gått upp i vikt, hoppas bara att jag har rätt.

Mysa lite till innan vi startar dagen:)


Vingabruten

Härligt när ongen somnar på ens mage och man själv vaknar efter två timmar helt vingabruten i soffan men det var skönt att sova iaf :)

Mätta i magen alla tre och ska snart bege oss iväg på en liten tripp, i morgon är det dags för BVC igen, spännande :)


Full rulle sen i morse

Idag har det varit full rulle sen vi klev upp, efter att vi hade vaknat till i soffan så gjorde jag iordning ett bad för min lille prins, åh vad han gillar det och jag blir så glad att få se att han njuter och är glad :)

Sen har det rullat på med tvätt och mat osv. Vad hade jag gjort utan vår tvättmaskin, jisses alltid behövs det tvättas numera men jag har ju något att göra iaf som om jag inte redan hade det ;)

Plutten har precis somnat och jag funderar också på att lägga mig en stund, får väl se hur det blir med den biten.

Dessa blöjor, jag byta från libero till pampers för jag tyckte dom var mjukare men vi får nog allt byta tillbaka igen eftersom dom läcker lite då och då, värdelöst när hela pyjamasen och lillemans rygg är full med kiss. Som tur är säger han iaf till då man inte alltid upptäcker detta direkt. Jävligt dumt, trodde blöjor idag var så pass bra att dom inte läckte men men...

Ska se ifall den lille vill sova en sväng !


Nyfiken

Morgon mys är nog det bästa som finns, lägga över lilleman i min säng och somna om en stund till :)

Uppe tidigt idag minsann men ligger i soffan och gottar oss i pyjamas och lilleman ligger här och tittar si omkring, nyfiken som sin mor ;)

Göra lite frukost till sig själv kanske !


Hålla låda

Lill prinsen sov hela eftermiddagen så jag passade på att städa ordentligt här hemma, trodde han skulle vakna när jag drog igång dammsugaren men icke. Skönt att man faktiskt kan hålla låda även när han sover, han måste ju vänja sig vid ljud iallafall dag tid.

Blev en runda till Malmö när André kom hem och vi var hemma rätt sent så har bara blivit mat och dusch och nybörjare det sängen som kallar bara det att lilleman inte alls verkar sugen på att sova så vi får väl se när jag får stänga mina blå denna kväll.
Godnatt på er !


Trygga händer

Lilleman väckte mig redan kvart över 11 igår kväll, gick upp och förberedde mat till honom och eftersom vattnet var skit varmt fick vi vänta en stund, under den tiden somnade han så där stod jag och visste inte vad jag skulle göra, ner med han i sängen, ut med vattnet och godnatt :)

Har fått ringt till kyrkan och bokat datum för Willes dop, så nu ska det göras inbjudningar och skickad iväg i god tid och det ska bestämmas om dekoration, mat eller fika och framför allt var vi ska ha det efteråt men som tur är så har vi väldigt gott om tid.

Min fina Sarah ska vara gudmor till vår lille prins, ett val jag gjorde långt innan plutten ens var född och jag är så glad att hon sa ja, känns skönt att veta att han är i trygga händer ifall något skulle hända oss :)

Detta inlägg har tagit ungefär en timme att få ihop, under tiden har det varit bajsblöja, hänga tvätt, fixa mat och nu sover den lille och jag ska få i mig lite mat :)


När vår älskade son kom till världen !

Den jobbigaste men bästa dagen i mitt liv var för 4 veckor sedan.
Jag kan inte fatta att det redan har gått 4 veckor sen vår älskade lilla påg kom till världen, han växer fortare än vad jag trodde och att tiden bara skulle springa förbi hade jag ingen aning om så det gäller verkligen att njuta av varje dag som går.

Jag tycker det är super kul att kolla igenom bilderna som vi tog under förlossningen, att sitta och titta på den där sista bilden som jag tog och sen dn första när han var ute gör mig så lycklig så jag blir tårögd.
På den sista bilden sitter jag på pilates bollen och fjantar runder och är pigg och mår bra och innan det var jag ute och vandra i korridorerna men sen sa det bara PANG så var allt igång.
Jag tänker inte berätta hur allt gick till för som sagt det håller jag till mina närmsta då jag faktiskt kan tycka att det är privat.
När man ligger där och ska föda fram sitt barn och går igenom den smärtan så hamnar man i sin egen liten bubbla så var det iallafall för mig, i de stunder där det gjorde som ondast så var det bara barnmorskan jag såg och hörde på, alla andra liksom försvann för en stund och jag var så noga med att André stod vid min sida, hade han lämnat rummet så hade jag bara velat sluta upp med allt även om det inte hade gått att stå emot en krystvärk.

Min kärlek för André växte så jäkla mycket efter det här, allt han gjorde för mig går inte att beskriva vad det betyder, att han hjälpte mig med sådana saker som jag aldrig någonsin hade kunnat bett någon annan om är guld värt och jag kan inte tacka han tillräckligt för det.

Att få upp sitt barn på magen är en obeskrivlig känsla och än idag när jag tittar på honom kan jag inte fatta att det är sant, att vår älskade lille Wille finns hos oss. För honom kommer jag göra allt, alltid i alla situationer!


Lill prinsen

Måndag och en hel vecka framför oss, försöka hitta på något om dagarna hade varit bra men det är minsann inte så lätt när alla i ens omgivning jobbar om dagarna.
Ut och promenera kan vi alltid göra, försöka hitta lite nya vägar att gå också så man får lite variation på det hela, lill prinsen tycker iallafall om när vi är ute och hittar på lite, kul :)

Får se ifall gossen låter mig städa lite här hemma, det är något som inte hinns med man prioriterar annat i första hand men just nu är det verkligen något som måste göras men först ska jag busa med min lille påg :)


Ny vagn

Idag har vi fått massa gjort, började att åka till kyrkan där vi ska ha Willes dop men där var fullt med bilar så strunta i att gå in hade varit pinsamt om där var fullt med folk.
Besökte babyproffsen även idag, min nya favorit affär :) köpte ett parasoll till vagnen och titta även på ny vagn till lill fisen så det lär bli en ny inom det närmsta även om det kostar en del så får man så mycket för pengarna. En emmaljunga nitro, någon som har erfarenhet av en sådan ??

Besökte mina föräldrar och Andres föräldrar innan vi åkte hem och börja med middagen. Sitter här och myser med min plutt men ska strax resa mig och fortsätta :)

Trevlig söndag på er !


Vilken dag

Vilken dag, har varit så seg hela dagen och har verkligen inte fått mycket gjort även om man har haft att göra hela tiden.
Tiden har inte räckt till alls idag och det resulterade i att vi ställde in vårt besök, tråkigt som bara den men vi får helt enkelt se Sara och Richard en annan dag.

I morgon hoppas jag på att det är en bättre dag, som jag skrev innan det känns som man har varannan dag som är bra liksom men så får det helt enkelt va.

Lilleman somna för en timme sen, en trött liten gosse som har varit vaken i stort sätt hela dagen så det var lite gnäll men sen slockna han iaf.
Lite egen tid nu en stund innan jag själv ska krypa under täcket.

Hörs !


Känslig

En väldigt seg lördag, svårt att få fart på kroppen idag känns nästan som man är pigg varannan dag även om man sover lika mycket och det är lite små tråkigt när det är helg och vi är hemma båda två men men det kommer fler helger och förhoppningsvis är man pigg någon gång :)

Vi får väl se ifall vi kommer någonstans idag, ikväll ska vi iaf träffa Sara, Richard och Julia :)

Och ja, jag känner tre Sara så jag hoppas ni hänger med på att det är olika personer jag snackar om ;)

Sitter och tittar på Sofias änglar, jisses jag kan nog inte se sådana program längre. Jag gråter ju värre än någonsin.. Usch vad man är känslig, svårt att hålla tillbaka tårarna.

Ska se klart detta och mysa med min älskade stjärna !


En toppen dag :)

Idag har vi haft mys dag med Sara, blev en promenad på två timmar i det fina vädret, ner till Råå hamn och hem igen :) men guuud vad varmt det blev, kanske skulle behövt mig en tunnare jacka som funkar bättre när man är ute och rör sig.

Tiden har rusat iväg och hon har precis åkt hem och jag tänkte plocka undan lite här hemma så lilleman får snällt sitta i sin babysitter och följa stegen jag tar om han nu inte somnar sten hårt i min famn.

Pappa André jobbar över även idag så vi väntar på honom och sen håller vi helg :)

Har varit en toppen dag :)


Det blev bra trotts allt

Efter en väldigt trött dag så kom Sarah och kimbo och liva upp stämningen och bebis myste och strax där efter kom även André hem så dagen blev minsann bra ändå :)

I morgon får vi besök av Sara som ska få träffa plutten för första gången :) tänk att det redan är fredag i morgon jag som trodde det var onsdag idag men det gör ju inget :)

Nu håller vi kväll i detta hemmet och hoppas på att natten blir bra :)


Långt borta

Den här dagen har vi spenderat i soffan, jisses vad jag är trött idag även om jag fick någon timme på soffan innan och i natt ska vi inte ens prata om men sådana dagar kommer väl också.

Egentligen hade jag bara velat gå ut i det fina vädret men jag pallar inte och lilleman verkar inte säga ifrån, han somna om efter lite mat.

Jag kanske också borde få i mig lite att äta, två mackor kommer man inte långt på men känns som matlusten är så långt borta just nu :/

Fortsätta att mysa med den bästa !


Mysdag

Åkte som sagt iväg till babyproffsen, känns som man känner personalen där redan så himla goa :)
Åkte vidare ut till mamma, lilleman somna som en stock i bilen så lyfte bara ut han och la han i mammas säng där även katten låg så jag knöla ner mig där och somna jag också :)

Blev lite mys med mamma innan hon skulle iväg igen sen styrde vi bilen hem, André jobbar över idag så vi är själva ikväll vilket går otroligt bra faktiskt, lille skrutten sover gott i min famn och jag är fast framför tvn och bara njuter av att va hemma :)


Det är en bra dag

Vår lille plutt är inte så liten längre, redan 56 lång och gått upp i vikt hade han också, blir så glad att det går framåt :)
Har busat och haft oss och snart ska vi klä på oss igen och köra till babyproffsen för att köpa en flaska till, köpte en dr brown sist och den var riktigt bra mycket bättre än MAM antikolik flaskan så nu får vi skaffa oss några till då man verkligen inte klarar sig med en :)

Det är en bra dag idag :)

https://cdn3.cdnme.se/748525/7-3/pic_515bf5529606ee0a6def6231.jpg">https://cdn2.cdnme.se/748525/7-3/pic_515bf5529606ee0a6def6231.jpg" class="image">


Uppe med tuppen

Idag är vi uppe med tuppen, lilleman sover gott sidan om mig så jag har kunnat göra mig klar i lugn och ro, egentligen hade jag också velat stänga mina blå och sova en stund till men det får bli senare idag om liten tillåter.

Tanken var att vi skulle gå till BVC men vi struntar i det och tar bilen istället, promenaden får vi i så fall ta senare idag.

Nä fy här kan jag inte sitta då ögonen blev enormt tunga, ha en bra dag !


Allt för dig

Tredje kvällen i rad som lilleman somnar vid denna tiden, kanske vi har fått in lite rutiner nu iallafall även om jag vet att det kommer ändras några gånger på vägen.

Strax ska vi hoppa i säng allesammans, upp tidigt i morgon för att befinna oss på BVC ska bli kul att gå dit igen. Jag hoppas att det är fint väder då jag hade tänkt att vi skulle gå dit men vi får helt enkelt se hur morgonen blir.

Är så glad för min lille kille, att man kan älska någon så obeskrivligt mycket är helt underbart. Jag kommer göra allt för honom, alltid i alla situationer!
Min lille plutte ❤


Puh!

Vi gav oss iväg på en härlig promenad, jävla meck när jag väl kom tillbaka att få in vagn genom porten men det gick och snacka inte om hur varm jag var när jag kom upp i lägenheten, puh!
När vi har gjort detta några gånger själv så går det nog smidigare.

Hoppas att vädret håller i sig nu några dagar så man kan fortsätta att va ute och röra på sig.


Sken upp som en sol

Det är en sprallig påg vid min sida idag, härligt att se att han är vaken och med lite mer redan nu. Babysittern är guld värd nu kan jag säga.

Hade precis gett han mat när han sken upp som en sol framför mig och jag bara smälte och självklart slängde jag mig efter kameran ihopp om att det skulle ske igen men såklart inte ;)

Fått i mig lunch, en Findus färdig rätt, man tar det som hinns med och hade jag inte haft den så hade jag struntar i att äta så även om det är för tråkigt så är det en bra räddning ibland !

Plutten sover så jag ska passa på att rymma upp lite här :)


Vaknar upp i panik

Vaknar upp i panik för att se att lilleman ligger kvar i sin säng, denna drömmen om att hålla han så skyddad det bara går och samtidigt försöka gömma sig för att inte bli skadade eller för att de ska ta lill plutten ifrån mig är hemskt men tur det bara var en dröm.

Gick upp och gjorde mat till honom lagom förvirrad fortfarande och jag kan inte släppa tanken på min dröm.

Andre ska snart till jobb och då börjar fyra dagar då vi ska klara oss själva men det ska nog gå bra tror jag.
Idag blir en dag då vi inte ska göra allt för mycket känner jag, bara vara hemma och ta det lite lugnt för det behöver mamma iallafall :)

Ska se ifall vi kan somna om någon timme till, funkade igår men just nu är det fullt håll igång i hans säng, underbart att se att han verkar så glad och nöjd iaf.

Pussa min stora älsklig hejdå och min lilla älskling godnatt :)


Ibland har man en himla tur

Vilken underbar dag det har varit, promenerat i en timme med lilleman, handlat fika på Coop och när vi var på väg hem därifrån så hamna vi mitt i en biljakt, mitt hjärta hoppa över några slag när bilen kom i full 90 precis förbi oss med 5 polisbilar efter sig, det var en himla tur vi inte kom ut senare från Coop då han körde in på parkeringen och rakt ut på Landskrona vägen och alla poliser efter för man vet ju aldrig om man hade råkat stå precis där han körde.

Körde hem till lillemans farmor och farfar som fick vara barn vakter under tiden vi var på maxi, första gången vi lämna bort honom och jag sakna han varenda sekund samtidigt som det var skönt att kunna handla i lugn och ro.

Nyss hemkomna och nu blir det bad, pyjamas och natti natti :)


Stolt mamma

Godmorgon :)

En stolt mamma kan jag säga er, vår lille kille har sovit i sin säng för första gången i natt :)
Det var snarare jag som tyckte det var lite tråkigt och tomt i vår säng men sånt är det.

Kan undra ifall detta kommer gå lika bra resterande kvällar och nätter det återstår att se men en natt är bättre än ingen :)

Ska se ifall vi kan somna om någon timme till det är just nu mest en massa håll i gång i lillemans säng men vi ger det ett försök :)


RSS 2.0