Fredag

Vilket höstväder denna fredagen bjuder på, riktigt ligga hemma i soffan väder men det blir inget sånt för mig för jag ska jobba. Hela helgen lång !

Wille är på förskolan, jag håller på att koka ägg så jag får något i magen. Ska försöka sova en stund sen, har personalmötet för oss på kvällen idag så börjar ju lite tidigare. 

Sista dagen för Andre på sitt jobb, på månad är vi lediga allihopa och tisdag kör hab igång på Hedins bil :) 

Ha en bra helg !




Nya skor :)

Onsdag och jag är ledig, tyvärr har vi möte på jobb i eftermiddag så jätte mkt ledig är jag väl inte. Wille är på förskolan så det känns lite tomt här hemma när jag bara sitter här och väntar. Just nu har jag svin tråkigt, är seg och pallar typ ingenting samtidigt som jag hade velat ha gjort en massa.. Konstigt det där! I morgon är jag iallafall ledig helt och hållet & då kan man väl slappna av på annat sätt.

Igår kom iallafall Sarah hit och liva upp stämningen innan jag skulle till jobb. Hon hade med sig mina fina skor som hennes mamma hade köpt till mig :) så tacksam :)
Och jag är super nöjd hihi :)

Nä ska nog få igång lite musik så man piggnar till lite :)





Som ett kryss i stolen

Jo men visst blev det lite sovmorgon, riktigt skönt :) Wille är lämnad på förskolan och jag har hunnit handla och jag har hunnit få i mig lite lunch.
Det är ett tag kvar innan det är dags att gå till jobb, ska hänga upp tvätten och sen slänger jag mig nog på soffan en stund och vilar lite :) 

En annan sak, är det bara min plutt som sätter sig som ett kryss i bilstolen så man inte kan få på han bältet ??!! 
Jag kämpa o hade mig för att få han att sätta sig ner men han hade en annan vilja, helst av allt vill han hoppa runt och leka med allt i hela bilen. Tillslut fick jag iallafall ner honom & i en sån situation så kan jag inte låta bli att skratta & det blir ännu roligare när han sitter och fnissar. Tur det inte är såhär alltid iaf ! :)




Busunge

Då börjar helgen gå mot sitt slut, det har varit en väldigt lugn helg och det har varit rätt skönt. Redan när jag gick upp i morse började jag fundera på vad vi skulle göra idag.. Tiden gick och helt plötsligt var det dags för lunch så blev inte något gjort än massa lek här hemma. Wille sov middag & när han vakande hade jag segat till mig ordentligt men vi tog på oss och åkte ut till Sarah, Martin och kimbo för lite fika. Det blev både fika och middag hemma hos dem. Wille busade på med både Rocky och kimbo och ja, alla andra också. Älskar att se han sådär, lycklig och har så roligt. Det var knappt så vi fick med honom hem, tror vi får åka dit lite oftare helt enkelt.
När vi åkte hem så satt Wille halva vägen och sa "vovvovo", ja det är ju så Rocky låter och jag tror min älskade unge blev lite förtjust i honom :) 

Skönt att få komma iväg och skönt att lämna hemmet ett tag för när man väl gett sig iväg så piggnar man till.

Wille höll sig vaken hela vägen hem, trodde faktiskt han skulle somna. Blev ett bad för honom och jag ställde mig och gjorde middag till mig och Andre till jobb i morgon. Wille höll låda inne i sin säng i en timme om inte mer men nu verkar det som att han sover iaf. Tror han var lite uppe i varv haha :) kanske sover han lite längre i morgon, sist vi var där så gjorde han det iaf men vi får se :)

Precis slängt i mig en bit Budapest bakelse, så jädrans gott!

Lite tv nu sen är det dags att krypa i säng så man är någorlunda pigg till veckan som kommer.




Regn och rusk

Fredag, härliga fredag!
Känns skönt när man vet att man är ledig i helgen men först ska det jobbas innan jag kan njuta av ledighet.
I helgen vill jag göra nått roligt men frågan är bara vad?! Vad ska ni andra göra ?

Fasen vad glad jag är för att jag köpte mig ett regnställ förra året, igår var byxorna verkligen behövliga, jisses vad det regnade och det ser ut som det blir samma skit hela denna dagen också.

Ska lägga mig på soffan en stund, precis lämnat min skrutt på förskolan. Inget möte eller något idag så känns skönt att man har någon timme extra här hemma :)

Ha det !


Vilken skillnad :)

Jag märkte verkligen skillnad på hur jag mått för någon vecka sen och hur jag mår idag, när jag var på jobb igår. Det var inte alls jobbigt att springa i trappor, inte alls jobbigt att cykla. Innan fick jag ju knappt luft men inte så konstigt om där legat en infektion i kroppen liksom. Känns gött att vara tillbaka iallafall :)

Har vinkat av min lille grabb på dagis, han skuttade in och satte sig och lekte med lera direkt. Det har han stått o pekat på här hemma halva morgonen så han var nog glad att han äntligen fick kavla lite haha :)

Idag är det porträttfoto som ska tas på dagis, Andre får ta itu med det då jag är på jobb. Möte idag också, om vårt nya schema. Fick se det igår och ja jag är nog nöjd tror jag.. Får spekulera och jämföra mer idag. 
Och på tal om jobb, jag hatar att jag är sån som tar med mig jobbet hem. Det är fruktansvärt jobbigt och hur mkt jag än tänker att jag inte ska tänka på det så gör jag det iaf. Får ju fan ont i magen bara av detta.. Måste verkligen försöka sluta men hur gör man ?!



Utbildning

Wille är lämnad på förskolan, jag sitter och väntar på att mina ägg ska kokas klart och sen ska det inte göras allt för mkt för min del.
Ska på utbildning på Jacob handens hus innan jag börjar jobba så får ju sticka i god tid så jag hittar parkering. Tycker det är värdelöst att de lägger sånt här innan jobb, kvällen blir så jäkla lång men nu är det tre dagar så det går nog an.
Får se vad jag tycker om utbildningen,palliativ vård handlar det om, de andra som varit där tyckte inte det var bra så ska bli intressant och se vad jag sjölv tycker.

Nä dags att skala mina ägg, ha det !

Full fart

Herregud vilken morgon det blev, Wille kunde inte somna om efter jag hämtar honom och då var kl 5, hade sovit som en kratta för Andre låg och snarka så jag var inte på bästa humör när jag inte fick sova.. Tillslut så var det dags för att andre o gå till jobb så han tog med sig lilleman upp så han fick välling! Tillbaka i sängen med honom och vi sov till halv nio! Kände lite stress där ett tag eftersom vi skulle iväg till Klippan men det han vi med iallafall. Åkte ut dit för att köpa rn fotsack till vagnen och jag råkade visst köpa en tripp trapp stol av henne också haha :) kan man så ska man, gäller att passa på när man får det för rätt pengar :)

Hem igen och gjorde middag, körde ner i stan och hämta mamma, vilken röra där nere.. Folk och bilar över allt, vägarbeten osv. Fyy..
Hem till henne och fikade, gick en promenad och Wille lekte av sig. Han som inte sov middag somnade såklart när vi åkte hem, han var nog en aning överspeedad här hemma ikväll haha.. Helt galen.. Han somnade för typ en kvart sedan.. Han har hållt låda i sin säng hur länge som helst. Får se om det ger resultat i morgonbitti istället.

Lite tv nu, pH och sen ska jag sova! Utvisning i morgon innan det ska jobbas. Yyyeeeejjj ! 



Regnar bort

Måndagen håller på att regna bort, bokstavligt talat ! Vilket skit väder det blev idag, tur jag inte jobbar i detta men vad jag har förstått så ska det fortsätta såhär resten av veckan så jag lär väl också få stå ut med det.

I förmiddags så gick jag och Wille ut på en promenad, var tvungen att se så jag faktiskt fixade det och det gjorde jag och den lille fick leka av sig på lekplatsen. Han får mitt hjärta att hoppa över ett slag ett antal gånger haha.. Åker på mage ner för rutschkanan, klättrar på allt och lite till. Jätte roligt att se faktiskt men ni med egna barn förstår nog att man blir lite rädd ibland. Kan bara tänka mig hur de har det på dagis haha :)

Vi tog oss en lång middagslur båda två, herregud vad skönt det var :) speciellt nr man inte sov så bra i natt. Wille kom in till oss någon gång i morse, han somna som en stock sidan om mig och bredde ut sig så jag vakna av att jag låg utanför sängen med halva kroppen. Bara att flytta in ungen och försöka sova lite till :)

I morgon är vi lediga & vad vi ska göra det vet jag faktiskt inte. Jag känner mig trött fortfarande, vet inte om dr beror på infektionen jag haft eller penicillinet, tur det är slut på onsdag iaf ! 
Vi får väl ta dagen som den kommer men är det sånt här tråkigt väder så kommer dagen bli väldigt lång.

Ha en bra kväll :)

Jag skulle bara hänga klart tvätten & kommer tillbaka in och Wille har tagit hela sängen. Var bara att försöka åla sig ner där sidan om så jag också fick sova middag ! 

Bättre och bättre

Det blir bättre och bättre för var dag som går, idag tog jag mig faktiskt till affären för att handla lite, självklart med resten av familjen för jag tror inte jag hade klarat trapporna upp med två påsar än. Det kändes bra att komma ut lite men ja, trött blev jag men jag var tvungen att få komma ut för att kunna känna efter ordentligt hur jag faktiskt mådde!

Håller på med middag nu, kyckling curry med ris och broccoli.. Känns som det aldrig blir klart och ändå är det bara broccolin jag väntar på..

Måndag i morgon igen & jag ska va hemma då med, Wille också faktiskt. Ska bli mysigt att få ha honom för mig själv hihi :)
Andre har ens tog dag på sitt jobb i morgon men jag håller tummarna för att det kommer gå bra!



Trist

Jag mår bättre och bättre för var dag som går vilket är otroligt skönt men jag blir så sjukt rastlös, speciellt när solen skiner och ingen är hemma. Jag vill också ut ! Orken finns inte där riktigt än men den kommer väl i fatt så småningom.. Jag verkligen hatar att vara sjuk speciellt när man inte känner sig sjuk :/

Som tur är kommer mina killar hem snart så jag har någon att prata med ! 





Rädd !!

Jag har gått här och hostat lite till och från i två veckors tid ungefär. Har inte hänt mer än så tills natten till i onsdags så jag frös något fruktansvärt och sen vaknade på morgonen och svettades som en gris, tänkte att jag har ju fått feber men när jag väl gick upp så kände jag inte av det mer än att jag var trött. Åkte till jobb på eftermiddagen och allting gick bra fram till klockan var 7 och det var dags att ha rast, fick inte i mig min middag, började frysa som bara den. Stoppade i mig en alvedon och började min runda igen. Kände riktigt hur kroppen sa nej och jag tyckte det var jobbigt att andas. Jag åkte hem tidigare eftersom jag inte var bra, jag hatar verkligen att behöva gå ifrån jobbet sådär, känns som man lämnar alla med allt liksom men samtidigt visste jag att de skulle klara av det men iaf. Satte mig i bilen och kände redan då att jag kanske skulle åkt till akuten istället för hem men äh det är väl bara en förkylning på gång tänkte jag och åkte hem.
Frös fast jag hade stoppat i mig alvedon, ont i kroppen och kunde inte ta ett djupt andetag utan att det gjorde ont i hela bröstkorgen. Somnade och vakna igår, började hosta och upp kom blod blandat med slem. Jag hade verkligen svin ont i bröstkorg och ut över axlarna och jag blev rädd!! 
Hosta blod liksom, gör man inte det när man hat cancer ?! Jag bölade som en gris, rädd som bara fan att det skulle va något allvarligt och det ända som snurra i huvudet var "hur ska Wille klara sig utan mamma"! 
Andre åkte hem fort som tusan för att följa med mig till doktorn eftersom jag var rädd. Visade sig vara lunginflammation och jag blev lugnare. 
Låg på soffan hela dagen igår, Wille mös med mig hur mkt som helst och jag bara önska att jag hade ork till att leka med honom. Känns som man förlorar så mkt tid med honom så fort man är sjuk! :(

Idag mår jag lite bättre, blod kom upp även i morse. Hoppas penicillinet gör verkan snart så jag slipper det här. Jag hoppas verkligen att det här med blodet försvinner.. Det gör mig extremt orolig ! 

Denna dagen har varit så lång, Andre jobbar och Wille är på dagis. Tur de är så förstående på hans förskola men Gud vad jag saknar honom. Jag får sån ångest av att han inte är hemma när jag är hemma.. Min store bebis.

Kanske dags att rycka upp sig också när man ändå bara sitter här men det är så lätt att känslorna bubblat över !

Håller tummarna att jag blir bra innan helgen är slut !




Höst

Känns som jag har hunnit med mycket idag för att vara en vanlig måndag men kanske beror på att båda mina killar är hemma idag :)

Har varit i skogen i morse och plockat kottar, lekt på lekplatsen och busat en massa. Blev middag och sen somnade Wille. Jag la mig i soffan men som alltid, ibte ett skit att titta på tvn. Andre sitter med sitt spel och jag har förflyttat mig in till sovrummet och bäddat ner mig i hans säng :) 

Snart är det tid för mig att köra till jobb också, känner inte alla för det idag men det är alltid segt första dagen efter ledighet speciellt när man vet att man jobbar varje dag i en vecka fram. Bara att bita ihop men som tur är så när jag väl är där så har jag roligt :) 

Tycker det är super mysigt att hösten är här men det är även då man vill lägga sig under en filt på kvällen och bara vara. Aja får bli på torsdag istället :)

Ska fortsätta o ligga här o va lite social haha :) ha det !





Gudomligt :)

Söndag igen och det har varit helt underbart att vara ledig i tre dagar speciellt när vädret har varit på sin bästa sida också. Igår kväll åkte vi hem till Andres föräldrar och grillade. Svin gott var det och det blev lite senare än vanligt för Willes del så i morse fick vi sova lite längre. Det är jag glad över för det var min morgon haha :)

Har fått stor städat och rensat upp här hemma ordentligt och nu ska bara skiten kastas också! 

Sitter här och väntar på att vår middag ska bli klar. Idag blir det köttgryta och vad jag smakat än så länge så smakar det gudomligt :) 

Ser fram emot en mys kväll med lite tända ljus och nått bra på burken ! :)




Ledig helg!

Äntligen är jag ledig i tre dagar. I morse så gick vi upp 8, vet inte vad som hände där men det var skönt att få sova en timme mer än vad man brukar. Vi gjorde oss i ordning i lugn och ro och sen gick vi ut en sväng, lekte lite på en lekplats och sen gick vi och handla och sen hem. Lite middag och sen var det dags att sova middag för Willes del. Blev inte allt för länge men han har hållt sig vaken tills nu :)

Bakade kladdkaka innan så vi fick ju ha det som efterrätt så Wille också kunde få eftersom han har gått där o pekat och tjatat om kaka ända sen jag började med den haha :) 

Blir bara slapp framför tvn, tror jag lägger mig tidigt idag. Det hade varit skönt att få sova lite fler timmar än vanligt. Vi får se hur det blir !

Är fruktansvärt trött på min hosta också som självklart bli värre mot kvällen och när jag väl lägger mig så ska jag bara hosta någon timme innan jag kan somna, as jobbigt !! Försvinn!! 
Trodde jag skulle bli ordentligt förkyld men blev bara hosta och lite snuvig i någon dag, förvisso skönt att det inte har kommit fullt ut men nästan jobbigare att ha lite gran som aldrig verkar försvinna :/ 

Ska verkligen försöka njuta och koppla bort jobb denna helgen och bara vara ledig. Tror det varit lite mkt på sista tiden.. 

Vad ska ni göra i helgen ?







RSS 2.0