En ny Cykel ?

Jag har kommit fram till att jag skulle vilja ha en cykel , det hade avrit väldigt praktiskt när man tex ska till jobb och man börjar halv 2 och det är omöjligt att hitta parkering och eftersom jag jobbar på sjukhuset så finns där ju parkeringshus men blir dyrt i längde och då hade det ju faktiskt passat super bra med en cykel :)


Ska man bort till mormor så är det skit bra då också för ibland känns det väldigt onödigt att ta bilen bort dit liksom när det tar typ 45 minuter att gå dit liksom och sen behöver jag röra på mig också så det hade passat utmärkt då ju.

men det roliga är att jag har inte cyklat på säkert två år eller något sånt där och sist jag gjorde det så var det på en kill cykel med 1 miljon växlar och jag bara vingla från ena sidan gatan till andra men sen när kvällen var slut och man hade fått i sig en mängd öl/cider och annat så gick det super bra haha :) Kan dock inte ta mig en sup varje gång jag ska ut och cykla, hur hade det sett ut ?? haha ..


Iallafall har kollat runt lite på blocket och hittat lite olika, den ska ju inte vara för dyr och inte för ful och rostig utan det ska vara en ordenlig tanta cykel med cykelkorg så jag kan ha mina saker någonstans och som håller i ett antal år .

Vet inte riktigt var man köper cyklar i dagens läge, där finns ju bonnen i Billesholm men vettifan om han är så billig. Jag har faktiskt ingen aning om var man skaffar sig en bra så får väl ta mig en hel dag och gå på cykel jakt :p


Hade tänkt mig något sånt här :


 



Fyller ju år om en månad så kanske skulle ta och önska mig en sån här den rosa och vita monark är ju rätt snygga faktiskt men så sitter jag här med beslutsångest ändå som vanligt, vill jag verkligen ha en sån när jag fyller år ? Har ju inget annat som jag direkt önskar mig så varför inte ? Nu börjar detta eviga velandet igen så därför lämnar jag detta så länge :)

Ska klä på mig och åka ut till mammi och hoppas på att jag får middag också :)hihi


Rensa din kropp, kör en detox!

Har suttit här och kollat lite bloggar och hittade något som verkade intressant inne på paow.se om att hon körde någonting som hette Detox , en kur för att rensa kroppen.
Tyckte detta lät jätte intressant eftersom det är något åt detta hållet jag har letat efter jätte länge.
Googla runder en massa och hittade lite olika sidor, dock står det lite olika , på ena sidan står det att man kan äta kyckling och fisk , fullkornspasta och råris, soya produkter osv och på andra sidan står det att man ska undvika sådant och bara köra på frukt och grönsaker.

Ja visst frukt är super gott och speciellt om man mixar alltihopa men det är ju inte så kul att äta det till frukost,lunch middag och mellanmål i 10-14 dagar , kommer ju bli fett tråkigt till slut!

Vet inte riktigt vad man ska tro på och tycker inte jag hittar någon sida som är extra bra, kanske letar jag för dåligt men om det finns någon där ute som vet någonting om det här eller har provat detta själv får ni gärna dela med er utav det !

ska iallafall fortsätta leta lite till och hittar jag något vettigt är det värt att testa i två veckor för att se om det blir någon skillnad :)


50 öringens sista dag!

Blir att vara hemma idag bara, tycker det går neråt hela tiden så får se hur jag känner mig ikväll helt enkelt. Ibland blir det så här tyvärr!!

Måste dock ner på banken och lämna in mina 50 öringar är sista dagen idag ju och jag har en hel del så nej jag tänker inte bara låta dem ligga faktiskt hade det varit 10 stycken hade det kunnat kvitta men inte nu :)

Mamma har sagt till mig hundra gånger att gå ner till banken och jag har bara skötit upp det och som vanligt är man ute på sista dagen liksom men skit i det bättre det än att jag kom på det i morgon ;)




Inte helt 100

Godmorgon!


Idag har vi visst fått regn men det gör inte mig så mkt , faktiskt lite mysigt :) Känner mig inte riktigt 100 idag heller, skit varm ena sekunden och fryser som en gris nästa, rätt jobbigt jaaa :(
Vi får väl se hur det ser ut om någon timme, ska ju jobba idag liksom och kan vara en fördel om man mår bra !
Som sagt vi får se hur det ser ut om en lite stund..


Efterlyst!!

Blev inte att vi åkte till mamma kom ju på att hon hade sina tjejer hemma eller tanter,kvinnor,damer ja vad ni nu vill kalla det för ;P men ni fattar vad jag menar iaf !!
Inte så värst bra att störa då iaf så får åka dit i helgen istället och hälsa på, blev heller ingen promenad istället fick det bli ett varmt bad :) nästan lite för varmt faktiskt så blev inte så långvarit.

efterlyst är igång, inte för jag brukar tycka att det är jätte intressant men ändå kul att se vad som hänt osv.

En sak jag har kommit fram till är att jag måste försöka se framåt istället för bakåt, så mycket lättare allt hade kunnat bli då men istället tittar man tillbaka och minns så roligt man har haft och vill bara ha det tillbaka men nej egentligen vill jag nog inte det har det så bra idag så det finns inte men jag  Vill gå vidare i mitt liv men just nu känns det som allt står lite still. Jag hoppas det vänder snart för detta är riktigt jobbigt!






Underbart :)

Satt här och hade inte ett skit att göra MEN så hörde Sara av sig och det blev en promenad vid stranden på Råå vilket var super härligt, riktigt varmt och gott och massa snack som vanligt underbart :)
Körde henne hem, kolla på hennes nymålade lägenhet och sen var det bara hem och byta om och bort till bruces skog med den andra Sarah och hennes vovar, gick en lång runda på 2,5 km och sen fick hundarna springa lite i hundgården vilket är super för de ju :) En trevlig tripp med henne där idag igen :)

Håller på med storkok nu eftersom vi båda ska ha mat idag, till jobb i morgon och till jobb på fredag så då får man göra mycket ialalfall försöka ;)

Sen hem till mamma och lite sånt skojjigt kanske till och med blir en promenad till idag vi får väl se :) Älskar detta vädret och i morgon lär det säkert vara ännu finare eftersom jag ska jobba ;P hahah :)

Hörs sen !

Ingenting att göra

Härligt väder det är idag, kanske ska börja dagen med en promenad fast denna gången ska jag dock ha mindre kläder på mig!

Börjar tycka det är dö tråkigt att bara gå hemma nu, har ju ingenting att göra längre så det är tur man ska jobba i morgon faktiskt :)

Förstår inte de personer som är typ arbetslösa eller något annat som gör att de går hemma, hur orkar man ? jag hade ju fått panik tillslut en annan sak om man är mamma ledig självklart eftersom man då antagligen har fullt upp med att umgås med sitt barn liksom.

ett ställe där jag aldrig hade klarat av att jobba är ute på Familia i Hyllinge, så många gånger man har varit där efter löning men nästan inget folk där, inte konstigt eftersom det inte är många butiker som lockar längre tycker jag iaf. Skönt att åka dit någon gång eftersom där är just mindre folk och man skipper trängas och man slipper stå i långa köer. Men hade jag jobbat där så hade jag fått panik för att jag inte hade haft så myckt att göra. Ibland är det skönt att det är lugnt på sitt jobb men dock inte allt för ofta , tycker jag iaf!!

nej här ska jag bannemig inte sitta längre :)


Räksallad med keso

Fixade mig en finfin räksallad med keso här hemma



blev riktigt god faktiskt :)
Har även varit ute en sväng i bruces skog , kallt som fasiken var det men skönt ändå att få komma ut.
Blev en sväng till mcdonalds också med Sarah och tryckte i mig en chokladmuffins, så där sprack det att vara nyttig haha ;)
börja även prova ett par byxor i gaderoben men dem passa inte sen var det inte roligt längre, så blev inget med det haha :(
åhh, måste börja träna ska banne mig sätta mig ner ikväll och jämföra lite och såhär, gilla ju SATS frymt mycket men jag vet inte riktigt =/ Får se vad jag hittar helt enkelt .
Ikväll är det även DH eftersom det är tisdag, ska bli spännande någon mer än jag som tittar på det ?


sova

Har sovit som en stock hela natten, ställde klockan på 9 men gick upp 11, varför inte egentligen när man ändå är ledig, dock känns det som att hela dagen har gått men men jag hinner nog med det jag vill göra ;)

Inte så fint väder idag heller så ska nog ta och rensa den där garderoben som jag tjatat om ett tag nu :p

Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :)

 


Mamma bytar bo på tv4

När André kom hem åkte vi direkt iväg och sola vilket var super skönt, åkte vidare till Höganäs och sen till väla för att hitta nya mjukisbyxor som jag upptäckte att jag behöver , ett par nya snyggare men hitta inget.

Innan idag så satt jag och kolla inne på Gina Tricot hemsida och hittade den här



skit snygg eller vad tycker ni??
Fanns en kvar på väla så jag tog den finns ju självklart i fler färger men det var denna jag ville ha :)
Kommer bli kanon bra nu när det börjar bli lite varmare :)

Sitter även och kollar på tv4s program mamma bytar bo och jag säger ju bara att fan vad människor är olika, den ena skiter i allt och den andra är helt kontrollerande och faktiskt väldigt otrevlig. Varför ändra på en människa som vill va på sitt sätt ? självklart passar inte alla ihop och det är väl en jäkla tur :) Men han ena gubben som knappt bryr sig om sina barn och jobbar dygnet runt tål jag nog inte ritkigt, sitter här och blir mer och mer irriterad på honom, hans sätt att resonera och hans sätt att bemöta människor som inte tycker som han och som säger ifrån när det är någonting. Usch och fy!!

snart är detta slut och jag ska in i duschen och sen krypa ner i en renbäddad säng ska bli underbart :)
Godnatt!!


Rolig Grytvante


 

Visst är den söt ? ;)

Va hemma hos mormor för ett tag sedan och hittade denna bland saker som hon inte skulle ha längre, för er som inte ser vad det är så är det en grytvante med en katt på och när ma öppnar handen är fåglen i munnen ;p Tyckte den var skit söt och tog med mig den hem =) haha !


Powerwalk

Var ute på en powerwalk och ja jäklar vad jag hade tagit på mig för mycket kläder. Tänkte som så här att det är många gånger man har lurats pga att det är sol ute och trott att det är varme än vad det är så därför klädde jag på mig en massa, men vantar och halsduk åkte av rätt så fort men skönt som fasiken var det ute :) Nu när jag kom hem satte jag mig på uteplatsen och bara njöt av solen, höll på att somna och sega till mig ordentligt :s
Något att dricka nu och lite tv på det och sen iväg pch sola och lite sånt smått och gott :):)

Måste även rensa min garderob nu dessa dagar jag är ledig men det suger ju en aning att göra det när det är sol ute så vi får väl se om det blir av denna veckan ;)


Crocs skor

Jag hittade det jag letade efter så nu slipper jag beställa vilket har varit jätte krångligt faktiskt, va ju tvunegn att skaffa e legitimation och massa annat trams så jag är bara glad att jag slapp, lathet kallas det också kanske men det är en annan femma ;P

Hittade iallafall dessa här


Som är bra att ha när man går mycket och man blir inte varm om fötterna heller, har haft ett par såna här innan men inte äkta och de har dock inte gjort sitt bästa på mina fötter om man säger så, så jag hoppas att dessa är bättre och jag slipper vara så trött i mina fötter efter en hel arbetsdag. Egentligen måste jag säga att jag tycker dem e ganska så fula men en bra sko och i svart tänker man oftast inte så mycket på det faktiskt och de flesta har ju sånna här också.


När jag satt och leta på nätet så hittade jag även dessa


Som jag faktiskt hade kunnat tänka mig att ha, men som tyvärr inte verkar finnas på så många ställen. Synd man inte hade barn storlek i skor för då hade det funnit så mycket mer att välja på.
Men jag nöjer mig med mina svarta iallfall och i framtiden kanske jag skaffar mig ett par till vi får väl se !!!


Har fått i mig lite lunch och ska snart bege mig ut på en powerwalk, blev lite för mätt så jag orkade inte resa mig ur soffan men nu har maten smällt och jag ska bege mig. Just nu prioriterar jag min motion lite före allt annat , så mycket jag kan iallafall, det är viktigt att må bra!


All by myself ;)

Godmorgon !!

Klockan är 10.22 och jag har redan hunnit att både städa och tvätta vilket känns super bra :) Hade inte så mycket tvätt så det gick snabbt och lätt !!

C vitaminen har precis åkt ner i halsen och jag ska strax klä på mig lite snyggare kläder och åka ut till Väla, all by myself ;) måste se om dem har jobbeskor till mig på stadium, en snabb runda så knappt lönt att ta med sig någon dit :p

Hörs sen!!


Lyft luren iaf!!

Om man ringer på en annons på tex blocket och säger att man ska komma då gör man väl det också eller iallafall ringer och säger att man inte kommer, eller är det bara jag som tycker det kanske ??

Skit tråkigt att sitta här och vänta och sen dyker där inte upp någon, hade ju kunnat göra så mycket annat under denna tiden. SUCK!!

Ajja middagen är nere och snart ska jag kolla på fenomen på tv :)

 


Vad är klockan ?

När jag vaknade i morse hade jag noll koll på vad klockan egentligen var men efter många om och men så hade ju inte min klocka på mobilen ändrats så den var ju mkt mer än vad jag trodde. Klev upp från sängen och gjorde mig klar för att åka iväg i hopp om att hitta nya jobbeskor till mig men utan reslutat. Ska kolla vidare här på nätet och se om där dyker upp något intressant.

Har även varit hemma hos mamma och hämtat mina små bord som jag hade i mitt rum förr så nu är här lite anorlunda än innan, maskerna vi köpte av rebecca har även kommit upp på väggen vilket blev skit bra :) förändringar är bra ibland helt enkelt!

Sitter just nu bara här hemma och väntar på någon som ska köpa Andrés bil, lite tråkigt eftersom man inte kan göra något eftersom man inte vet när han kommer men jag hoppas på snart s¨å jag kan få lite mat i magen :)

I morgon är jag ledig, ska dock tvätta klockan 6 på morgonen men det går hyfsat fort. har även bestämt mig för att när jag slängt in första maskinen ska jag ge mig ut på promenad för att vakna till lite :) Har bestämt mig för att jag ska vara ute och gå så ofta jag bara har tid till det för jag behvöer motion. så jag hoppas att jag kommer iväg iallafall en gång varje dag faktiskt :)

 


Electa spa helsingborg

Den här lördagen har varit kanon bra.

Började med att jag och André skulle på SPA nere på ELECTA, hade bokat in en kur som hette 'gör det tillsammans' där vi fick ett eget rum att vara i och en tjej som skulle ta hand om oss. Jag började med att få peeling över hela kroppen och André låg i massagebadkaret, när jag var klar var det in i duschen som hade en massa finesser, vattenfall, strålar från både vägg och tak och efter det fick vi byta plats, hamnade i badkaret och det var verkligen super skönt, när det var klart fick vi ansiktsmassage och en ansiktsmask under tiden vi satt i badet, hon lämnade oss själva med frukt och vatten och vi hade verkligen det super skönt, duscha tillsammans och sen var det dags för massage och det var verkligen skönt, hon var riktigt bra också eftersom jag har problem med min rygg så gav hon mig en massa tips som jag säkert kommer ha nytta av.

Det var verkligen en avslappnande dag ska jag säga er och jag rekomenderar er verkligen att gå dit :) det ända nergativa var att vi fick sitta i det där badet lite för länge, jag blev jätte rastlös men som tur var fanns allting i samma rum så man kunde ju variera med dusch men ändå.

Efteråt kände man sig bra trött faktiskt, hade väl slappnat av ordentligt. Åkte hem och åt lite våfflor faktiskt, blev aldrig av igår. var inte så värst gott men det fick duga iaf , åkte och stor handla och sen ner till pistachia och köpte en massa nötter och torkad frukt, super gott och bättre än godis faktiskt :)

Kollar på släkten är värst just nu och det lär nog bli en kväll hemma i soffan som det ser ut just nu !!




Våffeldagen

La mig på soffan en lite stund inna och somnade men det var riktigt skönt och känner mig seg som bara den, men får väl ta och hitta på något sen så man piggnar till :)
Har även varit ute med rocky en runda och så härligt vädret är nu, jag hoppas dock på sol i helgen men det slår aldrig fel att det inte blir det :p

Lite tv nu och kanske en voffla eller två också för det är ju faktiskt våffeldagen :)


Tankeverksamheten!!

Har verkligen inte haft tid till att sitta här som ni säkert har märkt, jag har kanppt haft tid till att tänka känns det som.
Jobbade igår och när jag slutade så körde jag hem sarah till bårslöv och sen raka vägen hem och gick ut med Rocky och sen åkte vi ut till mamma och jonny en sväng och guud vad glad voven blev , var ju länge sedan rocky träffade dem ju ;) roligt att se :)

Fick lite besked igår som gjorde att det vände upp och ner på min tankeverkstad helt och hållet, har bara detta i huvudet hela tiden och när jag märker att jag glömmer hälften hela tiden så påverkade det nog mig väldigt mycket på ett positivt sätt :) Aja inget jag tänker ta upp här iallafall innan jag vet något till 100 procent !
:)

Äntligen fredag och idag har jag bara jobbat halv dag, skönt att komma hem när det är fredag och allt :) Idag blri det bara en lugn dag, rocky är fortfarande här vilket är super mysigt men jag sover inte mycket om nätterna, är super trött idag pga att han står och piper nedanför sängen och kan inte komma upp så vakar och tar upp honom hela tiden, trött är jag men det kan kvitta faktiskt.

I morgon ska jag och älskling på SPA vilket ska bli så jäkla skönt, behöver det verkligen :)
berättar mer om det i morn :)



På en timme


Denna dagen började väldigt tidigt ska jag tala om, vaknade först till i natt av att Rocky stod och pep på golvet så lyfte upp honom och somnade om, strax efteråt (som det kändes som iaf) så skulle André gå upp, låg och somande till lite då och då vaknade igen vid 7 och sen låg och halv sov. Gick upp halv 9 iallafall och tog på mig och gick ut med han, kände mig som en vandrande zombi.

Låg och drog mig lite i sängen till elva eller något sen var det bara upp och göra ve sig sen skulle vi ut på lång promenad bestämde jag mig för. Gick till mormor och tillbaka, alltså från dalhem till Ragnvalla och det tog ändå nästan 1 timme , en skön promenad som faktiskt inte var så jätte lång.
Vi kunde dock inte stanna så länge hos henne eftersom hon skulle iväg annaras hade vi nog varit lite piggare nu haha ;)
Ska bara ta det lite lugnt nu en stund iallafall :)

I Morgon är det jobb som gäller och vet ni det bästa Rocky stannar här tills i morgon :) Tur han har en snäll Mamma ;)




Huset fullt av hundar

När andre kom hem från jobb så stack vi iväg och solade direkt så den lille fick vara hemma själv en lite runda men det behövde han nog, tror han var trött efter att varit igång typ hela dagen. Gick inom konditoriet också och köpte lite gott, dyrt men gott som attans så det var helt klart värt det :)

Har även varit ute en promenad, skulle bli en lång runda men det var liiite kallt så vi fick inte så långt sen när vi väl vände så sprang vi lite tillbaka och det är inte bara vi två som har dålig kondition utan Rocky också han låg ju bakom oss hahaha ;)

Tror vi behöver röra på oss ordentligt alla tre :) så får passa på när vi är tillsammans allihopa :P

Sist jag avr hos mamma pratade hon om ett program på SVT 1 som heter huset fullt av hundar och nu när jag satt och kolla vad som gick på tv så såg jag att det gick nu så slog på det. Vilket härligt program måste jag säga speciellt för mig som är sån djurvän och som jag skratta när dem lämnade alla hundra hemma själv med dolda kamerer i huset, två av dem var i badrummet och hittade toapapper som dem bet i sönder, alla rullar också, kissade lite i duschen och sådär , någon annan hund var uppe i sängen och busa osv.

Rätt kul att se vad de hittar på när de är själva haha ;P Nu ska familjen bara hitta den hunden som ska bo hos de :)

Har ni inte sett det så borde ni göra det faktiskt :):)

Nu ska vi hålla kväll iallafall med DH eftersom det är tisdag :)


Rasta fläsket

Vi var ute och rasta fläsket innan som jag skrev, blev dock inte den längsta rundan eftersom det blåste lite kallt, så gick hem och käka räksallad med keso och Rocky fick en korv sen hoppa vi in i bilen och åkte och hälsa på mormor en stund :) Efter det åkte vi till Pålsjö skog för jag tänkte att där är bra att gå och jag behöver röra på mig, men det gick bra o gå den första biten sen tvärstanna hunden , de höll på att gräva upp tennis banorna och en massa annat runt omkring så vet inte om det var det som gjorde honom rädd, tog han under armen och gick en bra bit in i skogen men nej han vägrade gå, så det var bara att vända om. Försökte gå lite utanför istället men gick inte det heller, så vi åkte hem. Varmt som en bastu i bilen och för första gången detta året hade jag AC igång en stund iaf sen var fönstret öppet det är såå mkt skönare faktiskt :)

Är hemma nu och vill bara ut hela tiden, men vet inte var jag ska ta vägen riktigt, hade kunnat gå ut och gå igen men hunden verkar lite trött. Så får väl sitta ner ett tag till och sen ut och röra på oss helt enkelt.

Älskar detta vädret, det är så underbart och jag blir så lycklig när det är sol :) Dock blir jag enormt rastlös och eftersom de flesta jobbar om dagarna så är det inte så lätt att umgås med folk heller. Ska bli skoj när Sarah ska vara mamma ledig då lär hon ju ha sällskap dag ut och dag in utav mig haha ;)


Vår väder :)

Vilket väder, solen strålar och det är faktiskt vamt så jäkla gött, dock började det blåsa men det kan man ju försöka undvika haha ;)

Rocky kom precis hit så jag ska klä på mig och gå ut och gå en lång runda med den lilla :)

Hörs sen!!


En unge i minuten

Är vad jag sitter och kollar på nu och snacka om att man blir rörd när man ser sådana program eller inte man utan JAG ;) Så snälla och bra människor det finns vilket är super viktigt den dagen man ska ha barn liksom vem tycker inte så ?!

Har även varit ute en på en promenad ikväll och det var riktigt skönt faktiskt, ska ta mig en i morgon också om det är fint väder, musik i öronen så ska jag ge mig ut själv hade jag tänkt mig :) Får se om jag lyckas göra det också haha..

ska fortsätta och kolla på det här programmet nu, har ni sett det och vad tycker du i såf all ???

 


Rensning av garderob

Han kom och hämtade den så nu är soffan borta vilket är super skönt, i morgon ska jag gå igenom min garderob och lägga ut lite därifrån om jag kan, alltid lika svårt att rensa i garderoben men denna gången ska det banne mig gå ;)

Nu lite måndags mys mitt i tvättandet :)


Den blev såld wiho :)

wiho vi fick ut soffan från förådet efter många om och men, personerna som kom och kolla på den ville ha den men dock ville de ha den för 500 men vi sa 600 så så fick det bli, om en timme hämtar dem den förhoppningsvis och gör de inte det är vi 500 kr rikare plus en soffa. Men så länge så står soffan på cykelvägen här utanför och andre sitter och vaktar den haha ;p men vi har ingenstans att ställa den och det är lättare att få ut den om den står där den står :) Haha..

Ajja den blir iallafall såld och det är huvudsaken sen var den står så länge det är ju en annan femma ;p Om en halv timme ska vi även börja tvätta och jag hade tänkt vi skulle hinna med en solning innan men det kan vi fete glömma, får ta det sen istället :)

I morgon hoppas jag att det ramlar in lite jobb också :)

 


hänt en hel del idag

Det har hänt en hel del idag fast jag egentligen inte haft något speciellt att göra. Åkte ju ut till Mamma för att fixa med papper och så här, kommer dit och har glömt pappret hemma nog smart det var ju därför jag skulle dit. Ajja kela lite med min katt iallaflal och körde till City gross och handlade lite, va riktigt skönt att gå där själv i sin egen lilla värld men ska man storhandla så är det nog bäst att man är två iallafall :)

Åkte hem med maten och tog mitt papper och åkte tillbaka till mamma och nu är breven postade vilket är skönt ! Kanske dags att skaffa sig en egen skrivare med scanner och kopiater, kan behövas ibland !

Har nästan precis kommit hem iallafall, fått i mig två mackor med keso på och väntar nu på att André ska komma innanför dörren, där är någon som ska kolla på vår soffa vid 5 så vi måste få ut den ur förådet och tro mig det är inte det lättaste.
Ikväll ska vi även tvätta, har dock inte så mycket men det är tråkigt ändå. Hade varit bättre om jag gjort det i morse som jag brukar så är det gjort liksom men men nu blev det så här .

Håll tummarna på att dem tar med sig soffan hem :):)


Massa som ska fixas hela tiden!

Har sovit som en gud i natt vilket har avrit riktigt skönt och jag förstår ju varför också eftersom jag varit uppe tidigt hela helgen !!

Har lyft luren och ringt mitt första samtal för dagen, så nu har man några frågor uppklarade iaf, det andra samtalet ska jag nog vänta lite med så allting blir rätt först och jag hoppas verkligen att jag slipper 3 månaders uppsägningstid .. ahh vi får se vad som sker.

Strax ska jag hoppa in i duschen och sen leta fram lite papper och köra hem till Mamma och Jonny och kopiera och ha mig så jag får iväg min brev . en massa som ska fixas hela tiden men det är himla roligt :):)

Vi hörs under dagen !!


RÖSTA !!!

Gå in HÄR och rösta är ni snälla ;)


RÖSTA !!!

Gå in HÄR och rösta är ni snälla ;)


Tjänat pengar på bara någon timme :)

Vi har tjänat 700 kronor på bara några timmar, kan det bli bättre eller? svar NEJ, kanske skulle ut i förådet och rota igenom allt som man kan tänka sig att sälja för det här går riktigt bra, bara soffan kvar nu någon som vill ha ?? 1000 spänn bara , billigt och bra ::) Har ni något litet rum över kanske så passar denna PERFEKT ;)


Bakadpotatis??

Middagen blev inte alls så god som jag trodde, hur länge ska en bakpotatis vara i ugnen egentligen ?? den första var hård och dem andra smaka väl lite sisådär men det gick ner iallafall , en sen middag idag men så får det bli ibland. tanken var också att vi skulle iväg och sola och sen till andres morbror men nu kommer där någon som ska kolla på vår träningscykel jag hoppas att dem förstår att det är en TRÄNINGSCYKEL och inte en CYKEL haha ;) Ajja återstår att se man har ju hört ett par roliga historier förr men man ska inte dra alla över en och samma kant så är det bara !!

Vi får väl se när dem dyker upp och om dem dyker upp och även hur mycket vi hinner med. André ska ju jobba i morgon och jag ska inte göra ett skit vad jag vet, inget jobb inbokat denna veckan men jag hoppas verkligen att det kommer något iaf för jag lär ju dö av tristes av att gå hemma en hel vecka och inte veta vad jag ska göra. Kanske ska ta och låna den lilla lurviga någon dag så har jag nått att göra iaf ;) Vi får väl se!


Söndag

Vi åkte ut till Mamma och Jonny en sväng och hade trevligt där ute i eftermiddags, härligt väder men det försvann rätt fort ändå men det lilla är alltid något. Det ringde angående vår tv bänk och nu är den såld vilket är skönt och nu är det bara två saker kvar som jag hoppas ryker snabbt :)

Har varit en runda på maxi och handlat lite som behövdes, vår nyttigaste handlerunda någonsin tror jag ;P haha ikväll blir det bakadpotatis och lövbiff ska bli såå jäkla gott :) Så ska faktiskt ta och fixa lite med det nu och sen lägga mig i ett härligt bad som jag har börjat göra nu på söndagar :)


Blocket.se

Igår var vi som sagt på kalas, jätte trevligt med skit god mat och jag ska ju helt klart försöka baka cheescake någon dag haha ;) se om jag lyckas . Efter blev det bara raka vägen hem satte oss och kolla lite tv och jag satte mig med massagedynan och kände hur ögonen bara stänges så kröp ner i sängen och sov som en gris istället.
Skulle ju upp tidigt i morse också eftersom andré skulle besikta sin bil som gick igenom utan några porblem så det var ju skönt :)
Har precis lagt ut lite saker på blocket som ska säjas men är någon intresserad så kan ni ju alltid säga till ;)






Snorbilliga :)

-Ursäkta, var finns pappersnäsdukarna?
-Jo de finns lite längre ner, SNOR billiga !!

hahaha ännu en Ö&B reklam ;)


Får en goodiebag :)

Nu är vi hemma igen, har bara varit borta exakt hela dagen så det var verkligen skönt att landa i soffan ska jag säga er.

Var först på entre i malmö men där var faktiskt inget vettigt alls om jag får säga min mening, samma affärer som här hemma och dem som va lite udda var bara tantkläder så inget för mig alltså! Åkte vidare till triangeln eftersom det också ligger i malmö, ännu tråkigare så vi åkte och käka och sen vidare till Svedala och där hittade jag ett fint halsband faktistk så det fick följa med mig hem :)

Fotsatte mot Lund och in på Nova Lund och köpte min skinnjacka som jag hade hittat på BikBok innan och det var många som ryckte och slet så tur jag hann ta den i min storlek iallafall ;) Glad var jag för den iallafall och eftersom jag handlade för en viss summa så fick jag även en goodiebag med ett par öronhänge och ett par strumpor, inte mkt att hänga i granen men alltid något iaf ;)

Blev en sväng på Väla med eftersom jag ville verkligen ha en ny tröja eller inte en utan många, så handlade 3 stycken och sen åkte vi hem vilket var riktigt härligt :)

Nästa gång jag ska ut och handla kläder ska jag åka ut själv eller iallafall med någon som också tycker det är kul att gå och kolla en massa, hatar att känna mig stressad, vill gå där i min egen takt och kolla på det jag vill kolla på !!

Och en sak till nu jäklar ska jag börja röra på mig, fan det är inte kul att stå i omklädningsrummet och ta på sig nya kläder och valkarna sticker ut både på ena och andra sidan det är nog något som får mig att vilja spy rakt ut, så nu ska jag fanimej börja röra på mig och slänga allt onyttigt skit som finns hemma och ut och röra på kroppen!!

Nu ska jag byta om i hopp om att jag hittar något som döljer både det ena och andra och sen dra på kalas ha en bra lördag :)


Entré i Malmö

Idag vaknade jag halv 8 och låg och titta i taket och helt plötsligt så reser älsk på sig och jag blir lite förvånad eftersom han inte brukar vara vaken så tidigt och dock inte jag heller men jag var skit pigg så jag klev upp och samma för han så här satt vi och läste tidningen på en lördags morgon skit tidigt är det tecken på att man börjar bli gammal ?? haha ;)

Nej men det är faktiskt riktigt skönt att vara vaken så här tidigt, jag har redan hunnit duscha och ska snart göra mig klar för sen ska vi till Malmö för lite shopping och det gillas big time :):)

Ikväll blir det kalas också så slipper tänka på middag så det är härligt :) Ska gå och göra mig klar nu så att vi kan köra sen :)

Kanon väder är det också härliga sol fan vad jag älskar dig :)

 


Godmorgon

Godmorgon :)
Har nästan precis klivit upp ur sängen, håller på att fixa lite käk nu innan det är dags för jobb , att jobba kväll på en fredag är inte speciellt kul men ibland får man stå ut helt enkelt ;)

snön verkar försvinna också och det gillas skarpt :) Så nu hoppas jag inte att där kommer något mer!!

Får se om jag skriver något när jag är hemkommen från jobb :)


Vem beställde snö?

Satt vid datan för ett tag sedan och börja läsa att alla på FB börja tjata om att det var snö ute och var tvungen att kolla ut vilket jag inte hade gjort på ett tag och mycket riktigt det var snö och inte lite heller, just nu är det uppehåll och jag hoppas det är borta till i morgon faktiskt är trött på detta väder och jag är väl inte ensam eller??

Måste säga att ni är för dåliga på att kommentera, alla ni som själva har en blogg vet att det är rätt kul att få en kommentar lite då och då iallafall ;)

Lyxfällan är på tv och jag måste ju säga att hade Andrés mamma haft all kontroll på hans ekonomi så hade jag packat resväskan och åkte för längesedan, hade aldrig stått ut kan jag ju säga. tänk att leva tillsammans men plus en förälder, nej tack man flyttar hemifrån för att man ska börja klara sig själv och vad jag vet så lär man sig det ganska så snabbt av sina föräldrar redan som barn liksom.
Lite funderingar bara..



Nya reklam :):)

Känner du dig lite snuvig??
-Det är för att vi har för kylda drycker ;)



hahahahahaha, Ö&Bs nya reklam jag skratta i en kvart efter haha antingen har jag torr humor eller så har jag inte ;P

 


1 miljon bilder

 






♥♥

Satt och leta efter några bilder och eftersom jag har 1 miljon bilder så är det inte alltid så lätt och i nästan varje mapp jag har så är det någon bild på dessa två snuttisarna :) Skulle jag tagit med alla så hade detta inlägget blivit väldigt lång tråkigt så jag delar med mig av dessa och visst är de fina ?
;)


En väldigt slö dag!

Äntligen hemma från denna sega dagen. har inte haft mkt att göra på jobb idag så allt har verkligen gått sakta nästan hela dagen faktiskt och det är för visso skönt men dock rätt tråkigt också !!
I morgon ska jag jobba kväll fast på en annan avdelning kan ju hoppas där händer mer faktiskt!!

Har även varit och hämtat två masker av Rebecca som kommer passa perfelt här hemma :)



NU ska jag bara håla kväll och inte göra ett skit faktiskt för en gångs skull :)



<3



Påväg mot jobb!!

Godmorgon!

Trött som ett as och är på väg till jobb nu, hoppas att denna dagen går snabbt för jag längtar redan efter sängen:(
Hemskt att vara så här morgontrött, jag hatar det verkligen :S
Hörs senare eller när jag kommer hem !!




Sov gott !!


Hur botar man sötsuget?

Antingen har jag mask i magen eller så är det något annat som är fel alltså. Har varit samma sak både igår och idag, jag äter middag så jag känner att jag blir mätt som tex idag då åt jag en mega stor portion spagetti och köttfärssås plus sallad och jag kände mig mätt, dock har jag sluat äta så jag slipper bli så mätt så jag inte ens orkar resa på mig för det är bara jobbigt därför är det bättre att bli lagom mätt istället som nu. Direkt efter så kände jag suget efter något precis som att jag inte var mätt längre, strunta i det och åkte iväg och gjorde det jag skrev i inlägget nedan men sen fick jag bara sån panik precis som att får jag inte något nu så får jag damp alltså så åkte til Lidel och handlade en lite godispåse men känns inte riktigt som det var det jag ville ha :s Har iallafall varit ute och gått en runda och skit kallt var det, blåste ju värre än jag vet inte så jag har fåt lite motion iallafall. Men det här är riktigt jobbigt alltså, igår åt vi middag och direkt efter tog jag en godis bit sen var det ostbågar, popocorn, glass, nyponsoppa och massa annat skit som jag egentligrn inte hade behövt (tror jag).

Måste till en hälsokost affär och hitta tabletter man tar som ska bota sötsuget, se om det fungerar för så här kan jag inte ha det längre det är riktigt jobbit!!

Känner du igen dig ? Eller har samma besvär så snälla tala om vad du gör för att slippa ha det så här!!


Lite som ska göras

Jag åkte faktiskt till Jysk och handlade nya gardiner som passar skit bra faktiskt är riktigt nöjd och det var André också nät han kom hem så det känns ju skönt :) Vi bor ju här båda två och då är det ibland lite svårt att veta om han gillar det jag gillar om han inte är med mig liksom men brukar oftast bli bra ändå !!

Middagen har sjunkit ner i magen också och snart ska vi gå upp till affären och hämta ett paket och sen gå en sväng :) Hade varit skönt väder om det inte blåste så fruktansvärt men med bra kläder så gör det inte så mkt, synd jag inte har bra kläder då haha :s

Blir tidigt i säng ikväll eftersom jag ska upp vid 6 i morgon för jag ska jobba och innan det är sängdags ska jag hinna med att både duscha, lägga ut lite saker på blocket och även beställa hem de där skorna jag hittade igår ;P

Så de får ni se när de väl har kommit till mig ;)



storstädning

Idag har jag ängnat all min tid till att städa här hemma och då menar jag verkligen städa, har tvättat fönsterna , drog ner gardinen och tvätta den i badkaret eftersom vi inte har någon tvätt maskin i lägenheten och fifan vad den var skitig, den har liksom hängt här innan min tid och jag antar den inte har varit tvättad en enda gång sedan dess och det är några år nu, tvi :S Men nu är den hyfsat ren men funderar på om jag skulle åkte ut till jysk och köpt nya men beror ju dock på vad dem kostar eftersom dem bara ska vara där för tillfället liksom, ajja jag får se hur jag gör men nu är här iallafall rent och fint och det känns riktigt fräscht faktiskt :)

Solen skiner och jag ska nog ta på mig och gå ut och gå en runda, kan vara skönt att göra det själv ibland faktiskt :)

Får göra så mycket jag bara kan denna dagen för i morgon är det dags för jobb igen, puh ;)

Nej ska röra mig nu hörs sen :)

 


Premiär för DH ikväll :)

Dem åt upp sin lunch och jag kunde äntligen fortsätta min städning vilket tog sin lilla tid faktiskt men rent och fint blev där och i morgon ska jag ta tag i mitt eget hem för det behövs verkligen , en stor städning och jag ska putsa fönsterna också om det inte blir skit väder.

Har precis varit ute och gått en lång runda, riktigt skönt fast det var lite kallt :) Kanske kan kämma in en promenad i morgon också :)

Sofias änglar är på tv och klockan 21 är det ju DH som börjar igen vilket ska bli skoj faktiskt så ska hoppa in i duschen strax så jag har gjort det :)

Nu kom mina tårar också så nu är det verkligen tid för en dusch annars lär jag gråta i en hel timme och det orkar jag inte haha ;)

 


Flytta !!

Sitter hemma hos mamma och jonny nu, har lovat mamma att jag skulle städa till henne idag eftersom hon aldrig har tid till det och jag ändå inte har något bättre för mig typ :p nej men visst ställer man upp inga problem liksom men har ju knappt hunnit börja förrän byggarbetarna som håller på med altanen där bak skulle ha lunch, så jag fick snällt flytta på mig så nu sitter jag här. Var inte därför jag kom hit precis, har ingen lust att sitta här hela dagen när det är kanon väder ute, hade en tanke på att tvätta bilen när jag väl kom hit men det går ju inte nu eftersom hela uppfarten är full med bilar och annat mög.
Så får väl ta det en annan dag som alltid haha ;p skulle även ändra min baslåda men det vågar jag inte nu haha då skrämmer jag väl iväg dem eller något ha ;p

Hoppas dem har ätit klart snart så jag kan fortsätta, och då med räser fart så jag blir klar :)

Nu har den där shopping nerven kommit igång igen, det är INTE bra jag vill bara handla en massa hela tiden men jag vet inte vad och jag orkar inte gå i en massa affärer hela tiden men jag vill haha ;) Dagens ilandsproblem :p Ikväll ska vi iallafall lägga ut lite saker på blocket som vi vill bli av med :)

Ajja får väl kika runt här ett tag och hoppas dem är klara snart, är ju trots allt deras arbetsplats just nu och då får man väl snällt flytta på sig!!

Massagedyna OBH nordica

Har haft en kanon bra dag först hemma hos mormor med en massa snack som vanligt och nästa gång hoppas jag på att jag kan få en kaka för det blev jag så himla sugen på när jag var där men inte hade hon någon :p Åkte vidare och hämta upp Sara och har haft en bra eftermiddag med henne också :)
Jag åkte hem och hon gick hem till Johanna, åkte iväg lika fort jag kom hem och posta lite brev och sånt behövs ibland, åkte vidare till IKEA för att äta och fick med mig två paket servetter, alltid bra ;)

Hade även hittat en massagedyna på blocket som dem även säljer på elgiganten och eftersom jag har fått så fruktansvärt ont i min rygg så har jag länge tänkt att en sån kanske kan vara bra att ha, den kan iallafall hjälpa till lite kanske. Så åkte ut till elgiganten och prova den här och sen blev det en tripp till domsten och köpte den där massagedynan, har suttit med den nu ett tag och just nu gör det lite ont eftersom det inte är den där direkt mjuka massagen som det är när man får det utav en människa men jag hoppas den ska fungera lite iallafall :)

 

Blev otroligt trött just nu när jag skriver detta så jag tror faktiskt att jag ska krypa under täcket snart ska ju upp hyfsat tidigt i morgon också, ringa massa viktiga samtal och hem till mamma !!

Godnatt!


Måste chansa för att komma någonstans!!

Idag hade jag bokat in en tvätt tid mellan 06 och 10 som vanligt, brukar vara skit segt att gå upp den tiden men det är skönt när det väl är över så man har hela dagen framför sig. Idag var det dock väldigt väldigt mycket segare än det brukar kan bero på att jag var uppe tidigt igår också men halv 7 klev jag upp och gick ut till tvättstugan, sov mellan varven så är ändå hyfsat pigg nu.

Ska strax göra mig klar också och sen åka hem till Mormor och sen i eftermiddag ska jag träffa Sara ;) Idag är också en stor dag, ska ringa till mitt städjobb och säga upp mig eftersom jag vet att jag inte kommer gå tillbaka dit nu när jag jobbar på sjukhuset liksom men ändå så känns det jätte nervöst och det knyter sig i magen varje gång jag tänker nu ska jag lyfta telefonen, fattar inte varför jag ska ju bara säga att jag aldrig mer kommer liksom och dem vet ju om det inerst inne att denna dagen var nära liksom.

Men det är ändå en trygghet att ha ett fastjobb fast det är en skit lön osv. men fan man måste chansa här i livet för att komma någonstans så är det bara!!
Har redan kommit så här långt liksom och jag får tänka på mina lönespecifikationer där jag i början hade en lön på 13,14,15,16 och till och med 18 och sen helt plötsligt var det nere på 10,9,8,7 och det borde vara åt andra hållet faktiskt trots att jag bara är städerska liksom så bye bye åt det och nu ska jag bara se nya möjligheter istället :)

Ni får följa det här hur det går hihi ;)

 


F***a på burk ?? ;)

Sexpartyt igår var faktiskt riktigt trevligt, tjejen som var dä rkunde dock varit lite roligare faktiskt och berättat lite mer men men kan hoppas det blir bättre nästa gång för jag kan ju säga att det är ju inte mitt sista om man säger så. Vissa handlade som bara den haha och jag handlade bara en massage olja som skulle öka tillfredställningen så vi får väl se om det funkar när den väl kommer haha ;)

Sjuka priser faktiskt men tycker ändå man kan handla något eftersom det är en kul grej ;) Fitta på burk fanns det också om man ville ha det haha, någon som provat ???

Fan vad vi skratta iallafall och sen fanns där en snoppring som var som vita pärlor haha hade sett ut som en mussla hahha ;)

Blev inte så långvarigt men kul var det iallafall sånt ska jag ha själv den dagen vi har större ;) så ni vet vad ni har att se fram emot tjejer ;)





Jobbedagen har gått utmärkt idag också , skönt att gå in som extra ibland faktiskt då man kan göra en massa som alla andra inte hinner med plus lite till så dagen gick faktiskt hyftsat fort och efteråt åkte vi till Väla eftersom jag behövde nya skor hittade inte det jag tänkt mig bara mina älskade kawasaki skor och hittade även en skinn jacka men beslutade mig för att tänka till imorgon innan jag ger mig ut men känns som det första jag gör efter jag tvättad alltså vid 10 på förmiddagen är att åka ut till väla ;)
Men jag får helt enkelt se hur det blir kanske ångrar mig igen eller så får jag ta med mig Hagman för då handla jag ju alltid fråga mig inte varför men jag lyckades för det mesta komma hem med något när jag är iväg med hene ;) Kan bero på att vi har nästan samma smak och stil och då är det lätt att man hakar på det hon köper och tvärt om :)

Ikväll blir det bara söndags mys med ett bad för min del och sen Pretty women på tv klockan 21.00. Den filmen har jag ju bara sett 200 gånger och den är lika bra varje gång , älskar den verkligen :)



Ska fortsätta med min matlagning ha en skön söndag :)


Sexparty

Denna Lördagen började med att vi åkte till apoteket för jag var tvungen att ha en sak annaras hade jag typ gått i taket haha ;P fortsatte till Biltema, en runda i solariet och sen till Åstorp för en promenad i skogen, först var det kallt och sen var det skit varmt ville bara slänga min jacka åt älgarna och sen var det lerigt som bara den också och helt ner tramapt efter hästarna som gått där så mina skor blev jätte leriga och det som var roligast var ju att det läckte in i mina skor så var dyngsur om strumporna så i morgon efter jobb ska jag åka och köpa nya gympaskor !!

Håller på att ska göra ve mig nu cokså eftersom jag ska på sexparty hemma hos Sarahs svärmor, kommer säkert bli skoj fast jag måste hem tidigt eftersom det är jobb i morgonbitte och lite jobbigt är det att sarah hämtar mig kvart i 6 och jag måste hinna äta middag innan, inte van vid att äta så tidigt men det ska nog gå :)
Ska skynda mig nu så jag blir klar så vi hörs i morn ha det :)


Lycka!

Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva idag.


Min mamma :)

Idag har jag träffat min mamma :) Saknat henne jätte mycket faktiskt så det var riktigt skönt att äntligen få se henne och det var riktigt skönt att bara få komma hem, saknar faktistk att vara hemma ibland för hemma är alltid hemma hur man än vrider och vänder på det :)

Är tillbaka i Hbg nu iallafall och sitter här och funderar en massa och då menar jag verkligen en massa, är duktigt trött på att slänga på mig det där falska leendet medans det bara är en ända röra i huvudet. Ibland vill jag bara skrika alltså. så mycket som händer nu och jag håller på att bli knäpp alltså.
Vi får väl se hur denna helgen slutar iallafall.
Är tacksam för att jag har er som står mig närmst iallafall, det hjälper mig alltid såå mycket !
Tack!!


I morgonkväll ska jag iväg med Sarah på tjejkväll och på söndag ska jag jobba så lite händer i helgen som vanligt där i mellan och efter vet jag dock inte men nått kul ska jag nog hinna klämma in :)


Det var längesedan!


A cat !


Just mee


En dag hos frisören

Denna dagen blev inte alls som jag hade förväntat mig. Eftersom

att det regna ute så var tanken på att gå i stan inte den bästa och jag och sara beslutade oss iallafall för att åka ner och se om där fanns någon klipp tid på det stället hon brukar gå till och det fanns det, han kunde till och med ta oss båda två så där satt vi blev klippta, nya slingor i håret blonda för oss båda haha ;p och resultatet blev super bra faktiskt, hade jag fått ävlja hade jag velat ha ännu blondare men eftersom mitt hår var så skadat så visste jag att det inte gick så ¨får vänta ett tag och sen göra nya igen om inte solen tittar fram och bleker det :)

Så där har jag spenderat hela min dag med Sara och det är verkligen mycket roligare att gå till frisören när man är två :)

Så här blev resultater iallafall



Håret blir ju alltid bättre när man får tvätta det och fixa det som man brukar här hemma så får väl se hur det ser ut  i morgon när jag gjort det ;)


Så vad tycker ni ??


Ikväll blir det bara en massa fix, ska iväg och kopiera papper så fort Andre kommer hem och sen blir det lite käk och sånt vanligt skit och sen sola och sen ska väl Andre hämta sina kläder och sen lite annat smått och gott :)
Hoppas på fint väder i morgon faktiskt hade varit riktigt skönt inte sånt här skit med regn, blåst och till och med lite snö, är trött på det nu ! Vill ha vår så man kan sitta ute iallafall och få lite sol som jag gjorde häromdagen :)




Jag mötte Jay smith på..

Detta har varit en väldigt seg dag och jag har avrit tröttare än vanligt och när klockan väl slog 15.15 skutta jag glatt iväg till hissen och åkte ner o byta om :)

Kom ut från sjukan och det var regn, ajja det gör inte så mkt när man ändå jobbar liksom, sol kan det vara när man är ledig ;) Kom till bilen och körde samma gammla håll som vanligt.

Helt plöstligt så började bilen framför mig vingla och jag satt där bak och undra vad fan dem höll på med för jag ville hem!

Skulle byta låt på stereon samtidigt och kollar ut och vem går inte där JO JAY SMITH, jag blev helt till mig och var tvungen att ringa älsk men han var ju inte så rolig att prata med så jag satt där i bilen super glad för mig själv istället hahaha , jävla tönt jag är egentligen ;)

Det var höjdpunkten på denna dagen ska jag säga er ;)


Vitaminer

Dagen blev inte som tänkt, skulle ju ut till Center syd med Sarah men jobbet kom ivägen för hennes del så hon kom hit efter istället och vi satt bara och snacka lite som vanligt, jävligt skönt faktiskt :)
Har blivit så seg på sistonde, orkar ju ingenting och är jämt och ständigt trött så idag när vi var på City Gross och stor handla så handlade jag även C-viaminer, Silica plus som är bra för hår hud och naglar och även omega 3 tabletter så får vi se om jag mår lite bättre :) Tar ju dock några veckor innan man märker resultat, sist jag tog massa sånna här tabletter så mådde jag TOPPEN :) Fattar inte varför jag sluta med det men men nu är det på de igen iallafall :)

Vädret börjar också gå åt rätt håll, var ute en lång promenad med Rocky innan idag ju och efter det satte jag mig faktiskt på uteplatsen med en filt runt mig och bara njöt av solen som till och med stekte i ansiktet lite då och då , rocky låg i mitt knä och verka ganska såå nöjd han med ;)

Har även tagit mig ett låångt bad idag vilket är såå skönt att bara få liugga där och koppla av , härligt !

I morgon är der dags för jobb igen så därför ska jag gå och lägga mig snart så jag orkar upp :) Godnatt med er!


Vårkänslor

Har sovit som en stock hela natten vilket har varit kanon skönt, vaknade vid 6 och trodde inte André hade vaknat men det hade han och Rocky låg sidan om och kela med honom det kallar jag en bra väckarklocka faktiskt ;)

Kände mig riktigt pigg vid den tiden men jag beslutade mig för att sova lite till när jag trots allt är ledig, dessa två dagar är liksom min helg och när det är helg brukar man sova lite längre för att orka med och det behövs för mig med även om det är mitt i veckan liksom.

Gick upp vid 9 och gick ut med Rocky , lite kallt men såå skönt väder för att vara så tidigt på morgonen, solen skiner och det är verkligen vår känslor i hela luften :)

Känner mig både piggare och gladare när solen lyser. Ska ta och göra mig klar snart också och gå en runda till med den lille och sen klockan 1 ska jag träffa Sarah :) Får se vad vi hittar på för något.

Ikväll sak vi även stor handla vilket verkligen behvös rensa både kyl och frys igår och nu ekar det så det är behövligt med lite ny mat :)

Hörs ikväll !!


Det var en liten bebis :)

Godkväll.

Har precis varit ute på en långpromenad, försst in om dansk och sen vidare till Lidel för att köpa något att dricka blev ändå en runda på mer än en halv timme, hade dock gått fortare om vi inte hade haft Rocky som ska kissa på varje träd, buske, gräs strå men han är för jävla söt ändå självklart, såå mysig så :)

Jag måste även berätta när jag var och hämta Rocky så satt jag och sarah och prata lite och innan jag skulle gå så fick jag se deras bilder från UL och det är ju riktigt spännande och helt otroligt att man kan se barnet så tydligt genom ett UL,  den dagen barnet bestämmer sig för att ploppa ut så lär jag ju inte veta vad jag heter kommer va så nervös och glad för deras skull , skulle inte förvåna mig om jag storbölar också haha ;)

All lycka till er iallafall :) och ni vet jag finns dygnet runt när som helst!!

ska hoppa in i duschen strax också och sen lite mys med den lille och den store haha ;)





Jockiboi i 101 sätt att åka ut en gameshow

Haha ni har säkert sätt reklamen som dem gör nu för 101 sätt att åka ut en gameshow som visas på fredag när jockiboi bajsar på sig i den där katapulten ?
Haha jag tror jag läste det på gossips.se eller möjligtvis aftonbladet.se för någon vecka sedan och redan då sa jag att det programmet måste jag se fast jag trodde dock inte att dem skulle visa det när det väl var dags att sända programmet, trodde de skulle klippa bort det men icke haha jag måste ju se det på Fredag klockan 20 så är det bara tycker ni också ska göra det ;) lär skratta ihjäl mig haha ;)


Bilden är tagen på google


jävligt nice det..

Har inte rört en fena på hela dagen bara legat i soffan och slöat men jag måste medge att det är jävligt nice det också men börjar dock bli extremt rastlös och sen är jag ledgi i morgon igen men då vet jag iallafall vad jag ska göra, ska träffa Sarah och klappa hennes tjockis mage hihi :)

 

Om en stund ska jag även iväg och hämta den lilla lurviga, ska ut på promenad och lite sånt mysigt och sen kommer älsklingen hem också och då blir det lite mat, tänkte göra lite kycklingfilé med pasta  men mer än så vet jag inte riktigt ännu får se om jag steker eller har i ugn.

Ska ta och klä på mig lite vettiga kläder nu så jag är redo när sarah väl e hemma ;)


Frisörer i Helsingborg

När man väl bestämmer sig för att man ska gå till frisören så är det lättare sat än gjort, har fått en tid på tisdag nästa vecka men jag vill NU. Varför kan jag inte hitta någon bra med drop in, var är alla frisörer i Helsingborg när jag behöver det ? Måste göra vid mitt hår ff!!!!

Kanske får vänta till nästa veckan ändå så som det ser ut just nu men är det någon som har något bra tips så SÄG TILL TACK :)

Ägg

Åt lite lunch innan två ägg och två knäckebröd men fan vad jag fick ont i magen efteråt det var riktigt hemskt, kändes som jag skulle spy jag hoppas verkligen att det var äggen och inte någon kräksjuka som är på väg för det orkar jag inte.

La mig och vila en stund men telefonen gick varm så blev inte så mkt av det men nu är det borta iallafall och jag mår bättre, funderar fortfarande å vad jag ska göra idag det är ju fint väder men vet inte riktgt vad jag känner för eller orkar känner mig liksom lite trött kanske för jag jobbat 6 dagar i rad plus att jag gick upp kl 6 i morse för att tvätta :p

Ska ta tag i denna dagen iallafall så småning om så får jag väl se vad som händer.


Ny vecka,nya tag

Godmorgon!

Kan börja med att säga att det var riktigt skönt att jag lyckades byta min tur igår, var en behövlig kväll här hemma :) En lugn dag på jobb också, nästan för lugn men det behövs efter den veckan som varit liksom. Idag är jag ledig och just nu håller jag på att tvätta, sjukt tråkigt men det behövdes verkligen har ju bokat av nu två gånger i rad eftersom det har varit annat som kommit ivägen men så blir det ibland.

Ligger just nu i vår sköna soffa som faktistk är helt underbar haha, det roliga är nu när den är ny att man vill sitta över allt haha ;p men såklart är den ena sidan bättre än den andra ;P

Vad som annars händer idag vet jag inte riktigt, borde ringa och beställa klipptid och jag borde hälsa på min mormor eftersom jag inte varit där på evigheter nu känns det som men vi får se vad det blir helt enkelt. Har fortfarande inte vaknat till liv så ska ju göra det först i min egen takt kanske sova någon timme till..

Nu är det ny vecka och nya tag och det ser jag fram emot :)


Världens bästa Sarah, saknar dig vännen ♥


Det kallar jag service !

Vilken dag säger jag bara, gick ju upp tidigt för att åka ut till Härliga Hem och fixa det här med våra pengar vi skulle ha tillbaka, när vi väl kommer hem vet ni vad vi ser ? JO en sån soffa som vi skulle ha, fatta ingenting och både jag och André blev riktigt irriterade faktiskt eftersom dem sa att dem inte hade någon igår liksom. Fick tag på honom som var här igår kväll och hämta soffan, det har ju blivit ett missförstånd helt klart när vi mena höger så mena vi att den långa sidan alltså divanen är på höger sida när man sitter i soffan och avslutet på vänster men då kallas det för en vänster eftersom man ska stå framför soffan.

Fel hade det blivit iallafall och det är lätt hänt att man missförstår varandra men det lustiga var att killen vi prata med från början verkade prata samma språk som oss när vi förklara hur den skulle va men men nu är soffan på plats här hemma eftersom han som hämtade den igår var så snäll och körde hem den till oss med detsamma och till och med hjälpte oss att bära in den och montera den.
Vi hade kunnat köra hem den själv och allting men det var inte snack om saken för hans del så vi är verkligen tacksamma för att han ställde upp. Det är det här som kallas för service faktiskt :) Tycker ni inte ??

Han tyvärr inte sitta så mkt i soffan eftersom jag skulle vidare till jobb där det var väldigt lugnt, skönt ! Blev tacos till middag efter många om och men om vi skulle beställa mat istället. I morgon skulle jag egentligen jobba kväll men lyckades byta till en morgontur vilket är skönt då jag kan göra något på eftermiddagen/kvällen :) Skönt!

Men det finns även en nackdel och det är att André är ute med sina vänner ikväll och lär väl komma hem sen på småtimmarna och jag lär väl inte kunna somna förrän han har kommit hem så lär va astrött i morgon men skit samma egentligen, ska iallafall sitta uppe till 1 någon gång och sen kryper jag ner :)
Så lite lördags kväll får jag iallafall, ska mysa till det här framför tvn nu med chips, popkorn och lite gott och blandat :)
Ha en trevlig helg alla :)


Härliga hem i Hyllinge

Igår var vi ute och köpte en ny soffa, precis en sådan vi ville ha men lite mindre så den skulle få plats, vi hade verkligen planerat allt och det kändes skit bra men ändå konstigt, min första soffa liksom och det första som jag har handlat med en pojkvän som kostar så här mycket då såklart.
Kom hem och lasta in den och här blev skit trångt eftersom helt plötsligt hade vi två soffor i ett rum liksom och soffbordet i hallen så man fick typ hoppa ut men vi orkade inte sätta upp den igår jag var svin trött så vi sköt på det till idag.
Har suttit på jobb hela dagen och bara längtat efer att få komma hem och sätta ihop vår soffa och få det lite finare här hemma för visst har det blivit förändring tycker ni inte ? ni som har avrit här då alltså ;)
Riktigt roligt är det att hålla på med inredning, jag hade kunnat gjort det alltid faktiskt fast ibalnd krockar tankarna i huvudet och det blir inte så bra som man tänkt sig men det händer väl alla.
Iallafall nu när vi väl kom hem och börja plocka upp första delen så insåg vi att den soffan vi har fått hem där det stod HÖGER på pappret inte var det utan den var VÄNSTER alltså den lång delen hade gått rakt ut i rummet. Fan vad jag blev irreterad tänk så hade vi sålt den andra soffan innan vi hade packat upp denna vad hade vi gjort då?
Nu stod vi här med två soffor i rummet ingenstans att sitta och ingenstans att sova eftersom den gamla soffa låg där och hade inte kunnat flytta den heller, det är liksom en etta.
Ringde till Härliga hem som självklart inte hade någon höger kvar i den där färgen men vi kunde låna en annan sålänge men nog kul om man skulle råka spilla i den och sen får man stå för den kostnaden också så nääe det ville vi inte så först var alternativet att dem skulle hämta den nästa vecka sen skulle de hämta den i helgen men det sluta med att de kom och hämtade den här hemma hos oss ikväll dem var så snälla och satte sig i bilen och körde hit direkt, övertid för deras skull också på en fredag inte kul men fan vilken service alltså, det kallar jag bra bemötande när saker går fel liksom och tjejen jag prata med var verkligen skit trevlig så var inte lika arg längre lite svårt när en person är så snäll liksom ;)
Så soffan är tillbaka i butiken i morgon ska vi dit och få pengarna och vi står här utan soffa, bara den gamla och det suger fett mycket när man har sett fram emot något såhär mycket. Vi har ju letat som idioter och vad fan gör vi nu ??
Ahh, ibland blir man bara så trött men ska inte stressa iväg nått mer utan bara låta det tasin tid även om det är tråkigt vad ska man göra liksom ?
Nej så denna kvällen sluta inte som den borde gjort och jag är verkligen svin trött eftersom jag sov typ 4 timmar i natt och det räcker inte nr man jobbar dubbelt upp och är vaken fler timmar än det liksom så det blir en tidig kväll idag faktiskt :)
Så säger godnatt redan nu och dessutom dör datan snart !

Hur det kommer se ut om 20 år, har du tänkt på..

Har ni tänkt på detta, när ni var små och där kom ut en ny film typ, disney eller något av Astrid Lindgren som iallafall jag tyckte om när jag var liten, så åkte dina föräldrar iväg och köpte denna videofilm eller hyrde den i videobutiken.
Spelade du nintendo eller annat tvspel kunde du till och med hyra spel till dessa.

Idag när ett barn vill se en film så kan du antingen gå ner till videoaffären (heter det så fortfarande?) och hyra den DVD eller BLUERAY film som du vill se eller så kan dina föräldrar sätta sig vid sin data, gå in på någon sida och tanka ner filmen, lägga över den på ett USB minne och stoppa det i tvn så kan du se din film, även om filmen var populär när vi var små. Ett annat alternativ är att du också kan tanka ner den och stoppa en sladd i tvn och vips så kan du se din film på bara 3 sekunder.

Tänk egentligen som det har förändrats, hur mycket enklare det är idag att få tag i saker även om det är olagligt så gör vi det. Vill du ha en CD skiva behöver du inte ens gå till affären och köpa hela albumen utan kan sätta dig vid en data.

Ibland kan jag undra vad kommer efter detta, hur kommer det se ut om 20 år till och kommer man själv hänga med när allting förändras som det säkert kommer att göra. Allt lär styras av en massa el prylar och det kommer säkert komma något värre och häftigare än 3D tv som är tunn som en tråd.
Hur kommer våra bilar se ut ? Du kanske inte ens behöver köra dem själv längre, du kanske inte ens kör utan den kanske kommer fram på anant sätt, bensinen lär kosta skjortan och elbilen kommer ta över ??

Har ni tänkt på detta innan ? Även om man har det i huvudet så är det absolut inget man går och grubblar på varje dag men när man väl skänker det en tanke så är det sjukt, riktigt sjukt att det har utvecklats så mycket som det har bara på några år liksom och mer lär det säkert komma också.

Bara en diskution vi hade på jobb som jag tyckte kunde passa att ta upp här ;)


Loreal mascara



Detta är något jag kan rekomendera, något som är billigt, enkelt och ger en lite piggare ögon (ibland).

Den är bra, lite kladdig för dem som önskar det och det är en produkt jag är väldigt nöjd med. Alla dem där nya är inte alltid dem bästa helt enkelt, tycker det kommer bara mer och mer huxflux om man kan säga så, nästa steg är kanske en 3D mascara eller det finns kanske redan ?

Testa den om ni inte har gjort det ;)


88:an glass

Den här dagen kan jag ju bara säga att den behövdes, har avrit väldigt lugn och det är skönt det också ibland är nästan helt säker på att Lördagen kommer bli katastrof igen. men men det ser vi då..

Sitter här hemma just nu och avnjuter en redbull och fått i mig en 88an glass, super gott funderar nästan på att ta en till haha ;)

Hade dessutom varit ännu bättre om man kunde sitta ute i solen och avnjuta en kall glass men det får vänta :)











Snart blir det ut en runda idag igen och kolla soffa, är det någon som vet var där finns snygga, mjuka soffor med divan ??
snälla kom med tips isåfall !!


En intensiv dag

Som ni har märkt har jag verken haft tid eller ork till att uppdatera här. Har haft två intensiva pass på jobb och jag kan lova er jag har verkligen varit helt slut. Igår kväll var en hemsk jobbe kväll men sånt ska man väl stöta på också, i morse började det bättre men slutade dock inte på samma sätt har bara varit stress, stress och stress. Hade min lunch halv 2 idag och jag slutar 15.15 och det är INTE okej men det är inte heller okej att lämna dem man jobbar med själv heller så därför blir det så ibland.

Även om jag bara ville hem efter jobb så blev det inte så, var bara ut till Landskrona och hämta upp André och vidare till Malmö och XXXLutz, handla inget denna gången heller men var bara tvungna att åka dit och se om dem hade någon soffa och det hade dem men inte i vår smak. Hade vi inte åkt dit så hade dem säkerligen haft en bättre soffa för så är det nästan alltid.

Så vi får leta vidare helt enkelt.

 

Ännu en morgontur i morgon på job och jag hoppas inerligt att det är lugnare då faktiskt behövs ibland det också ska ni veta. Nu ska denna trötta människa kolla lite sidor på nätet och sen krypa i säng så godnatt på er och hoppas er dag har varit liite bättre ? ;)

 


Hemgång :)

Snart dags att gå hem ska bli ritkigt skönt :) Bara hoppa in i en varm dusch och sen krypa ner under täcket :)


sakna

Saknar henne lite extra mycket idag faktiskt :)

Hade verkligen behövt åka ut och hälsa på när dem är hemma, sist jag var hemma hos Mamsen så kom dem hem precis när jag skulle gå så han ju inte umgås så mycket och denna veckan har jag sjukt mycket som ska göras.

Massa jobb och efter har jag fullt upp , hoppas det lugnar ner sig lite till nästa vecka !!

När vi flyttar så ska vi bannemig skaffa ett husdjur , det är nog något utav det bästa man kan ha. Alltid sällskap liksom och det är enormt skönt tycker ni inte ??
Kanske inte kan skaffa en hund eftersom vi båda jobbar och vem ska ta hand om den då liksom ? Inte så snällt att låta hunden sitta hem helt själv hela dagen.
Kanske en katt ? men tråkigt att så många är allergiska men man kan ju faktiskt städa och ha den i sovrummet under tiden man har folk inte hela världen faktiskt.
Vi får väl se vad som händer i framtiden :)


Top model

Men vad trevligt skrev ett helt inlägg och det är bara borta , vad hände där egentligen ??

ska väl försöka komma ihåg vad jag skrev..

Har suttit i telefon typ halva morgonen och ringt och fixat en massa och nu har jag bara Folksam kvar men det tar jag i morgon, orkar inte mer just nu och snart är det även dags för jobb. Lär va döds trött i morgonbitti eftersom jag slutar 21.30 idag och börjar 06.45 i morgon. Inte specieltt bra att jobba så eftersom man behöver sin vila men ibland får man ta det helt enkelt :)

PÅ tal om något annat, våra bästa år rullade på tv3 för ett tag sedan nu och efter det var det Top model nummer 3657089 eller något åt det hållet iallafall. Det är nog något av de programmen jag är såå jäkla trött på. Tyra banks borde vara lite mer som sig själv och inte spela så himla mycket teater.
Det första programmet var väl bra men sen när det bara fortsatte och fortsatte så blev det bara fjantigare och fjantigare och nu hatar jag verkligen det URK!!
Någon mer än jag som har tröttnat ? Vad tycker ni är det inte ut tjatat ??




RSS 2.0