Så trött på detta

Jag är så trött på det här eviga snytande av näsan. Jag är så trött på denna förkylning nu som inte verkar bli något bättre. Ont i huvudet av allt snytande! Nä usch detta suger verkligen!

Som tur är så har lilleman varit bättre idag, vi har sovit rätt mkt idag också och han är så duktig på att dricka mycket vatten så kanske det som hjälpt honom lite. Får hoppas det håller sig såhär för hans del! 

Har packat och packat till oss alla tre inför i morgon, vi åker till Stockholm, jag och Andre och lilleman ska till mormor och morfar. Kommer sakna honom något så sjukt mycket men som tur är så är vi ju hemma på lördag igen !

Egentligen hade jag bara velat dra täcket över huvudet o legat där hela helgen så jag kan bli frisk men det ska ändå bli kul att få åka iväg en sväng !

Aviccii är det som gäller för er som undrar vad vi ska göra i huvudstan. 

Ska ta mitt täcke o min kudde och gå och lägga mig, upp svin tidigt i morgon ju!

Natti!!


Första sjukdomen

När jag vaknade i natt så var jag helt igentäppt i näsa och svalg, tänkte att det kanske berodde på att jag inte sovit så mkt men när jag vaknade nästa gång och kände ännu värre så fattade jag ju att en förkylning var på gång.

När lilleman vaknade upptäckte jag att hans näsa rann i ett, nös gjorde han också typ hela tiden men ändå var han pigg precis som vanligt och kändes inte varm.

Lämnade honom hos farmor under tiden jag var och fixa frillan hos bästa Petra. När jag var klar så hade lilleman somnat i deras soffa.

Han har ätit bra men varit lite hängig i mellanåt och efter vi hade sovit middag så var han som vanligt.
Däremot så har det blivit lite sämre nu under kvällen, lite lite feber men mest hängig och snorig så har nu införskaffat oss en nässug och näs droppar (inte spray). Får se hur det är i morgon med min lille plutt.

Första gången han är sjuk, första gången på nästan 1 år är inte illa pinkat. Det är bara så typiskt stt det ska komma nu när vi åker till Stockholm på fredag men det fixar sig nog. 
I morgon ska vi bara va hemma och mysa, det behöver både han och jag som går här och försöker hålla huvudet högt för att orka. Jag hade kunnat kurera mig i någon dag för att bli frisk men det går inte så det är bara att kämpa pp helt enkelt!

Min lilla älskling, jag hade hellre tagit allt detta själv än att han ska va dålig. Jag håller tummarna att det är bättre i morgon iallafall!



Bra start på veckan!

Det är inte ofta jag springer här hemma med dammtrasan i högsta hugg klockan sju på morgonen men eftersom lilleman oftast inte vill somna om så är det lika bra att ta tag i dagen direkt och det är ju alltid skönt att ha det gjort.

Efter en timme så gäspades det för fullt så vi gick in och vila ögonen i en timme till och sen var det dags för frukost och göra oss klara inför dagen.

Solen lyste så vi tog oss en promenad, hade som mål att gå upp till city gross och handla lite nödvändigheter. Det är en enorm backe upp och det blåste rätt rejält så jag blev trött i benen ganska snabbt och kanon varm då solen även stod rätt i huvudet på mig. Väl framme så var det av med alla ytterkläder för att ens kunna gå igenom affären. 
Turen hem, mycket behagligare. Så även om det var tufft dit så var det en härlig promenad iallafall. 

Till kvällsmat blev det korvstroganoff med ris, broccoli och majs till hela familjen.
Willebus tyckte det var riktigt gott, gapade för fullt :) 
När han väl var mätt så tyckte jag att han kunde få sitta där och kladda lite, så av med kläderna och han stoppa mat i munnen, slängde pp golvet, kleta lite över allt och hade nog rätt roligt. 
Andre kom hem lagom till lilleman satt i badet så då kunde han ta över så jag kunde städa undan :)

Lillfisen sover, rätt oroligt och jag tror det är tanden där nere som nästan är uppe som stör honom lite. Får se hur natten blir.

Jag ska snart också hoppa i säng. Ska bli underbart! 

I morgon blir det Ikea iallafall !







Första båtturen

Igår eftermiddag så var det dags att fira mormor med en Tura på båtarna. Blev en super god förrätt, toast Skagen och till huvudrätt blev det ryggbiff mes någon potatis, svin gott !! Efterrätt fick jag hoppa över för annars hade jag väl rullat fram.
Helt sjukt så snabbt tiden går när man sitter där, hade bokat bord för två timmar och ja det gick undan!
Lilleman han blev ganska så snabbt rastlös och hade ingen lust att sitta i en stol förutom när det var middag såklart. 

Han tittade ut, kröp runder, vinkade till folket på bordet sidan om oss, hitta en pelare med spegel som var dökul, fönsterputsaren var jätte spännande. Ja jag tror han charmade varenda en i den där resturangen haha :)

Vi var av båten och på väg ut för att ta bilen hem, stötte på Sarah, hennes mamma och Kimbo. Helt otippat men så kul :) 

Tog inte många sekunder innan Wille somnade i bilen. Släppte av mormor hemma sen blev det melodifestivalen här hemma för vår del. Inte ett dugg bra enligt mig!!

En mycket bra dag/kväll vart det iallafall!

Idag har vi varit en snabbis på väla, varit hos svärföräldrarna, hos mina föräldrar och när vi väl kom hem så skulle vi gå en runda. 
Fasiken vad det blåste, vi kom inte långt innan vi vände och gick hem igen, var inte alls skönt även om solen lyste.

Min kära gubbe går här hemma med snuvig näsa, jag hoppas inte att Wille blir smittad av någonting iallafall! Vi gör vad vi kan för att hålla bakterierna hos pappa men ja, det är ju svårt egentligen. Vi får se var detta slutar iaf!

Hoppas på mindre blåst och mer sol denna veckan så vi kan vara ute en massa :)

Vad ska ni göra i veckan ?






Vad hände här?

Vad hände här egentligen ??!!! 17 dagar kvar, detta året har gått så sjukt snabbt och dessa dagar som är kvar kommer ju gå ännu snabbare!




Pigg och vaken

När jag vaknade klockan två i natt av att lilleman pep till så kändes det som att klockan var så mkt mer, jag kände mig riktigt utvilad efter bara tre timmars sömn. Upptäckte att lilleman hade nerkissad pyjamas och lakan så var bara upp med den stackaren som annars sov riktigt gott, byta om på honom och in och Nanna igen! Tog ett tag innan jag lyckades somna om.

Dagen har börjat en aning segt, egentligen hade vi ju faktiskt hunnit med en del innan det är dags att ta oss ner i stan men ändå så känns det lite stressigt när man har en tid man ska passa, en liten som ska få sin sömn under eftermiddagen och vi som ska lyckas bli klara i tid. I morgon får vi ta de där grejerna som vi tänkte idag!

Ska slänga i mig lite lunch nu är tanken ! 


Mamma & Wille

Mitt hjärta smälter varje gång jag hör "mamma"! 
Min älskade lille son som snackar på för fullt och kryper runt här och säger "mamma" hela dagarna. Just nu vill jag inte alls att dagis och jobb ska börja. 
Usch vad det kommer kännas hårt de första dagarna iallafall, att inte få vara hemma med min lille älskling och fy så mycket jag kommer sakna honom.


Vad vore livet utan min lille Wille ?! 








Veckan som gått

Hejsan hoppsan!

Då vart det fredag igen och helgen är på intåg. I veckan har vi mest varit ute hos mamma, blivit en runda på familia, lite promenader, gungat och lekt i sandlådan. Ett besök hos doktorn har vi också hunnit med, kan ha varit den drygaste eftermiddagen jag varit med om. Öppen mottagning, gick snabbt in till sköterskan men till doktorn.. Puh! Efter två och en halv timme fick vi äntligen gå hem! Tur vi gick dit så lilleman kunde sova på vägen hem för han var ju lika trött som jag var. En sak jag undrar över är, varför måste det var den minste som inte mår bra när man är hos doktorn? Nu var det ju mig det handlade om och tur är väl det, tar hellre alla sjukdomar och skit tusen gånger om än att Wille ska få något!

Jaja, det slutade ju bra i vilket fall som. En penicillin kur och igår fick jag sån halsbränna så jag trodde jag höll på att få en hjärtinfarkt, fyfan!!!! 
Men idag har jag klunkar en massa massa vatten och ät sålänge har jag inte mått som igår, tackar jag verkligen för!

Idag fyller min mormor år, var hos henne i förmiddags med blommor och choklad. 
Under eftermiddagen har vi sovit, jag tog mig en liten lur jag med, vakna dock med huvudvärk men det försvinner väl till i morgon!

Vi tog oss en promenad hela familjen efter middagen, när vi var pp väg hem började det såklart regna och precis när vi kom innanför dörren så började det vräka ner, vilken tur man kan ha ibland! 
En sak är säker att lilleman tycker inte alls om när regnskyddet är på, han ser ju inte alls lika bra så han sitter typ med hela överkroppen utanför, ser rätt kul ut faktiskt!

I morgon ska vi ju fira mormor med middag på båtarna, första gången min plutt ska åka båt :) ska bli riktigt kul faktiskt :)

Får se ifall den lille rackaren har somnat eller om han bara luras, går in och lägger på han täcket, han ligger still och sen stänger man till dörren och då prasslar det till och där sitter en glad prick i sängen haha :) 

Lite grönsaker och dippa nu !!





Uppskattat

Jag lyckade verklige med mina kåldolmar, så gott så gott :) och ni kan tro Andre blev förvånad när han såg vad som skulle serveras och uppskattat var det.
Efter vi hade ätit så gjorde jag iordning ett skumbad och tände lite ljus så fick han ligga där och ha det skönt.
Den minste i familjen älskar badkaret och ännu mer när där är vatten så han satt och grät för att dörren var stängd och han inte fick va med.
Dock inte så länge som tur var, jag och lilleman gick och lekte istället.
Jätte duktig är han med sin gåvagn ovh han till och med reser sig upp mot den själv nu. Kan fråga sig när han kommer gå ?!

Lillen är nattad och jag ska slänga mig i soffan med lite kakor :) 

Trevlig kväll!

Älskling

Vaknar vid två tiden i natt av ett bil larm som låter värre än fan själv, hörde hur det smällde och hade sig så var bara att gå upp och kolla vad som hände. En bil stod i lågor på andra sidan vägen och ja, det smällde satan där borta. Brandkåren kom och jag gick och la mig.

Halv tio i morse så begav vi oss ut på en promenad, solen lös redan då men det var en aning kallt. Skönt att få röra sig lite iaf.

Nyss ätit lite lunch och Wille är på väg och ska sova middag. För tillfället så står han och hoppar i sin säng och pratar med sina djur.
Vi får väl se hur det går..

Idag fyller min stora älskling år, så ikväll när han kommer hem från jobb så ska han få sina älskade kåldolmar! Aldrig gjort det tidigare så får se hur det blir :)

Åh jag vill bara ut igen egentligen, kanske hinner med en promenad till :)






Kalas

Idag har vi haft kalas för Andre, trevligt med en massa folk här hemma och det är inget snack om saken om vem som får mest uppmärksamhet, så underbart att se att lilleman är omtyckt av så många :)
Han var slut efter allt idag så han somnade under tiden han fick välling. Kanske sover han till 8a i morgon också, vi kan ju hoppas det iaf :)

Jag är också rätt slut, tar på krafterna att fixa och ha sig så här men kul är det :)
Verkade som mina kakor gick hem iallafall, rulltårtan som jag hade skurit i bitar, spritsat grädde på och dekorerat med kiwi och riven mjölkchoklad blev suveränt god :) tur det blev lite över som jag kan smaska på ikväll.
Andre får med sig en del till jobb i morgon så lite försvinner.

Ja det har varit en riktigt trevlig dag :)
I morgon fyller han år så då är det presenter igen hihi :)

Ny vecka i morgon och åter igen så har vi inte så mycket inbokat, jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute och gå mycket. Längtar till våren/sommaren då vi kan åka till typ fredriksdal och titta på djuren.
Lille busen älskar djur och det gör resten av familjen också och jag är fullt igång med att tjata om att vi ska skaffa katt haha :) men det får nog bli senare, är ju rätt bra att vara hemma några veckor då sen har vi semester osv. Framför oss så det får nog verkligen bli senare tyvärr. Tur vi har några i vår omgivning som har djur som han kan leka med sålänge.

Ja nä nu snöa jag in på lite annat, tanken var att avsluta så då gör jag det nu istället!

Hej hej :)




Baka, baka liten kaka

Idag har jag spenderat typ hela dagen i köket. Bakat en massa inför i morgon då vi ska ha kalas för Andre eftersom han fyller år på måndag.
Kladdkakemuffins, sockerkaka, rulltårta som ska bli som en liten tårtbit med grädde, riven choklad och kiwi på. 
Shackrutor har jag också gjort, första gången och jag trodde verkligen inte det skulle bli bra. "Hacka allt till en smet", mmm visst det blev fan ingen smet, torr mjölblandningen med lite smör typ. I med mer smör och sen blev det bra och resultatet var mycket bättre än förväntat :)
Får vi hoppas våra gäster tycker detsamma i morgon annars kan jag äta alla själv haha :) kakmonstret nummer 1 här !

Blev grönsakssoppa till middag, samma som jag blev bjuden på hemma hos Sara häromdagen. 
Svin gott även idag och gubben han öste på flera gånger om.
Jätte lätt stt göra också, blomkål, broccoli, purjolök, morötter, vitkål, kålrot och selleri.
Häll på vatten, i med hönsbuljong och sen krydda jag med örtsalt, vitlökspulver och hela vitpeppar korn. Mums :)

Andre ville ha korv i sin soppa så kokade några korvar som jag hacka i småbitar. Ingen höjdare enligt mig men det är ju en smaksak.
En sak är säker, lilleman han tycker om korv iallafall. Gapade efter mer hela tiden, började redan när vi var en sväng på biltema innan idag och jag stod med en fransk hotdog, han knappt ta en tugga själv för än han gapa stort som tusan :) Goa lilla bus :)

Jag är slut i rutan just nu, blir melodifestivalen och sen sova! 
Äntligen har vi kopplat in tvn i sovrummet så jag gissar att jag kommer krypa ner ovh titta där men den ända nackdelen är att det kommer bli smulor i sängen efter mina chips haha :) får luta mig över på Andres sida helt enkelt !;)

Ha en bra kväll :)

Hjärtan

Just nu är soffan min bästa vän, är helt slut i hela kroppen men så mycket som har blivit gjort idag alltså, det känns super!
Städat, putsat fönster, tvättat, varit ute på promenad i strålande sol, handlat, lagat mat, nattat lilleman och nu är det bara jag ovh soffan :) ja, min gubbe också såklart haha ;)

I morgon är det en hel del som ska göras även då och jag hoppas det är fint väder då med så vi kan ut och traska, kanske ska ta oss en tur till pålsjöskog då istället :) 

Igår trodde jag det var fredag och idag har jag varit bombsäker på att det varit lördag. Positiva är ju att helgen blir längre :)

Alla hjärtans dag är det ju också, hade jag nästan glömt, vi valde att inte fira det med en massa blommor och tjosan. Jag tycket det är så mycket roligare att få blommor när jag inte har en aning om det. Självklart är det ju alltid kul att fira en sådan här dag men ja, just detta året hoppa vi över det :)

Glad alls hjärtans dag till er där ute iallafall och trevlig helg :)


Inte lätt när man ska sätta sig ner och inte förstår varför det känns konstigt i rumpan haha ;) Goa unge !


Nu var det inte kul längre, fick ju hjälpa han av från grytan han hade hamnat i :)


Torsdag som kunde varit fredag

Under hela dagen har jag trott att det varit fredag, ganska så skönt att det faktiskt bara är torsdag så går det inte så snabbt.
Skönt att vi är lediga hela familjen i morgon och resten Av helgen.
Har lite samtal att ta mig igenom sen ska det städas här hemma riktigt ordentligt eftersom vi ska ha kalas på söndag! 
Kan va skönt att ha det gjort redan i morgon så behövs det kanske bara dammsugas över på lördag. Vi får se lite, kanske hittar vi på något roligare :) men går man upp tidigt så hinner man mes mycket.
Någonting jag tycker är märkligt är att när det bara är jag och lilleman så kan vi gå upp ur sängen och sen va klara efter en timme men så fort Andre är ledig så tar allting tio gånger längre tid. Varför liksom? Det är ju jag som tar mest tid i denna familjen haha.. Kanske drar man fötterna efter sig lite mer när han är hemma.. Ingen aning.

Nu ska jag hoppa i säng iallafall, får se hur länge plutten vill sova i sin egen säng denna natten :)
Även om det är skönt att han sover i sin egen säng så är det sååå mysigt att ha han sidan om mig :)

Natti!!

Perfekt

Idag började vi dagen med att hämta upp Sara och sen styrde vi mot väla, vi var där tio minuter innan dom öppnade så när vi väl kom in så var det typ inget folk alls vilket var suveränt skönt. Vi blev klara med det vi skulle på 25 minuter, så snabbt har det nog aldrig gått när jag varit där med någon annan.

Packa in oss i bilen igen och åkte hem till henne. Det tog inte lång tid tills det var middagsdags för lilleman och därefter tog vi på oss och gick och hämtade hennes katter hos veterinären. 

Tog oss en middagslur både jag och Wille. Visst är det underbart att man kan va hemma hos en vän och känna sig precis som hemma ? Kunna slänga sig på soffan och vila ögonen ett tag liksom. 
Glömmer då aldrig när hon bodde hemma, jag kom dit efter jobb och la mig i hennes säng, somnade och sen åkte hem. Haha ja så trevlig var jag haha :)

Iallafall när vi vaknade så var det mellanmål och jag fick smaka Saras grönsaks soppa som var svin god så den ska jag lätt göra här hemma med någon gång.

Var hemma strax innan halv fem med en trött liten kille och även morsa men så nöjd jag är över denna dagen, den har varit perfekt!

Tack Sara för ditt sällskap idag & tack för du är så go med Wille, värmer i hjärtat <3 



Äntligen :):)

Idag kom det jag har väntat på länge nu, jag har gått här med ont i magen och funderat över hur sjutton vi skulle göra om vi inte fick en förskoleplats. Jag menar nu är det en månad kvar tills vårt datum vi hade ansökt om men idag när jag hämtade in posten låg äntligen det kuvertet som jag ville där.

Över lycklig eftersom att det stod ättekulla förskola på kuvertet så förstod jag ju att vi hade fått vårt första val! 
Så otroligt glad och vilken lättnad!
Så om en månad börjar lilleman på dagis och samtidigt som jag blev jätte glad så kom direkt lite separationsångest. Min lille plutt som jag varit hemma med nästan ett år ska helt plötsligt spendera mer tid på förskola än med mig. Han kommer lära sig saker som jag inte kommer vara först med att se och det gör faktiskt lite ont i mamma hjärtat. 
Såklart kommer det gå bra och jag ät faktiskt inte så orolig över inskolningen heller. Tror det kommer gå jätte bra. Jag tror på det här med att " trivs mamman så trivs barnet". Personalen på stället känner ju mig sedan tidigare eftersom det var där min moster jobbade när hon levde ( har ju skrivit om detta innan) så ja, detta kommer bli så bra så :)

Perfekt avslut på denna dagen :)








11 månader

Åkte hemifrån kvart över nio i morse och var hemma strax efter fyra.
Snacka om lång dag, willebus var hos farmor ett tag i förmiddags och när jag hämtade honom så åkte vi både hem till min mormor och till hans mormor.
Känns att det varit en lång dag, är slut som artist & den lille somna som en stock han med!

Förhoppningsvis sover han gott hela natten och jag ska snart ta och krypa ner jag med.

Idag blir lilleman 11 månader, tänk att om en månad så har han varit med i ett helt år. Tiden har verkligen gått snabbt och jag har verkligen njutit så gott jag kunnat men ja, inte trodde jag att det skulle gå i sån rasande fart :)
Vi är i full gång med planeringen för hans 1 års kalas och det är så roligt och jag bara längtar till den dagen :) min lilla plutt börjar bli stor. 
Det är ju dock en månad kvar men vill ju gärna vara ute i god tid då vi har så mkt annat att stå i också :)

Den stora frågan är just nu, vad tusan ska jag baka?! Vill ha något skoj men hittar inget direkt, någon som har tips på något gott ???

Måndag

Idag har tiden verkligen sprungit iväg, inte alltid det gör det när det är måndag. Fint väder med sol har det också varit och genast blir man lite piggare.
Idag har det städats och tvättats här hemma, hunnit baka kakor också som inte alls blev så goda som jag hade hoppats på så dessa skippar vi när det är dags för kalas här hemma i helgen.

I morgon förmiddag ska jag iväg och lilleman ska till farmor en stund mer än så är inte planerat än. 
Hoppas på fint väder så vi kan ut på en promenad. 

Jaha nä nu ska jag avsluta här och genast springa in och borsta tänderna när mannen erbjuder sig att ge mig massage :)


Galen unge som inte ville ha några kläder på sig, drog och slet i tröjan allt vad han kunde så nu är det inte bara strumporna som ligger liter här och var :)

Slut

Jobbhelgen är slut, jag är slut. Hade lätt kunnat sova två dygn som det känns nu men icke istället får det bli en tidig kväll så jag hinner sova lite.
Det har iallafall varit lugnare på jobb idag än vad det var igår så även om jag är slut så är det långt ifrån vad det var igår. 
Ny vecka i morgon, helgen gick fortare än vad jag trodde. I morgon är det städ som gäller här hemma, hoppas min plutt är med på det :) 

Har inte så mkt planerat denna veckan faktiskt vilket är rätt skönt, hoppas på skönt väder så vi kan va ute och promenera och gunga utan att frysa ihjäl.

Vad ska ni göra i veckan ? 

Upp och ner

I morse vaknade jag tio minuter innan klockan ringde och stängde då av den eftersom jag ändå var vaken. Slumrade såklart till och hann drömma att det blåste så in i bomben ute så hela balkongrecket hade blåst bort och nedanför så stod personalen från ålderdomshemmet och försökte sätta upp en stolpe som skulle hindra deras garage från att blåsa iväg.
Jag skulle ut på balkongen och fick gå ut genom fönstret och jag var så rädd för att trilla ner. I min dröm var jag ju redan uppe och vaken så när jag väl vaknade på riktigt efter fem minuter så var jag duktigt förvirrad. Tänk vad man hinner drömma på så kort tid. Tänk om man hade kommit ihåg exakt vad man drömt om hela natten, snacka om att man hade varit mer än vaken när man väl skulle upp!

Iallafall så blev det en stressig morgon på jobb, mycket att göra och vi alla sprang som skollade råttor för att hinna klara i tid. Jag var duktigt slut redan vid lunch.
Andre och Wille kom och mötte upp mig på jobb och precis när vi närma oss hemmet så somnade lillen så det fick bli en extra promenad. 
Jag var helt slut när vi väl kom hem och resten av familjen likaså eftersom dom då hade varit ute i tre timmar nästan.
Frisk luft är iallafall bra :) 

Just nu önskar jag att vi hade en tvkabel till tvn i sovrummet, jag hade lätt kunnat bäddat ner mig och bara halv glo på melodifestivalen men istället får vi va placerade i soffan. Lär bli en tidig kväll för min del ändå eftersom det är jobb i morgon också.

I morgon får vi väl skaffa den där sladden så vi kan slänga oss i sängen. Jag har aldrig tyckt om att titta på tv när jag gått o lagt mig men helt plötsligt så hade det varit såå himla skönt! Ibland förändras saker utan att man förstår hur!

Vad har ni gjort i helgen ? Något skoj kanske ? :)



Ris och ros

Klev upp ur sängen klockan 8 i morse, fixade välling och ny blöja till den lille och sen tänkte jag att vi bara skulle gå in i sängen och mysa lite, efter lite klättring och bus så somnade vi båda två till halv 11!!! 
Jisses, halva dagen gått men så skönt, får verkligen ta vara på de där stunderna numera. 

Upp och gjorde oss klara och sen körde vi hem till Sara och det tog inte lång tid innan lilleman började jaga katterna och sen röjde han på där hemma. Känns så otroligt skönt att han känner sig som hemma när vi är borta & att han kan känns tillit till en annan person är underbart ! 

Det blev ett dyrt besök hos henne kan jag säga, parkeringsböter! Jippie!! 
Bara att betala och se glad ut, precis detta som behövdes denna månaden men får ju skylla mig själv som inte öppnar ögonen och läser skyltar ! 

Hade ändå en trevlig dag hemma hos henne och när vi väl kom hem så var det bara att fixa ihop lite middag och sen kom Andre hem med lite gotte och blommor ! Hör på den ni :) 
Inte ofta man blir uppvaktad med blommor nu förtiden men oj vad man uppskattar det där när det väl kommer, nu slipper jag springa med en purjolök på maxi och låssas som det är en blomma haha :) 

Snart sängdags för min del, ska bli underbart ! Jag hoppas att morgondagen går i raketfart !

Hej på er !



Tandläkaren för första gången

Det första tandläkarbesöket är avklarat för lillemans del, min kille börjar bli stor.
Gick jätte bra där, mest information och en liten koll på hans tänder sen åkte vi hem igen.

I morgon ska vi hem till fröken Hagman och hälsa på, Wille kommer bli överlycklig av att få träffa hennes katter :)
Fredag redan i morgon, denna veckan gick i raket fart. Har en känsla av att nästa också kommer göra det.
I helgen är det jobb som gäller för min del, kommer säkert gå bra men för tillfället har jag ingen lust alls. Nåja en helg är inte så farligt & helgerna framöver har vi så mkt annat så då finns det ingen tid. Ska faktist ta och njuta rejält av den sista tiden som mammaledig!



Dagens

Äntligen tittade solen fram, genast på mycket bättre humör och spring i benen. Längtar till våren nu faktiskt.
Vi hämtade upp mamma iallafall, åkte till Ängelholm och hembyggddparken. Kallt som fasiken så där var vi i typ en kvart, gunga lite, åkte ruschkana och titta lite snabbt på getterna.

Hem och åt lunch sen tog vi oss en promenad så mamma kunde hämta sin bil och jag och lilleman fick fortsätta vår promenad ensama. Han somnade och jag fick en jävulsk skoskav så det tog sin lilla tid innan vi var tillbaka hos mamma.
Middag, jaga katt, leka lite med mormor och alla sina leksaker och sen var det dags stt åka hem tyckte jag men tyvärr var jag nog ensam om den tanken. Wille kröp iväg och hade inte alls lust att ta på sig men iväg kom vi iallafall. 

Andre hade middagen klar när vi kom hem, riktigt skönt att bara komma hem och sätta sig. 

Sveriges mästerkock på tvn, sen godnatt !




Några dagar

Tisdag idag igen, just nu tycker jag dagarna går så himla snabbt. Veckorna bara flyger iväg och rätt vad det är så är denna månaden också slut men vi njuter av varje dag ändå.

Har dock inte hänt så jätte mycket här, i söndags var vi iväg och provade skor till Wille, blev ett par kavat skor som han får i present av sin farmor och farfar. Även om det är en månad kvar tills han fyller år så har vi ändå invigt dom lite smått här hemma. Han får ha dom på sig när han går här med sin vagn så vänjer han väl sig förhoppningsvis. 
När vi ändå var igång med att handla skor så fick även jag med mig ett par hem och under tiden jag provade och hade mig så hittade willebusen en gunghäst som var super rolig, han hörde i halva affären, gullunge :) 


Idag hämtade vi mamma på jobb, åkte hem till henne och sen blev det en promenad till ankorna. Plutten somnade så han fick inte se några ankor denna gången heller. Sist var han vaken hela vägen och precis när vi var framme och parkera vagnen så somnade han. 

I någon vecka tillbaka så vill den lille inte somna om på morgonen vilket han gjorde förr efter han fått välling och så men nu vill han bara igång o leka direkt vilket resulterar i att han blir jätte trött efter några timmar, han orkar alltså inte vara vaken till efter att han har ätit middag.
La han i sin säng ett tag och tänkte där kan han stå o hoppa så kommer han nog till ro men icke, var bara en massa bus så jag satte han i sin babysitter och efter två sekunder sov ungen, det har inte hänt att han somnat där sen han var  liten.
Blev ingen lång sömn men lite är bättre än inget iaf :)



Nätterna här hemma går faktiskt väldigt bra annars, såklart är det vissa nätter som är sämre och då blir det trångt i min säng eftersom den lille brer ut sig nått enormt haha :) men för det mesta så går det faktiskt framåt :)

Dagtid är det verkligen full fart här hemma och det känns på kvällarna då jag faktiskt är helt slut men det gör mig ingenting, bara skönt såklart!

I morgon får det bli en runda till mamma igen, så är det när man inte har huvudet med sig :)

Ska ta och göra mig klar för sängen nu, natti!




Vad har hänt ?!

Var några dagar sedan jag skrev, börjar tröttna rejält faktiskt men det kommer nog gå lite upp och ner på den fronten om jag känner mig själv rätt.

Vad har hänt sen i tisdags då?!
Umgåtts med mamma, fixat en massa här hemma och igår var jag i Ullared med min fina Sarah. Inte alls mycket folk och visst att det snöa när vi väl var där uppe men inga problem att ta sig verken dit eller hem. Hade verkligen en toppen dag och under tiden jag var där så umgicks Andre och Wille med Martin & kimbo.
Var en trött kille igår kväll när jag kom hem som hade åkt pulka för första gången och varit igång och lekt med kimbo halva dagen :)
Och de små är så söta mot varandra :)

Idag har vi bara varit hemma faktiskt, städat och fått upp lite saker på väggarna. I morgon ska vi ivög med svärföräldrarna sen får vi se vad som händer mer.

I veckan ska även Wille till tandläkaren för första gången, liten blir stor !
Annars har vi faktiskt inte mycket på schemat och tar dagen som den kommer :)

Vi hörs !






RSS 2.0