Bra start på veckan!

Det är inte ofta jag springer här hemma med dammtrasan i högsta hugg klockan sju på morgonen men eftersom lilleman oftast inte vill somna om så är det lika bra att ta tag i dagen direkt och det är ju alltid skönt att ha det gjort.

Efter en timme så gäspades det för fullt så vi gick in och vila ögonen i en timme till och sen var det dags för frukost och göra oss klara inför dagen.

Solen lyste så vi tog oss en promenad, hade som mål att gå upp till city gross och handla lite nödvändigheter. Det är en enorm backe upp och det blåste rätt rejält så jag blev trött i benen ganska snabbt och kanon varm då solen även stod rätt i huvudet på mig. Väl framme så var det av med alla ytterkläder för att ens kunna gå igenom affären. 
Turen hem, mycket behagligare. Så även om det var tufft dit så var det en härlig promenad iallafall. 

Till kvällsmat blev det korvstroganoff med ris, broccoli och majs till hela familjen.
Willebus tyckte det var riktigt gott, gapade för fullt :) 
När han väl var mätt så tyckte jag att han kunde få sitta där och kladda lite, så av med kläderna och han stoppa mat i munnen, slängde pp golvet, kleta lite över allt och hade nog rätt roligt. 
Andre kom hem lagom till lilleman satt i badet så då kunde han ta över så jag kunde städa undan :)

Lillfisen sover, rätt oroligt och jag tror det är tanden där nere som nästan är uppe som stör honom lite. Får se hur natten blir.

Jag ska snart också hoppa i säng. Ska bli underbart! 

I morgon blir det Ikea iallafall !







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0