MĂ„ndag och sol đŸ˜ƒâ˜€ïž

MĂ„ndag och det Ă€r sol sĂ„ jĂ€kla hĂ€rligt :) 
Efter jag lĂ€mna min lille Ă€lskling pĂ„ dagis sĂ„ satte jag igĂ„ng och stĂ€da och putsa klart alla fönster, gjort middag och tagit mig en dusch. SĂ„ nu ska jag bara bli klar inför jobb ocksĂ„, gĂ„r alltid sĂ„ sakta haha ;) 

Har ni kollat pÄ det dÀr klippet som cirkulerat pÄ Facebook om calum scott som sjunget en cover pÄ Robyns lÄt dancing on My own. SÄÄÄÄ sjukt bra, jag kan inte rÀkna hur mÄnga gÄnger jag har lyssnat men det lÀr bli Ànnu fler :)

NÀ men ja jag fÄr vÀl resa pÄ rumpan och sÀtta lite fart ;)

IgÄr var det pyttipanna till middag och Wille tog sig för pannan sÄ sa andre till han att du har vÀl inte slÄtt dig?!
Jag pratade med Andre pĂ„ telefon och sa till han att han sa ju pyttipanna sĂ„klart ungen tar sig för pannan dĂ„ 😂 fick oss ett gott skratt iallafall, klockren 😜




Första karusell Äket

IgĂ„r Ă„kte vi till HöganĂ€s marknad, vĂ€dret var vĂ€l inte det bĂ€sta men det regnade iallafall inte. Var ivĂ€g redan vid 10, gick en svĂ€ng pĂ„ marknaden och sen var det en liten kille som fick upp ögonen för tivolit. Strax efter kom Ă€ven Richard och Julia och gjorde oss sĂ€llskap. Ungarna Ă„kte karusell och Ă€ven vi andra fick sĂ„klart följa med. Helt underbart att se hur glada dem var och För Wille var det första gĂ„nger han Ă„kte karusell :) 

Var riktigt roligt detta Äret och snart Àr det tivoli Àven hÀr i stan sÄ dÄ fÄr vi allt gÄ ner en svÀng sÄ den lille fÄr Äka karusell Àven dÄ :)

KvÀllen spenderades pÄ jobb, gick hyfsat snabbt faktiskt och jag hoppas pÄ det Àven idag och sen Àr denna jobb helgen över :)

Ser fram emot veckan som kommer, har en del saker som ska göras och pÄ fredag fyller jag Är, alltsÄ en massa att stÄ i men det blir nog bra!

Ska slÀnga mig pÄ soffan en stund nu :)








Fredag 😃💐

Försökte intala Wille att sova till 10 i morse hahaha kvart över 6 vaknade han och skrĂ€mde livet av Andre som stod och borsta tĂ€nderna ;) 
Tog mitt tÀcke och gick ut pÄ soffan sen satt vi dÀr och mös till halv nio, ja jag kanske slumrade till lite i mellanÄt ocksÄ ;)

Upp och sÀtta fart pÄ dagen, gick ner pÄ lekplatsen och grÀvde, gunga, sprang och Äkte ruchkana. Upp och dammsuga och börja pÄ lunchen, sen var det lÀggdags för den lille och jag slÀngde mig pÄ soffan.

Har pysslat och lekt lite tills Andre kom hem frĂ„n jobb sen var det dags för mĂ„nadens storhandling. Skönt nĂ€r kyl och frys Ă€r fulla. Surt att jag inte fĂ„r lön för Ă€n pĂ„ mĂ„ndag, tur man överlever iallafall. 

I morgon Ă€r det HöganĂ€s marknad, fĂ„r se om vi Ă„ker dit beror lite pĂ„ vĂ€dret ocksĂ„ annars fĂ„r vi göra nĂ„tt annat innan jag ska jobba. 

Ska fortsĂ€tta putsa mina fönster tĂ€nkte jag sĂ„ jag kan lĂ€mna tillbaka den dĂ€r apparaten till mamma igen, bekvĂ€mt som tusan med en elektrisk sĂ„dandĂ€r ;) 

Wille sover som en stock, funderar pÄ att göra detsamma, packa in mina hÀnder i fotkrÀm och plasthandskar. Funkar riktigt bra för mina torra hÀnder, för dem Àr extremt torra. TvÀttar hÀnderna hela tiden och sen handsprit pÄ jobb gör inte det bÀttre. Efter en kvÀll pÄ jobb brukar mina hÀnder svida och va spruckna sÄ en kollega till mig sa jag skulle testa att smörja in mig med en jÀtte fet krÀm (fotkrÀm fick det bli) och sen pÄ med handskar och sen sova med det. JodÄ jag sov gott och hÀnderna var extremt mjuka sÄ satsar pÄ det i natt med!

Natti!





Ledighet

En ledig dag, helt underbart skönt fast jag har varit nÄgot sÄ enormt trött, samma visa varje mÄnad vid denna tiden men jag kanske inte Àr ensam om att bli sÄ nÀr det Àr dags för röda veckan..

Idag har jag och Wille varit hos mamma, försökte fĂ„ Wille att sova middag men det gick inte men istĂ€llet somnade jag, stenhĂ„rt och mammas sĂ€ng har aldrig varit skönare. Wille och mamma var ute och lekte, mamma frös som en gris men ingen vĂ€grade gĂ„ in :) men eftet en timme sĂ„ kröp han ner till mig och somnade. 
Sen var det dags att Ă„ka hem haha ;) 

Ledig i morgon ocksÄ, fÄr se vad vi hittar pÄ men jag hoppas ju att det Àr bÀttre vÀder sÄ vi kan va ute massa utan att blÄsa ivÀg.

En jobb helg vÀntar och jag Àr inte det minsta taggad för det!

Nu, lite popcorn, choklad och cola framför tvn :)




VÄrstÀdning

Balkongen Ă€r nu fixad hĂ€r hemma, riktigt mysigt blev det. Åkte ut igĂ„r efter jag lĂ€mnat Wille och handlade blommor och krukor ocj dynor och lite annat smĂ„tt och gott. Skurade hela balkongen och planterade blommor och gjorde fint. Sista köpte jag idag, ett litet bord till Wille och en extra stol plus en matta. Nu Ă€r det bara ett vindskydd som ska upp dĂ„ det alltid blĂ„ser dĂ€r ute. Skulle köpt i bambu men det var super stort sĂ„ jag struntade i det fĂ„r se om jag hittar nĂ„got annat.
 
Mysigt har det blivit dÀr ute iallafall :)

Solen Àr framme idag med, helt underbart :) nu ska jag hoppa in i en dusch innan jag fÄr snabb besök :)




HĂ€rliga mĂ„ndag đŸŒžâ˜€ïž

Halv 7 i morse ringde telefonen, jobb sÄklart sÄ det var bara att resa sig ur sÀngen, Andre och Wille hade precis gÄtt upp sÄ nÀr Andre Äkte till jobb sÄ vart det bara att göra bÄde mig och Wille klara för att Äka.
HĂ€rligt vĂ€der redan i morse och helt underbart har det varit idag. Snacka om att tiden har gĂ„tt snabbt och pĂ„ nĂ„tt sĂ€tt kĂ€nns det som jag knappt har jobbar ;) kanske för jag slapp duschar och aktivitet idag pĂ„ jobb. Under min lunch satt jag ute pĂ„ balkongen i strĂ„lande sol och snacka om att vi har bĂ€sta utsikten, hela havet och Danmark pĂ„ andra sidan :) 

HÀmta hem en trött men glad liten fis pÄ dagis, alla barnen sprang under en pressening som fröken stod och vifta med, super roligt ju :) Àlskar att se att Wille har det sÄ bra dÀr.

Var ivÀg och skulle ha nya skor till Wille ocksÄ, lite varmt för höst/vinter skor nu sÄ behövdes ett par gympisar som passar honom, de han fick nÀr han fyllde Är var en aning stora.
Nöjd kille i sina nya skor och bandyklubbor och en boll fick han ocksĂ„, sĂ„ söta och smĂ„ haha ;) 

Ligger rak lÄng pÄ soffan, en aning trött men inte sÄ farligt för att varit igÄng hela dagen, mer sol sÄ kommer nog denna kropp igÄng ordentligt ;)





HĂ€rliga helg

Rocky kom hit i torsdags kvĂ€ll och Wille blev överlycklig och vi andra med sĂ„klart :) fredag morgon vaknar jag av att Wille sitter och pratar med Rocky, jag var pigg och vaken redan klockan 7 innan Andre ens hade rest sig ur sĂ€ngen, hĂ€nder ju aldrig haha ;)  Ă„kte och lĂ€mna Wille pĂ„ förskolan och Ă„kte vidare till skogen med hunden, underbart skönt att komma ut sĂ„dĂ€r fast jag sakna min lille plutt. Sen var det tid för jobb innan en ledig helg. 

Idag Àr jag totalt slut, har varit ute nÀstan hela dagen, bruces skog i förmiddags, SöderÄsen pÄ eftermiddagen och sen ett besök hos mamma och Jonny dÀr vi myste i trÀdgÄrden.
Wille somna redan pĂ„ förmiddagen nĂ€r vi var i skogen vilket resulterade i en vĂ€ldigt trött unge under eftermiddagen. Trotsat har han verkligen gjort, ohh ibland vill jag bara slita av mig hĂ„ret haha.. 

Han somnade iaf, jag har bÀddat ner mig pÄ soffan men funderar fan pÄ o gÄ in och lÀgga mig. Gissar pÄ en tidig morgon i morgon med en massa bus :) hoppas innerligt att Wille Àr pÄ bÀttre humör dÄ.

HĂ„ller vi tummarna för fint vĂ€der Ă€ven i morgon 🌾







BĂ€ttre morgon

Den hĂ€r morgonen kunde ju faktiskt börjat bĂ€ttre Ă€n vad den gjorde men har man en gubbe som Ă€r sur som Ă€ttika pĂ„ morgonen sĂ„ blir det vad det blir. Han gick till jobb och jag och Wille satt och myste en stund i soffan. Hinner knappt gĂ„ upp för Ă€n han tar min telefon och sĂ€ger "ocky", bara att sĂ€tta igĂ„ng en massa filmklipp med Rocky och visa massa bilder. Han skulle kommit hit igĂ„r men blev inte sĂ„ men ikvĂ€ll Ă€r det en lite grabb som kommer bli överlycklig :) 

Wille Àr pÄ dagis, jag ligger i soffan och krÀnger popcorn och glor pÄ repriser pÄ tvn, skönt men trÄkigt ÀndÄ. Tiden gÄr lite sakta tycket jag men hade jag lagt mig för o sova en stund sÄ hade tiden gÄtt sÄ snabbt.
NÄja snart jobb iaf hoppas kvÀllen gÄr snabbt sÄ jag kommer hem igen :)




TrÄk vÀder

Ytterligare en ledig dag, synd det Àr sÄ himla trÄkigt vöder bara. Satt hÀr i förmiddags och tÀnkte vi skulle göra nÄgot men kom inte pÄ nÄgot, tiden rusa ivÀg iallafall och helt plötsligt var det dags för middag och nu ligger den lille och sover.
Under dagen kommer Àven Rocky hit, ska bli sÄÄÄ lÀngesen han var hÀr och det Ànda Wille tjatar om (sedan igÄr) Àr "ocky" :)

Hoppas verkligen det Àr fint vöder till helgen sÄ vi kan va ute iallafall. Har lite idéer om vad vi kan hitta pÄ men vi fÄr se vad det blir med det :)

Ska passa pÄ o vila lite jag med, kÀnde mig mer död Àn levande i morse nÀr det var dags att gÄ upp. KÀnns som det blir en tidig kvÀll faktiskt!




Ledig

Lillfisen Àr hemma frÄn dagis, just nu ligger han i sÀngen och ska sova middag. VÄgar mig inte in och titta om han somnat. SÄ fort han har gjort det sÄ ska jag fortsÀtta med min stÀdning, har bara sovrummet kvar sen dammsuga osv men det fÄr bli nÀr lillen har vaknat :)

Jobbat hela helgen, gÄtt ganska snabbt ÀndÄ faktiskt. Alltid skönt nÀr det gör det. Tycket iof att dagarna rusar ivÀg, hade velat ha fler timmar pÄ dygnet ibland och gÀrna lite extra energi ocksÄ för den delen men det kommer vÀl nÀr det vÀl blir fint vÀder :)

Andre ska tatuera sig idag sĂ„ nĂ€r han kommer hem lĂ€r han vĂ€l hoppa i sĂ€ng ganska snabbt, sjukt hur trött man blir efterĂ„t. Jag och Wille ska nog ta oss en svĂ€ng till affĂ€ren och fĂ„ handlat hem lite smĂ„tt o gott som vi behöver. 

Nej nu ska jag sÀtta fart med stÀdningen igen !




Tiden fÄr gÀrna gÄ!

IgĂ„r kĂ€nde jag mig verkligen som en zombi pĂ„ jobb, var inte alls pĂ„ hugget för nĂ„got och ville bara tiden skulle gĂ„.. TrĂ„kigt nĂ€r man kĂ€nner sĂ„ sĂ„ kan bara hoppas det kĂ€nns lite lĂ€ttare idag. 

Lilleman vakna strax efter jag kom hem i natt, ville inte alls somna om och tillslut kom han in till oss och kröp upp till mig och gosa in sig, kan tro jag somna gott med min lille Àlskling vid min sida. Klockan 8 slog vi upp vÄra ögon och satte oss och Ät frukost. TÀnkte vi skulle försöka ta bort vÀllingen pÄ morgonen dÄ det blir sÄ tÀtt inpÄ med frukost sen, Àn sÄ lÀnge gÄr det bra sÄlÀnge vi gÄr upp vid denna tiden. Problemet Àr bara att han inte riktigt verkar gilla frukost.. FÄr testa oss fram helt enkelt :)

TÀnkte Àven nÀr vi har semester till sommaren verkligen fÄ han att gÄ pÄ pottan, just nu vÀgrar han och inte helöer vill han sitta pÄ toa.. Blöja Àr det som gÀller. Vet inte riktigt hur vi ska göra kÀnns som man tjatar ihjÀl sig men det Àr kanske det Ànda sÀttet?!

Börja stÀda hÀr hemma, skura hela badrum och kök och fasen vad frÀscht hÀr kÀnns.. FÄr nog ta en riktigt röjning i alla andra rum ocksÄ nÀr jag har lite mer tid. Dammsugaren ska fram sen en dusch för min del och sen vidare till jobb. LÀngtar redan till torsdag dÄ jag Àr ledig :)

IgĂ„r fixa Andre mina fĂ€lgar, kan sĂ€ga att jag blev riktigt nöjd och det bĂ€sta av allt Ă€r att man bara kan ta bort allt om jag skulle Ă„ngra mig men det tror jag inte :) kanske ska plastidippa hela bilen ocksĂ„ haha :) Aja, vi fĂ„r se :) 





Det gÄr mot sitt slut

SÄ var dessa fyra dagars ledighet slut, kÀnns som vi verkligen har fÄtt ut nÄgot av varje dag :) lite lÀngre ledighet hade inte varit fel men nu ser vi fram emot semestern istÀllet.

IgÄr var vi ute hos Sara, Richard och Julia, hela eftermiddagen. Barnen dem stoja och hade sig, grilla korv vilket var super gott :) planera lite inför KolmÄrden o ksÄ, ska bli riktigt roligt.
PĂ„ kvĂ€llen var vi hemma hos svĂ€rförĂ€ldrarna pĂ„ pĂ„skmiddag. 

Blivit sena kvĂ€llar för den lille nu dessa dagar sĂ„ fĂ„r hoppas det gĂ„r bra för han att komma i sĂ€ng i tid ikvĂ€ll. 

Jag ska försöka vakna till liv nu innan killarna kommer hem frÄn biltema :)





Drakens lekland & pÄsk

Första gĂ„ngen pĂ„ drakens lekland i Ängelholm för oss idag, lekt i tre timmar. Wille somna som en stock i bilen och nu ligget jag i soffan och Andre i sĂ€ngen lika slut bĂ„da tvĂ„. Kul har det varit och Wille har sprungit av sig, trĂ€ffat en ny kompis gjorde han ocksĂ„, blir inte förvĂ„nad sĂ„ social som han Ă€r och roligt tycker han det Ă€r att leka med Ă€ldre barn. Dit lĂ€r vi Ă„ka fler gĂ„nger :)






IgÄr fira vi pÄsk hos mamma och Jonny med mormor ocksÄ, Wille pÄ helvarv hela kvÀllen. Roligt med pÄskÀgg, killa mormor, dra mormor i hÄret sÄ vi andra höll pÄ att dö av garv, klappa katten, lekte ute, ja full rulle helt enkelt :)

Nu vila innan vi ska pÄ kalas ikvÀll :) Àlskar lediga dagar dÄ man kan umgÄs med familjen som mest :)





PĂ„skfest đŸ„

Idag börja min lÄngledighet, 4 dagar dÄ jag bara kan va hemma och mysa. NÀstan iallafall, har lite middagar och kalas dessa dagar ocksÄ men det Àr bara kul att ha lite inbokat iaf.

Tiden rullar pĂ„ för fullt, nĂ€stan lite för snabbt ibland. Jag sover som en kratta eller rĂ€ttaresagt jag somnar ju aldrig kĂ€nns det som. Kan va trött nĂ€r jag Ă€r pĂ„ jobb osv men nĂ€r jag vĂ€l kommer hem och doppar Ă€ndan i sĂ€ngen sĂ„ blir jag pigg, tankarna snurrar pĂ„ helvarv i huvudet och det tar en evig tid innan jag somnar & sen Ă€r det dags att gĂ„ upp lika snabbt men konstig nog sĂ„ kĂ€nner jag mig pigg iaf trots lite sömn. 

Börjat Àta bÀttre ocksÄ, kanske det som gör det ?! Ingen aning!

Wille har varit pÄ pÄskfest pÄ dagis idag, mÄla han lite sÄ han fick bli pÄskgubbe, tyckte han var jÀtte kul :) tills vi satte oss i bilen och skulle köra, ojdÄ torka sa han och börja gnugga hela huvudet i sin snutte ninis haha ;) men det satt kvar som tur var :)

Han somna som en stock nÀr vi kom hem :) nu ligger jag under filten i soffan och bara tar det lugnt fÄr se nÀr den lille slÄr upp sina blÄ :)

Glad pĂ„sk till er alla đŸ„






RSS 2.0