6 dagar kvar!

Närmar sig kväll och det blir soffläge med lite gott och cola perfekt avslut på denna helgen!
I morgon ska vi upp tidigt , ner till stan o fixa lite saker och sen ska jag jobba mellan 13.30 och 21.30 hade hellre varit hemma med André nu när han har semester men sånt är livet.
Veckorna lär gå jäkligt fort nu känns det som när jag kollar igenom min kalender iaf sen om verkligheten är densamme återstår att se men samtidigt som jag hoppas på det för jag vill på semester så hoppas jag ändå inte för då står jag här igen och ska jaga jobb som aldrig förr, det tar på krafterna men det brukar gå jäkligt bra faktiskt så är inte så skeptisk till det ändå!
Om 6 dagar ska Sarah & Martins lille pojk titta ut men jag hoppas det blir tidigare, är nyfiken på vem han är och vill lära känna ett nytt liv och då kan ni ju bara tänka på hur dem två har det varje dag där hemma :)
Som tur är så har jag nära till sjukan om jag skulle vara hemma och jobbar jag så är det bara 4 våningar ner jag ska :)
Blir ju lite nervös bara jag tänker på det hihi men som tur är så är det något väldigt,väldigt bra :)
Och på tal om något helt annat så har jag nog fått dille på biskvier, såg att där låg några i kylen på jobb och samma kväll åkte jag och handla egna och nu sitter jag här IGEN och är mega sugen , det är ju såå gott men dock inte lika nyttigt men det skiter jag i nu som ni kanske redan har förstått så höll det inte så länge att äta nyttigt alltid, det är tråkigt och jag älskar mat så därför är det inte så lätt så jag har bestämt mig att efter sommaren så ska jag inta ett gym istället och försöka få ordning på allt och framför allt få sig lite muskler samt träna upp min rygg så jag ser faktiskt fram emot det.
Men tills dess ska jag njuta av varenda sak jag stoppar i munnen framför allt beskvier !! :)

Helsingborgs festivalen dag 3

Då var helsingborgs festivalen över för denna gången och det känns rätt skönt måste jag säga, två dagars festande tar rätt mycket på krafterna speciellt nu när  man inte är van vid det haha :p

Igår var vi hemma hos Hansson och Sara och festade lite, tanken var att vi skulle ner och kolla på Joddla men så långt kom vi aldrig men man har ju sätt dem ett antal gånger o det brukar vara samma sak så är inte bitter för det.
Hade det super trevlig hemma hos dem och vi lyckades hålla ihop ett tag nere i stan iaf. Hamnade i ett öl tält iaf som var min plan och sen börja det regna och regna och regna, det sluta ju aldrig som tur var så hade jag paraply med mig.

Vi blev av med alla så det var bara jag, andre och hansson som yra runt bland alla matstånden , skratta så jag fick ont i magen för Hansson var lite på G hahahaha :)

Dem gick hem och vi mötte upp Jonas och Com. men det tog inte lång tid innan vi också gav upp och gick hem, blöta som bara den så det var riktigt skönt att få komma in o slänga av sig alla kläder och krypa ner i en varm säng !

Lite kort uppdatering om hur min kväll såg ut, den var helt klart bra men kunde varit bättre om man säger så , bjuder på lite bilder också från både fredag och lördag :)
















Helsingborgs festivalen

Igår hade vi som sagt fest här hemma till en början var det väl lite halv segt men när han börja komma mer folk och drickan åkte in så blev det bättre och fan vad kul jag hade :) Inte så mycket att städa idag heller och det är jag glad över för idag är det fest igen puuh märks att man inte är van vid så här många dagars fest, lär ju vara hel dö i morgon haha .
ikvälll är det även jodla och idag ska jag till ett öltält också , jag förstår inte riktgigt hur jag lyckas varje festival , vad jag än gör så kommer jag aldrgi till ett öl tält hamnar alltid på någon krog istället varför liksom dit kan man ju gå annars men idag ska jag banne mig försöka haha :)
Segare än segast är jag så ska bli skoj o se när jag är färdig idag men vi tar ett steg i taget !
mer uppdatering i morn och då ska jag även lägga upp bilderna ;)

Lökit!

Det blev en sväng ner till festivalen och kolla läget lite, var inget speciellt tyckte jag mest varmt o en massa folk men det är ändå kul att det händer lite här i stan :)
Blev en langos idag också dock inte alls lika god som igår men hungrig var jag så den slank ner ändå. Har nyss kommit hem och jag kan säga att få komma innanför dörren och slänga av sig alla kläder var det bästa på hela dagen haha, riktigt lökigt väder ute usch!
Hemmet är färdig städat sen länge och snart lär det bli svinigt här igen men vad gör det om hundra år ;)
Sofflocket i en kvart och sen duschen och göra sig klar inför kvällen :)

Gåshud från huvudet till tårna :)

Igår gick vi ner till festivalen för att kolla på Von benzo med Jay smitch ju och till en början så var det så där men det blev bättre o bättre för varje låt och när han sjöng Like a prayer så fick jag gåshud från huvudet till tårna , det var så jäkla bra så det går inte o beskriva ! Helt klart värt att se dem kan jag lova!

Idag ska jag städa som sören här hemma och ikväll är det lite fest som gäller och sen ner på festivalen, kanske hittar något bra öltält med bra musik, vad vet jag :)
Vi får väl se, vi får väl se.
Kanske ska ner en runda nu på dagen o bara kolla läget också?! Återstår att tänka på !

Nu ska jag gå och äta min frukost för det kurrar i magen på mig. Hoppas ni alla får en bra dag !



Vackra ansikte

Tillslut dök där upp lite folk på flygplatsen och tillslut såg vi mormors vackra ansikte och packa in oss i bilen och hon kom hem som hon skulle och vi med ! Tillbaka till tvätten och sen ner i stan en runda ska bla titta på Ven benzo med Jay smith som spelar idag kl 22 ;) Lär väl va tusen människor men skit i det lite kan man väl höra på och ikväll blir det LANGOS till middag Mmmm det har jag längtat efter och en såndär tjock våffla med sylt o grädde aah :) Hade räckt med en mat festival för min del hahha ;)
En dusch nu så man kommer igång lite ;)

Roar oss på en hel tom flygplats i väntan ...

foto1029 (MMS)

Roar oss på en hel tom flygplats i väntan på mormor :)


Äntligen!

Då är det äntligen Torsdag och jag är ledig i 3 dagar och det är festival i stan :)
Håller just nu på att tvätta sen ska vi till Ängelholm och hämta min älskade mormor som varit i sthlm i några dagar och sen hem o tvätta vidare och tillslut ner i stan en runda :)
Lär somna gott ikväll kan jag ju säga men som tur är kan jag sova lite längre i morgon, härligt :) Känns ganska surt att gå upp på morgonen när älsk ligger och snusar gott :p
jaja detta kommer bli en bra dag tror jag :)
ska även inom o mata den här lilla snutten ;)

Blir bättre

Ännu en dag med härligt väder :) underbart! En dag kvar på jobb och sen är jag ledig i 3 så därför ska jag kämpa på som bara den i morn så dagen går fort ;)
Ska åka och stor handla idag också vilket kommer bli skönt för det behövs verkligen. Har som sagt inget vettigt att skriva om idag heller kan bero på att man inte gör annat än jobbar och är hemma typ. Ajja blir bättre till helgen jag lovar :)

Lite fix inför helgen

Efter många om och men så tog jag mig upp från soffan så vi kunde fixa lite saker inför helgen, bland annat skulle vi till Systemet och sen skulle älsk ha nya skor vilket det blev, super fina :) åkte vidare till hans föräldrar och sen kom vi nyss hem så nu har jag precis tagit mig en behövlig dusch och snart ska jag faktiskt krypa i säng och jag hoppas på sol i morgon också så jag är pigg då med ;)
Lite snabb uppdatering såhär på kvälls kvisten ;) underbart väder ute fortfarande, skööönt !! :)
det var allt för mig denna gången, bye :)

Jippie :)

Fan vad skönt att få vakna och se solen skina, har ju nästan glömt hur den ser ut och nu är det faktiskt riktigt varmt ute , härligt när man kan ta på sig shorts när man kommer hem istället för en tjock tröja o byxor :)
Nu är även vår resa betald så nu känns det riktgti bra, skit kul kommer det bli och biljetterna kom hem i lådan idag också :):) och i morgon är det lön och jag måste säga JIPPIE för den var inte dålig om man säger så ;)
Jag säger då det att visst fasiken blir man gladare av fint väder ;)
en bild från kullaberg för några månader sen :) dock från mobilen men bra ändå :)

Det okända

Sådär då var passet fixat bara o hämta så fort jag får ett sms om det, känns skönt att ha avklarat faktiskt. Blev dock inget med resan eftersom fritidsresor inte finns i stan längre, tur det står det om man googlar ajja får betala det i morn istället så det löser sig ju ändå.

Maten har landat i magen och nu är det ´det okända´ på tv4+ :) spännande är det och kan inte fatta att jag satt och kolla på detta sist jag jobbade natt haha :p

Nu börja det igen så detta får bli en kort uppdatering ;)





En paus!

Har precis slått mig ner i soffan för en liten vilo paus, har spenderat dagen på jobb och efter det var det raka vägen till kiropraktikorn vilket behvödes för nu känns min rygg super bra igen :) snart så är den nog helt okej igen Wiho ! :)
Har suttit i telefonkö i en evighet till Folksam och nu är papperna fixade inför semestern och så fort André kommer innaför dörren så ska vi ner i stan och betala vår resa och dåå lovar jag er att det kommer kännas ännu bättre. Skulle egentligen till polisen också och fixa mig ett pas men vetifan om jag inte ska vänta till Torsdag eftersom dem då också har öppet till 18.00 mmja vi får se vad jag pallar känner mig duktigt sleten om jag får säga mitt fast jag sov som en gud i natt , jaja det blir väl bättre i morn hoppas jag :)
Ska ta och göra mig klar så jag är redo för att sticka sen !

24/7

Det regnar o det regnar.. tradit värre alltså kan ju undra när det ska sluta och vara sol som det ska vara när det är sommar ?!
I idag har vi varit iväg med mormor på både elgiganten och toys r us och sen fick hon följa med hit och kolla hur vi har fått det, fint tyckte hon :) körde henne hem efter lite fika och sen körde vi vidare ut till mamma och jonny , busa lite med min katt och klia henne under hakan och snacka med mamma och jonny om allt möjligt. körde vidare till maxi och handlade lite och sen hem och göra mat skötn att ha det gjort faktiskt !
ska fixa en massa här hemma strax också som behövs innan det är dags att krypa ner under täcket i en red bäddad säng, finns inget bättre :) Jobb i morgonbitti och efter det ska jag till kiropraktikorn och sen ska vi ner i stan för diverse ärenden ;)
Och idag har jag och André 2 år också fast det fira vi igår istället med lite god mat , film , mys m.m :)

:) brinner i min spis, frukt och Toblerone...

foto1019 (MMS)

:) brinner i min spis, frukt och Toblerone fondy har vi ätit och smörgås tårta :) super gott. Nu blir det en film och i morgon har jag och hjärtat 2 år tiden går minsan fort :) ha en bra kväll alla.


då är det igång

Då är matchen igång och jag får nöjja mig med att lyssna här hemma, bättre än inget iaf.
Helikoptern som körde runt här innan hördes ända in, rutorna skaka haha kan ni ju bara tänka hur bra kvalité det är haha :p ajja ska fortsätta lyssna nu sen till Maxi och handla smörgåstårta MUMS :)
Tyvärr står det 2-1 till Malmö nu men HIF tar igen det, hoppas jag iaf !

Jag vill ,jag vill, jag vill.

Äntligen har man fått sova ut, rktigt härligt. Dock minre kul när man vaknar upp till änu en regnig dag, tror inte det lär bli så mycket mer sol denna sommaren.
Idag är det även fotboll, HIF mot MFF och jag hade så gärna velat vara där men går ju inte direkt dit själv heller :s så jag får väl stanna hemma helt enkelt. blää :(

Ska strax hoppa in i duschen så jag är klar tills Andrés föräldrar kommer hit och hälsar på :) Mycket besök nu men det gillas skarpt :)

hörs när vi hörs ha en bra dag :)



Bokat och klart :)

Då är vår resa bokad, två veckor i Turkiet i september blir det :) såå härligt.
Börjar till och med bli pirrigt redan nu men sån är jag haha kan ju bara undra hur det kommer va dagen innan och samma dag herregud jaja det problemet tar vi sen :)


Så längesen jag flög nu så vet knappt om jag tycker om det eller ej men jag vet att jag inte gillar när man lyfter o landar och jag sitter still i min stol inte ens ett toa besök gör jag för tänk om det skulle hända något när jag sitter där själv o kissar  så nej bättre att sitta still.
Ingen redbull och ingen cider innan iaf haha ;) får se om jag håller det ska ju ändå åka hemm ifrån vid halv 5 på morgonen iiih tidigt :s


jaja detta kommer bli så jävla skönt att bara få komma iväg, koppla av och bara få vara.


Detta var på tiden med en semester kan jag ju lova :)



Ge mig ork!

Yeeää då var Fredag äntligen här hur skönt är nu inte det ??
Vakna halv 5 i natt av att det regna som tusan och vårt fönster var ju öppet så var bara upp och stänga det och försöka somna om, gick inte så bra så var inte så pigg när jag väl skulle upp men sen ordna det upp sig.
Skulle egentligen ge mig på att städa upp lite här innan andre kommer hem men jag orkar verkligen inte får väl ta en bit i taget .
Detta lär bli en lugn fredag med tacos och gott här hemma och sängen lär jag nog besöka tidigt :)
ska lägga mig på soffan en stund så hoppas jag att jag är pggare om en stund.
Bye!

Lycklig :)

Ja det blev en runda till elgiganten och ett hemmabio system fick följa med oss hem och som tur va så kom han i butiken ihåg oss så vi fick det för det priset han sa från första början alltså några hundra lappar rabatt aldrig fel så nu är André glad iallafall och jag också hehe :)
åkte vidare till munka för att kolla på min öppna spis utan skorsten såklart och den fick följa med hem så nu står den här så grannt men jag vettifan vad jag ska ha uppe på den, lär gå här och fixa och dona fram o tillbaka efter jobb i morn :) wii im happy :)
jaja nu är det sängen som gäller så jag kommer upp i miorgon, hatar att vara morgon trött! Gött sov väder är det också så ska nog inte bli några problem med att somna iaf ..
Vi hörs i morn igen, sov gott godnatt !!
p.s denna helgen är det några extra speciellt, typ på söndag :):) mer om det sen ..



Och andré fick sitt hemmabio system så nu ...

foto1017 (MMS)

Och andré fick sitt hemmabio system så nu är vi båda glada :)


Fick äntligen min fina spis :)

foto1018 (MMS)

Fick äntligen min fina spis :)


Hålla fingrarna i styr.

Då är man hemma från jobb, väldigt skönt för shit vad jag är trött idag trodde det var ett skämt när klockan ringde i morse och just då ångrade jag mig att jag byta til en morgon tur men nu när det är gjort så ångrar jag mig inte ett dugg.
I eftermiddag/kväll ska vi även ut på shopping äventyr, fan jag som inte skulle handla någonting innan semstern utan spara till den men detta är det sista så det så sen får jag hålla fingrarna i styr , hade gärna velat några miljoner just nu kan jag ju säga !
Slänger upp lite bilder på det hela senare :)
ska passa på o vila lite nu innan andré kommer hem !

Turkiet- Alanya :)

sitter här och försöker hitta något bra hotell i turkiet eftersom vi ska dit i september när mitt vik är slut, alltså lär vi åka mellan den 10 och 12 spetember om jag tror rätt.
Det är verkligen inte det lättaste att hitta något där man känner att DIT vill jag , där vill jag bo vill ju inte ha allt för långt till stranden och shopping och gärna pool på hotellet också får det gärna se lite ordentligt ut, har jag för många krav kanske ?? hmm kanske det men man vet ju själv vad man vill eller hur ?! sen kanske det inte blir så ändå det vet man ju aldrig.

Funderar också lite om vi ska ta en sista minuten eller om vi ska boka, kollar man priset nu så kostar det bara lite mer för att boka och då kan man ju lika gärna göra det men jag tror att vi får vänta ett tag till innan vi bestämmer oss, iallfall i början på augusti någon gång då priserna antagligen har förändrats.





sån här lyx kanske man inte borde ha även om jag hade velat mega mycket :)
Faktiskt så behöver inte hotellet ligga på 5 + det kan vara super bra även om det är 3 + så ni får absolut inte tri jag är bortskämd haha även om jag har varit det när jag varit utomlands då det har varit bra hotell med pool och nära till shopping men då är det ju föräldrarna som har stått för kostnaden hahaha ;)

nej gäller nog att kolla runt lite på lite olika ställen så hittar man säkert något utmärkt tillslut tror ni inte ??

Längtar som tusan nu när jag sitter och kollar på en massa bilder, ska bli så jäkla underbart att bara få komma iväg lite och slippa alla måsten och bara få vara, dock vill jag va bort i 2 veckor och André tycker 1 vecka räcker så vi får väl se vad det blir i slut ändan ;)
Åhh jag vill det ska bli September redan nu men ändå inte för jag vill inte att mitt vik ska ta slut, jag vill vara kvar !!

Kanske ska göra som mamma sa, håll fast i en stolpe och säg att du vägrar gå därifrån hahah ;) skulle varit kul o sett chefens min då haha och alla andras ;) haha..

ajja det kommer bli bra det vet jag oavsett vad som händer men just då ska jag fokusera på min resa och njuta av den och inte tänka på jobb och massa annat det kan man ta itu med när man kommer hem !!

Längtar så mycket till att bara få ligga på stranden med en parasoll drink i handen i bikini och bara sola bada och koppla av.
längtar till att få shoppa en massa, äta god mat och träffa nya människor.
Längtar efter att få dricka goda drinkar, festa natten lång och bara ha as kul.
Längtar efter SHOPPING i massor (jag vet jag skrev det innan :p) SHOPPING;SHOPPING,SHOPPING :):)

Mygood jag vill åka NUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! :)









Visst ser det härligt ut ??? :):)

Kass

Då har man precis haft besök av mamma och jonny, blev lite fika och en massa snack dock börja inte morgonen speciellt bra då jag vakna av port telefonen helt yrvaken, ont i halsen och kände mig allmänt kass men när jag väl piggna till så försvann det rätt fort och skönt var det.
Har precis fått reda på att jag jobbar morgon i morgon istället för kväll vilket är skönt för att jag får kvällen hemma när jag ändå har en morgon tur på fredag så jag är faktiskt glad att jag fått sova lite längre idag :)
Får se vad resten av dagen har att erbjuda, älsk ska ju jobba över också så är ju ensam ett bra tag !
Har inte mer att skriva just nu får se om det kommer något nytt sen :)

x antal timmar

Då var dessa nattpass över för denna gången, skönt säger jag bara.
Har sovit x antal timmar idag, alltså inte många eftersom jag skulle tvätta idag och sen måste jag vända tillbaka dygnet med så det gör inte så mkt men det är lite irreterande när man kommer ner i tvättstugan och ser att de inte har lagat den j**** tvättmaskinen och det var ändå en och en halv vecka sedan jag tvätta sist, dåligt!!

Nu tar ju allt sin lilla tid som ni säkert förstår och då kan jag ju passa på att vila lite. Fint väder är det också för en gångs skull härligt är det :)

ska ner i tvättstugan igen hejsvejs !

Sista natten

Fy för vad jag är trött, känner mig helt slut i kroppen. Den här rundan av nattpass va visst inte så bra för mig och som tur är så är det sista natten idag!
Känner mig helt off så jag hoppas verkligen att jag piggnar till lagom tills jag ska gå.
Orkar faktiskt inte skriva så mkt mer idag men det förstår ni säkert !
Bye!

Förvånad

Igår när jag låg här och slappa innan det var dags för jobb så kom Andre innanför dörren, förvånad blev jag eftersom de skulle vara bort till söndag men glad blev jag bara synd jag skulle till jobb.
Hade en väldigt trött natt också och när jag väl kom hem somna jag väldigt gott :)

Idag när jag vakna åkte vi ut till Elgiganten och där hitta vi något som passa vår smak bara det att de inte hade hemmabiosystemet hemma så får åka dit på fredag igen :)
handlat lite på Maxi och tänkte sätta oss ner och äta i lugn och ro innan han skulle iväg o hämta mamma och jonny i malmö men nej tiden blev ändrad och han sticker redan om en timme. STRESS eller vadå men vi hinner säkert :)

Själv får man stanna hemma eftersom jag börjar klockan 21 mindre kul men så är det ibland, hoppas på att natten går fort och att den är lugn :)

nu ska jag fortsätta med min matlagning ciao :)




Soffläge deluxe.

Blev en mycket bra kväll igår och man var lagom rund under fötterna när man kom hem. Slapp iallafall att gå hem då Josefin körde mig vilket var riktigt skönt.
Idag mår man lite halv kasst men det får man stå ut med sol är det iaf  så man kan gotta sig med det :)

ska ju jobba i natt också så lär inte hända för mkt idag, soffläge bara och allmänt lugnt !

Hoppas ni andra får en trevligare Lördag :)





Då kör vi :)

foto1010 (MMS)

Då kör vi :)


Jävligt märkligt!

Vem är du som kommer fram till mig efter så många år och bara vräker ur dig någonting mitt på öppna gatan och sen bara vända ryggen och gå, förbannad och jäkligt otrevlig.

Ursäka mig men för det första så är det INTE någonting som man tar upp på öppna gatan
För det andra så är det INTE jag som har gjort någonting fel, jag valde inte att bli född det var min mamma OCH min pappa, inte du! Därför har du ingen anledning att blir sur och förbannad på mig.

För det tredje vad FAN har min mamma med det här att göra ?? Varför drar man en en människa som inte har med detta att göra överhuvudtaget ?

För det fjärde så tycker jag att det här sättet inte är acceptabelt och jag tror inte att du själv hade tilltalat dina egna barn på detta sätt.

För det femte vi har inte haft någon kontakt på alla sätt och vis på jag vet inte hur länge därför har jag en fråga, tycker DU att detta var ett bra sätt ? tycker DU att Du gjorde rätt? Tycker du som är vuxen nog att man bara går fram och säger en sån här sak, vänder ryggen och går igen ?? utan att höra vad jag har att säga ?? utan att bry dig det minsta ?? För du verkar tycka att jag efter alla dessa år ska bry mig jäkligt mycket om allting, att det är min uppgift att ta kontakt och att det är mitt fel att det blivit som det har blivit. MEN nej där tycker jag att du har jävligt fel.

Det är mycket som kunde blivit sagt på annat sätt än det här och konstigt nog verkar det bara vara jag som tycker det jävligt märkligt när det handlar om en sådan allvarlig sak!!

Nog om detta nu ska jag hålla Fredag tack och goodbye!!



Har inte vant mig

Nu ska jag strax göra mig klar och bege mig hem till Sarah och snacka lite skit och även lämna tillbaka rocky, blev en kort visit och jag hade gärna haft honom på hel tid men då saknar dem honom där hemma och jag lär ha skulldkänslor varje gång jag går till jobb :s så det är ändå rätt bra man kan ha honom lite då och då :)

Har inte heller hunnit vänja mig vid mitt hår, det blev bra självklart me jag vettifan om det inte varit bättre innan men vafan det har bara gått en dag så ska väl inte säga för mycket och det blir säkert bättre efter jag har fått tvättat det ;)
vi får väl se helt enkelt!



Här har vi henne min fina Sarah med magen i högsta hugg :) ♥

Några decimeter längre !

Vilket j*la piss väder det har varit hela dagen och kallt som attans i morse också brr :s HAr nu varit och fixat mitt hår så nu har det blivit några deciemeter längre haha ;) Ski skönt att ha det gjort dock vet jag inte ritkgit om det var lika bra som det brukar eftersom jag denna gången prova en annan frisör det lär jag märka i morgon när jag kan duscha det och fixa det som jag brukar :)

Lilla rocky har också kommit hit och vi har varit hos mormor och ätit pannkakor MEGA gott :) inget klår hennes pannkakor det ska jag tala om ;)

Ikväll blir det bara tv och slappe i soffan om mina ögon orakar hålla sig öppna vill säga :)

I morn ska jag till min tjockis och hälsa på hihi :)



FAN

En tist och ganska så tröttsam dag måste jag faktiskt säga och denna gången skyller jag på vädret :p men en dag till sen är jag ledig och det ska bli himla skönt måste jag ju säga, ingen morgon människa alls!
Läste i tidningen igår att ONOFF skulle stänga igen och igår när vi åkte förbi så var där faktiskt rätt många bilar så idag åkte vi dit och tänkte ju att det säkert inte har varit så mycket folk där men FAN vad fel vi hade, FAN med folk och FAN vad det var tomt på hyllorna , duktigt ut soreterat och det vi var på jakt efter, ett hemmabio system hade dem inte så många av så efter en evighet där inne så gick vi bort till Siba istället där jag inte har varit på hur länge som helst, hitta ett som var rätt okej men som alltid är det svårt att bestämma sig direkt på plats så istället så blir det att kolla runt lite på nätet och se vad vi hittar för något :)
Lyckades boka om min tid hos frisören så ska dit i morgon halv 4 och efter det ska jag raka vägen hem och hämta bilen och köra och hämta lilla Rockan och sen vidare ut till mina föräldrars hus där mormor är och bjuder oss på pannkakor och det är alltid lika gott mormor är bäst på det :):)
så ser min dag ut iaf och säkert så lär det hända en massa annat men det få rni höra om i morgon :)

Äntligen ! :)

Är trött som en jäkla gnu idag men lyckades ändå ta mig ner till stan och fixa en tid hos frisören åhh jag längtar riktigt mycket nu :) Dock ska jag ringa dit i morn och försöka ändra dag och jag hoppas det inte ska bli några problem :) Äntligen säger jag bara !
Blev även en tur till Ö&B och Rusta för tält jakt men det gick sämre med det så antar att det blir ytterliggare en tripp i morgon då jag även måste till Väla och Systemet och handla lite till Fredag då det blir födelsedagsfest för Sara :):)
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara dööö ! :) ha det :)

Världens gulligaste sms

Det gick riktigt bra hos kiropraktikern idag faktiskt, mina muskler har mjuknat rikigt bra tyckte hon och det knaka inte alls lika mycket som förra gången så det är jag väldigt nöjd med :) ett gott täcken på att min rygg kan bli bra yeeeah :)
Gick därifrån till jobb så var där en aning tidigare men det är faktiskt rätt skönt. Fick världens gulligaste sms innan av Sarah och hennes lilla Rocky så på Torsdag ska jag hämta honom efter jobb så ska han få va här till på fredag då jag ändå ska ut till henne :) Är tacksam för jag har en sån underbar vän som låter mig få passa det lilla luddret ;) hihi.
Har nyss kommit hem och tagit mig en dusch och snart är det sängdags och dags för jobb i morn igen, Puh ! Ajja bara att bita ihop och det gör jag lätt för roligt är det ;) och det måste ni hålla med om att det är alltid roligt när man får göra det man vill göra ?! :)
Nej detta var allt för mig denna dagen hoppas ni alla får en bra kväll Godnatt :)

Återbesök

Har sovit som en stock hela natten och att vakna till att regnet smattrar på fönstret är bara för härligt så jag somna självklart om någon timme till :)

Igår kväll kollade vi på Black Swan och den var verkligen skit bra, lite äcklig då och då haha men kanske bara jag som är lite lätt skrämd hahha ;p Rekomenderar er att se den iallafall !

Ska snart gå och göra mig klar för att sedan gå bort till Kiropraktikorn idag också, uuuue e lite nervös faktiskt mest för att jag är rädd att det ska göra svin ont :s så vi får väl se hur det går.

Sen är det ju jobb som gäller ända till 21.30 och sen börjar man ju 06.45 i morgonbitti HÄRLIGT när man får lov att sova de timmar man ska , HA !

Hörs när vi hörs !
:)




En god gärning!

En god gärning om dagen säger dem, idag har jag gjort några fler och precis ett som betyder mest :) Alla behöver någon gång få höra hur uppskattad, underbar och älskad en person är ! :)



Bättre helg kunde jag inte haft!

Igår gick jag och André ut och käka, vi hade tänkt oss helsing först för deras mat lockade mest men där var fullt på uteserveringen och ute ville vi ju sitta så vi gick vidare och checka in Harrys men ingen mat där som locka så vi hamna på kära gamla Steakhouse :) Blev planka med fläskfilé och det var verkligen super gott och mätta blev vi som bara den. Efteråt gick vi till Stinsen också ett gammalt ställe där man alltid har hängt på så där trivs jag iaf haha :p blev några cider och öl där och sen beslöt vi oss för att gå hem och fyfan vad jag fick ont i min mage på vägen hem så det var nog ett bra val vi gjorde där.



Somnade gott och gick upp i morse och körde ut till mina föräldrar för att köra dem till Sturup och sen blev det Svedala på vägen hem samt lite andra ställen sen var det bara o lämna deras bil och snacka lite med mormor och min kise och sen körde vi hem :) Har precis fått i oss lite middag och ska strax cykla hem till Andrés föräldrar och hälsa på. :)


En väldigt mysig och bra kväll igår och en välidgt bra dag idag så bättre helg kunde jag inte haft !



Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Den som víll díg något, kommer tíll díg. Den som bryr síg om díg, hör av síg tíll díg.
Den som saknar díg, tänker på díg. Den som víll dítt bästa, rådgíver díg.
Den som brínner för díg, fínns alltíd där för díg. Den som älskar díg, lämnar aldríg díg! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ☆★☆
Den här texten stämmer så jäkla bra !

Den träffa många hjärtan!

Ända sedan första gången jag hitta denna låten genom Sarahs blogg så har den spelats ett antal gånger här hemma och inte nog med det så tyckte jag att jag hörde den var jag än var och nu ligger den som nr 1 på Spotify och har 10 806 727 klick på Youtube så den måste ha träffat många hjärtan på vägen och snabbt gick det ! :)

Stranden

Äntligen har man fått sova ut ordentligt och när jag väl klev upp så var det bara på med bikinin och iväg till stranden så där har va legat halva dagen och kom nyss hem då det börja molna på, tradit men vi fick en lite visit iaf dock inget badande men det kommer säkert fler gånger :)

Ikväll ska vi nog ut och äta men var och vad det vet jag inte riktigt än tänkte faktiskt jag skulle sätta mig och kolla runt lite nu :)

saknar en uteplats och en grill :(



Hakuna matata-gör att man blir glad, inga bekymmer man är lycklig var dag !

Stod i duschen och fick dessa låtar på huvudet, en väldigt bra film som alltid kommer va en favorit :)

halv död

tvätten är äntligen klar och jag ligger halv död på soffan och önskar det inte hade varit fredag för då hade man sluppit känna ångest för att man vill hitta på något men inte har ork. :(
Vädret börjar ordna upp sig så får se vad som händer idag men ser mer ut som det blir en kväll hemma på soffan så får man väl försöka göra mer i morn ;)
Vi får se, vi får se.
Maten är i ugnen, ska äta revben idag svin gott dock skulle man haft något till men vetiifan vad :s så det får bli vad det blir helt enkelt.
nepp en dusch på detta så kanske man piggnar till eller vad tror ni ? :)

Tack så mycket !

Yeeaah efter att ha jobbat i 10 timmar så har jag äntligen fått ungefär 4 timmars sömn, varför?? Joo för jag har bokat tvätt tid plus att jag måste vända tillbaka dygnet, är jag pigg ?? Neeej inte det minsta och det roligaste av allt är att vi hade ett berg av tvätt och när jag kommer ner så fungerar bara den ena tvättmaskinen så allt lär ta liite längre tid än jag hade tänkt mig men men som tur är så sköter det sig själv ju och visst är det kul att komma ner till en skitig tvättstuga ?? Absolut inte, tack för jag fick städa upp efter dig din lortgris ;P
Kommer bli en lugn kväll känns det som , trist väder också men det är samtidigt rätt skönt att det är svalt. MEN man vet aldrig vad som händer, dem på jobb skulle ner till Hampan ikväll, funderar på o följa med men kanske inte hampan i detta vädret?! Aah värt att tänka på iaf ;)
Nu ska jag ner i tvättestugan igen ciao ciao :)

Uppföljning

Kanske berätta hur det gick med mitt lilla tips jag gav er igår med liggunderlaget.
Jag trodde faktistk inte det skulle bli någon skillnad, men joho sängen blev hårdare och jag har faktiskt sovit riktigt gott även om det tog sin lilla tid igårkväll eftersom det kändes lite konstigt.
Så har ni en för mjuk säng, lägg ett liggunderlag under bäddmadrassen så blir den hårdare ;)

Underhållning.

Inatt ska jag jobba och jag skulle sova länge hur tror ni det gick ?? Hahah inget bra alls, får se om jag kan sova lite senare idag :)
Sitter just nu och kollar på ELLEN på tv och snacka om att de är dinga alltså och hon kan ju verkligen inte sjunga och varför har man en bläckfisk på huvudet ?? hahha ;) ja underhållning är det iaf :)
Ska snart börja städa upp här lite eftersom det verkligen behövs och sortera min tvätt eftersom det står på schemat i morgon , blö!!
Hörs senare :)

Ett bra tips :)

Har nyss kommit innanför dörren. varit en sväng hemma hos mamma och jonny och självklart min lilla katt :) behövde hämta lite saker där bland annat ett liggunderlag och ni undrar säkert vad jag ska ha det till, jo jag ska ha det i sängen haha ;)
Kirporaktorn rekomendera det om man har en för mjuk säng så kan man lägga ett liggunderlag under bäddmadrassen så skulle trycket bli mer jämt över hela sängen så det ska jag prova i natt :) Får se om det hjälper helt enkelt.
billigare alternativ än att gå o köpa en helt ny bäddmadrass iaf :)
Blev en påse chips på vägen hem och en redbull så det ska jag gotta mig med ikväll till en bra film :) Kroppen är slut för idag helt enkelt!
I morn ska jag jobba natt också så ska försöka sova så länge jag bara kan, kan bli svårt om det är så här fint väder så jag hoppas det löser sig och jag hoppas att min mage är på min sida i morgon :)
Natiinatii !!

Känner mig som en helt ny människa :)

Bokade in en tid för ett tag sedan hos en kiropraktor och hon höll med om att det behövdes, knakade till ordentligt lite här och där det var till och med så jag trodde jag skulle ramla av britsen ett tag hahah men fan vad det känns skönt nu efteråt, känner mig som en helt ny människa och tänk då hur jag kommer må på måndag när det är dags för nästa :) Fick lite övningar jag skulle göra här hemma också och jag tror detta kommer bli skit bra och jag fattar inte varför jag vänta så länge, kanske för det är liite dyrt men det är fan värt varenda krona kan jag ju säga ;)
Blir inget jobb i natt heller, känner inte mig speciellt bra idag heller men det är på bättringsväg iaf så i morgon ska jag på det iaf så får vi se hur det går då :)
Ska sätta mig på balkongen ett tag till och försöka koppla av inte så lätt när man behöver kissa stup i kvarten och magen värker men men värre kunde man ju haft det faktiskt.
Hoppas ni andra har en underbar dag ute i det goa vädret :):)
och Sarah : Hoppas du håller ut i den här värmen , mina tankar e hos er dag som natt och jag är redo att börja springa ;)

Rocky och grisen haha ;)

Nu ska jag visa er något roligt , sist vi passa Rocky så satte vi ner en gris på golvet och vi skratta så vi vek oss åt detta, tog några bilder och spela in en video också och jag tror det har med grisens ögon att göra annars hade han nog varit så försiktig. Ni ska få se :):)
där fick han tillslut sin lilla nalle som han tvätta och tog hand om hahahhaha :)
Kolla på det här också , riktigt skoj haha ;)

ska spendera denna dagen i...

Den här dagen ska spenderas hemma i soffan, skit tråkigt men så är det ibland och i morgon hoppas jag på att jag mår mycket bättre, hoppas att min medicin hjälper men jag kan ju tala om för er när jag hällde upp det i min yogurt som jag då ska ta det med så såg det inte vackert ut, man är van vid ett vitt pulver typ men istället var det små stenar som skulle ner i min mage, såg inte gott ut och smaka förjävligt också så får kämpa med det nu ett tag.

Skulle jobbat idag också men sjuka mig just på grund av min mage, önskar att någon hade fått känna samma sak som jag då det hade varit lättare att förstå hur det verkligen känns. Är fruktansvärt trött på detta, kan man inte bara byta ut magen istället så hade jag skuppit det här och tro mig det är nog inte sista gången jag kommer ha ont eftersom jag har haft det i alla år.

ahh skit samma vi får se hur det går helt enkelt :)

Som tur är så känns inte vädret så klibbigt idag som det var igår och därför är det skönare att va här inne annars hade jag ju fått panik.

Ska ta och hitta något att äta nu också dock är det ingenting som lockar men något ska jag nog kunna hitta på :)

Hört det tidigare

Har fått mycket gjort idag precis som jag skulle, varmt och äckligt har det varit och jag har nog bytat kläder varje gång jag har kommit hem och det är riktigt illa, usch !!
Var hos doktorn innan också ju med min mage, han sa väl det jag har hört tidigare men fick lite andra tabletter att prova så får hoppas på att det hjälper. Sprang precis bort till Apoteket och hämta det så det får jag väl börja med i morgon då.
Mår inte helt hundra det kan jag ju tala om , trött i hela kroppen också så lär bli en tidig kväll. Hoppas att jag vaknar i morgon och mår bättre jag vill inte vara sjuk, inte nu och inte för en sån här sak heller vi hoppas på det bästa helt enkelt.
André har precis fixat vårt nyckelskåp som vi köpte i ullared så ska ta och hänga in alla nycklar där nu och även hjälpa honom med lite saker !

Från det ena stället till det andra , puh ...

foto0987 (MMS)

Från det ena stället till det andra , puh och Klibbigt är det också hade varit bättre om det antingen hade varit sol eller regn så kanske man hade sluppit bli svettig bara efter några steg.


Lite att stå i

Idag har jag lite saker som står på schemat ska bland annat ta mig bort till jobb vid halv 3 och efter det ska jag till farbro doktorn och kolla min mage, har haft så fruktansvärt ont nu i 3 dagar och det tar på krafterna att ha det så så nu hoppas jag på att han har något vettigt att säga faktiskt.
Ska även kolla upp en kiropraktiker nu när jag ändå är i farten så jag kan få rätt på min rygg också herregud jag är 24 inte 89 borde inte vara så här faan..
Iallafall så har jag lite att stå i i dag och det är tur jag är ledig så man hinner sånt här :)
Ha en bra dag !

Första gången

Började denna dagen med att åka ner till stranden och de första gångerna fötterna nudda vattnet så stelna hela jag men tillslut så doppa till och med jag mig och kallt som attans var det men såå skönt när man väl kom upp och la sig i solen igen :) Årets första dopp och strand visit :)
Åkte hem och gjorde ve oss och sådär och åkte till IKEA och Jula och vidare till mamma och Jonny , fick med oss en massa saker hem som vi behövde och vi har hållt på tills nu med att få upp lampor, lister osv. och nu är här faktiskt riktigt fint här hemma :)
Är helt slut i kroppen också, huvudvärk och varm som ett anus så jag hoppas det blir svalare här tills det är dags att krypa ner i sängen.
Metallica går på tv så får se hur länge vi ser på det, en dusch och en film är iallafall bestämt! :)
Hörs mer i morgon så ska jag även lägga in lite före och efter bilder om jag hinner :)

Första strand besöket detta året :) kallt ...

foto0986 (MMS)

Första strand besöket detta året :) kallt som attans i vattnet bara men härligt är det :)


Närmar sig sitt slut

Dagen börjar närma sitt slut och jag är tröttare än tröttast men det är inte så konstigt, en tidig morgon också ullared på det, de tar på krafterna mer än vad man tror.
Åkte iväg innan och åt på det nya pizza stället där de även skulle ha tacobar dock hade de inte så mycket av just det men jag tog ändå en nacho tallrik och faaan vad gott det var och André var också nöjd med det han beställde så dit rekomenderar jag er att gå fast det ligger lite på tok för långt för vår del men ta sig dit någon gång kan man alltid och ni som inte vet avr det är så är det gamla burger king nere vid lidel på miatorp ;)

Har hållt på här hemma som bara den men det är ändå några saker som vi måste skaffa i morgon som vi glömde men det är inte hela världen men jag kan säga att här har verkligen blivit snyggt jag är sjukt nöjd faktiskt :):)

Skulle egentligen fått upp lite lampor och sånt här också men det kom ju värsta åsk vädret så tror inte det hade varit så passande och pilla med strömmen då så det får vi ta i morgon.

Nu ska jag hoppa in i en väl förtjänt dusch :)

Nyss hem kommen från Ullared, hitta en mas...

foto0985 (MMS)

Nyss hem kommen från Ullared, hitta en massa saker till både hemmet och oss själva :) dock blev vi ett antal tusen lappar fattigare men vad gör de om hundra år :) detta va vårt lilla äventyr och nu e de en massa som ska packas upp :)


Bra man kan hålla rätt på sin vagn:)

foto0984 (MMS)

Bra man kan hålla rätt på sin vagn:)


Kan inte bli bättre

Har fått i mig en riktigt god fredags middag, potatisgratäng och ryggbiff så jäkla gott och till efterätt blir det Gbs nogger glass :) en film ska också sättas igång och jag lär väl somna som ett litet barn till den ;p

I morgon åker vi på äventyr så det betyder ännu en tidig morgon men det fixar vi allt eftersom det är något kul vi ska göra men mer om det i morgon ;)

En dusch nu innan sista tvätten ska hämtas upp .
Ha en bra fredag ;)

Frågan är hur länge och om jag orkar

FREDAG är äntligen här så skööönt :):)

Har haft ännu en bra dag på jobb och faan vad jag kommer sakna det när mitt vikariat är slut :( Börjar ju få lite rutiner här hemma också och när man väl har fått det ska det bara ta slut så där så får man börja med att jaga timmar igen, frågan är bara hur länge jag orkar hålla på sådär , stressigt är vad det är för mig själv eftersom jag måste få ihop det ekonomiskt liksom. Jag hoppas iallafall att det löser sig eller jag vet att det gör det för de gör det alltid. Även om jag verkligen vill vara kvar där jag är idag så kommer jag söka alla möjliga jobb bara för att slippa gå som timanställd så får vi se hur det går helt enkelt MEN det är ett tag till så det tar vi en annan dag :):)
Ska gå och sortera alla vår tvätt eftersom vi ska tvätta ikväll !!
Btw sitter och kollar på någonting på 5 an där dem gör resentioner om filmer och den här nya filmen med pingvinerna den är ju bara ett måste för mig att se, den verkar ju vara skit härlig ;)
poppers pingviner hette den visst ;P
jaa den ska jag iallafall se så är det med de :)

RSS 2.0