♥Sov gott min lilla älskling ♥

idag va det en av de värsta dagarna i mitt liv, avliva min mormors hund min lilla plutt och världens finaste hund , lille lady .


började med att jag åkte hem till mormor för att hämta min bil och mamma sa till mig gå in och se hur det är med mormor och det gjorde jag.

kommer in genom dörren och ingen lite hund som kom fram och vifta med svansen .. mormor hade beslutat sig för att åka upp till djursjukhuset . jag trodde ju bara att vi skulle åka upp för att få pencilin till henne men då sa mormor till mig att du får nog räkna med att vi inte får hem henne igen. och ända sen då har tårarna bara runnit.


känns som en mardröm , jag vill bara sova och vakna upp i morron och allt bara va en dröm ..

det är ju verkligen ens bästa vän som har försvunnit och tomheten från henne går inte att beskriva .

Ingen lite hund som sitter och väntar på en på uppfarten när man kommer hem och ingen som blir överlycklig för man har varit borta i 5 minuter och inget litet huvud som läggs i ens knä som säger klappa mig snälla .


min lilla Lady somna in i mitt knä och det kommer jag aldrig att glömma .

tårarna bara rinner och är helt tomt i huvudet men som man säger tiden läker alla sår ..

minnena kommer alltid finnas kvar och jag kommer alltid älska den lilla plutten.



det gör så fruktansvärt ont . och framför allt så vill jag tacka alla er som står vid min sida . vet inte vad jag hade gjort utan er.

och min älskade mormor dig kommer jag alltid ställa upp för vad det än är . det hög rejält i mitt hjärta när jag släppte av dig hemma idag, att se dig gå in helt själv och ledsen det gjorde så ont , så jävla ont. .

..jag som tjata på mamma om att få skaffa en hund men hon sa alltid du har ju Lady det räcker väl och självklart gjorde de det. men nu, nu finns där ingen lite hund alls kvar :(


något fint som mormor berätta för mig när vi satt på djursjukhuset :
det va ett gift par som bodde på landet med en bäck utanför huset och stor gräsmatta o ett stort hus, då frun alltid hade haft en dröm att få åka runder och se hela världen . en dag så dog frun och mannen fick askan i en urna, mannen ställde urnan på trappan och sa till sin fru här kan du sitta och se ut över ängen precis som du alltid gillat. en dag kom deras son med sin fru och hon va pigg och glad och en dag så gick hon och plocka några blommor och så fick hon se urnan och tänkte gud va fin den tar jag och använder som vas hon hällde ut det hon trodde va grus i bäcken och ställde blommorna i och ställde tillbaka den på trappan. efter några timmar kom mannen och sa till sin son var e din fru, hon har hällt ut askan av min fru i bäcken . så sa sonen - men hon hade ju alltid velat se hela världen , och bäcken rinner ut i sjön och sjön går ihop med havet och havet går runt i hela världen...


sov gott min lilla älskling. kommer aldrig att glömma dig. ♥



Helsingborgs If - Ifk Göteborg


Träffa Hanna och Sara utanför Hampan igår gick bort till stinsen och satte oss och drack lite cider och sen gick vi upp till Olympia , en massa massa folk haha :) men trängde oss lite i kön och sen va vi typ inne .
Tog med mig en flagga och vifta med och sen va det igång haha :) hade riktigt kul faktiskt och itne nog med det så vann ju HIF :) Wiii :) synd bara att folk tysnade så fort men men kanske blir bättre nästa gång vem vet :)
Sen skulle man ju där ifrån också va ju inte det lättaste bland allt folk som var precis över allt men det gick iallafall :) körde till Burger King och handla mat för jag va skit hungrig och sen blev det bara hem till han och äta duscha och sen sova . Kände mig som en vandrande Zombi i morse ville verkligen inte men fick "sova" lite till i bilen på väg till landskrona :) sen va det bara jobb jobb o jobb och sen hem till min sköna säng :) skulle egentligen träffat sara idag med men blev ikke så eftersom jag sov och hon skulle jobba när jag vakna haha :P men men så är det ibland som tur är så kommer det fler dagar :)

Håller tummarna för min lilla Lady, usch blir bara ledsen nu när jag skriver det så tror jag låter bli ...






Inte tid .

Jepp, tvärr så har det ju blivit så att man inte skriver här så ofta , har som sagt inte tid och inte så stor lust heller eftersom det blir oftast så stora mellanrum men men skriver här ibland iallafall :) efter sommaren lär det nog bli bättre om jag inte gett upp helt haha :)

Kan ju snacka lite om helgen, blviti en lugn helg iallafall skönt som fan :) fredagen blev det lite race med hg och sen film hemma hos han :) va skit bra faktiskt , fast det bara va jag som kolla hahha :P  sen lördan, körde en runda till huset skulle fixa lite men sket sig haha så blev hemåt igen, in om till Sarah & Hans, fast det bara va sarah och jocke som va där haha :) snacka lite skiiit sen skulle dom köra till påarp så jag tog lilla rocky och åkte hem.
satt ute och solade typ hela dagen sen körde mamma och jonny till öd¨kra sen hemåt ige, satt väl här till 11 typ sen hem till hg igen, kunde ju inte göra så mkt eftersom jag passa rocky och passar man han så gör man då kan man ju inte bara lämna honom, hade han ju lika gärna kunnat va hemma :P ... ajja blev lite tv och sådär sen sova , va ju ganska trött . Vaknade på söndagen av att man va mega pigg , gick ut o gick en runda med rocky , träffa på lite skumma folk haha :P kom hem till han igen, drog upp han ur sängen sen gick vi till ica och handla mat :) mmm :D
kolla lite tv och sådär sen hem lämna rocky till sarah fast dom följde med hit och låna ducch och grejer haha inte lätt när man renoverar badrummet, tur vi har två när det är dags här hemma :P  tillbaka till stan, blev tacos film och mys :) sen sove dags . Och idag blev det jobb sen till stan och sen blir det HIF :D Wiie :)

ajja nu ska jag laga mig nåt o äta och sen röra mig vidare :D

Puss på er :)




RSS 2.0