stäng igen!!

Det är festival i stan och igår började vi för festa hemma hos Josefin och Tommy hade skit roligt verkligen ända tills vi kom till stan, hände lite saker som inte borde hänt, missfrstånd är det lätt att det blir när man dricker så är det bara,och vissa personer som inte vet ett skit kan ju bara sluta snacka, är så jävla trött på det så det finns inte, pallar inte ens umgås med sådana människor över huvudtaget, dem som var med oss igår vet vad som hände och Josefin är nog den bästa som finns verkligen som förstår precis ALLT!! och ni andra som inte vet, stäng igen munnen bara är ni snälla!!!

Aa nog om det nu iallafall, har varit otroligt seg hela dagen men vi tog oss ner innan och käka langos, satte fint i magen :) Nu ska vi snart ner i stan igen , dricka någon cider och ta det allmänt lugnt faktiskt , skönt!

Ska göra ve mig nu innan vi ska ut till bussen, ciao !


Uppnå friheten!

Tro på dig själv låt inte andra klampa ner på din ide för dem anser att du drömmer,
Kör hårt !
Jag tror på mig själv o jag drömmer o jag tror på det jag satsar på i mitt liv!
Jag sliter för en sak o det är för att uppnå friheten o kunna göra vad jag själv vill, när jag vill, var jag vill, med vem jag vill. O ni som jag finns för, ta för er för utan er hade jag aldrig kommit så långt i mitt liv som jag gjort!


tick takk!

Sitter här hemma för mig själv just nu och håller på med mitt arbete till skolan, går inte så bra och jag har absolut ingen lust till det alls men man måste ju !

Väntar bara på att klockan ska gå så jag kan ta mig ner till frisören :) Ska nog förflytta mig ut så man får lite sol för den har man ju inte fårr för mycket av om man säger så :)


tick takk!

Sitter här hemma för mig själv just nu och håller på med mitt arbete till skolan, går inte så bra och jag har absolut ingen lust till det alls men man måste ju !

Väntar bara på att klockan ska gå så jag kan ta mig ner till frisören :) Ska nog förflytta mig ut så man får lite sol för den har man ju inte fårr för mycket av om man säger så :)


Liseberg

Igår var jag och min älskling på Liseberg hela dagen , fint väder hade vi och sjukt kul var det och vet ni jag vann ett mega stort geisha choklad :D MUMS MUMS :) Där var dock lite mycket folk eftersom det var Lotta på Liesberg men det gjorde ingenting för åka fick vi och blöta blev vi både efter kållerado och flumride :) åkte hem när dem stängde och satte sig bekvämt i bilen och blev svin trött =/ hade ont i fötter, tår och ja, hela kroppen! somnade som en stock när vi kom hem och sov halv dagen idag och sen var det dags för jobb som vanligt när det är tisdag. har inte hänt så mycket mer idag eftersom jag har varit sleten som fasiken får hoppas det blir bätte i morgon då jag även ska klippa mig, hoppas på att det blir bra :)

Nu ska jag kämna datan för idag och krypa ner i sängen så man orkar upp i tid i morgon :)

Sov gott !


Slår aldrig fel..

Tjena hallå :)

Kul väder?? Nej, jag ville till stranden men det slår aldrig fel att det är kasst väder när man är ledig. Aja vi får hitta på någonting annat denna dagen :) ikväll ska vi iallafalll till Höganäs och käka på en resturang som ligger nere vid vattnet kommer bli mega mysigt :)

Ha en fin dag allaesammans pus hej :)



Grattis till oss :)

Efter både jobb, tvättning och mat lagning har jag landat i soffan med datan i knäet, chipsen på bordet och tvn igång, härligt!

dock är jag rastlös så blir nog att vi hittar på någonting, kan ju inte sitta här hela kvällen :)

I morgon har jag och min älskling 1 år :):) Grattis till oss hihi :) Ska väl hitta på någonting mysigt men vad har vi nog inte riktigt bestämt oss för än.

Längtar även till söndag då vi ska till LISEBERG :D wiho, skit skoj ska det bli hoppas det är bra väder bara :)

Vi hörs mer i morn, ciao!

 


för mycket svammel

Godkväll !

Här sitter jag och tradar och tänkte att jag lika bra kunde slänga in ett litet inlägg innan det är dags för sängen :)

Har egentligen inget speciellt att skriva om förutom att här är tomt som fan, funderar strakt på att skaffa mig en egen vove men det är inte det lättaste att övertala min gubbe! Dock har han rätt, vi har en etta och jag går i skolan, kanske bättre att vänta tills vi har större lägenhet och jag har börjat jobba igen så jag får väl ha tålamod även om jag vill, vill , vill :):)

Vi har typ bara suttit här hela kvällen, var på rusta och citygross innan o handla lite och städat har jag gjort, har varit rastlös som fan men är skit trött samtidigt hur nu det går ihop men men så är det iallalfall så jag tror jag ska avsluta detta innan det blir för mkt svammel och gå och lägga mig.

sov gott ni också , så hörs vi i morn, pusss !!!


sjukt tomt =/

Min eftermiddag spenderade jag med Sarah, hon ploppa in här vi 12 tiden och det blev en massa snack och nu har hon precis åkte hem med sin lilla vove som vi har haft sen i måndags, kommer bli sjukt tomt här hemma nu, ingen lite plutt som blir arg på nallen mitt i natten och ingen som kommer och kelar med en men som tur är så finns han inte så långt här ifrån :)

Solen har tittat fram nu också så tänkte jag skulle ut och sola ett tag nu, man får ju passa på eller hur ?? :)




Rösta, rösta, rösta !! :) :)

Hittade något som jag tyckte skulle vara kul att testa på, alla ni som läser dem stora bloggarna som tex. Kissies vet att även hon är med och deltar och det var faktiskt på hennes blogg jag hittade denna tävling, för skojs skull så gjorde jag också en :) Det fick bli en party sko för min del :) Så ni kan väl vara söta o rösta på den :) :)

 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Jag vill ..

Idag började André sin semester och jag hade hoppats på kanon väder så man kunde åkte till stranden men så far inte fallet, vi klädde på oss och åkte ner i stan för att fixa lite saker bla, hans mobil och jag skulle beställa klipptid, påtiden faktiskt!
sedan sken solen och vi åkte hem och bytade om och sedan åkte vi till biltema, ad center och maxi och sen blev det ut till Sarah och Martin en sväng och hämta lilla Rocky plutten så nu är man hundvakt någon dag :) Nu ikväll var vi ute på stranden i farhult och gick en sväng sen blev det hem och laga middag och nu sitter jag bara i soffan och tar det så lugnt man kan :)

I morgon har vi lite blandat att göra och onsdag har dem sagt att det ska bli varmt och sol så det hoppas jag på så jag kan åka till stranden :D
känns som att dessa två veckor som andre har semester kommer gå väldigt fort =/ det är lite tråkigt om det gör det men men det kommer ju fler dagar man kan hitta på saker och fler dagar man kan ha semester :)

Nu ska vi snart ut en runda med den lilla limpan och sen ska vi kolla en film :) ha en trevlig kväll puss!!


Min joystick och din lekstuga!

Ska börja med att berätta om vår lilla itrpp igår kväll, vi skulle ju till sjöbo marknad som jag var helt säker på låg utanför malmö men det visade sig att jag had fel, väldigt fel.
körde mot malmö tills vi var tvungna att svänga av annars hade vi hamnat på bron över till Danmark och det hade ju kostat en del om vi skulle vänt o kört hem så vi svängde av vid Lund, hade ingen j*la aning om var vi skulle, som tur var hade jag sett på facebook att en Kill kompis skulle dit så det var bara att plocka upp telefonen och ringa honom som vi fick en vägbeskrvning ifrån. Vi skulle köra mot dalby och sen mot kristianstad ut på motorvägen, dock kom jag inte ihåg allt som han hade sagt i telefonen utan fokuserade på att vi skulle mot dalby så självklart svängde vi av fel i rondellen, visst där stod mot dalby men där var vägarbete , liksom kunde dem inte satt en skyllt innan man skulle ut på motorvägen, SUCK!

Kom iallafall rätt sen och vi körde , körde och körde och tillsulut var vi framme efter bara 1 och en halv timme typ !!
visade sig att vi hade kunnat kört en helt annan väg så hade det kanske tagit 30 minuter??
Så nästa gång vi ska någonstans så ska jag iallafall kolla en extra gång så jag vet var vi ska köra och var saker och ting ligger haha :)

Var iallafall en jäkla marknad, typ 800 knallar och vi gick, gick och gick och det var super VARMT men skönt var det ändå och skoj och kolla på allting, köpte lite små saker och sen hittade vi något väldigt roligt , underkläder där man kunde trycka sin egen text så André köpte ett par boxer där det står Helenas Joystick och jag köpte ett par hotpants där det står Andrés lekstuga :) Haha lite skoj faktiskt.

Var där några timmar och sen skulle vi hem, ingen av oss visste exakt var vi skulle köra eftersom vi redan hade yrat en massa innan, men hem kom vi och det tog någon timme så vi spenderade mer tid i bilen än utanför men vi fick iallafall en liten sväng runt skåne haha :P

Idag ville jag egentligen till stranden men det var inget strandväder alls, så vi åkte till kullaberg och kättra en massa bland alla stenar, det var en sjuhelvetes runda vill jag lova, svetten rann och sånna klipper vi klättra ner och uppför har jag nog aldrig vågat innan men vi gjorde det och till slut blev det en lång backe som vi skulle upp för, rep fanns vid sidan så det var bara att dra sig upp med det. Köpte en glass och sen åkte vi hem, helt slut haha !

ska nu in i duschen och sen blir det Landskrona karnevalen med André, josefin och tommy :)

Ha en bra kväll ! Puss Hejjs.


Thailand!

Då har denna dagen också gått och jag har inte gjort ett skit, känns knappt lönt när man ska jobba sen halv 3 men egentligen hade jag hunnit med hur mycket som helst, det får bli ändring på det!

jag vill bara ner till stranden eller iallafall ta ett dopp i poolen men känns inte så fräscht att ta ett dopp och sen sticka till jobb :)

Iallfall sista dagen för André på jobb sen har han semester, ska bli skönt så vi kan hitta på något mysigt, mest av allt hade jag bara velat åka på semester, är så himla sugen på Thailand men det blir ju inte förrän i februari eller något sånt där så hade varit fint med en lite tripp nu också men får vänta tills jag slutat skolan iallafall sen får vi väl se vad det blir för något skoj :)

Har drömt om att få åka till Thailand nu hur länge som helst och nu har jag äntligen någon som är villig att följa med mig :) men det vi ville var ju att åka dit med någon som kan det landet och det är nog det vi ska göra också, men vi får väl helt enketl se hur allting ser ut lite längre fram, men det hade varit riktigt roligt och fan vad jag ska handla isåfall haha :) Kolla bara dessa bilder, ser det inte underbart ut ?



Hjälp ??

Finns där någon snäll skäl som har några bra tips på bra musik ? :)

Gissa vad :)

Idag var det egentligen dags för skolan mellan 9 och 12 men eftersom jag nästan är klar med det arbete som vi skulle gått igenom idag så kändes de inte så värst lönt så jag tog en sovmorgon istället, trodde jag! vaknade ganska tidigt av att det va värsta livet utanför, jag har ingen aning om dem sågade träd eller vad dem höll på med men farligt liv var det och jag beslöt mig för att gå upp.

Josefin och hennes mamma skulle till stranden så jag ringde mormor så fort jag kunde och sa jag ville till stranden, vad meningen att jag skulle tvätta hos henne men snäll som hon är så tog hon hand om tvätten och jag kunde åka till stranden!

skönt som attans var det att komma dit, badade bara tre gånger denna gången. sen var det en Josefin som blev rastlös så vi packade ihop och åkte hem och jag slängde mig i poolen direkt när jag kom hem, kallt som attans där med men skönt efter ett tag :) För er som inte vet så köpte vi en pool i måndags :) super skönt :)

Satt där ute några timmar och klädde sedan på mig och vi körde och hämtade tvätten, var på ö&b och handla klortabletter och nu har vi precis kränkt pizza!

Hoppas på sånt här väder i morgon igen då jag ska steeekka , dock bara här hemma men det är skönt det också :) Kanske blir en sväng till mamma också, vå får väl se :)

Nu ska jag snart bege mig in i duschen och sen försöka sova, svårare nu när det är så himla varmt om nätterna fast man har alla fönster o dörrar öppna men man ska inte klaga :)

ha en bra kväll , Pusss :)


Underbart !

Denna helgen har ju också bara varit hur bra som helst :) Eftersom jag inte tycker det är speciellt kul att sitta inne när det är fint väder så drabbar det även bloggen men det får ni stå ut med :)

Iallafall, jobbade i fredags och svettades som en GRIS, usch usch usch det gillar jag inte men det är inte så konstigt när dem har skit varmt och så ska man gå och städa , får hoppas det är bättre på tisdag helt enkelt. åkte ut till Mamma och Jonny direkt efter det, duschade, käka middag, snacka, kela med kisen och bara låg i min säng och dega , saknar min säng, buhu ! ;P ajja den kommer in när vi fått större lägenhet :)

Åkte hem och satte igång tvn och fastna i en film och efter det begav vi oss ut för att kolla lite race, mötte upp Sarah och Martin och fick även se deras VOLVO , hahahaha :) Den gick som satan, var inte röd utan vinröd så därför är det helt Okej ;P haha.

körde en sväng iallafall och åkte sedan hem , somnade som en stock och sen var det upp i tid i lördags, vi skulle till danmark, efter många om och men så kom vi ut till bussen och fy satan vad varmt det var också ska man sätta sig på en buss som av en konstig anledning inte har några fönster som går att öppna längre, trodde fan jag skulle svimma men till knutpunkten kom vi iallafall. Hade det jätte mysigt i Dk fast att det var riktigt varm nästan för varmt för att gå där en hel dag.

kom tillbaka till Helsingborg igen och gick in på Stinsen och käkade gott :) åkte hem och la av våra saker och packa bad kläderna för André ville ta ett dopp trots att klockan var typ 6 på kvällen, jag banga massa tång och skit så jag nöjde mig med att bada fötterna istället. satt där och mös ett tag och åkte sen hem och duscha och gjorde ve oss och sen åkte vi ner och träffa Sarah, Martin, Alex och Andy , blev några runder i stan också och sen åkte vi hem, satte igång en film men palla inte kolla var helt slut så det var bara att krama kudden för idag skulle vi upp tidigt, stranden var det sagt och så blev det.

Åkte och handla en baguette och hämta Josefin och sen ner till Råå, var en massa moln men det blev bättre och bada gjorde jag också efter många om och men var lite kallt men när man väl doppat sig så var det väldigt skönt. Åkte ut till Andrés mormor och morfar efter det och kolla deras pool, ska man köpa en egen eller vad ska man ???

Blev middag på max idag palla inte göra något eget, lyxshake är fan bäst :) MUMS !!

sitter bara här och degar just nu och kollar in min gubbe som ligger här helt röd i ansiktet, han har visst brännt sig hihi ;P

ajja nu blir det inget vettigt sagt längre, så här har ni min helg ! Ciao :)


Det bästa

Detta har varit den bästa helgen på väldigt länge, fredags började ju med jobb och sen efter det grillade vi lite gott här hemma och sedan åkte vi ner till stan med Tommy och Josefin och tog en cider på hampan, blåste lite kallt så vi körde runder och hade typ ingenting att göra åkte hem och sov istället :)


Upp på Lördag morgon, slängde på sig bekinin och åkte till stranden med André, tommy, josefin och hennes syrra med barn :) Första gången på stranden detta året och jag badade, 2 gånger till och med men det var inte länge haha.
stack där ifrån och åkte hem och duscha och gjorde ve oss, åkte ut till åstorp för där var marknad , med samma gäng :) sen blev det minigolf för hela slanten haha jag kom iallafall inte sist bara nästan ;P skoj var det iallafall fast bollen inte ville som jag, körde sedan upp till Ättekulla för att snacka lite med Sarah och sen körde vi till berga och kolla lite race , härligt när klockan är ett på natten och termometern står på 20 grader.


Idag var det egentligen meningen att vi skulle till stranden, men vädret var inte så fint, varmt men lite sol så vi åkte till Jonstorps marknad, var inte meningen egentligen vi skulle till kullaberg och äta glass men så blev det inte, sen hem till mormor och träffa henne, mamma och jonny och sedan åkte vi hem och har precis fått i mig kina mat och börjar känna mig lite rastlös. I morgon är det skolan igen, 12.30-15.30 så man kan sova lite längre och det är skönt !
Ska även få klart alla mina arbeten och grejs till skolan så att jag inte har så mkt sen när André har semester för då vill jag hitta på något skojsigt :))

Men det allra bästa denna helgen var samtalet från Mamma igår kväll, jag har fått en kusin :) super söt lite kille som ska heta Robin :)


detta var allt för denna gången, vi ses och hörs :)

 


RSS 2.0