Älskar detta, älskar honom

Några lediga dagar framför mig nu och har ändå fullt upp, känns bra faktiskt. Börjar även fundera på om man skulle börja packa ner sådana saker som man inte använder eller är det kanske för tidigt? Inflytt i november ändån ju så har ju inte panik direkt och speciellt inte när vi har denna lägenhet kvar till januari.. Jaja vi får väl se kanske kan börja lite iallafall så slipper man stå där med allt sen för det tar ju ändå sin lilla tid..

Jag har sagt det innan och jag säger det igen att jag är så glad över att jag har mannen i mitt liv vid min sida och att vi kan prata om ALLT och när vi väl är igång och pratar så kan vi sitta här i evigheter och bara prata om allting och det är så skönt och speciellt att man kan dela med sig av saker utan att bli dömd för någonting och på den saken är det nog ömsesidigt, älskar detta och jag älskar honom min fina plutte :)


Både det ena och det andra :)

Hemma igen efter en tripp till både det ena och det andra, biltema blev avklarat så nu är där glykol i bilen igen, träffa alex en sväng och sist men inte minst en tripp på väla som jag inte alls hade lust med men det fick gå ändå , dop present ät fixat till nästa helg då vi ska på dop för lilla Julia så jag hoppas presenten kommer bli bra :)

Middagen står på spisen och sen är det kväll i detta hemmet!


Tur det inte är sant


Vakna till i morse och visste inte om det var söndag eller måndag men eftersom andre låg kvar så beslutade jag mig för att det var söndag haha illa det kan bli när man är trött :p och min dröm ska vi inte ens prata om, herregud tur att det inte är sant iallafall..

Sitter framför tvn och bara tar det lugnt, mannen sover fortfarande och jag ska nog ta och göra mig klar börjar bli lite rastlös och skulle gärna vilja ha klart det som vi ska göra..
Får väl gå in ocj dra av han täcket och tända lampan :)


Ska man uppdatera eller inte ?

Helt slut i hela kroppen och vad har jag gjort? Jo varit och stor handlat men det tog på krafterna.
Inte frisk än inte så att bara ligga hemma på soffan är riktigt härligt, hostan tar kål på mig känns som den bara blir värre också :/

Blev lite gotte med oss hem såklart, beskvier som jag är sååå svag för fick självklart åka med hem, andre stod till och med och kolla på en låda med 24 stycken men där fick det va stopp då lät man tröttna :)

Varför går där aldrig något bra på tv när det är helg? På vardagarna när man ska upp tidigt då går det näst in till alltid någon film så himla tradit..

Och på tal om annat, ska man uppdatera till ios6 ???
Har läst så mycket om att folk inte är nöjda och att det inte funkar som det ska så är det någon som har gjort det och kan ge lite råd så hade jag varit glad ;)


Plats för nya saker

Vilket skit väder men det är väl knappast någon som missat det iaf inte av er som bor i närheten.
Piggare idag men fortfarande en jäkla hosta och igentäppt näsa, är duktigt trött på detta !

Snart iväg och handla, rensat i både kyl och frys och skafferi så nu är där plats till nya fräscha saker, hade hoppats på att det sluta regna igen så man slipper bli genom blöt..
Ångrar jag inte köpte de där gummistövlarna ändån!


De fick ett nytt hem

Trotts att man är sjuk så kan man ändå få saker och ting gjort, sov dock ändå till tolv idag , behövdes kan jag säga och hade jag inte varit skit hungrig hade jag nog sovit några timmar till.
Hemmet har även blivit städat så nu är är fräscht igen och dammråttorna har fått sig ett nytt hem, i dammsugaren !

Har krupit ner under filten framför fångarna på fortet och ska bara ligga här resten av kvällen, i morgon håller jag tummarna att min förkylning är bättre är trött på detta nu..

Ha en bra fredag !


Det ska jag nog fixa

Örk vilken dag, ska bli skönt att få krypa ner under täcket och även om jag ångrade mig lika snabbt som det var sagt att jag inte ska jobba i morgon så känns det ändå rätt att stanna hemma och bli frisk och det är ju det jag behöver så har ju inget annat att välja på även om jag mycke hellre hade jobbat såklart.

Har några lediga dagar framför mig nu så det ska jag nog fixa :)

Ska ta min kompis (pappersnäsdukar) och vandra in i sovrummet , natti!


Får knappt luft

Jisses vad det va skönt att få komma hem och slänga sig på soffan, den här förkylningen ger ju inte med sig alls och det har varit en jäkligt jobbig dag på jobb då jag knappt har fått luft så nu ska jag verkligen kurera mig .
Äntligen har jag fått mina clementiner men såklart inte lika gott idag som det hade varit igår men de kommer ner i magen iallafall, mycket c vitaminer det behövs!


Åhhh

Hur kan man va så himla sugen på clementiner, varför ska det regna konstant annars hade jag begett mig ut men känns inget lockande..
Så skönt nu när lägenheten är uppsagd och skönt att veta att den även blir uthyrd till någon man känner slipper man ha en massa folk som ska komma på visning och grejer :)
Känns som tiden kommer gå snabbt nu fram över och det är så mycket som ska fixas och ha sig bland annat packa, fyy det ser jag inte fram emot kommer bara ihåg sist jag tyckte jag packa i en evighet och det va från en etta men men det tar jag när det närmar sig :)


Ingen klocka ställd

Härligt det är när man kan vakna av sig själv, ingen klocka ställd. Mörkt och trist är det ute, regnar hela tiden så därför tyckte jag att jag inte sov så länge men den hann bli elva ändå.
Ligger här på soffan och är sjukt sugen på clementiner, köpte igår på jobb svin gott varför köpte jag inte fler ?!

Pallar inte ta mig ut bara för att handla lite så stannar nog på soffan och hoppas att jag blir frisk istället !


Det gick ju snabbt

Då är snart denna dagen över, gick ju snabbt måste jag säga och det är guld värt att man har varit och jobbat eftermiddag men ändå kan ha kvällen hemma så nu ska jag vila upp mig och hoppas att förkylningen lättar till torsdag då det är jobb igen så min lediga dag i morgon då ska jag inte göra någonting :)

Nu x factor och lite lala :)


Dra täcket över huvudet

Tjock i hela halsen och täppt i näsan ,verkligen skit kul detta här ju! Hade nog behövt va hemma och vila upp mig men jag är ju bara lite förkyld så det får allt bli att gå till jobbet ändå.. Man kan ju inte stanna hemma för allt även om jag just nu helst hade velat dra täcket över huvudet men istället ska jag ta och gå upp !


400 pers, är glad jag är hemma i värmen.

Usch, fy och pi vad jag känner mig kass, tror att jag lär bli sjuk igen min hals gör ont och är tung i hela huvudet :( det var ju precis över så kommer det igen så trött jag blir..
Är iallafall otroligt glad för att jag sluta klockan sex idag så jag kunde hitta mig en parkering, eftersom det är HIF - MFF idag så förstår ni säkert att här blir ett himla liv plus bilar över allt eftersom vi bor så nära Olympia. Läste på hd.se att det va över 400 pers från Malmö och det slipper jag gärna att möta :)

Skönt att ligga här under min filt ovh slippa v ute i detta vädret, brr :/
Hoppas jag inte är sjukare i morgon iallafall .
Ha en bra kväll!


Inte igen :/

Ny vecka och nya tag, snart dags att bege mig till jobb i några timmar, ont i min hals igen :/ gissar att andre har smittat mig men jag hoppas att det inte är något och att det försvinner igen, lite glass kanske hjälper.

Måndag och jag längtar redan till helgen :)


Dagen bara försvann

Den här dagen bara försvann känns det som men har ändå fått gjort en massa, en runda ute på jysk och kungssängen och sen en sväng till mamma&jonny och hjälpte de att riva lite tapeter och sen hem till Andres föräldrar där även hans mormor och morfar var så där bjöds det på fika och sen en sväng till Maxi.. skönt att ha lite att göra men samtidigt väligt skönt att få komma hem speciellt när det inte gjort annat än regnat hela dagen och man blir ju inte piggare utav det precis.
 
Ska plocka fram lite chips och dippa och bänka mig framför Xfactor och sen en film, jobb i morgon och ja resten utav veckan, gött att det bara är kväll så man får sova lite längre men helt ärligt går jag hellre upp klockan 6 och kommer igång med dagen än att sitta här och vänta på att man ska börja, eftersom det är redan halv 2 och jag sover tills jag vaknar så hinns det inte så mycket innan som ni nog förstår :) 
Hoppas att denna veckan går snabbt som attans men det tror jag nog den gör precis som alla andra veckor har gjort :)
 

Tvivlar på det men kan jag klara det :)

Är det pensionärs varning när man inte orkar vara vaken till tolv ?
För fy vad trött jag blev ögonen håller på att åka igen och även om avatar är bra så var den nog bättre första gången dock kan jag inte slita mig ifrån den. Får väl se ifall jag orkar hålla mig vaken tills filmen är slut, tvivlar ju på det och just nu är sängen väldigt lockande.


Avatar

Hemma igen efter att ha varit på kalas hos Andres farmor, håller på med middagen hade en tanke i morse att vi skulle vara nyttiga och äta fisk men blev sugen på pommes och bea sås så det får det bli och hamburgare :) så jävla gott :)
Ikväll bänkar vi oss framför avatar på fyran, har ni inte sett den så se den för den är svin bra ångrat mig att jag inte såg dn på bio för det hade varit något, dessutom i 3D.
Synd bara att den går på fyran, nyheter och hemskt mkt reklam men men det får man ta.

Dags att steka hamburgare, hej hej :)


Sjukstuga, igen !

Varför vakna så tidigt när man väl kan sova, ajja försökte verkligen somna om men icke.
Förra helgen var det jag som låg hemma ocj mådde skit, förkyld och jäklig och denna helgen är det andres tur, så jäkla tråkigt :( han lär säkert smitta mig igen ..

Blir kanske bara en dag hemma på soffan ändå vi får väl se hur han mår om någon timme har ju stoppat i han både alvedon och hostmedicin så hoppas på det bästa :)


Den är varmt välkommen

En regnig fredag kväll, perfekt för bara en myskväll framför en bra film och lite gott att äta till.
Helgen är varmt välkommen så man kan vila upp sig lite inför en ny arbetsvecka, även om det har varit korta pass vissa dagar så har det verkligen gått i ett och jag är slut i huvudet efter dennadagen även om jag tog en sväng på kudden innan.

Som vanligt har vi lite saker att stå i denna helg men den kommer ändå bli lugn, väldigt lugn, sov morgonen i morgon ser jag mest fram emot just nu :)

Nu, film ;)


Önskar att det vore sant

Sängen såg så skön ut, skulle bara känna på kudde och poff så gick det tre timmar och eftermiddagen är borta men man får väl ta vara på kvällen istället :)
Drömde så konstigt, det va gåsamiddag och både min morfar och moster var med, snö var det ute och mormor hade satt upp en hinder bana där ute, jag blev av med mitt bankomat kort som jag letade efter över allt, Sarah, Martin och Rocky var med, jag satte tandborstar under fötterna när jag skulle ut i bilen och innan jag vakna satt vi alla samlade runt bordet och vänta på min kusin och hennes mamma. Helt knas allting men som jag önskar att det vore sant, att vi alla satt runt samma bord och åt gås!


Freeedaaag :)

Äntligen fredag :) och såklart är man pigg när man slutar tidigt men det gör inget kanske man orkar va vaken lite längre ikväll :)
Efter jobb blir det direkt till bilpartner och sen hem o städa, blev sjukt sugen på tårta igår när jag såg nått bakprogram så kanske man slänger ihop något men do k ingen tårta haha :)

Mot jobb :)


Var det inte måndag nyss?

Kan man gå och lägga sig vid den här tiden? Det hade varit super skönt men kanske en aning tidigt somnade trotts allt i soffan strax efter jag skrev förra inlägget.

Är det dags att ta fram mössa, vantar och vinterjacka? JAAA, det tycker jag iallafall på morgonen ocj kvällen för fyy vad det börjar bli kallt ute nu, skönt på kvällen men inte morgonen då man ska gå upp från sin sköna varma säng .

Fredag i morgon, var det inte nyss måndag? Dessa dagar har bara flugit iväg snabbar än jag trodde men det gör det väl när man jobbar och står i :) och det gör mig inget att veckorna går snabbt för då är det allt närmre till vi flyttar, ska bli riktigt roligt få ett nytt ställe där man kan göra det mysigt och fint :):)

Nepp ha en bra kväll !!


Slut i rutan

Äntligen hemma, den här dagen har det gått i ett, har sprungit som en skållad råtta halva morgonen så var riktigt skönt att det lugna ner sig efter middagen. Fick även super god paj på jobb idag :) mums :)

Borde ta tag i att städa här hemma men eftersom jag slutar tidigt i morgon kanske jag kunde ta det då så slipper jag nu wiiieee, eller ? :p

Vi får se just nu hade jag lätt kunnat sova några timmar är slut i rutan !


Svåra val

Då var vi hemma igen, kontrakt är på skriven så nu är lägenheten vår känna härligt även om det är ett tag innan vi kan flytta in och det här med att välja tapet och golv, trodde det skulle va roligt men faan man blir ju helt slut och efter en stund ville jag hellre göra annat men tror det blir bra det vi bestämde oss för, de har ju inte världens roligaste tapeter o när man inte står i lägenheten är det svårt att föreställa sig allt framför sig men neutrala färger blev det iallafall och det va vad vi ville så det blir säkert bra annars får vi väl göra om där sen :)

Super skönt att få komma hem iallafall, hade det varit ett eller två rum o välja till hade det nog varit lättare men nu är det en hel lägenhet, puh!

Ska slänga mig på soffan ocj bara ha det skönt nu, hej hej!


Vilket flyt

Då var timmarna på jobb avklrade för idag, vilket flyt jag har haft idag det har minsann gått undan och samtidigt som det är skönt att vara hemma nu så är det faktiskt lite tråkigt, hade gärna stannat dagen ut men så är det ibland.
Kontrakt skrivning idag också, ska bli himla skoj och ännu roligare efteråt när vi ska välja färg och grejer :) ja det kommer nog bli bra detta :)
 
I morse när klockan ringde så var jag riktigt pigg faktiskt men nu när jag varit igång lite och sådär kände jag hur trött jag blev, varför det liksom har ju sovit som en stock hela natten men lite lugnt och skönt här hemma i sofffan så piggnar man nog till igen skulle jag tro :)
 




Tomt som tusan :(

Fy tusan vad tomt det är här hemma nu när lilla skrutten har åkt hem, man vänjer sig så snabbt av att ha han här.
Klockan är inte ens tio och redan nu ska jag hoppa i säng, så är det ibland. Snälla du där uppe i himlen gör så min hosta försvinner tills i morgon !


Jobbigare än någonsin

Blev en stund hemma hos Sarah, lille knoddis va sjuker så han va inte alls sitt vanliga jag, stackaren :(
Nu, hemma igen snart iväg med andre och sen bara middag och göra ingenting, idag är jag inte speciellt pigg och min hosta är jobbigare än någonsin, känns som nått killar mig i halsen hela tiden :/ blir ju så trött i hela kroppen..

Jobb nu tre dagar i rad, morgon turer så blir att gå upp innan tuppen dock inga längre turer så har ju hela dagen på mig att göra annat så är det när man jobbar halv tid men inte mig emot bara det inte är såhär i evigheter, plånboken behöver lite mer än så ;)

Kallt, ruggigt, regnigt väder alltså ett riktigt slappe väder ,perfekt :)


Några timmar extra

Vilken natt alltså, har typ inte sovit någonting, en hund som har skällt som bara den och när han blev tyst så var det mannen sidan om mig som snarka och höll låda så när klockan ringde vid 6 va jag inte det minsta pigg.
Direkt efter att vi kört andre till jobb så kröp vi ner och sov några timmar till.
Så nu sitter vi här framför tvn och bara har det skönt.
Om någon timme blir det att köra till bårslöv för att lämna av den lilla plutten :( lika tråkigt varje gång men är så glad när han är här och jag vet ju han kommer tillbaka :)


Måndag

Timmarna på jobb flög iväg som vanligt men alltid lika kul att gå dit :)
Blev soppa till middag idag, hemma gjord såklart och svin gott, en beskvi till efterrätt som tyvärr smaka apelsin men den gick ner ändå. Lite tv och sen hopp i säng, upp tidigt då hund ska rastas och man ska bli körd till jobb, puh ! Och i morgon ska jag allt kela extra mkt med min lilla goding då han ska hem :(

Ha en bra kväll nu ska jag tydligen gå ut :)


Wiiieee :)

I natt har jag sovit som en gud, hur de nu sover men skönt iallafall :p och när man vaknar på morgonen och det är mörkt i hela lägenheten då vill man verkligen inte gå upp.

I skrivande stund såg jag även att greys anatomy börjar igen den 3e oktober :):) wiiiee älskar det programmet :):)

Blir lite lunch och en promenad innan jag beger mig till jobb !


Slut i rutan

Lite kvälls mys framför x factor nu och efter det blir det Beck såklart :) bra avslut på denna dagen och även helgen, efter att bara legat hela dagen igår med den här förkylningen så är jag helt slut idag eftersom vi varit igång hela dagen men bättre är jag iallafall, ingen feber och inget halsont så hoppas detta går på rätt håll så det inte vänder och man blir sjuk igen!

Ha en bra kväll alla ni :)


Det lär gå fort

Sista dagen på helgen och vi har lite att stå i en runda till mamma, till svärföräldrarna, handla osv. Så känns som denna dagen kommer gå snabbt. I morgon är det dags för jobb, eftermiddag så det är skönt med sovmorgon. Längtat till onsdag eftermiddag också då vi ska skriva kontrakt :)
Veckorna fram över lär det hända grejer och tiden lär väl gå så snabbt så man inte hinner med.

Ska få i mig lite frukost nu innan vi sparkar igång denna dagen!


Trotts att det tog emot..

Har inte gjort ett skit idag mer än vilat och tillslut fick jag allt ta på mig och gå och handla lite så vi fick mat i magen och ja vi va visst hungriga alla tre :) och även om det tog emot att gå ut o att jag var genom svett när jag kom till Coop så var det ändå riktigt skönt att få lite frisk luft och Rocky va nog glad för att vi gick ut alla tre denna gång :) träffade ju även på fina sara så blev lite prat med henne innan vi gick hem.
Så åter igen ligger jag på soffan och vilar, känns som det är de ända rätta för att bli frisk.
Morötter och dippa blir det även om någon timme såå gott :)


Varför kommer det när det minst passar?

Fyy, idag mår jag som en kratta vaknade först vid nio tiden och mådde skit så gick och la mig igen och klev upp för en halv timme sen, febern håller nog på att gå ner för nu är jag mega varm men detta suger skit alltså! Detta har jag inte tid eller lust med, varför ska det komma när det minst passar liksom..

Får se vad som blir gjort idag, ska iallafall ut till mamma en sväng sen lär det nog bara bli sova för min del :( trevlig helg !!


Fyyyy

Slut som artist, kan man lägga sig vid denna tiden fast att det är fredag?
Jag är just nu rätt glad för att jag inte ska jobba i helgen, tror jag behöver dessa dagar o vila mig på så jag inte blir sjukare så man sen kan va på hugget hela veckan, hoppas kan man alltid.
Några minuter till vaken sen ska jag krypa ner strunt samma om det är tidigt. Godnatt :)

Föresten, fyyy vad jag är trött på alla reklamer PRECIS ÖVER ALLT, spelar ingen roll vad man gör längre om det är något på tv så är där mer reklam än film och tillslut så vet man knappt vad man tittar på speciellt om de ska klämma in nyheter mitt i allt , sitter man inne på Aftonbladet, hd, Facebook eller om man bara spelar något spel på telefonen så dyker det upp reklam stup i kvarten, varför liksom ???
Är duktigt irriterad på det just nu och speciellt när de visar samma skit 175 gånger och alla är lika tråkiga.. SUCK!!


Svin gott

Fick allt bli Kina mat idag, svin gott som vanligt :) nu ska jag bara lägga mig och vila mitt huvud, varför blir förkylningen värre på kvällen för?! Helt onödigt!

Blir en lugn kväll här hemma, mycket skönt :)


Myspys

Mys i soffan hemma hos mamma :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/748525/images/2012/pic_505347839606ee64ee4a3265.jpg" class="image">


Nu är det igång :):)

Nu är det verkligen igång, hann knappt upp ur sängen innan telefonen ringde, så på onsdag är det kontraktskrivning och sen är lägenheten vår :) såklart var det de jag mena igår och ingenting annat som vissa ville tro haha :)
Detta kommer bli så bra, att få flytta in till en total renoverad lägenhet där vi har fått välja allting är toppen :) och att kundvärden är den bästa gör bara saken ännu bättre, hon är lika glad som vi är :)
Ah detta kommer bli bra, ett helt nytt område som man ska bo in sig i men det ska nog inte vara några problem :)

På tal om annat så sitter jag just nu ute i Bjuv och håller på att tvätta, åh så skönt det ska bli sen när jag har en egen tvättmaskin i badrummet. Vädret suger men samtidigt så orkar jag inte bry mig om vilket eftersom jag inte ska ut o göra något vettigt ändån. Den här förkylningen är där den är fortfarande och jag hoppas med allt jag har att det inte blir värre.
Nä fan nu ska jag fortsätta med mitt !


Efter en lyckad dag kallar nu sängen

Efter en väldigt lyckad dag så kallar nu sängen, måste försöka sova bort min förkylning som blir mer och mer för varje timme, är rätt trött i huvudet nu kan jag säga så ska bli skönt med några timmars sömn.
I morgon är det inget annat än tvätt som står på schemat lika drygt varje gång men det ska ju göras..

Godnatt på er kära vänner :)


Äntligen lyckades vi :):)

Nu händer det grejer här, från att allt har stått still så jäkla länge och man har gett upp i mellan åt så gav vi ändå det en chans igen och vi lyckades och jag är så himla glad för detta, äntligen! ;)

På bara några månader så har det hänt så mycket bra saker så jag till och med känner att jag inte hinner med, nästan så man får stanna upp och klia sig i huvudet och verkligen tänka över allt, om det verkligen är sant liksom, ahh det är underbart :):) nyp mig i armen, tack :)


Hade nog sett knäppt ut

Godmorgon gott folk, fyy vad det va kallt ute och ännu värre blir det när solen går ner men jag gillar det ändå fast jag inte vant mig än så vet knappt vad man ska ta på sig, nu när jag va ute hade det varit skönt med mössa och vantar men det hade nog sett knäppt ut :)

Börjar även få mig en förkylning, ont i halsen och sticket i näsan på mig :/ usch jag vill inte bli sjuk speciellt inte när jag precis kommit tillbaka till jobb liksom.. Det slår aldrig fel!

Ska göra mig klar så jag sen kan komma iväg !


En rolig situation :)

Ny duschad och fräsch för att krypa ner i en ren bäddad säng finns det något bättre ?
Visst är det för roligt när man tappar dusch munstycket samtidigt som man inte ser ett skit pga shampo i hela huvudet, det måste se roligt ut när man försöker leta upp det utan att öppna ögonen samtidigt som hela badrummet blir blött, ja det va iallafall vad jag fick uppleva idag haha ;) hade jag sett någon annan i denna situation hade jag lagt mig dubbel av skratt :)


Hoppas på tur denna gången

Yeeeh städat har jag gjort, tar emot varje gång men är så skönt när det väl är klart så nu ligger jag på soffan och bara tar det lugnt.
Mys med vovven innan vi beger oss ut sen är det hög tid för att göra middag, köttbullar står på menyn och det gillas av oss alla.
I morgon har jag en hel del som står på schemat, alltså ringer klockan ganska så tidigt för att hinna med allt innan jag ska iväg med mormor, i morgon är det även torsdag och då hållet jag tummarna lite extra mycket och hoppas på tur denna gången.


En timmes promenad

En timmes promenad är nu avklarad känns härligt att få komma ut och röra lite på sig :)
Det här vädret är lite kenpigt ena sekunden lyser solen och det är varm och nästa regnar det men som tur e så kom där inget spö regn iaf :) och den lilla va så duktig som satt utanför affären när jag handla, första gången någonsin jag har vågat göra det fast nu hade jag koll på han hela tiden genom fönstret så handlar ju inte om så många minuter men iallafall jag blev riktigt stolt över honom :)

Ska ta tag i att städa lite här hemma om en stund får väl se hur långt jag kommer med det :)

Ännu en kväll då andre inte är hemma så får försöka roa mig så gott jag kan och just då är det perfekt med vovven som sällskap :)


Uppe och igång

Då var man uppe och igång igen, kan inte påstå att jag va speciellt pigg vid halv 6 i morse då jag va uppe och yra för jag trodde andre hade gått och jag fatta inte varför så tidigt men jag hittade han och sen somna jag om när han va ute med den lille :)

Får se vad jag ska hitta på idag, det är ju iallafall fint väder men ändå kallt ajja vi får se vad dagen har att erbjuda :)


Tack !!

Helt plötsligt tog all energi slut och jag är tröttare än tröttast och längtat bara till att få krypa ner i sängen vilken jag faktiskt ska göra snart.

Och det slår aldrig fel när man är helt inne i en serie och så säger det poff och blir helt svart, tack kanal 5 för att jag fick titta klart !


Världens bästa :):)

Timmarna på jobb bara sprang iväg och innan jag hann blinka va det dags att gå hem igen men som jag älskar mitt jobb, alla kolleger som var super glada för att se mig och alla tanter och gubbar som också va glada för att man var tillbaka, denna känsla kan man leva på länge :):) lika skönt som det va att komma hem igen så hade jag lätt kunnat stannat några timmar till men jag möttes av den gladaste hunden som finns som bara är så jäkla goo så det var lika kul att komma hem :)

Nu sitter jag här och har maten klar och väntar på att andre ska komma hem så vi kan äta, en sn kväll idag men vad gör det :)


En timme

En extra timmes sömn är inte fel speciellt inte när man vaknat tusen gånger i natt av att en liten har vovvat så var lagom trött när jag skulle upp i morse.
Nu ska jag bara få i mig lite mat och sådär sen beger jag mig till jobb i några timmar :) ska bli skönt att komma tillbaka faktiskt.

Hörs när vi hörs!


Härlig kväll

En härlig kväll och ett bra avslut på denna dagen, blev en riktig lång runda med den lille på en timme om inte mer och tro mig det behövdes :) mår så mycket bättre av att komma ut och få lite motion så vi får väl se om det håller i sig även när den lilla har åkt hem.

Snart dags att hoppa i säng med tanke på att klockan ändå ringer rätt tidigt i morgon och jag är trött efter den här natten, vakna först halv 4, sen halv 6 och tillslut halv 8 så när klockan väl ringde halv 9 var jag lagom trött och ville inte alls gå upp så jag hoppas att det inte blir likadant denna natt.
Vilka bekymmer man har va ?;) haha

Sov gott :)


Har vi turen på vår sida ?!

Hel dag med mamma, det gillas såå mycket ;)
Har rivit ut allt i mitt gamla rum eftersom de ska renovera hela rummet så Jonny lär nog bli lite förvånad när han kommer hem, duktiga har vi varit iallafall :)

Äntligen hemma och ska snart göra lite middag och i morgon kära vänner är det dags för jobb, äntligen och bästa tiden också så har sov morgon och att jag får kvällen hemma det ni är guld värt :)

På torsdag hållet jag alla tummar och tår som går och hoppas att vi för en gångs skull har turen på vår sida för det behövs verkligen.

Ska kela med min lurviga vän som är här och hälsar på, det var alldeles för längesedan så det gäller att passa på :)


Tiden går minsann undan

Hemma igen efter en super god middag och efterrätt hos föräldrarna :) nu blir det bara häng framför tvn, ger xfactor en chans idag så får vi väl se om det är något.

Ny vecka i morgon igen, tiden går fan undan och inte minst denna helgen som bara sprang förbi men förhoppningsvis så går veckan snabt så det är helg igen :) har en del att stå i så den lär gå undan :)

Nä ha en bra kväll :)


Sööndag

Bilen är nu ren och fin igen, ingen fågel bajs och den blev till och med ren på insidan :)

Blev en sväng till Ikea, tanken va att köpa en tavla men inget som var så där jätte intressant så hoppa det denna gången har även blivit en runda i bruces skog, kors i taket :) haha men det va skönt att komma ut en sväng iallafall.

Lite paus här hemma innan vi beger oss till Bjuv för lite middag :)


Dear john

Dear John på kanal 5, har suttit fast klistrad sen första minuten
. En film som jag rekomenderar, än så länge super bra och hoppas den fortsätter så !


Längtan

Åh fick en sån sjukt stor längtan efter min mamma, världens bästa mamma men jag får hålla mig til i morgon då det blir kalas för Jonny :) äntligen är de hemma från semestern :)

I morgon ska även bilen min få sig sin tvätt så all fågel bajs försvinner, finns det något tradigare än när hela bilen är ner bajsad !?

Har världens bästa godis framför oss, morötter och gurka och dippa, svin gott :)


Fått lite gjort

Fått lite gjort idag, varit på skroten en sväng och väla har vi hunnit med fick med mig ett par byxor och en kofta super nöjd :)
Vad vi mer ska göra har jag ingen aning om faktiskt men först ska andre bli klippt och sen får vi väl se vad vi hittar på :)

Hoppas ni alla har en trevlig lördag !:)


Love it

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, älskar detta väder att bara kunna ligga inne under en filt framför tvn med tända ljus runt sig är helt underbart :) hoppas det är såhär i morgon också :)

Min äppelkaka blev super super god så den lär jag göra fler gånger :)

Blir att se klart fångarna på fortet och sen får vi se :)


Piggnat till och fått fart i ändan ;)

Det va på tiden att jag gjorde ve mina naglar ordentligt, fix med nagelbanden behövdes verkligen, lite filande och ett lack på. Det var ett tag sedan jag gjorde det har annars bara varit på mamma men nu va det min tur :)

Har en äppelkaka i ugnen som vi får mysa med ikväll bara lite vaniljsås som ska köpas, finns det något bättre än det ? På min tallrik är det alltid mer vaniljsås än kaka haha ;)

Gossip girl på tv strax sen ska jag ta och fixa till mig lite innan andre kommer hem då :)

En bra fredag med andra ord och jag har verkligen piggnat till och fått fart i ändan :)


Fredaaag :)

Äntligen fredag och snart helg :) och som vanlig har vi lite saker planerade men inte för än på söndag och vad vi ska göra resterande av helgen det har jag ingen aning om men det är rätt skönt att ta det lite som det kommer också :)

Ikväll blir det iallafall tacos i detta hus, som jag längtat efter det mums :)

Ska ta och fixa lite här hemma nu ha en bra fredag :)


Älskar detta

Fick en super god frukost i morse med underbart sällskap och det dröjde inte länge tills jag fick möblera om här hemma då den minsta är väldigt nyfiken på allt som är i hans höjd ;) haha. Gick ut på en lång promenad också och det behövdes, jisses vilken dålig kondition man har..
Fler promenader hade inte skadat.

Blev en sväng till center syd nät andre kom hem, var inte alls motiverad till att handla kläder så det sluta med att inget följde med hem så där spara man några hundra lappar iallafall:)

Älskar detta väder också, regn är det bästa när man ska sova men först ska vi mysa lite framför en bra film :)


Mys frukost

Redan torsdag, dagarna går visst fortare än vad jag trodde men det gör mig ingenting :)
Sitter i skrivande stund och väntar på Sarah, kimbo och Rocky som kommer med frukost och det ska bli såå gott för jag är vrål hungrig :)

Ska ta och plocka fram lite nu hej hopp :)


Jag lyckades inte

Det blev reklam på tvn och jag vände mig om i soffan och innan jag ens märkte det själv så sov jag gott så jag lyckades inte hålla mig vaken men den där timmen gjorde iallafall gott innan det var dags att göra middag, tur iaf jag vakna av mig själv annars hade denna kvällen nog blivit lång.

I morgon ska jag träffa min bästaste Sarah, wiiie ännu en dag som kommer bli bra och händelserik :) som ni säkert förstår så är de guld värt med lite att göra om dagarna för att bara sitta här dag in och dag ut hade fått mig jäkligt deprimerad och jag börjar känna att det redan nu finns för lite sysselsättning vissa dagar men vad ska man göra när det inte finns något att göra?!

Jaja det löser sig någon dag väl ska fortsätta med mitt tv tittande som alltid på kvällarna ! Hej hopp :)


Får se om jag lyckas

Började dagen med att köra svärföräldrarna till knutpunkten i morse då dem skulle på semester. Fortsatte ut till mormor för att åka ut till väla, hitta det vi skulle och köpte me lite fika och åkte hem.

Eftersom jag sovit som en kratta i natt så stanna jag inte så länge, åkte inom maxi och sen hem och nu ligger jag här och kämpar för att hålla ögonen öppna, vi får väl se om jag lyckas hålla mig vaken ;)


Än är det inte dags

Jisses vilket arkiv jag har här på bloggen helt sjukt och det är rätt kul att kunna gå tillbaka och läsa om allt man gjort, en stor anledning till att jag inte vill ta bort den men börjar känna att det inte finns så mkt vettigt att skriva om och det blir bara massa svammel om tråkiga saker men så blir det väl med allt att det går upp ocj ner jag vet inte men än är det inte tid att ta bort denna sida och så småningom så lär det väl komma lite roligare saker att följa :)

Sitter och tittar på kristallen på kanal 5, tänk att bli så hyllad av så många människor, kul att se och nu ska jag fortsätta med det :)


Vad hände där ?!

Precis som jag hade tänkt mig så har jag inte gjort ett skit denna dagen och det har varit riktigt skönt fast jag börja tröttna på att bara gå hemma, jag vill jobba och ja vad hände med det ?! Det undrar jag också får ta mig i kragen och ringa dit..

Snart på börja lite mat så magen blir glad, hoppas på lite regn lagom till det är sov dags för då lär jag sova som en stock, upp tidigt i morgon för då har jag allt lite att stå i igen, kan va skönt att inte ligga på soffan varje dag ju..


Fått massa gjort

Idag har jag minsann fått gjort en massa, tvättat ute hos mamma och Jonny och pratat en massa med mormor som är där ute, min bil har jag också varit iväg med och fått svar på lite saker som behövdes så lite fix med den i morgon så ska det funka perfekt sen så det håller jag tummarna för dock blev jag några hundra fattigare men det gör mig inget så länge allt fungerar.
Har även hunnit med en runda på netonet och handlat paket till Jonny så det är också klart :)

Är rätt slut i huvudet just nu så blir en dusch och tv innan sängdags och i morgon ska jag inte göra många knop har jag bestämt mig för får väl se om det blir så :p

Ha en bra kväll!


Mama I´m coming home


Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går..

 
Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen
Kommer du ihåg den?
Det  känns så skönt och komma hem
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du  känner dig ensam, öppna dig då
Dela med dig av känslan, jag kan nog  förstå

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än  går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.
Vart jag än går, vart du än går


Lööördag

Har som sagt spenderat min dag med sara och även fått se hennes nya lägenhet, skönt att äntligen kunna ses :)
Åkte vidare till andre som kolla över min bil och felet är hittat så jäkla skönt, fick även bytt luftfilter och stift så det är gjort bara byta av lite olja och sånt där som behövs.

Vad som händer och sker ikväll vetifan sitter just nu framför en film som är ganska intressant faktiskt, en gotte påse på bordet men Eegentligen borde vi väl äta riktig mat istället men det får bli senare.
Ska fortsätta med filmen ha en bra lördag ;)


1 september

1 september redan tiden går snabbt och jag bara längtar till det är riktig höst.
Frukosten är nere och nu är det bara jag som ska bli klar för att åka hem till sara, får väl se om jag hittar haha :)
Andre är redan iväg sedan en timme tillbaka så det känns som denna lördagen kommer bli mycket bättre än gårdagen !

Nä nu har jag inte tid att sitta här hej på er !


RSS 2.0