lördagskväll och ett innebär..

lite öl :) haha nej vi är båda trötta på att bara sitta här så ikväll ska vi ut och ta en öl är tanken, inte festa utan bara ut och träffa folk och ta något att dricka :) ska bli skönt faktiskt.
har haft full rulle hela dagen, hgs föräldrar kom hit i morse med vår tvättmaskin och sen kom sarah och lämna lilla rocky, sen åkte vi tre ut till påarp och hämta ett par högtalare, väldigt stora men det får funka så länge :)
efter det åkte vi hem och lämnade det och koppla in de och sånt sen blev det pålsjöskog och rocky fick springa jävlar i det haha :) riktigt skönt va det att komma ut en runda, sen blev dt hem och laga mat och nu för en stund sen så var jag inne och lämna rocky och snacka lite skit med sarah och hans :)

hade hellre varit i köpenhamn ikväll på sensation. ångara mig sjukt mkt att jag inte köpte en biljett för fy fan va kul jag hade förra året. det är lätt en av de bästa upplevelserna jag ahr varit med om ;)

nej nu ska jag göra ve mig. ha en bra kväll :)



 






godkväll

jahapp idag är det fredag , skit nice :) håller dock på att tvätta inte så värst kul på en fredag precis men i morgon får vi en tvätt maskin och här var ett baerg utav tvätt så lika bra att tvätta upp en del så att de får in den i badrummet i morgon :)
sitter med min farmville och kollar idol också :) alltså en hel lugn fredag :)

letar efter en byrå också en från malm serien från Ikea, ingen som har en dubbel ?

ha en bra kväll hörs i morgon :)

ciao !

Ullared, Ullared, Ullared :)

dagen började med att vi stack till sjukgymnasten vid 11 tiden efter det åkte vi direkt till ullared, skulle handla lite julklappar och annat som kunde behövas.
när vi väl kom dit var där meeeeeeega mkt folk men som tur va så gick det rätt fort i kön iallafall, kallt som satan var där ju :S Brr skulle tagit mössa och vantar och ett par tjocka skor men nej då det tänkte inte vi på haha :P
när vi väl kom in i varmen så var där ju ännu mer folk där inne och det tog ett tag innan man kom igång där inne , men så brukar det väl oftast vara .
efter ett antal timmar där inne gav vi upp och vi fick med oss en hel del :) skönt nu är det bara lite klappar kvar :) 

Tv var också där haha va bara tvungen att gå för bi kamerorna en gång hihi kanske man e med på tv sen vem vet :P

käkade en korv med bröd gick och titta i affärerna utanför och sen åkte vi hem .. sjukt ont i fötterna och är skit trött så nu blir det sängen för min del och sen är det fan helg ! som jag har längtat :)

sov gott allesammans :)
natti natti :)


Henrik "henke" Larsson

kungarnas kung så enkelt är det, faktiskt lite sorgligt att han inte ska spela i HIF längre, men under tiden han har varit med så har han varit helt fantastisk .
glömmer aldrig den dagen jag och min kusin stod i en telefonkisok på bruksgatan och mormor kommer in springandes och skriket, henke larsson går framför oss skynda er och titta , och ut sprang vi lika fort alla tre haha :)
Autografen sitter på min tröja iallafall tack vare Josefin :)

 


efter en bra dag är det alltid..

skönt att komma hem :)
så enkelt är det, fick stressa som en ljude i morse för att inget blev som tänkt men skit i det, åkte iallafall till skolan och hade prov på hjärnan och sinnesorganen, och det gick faktiskt bra :) wiho .
blev godkänd och skönt känns det nu när man verkligen har pluggat så mkt.
gick bara till halv tolv idag och sen åkte jag hem, bytade om och sen blev jag upphämtad av josefin , åkte ut på Ikea för att fixa lite och sen vidare till mcdonalds , familia och en runda i stan :) fast det regna men men det dör man inte av ;P

blev mött av Hgs mormor och morfar i dörren så stod och pratade lite med de, sen nu sitter jag bara här för mig själv och tar det lugnt, skönt :)

i morrgon är det ingen skola och på fredag går vi bara från 10 till 12 :) gött :)

ha en bra kväll alla.


tjena hallå :)

gick hur bra som helst att köra mamma hem :) som vanligt . började leta efter alla mina grejer som jag fått som jag ska ha när jag flyttar, hade varit rätt bra att haft de snart. men hittade inte ens hälften, vetifan var de har tagit vägen =/ får leta riktigt rejält ute i gargaet och förrådet sen en annan dag .

idag käkade vi faktiskt middag uppe på ättekulla, va riktigt längesen jag åt där och lika gott som vanligt var det :) i morron blir det ut i till city gross och stor handla, fan ingen mat hemma knappt :P  sen blir det bara massa plugg resten utav dagen eftersom jag har prov på onsdag ju..

Börjar fundera lite faktiskt, det handlar ju om två personer varför är det då bara den ena som ska höra av sig ? och när man inte gör det så blir det bara massa snack, sådana personer behöver inte finnas i mitt liv . snacka bakom ryggen är det värsta man kan göra helt enkelt..
så därför så ska jag säga så här, folk som antar att jag inte har tid har verkligen väldigt fel. tid kan man alltid ta sig oavsett om det är 5 minuter eller 5 timmar . och bara för att mitt liv har förändrats till det bättre på den senaste tiden så ska det väl inte vara fel ? tycker att de som står en nära borde förstå det , för bara för att jag sitter i en annan bostad och det är saker som ska göras här så betyder inte det att jag har fullt upp hela tiden. Skolan däremot tar tid och så får det va tills det är klart för detta är något jag vill och då ska inte någon komma ivägen och förstöra det för mig. ni får tycka det låter egoistiskt men vadå ska jag sluta med något jag verkligen vill och har kämpat för så länge bara för att dt inte duger för någon annan ??
jag tycker iallafall att det inte alltid är upp till en person att lyfta telefonen , för jag tror att det är det man gör när man tappar kontakten med varandra, det blir upp till en person som sedan inte bryr sig på grund utav att det är lika mkt ansvar från bådas håll..
Ja jag vet inte riktigt längre, vet inte om jag vill skriva mer för snart blir det nog bara fel. är så mkt jag hade velat skriva men känns inte som det är riktigt rätt än !

frågan är nu bara om man är säker på de som verkligen står där i alla väder ?!

nu ska jag återgå till mitt tv tittande sen blir det en film innan sängdags.
ha en bra kväll.
Godnatt!

nu är det snart dags..

för att hämta mamma hemma hos mormor och köra henne hem till bjuv :)

skriver mer ikväll

hejsvejs :)

söndags kväll :)

satt uppe halva natten och gjorde klart ännu ett arbete, skönt att det är gjort faktiskt , åkte och hämta sarah inatt också och sen blev det sängen för min del, sov som en stock och nu när man ställt om klockan känns det som att tiden går så sakta men det gör ingenting en timmes mer helg haha :P

var hemma en sväng innan idag också och träffa mamma och jonny :) bruna som fan va de båda två , jag vill också på semester!
fick lite parfym och en beylis flaska , kan man ju behöva någon gång hehe :)

strac ska vi iväg och sola sen ut och gå en sväng och sen blir det en wallander film :)
skolan hela daegn i morgon och sen köra mamma hem :) nice :)

Ha de finfint..


Godkväll !

vaknade ganska tidigt idag och satte mig för att göra klart ett utav mina arbeten och det lyckades jag med, kanske något som ska läggas till men det kan man ju fixa innan jag skickar in det. sen kom Hg och Fredde hem och vi skulle ut på Familia, de hade ju så här att om man handlade för 500 kronor i en utav deras butiker så hade man en chans att vinna en shopping dag för 30 000 kr , hade inte varit helt fel det där alltså speciellt inte nu när det snart är jul.. men men vi handlade iallafall ingenting , haha ! måste spara pengar till lite annat helt enkelt.

blev en sväng till väla också skulle kolla om de hade någon billig boxningssäck och ja vi hittade en men efter allt man var tvungen att köpa till så blev det inte så billigt så sket i det och åkte hem igen, vi låg här alla 3 lite halv döda hehe , kändes som alla va lite sega :P

Idag va tanken att vi skulle göra någonting så vi började med att beställa hem pizza, va inte så gott som vanligt men det gick ner , sen satt vi här vid vårt kära farmville och fundera och fundera efter många om och men följde vi med Hans till Maxi och köpte lite gott, va faktiskt ganska skönt med en promenad fast det va lite kallt.
så vi satte oss iallafall inne hos dom ett tag, kolla tv och kela med lilla Rocky helt plötsligt va klockan halv 11 och vi gick in här igen så nu har jag precis duschat riktigt skönt var det och just nu sitter jag här ganska rastlös och väntar på att min farm ska växa haha ..

Nu har Mamma och Jonny kommit hem från semestern, de har ju varit i Cypern en vecka :) lyckos dom, så ska åka hem en sväng i morgon och säga hej och lite sådär :)

Ha en trevlig kväll :)


Godnatt!

sängen kallar rejält mycket på mig just nu, har varit en lång dag och det kommer en ny i morgon :)
sov gott , för det ska jag göra.

kiss


och då va det dags för fredags mys =)

Varför säger alla att jag ska skaffa ett akvarium ? :P

fredag idag riktigt skönt, har varit en seg eftermiddag i skolan , har iallafall fått reda på var vi ska ha vår praktik och jag ska då vara på ragnvalla precis som jag ville, nära till mormor och nära dit här ifrån bara ta cyklen om det inte är kallt och jävligt .
hade prov i förmiddags och det gick skit bra, fick 8,5 av 9 men det var bara en tenta på G nivå men jag fick G+ :) så nu är det bara en massa arbeten som ska in, kommer ha sjukt mkt att göra till på onsdag ska få in det här med närvsystemet i huvudet och det är inte det lättaste och jag antar att det var därför lektionen i eftermidaggs var så seg..

aja, ikväll blir det tacos och idol :) och bara en lugn hemma kväll . I morgon blir det en massa pluggande för min del och sedan en sväng till familia . däreter får vi se vad som dyker upp :)

söndagen är planerad att vi ska till saxtorp och kolla cross :)

får väl skriva lite i helgen om hur allt har blivit på söndag, innan dess får ni hålla utkik om där kommer något nytt.

ha det så bra allesammans

kiss


Farmville :)

hahah jag kan knappt tro att det är sant, jag har nog blivit beroende av Farmville som finns på facebook, både jag och hg har suttit här nu hela kvällen och hållt på och allting började med ett samtal från Hansson :P
förstår egentligen inte vad det roliga är med det där spelet men kan verkligen inte slita mig därifrån :)
ajja får väl hoppas det går bra för mig :P

blir sängen strax ska ju upp titigt i morgon :)
ha de fint :)

så va det tisdag .

tjena hallå :)

har precis kommit hem från sjukgymnasten, gick hur bra som helst för Hg idag haha men som jag skrattade såg lite roligt ut :P kanske dags för mig också att börja träna snart .. hmm :)

skrev ingenting här igår kan bero på att vi inte va hemma så speciellt mkt, kom hem från skolan vid 16 va mega trött men åkte iallafall till city gross och handlade det vi behövde och lite till , efter det blev det bara hem och byta om och sen ner på kina resturangen och käkade, va så jäkla gott helt klart bättre att sitta där nere och käka än att ta det med hem :)
sen blev det ett bad när vi väl kom hem och en Johan falk film som va så sjukt bra :) somnade gott där efter med en jävla huvud värk =/  men den verkar va borta idag  så hoppas den inte kommer tillbaka .

snart ska vi ut till Åstorp och se vad dom säger där mer skriver jag inte förrän jag vet helt hundra :P

upptaderar senare ha det så bra så länge hejhej :)


sängdax

har inte gjort ett skit idag, har verkligen inte orkat engagera mig så speciellt mkt. tog mig iallafall ner och solade och Hg följde med , skönt va ju det tråkigt och sticka dit själv .
gjorde lite middag innan också men åt inte värst mycket utav det =/
fick bli att jag tar med mig det till skolan i morn.
nu blir det sängen och jag hoppas på att jag somnar snabbt denna natten så man kan va utvilad i morgon börjar kl9 så behöver inte gå upp klockan 7 iallafall. :)

nu får det räcka för idag

natti natti


helt ok :)

lördagen blev hur bra som helst faktiskt, va ju hemma ett bra tag och snacka med mormor , åkte sedan hem igen med rocky och la mig o vila en stund eftersom jag inte mådde så himla bra, hjälpte dock inte haha :(

gick över till sarah och hans iallafall tanken va ju att jag och sarah skulle göra något men när klockan va halv 11 så sket vi i det haha , tiden gick så fort.. kolla catwomen MJAOuu =) och lite sånt gott .. spenderade sen halva kvällen utav att leta upp en massa filmer , gick inte allt för bra men emen :)

knallade iallafall hem vid halv 2 tiden något sånt där och gick och la mig, hade ju fått skit ont i min hals och huvud och hosta och fortfarande ont i min arm, va den där sprutan verkligen så bra ? Hmm :(

så det va faktiskt ganska skönt att bara ta det lugnt igår med..

vaknade nyss så får se vad som händer idag , något får det bli för pallar inte sitta här hela denna dagen med..

ha det gutt :)




Godmorgon


sitter här framför tvn och har precis ätit frukost ska snart börja göra ve mig lite gran, ska ju till Bjuv först lämna av Victor hemma , ( Sarahs syster son ) och sen till mormor en sväng med Rocky :) och sen ska jag leka med min lilla sarah haha :)
Vad som händer det lär vi märka :)

nej skriver kanske mer ikväll ha det bra så länge :)

en helt underbar kväll !

Ja denna kvällen blev helt underbar, va iväg innan och vaccinerade mig , gjorde ju inte alls ont fakitskt kändes inte något alls i princip men nu börjar jag få ont i armen, känns jätte tung men så är det väl dom första 2 dagarna sen går väl det över .
hoppas jag iallafall :)

åkte till maxi och handlade till kvällens middag och lite så där, och ALLA va ju där .. aldrig mer jag ska handla på en fredag haha

åkte iallafall hem sen , Hg skulle laga middag till mig ikväll, och det lyckades han med KANON bra :)
fick kokt potatis, hemma lagade köttbullar och gräddsås och till efter rätt blev det brylepudding , sjukt gott va det :)

efter det blev det ett långt bad med skumm och ljus :) Myss till max :)
nu är det Idol som gäller och sen tokyo drift om min arm inte ruttnat haha :P

ha en bra kväll ! hörs i morron :)

Kiss


fredag, wiho =)

Började morgonen med att köra och hämta sara i laröd och sen åkte vi till skolan , kom lagom till lunch så vi satte oss ner och käkade pannkakor som hon hade lagat till oss, gott va det haha :) vissa andra personer brukar äta hemma och sen komma till skolan men inte vi inte :P

hade ju prov sedan och det gick inte alls något bra för mig och verkade inte göra det för någon annan heller.. men men får ju göra om det i värsta fall.. så blev bara kort dag idag hade provet och sen slutade vi så jag har nyss kommit hem :) så nu ska man bara sitta här och vänta till klockan halv 6 eller ja lite innan kanske så jag är där i tid , får hoppas jag inte blir en gris nu haha :) Nöff :P
 

och varför vill min msn inte fungera ? :(
suck...

så här ser kvällen ut :)

sådär nu har man kört mormor till Bjuv och fått pluggat en hel del också, förstår lite bättre nu faktiskt ,skönt !
Fy sören vad kallt det är ute fryser ju nästan ihjäl brr och mina nya träningsbyxor va ju inte heller dom varmaste :S
snart dags och ta fram alla sina varma kläder igen, fick till och med skrapa ruterna på bilen i morse =/ suck det finns inget tråkigare ..

snart är det helg också riktigt skönt ska det bli, Lördagen ska jag spendera med Sarah iallafall under kvällen på dagen blir det till mormor en sväng med Rocky plutten :)

annars får vi väl se vad som händer :)

Nu är det iallafall snart dags för solning, måste få lite färg :) sen blir det plugg och tv :)

ha en trevlig kväll allesammans.


Vaccination

efter många fundreringar ska jag nu också ta vaccinet mot gris inflensan, ville först inte men efter jag hade pratat med en massa folk här och var så ångrade jag mig, hellre lite feber än att bli riktigt sjuk. så fick en tid i morron 17.30 , hoppas någon vill följa med mig haha :P mesig jag är men va fan..

har prov i morgon också, på hjärtat denna gången skit mkt och riktigt svårt tycker jag, får plugga enormt mkt nu och hoppas på att det funkar bra .

strax ska jag och hämta mormor och köra henne till Bjuv :)
solning ikväll med tänkte jag :)

Började morgonen med att gå upp tidigt skulle till sjukgymnasten och passade på att gå in om POLISEN ( :S ) också, skulle ju hämta min skyllt funderar fortfarande var på väggen jag ska hänga den ?! vad ska jag annars ha den till egentligen har ju redan köpt ny ju..



Hans och ROcky har också varit på besök, möös med min lilla vovsing haha :D Mmmm :)

nej nu ska jag ta och göra ve mig så jag kommer ivväg :)

Hörs senare . Ciao :)


Ledig idag =)

Idag va det ingen skola, skönt fakitskt fick sova lite längre iallafll :) gick upp och gjorde mig i ordning och sen åkte vi hem till mormor och fixa ett kuvert och sen stack vi ner i stan, har ju varit på jakt efter en väska nu hur länge som helst eftersom min bara hängde i snöre typ. men eftersom jag redan har hittat en väska för SKIT längesen som jag ångrar idag att jag inte köpte så kollade jag ju självklart bara efter en sån och dom jag hitta som va snygga kosta typ 2000 och det har jag inte lust att lägga på en väska som jag känner att det inte riktigt är den jag vill ha .. men men hittade iallafall ingen.. åkte ut på Familia också och där hitta jag en väska som får duga så länge iallafall :) Skönt att ha det fixat ! slipper man gå och undra när den man har ska släppa i handtagen och allt bara ska trilla ut.. jaja :)
stack hem till Hgs föräldrar och vänta på Fredde skulle komma, skulle ju med han ner när han skulle tatuera sig :)
fastnade dock på Telenor och Hg fick sig en ny telefon och det har jag också :D hans gamla hahha i några veckor sen ska jag också ha ny :P

aja efter allt fix och don i stan så åkte vi hem och lagade tacos skit gott :) och nu har vi precis solar , kallt som fasiken va där men jag hoppas det har hänt något iallafall :)
Nu blir det tv och sen sovdags, skolan i morgon :)

Natti Natti  :)

Helgen slut och ny vecka på gång!

fredagen åkte vi då hem till mammsen käkade lite och kolla Idol och lite sånt :) Myssigt va det faktiskt :) och skönt att sova i sin säng också och träffa min lilla kise :)

rocky följde då inte med hehe :P fick låna han på lördagen istälet :) så vi åkte från Bjuv och hem till Hgs föräldrar och fixa min bil så nu skramlar det inte längre och skylten är på och FAN om nån tar den :p och FAN om det är någons som heter HANS som skickar dumma sms till mig igen hahha :P ..

aja fixade iallafall bilen och sen åkte vi hem blev inte en lång runda , han precis börja städa lite grann och sen va det bara på på akuten så fort som möjligt efter ett samtal till sjukhusrådgivningen, Hgs knä hade svullnat upp för mycket och kändes helt skummt.
fick ringa Mormor så att hon kunde ta Rocky eftersom sarah och hans va på kalas och självklart kunde hon det , tur jag har henne som alltid ställer upp :) gick ändån ganska fort på akuten 2 och en halv timme ungefär och skit trevlig personal har dock aldrig varit med om det när jag varit på akuten förr då brukar det va att man får sitta och vänta 7659375 timmar :S men vi kom in direkt, dom tömmde knäet på en massa vätska och sen va det allt :) åkte och hämta rocky igen och köpte med oss lite mat :) åkte hem och satte oss och sen lämnade jag lilla voven och efter det blev det nästan sängen efter en film , as trött !

Och igår då hände inte för mkt städade och tvättade hela dagen .. suck .. det är ju sånt man måste bara om man inte vill bo i en svinstia.. NÖFF !!
:)

åkte och handlade lite igår kväll med på Lidel, otrevlig personal ! bara för dom skulle stänga fick man inte ens ta en chips påse .. fjant ..
solade efter det och Hg följde med haha :) skönt o ha sällskap :)
så det blir solning i morgon också wiho :)

Idag har man bara varit i skolan hela dagen, gick otroligt segt nu på eftermiddagen tyckte jag men man är ju ledig i morgon och då blir det lite plugg till provet på fredag ..
vad som händer mer idag det vetifan det lär vi märka, iväg och handla lite dricka till iallafall medans det är billigt..
skriver kanske lite mer ikväll :)

Puss hej !


Yees Fredag :)

Har precis kommit hem från mormor, hämtat lite post och suttit och pratat om allt möjligt. snart ska hon bo ute hos oss i Bjuv när mamma och Jonny åker till Cypern :) så måste åka ut och hålla henne sällskap någon dag då .

Och vet ni vad, dom har hittat dom Idioterna som snodde min reg skyllt :D fick hem anmälan i brevlådan igår :) hoppas det går illa för dom och jag ska nog se till så att de betalar min skylt haha..

Hade tenta i morse och jag tror att det gick bra, ska inte säga för mkt för jag vet inte riktigt hur det gick men det kändes rätt bra så nu är det bara att hoppas på det bästa .. va klar redan vid 10 tiden och sen började jag inte förrän halv 1 igen så åkte hem och käka och sen fick jag min dagliga ont i magen så somnade :( måste nog gå till en doktor och kolla upp det där snart kan ju inte vara så himla bra att få ont i magen varje dag =/ suck..

nu är det iallafall äntligen helg , riktigt skönt och ska inte plugga ett skit denna helgen :) för jag behöver vila ut :)
sova hemma hos mamma idag, längesen saknar min säng haha :P får väl se om Rocky också skulle följa med :) kan ju hoppas det iallafall.
 nu måste jag bara komma fram till något att göra i morgon, är rätt fest sugen men nej pengarna säger stopp speciellt efter den räkningen jag fick idag på bilen buhu :(

bode egentligen städa men jag pallar verkligen inte får bli en annan dag istället faktiskt. måste tvätta också snart inget o ha på mig men jag pallar inte det heller men får väl gå ut o boka en tid inann vi åker till bjuv helt enkelt, har inte så mkt att välja mellan ..

hörs väl i helgen..

Ciao!

 

Saknar dig snäckan ♥


Torsdag då ja.

åkte hem till mamma vid halv 11 i morse käkade lite frukost och sen va det dags för städning . Hg la sig framför tvn så länge medans jag sprang där fram och tillbaka.

efterdet va det raka vägen till sjukgymnasten som också gick skit bra faktiskt :)

sen har det bara varit massa plugg idag med =/ pust, skönt det snart är helg :)

hoppas på att mitt prov ska gå bra i morgon nu är bara frågan om jag ska ta bilen eller bussen ?  hmm får fundera lite över det hehe..

i morron ska vi hem till mamma och hålla henne sällskap eftersom Jonny är i norrköping blir lite mat och sånt gott :)

vad som mer händer i helgen det vet jag inte men jag lär väl uppdatera någon dag iallafall :)

har väl inte så mkt mer och skriva om just nu, blir lite tv nu innan det är dags att sova :)

ha det så bra


!

 


en bra dag :)

mitt hår blev skit bra faktiskt :) e riktigt nöjd :)
och provet som vi hade idag gick också bra, bara lite dumt att ma inte kan svara på frågor som man kan när det är någon annan som får frågan, muntligt är bra men kanske inte allt för bra :P ..
fick VG på ett arbete som skulle va inlämnat i söndags :) känns riktigt skönt faktiskt :)
som jag kämpa haha :)

aja va i skolan idag mellan halv 1 och halv 4 och efter det så åkte vi till PANG och köpte en massa godis skit gott :) skulle inte på Härliga hem också i hyllinge, kom innan för dörrarna och sen hörde vi bara en jäckla smäll en hel vägg med massa skåp och sånt rasa tur det inte va någon som stod under och personalen som stod där och fixa blev nog ganska chockade :S
sen efter det blev det hem och laga lite mat och nu har vi nyss badat , Myyyys :)
blir Tv och sen sängen strax :)
städning till mammsen i morgonförmiddag och sen sjukgymnasten med Hg och sen plugg och kalas :)

Ha en bra kväll :)


Massa plugg =/

känns som det är det ända jag gör hela tiden .. fan hinner knappt med något annat men antar man får ta de ..
sitter här med böckerna nu inför ett prov i morgon , och när man väl kommer hem från skolan i morgon så blir det att man öppnar böckerna igen för ytterligare ett prov på fredag.. pust =/

Va iallafall på sjukan i morse med Hg och nu har han ju äntligen blivit av med skenan på benet :) så får bara hoppas att allt går som det ska nu :)

blev frukost på Ikea, köttbullar MUMS :D haha..

ska snart ner och fixa mitt hår, skönt ska det bli har bara längtat efter det hur länge som helst nu :) så hoppas att det ska bli bra :)

nej nu blir det lite mer plugg och sen är det dags att göra ve sig ska ju va där nere klockan 4 :)

skriver kanske mer sen om jag hinner :)

Hejhej!

lite om helgen !

Fredag började med att man skulle ta bussen hem från skolan, och inte fan kom där någor 1a så fick stå där och frysa hur länge som helst och när bussen väl kom så va det ju stopp i halva stan eftersom det är väg arbete. men efter många om och men kom jag hem .

blev kina mat och Idol på kvällen en runda hos sarh och hans blev det med , sen va det sängdags för min del eftersom jag skulle jobba dagen efter.

lördagen började med att jag sov ut vilket va skit skönt, började på ett av mina arbeten lite smått och sedan bar det av till jobb, jobbade faktiskt med en helt ny person och det gick skit bra :) efter det blev det bara hem och byta om snabbt och sen ner till stan med Sarah och tog en cider på stinsen och sen åkte vi hem igen , riktigt skönt att man bara kan göra så utan att festa fast det är lördag liksom :) blev lite snack inne hos sarah också efter som Hg satt där med Hans :)

och söndagen spendera jag mest framför den här datan faktiskt, va ju tvungen att göra klart mina arbeten och det tog sin lilla tid innan det va gjort, hann iallafall ut på City gross och handlade en massa, nästa gång ska vi fan ta en vagn hahha blev lite tungt :P och fy sören vad det regna och blåste när vi kom dit , Blö :(

idag har jag inte gjort mer än att pluggat hemma hos mamma hela dagen typ :) skönt att komma hem också :)
nej nu får jag lämna detta för snart kommer dom två tomtarna med sin lilla vove och hälsar på :)

Puss Hejs :)


Fix och trix :)

Japp en sån dag har det varit idag.

vaknade först klockan 9 i morse och va skit pigg men tänkte nej fan jag ska sova tills klockan ringer så jag e riktigt ut vilad så jag lyckades somna om :)
vaknade igen halv 11 och sen va dagen igång, först blev det ner på The Phone House och hämta min mobil som har varit på lagning nu hur många gånger som helst så väntar bara några dagar till så lär det väl va samma fel som tidigare. Om det inte skulle bli s¨å får jag väl rita ett kors i taket :P

vidare eter det till jobb och lämna papper och skrev på min ledighetsansökan :) måste ju ha tjänstledigt nu när jag går i skolan :) skönt känns det att veta att man har jobbet kvar i vilket fall som helst liksom..

efter det bar det av till Center Syd skulle hitta mig en jacka, ni vet en sån mitt i mellan jacka, inte för tjock och inte för tunn.. gick runder och runder och kolla allt möjligt , lyckades hitta en tjock tröja iallafall efter många om och men , finns ju ingenting nästan till tjejer om det inte ska vara en luvtröja eller en tunn kofta för då finns det. och JA det blev en huvtröja men denna va snygg haha ..

Hg hittade hur mkt som helst tyckte jag :) även han köpte en mitt i mellan jacka , och jag hittade också en till slut. det finns bara ett fel med den, där är INGEN luva. men jag får väl hoppas det inte regnar allt för mkt när jag ska gå ut annars får jag väl använda ett paraply helt enkelt.

gick runder där ett antal timmar sen blev det hem till Bjuv och hämta tjockare skor, börjar bli riktigt kallt på kvällarna nu och på morronen dessutom , känns som det är minus grader ute just nu :(
brrr.... :S
och inte har dom satt på någon värme här inne heller =/
får väl hoppas det kommer igång snart !

fick åka hem till min mormor också och hämta en massa post, min skylt hade ju också kommit :) Skit bra !
hoppas dck inte det är någon som tar den här då kommer jag bli skit skit skit ARRRRRRGGG !!

blev bara en kort runda hos mormor , va ju där igår och hälsa på henne och va med henne och handlade och allt, Myys :) ska dit nu snart igen har jag bestämt mig för med lille Rocky :) så jag hoppas bara att sarah och hans går med på det också hehe, men det brukar inte vara några problem :)

sen va det bara hem och börja plugga har ju prov i morgon igen om huden denna gången tror jag kan det mesta känns som det iallafall så får bara hoppas att det går bra också.. hel dag har vi i morgon skit tråkigt på en fredag liksom =/ men det brukar gå rätt fort så får hoppas att det gör det.

Blir att man får ta med sig mat till skolan nu också börjar bli lite dyrt om man ska äta ute varje dag, så min lilla snutt har gjort sallad till mig medans jag plugga :) Me Like you :)

Aa shit känns som jag hade mycket att skriva om nu :) borde egentligen gå och lägga mig för jag är skit trött och måste ju va pigg i morgon också :)

så ja jag tror jag går och lägger mig, ska bara kolla vem som går vidare i Idol :)

Ha det nice, sov gott ! Ciao :)

RSS 2.0