Har man inte att göra så får man

Sängen är renbäddad, tvätten är igång och efter många om och men fick jag städat ugnen efter min incident igår, råka ju välta ut halva grytan med sås som hamna precis över allt i hela köket, har man inte o göra så får man.. Men nu är det iallafall rent.

Blir en lugn stund framför tvn nu och vila min kropp, jisses vad klen man är nu inte mkt man kan göra utan att det känns både här o där.

Äntligen titta solen fram, återstår o se ifall den stannar kvar !


Sista hjärtat är fyllt

Det sista hjärtat är nu i fyllt, bara 6 dagar kvar iiihhh :) pirrar i hela magen när jag tänker på det, nu är det spännande :)


Det där lilla

Tänk att en runda till affären kan vara så uppskattat, det gjorde hela min dag att bara få komma ut en liten sväng, det låter ju hemskt egentligen o visst tusan hade jag kunnat gå ut även på dagen men hur lockande är det liksom.
Nej jag är nöjd med det lilla helt enkelt och om jag nu sitter här hela dagen i morgon så gör det mig inte så mkt då denna lilla sväng gjorde denna dag :)

Nu ska denna Madame hoppa i säng och förhoppningsvis få några timmars sömn, godnatt !


Den bästa tiden

Åh vilket underbart väder och jag vill bara ut, nu längtar jag som bara den att någonting ska hända så bebis kommer ut så vi kan vara ute och njuta av vår vädret :)
Vi har den bästa tiden framför oss, jag och bebis som är hemma under både våren och sommaren och det kommer bli många härliga promenader, vi har ju inte heller långt till stranden eller till Råå så lär bli ett antal glassar där till sommaren om jag tror rätt.
Mjukglass är något jag varit så himla sugen på nu jätte länge men det blir aldrig den glassen man hade tänkt sig när det är dags att köpa den första :)

Har roat mig med att sortera papper och lite annat smått o gott här hemma, någon tryckte på lite extra så var tvungen att ta en paus men snart är jag nog igång igen, vilken energi lite sol kan ge en :)

Ha en underbar dag :)


Det blir inte alltid som man tänkt :)

Mina planer för denna dagen blev aldrig av istället har jag gjort något jag aldrig varit med om förr, legat på soffan hela dagen och halv sovit ;)
Jaja, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig men jag har iaf haft en lugn och skön dag.
Det jag hade tänkt mig får bli av en annan dag helt enkelt.

Väntar på att Andre ska komma hem så jag kan börja laga lite middag, kurrar gott i magen nu så han får gärna trilla in genom dörren snart :)

Vår trevliga vän solen har ju också letat sig fram, underbart!
Tror vi behöver skaffa oss lite persienner inne i vardagsrummet så man faktiskt kan sitta här inne sen när det blir lite varmare och solen tittar fram oftare, får väl ge oss ut på jakt efter det när bebis är ute :)

Onsdag i morgon redan, min dag med mamma brukar det vara men hon hade annat för sig så jag får allt roa mig själv helt enkelt, ibland blir det så och såklart så ska hon ju ha lite variation på sina lediga dagar och jag klarar mig, får väl se ifall morgondagen ser likadan ut som denna eller hur det nu blir :)

Ska allt ta och resa på mig och plocka undan lite, sällan man gör det men konstigt nog behövs det typ hela tiden!


Om man kanske skulle

Ligger fortfarande kvar i sängen, orkar inte riktigt gå upp än men snart är jag tvungen då jag blir mer och mer hungrig.
Ligger här och funderar på om jag skulle åka till väla, bara in på hm snabbt och sen hem igen, funderar även på om jag skulle åkt inom affären på vägen hem, det som drar mig är ifall något skulle hända när jag står där själv men samtidigt så kanske det bara är bra att jag tar mig ut en sväng.
Lite frukost och sen får jag allt se vad jag gör..
Godmorgon iallafall :)


Nio dagar


 Nio dagar  kvar till bf, det går inte en enda dag då jag inte tänker på det, jag längtar mer än någonsin nu och jag håller tummarna att vi slipper gå över tiden allt för många dagar iaf. De flesta i vår omgivning tror att det blir ett Februari barn vilket jag också har trott men eftersom jag inte känner så mkt så tror jag nog mer på att bebis kommer i Mars trotts allt. Ja, man kan sitta här och gissa hur mkt som helst & jag vet att det inte hjälper att försöka sätta igång förlossningen på egen hand, fast det är inget jag vill göra för så jobbigt är det minsann inte, bebis kommer när den kommer.
 
Jag kanske gnäller lite väl mkt vissa dagar då det mest är trist att inte kunna göra så mkt eftersom jag knappt orkar gå så långt och jag vet att jag gnäller när mensvärken och huggen mellan benen sätter igång då det inte är bekvämt för fem öre men jag vet ju vad jag har gett mig in på redan från dag ett och även om jag inte har vetat exakt hur saker och ting kommer kännas så har jag ändå vetat att det inte kommer bli en dans på rosor så egentligen fattar jag inte varför jag gnäller.
När jag väl ligger där på förlossningen och ska föda vårt barn tror jag att detta som jag har gnällt över kommer vara en bagatell jämfört med hur det kännas att föda barn & det kan ju vara bra att komma ihåg till nästa bebis, att det inte hjälper att gnälla för det kommer bli värre ;) haha
 
Vi längtar båda två efter att få träffa den personen som gömmer sig i magen, vi undrar om det är en pojke eller flicka, hur du kommer se ut och framför allt så hoppas vi att allting är bra med vår älskade bebis. 
Kom igen nu plutten så vi får träffa dig :)
 
 
 
 

Pikatten

Några timmars sömn blev det allt, tusan va skönt det var.
Hade hoppats på att jag skulle må bättre efter men så blev det inte riktigt, känns som jag håller på att bli sjuk vilket jag inte hoppas på, pikatten vad jobbigt med en förkylning nu, usch !

Hoppas på att morgondagen blir bättre & att mer sömn hjälper !


Inte på topp

Det är inte ofta som Andre vaknar före mig på helgerna längre men idag var man minsann uppe med tuppen så när jag klev upp stod det frallor på köksbordet, en god frukost är aldrig fel start på dagen.
Gjorde oss klara och åkte till Ängelholm för att hämta våra bilder och sen vidare till maxi för lite köp av diverse saker som behövdes.
När man väl har saker att göra så känner man sig inte på topp så typiskt men jag tog mig igenom det ändån, besvärligt o köra bil då armarna känns så korta plus att bebis nog tycket det blir lite trångt då den bökar runt för fulla muggar. Jag tror att detta var min sista runda i affären innan bebis kommer, jösses vad jobbigt det var och trycker på ordentligt neråt i mellan åt, är helt slut efter denna rundan så blir någon timme på soffan nu faktiskt även om jag är så less på det men just nu orkar jag inget annat och ögonen är himla tunga.

Hörs när vi hörs !


Deprimerande

Är så trött på att bara sitta här hemma och glo, är trött på soffan och ännu tröttare på tvn men vad ska man göra när man inte har ork till så mkt?!
Är sjukt uttråkad och just nu vill jag bara att bebis kommer ut så jag också kan göra saker igen.
Känns så jäkla ensamt vissa dagar & när telefonen ringer så är det höjdpunkten på dagen då man äntligen har någon att prata med..
Snacka om deprimerande..


Lördag :)

Det blev inte en lugn hemma kväll igår, lugnt blev det men hemma hos Martin & Sarah istället, andre var ute i verkstan med Martin och jag blev underhållen av Sarah och kimbo, världens underbaraste lilla grabb :)

Var trött som tusan när vi kom hem så var bara att borsta tänderna och hoppa i säng och har sovit som en stock hela natten lång.

Idag har vi inte så mycket planerat mer än att fixa lite smått här hemma bara och ikväll ska vi på middag hos svärföräldrarna :) alltid lika skönt när man slipper laga mat själv.
Ska ta och hitta något ätbart till mig, ha en bra lördag!


Bra fredag

Tvättat och städat och haft Sarah på besök, en bra fredag med andra ord :)
Nyss fixat ihop brylepudding till efterrätt ikväll, super gott :)
Blir en lugn och skön fredag här hemma iallafall för min del :)

Nu oth innan middagen ska på börjas!


Vecka 39

Wiho tvättmaskinen fungerar utmärkt så jäkla skönt :)
Lilla hungern är igång igen så ska snart få i mig en ägg macka och sen sätta mig framför tvn.
Jag hoppas att jag kan sova i natt det hade varit såå skönt eller ja, somna är inga problem men när jag väl vaknar så kan jag verkligen inte somna om tror jag låg i tre timmar i natt och ingenting hände, vill ju inte gå upp heller o sitta här mitt i natten det räcker jag gör det under dagen.

Går in i vecka 39 idag, 13 dagar kvar nu, känns som det går skit segt just nu och mina kläder passar snart inte mer iallafall inte mina tröjor, även om de passar så åker dom upp över magen stup i kvarten så när man minst anar det går man runt med magtröja haha.. Tur man är hemma iaf och ingen bryr sig :)

Som sagt hade det inte gjort något om de kom igång snart, nu har vi klarat dr två dagar som vi skulle, Andres födelsedag och mormors födelsedag som faktiskt är idag så nu kan bebben få sin egna dag att fylla år på. Har ett besök inbokat innan bf, tror nog jag hinner gå dit då innan något sättet fart men o andra sidan man vet ju aldrig vad som kan hända!

Vi väntar och längtar iallafall :)


Underbart

Vilket underbart väder, sitter i skrivande stund på balkongen mitt i solen och har det riktigt skönt :)

När vi flytta till förra lägenheten så saknade jag vår uteplats något enormt, kände mig så jäkla instängd i en lägenhet på tredje våningen efter att alltid bott i hus och sen lägenhet på markplan men jag vande mig vid det efter ett tag och nu när vi bor här är balkongen ännu bättre så även om jag saknar gräsmatta och friheten till att bara kunna gå ut och sätta mig i trädgården så har jag det rätt bra nu med.

Låt det nu förbli sånt här fint väder ett tag fram över och inte bara massa snö, slask och is!

Det hade varit ännu mer underbart om Lill korven ville komma ut snart så man kan vara ute och promenera lite men det får nog vänta ett tag med det så som det känns just nu.

Ska fortsätta njuta i solen, ha en underbar dag :)


Mysig dag

Kom hem till mamma som bjöd på lunch, lite räkor, lite rostbiff en massa sallad och bröd, åt så jag knappt kunde röra mig så slängde mig på soffan framför tvn med katten sidan om mig och det tog inte lång tid tills mamma också hade sjunkit ner i soffan :) en mysig dag helt enkelt.

Tvättmaskinen är hämtad och står fint i badrummet, i morgon ska den testas den lukta ju inte hallon när man öppna den så får prov köra den någon gång innan tvätten åker i den. Är nöjd med den än så länge iaf :)

Blev en rätt sent innan vi var hemma och jag är så fruktansvärt trött nu så hade kunnat somna vilken sekund som helst så därför ska jag allt krypa ner under täcket och i morgon ska jag sova tills jag vaknar, hoppas bara det funkar också brukar ju inte göra det när man vill sova ut.

Våra bilder är nu klara för att hämtas hos fotografen, wiho :):) lovar att lägga upp någon till när vi fått dom :)

Natti natti !


Ni anar inte :)

Reste mig ur sängen och bosatte mig i soffan, har verkligen inte vaknat till liv än och känner mig segare än segast men snart så har jag inget val mer än att resa mig härifrån och åka ut till mamma, är ju hennes lediga dag och som jag sagt innan jag älskar hennes lediga dag såhär mitt i veckan så vi kan umgås lite :)

Ser ut att bli fint väder också, solen är iaf framme just nu hur skönt som helst, är så trött på minusgrader, snö och slask nu vill jag ha vår och lite plusgrader så man slipper frysa ihjäl varje gång man går utanför dörren.

Vår tvättmaskin har också kommit så den ska hämtas ikväll :) hoppas bara den får plats så som vi har tänkt oss och mätt o haft oss.
Ni anar inte hur skönt det kommer va att slippa springa ner o tvätta varje vecka nu kan jag ta det när jag vill :)

Lär bli en bra onsdag :)


Suck !!!

Jag tror jag blir knäpp snart på det här med försäkringskassan, är helt med på att jag kan ansöka om föräldrarpenning redan nu men det var ju inte bara två klick och sen klart, nej just det, de är försäkringskassan vi pratar om..
Perioder ska skrivas in o hur länge är en period?!
Månad till månad eller ska man ansöka om längre?!

Beloppet pengar som kom upp när jag tryckt i det jag skulle stämmer ju inte alls ihop med det som står att jag ska få varje månad, är det inte samma belopp varje månad?

Tryckte på avbryt och skiter i det för denna gången innan datan åker i golvet och min huvudvärk blir värre.
Fattar inte varför det ska va så krångligt eller så är det bara jag som tycker så!


Trevlig överraskning :)

Då vart man hemma igen efter besöket hos barnmorskan som gick jätte bra som vanligt hihi :)
Kan till och med sluta med mina järntabletter om ett par dagar då mitt värde var bättre än någonsin och det känns :)
Skrev ihop lite inför förlossningen om hur jag ville ha det och vad jag förväntade mig och mitt svar var att jag tar det lite som det kommer. Det är ju inte det lättaste att veta när man inte varit med om det här tidigare så det blir nog bra hur det än går, och som jag sagt att när vi väl har kommit dit så får man ju lita på personalen helt enkelt :)

Fick mig en trevlig överraskning i morse när jag klickade mig in på Facebook, fotografen vi var hos hade lagt upp en bild på oss.
Jag är så sjukt nöjd med bilderna därifrån så jag bara längtar tills de kommer hem & jag längtar tills det är dags för nästa fotografering av Lill korven :)

Och tack alla ni för era söta komplimanger, blir så glad :):)

Fotograflottajohansson.se


Ett nytt besök :)

Dagen börjar gå mot sitt slut eller ja det är ju några timmar kvar men de brukar gå snabbt tycker jag.

I morgon är det dags för mig att gå upp i tid för ett besök hos barnmorskan, ska bli kul, som alltid. Få lyssna på bebbens hjärta o mäta magen, får jag allt se hur mkt den har växt sen förra gången :)

Kan inte sluta tänka på förlossningen och speciellt när den sätter igång och hur det kommer gå till.
Kan inte hjälpa att jag går här varje dag och bara väntar och jag som trott att den lille lär komma tidigare men jag är inte alls så säker på det längre.
Om nu vattnet skulle gå, vilket det inte alltid gör hemma men iaf ska man ringa förlossningen direkt eller vänta på värkar ??
Och om det skulle vara fullt på förlossningen vad gör jag då?! Åker någon annanstans, det vill inte jag.
Ja det är nog tur jag har ett besök inbokat i morgon så jag kan ställa mina frågor till min bm också :)


Inte varje dag

Inte varje dag som jag går upp klockan sex för att äta frukost, halv sov nät Andres klocka ringde o sen klev jag upp för jag var så jäkla hungrig så låg bara o tänkte på mat så upp och käka frukost, sa hejdå till honom och sen kröp jag ner under täcket några timmar till :) underbart när man kan göra så.

En lugn o skön dag på soffan och göra absolut ingenting :)


Då var det över för denna gång

Kalaset är över för denna gång, en massa kakor blev över så lite följer med andre till jobb i morgon och resten får vi äta upp här hemma så gott det går iaf :)
När folket hade gått så ställde jag mig o gjorde smörgåstårta till oss två, svin gott och det bästa är ju att där är kvar till i morgon, är nästan godare när det stått till sig lite.

Är helt slut i kroppen, känns att man varit igång hela dagen så blir en film innan det är dags att sova, ska bli underbart.

Laddar vi inför en ny vecka, ska där kanske bli en bebis också ?! :)


Födelsedag :)

Grattis till min fina älskling på hans födelsedag ! :)


Lördag

Har varit en lugn och skön lördag med besök hos våra föräldrar och sen bara städat inför kalaset i morgon, fick även besök av sara och Richard en stund ;)

Ska ta på oss och köra ner i stan för att titta på alla ljus över allt, är nog riktigt fint nu när det är kväll :) dock kör vi nog bara igenom då gå igenom allt inte riktigt funkar för min del.

Ska bli kul o se det iallafall, sen laddar vi inför morgon dagen och kalas för min älskade sambo som blir ett år äldre :)


Slut i rutan

Puh, är helt slut efter denna dagen.
Hade lätt kunnat somna till efter jag va klar med bakningen men gjorde allt jag kunde för att va vaken i hopp om att sova hela natten.

Efter vi käkat middag åkte vi till city gross och handla en massa, lugnt och skönt o va där på kvällen o slippa en himla massa folk men det känns verkligen i hela kroppen nu att jag varit igång så mkt så ska bli underbart att få ställa sig i en dusch och mysa ner sig i soffan!

I morgon händer inte mycket för vår del mer än att det ska städas här hemma och lite sånt så det lät förhoppningsvis bli en lugn lördag :)

Ha en bra fredag kväll gott folk !


Skönt o va igång :)

Jippie i natt fick jag minsann sova :) men självklart när jag skulle upp tidigt var jag svin trött o sängen extra skön men det är bara att gilla läget och ta den är sömnen som det blir.

Har bakat sen jag klev upp, ska ju ha kalas för Andre på söndag så måste ju bjuda på något och visst är det godare med hemma bakat än sånt man köpet färdigt i affären?
Har ingen aning om det blev bra eller ej men det ser ut som det blev bra iallafall så får vi hoppas att folket också tycker det på söndag. Får räcka med kakor o kaffe denna gång då jag inte har ork att stå o fixa massa mat o grejer.

Ska bli skönt att bara få sätta sig ner en stund nu innan det ska stekas kyckling, känns bra att vara igång även om jag behöver mina pauser :)

Härligt med fredag och helg så jag får litta sällskap här hemma :)


Alla hjärtans dag 

Alla hjärtans dag, en dag då man ska visa varandra extra mycket kärlek. Jag kan dock tycka att man borde göra det varje dag och jag hade blivit jätte glad om jag hade fått blommor eller presenter en dag då jag inte hade en aning om att jag skulle få något.
När det är alla hjärtans dag går man ju nästan bara o väntar på att gubben ska komma hem med blommor ju.
Vissa ger varandra mycket mer än så men jag tycker allt att det räcker som sagt roligare om det är en helt annan dag eller när man fyller år :)

Tror det var första alla hjärtans dag som jag o andre hade tillsammans, stod o laga värsta middgen med efterrätt och hela alltet plus presenter och grejer men det var första året haha :) då tyckte jag denna dagen var super rolig för jag äntligen hade någon att dela den med.

Blir även efterrätt denna gången , äppelpaj som just nu står i ugnen och luktar så sjukt gott och sen vaniljsås på det mums :) för vår del blir det alltid vaniljsås med paj och inte tvärt om, det är ju så gott :)

Vi sa till varandra att vi inte skulle handla något men jag fick ändå med mig blommor hem svårt att låta bli liksom :)


Ett halvt hjärta kvar :)

Nu är det bara ett halvt hjärta kvar och 20 dagar tills bf :) hihi.
Magen den växer på som bara den & ja jag vet ju att magen har varit stor innan eftersom den brukar vara det när man är höggravid :p men när jag tittar på denna bilden o på mig själv i spegeln så tycker jag den är gigantisk :) snart, snart, snart :):)


Vad ska man säga

Dessa nätter alltså vad ska man säga LÅT MIG SOVA, TACK!
Känt mig kissnödig hela tiden vilket har gjort att jag vaknat alldeles för många gånger, första gången var klockan bara kvart över ett och jag hoppades på att den skulle vara mer somna väl om lagom tills det var dags att gå upp igen.. Frustrerande när man bara vill sova!

Jag hade en plan i natt om att jag skulle gå upp tidigt så jag kanske sov bättre denna natten men min plan gick inte så bra så det får bli vad det blir.

Ska ta på mig och åka till affären, ibland önskar jag att här fanns en liten Ica butik så man slapp gå in på de stora ställena som Coop, maxi eller citygross bara för att ha en liten sak men man kan ju inte få allt man vill ha ;)


Fotografering

Bilderna från fotograferingen var riktigt fina och det var som jag hade tänkt, svårt att välja men vi lyckades ändå rätt bra tyckte jag :) så 5 digitala bilder o två utskrivna blir perfekt såklart att där var någon mer som jag ville ha men dom finns ju kvar hos henne ifall vi vill köpa till någon extra senare så nu får vi bara vänta en vecka ungefär innan bilderna kommer hem :)
En nyföddfotografering ingick i detta så ska bli super skoj när vi ska dit igen och det är bebbens tur att få hamna på bild :)

Mitt älskade Greys anatomy börjar idag, wiho :) hoppas bara att man får se ett avsnitt varje vecka nu och inte som förra säsongen där man fick vänta två veckor mellan varje då hinner iallafall jag tröttna, håller tummarna.

Hörs i morn gott folk :)


En unge i minuten

Sitter här och tittar på en unge i minuten kanske inte det bästa haha, blir ju lite rädd men samtidigt så sitter jag här och gråter av lycka för deras skull :) helt fantastiskt och att det faktiskt kan gå så snabbt att barnmorskorna inte ena hinner med. Längtar tills det är min tur och jag hoppas verkligen att allting ska gå bra :)


Vilken natt !

Vilken natt, känns som jag varit mer vaken än sovit drömt såna sjuka saker och vaknat helt genom svett och knappt kunnat somna om.
Det var nog ingen bra ide att somna på soffan igår även om det var jäkligt skönt, vill gärna ha natten till det den är till för.

Ikväll ska vi få se hur våra gravidfoton ser ut ska bli riktigt roligt :) innan vi gjorde fotograferingen bestämde vi oss för att 5 bilder räcker men tror det kommer bli skit svårt att välja ut för dom vi fick se på kameran var ju riktigt bra, kanske det blir 10 ändå vi får se :)


Barnförsäkringar

Sitter här och kollar runt på barnförsäkringar, herregud vilken djungel.. Hur vet man egentligen vad som är bäst??
Tycker ju att det hade varit smidigast och haft alla försäkringar på samma ställe men sen vill jag inte betala en förmögenhet heller.. Svårt det här.. Vad har ni andra valt till era barn?
Ska man kanske ringa runt till försäkringsbolagen och höra med dom?

Sen är det det här med gratis gravidförsäkring som jag fortfarande inte har tecknat och jag borde kanske göra det snart, har iaf bestämt mig för att det blir en gratis men samma sak här, vad ska man välja för bolag??
Och frågan är om man måste binda sig till det bolaget även sen när barnet är fött, har lite svårt att tro på det här med gratis kanske därför jag tvekat så länge nu.

Jisses får nog bli lite telefonsamtal någon dag snart, kul !


Sömn :)

Jag lyckades få tiden att gå idag, genom sömn. Inte det roligaste men himla skönt :) slockna några timmar och vakna lagom till oth sen var det tid att laga middag, blev ingen höjdar mat idag inte men så får det bli ibland.

Kom ut en liten sväng idag iallafall, bort till maxi och Apoteket för att handla till mormor, suveränt bra att Apoteket finna inne på maxi så man kan ta allt på en och samma gång :)

Två mini semlor har även åkt ner i magen, gott gott :)
Fick precis besök så ska va lite social istället för att skriva här!


Tradig dag

Idag är det verkligen en seg dag, har inte ork till att göra så mycket men ändå känner jag mig enormt rastlös. Soffan är verkligen min bästa vän om dagarna och därefter kommer tvn, vad skulle jag gjort om jag inte hade tvn, suttit och tittat in i väggen kanske.. Nej usch vissa dagar suger det att bara va hemma, jag saknar mitt jobb det hade varit kul o gå dit o jobba en dag bara för att se hur mkt man hade orkat, tror jag hade kommit över gatan sen hade jag varit trött haha ..

Jag vet att jag bör vila så mkt som möjligt nu sista tiden men ibland blir man bara så trött på det!

En liten katt som sällskap hade gjort stor skillnad men det går ju inte när det är så många i vår omgivning som är allergiska :(

Jag får helt enkelt tänka som så att alla dagar faktiskt inte är som denna!


Efterlyser

Jag efterlyser min matlust.
Äter för att jag måste inte för att jag är hungrig, tre mackor på hela dagen och sen middag vid fem det är inte likt mig men känner verkligen inget sug, kanske fler som hade det såhär i slutet av graviditeten?
Törstig däremot och vatten är Nästan det som är godast just nu och bra är ju det.

Sitter och tittar på Ullared just nu, vilka människor det finns haha men jag måste nog säga att jag blev lite sugen på att åka dit, har ingen aning om vad jag skulle handlat men hade säkert inte varit några problem när jag väl var där men det lär dröja ett bra tag innan det blir någon tripp dit.

Det lär bli en tidig kväll för denna trötta madam!


Bilder på bebben

Tack till lill bebben för att jag fick sova ända till klockan sex i morse innan det var dags för kissebesök, somna om gott sen när jag hade puttat klart på min älskling så han kom upp till jobb. Vi är lika morgontrötta båda två så ska bli intressant sen hur det kommer gå kan ju bara hoppas att bebben tycker om sovmorgon :)

Är i full gång och tvättar, fy Sören det var jobbigare denna gången än förra, kan inte påstå att det går snabbt upp för trapporna.
Allt är lite jobbigare för varje dag som går och jag längtar efter att vår plutt ska komma till världen så jag kan röra mig normalt igen men en vecka till får den gärna vara inne och helst till det datum som vi är beräknade till.

Satt även och tänkte på det här med att lägga upp bilder på barnet på Facebook, instagram o här på bloggen, man vet ju inte vilka det är som läser här och vilka som kan se bilderna på de andra ställena, man vet ju inte om de används till sjuka saker så jag vet faktiskt inte riktigt hur jag tänker och tycker om det, jag vet att det kommer att komma upp bilder det är liksom lite svårt att låta bli men några bilder på bebben i blöja eller naken det lär jag inte lägga upp iaf!


Jippie :)

Mitt i frukosten ringde mormor, förkyld som attans och behövde ha hem lite saker så det var bara in och säga till Andre att jag skulle iväg samtidigt som jag kom på att jag har ju ingen bil så han fick snällt kliva upp och köra mig vilket egentligen bara va bra för vi fick en massa gjort.

Tvättmaskinen är nu beställd och lär komma om ett par dagar, jippie :) tänk man kan bli så glad över en tvättmaskin, inte klokt :) olja och oljefilter är även köpt till bilen så nu ska det bara bli bytt också, en städning hade den behövts men vettifan om vi tar det idag vi får se :)

Känns skönt att få en massa gjort den här söndgen iallafall !

Nu ska jag lämna detta garage och gå in och värma mig, ha en bra dag!


Fart och fläkt :)

Idag ringde klockan redan 8, trött som en gnu och sängen var verkligen jätte skön men det var bara upp och göra sig klar och sen köra ut till Ängelholm för gravid fotografering, så himla skoj :) även om man kände sig lite obekväm i början eftersom man inte gjort något sånt tidigare men som sagt skit roligt var det och vi lär lätt göra om det :) bilderna får vi nästa vecka så ska bli spännande o se hur de blev.

Åkte förbi Sarah & Martin på vägen hem och sen blev det en sväng till Andres föräldrar för o se hur det gick för min bil, tur man har en snäll svärfar som meckar bil till mig :) i morgon blir det städ och oljebyte på den så den mår bra :)

Kom hem och slängde oss på soffan, helt slut så vi båda somnade gott i någon timme innan det var dags att åka ut till mina föräldrar för att äta fondue, sjukt längesen jag åt det men det var riktigt gott även om det tar sin lilla tid innan man får mat i magen men kul att man faktiskt sitter ner väldigt länge tillsammans och äter och pratar, blev chokladpudding till efterrätt så ni kan tro jag är mätt nu, puh!

Äntligen fick jag min gottepåse också så även om jag är mätt så lär det nog slinka ner några bitar ikväll.
I morgon blir det till att sova så länge man kan, ingen tidig morgon där inte och det ska bli underbart.

Får väl leta fram någon film eller iallafall något bra att titta på tvn och bara ha det gött på soffan :)


Iväg på roligheter :)

Det blev en dag då energin faktiskt fanns där, städat lite här hemma, fixat mina naglar och bara haft en bra dag helt enkelt.
Sammandragningarna har följt med mig hela dagen, inget som har varit jobbigt eller gjort jätte ont vilket jag är tacksam för så jag faktiskt kunde göra det jag gjort idag.

Synda och åt McDonalds till middag, gott men middagarna lockar inte riktigt längre, blir mätt jätte snabbt vilket är lite trist när man bara vill äta mer för att det är gott, konstigt hur det kan förändras från vecka till vecka.

Blir en tidig kväll då vi ska upp tidigt i morgon och iväg till Ängelholm för lite roligheter och på kvällen blir det hem till mamma & Jonny på middag, fondue faktiskt, har inte ätiti det på evigheter så frågan är om det är gott men det återstår o se :)

Sitter just nu och tittar på Andre när han gör situps haha går sådär men jag önskar att jag också kunde vara med :) han såg en ruta iallafall så det lönar visst sig, jag gissa på att det var den i mitten han såg!

Nä nu ska jag lägga bort telefonen och hålla lite fredag :)


Kan man ge sitt barn ett namn som någon annan redan har valt till sitt??

Tack för alla svar på min fråga igår det uppskattas :) och jag tror vi har bestämt oss om att bebis får åka i baksätet till att börja med och skulle det sen inte fungera så får vi flytta fram den lilla helt enkelt.

Det här med namn på bebisen är himla svårt med tanke på att vi inte vet vad det är för kön och vi vet inte heller hur den lilla ser ut, man kan ju komma överens om ett namn som kanske inte alls passar till den personen som föds. Vi har några alternativ som vi diskuterat men inget som vi vill gå ut med eftersom det fortfarande bara är lite löst vi pratat om det men sen tänker jag som så här, folk i ens omgivning får barn titt som tätt och döper sina barn efter vad dom tycker är fint, såklart! Men om vi har ett namn som vi tycker är jätte fint ska vi inte kunna döpa vårt barn till det för att någon annan redan har det namnet på sitt barn?

För frågan som jag har är ju ifall den personen hade tagit illa upp för att man råkar tycka att samma namn är fint och tycker att det passar på ens barn, jag vet inte vad som är rätt eller fel här och jag hade hoppats på lite hjälp av er även idag me vad ni tycker ???

Självklart hade jag inte gett mitt barn samma namn som bästa kompisen har gett sitt för det kan jag tycka känns lite konstigt men ni förstår säkert vad jag menar :)


Tänka en gång extra

Vi åkte ut för att kolla tvättmaskin och ja, vi har nog hittat den vi vill ha och som får bra plats inne i badrummet. Vi har väl inte bestämt oss till hundra procent utan får tänka en gång extra innan vi köper något, känns bra att vi är likadana när det gäller sådana saker så vi får väl se om det blir något köp i nästa vecka i så fall.

Veckorna går snabbt som attans nu tycker jag men som jag sa till mamma igår att hade det inte varit för hennes lediga dag där mitt i veckan så hade jag nog tyckt det var lite drygt, älskar att ha den dagen med mamma även om vi inte gör något och faktiskt så brukar jag planera onsdagarna med henne just för att man inte ses så jätte ofta som man gjorde när jag bodde hemma .
Iallafall så är det himla härligt att det redan är fredag i morgon och helgen är kommen och jag får umgås med min andra hälft hela helgen :)

I morgon har jag lite planer på vad jag ska göra under dagen, inget ansträngande direkt utan bara saker här hemma, de små sakerna är de bästa för något måste jag ha att göra vissa dagar iallafall sen får vi väl se ifall orken finns där i morgon det hänger väl på hur bra jag kan sova i natt.

Alltså blir det sängen väldigt snart och jag lär slockna som en stock som vanligt :) godnatt!


Var sitter era pluttisar när dom åker bil?

Denna dagen har jag inte gjort ett skit mer än legat framför tvn vilket är riktigt skönt på ett sätt men samtidigt väldigt tråkigt.
Tröttheten hänger kvar sen igår, illamåendet kommer o går men jag tar mig igenom det så ska absolut inte klaga.
Ser fram emot helgen speciellt lördag då vi ska iväg på något riktigt roligt men mer än så berättar jag inte än hihi :)
Min bil ska även få sig en liten service i helgen och den ska bli städad också hade jag tänkt mig, tyvärr så kan jag nog inte göra det själv men det är tur jag har Andre som hjälper mig, vill ha bilen ren o säker innan bebis ska få åka bmwracern :) haha. Den stora frågan är ifall jag ska lämna in bilen så dom kan koppla bort krockkuddarna på passagerar sidan eller om plutten får åka i baksätet.
Vet inte riktigt vilket som hade blivit bäst och lättast men kanske får vi sätta in bilbarnstolen i baksätet o se ifall det går bra att ha det så.
Var sitter era guldklimpar när dom åker bil???


Exakt en månad kvar

Jag är så duktigt trött på den här snön nu, minusgraderna kan också försvinna så vi kan få lite vår snart men det lär väl dröja ett tag till.

Åkte ut till mamma i morse och vidare ut till väla, media markt och Elgiganten, hittade vad vi skulle vilket var rätt skönt, har man presenterna klara och slipper tänka på det.
Stod och tittade på en tvättmaskin, den får plats i badrummet även när skötbordet ska in visst att det bli lite mkt saker där inne men ingenting som kommer va ivägen iallafall, inte vad jag tror. Samtidigt så känns det lite onödigt när vi faktiskt har bra maskiner i källaren och det är lätt att då tider, får nog tänka över det en gång till och ta ett snack med mannen i huset också.

Har röjt upp lite, spikat upp två tavlor och nu lite vila innan det blir pannkakor mums det är nog det godaste som finns :)

6 februari idag, alltså exakt en månad kvar till bf, stos o skrev i lite saker igår i kalendern och blev svin nervös när jag såg att dagarna blir mindre och mindre, tänk att snart är vår bebis här, ofattbart men helt underbart och jag tror att det lär ta sin lilla tid innan man faktiskt förstår att den lilla plutten är vår :) hihi.

Ha en bra eftermiddag :)


Besöket hos barnmorskan

Jag hade hoppats på att jag skulle sova bra i natt då jag skulle upp tidigt, vakna vid tre upp och kissa och på vägen från toaletten fick jag för mig att någon titta på mig så jag blev ju klar vaken bara på den lilla rundan så hade sjukt svårt att somna om vilket resulterade i att jag knappt fick upp ögonen när klockan väl ringde.

Väl uppe och ve gjord körde jag o hämta upp mamma på sjukhuset och sen åkte vi till barnmorskan, vilket gick jätte bra som vanligt. Alla provet var bra och även hjärtljudet var som det skulle och bebis ligger numera fixerad, wiho :)
Vilket även kunde vara orsaken till att jag hade haft så ont också men inget som är säkert men känns iallafall skönt att fått svar på allt.

Blev en stund hemma hos mamma och precis som jag hade hoppats på så fick jag med mig ett nytt bröd hem :) ska bli gott till frukost i morgon då jag och mamma ska ut och handla presenter både till mormor och till Andre, gäller att passa på när jag har sällskap då jag numera inte känner att jag vill gå i affärer själv man vet ju aldrig liksom :) känns tryggt att ha någon sidan om sig.

Det där med att bebis är fixerad kände jag nästan på mig för när jag gick upp i morse och titta mig i spegeln så tyckte jag direkt det såg ut att magen sjunkit lite och jag hade rätt ju, hihi :)

Eftermiddagen spenderas på soffan innan kvällen sätter fart :)


Vaggande anka

Har du lagt undan skridskorna så kan du plocka fram dom igen!
Var inne och handla i 30 minuter och kommer ut o det är glas halt på hela parkeringen och jag som redan går som en vaggande anka fick ju gå ännu mer som en vaggande anka för att inte trilla, hoppas det här skitet är borta till i morgon då jag ska ut på vägarna.

Andre åkte ut till Martin, hoppas han kommer hem hel också och jag ska slänga mig i ett bad och bara koppla av.

I morgon är ett nytt besök hos barnmorskan, ska bli kul faktiskt och jag har ju lite saker o ta upp med henne så ser fram emot det :) mamma ska jag hämta upp antingen innan eller efter jag ska dit och när jag väl är klar så åker vi hem till henne, fick en bild på nybakat bröd igår så förhoppningsvis får jag en limpa med mig hem. :)
Annars blir morgon dagen bara lugn den också som de flesta dagarna numera är & jag klagar inte även om vissa dagar är roligare än andra men så är det väl alltid?!


Fixar dag :)

Tvätt står på schemat idag och samtidigt passar jag på att fixa lite här hemma, några nallar har fått sig en tvätt, mina kläder har fått flytta lite på sig i klädkammaren för att de nya barn kläderna i storlekarna större än 50/56 ska få plats i byrån. Jag borde gå igenom alla mina kläder igen och kasta det jag inte vill ha men det får bli sen när jag kan få på mig dom igen. Det stora problemet just nu är var jag ska lägga alla mina skor, just nu ligger dom slängda i ett hörn i klädkammaren där jag knappt når dom plus att jag inte ens ser vilka skor där är så en annan plats hade varit toppen men jag vet inte var, lite mer garderober hade inte skadat idenna lägenhet eller så har jag bara för mkt saker, jag tror på det första :)

Ner i tvättstugan igen sen får det allt slinka ner något i magen!


Den ena dagen är inte den andra lik

Denna söndag har verkligen varit dö trist, inte haft ett skit att göra samtidigt som min ork inte riktigt har funnits där så efter att spenderat någon timme på soffan så tog vi iallafall på oss och körde hem till fredde och Linda, blev lite mat där och nu har vi kommit hem igen.
Mina ögon orkar knappt vara öppna, jag hatar dessa dagar då jag bara är trött så jag hoppas verkligen att det är bättre i morgon.

Jag älskar min mage, min fina gravidmage och jag kommer sakna den så mycket men jag kommer inte sakna att knappt kunna böja sig, vända sig i sängen, kunna gå och göra det jag brukar det är jag ganska less på nu även om det inte varit så jätte länge och framför allt så saknar jag min kropp som den var innan, kunna ha på sig vanliga kläder och framför allt köpa nya kläder som är snygga men det är inte alls lång tid kvar nu så det känns som det bara är runt hörnet allt det där jag saknar och jag kan stå ut som tur är.

Nu får det bli en dusch och sen hoppa i säng och hoppas på att det går att sova hela natten utan problem :) natti!


Jag undrar hur det känns..

Igår mötte jag upp mamma i stan och sen gick vi vidare till Grand hotell för att möta upp therese, fyllde en Ikea kasse med kläder och saker till bebben som vi fick utav henne, tusen tack :)
Åkte hem och hämta Andre och sen vidare till Bjuv, blev köpemat tillsammans med sara, Richard och Julia och sen blev det film, kvarteret skatan som var riktigt bra :)

Bil färden hem var inte den roligaste, trodde fan ett tag att nu kommer där en unge alltså, jisses vad ont jag fick en massa förvärkar men när vi väl närmade oss Helsingborg så avtog det, åkte hem och bädda ner mig i sängen och flög upp igen samma visa en gång till, en Alvedon och lite vatten sen somnade jag iallafall.
Kan säga som så här, undra hur FAN det känns när det sätter igång på riktigt?!

Mådde mycket bättre i morse så vi åkte ut till mamma och Jonny och hälsa på, blev bjudna på semla och sen åkte vi hemåt efter en stund, städat lite och såhär och håller just nu på att koka nappar och grejer. Ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och äta tacos mums mums :)

Ha en bra lördag !


33 dagar

Jätte kul att man uppdaterar sina appar och sen fungerar dom inte, helt värdelöst!

Sovit som en kratta i natt, vaknat till och från hela tiden och det har tryckt på blåsan lite extra mycket också så just nu känns det som jag hade kunnat somna på soffan men det kan jag inte, ska röra mig in i badrummet och göra mig klar så jag är i stan i tid, hade en tanke på att jag skulle gå där en sväng innan jag mötte upp mamma men tror jag struntar i det o tar det en annan dag istället.


33 dagar kvar tills min hickande bebbe är beräknad att komma till världen :) hihi!


RSS 2.0