ut med det gamla , in med det nya ...

var hemma hos mamma igår, fullt hus var där haha :) min lilla kusin har ju lärt sig gå nu och det gick hur bra som helst och min katt var nog mest intressant , speciellt hennes svans haha ;)

åkte sedan hem och hade en mys kväll :) tvättade lite i sista minuten också :)
så nu ska man bara komma fram till vad man ska ha på sig , hmm ? :S
ska strax in i duschen iallafall så man har kommit någon stans, bussen ner till stan och möta upp josefin och Tommy och sedan en buss till ut till Micke och Sara. kommer bli en skit bra kväll :)

hoppas ni också får det, Gott nytt år :)

tur jag skar mig i tummen och har inga plåster :( ....


Godmorgon ?

precis vaknat efter att jag eller vi har sovit några timmar. va i skolan i morse och hade prov gick rätt bra men hade gått ännu bättre om folk visste vad räcka upp handen e för något och det hade gått ännu bättre om det hade varit skriftligt istället för muntligt, men men :)

nu är det dax för mig att göra klart mitt sista arbete innan års skiftet, måste bli klart idag och inskickat men jag har fatsnat, vet inte vad jag ska skriva mer har ju fått med allt men vill ha lite till så hoppas jag hittar något mer.

Hg lagar mat till oss, ska bli gott faktiskt, måste dock åka och handla börjar bli lite tungt men jag har ingen lust :P
ska hem till mamma ikväll också, min morbror med familj e ju här nere för att fira nyår :) skoj även om inte jag ska vara med :) solning står också på listan på vad som ska göras idag, ladda kameran, och en massa annat inför i morgon :)

hörs vi inte ikväll gör vi det i morgon,

Puss!

allt är fixat och klart :)

nu är det äntligen fixat till nyår, fest med bra folk och god mat och nu hoppas vi bara på att det blir super kul också :) min snutt ska ha kostym byxor och skjorta och jag vet inte alls vad jag ska ha på migg... fan får gå igenom garderoben i morgon kan säkert slänga på mig något bra :)

idag var det dax för skolan ju, skit trött som vabnligt på morgonen och satt och gäspa genom halva dagen typ. USH.. i morgon är det prov och sedan är man ledig ett tag, skönt ! tur man har sara där så man får lite motivation haha :P kan behövas just nu, men mina betyg ser fin fina ut :) stolt över mig själv faktiskt!

så ska faktiskt ta fram min bok och läsa på lite til i morgon sen sov dags :)

.............Har de bästa vännerna man kan , ni är helt underbara !!

........... och är så jävla glad för jag har min snutt , du är bäst! <3


Åh, det var skönt !

att få komma hem och sätta sig i en mjuk soffa :) hehe..

morgonen började hur bra som helst med att vi skulle till sjukgymnasten och lite sånt :) efter det så åkte jag och hämta josefin och sen åkte vi ut på väla, handlade bara tamponger haha sånt som man måste ha :P

så ikväll blir det bara lugnt, träffa sara en sväng sen och i morgon är det skolan PUH orkar inte och har en massa som ska göras... blöö

ha en bra dag iallafall :)


julklapps race :)

blev hämtade av Hgs föräldrar kvar i ett ungefär och åkte ut till hans mormor och käkade lite middag blev fläskfile, potatis och sås skit gott va det och jag åt nog lite för mycket hehe :) där ute var även hgs morbror och hans familj. så vi var ganska så många faktiskt, kul!

efter middagen och lite kaffe var det dax för julklapps race, alla hade köpt ungefär tre paket var och sen la man alla mitt på bordet och sen gällde det att vå antingen 1 eller 6 på tärningen för att få plocka till sig ett paket. och jag som inte trodde det skulle gå så bra hade fel för det gick hur bra som helst fick iallafall ihop några paket.

efter det så skulle man ha antingen siffran 2 eller 5 på tärningen och då fick man plocka paket utav varandra haha ett tag hade jag sex stycken men man blev ju av med dem ganska fort hahha, men lyckades iallafall få 4 stycken :) i dom var där en sån man har vinäger i, en flaska alltså hehe , i dom andra var det en filt, en lite klämma där man kan sätta ett meddelande och till sist ett glas påron som alla slogs om bara för att det var silvrigt och stod albrekts guld på och jag fick det haha :) Hg fick också ett par saker som va bra :)

det var riktigt roligt faktiskt , efter det var det åter dax för lite gott att äta, blev kladdkaka och glass med lite ananas, kiwi och sånt gott :) efter det fick jag verkligen inte ner en bit till. satt och snacka och sen åkte vi hem igen.

vi fick ett ryck, städa som två galningar rensa skåp och lådor och slängde en massa skit som inte behövdes så nu är här rent och snyggt igen nu ska vi bara till Ikea och köpa lite saker så blir det ännu bättre :) har precis varit och solat med riktigt skönt var det faktiskt . så får se om vi kommer iväg i morron igen :)

nu ska jag kolla lite tv och sen är det dags för sängen ska ju upp titidgt i morgon, doktorn och sjukgymnasten och sen träffa josefin så hela den dagen är full precis som alla andra :)

lugnar nog ner sig efter nyår kanske, det lär vi märka :)

ha en bra kväll allesammans .. puss och kram !


två personer mindre men ...

precis kommit innanför dörren , har varit både på väla och familia och handlat en massa :) köpte en digitalkamera så nu kan man fota igen :) lite kläder och lite julklappar till julklapps racet i morn hemma hos Hgs mormor :) hoppas jag får några bra haha :)

ikväll blir det fest som det ser ut som nu :) hoppas på en bra kväll helt enkelt :)

Men OJ hur kan jag ha råd med det om jag nu behöver pengar ????????!!!!!!

haha jaa idioter finns det gott om helt enkelt!!

det som gör mig så jävla förbannad, har man haft isönder något hur det än gick till och vem fan som gjorde det, så ska man fan ta och lämna tillbaka samma sak helt och rent!! så enkelt är det bara.

brukar man inte vara rädd om saker man lånar utav någon annan ? och sen att man blir skit förbannad för att man säger till att man behöver de det visar ju bara hur jävla bra man e..

att folk man trodde var ens vänner kan vräcka ur sig sånna saker det förstår jag inte, herregud hur svårt är det att skaffa fram nytt så är det skit samma vad de kosta det är ju liksom sånt man får ta om man tar i sönder något eller har jag fel ??

orkar inte sitta här och få ur mig all ilska till er som kanske inte förstår vad det handlar om. men skit samma är trött på snåla människor som inte kan stå för vad de har gjort.. två personer mindre i mitt liv. jävligt kul att man förlorar sin bästa vän på det här viset men jag över lever finns folk som är bättre än så här !!

varför inte bara säger förlåt den råka gå isönder men vi löser det och hittar en ny ?? hur svårt kan det vara egentligen...

ha en bra kväll för det ska jag ha :)


godkväll :)

nu är vi tillbaka här hemma efter en massa julfiranden :) hade riktigt trevligt igår med min familj och fick en massa bra saker som jag behövde :) plus några saker som jag absolut inte behövde hahhaa :P men det är bara att dra på smilegroparna lite haha :P nej skoja :) Tack för allt iallafall !

ikväll var tanken att vi skulle sticka ut men händer ju inte så värst mycket idag, skit tråkit kanske får ta en utgång i morgon istället ??
vi får se helt enkelt :)

ha en bra kväll puss hejs :)

Julafton :)

vaknade helt underbart skönt i morse, sängen var fantastisk haha :) fick frukost på sängen av min snutt, fast det första jag sa Öööhh brödet är mögligt hahha så fick gå upp och hjälpa honom lite , sen öppnade vi våra julklappar fick 4 öronhänge i guld :) precis såna jag ville ha så det var perfekt !!

har precis kommit ut ur det dagliga julbadet :P så nu är jag ren och fin för ännu ett år , skoja haha :) ska snart göra ve mig och köra hem till mamma och fira jul, ikväll kommer även Andre hem till mig :)

ha en god jul allesammans :)

 

Puss och kram :)


snart snart snart..

ska jag till jobb, om två timmar börjar jag och jag har ingen lust alls fortfarande :(

precis käkat lite mat och jag blev sjukt mätt så ska lägga mig och vila lite nu..

kvällen igår blev skit bra, fick lite jul mat och sånt gott och sen gick där en film på tv3 som vi satt och kolla på och sen åkte vi hem :)

orkar inte skriva mer just nu och är inte hemma förrän halv 12 i kväll så vi hörs i morgon istället om jag hinner .

hejsvejs.

en sväng på stan..

blev det idag efter skolan med sara :)
handlade byxor, tröja och ett par leggins. den där tröjan jag sancka om fans inte i den färgen jag vill ha nere i stan heller provade en grå men kände mig lite osäker och då är det nog bättre att låta bli annars lär den bara hänga i garderoben :(

men jag hoppas iallafall att de här kläderna ska bli använda .

nu har jag precis plockat undan lite och väntar bara på att Hg ska komma hem från jobb, ska hem till hans föräldrar och käka middag idag så jag hoppas det blir en bra kväll.

i morgon är det jobb som gäller, och jag vill verkligen inte men får försöka tänka positivt att det är pengar och när man väl har börjat går det väldigt fort :) men ska dock köra ut till vallåkra först. USH :(

ajja nej nu får jag nog ta mig ett ryck och byta om :)
orkar inte lägga upp någon bild på det jag köpte får bli en annan dag istället.

ha en bra kväll :)

besviken :(

nähepp det blev ingen tröja :(

fans inte i min storlek i den färgen jag ville ha, provade en i vit men ush nej va inte alls snyggt och jag är så trött på svart så det finns inte så i morgon efter skolan ska jag med sara en runda i stan hoppas hoppas hoppas den finns där istället :) annars blir jag ledsen ..

hoppas även på att jag hittar något annat fint, har fortfarande inte några kläder till nyår eller jo jag har men vettifan om det är just det jag vill ha på mig. och vad jag ska göra på nyår det vet jag inte det heller.. är det någon som vet något som händer så SÄG till, snälla ? :)

nu blir det sängen iallafall ska ju upp tidigt i morgon. hoppas på en bra dag :) och hoppas ni också får det :)

sov gott !


Åhhh :)

som tur va så funkade deras hemsida tillslut så slapp sticka ner till stan, nu hoppas jag bara att mina pengar kommer in lagom till ikväll när vi ska till väla :) har sett en superfin tröja som jag vill ha, och bara 200 kronor kostade den, billigt och bra får bara hoppas de har den i affären och att den ser lika fin ut där. så får ta och ladda upp ordentligt innan man ska dit och trängas med alla andra :(

sitter just nu och håller på att göra klart mitt sista arbete så jag hoppas jag blir klar med det iallafall i morgon. för sen har jag inte tid mer.. skola i morgon för middag och plugg på dagen om jag inte blir klar idag iväg på kvällen och onsdag då jobbar jag 15-23 och nu ska jag ju ut till vallåkra så lär ta år innan man e hemma :S  och sen är det ju jul, fort det har gått helt sjukt :)

hörs efter jag varit på väla så ska jag lägga upp en bild på min tröja om det blir någon :)


godmorgon eller inte..

vilken morgon alltså ..
börja med att jag har försovit mig, började skolan klockan 9 idag ju men jag vakna inte, klockan har nog ringt men jag har bara sovit, sovit, sovit. inte så konstigt egentligen eftersom jag har haft praktik hela helgen plus en massa saker som skulle fixas ..
och inte nog med det, jag skulle in på min internet bank och föra över pengar eftersom det har blivit bågot strul med överföringanrna så nu har jag 0.00 kr på mitt konto så måste in och föra tillbaka pengarna.. men nej då funkar inte deras hemsida :( trötta mig..

Verken Mamma eller Jonny svarar i sina telefoner, så ska slänga i mig något att äta, bränna en skiva till mormor.. köra ner till stan och möta upp mamma hos frissan eftersom jag vet hon ska dit halv 2. sen får jag bara hoppas att denna dagen blir bättre..

hörs väl senare antar jag. hej hej :)

min första egna gran :)






så här blev granen när den väl va klar :) grön och grann i stugan lallala :) min första egna gran hihi :) visst är den fin ?? ;)

Sorligt =(

ja, det tycker jag faktiskt. va sista dagen på praktiken idag och som vanligt gick det skit bra. :) skönt att höra utav personalen att dem har varit nöjda med mig och tycker jag är duktigt, vem tycker inte om att höra det egentligen ?? :P

slutade runt två tiden idag, kändes lite ledsamt att säga hejdå och krama om alla :( snyft.. vill inte till skolan vill fortsätta vara där. så nu ska jag ta upp telefonen och ringa och sätta upp mig på vikarielistan. !! sen vad som händer är en annan sak.

så tack för allt alla ni på ragnvalla gården, speciellt till min handledare Ronny :)

nu åter till dagen: åkte till Ö&B för att handla några saker och efter det va vi på jakt efter en julgran, fy fan vad dyrt det är helt sjukt.. skulle bara ha en lite eftersom det inte får plats så mycket mer, handlade iallafall vår på Maxi.

så nu har vi precis klätt den , fin blev den men den är inte klar måste hem till mormor en runda till och hämta några saker. sen lägger jag upp en bild om jag hinner idag.

håller just nu på att laga lite mat, sen blir det solning och sen baka lussekatter om det inte blir för sent. får väl se vad som hinns med helt enkelt.

i morgon är det dax för skola igen :( börjar 9.00 på morgonen :( ush ush ush.. och buss ska jag åka Wihoo :( Blööö på allt det där, men bara bita ihop och tänka att det inte är så lång tid kvar..

nu ska jag fortsätta med min matlagning, blir pommes, kotelett och bea sås ikväll :)

hörs lite senare så ni får se vår fina gran :)

Puss


efter en fullproppad..

tjena hallå :)

efter en fullproppad dag så har jag äntligen tid att sitta här, ett litet tag iallafall.

slutade klockan 13 idag ju, gick in till mormor och sedan hämtade Hg mig strax där efter, åkte hem och byta om käkade lite på burger king , åkte vidare till biltema och sedan ut på familia , skit mycket folk där också, kollade iallafall lite och sedan åkte vi hem.. la oss för att vila ett tag och båda somnade, sov väl i två timmar typ var riktgigt skönt faktiskt .

sen var det bara att börja städa, för i morgon ska vi köpa julgran efter jag slutat så då vill man ju heslt att det ska vara fint :) får bara hoppas vi får tag i en bra gran också som får plats här :) men det löser sig nog.

så får man gå och lägga sig tidigt idag också eftersom jag ska upp halv 7 i morgonbitti :(

sen skolan på måndag, börjar man halv 9, fifan :( vill verkligen inte gå upp så tidigt , hade varit bra med jullov som alla andra skolor har .. aja man får väl stå ut..

inget speciellt kul på tv heller, blöö .. ah nej får väl hitta någon bra film att somna till helt enkelt :)

Godnatt!!


äntligen..

nu har man varit hemma ett tag och hunnit tina upp. gick en runda med rocky, en väldigt lång runda. hela vägen bort till filborna skolan och bort mot vattentornet och förbi hela fredriskdal och hem igen. hade verkligen klätt på mig mycket, långkalsonger och hela köret och jag frös inte, bara om fötterna och ansiktet.
nästa gång ska jag ta andra skor och papper ska följa med så man har något att snyta sig i hahha..

hade fan ingen känsel i mina tår när vi kom in gjorde riktigt ont när dem blev varma :S och fick duscha rockys små tassar också för att få bort allt salt och skit..

nu sitter jag och väntar på att Andre ska komma hem så vi kan köra till mamma ett tag :)


godmorgon

sitter här framför tvn och har precis käkat frukost , nu är bara frågan vad man ska göra idag ?? Någon som har ett förslag??

skulle egentligen fikat med sarah idag eftersom det aldrig blev igår, men det blev inget med det idag heller, tyvärr.. så nu får man försöka planera något annat. kanske skulle åka hem till mormor ett tag, om man kommer in i bilen haha. eller så borde jag göra klart det sista arbetet till skolan, eftersom det ska va inne innan års skiftet och inte så kul att sitta med det i mellan dagarna. så tror det blir idag faktiskt :)

Fredag idag med :) blir inte mycket helg för min del, har ju praktik i morgon mellan 7-13 och på söndag mellan 7-14, har i och för sig hela dagen på mig att göra något men måste ju ändå gå och lägga mig i tid.. men men det blir säkert bra när det väl är dax..

ha en bra dag :)

 


nu är dagen snart slut och så här blev det ...

Andre kom hem och vi mötte hans på vägen för vi skulle till maxi och handla lite mat och Hg (Andre alltså :P för er som inte vet ) , skulle handla långkalsonger för han frös hahaha va lite skoj :)

tog iallafall en evighet innan vi kom iväg, först kom vi inte in i bilen så vi stod och slet och hade oss i alla dörrar, bagageluckan gick upp men vill inte helst inte krypa in det hållet haha, skrapa rutor alla tre och kallt som attans va det, 7 minus i Landskrona och det är väl lika mycket här kan jag tro.

åkte iallafall iväg, sakta men säkert bättre det än att det ska hända något iallafall.. kom sedan hem och laga tacos till mig, Hg, Hans och rocky :) gott som fan va det iallafall :)

nu började precis The Simpson Movie så ska väl kolla lite på den, har ju sett den innan men kan alltid va kul att se igen.

ska göra min lilla plutt sällskap nu iallafall, och en sak är säker jag vill inte gå ut över huvud taget i morgon om det är is och skit ute :( det finns inget tråkigare..

ha en bra kväll allesammans :) Hörs i morgon, Godnatt och sov gott !


brrr :)

fyyy vad det är kallt !!!! brrr..
höll på att sätta mig på rumpan innan när jag gick från tvättstugan hahha, nog pinsamt om jag hade gjort det :)

sitter just nu bara och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan springa ut med mer ..
ush ut i det kalla igen :S hade helst hoppat över det just nu. haha

men men vi hörs kanske sen igen :)


godmorgon :)

en massa snö ute idag också :) härligt :) vaknade dock halv 4 i morse utav att det var ute och skottade här utanför på alla cykelvägar. HALV 4 ?? hallå ja, kunde de inte väntat till klockan 5 halv 6 iallafall..
ajja jag lyckades somna om iallafall, vet inte om jag drömt något roligt i natt hahha.. tror jag låg och dansa nu igen :S haha får fråga andre han vet kanske :P

Ibland får jag bara en sån känsla av att jag drömt något konstigt och bara pratat i sömnen eller något..

yea yea nu ska jag slänga i mig lite mat, sortera tvätt och sen börjar tvätt tiden klockan 14 :( TRÅKIGT!!!



måste köpa mig en kamera alltså, så jag kan ta egna bilder , julklapp till mig kanske ?? :)

SNÖ :)



Bäst att klä sig varmt nu när det är VINTER! :)





vaknade i morse och gjorde ve mig som vanligt, öppnar dörren och får en chock, det är ju snö!!!

jag som hade förväntat mig regn eftersom det regna igår kväll.. men som tur va så slapp jag skrapa rutorna, bra för jag har ingen skrapa längre. borsta av bilen och körde lika försiktigt som alla andra till praktiken.

sen dess har det snöat hela dagen med ett litet uppehåll innan idag, tråkigt att det inte lägger sig ordentligt faktiskt. men kan ju bara hoppas på det bästa.

slutade iallafal klockan 13 idag gick in och hämta mormor och körde henne till doktorn så hon också kunde ta vaccinet mot baconsjukan ;)

sen har jag bara städat undan lite och sånt smått och gott.. sjukt trött är jag idag så det ska bli riktigt skönt att få vara ledig i två dagar nu.

snart kommer min snutt hem också, blir solning och handling :) sen får vi väl se vad som dyker upp.

ciao !




saknar min lilla älskling, som tyvärr inte finns här denna julen ;(

 


då var det klart !!

YEEES :) nu är min bil fixad och klar :) men fan var rädd jag var när vi körde till Bjuv, inte rädd för att köra bil nog mer rädd att det ska hända samma sak igen och det vill jag gärna inte vara med om igen. speciellt inte när det är så här mitt på dagen och ingen e hemma som kan komma och hjälpa mig .. så peppar peppar på att det inte händer något nu när jag ska till min praktik.

kom hem till mamma igår iallafall och middagen var klar, andre hade bestämmt att vi skulle äta pannbiff och det blev det och gott var det också :) kolla sista avsnittet av ullared och mös framför tvn :) sen var deet säng dax haha VI FICK INTE PLATS :)

hahah det var jag och Andre och min katt i min säng, kisen vägrade flytta på sig så jag fick åla mig ner i sängen eftersom hon låg där jag skulle ligga.. somnade efter många om och men och vakna mitt i natten utav att jag höll på att dö av av värme slag, har ju elementet precis vid huvudet på sängen så skruva ner det och somnade om , vaknade av att ingen var hemma :S :)

kela lite med kisen och käkade lite frukost och lagom till att jag skulle köra hade det börjat snöa. och nu snöar det jävlar i det och jag hatar det speciellt att köra i möget. men jag hoppas ändån att det kommer mega mycket snö för då är det bara roligt :)

börjar min praktik om en timme, och jag är skit seg hoppas att denna eftermiddag går fort så är det bara i morron med och sen är jag ledig :) skönt ska det bli faktiskt. känns som jag skulle ta mig tid till att tvätta eftersom jag har jobb i helgen men men vi får se hur långt jag kommer med det .

borde nog slänga i mig lite mat till innan jag ska sticka så ska nog ta och göra det nu faktiskt :)

i helgen ska vi köpa julgran haha :) ska ta en bild och lägga upp här då så ni får hålla utskik :)

ha det så bra så längre., pusss och kraam :)

Puh !!

Guud, vaknade i morse och va sjukt jävla trött och ville bara ligga kvar i sängen hela dagen. men nej upp va det och iväg till prakti
ken.. och sen har dagen bara rullat på, har varit ganska seg men fick gå hem tidigare så jag kunde byta mina däck. jag stack hem och käkade lite innan sarah kom, lastade in alla däcken i hennes jobbe bil där dem fick bättre plats och sedan åkte vi upp till väla däck .. så nu har jag nyss kommit innanför dörren.
har packat ner alla saker som ska med till mamma och nu väntar jag bara på att klockan ska gå fortare så jag kan hämta andre hos sjukgymnasten.

längtar bara tills däcken är på min bil så jag kan få köra min lilla pärla :) eller ja, pärla och pärla för tillfället är det ju det men hade inte varit helt fel med en annan bil heller :) typ en ferrari eller något sådant :) haha.. ja drömma kan man .. det får jag ta och köpa den dagen jag vunnit mina 200 miljoner :P

ush nej kan inte bara tiden gå nu så jag slipper sitta här och vänta. för det är skit tråkigt speciellet nu när man är uppe i varv :)

ska ta och städa upp här lite innan jag drar , ha det gott gotti gott gott :)


sankta lucia..

skänk mig en tia :) hahaha..

idag är det lucia, kom nyss på det så tänkte jag skulle bara nämna det :)

kvällen igår slutade med att det blev lite fest, Andre och Fredde kom och hämta mig efter dom hade varit på kalas sen åkte vi hem till deras föräldrar, alltså hem till Fredde, satt där och drack lite och spela kort :) sen stack vi på fest på tågaborg, och sedan var tanken att vi skulle ner i stan. festen var inte så kul precis så vi satt mest och prata lite och sen GICK vi hem, en sväng inom mcdonalds också men det var inte så gott spceillet inte när vi väl var hemma och jag låg och krama toaletten, herrehud alltså :( haha.. skämmigt egentligen.. tåler nog inte alkohol längre.. drack typ ingenting alls.. men men så kan det gå..

var iallafall svin kallt att gå hem frös så jag höll på att tappa tårna alltså, brr :S

somnade iallafall efter många om och men och vakna i morse och mådde inte allt för bra.. låg och lata mig på soffan ett tag sen blev det in i duschen och sen ner och träffa Sara, solade och sen blev det bara en massa snack :)

har varit och hämtat mina däck också nu så i morgon ska dom på , skönt !

precis käkat lite kina mat, alltid lika gott men idag var det extra gott :) snart blir det en film och sen är det dags för sängen börjar ju klockan 7 i morgon =(

ska sova hemma hos mammsen i morgon båda två :) så det blir en bra dag i morgon också. och sådana dagar behövs mer just nu ..

ska hoppa in i dsuchen nu igen så jag inte luktar solarie i morgon blöö :P
ha en bra kväll Puss hej



tycker om dig snutt, så  otroligt mycket !



Älskar dig mammsen !!


blev inget alls =(

godkväll!

Calle vann inte igår, trots att jag rösta :(

men han lär säkert komma långt iallafall..

ställde klockan på halv 10 så jag skulle hinna med mamma och mormor till danmark, men jag orkade inte gå upp då så jag sov lite till och sen har jag inte gjort ett skit på hela dagen, skönt men ganska tråkigt. blev inget kalas för min del ikväll heller , så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra, är sugen på att sticka ut för att det var så längesen men samtidigt är jag inte alls sugen för jag orkar inte och pengarna räcker inte till riktigt så får se vad jag gör.

sitter just nu och kollar på reprisen på stockholm arlanda, skönt det hade varit och åkte på semester nu :) hade inte varit helt fel alls.

ush nej får ta mig en funderare och se var jag hamnar ikväll.

ciao .


äntligen !

sarah kom hir igår kväll och höll mig sällskap, pratade en massa massa massa.. skönt va det faktiskt. lagade lite mat och sen var vi bara ute och körde en runda. sen va det dags att gå och lägga mig, Hg hade kommit hem och han sov men jag kunde verkligen inte somna. har legat och vänt och vridit mig hela natten och i morse när jag väl skulle upp så va jag skit trött.. hatar när det blir så..

stack iallafall iväg till min praktik och gjorde vad jag skulle där och nu har jag nästan precis kommit innanför dörren. nu ska jag snart åka hem till mamma :) kela lite med min katt hihi :)

så ska gå och byta om och sen iväg. ha de gott :)

 


godkväll

nu är man hemma igen från praktiken, gick snabbt eller hur?
känns som jag precis gick dit. hade sjukt roligt idag faktiskt och det ska bli lite tråkigt sen när man inte ska va där längre :(
men samtidigt är det alltid kul att träffa nytt folk på andra ställen också.

sitter här och funderar på om jag ska laga lite mat, men det är ganska tråkigt när man e själv men hungrig är jag så det får nog bli mat iallafall :)
sitter här och inväntar sarah också som skulle komma förbi en runda lite senare. :)

hade behövt tanka också och jag har ingen lust att sitta uppe hela natten och vänta påa tt Andre ska komma hem för att kunna hjälpa mig... Nej tro nu inte att jag inte klarar av att tanka för det gör jag, MEN förra gånegn fastnade nycklen i tanklocket och jag fick inte ut den, inte speciellt kul att stå på en mack helt själv och ingenting fungerar haha.. MÅNDAG blir min egen bil fixad skönt :) ska köra runt heeeellla dagarna nu :) haha nej skoja bara ! men alltid skönt att få tillbaka det som är mitt.

nej nej nu får det räcka för ikväll. sov gott för det ska jag göra så småningom :)
Puss Heej :)

snart dax igen ..

då va det snart dags att köra iväg till praktiken, hade bara en dag ledigt denna veckan och det är helt okej . börjar klockan 14 idag och slutar vid 20 tiden så det är ganska lugnt .. i morgon blir det inte heller så lång dag och sedan är det helg :) fredag blir det bara hemma måste se Idol hihi :) Lördag blir det kalas på kvällen och söndag, ja det får vi se då vad som händer :)

borde gå och göra ve mig nu så jag slipper stressa ihjäl mig, och det ska jag nog ta och göra också får skriva mer när jag kommer hem igen.


ledig =)

wiho idag är jag ledig och det är riktigt skönt. fick sova ut i morse gick upp och käka frukost , duscha och sen dess  har jag bara suttit här och gjort mitt arbete så nu har jag inte så många kvar :) och massa jobb framöver kan det också bli, skönt behöver pengar nu .

Mina däck har ju kommit också så ska ut till billesholm med Andre när han kommer hem :) wii snart kan jag köra min egen bil igen :) skönt , fast denna är inte så dum den heller :)

va ute och gick en mega lång runda igår, riktigt skönt var det får väl se om man hinner med det idag också :) i morgon är der praktik igen, 14-20.30. så det är rätt lugnt sen är det bara fredag också, då jag ska gå med sjuksköterskan och sedan är det helg :D

nu får jag nog ta och fortsätta här :) ha en bra dag :)


... tänker på dig hela tiden, du vet att jag finns här för dig vad som än händer.
   ....... hoppas bara på att allt löser sig !




åter måndag !

också va det måndag igen, tur att den snart är slut för jag tycker verkligen inte om måndagar! segt va det att komma upp i morse och är fortfarande skit trött så lär väl bli sängdax ganska tidigt idag, ska iallafall försöka.

Calle och Eric gick iallafall vidare i idol i fredgas, precis som jag ville :) röstade på calle 5 gånger haha :) så nu hoppas jag att det är han som vinner på fredag!

i lördags byta vi däck på min bil och körde hem den till Hgs föräldrar så där får den stå tills jag har fått mina nya däck :) tur jag har fått låna en bil så länge. efter det åkte vi hem till mamma och jonny :) körde mormor hem först sen blev det en sväng på Maxi och handlade lite gott till kvälle, mamma och jonny va ju i Göteborg så skulle passa huset och min kise :)
mys mys :)

igår då gjorde jag inte ett skit, låg och vila halva dagen nästan och sedan körde vi hem, solade och kollade på flickan som lekte med elden. skit bra va den också så nu är där bara en film kvar av dem som vi ska se :) får hoppas den också är bra.

kom hem från praktiken tidigare idag än vad jag skulle, skönt. sitter här och försöker skriva ett arbete till skolan. men har egentligen ingen lust alls så gör vad jag orkar och resten en annan dag!
nu ska jag iallafall fortsätta med det innan Hg kommer hem :)

Ha en bra kväll :)

Idol och en massa mys!

sitter hemma med min snutt och kollar Idol ikväll, skönt för jag är skit trött.
praktik innan idag mellan 07.30 till 14. fick ändra min tid till morgon istället om jag ville och det är klart att jag ville det :)
Idol är iallafall skit bra ikväll och jag hoppas det står mellan Eric och Calle :)


självklart går det inte att lägga upp den här låten men den är sjukt bra och påminner mig bara om min morfar , lite sorgligt faktiskt !




http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw






GLÖMDE en viktig sak..

jag glömde en sak, när reservhjulet va på och vi skulle köra där ifrån så starta inte sarahs bil, hg hade börjat köra och jag fick springa efter honom så fick vi använda minna start kablar och sen rulla vi allesammans :) hehe..

också lite om idag, har nyss kommit hem från praktiken. och guuuud vad jag va trött i morse, skrapa bilen i en evigehet kändes det som .. men hann i tid iallafall :)

får se vad som händer idag, antaglien inte mycket för jag har ingen ork.. vad ska ni själva hitta på ? någon som har ett förslag på något roligt man kan göra kan ju skriva det :)

Hejsvejs!


vilken jävla dag!!!

ja, gårdagen började hur bra som helst men sluta skit dåligt.

va ute och byta däck igår eftersom mitt ena framdäck va sletet. gick skit bra och jag körde hem till mamma. satt där ett tag och snacka lite skit och sen va det  dags för mig att åka hem tyckte det såg ut som de va lite luft i mitt ena däck vilket var konstigt eftersom vi pumpa det innan jag körde hem. iallafall jag tog väla hållet hem för säkerhetens skull. satt och prata med Andre i telefon och helt plötsligt började bara hela bilen hoppa, sen svängde den åt andra hållet och sen va det kört. stannade vid sidan av vägen och helt riktigt däcket hade hoppat av fälgen.. jävla skit där satt jag helt ensam i bilen med 0 batteri på telefonen. som tur va hann jag säga till Andre så han ringde Sarah så dom kom och hjälpte mig. Tur jag har vänner som ställer upp, du är guld värd sarah.
krängde iallafall på reservdäcket och körde hem bilen sen fick sarah köra mig tillbaka till Bjuv för att hämta det ena däcket som satt på bilen från början så nu får vi se hur mkt det går att fixa. ska iallafall köpa mig 4 nya däck den saken är säker !!

glad är jag för jag har min snutt som hjälper mig :) det betyder verkligen allt.

så nu sitter jag här och ska vara på praktiken klockan 14.00 som tur e får jag låna en bil så jag kan ta mig dit dessa tre dagar och sen är jag ledig igen.

nu ska jag ta och göra mig färdig så jag kommer iväg .

hoppas ni får en bra kväll iallafall !

 


RSS 2.0