Härliga söndag

Idag har vi hunnit med en del faktiskt, började dagen med sovmorgon till kvart i 9 fast det är egentligen inte sovmorgon längre då vi faktiskt brukar vakna då när det är helg iaf när det är min tur att gå upp med Wille haha ;)

Började ändra om lite i köket, slänga ut lite saker som vi vill bli av med och plockade undan o städade lite här hemma. Efter lunch tog vi på oss och begav oss ut på en promenad i det fina vädret. Wille somnade efter en stund så vi gick ner till hamnen i Råå och hem igen, härligt men slut i benen var vi när vi väl kom hem.
Slängde oss på soffan en stund ocj sen var det dags att laga middag. Köttfärslimpa :)

Åkte iväg och stor handlade och jisses vad det börjar bli halt ute nu. Gillar inte alls det! Speciellt inte när jag kör sjölv med Wille i bilen. Usch!

Får väl se om det blir jobb för mig i morgon, har en sån resursdag som de kallar det så möjligt att de ringer i morgonbitti. Vi får se.

Känner mig en aning slut men ändå säger kroppen annat, känns som jag har myror i brallan haha men det är bara bra. Beställde hem nån vitamindryck också eller ja 2 matskedar ska man ta om dagen, hoppas det gör susen för denna annars trötta kropp. 

Wille håller på att bli nattad, innan lyckades han ju somna själv men de senaste kvällarna så har han bara sprungit upp igen så vi får sitta där inne med honom och faktiskt är det ganska skönt, snacka om att jag kopplar av då men ikväll var det Andres tur att sitta där. Jag ska slänga mig i duschen sen inta soffan!




Allt som har hänt :)

Hej hej hallå !

Var ett tag sedan nu så kände att det var dags att skriva några rader igen..

I onsdag var jag inne och jobbade dag, han inte vara på jobb allt för länge innan förskolan ringde, magsjuka! Jahapp, Andre åkte och hämtade honom. Lite dålig i magen men pigg och glad som vanligt. Däremot har det gått magsjuka på förskolan och de hade redan skickat hem många så det var väl för säkerhetens skull de skickade hem Wille.  Jag har stannat hemma med honom nu i två dagar, är ju 48 timmar man ska va hemma och inte har där varit något, skönt det iaf !



Hagman har varit här på besök idag, har fått pratat en massa hela eftermiddagen och vi har titta på både Pippi och bilar med Wille :) haha de filmerna går varma här hemma nu och helst ska det bytas efter tio minuter. Ätit kladdkaka som jag bakade igår, med kinapuffar i :) lite hård men väldigt god och jag och Wille valde småkakor med schweitzernöt i också och de var försvinnande goda, mums :)



I tisdag var jag och Sarah och tatuerade oss, äntligen sitter hennes namn på min arm. Vi kommer följa med varandra genom hela livets gång och jag är riktigt stolt över att ha denna på min kropp.
Och det gjorde inte alls så onte som jag tänkt mig, kändes ju såklart i början men sen hade jag kunnat somna haha :) tänkte att det kunde väl inte vara värre än o föda barn eller när jag gjorde min eyeliner haha ;)


Och inte nog med detta så körde jag och köpte ny säng till Wille för någon vecka sedan och det var en nöjd kille som kröp upp i sin säng nät han och pappa kom hem från jobb/förskola :) ocj det har gått riktigt bra för han att sova där och han verkar älska att han kan krypa ner när han vill vilket han gör, drar täcket över sig och säger till en att släcka lampan ovh stänga dörren haha :) duktig är han min stora kille :)
Behöver dock köpa nytt täcke till han haha som passar lite bättre i sängen.

Andre sitter och kollar film och jag sitter med hörlurarna och lyssnar på musik, känner hur det rycker i den där partynerven men sen tittar man ut och då är det jäkligt gött att ligga under filten :)

Ha det gott så hörs vi :)



Ledsen kille

Varför blir min lille plutte så ledsen när jag lämnar han på förskolan?!
Aldrig varit några problem men hänger han sig fast i mig och vill inte släppa. Dock går han in precis som vanligt, är ju bara precis när jag ska säga hejdå. Det gör verkligen ont i hjärtat & även om jag vet att han har det bra så längtar jag ändå till Andre slutar och kan åka o hämta honom.
Hoppas detta bara är någon period han är inne i så det kan bli som innan igen! 

Dags att köra till jobb !




Måndag

Helgen är slut och jag har varit ledig i tre dagar vilket har varit underbart skönt men nu är det dags för en 6 dagars arbetsvecka, puh! Längtar redan till torsdag, har kommit om i något då jag känner att jag bara vill va hemma, hemma och mysa med mina killar och Wille verkar känna detsamma. Frågade han om vi skulle till dagis idag, nej svarade han. När vi kom dit blev han ledsen men tror det gick över ganska snabbt :) förkyld har han också blivit, hostar som bara den. I natt när han kom in till oss så hosta han så mkt så tänkte att hab somnar ju aldrig, fick lite vatten, la en extra kudde & höll han i handen så somnade vi båda två och snarkade ikapp med pappa.

Hunnit en sväng på Ikea också idag med Sara, hade inte det jag skulle ha så får göra nytt försök på onsdag :) undra om jag lyckad bära upp allt själv :/ fasen vad skönt det hade varit att bo på bottenplan. 

Ska få i mig lite o äta innan jag ska köra igen, hoppas kvällen går i raket fart så jag kommer hem snabbt :) 





Mammas hjärta

Då var det dags att återgå till det vanliga igen, i morse så skulle vi upp i tid tänkte jag eftersom vi skulle va på förskolan 10, men när klockan var 9 så fick jag väcka Wille och ringa förskola och säga att vi kom en timme senare. Väl där var det inte det lättaste att lämna honom, han höll sig fast i mig och blev jätte ledsen när jag gick, det gör så ont i hjärtat att se honom titta efter mig och jag vet att han bara vill till mig. Jag vet också att det bara är så en liten stund och sen kommer han ha jätte roligt, rättaresagt så hoppas jag på det. Det har varit en lång semester för honom och han har varit väldigt mammig de sista dagarna så det spelar ju också stor roll. Får ge det några dagar så går det säkert jätte bra :)

Jag tänkte jag skulle städa, det behövs och det görs alltid bäst när jag är själv hemma :) hade behövt en stor städning, riktigt ordentligt men vet inte när det ska hinnas med så får väl ta ett rum i taget helt enkelt. Tvätten är klar så den ska bli upphängd!
Ha en bra dag & visst får man lite extra energi när solen tittar fram :)




Doften av bränt gummi!

Igår städade jag ut allt som hade med julen att göra och det blev otroligt tomt här hemma speciellt där granen stod, får nog hitta mig något annat att ställa där eller så låter vi det bara va som det är helt enkelt. Upptäckte jag glömt ta ner julgardinerna men de får hänga tills i morgon när vi är lediga allihopa. Har jobbat hela helgen, i fredags när jag körde till jobb så luktade bränt gummi i hela bilen, hade Andre i luren hela vägen till jobb, det kändes inget bra och han försökte lugna mig med att det inte var någon fara, säkert bara bromsarna eftersom det dessutom tog i när jag backade ut från parkeringen. 
Kom till jobb, jobbade och sen skulle jag hem. Samma sak igen, Andre i luren ocj det luktade värre än fan i hela bilen, kom till södra stenbocksgatan och då började det dessutom låta en massa så jag körde in på en busshållplats och där åkte luften ur däcket, jahapp där stod jag mitt i natten..
I en sådan situation mitt i natten får en att känna lite panik när man är här hemma och Wille sover, Andre sa ju att han får ju dra upp Wille och åka o hjälpa mig men nej sa jag och Fredde och Linda kom och rädda mig, hem med mig och hämtade Andre som fick åka hem till deras föräldrar och sen ner och fixa hem min bil.. Fjädern hade knäckts av och skurit rakt in i däcket och det var ju därför det lukta bränt eftersom halva däcket låg i hjulhuset :/ tur i oturen att det var en fredag så vi hade chans att fixa den dagen efter vilket Min kära sambo gjorde så jag kunde komma till jobb.. Sjukt hur beroende man är över sin bil. Utan två bilar så hade det blivit kaos iallafall när det är vardag och båda ska jobba och Wille till förskolan.

Nu är den hel iallafall och efter många om och men så lyckades vi somna båda två men jisses vad seg jag va på jobb dagen efter. Nu är det bara idag också sen är jag äntligen ledig och det känns lite bättre att vara det när resten av familjen är lediga :)

På onsdag är det även dags för Wille att återgå till förskolan igen efter all jul ledighet, hoppas att han kommer tycka det är roligt :) 

Ska slänga i mig en köttbulle macka nu, ha det :)







2015

2015 är igång och året firades in på jobb för min del, kan inte påstå att det var allt för mkt att göra då eftersom de flesta vårdtagarna var borta så kvällen gick faktiskt ganska så snabbt. Släppte av Richard nere i stan och körde hem till Andre som hade gjort nyårs fint här hemma, kolla lite raketer från balkongen och drack lite skumpa sen var det godnatt. Wille han sov sig igenom allting :)

Hade en ledig dag igår, gjorde inte allt för mycket, sov mest då jag mådde lite märkligt.. Förkylning på gång igen och sjukt ont i min nacke, vet inte om jag blivit kall eller om det är nått annat men känns bättre idag iaf. 

Wille är lämnad hemma hos mamma, jag ska snart köra till jobb, så kul att jobba ute när det är storm !! Blää..
Får hålla i hatten helt enkelt :)

Ska vila mina blå några minuter innan det är dags att byta om!




RSS 2.0