Härlig helg

Helgen är slut och vi har hunnit med en del ändå, i lördag så var jag hos Petra typ hela dagen, fixa och trixa med mitt hår och jag är så nöjd! Var lite nervös för att bli mörkare men nu när jag har vant mig vill jag nästan ha ännu mer :) vi får se vad som händer :)

Direkt där ifrån till jobb, skönt att få byta helg faktiskt. Vilken skillnad det kan vara.  Igår var vi lediga och då spenderade vi eftermiddagen i barnens skog, kallt som fan och eftersom Wille ska titta på allt och känna på allt så åkte han ner i vagnen tillslut så vi kom hem haha :) han fick springa av sig ordentligt och titta på fåglar och plocka kottar och pinnar :) märktes idag att han fortfarande var lite trött men får hoppas det går bra på dagis iaf :)

Jag har varit iväg på jobb en runda för lite jobb i vår samtalsgrupp som vi skapa i Falkenberg, hem och äta och ta det lugnt och snart ska jag köra dit igen :)

Finns det något tråkigare än att tanka bilen? Blä..

Ha en bra dag !





Shut up!

Blir så sinnessjukt trött på dessa människor som hittar på och snackar så mycket skit så de själva blir svarta i huvudet.. Ta för fan hand om ditt eget liv. Detta är så pinsamt så det inte är sant, tycket fan synd om människan som snackar!!

Och sen är det nog ännu värre när en person skickar någon annan istället för att stå upp för sig själv och öppna sin egen käft! 
Så in i helvete fegt..

Nog om det, behövde få kräks av mig lite!

Haft utvecklingssamtal på dagis idag, gick ju bra :) han hem och sätta mig och sen var det dag att köra till Petra, fylla i mitt ögonbryn. På lördag ska jag dit igen för lite annat :)

Nyss fått i mig lite lunch, strax dags att byta om och sen köra till jobb. Möte innan jobb ! 

I morgon har jag semester då dagis har stängt, får se vad vi hittar på. Funderar på om vi skulle åkt till tropikariet på förmiddagen. Får se i morgon helt enkelt :) 




Nya möjligheter

Ny vecka, nya möjligheter !

En helg med jobb har passerat, mkt skönt att den är över även om jag ibland kan tycka det är mysig o jobba helg. Förkylningen börjar gå åt rätt håll, bara hostan som ska bort och den är ju oftast svårast. 

I veckan har jag ingenting planerat vilket är rätt skönt, kunna ta dagen som den kommer :) återstår och se hur länge det blir så för klart man kommer på lite idéer lite då o då :)

Nu ska jag ta och göra mig klar & sen köra och hämta lina :)


Fick bli en nyttig lunch idag, melon, jordgubbar, ägg och makrill :) riktigt gott :)

Fredag !

Förkyld och jäklig men jag kan ändå inte sätta fingret på hur jag mår, känner mig trött men ändå inte. Stopp i näsa och halsen irriterar. Ja ja det går väl över så småningom.

Har varit hos mamma idag, varit på lekplatsen, ätit lunch och varit på maxi. Blev en rundtur i Bjuv/billesholm också då Wille somna i bilen så tänkte vi kunde låta han sova en stund. 
Åkte hem och lekte lite innan det var dags att göra mat.

Haft besök här ikväll också av Niklas och Johanna, blev av med lite kläder som Wille har haft men fortfarande är det hur mkt som helst kvar. Var gör man av allt?? Spara?! Kanske det men man vill väl ändå ha något nytt till nästa barn :)

Ligger i soffan ocj gör inte ett skit, snart hoppa in i duschen innan det är läggdags. Wille sover gott efter lite fredagsmys :) klart han också skulle vara med :)

En jobbehelg väntar, låt den gå fort! Synd bara jag har satt upp mig nästa lördag med så jag kan jobba lite extra men men cash is king ;) haha!




Wille 2 år

Grattis till vår älskade Wille som fyller två år idag. Vi älskar dig till stjärnorna och tusen gånger om.

Han tjöt av lycka när han packa upp sin packet och kom springandes till mig -mamma, mamma, mamma bilar :)
Älsklings plutt!

Lämnade han på dagis där de skulle fira han idag & jag åkte rätt ut på väla för att köpa en jacka till honom som han kan ha nu, lite för varmt för overallen men ändå är det kallt i mellanåt.. Så svårt ibland o veta vad man ska klä dem små i. Köpte även en ballong till honom, det måste man ju ha och självklart med bilar på :)

Jag har sovit nån timme och just nu skulle jag göra mig klar inför jobb men hamnade under täcket igen, usch vad jag har ont i halsen & hela kroppen.. Känner förkylningen är på väg och jag pallar verkligen inte vara sjuk! Jag hatar det!! 
Får hålla ut på jobb idag sen ledig två dagar så då ska jag minsann vila upp mig så jag orkar i helgen, för jag hoppas det inte blir värre än såhär. 

Ha en bra dag allihopa :)










Tisdag

Klockan 5 stod där en lite kille och sa hej till mig sidan om sängen, KLOCKAN FEM!!!!  Inte alls okej, och inte alls ville han sova, han ville leka med sina bilar. Fan vad trött jag var, vi somnade en liten stund iaf.. Alltid något men måste vila en timme innan jag ska till jobb. Wille åkte till dagis istället för farmor då Andre kollat fel tid för sitt möte. Jag körde hem till Malin och fick med mig lite kläder hem :) 

Nu hemma, väntar på hbg hem ska komma, kanske vågar jag somna på soffan en stund :) men först lite mat i magen :)



Sol ☀️

Nuförtiden är vi uppe innan tuppen gal, det går i vågor det här med sovmorgon och inte sovmorgon. När jag väl piggnat till gjorde vi oss klara och körde hem till mamma. Njöt i solen under tiden Wille och mamma röjde i växthuset. Blev lite lunch och en tur till city gross. Sen körde vi hem, lillfisen somnade gott i bilen ocj sover fortfarande :) 

Jag sitter bara här och njuter av lugnet haha. Idag slutar andre tidigare också, jätte skönt :) & i morgon blir det inget dagis för Wille heller, i morgon får han umgås med farmor under eftermiddagen :) 

Ska börja plocka lite här innan den lille vaknar!




Falkenberg spa, 2 års kalas och en härlig vår dag

Falkenberg med jobb är avklarat, blev en hejdundrande resa haha :) först fick vi jobba lite i små grupper och sen dukade vi fram vinet ganska snabbt, hann inte mes något spa inte för sen var det dags för tre rätters och ännu mer vin. Hade verkligen skit roligt men så segt det var att gå upp 7 dagen därpå för att fortsätta jobba lite till innan vi skulle hem. Försökte vila i bilen hem men gick inget vidare, åkte ocj hämta Wille som jag sakna ihjäl mig efter. Somna en timme på soffan sen var man människa igen :)

Vi har hunnit med två års kalas för vår älskade kille också. Han fick så mkt fint, bl.a. En trehjuling och en polismotorcykel ocj en massa annat fint :)

Idag har vi nästan bara varit ute, lekplatsen på förmiddagen, sen åt vi och sov och sen ut igen :) underbart!

Wallander på tvn, snart sova. Återstår o se ifall jag ska jobba i morgon, hoppas på en ledig dag iaf !

Lite snabb uppdatering såhär, bättre än inget ;)












Mycket på gång

Helgen är över, riktigt skönt! Kanske är den ända som tycker det men kan bero på att jag jobbat hela helgen lång. Har inte alls känt för det så det har varit extremt segt! I lördags var vi ute och handla paket till Wille, hans ögon inne på toys r us slog allt, fick dra ut han där ifrån och arg blev han för allt låg i kartong haha :) karusellen inne på Max var också populär.

Igår väcktes jag av att Wille stod sidan om min säng klockan 7, första gången det händer så blev lite förvånad. Vi åkte o lämnade han hos sin farmor o farfar en stund och sen åkte vi också fixa en garderob till hallen, eller det blev tre men dem andra två får vänta tills vi har ett nytt hem :) hämta Wille igen, hem och sätta ihop allt. Skulle ge bort vår malm byrå som vi hade haft i hallen. Alltså varför skriver man att man vill ha något och sen vet man inte hur man ska bära ner den, man har ingen bil, bilen är för liten osv. Osv.. Tar man inte reda på sånt INNAN man skriver att man vill ha någonting. Tillslut kom där ett par och tog den, perfekt ! 

Jag har hunnit med en sväng på väla, tvungen att ha små flaskor som jag kan hälla schampoo i eftersom jag inte kan ta med mig 2 &liter shmapo o balsam för en natt.
Jag åker till Falkenberg i morgon med jobb så jag har hållt på o packat lite idag eftersom jag inte hinner det i morgonbitti. Strax ska jag köra till jobb sen ska jag hem fort som fan o få någon timmes sömn iaf.
Kommer sakna ihjäl mig efter mina här hemma så på ett sätt hoppas jag tiden går snabbt men samtidigt ska det bli skönt att komma iväg :)

Nej dags att göra sig klar ! 




RSS 2.0