Människor finns men ändå inte!

Vet inte riktigt jag ska skriva om, handlar mest om sömn tycker jag. Egentligen hade jag velat rensa hjärtat och skriva ner precis vad jag känner och tycker men det skulle inte göra något bättre snarare tvärtom tror jag. 

Jag vill inte bry mig men det är svårt att låta bli. Vi människor prioriterar väldigt annorlunda, det som alltid kommer först enligt mig är familjen och vännerna!
Tyvärr är det inte alla som tycker detsamma & tyvärr börjar jag bli duktigt trött på en massa tomma ord! 
Trött på en massa förhoppningar, trött på att om man inte själv sätter sin fot utanför dörren så är det aldrig någon annan som gör det heller.

Människor finns men ändå inte ! 


Första gången

För första gången på väldigt länge vaknade jag i morse och kände att jag verkligen hade sovit riktigt bra. Utvilad kände jag mig och ändå klev vi upp strax innan 6 i morse. Jag hoppas att det blir detsamma i morgonbitti. 
Har inte blivit så mycket gjort idag heller faktiskt, städat lite här hemma bara. Vart iväg och hämtade våra biljetter som även är Andres julklapp. Så i februari så blir det en övernattning på hotell i Stockholm och konsert på det. Längtar redan tills jag får ge han detta då han inte vet vad vi ska se än :) hihi!
Tanken var att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra men jag kunde inte motstå detta och eftersom biljetterna sålde slut på bara några minuter är jag glad att jag kunde skaffa dessa i förväg :) hotellet står André för så det blir en gemensam julklapp :)
Åh, vad jag längtar till julafton nu, inte bara för detta utan allra mest för att det är lillemans första jul !

Mhm annars har det inte blivit mycket ikväll mer än att jag laga lite mat till lillen. Kyckling med ris och grönsaker. Får se i morgon vad han tycker om det. Då jag inte palla stå vid spisen längre så gör jag mer mat i morgon istället.
På något sätt känns det som att detta alternativet, att laga mat själv. Faktiskt är både billigare och räcker längre. 
Kul är det fortfarande iaf :)

Ska slänga i mig en gräddbulle och titta lite på tv nu!

Vår lille kille har blivit så duktig på att resa sig upp men bara när man håller han i händerna så nu tränar vi för fullt på att resa sig och sätta sig.
Jag har även för första gången borstat min älskade sons första tand, så duktig så men vi får nog tänka över våra rutiner lite på kvällen eftersom tandborstningen ska va efter måltid och inte innan. Hm, vi får väl ändra lite helt enkelt :)

Godnatt !




Cancer

Igår kväll satt vi och tittade på cancer galan på 7an, jag grät som ett litet barn. Jag kan verkligen inte titta på sådana program utan att bli berörd till tusen. Laila bagge hade gjort klart en låt som en kille som heter Edvin hade börjat på men han inte bli klar eftersom han dog bara 18 år gammal. De hade verkligen gjort låten så himla fin. Hade jag kunnat hade jag skänkt så mycket pengar jag bara hade kunnat. Hade jag varit rik hade jag haft ett stående belopp att skänka men även en liten slant gör skillnad! Låten ligger 1a på iTunes, 12 kronor för låten och allt går till cancerforskningen.

Hemska sjukdom! 

En film som handlar om just cancer är "i taket lyser stjärnorna", såg denna på bio med Sarah. Jag satt med världens klump i halsen & när jag väl vände mig om och titta på henne och såg att hon grät så släppte allt & jag tror jag grät hela vägen hem därifrån också. Köpte filmen så fort den kom ut, älskar den just för att den berör så mycket. Hade kunnat vara en själv som var i den situationen & det är väl just det som gör att den är så stark. Har ni inte sett den kan jag verkligen rekommendera den!



Dryg dag!

Innan klockan hade smått fyra i morse var vi uppe för mat och ny blöja. Just då ville jag bara gräva min egen grop så jag bara kunde få sova. 
Vi somnade om som tur var och varje gång lilleman har sovit under dagen har jag gjort detsamma. 
Annars har det varit en väldig seg dag, under eftermiddagen bar jag runt på min lille kille i stort sätt hela tiden och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på så han blev nöjd. Gå ut var ju inte något alternativ direkt.
Jäklar vad det blåser ute, strax innan André kom hem hörde jag en jäkla smäll och han berätta att ett träd vält precis där man svänger in till oss. Lite otäckt är det ändå att det kan göra så mkt skada. Flytta bilen innan iaf och hoppas på att båda två klarar sig utan skador.

Det ända jag tänker på när det är sånt här väder är min fina lilla Sarah, för ett par år sedan så skulle hon och jag gå hemifrån mig och ungefär till mitten av Bjuv vilket normalt tar 5-10 minuter men detta tog en timme om inte mer. Ja jäklar vad det storma, gatlamporna slocknade och vi krockade med flygande pinnar och skratta så mycket så kinderna blåste upp. 

Hoppas att detta är över till i morgon så vi kan ta oss ut lite, det kan behövas för oss båda. 
Lite tid framför tvn nu innan sängen kallar! 




Knepig dag

Vilken konstig dag det har varit, en väldigt lång dag och jag har inte riktigt fått grepp om vad klockan faktiskt har varit.
I morse gick vi upp klockan 6, somna om en timme till och sen gick upp för dagen & jag trodde klockan var 8, sa till André att vi snabbar oss så vi kan åka och handla. In i duschen & kommer ut och ser att klockan redan är 9, vafan hände tänkte jag men kom ju på att klockan jag titta på gick fel så kunde ju ta allt med ro. 
Va ute på city gross halv tio, otroligt sköt att ha det gjort utan att behöva trängas en massa och stå i kö!

Hem igen för lite lunch och en stund efter det kom svärföräldrarna hit, diskmaskinen är nu inkopplad och funkar kanon och vinden har vi fått rensa och städa riktigt ordentligt. Jäklar med skit man faktiskt samlar på sig, så mycket som blev slängt och en massa som ska säljas också. För strunt summor dock men tycker det är för fint för att bara slänga.

Vår lille kille har somnat & jag ska bänka mig i soffan framför tvn en stund innan jag också tar och kryper ner så får vi väl se om det blir någon storm eller inte i morgon!




Snabbt har det gått

Denna dag har verkligen gått snabbt kan bero på att vi gjort något hela tiden i princip.
Lilleman var ju extremt trött under förmiddagen med kom inte till ro att sova någon längre stund direkt så vi klädde på oss och åkte till mormor redan vid elva tiden. Lillen fick nya leksaker av henne :) 
Han somna i bilen innan jag ens hade backat ut & när han väl vakna här hemma så blev det middag och sen la vi oss båda två. Tror vi sov i mer än en timme och strax efter jag hade gått upp vaknade även han.

Badat har vi gjort och nu är det bara lite mys innan det är dags för mat och sängen för den minste.
Som vanligt bänkar vi oss framför idol och bara myser, tur det är något att glo på iallafall ;)

I morgon har vi lite planerat, Höganäs marknad tänkte vi att vi skulle besöka och även Andres mormor och morfar och sen får det bli en sväng hem till mamma också :) gissar att morgondagen kommer gå lika snabbt som idag vilket är mindre roligt ibland önskar jag helgen var lite längre.

Nix min lille plutt kallar så ska ta han så mannen får fria händer en stund. Hej på er ! 

Morgonhandling

Godmorgon!

Vi slapp gå upp klockan fem även idag, så skönt. Har ju börjat med välling igen som vi blandar med ersättningen. Kan kanske va därför han sover bättre, jag hoppas det fortsätter såhär iaf.

Har redan varit o handlat lite, lilleman var inte speciellt trött så jag skynda mig att göra mig klar så vi kom iväg redan nu på morgonen . Lönings fredag är ingen bra dag att handla på under eftermiddagen/kvällen så känns skönt det är gjort.
Ikväll kör vi på hemmagjord pizza och chokladpudding till efterrätt, mm längtar redan till ikväll haha :)

Lillen han somna nyss och jag ska ta och röja lite här hemma, tvätta någon maskin tvätt ( som man aldrig gör :p ) sen i eftermiddag ska vi nog ta och hälsa på min mormor ifall hon är hemma :) 



Sömn

Den här dagen har mest bestått av sömn för den lille, jisses vad han har sovit. Trodde ett tag att han höll på att bli sjuk men pigg och glad mellan sovstunderna så tror inte att det är sjukdom inblandat utan bara trötthet.

En tand är iallafall på väg upp, känner den riktigt tydligt och när jag väl får chansen att titta så ser man även den :) hoppas inte det ska va så besvärligt för honom varje gång där ska komma en ny tand. Tycker så synd om honom o man känner ju sig jätte kass när man inte kan hjälpa honom tillräckligt.

Har hunnit laga lite mat till honom också, torsk och potatis och morot och det gapades verkligen efter mer. En höjdare alltså :) bytade ut persilja mot sill istället då det inte verkar smaka så jätte gott men det funka lika bra.
Däremot så får jag nog göra detta när André är hemma då lillen stor grät när jag starta mixern! 

Varit iväg ikväll allihopa o fixat en massa,  lilleman han sover för natten och jag ska också ta och krypa ner alldeles strax.

Fredag i morgon IGEN, inget planerat än så länge men någonting ska vi nog allt ta och hitta på!




Jippie :)

Jag jublar, fick sova till klockan 7 idag. Helt underbart :) lillen sover igen, jag hade en tanke på att hålla han vaken ett tag men det gick minsann inte.
Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, är ju van vid att va svin trött o inte palla men nu är det ju tvärtom.

Får se hur länge den lille sover, sen får vi iallafall ta oss en promenad idag med :)

Lååååångt !! :)

De gråa dagarna fortsätter, har så jäkla svårt för att piggna till på morgonen & det lär ju inte bli bättre på söndag när det är dags att ställa om klockan & det då blir mörkare ute.

Den lille han vill fortfarande gå upp i ottan, jag hade kunnat skjuta mig själv varje gång ! Fasiken alltså varför vill han gå upp halv fem liksom ?! Tur är iallafall att han somnar om efter ny blöja och mat och sover i 1-2 timmar så jag också kan få göra det.
Jag skrev för ett tag sedan att han slutat att sova med mig i min säng, det funkade verkligen inte alls men nu helt plötsligt så är det de ända han vill. Ligga så nära det bara går & jag njuter till fullo att få mysa med min lille prins. 

Igår hade jag eller vi, jag & lilleman en tuff dag. För det första så vakna vi ju as tidigt, sen var det bara mamma, mamma & mamma som gällde. Allt vi gjorde gick bra ett litet tag sen ville han bara upp till mig, tillslut visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för att få han nöjd. Jag bar på honom i stort sätt hela dagen & det var bara gnällig. Har dykt upp en liten, liten vit prick i underkäken, gett han Alvedon som jag tagit på tanden men verkar inte hjälpa speciellt mycket. Idag har det iallafall varit mycket bättre, en glad liten prick som varit nöjd med det mesta idag men det roliga är att den vita lilla pricken inte alls syns så tydligt idag. 

Det kan ju va tanden som gör att han inte känner sig speciellt nöjd eller så är han på väg in i en spererationsångest. Ingen aning men vi får helt enkelt ta dagen som den kommer o göra det bästa av situationen.

Jag kan iallafall säga att jag är otroligt glad så fort André kommer innanför dörren & kan hjälpa till med allt ! :)

Idag hat vi iallafall varit ute och gått, gungat har den lille också fått göra. Mycket roligare idag än sist och kanske nästa gång är ännu roligare när han är lite piggare. Han hade nämligen kunnat sova direkt jag satte han i vagnen men nej minsann han fick allt va vaken en liten stund till ;)

Gick och handlade lite smått & promenerade hem igen, en sovandes bebis o en super varm morsa, puh! Svettas ju för fasiken för ingenting, fortfarande de sär gravidhormonerna som sitter kvar ?! 

Svärföräldrarna kom på besök ikväll, tanken var att vi skulle få hjälp att klippa in vår diskmaskin då det är lite krångligt med att få ström då där inte är en kontakt nere under vasken men då är det tur att man har en svärfar som kan sånt där. Dok gick det inget vidare då han hade fel grejer med sig så får ta det i helgen. Då ska svärmor passa lillen under tiden så jag och André kan passa på att rensa på vinden, saker ska kastas och säljas. En loppis hade jag kunnat ställa mig på med allt man inte behöver längre. Var finns en sån ??
Tillbaka till diskmaskinen, enligt mig kan jag tycka det är helt onödigt eftersom vi faktiskt inte har så mkt disk med tanke på att vi tar den direkt , hatar att ha hela vasken full nämligen. Men min kära sambo tycker det är super & med tanke på att den stod här när vi flytta in så får vi väl faktiskt koppla in den så får vi se ifall det lönar sig.

Lillen han sover förhoppningsvis för natten, redan vaknat en gång o letat efter sin mamma men somna om rätt snabbt igen. Mammig det är han ibland iallafall. Jag & min stora älskling ligger på soffan o bara vilar kropp o själ & snart ska vi se greys anatomi innan det är sängdags, jag ber till alla där uppe att vi slipper vakna mitt i natten och att vi iallafall kan sova till klockan sex! 

Ett långt inlägg men det var efterfrågat så hoppas det blev långt nog ;)





Bus

Det har verkligen varit en trist dag, mörk o regnigt inte konstigt man knappt har vaknat till liv idag.

Sara skulle komma hit men eftersom lilleman inte ville sova fast han var super trött så packa jag ihop oss och åkte till henne istället. Han somna i bilen på två röda.

Fick busa med dem små katterna hon har, han bara älska det :) synd att vi inte själva kan skaffa en, så många som är allergiska.

Kom hem och bädda ner min lille kille och började på middagen så nu är den äten och pappan i huset har kommit hem.

Ska ta och slänga mig i ett bad och bara koppla av lite. 
Får nog bli en tidig kväll ifall den lille vill gå upp strax efter 5 i morgon med !
Igår var första gången som lilleman fick åka kundvagnen & han gillade det verkligen speciellt när jag fjanta runt med honom men man får passa sig för var man ställer den då dem små armarna faktiskt är ganska så långa :)


Morgonmys

Var uppe innan klockan ens hade slagit sex, mat o ny blöja till lille Herren o sen kröp vi ner o sov i två timmar till, det mina vänner händer aldrig att han sover så länge på morgonen längre så ni kan tro jag var glad och dessutom sov han en timme tillsammans med mig, myspys :)

Springer här som en skållad råtta och städar o tvättar och strax ska jag ta o baka n äpplepaj.

I eftermiddag kommet mamma & Jonny och hälsar på oss :) 




Vink vink :)

Äntligen kväll och snart ska jag få slänga huvudet på kudden.
Denna dag har verkligen tagit på krafterna, gick upp vid 6 i morse och sen somna lilleman igen . Jag han precis blunda till sen vakna han igen & har varit vaken i stort sett hela dagen. Har inte alls velat sova någonting bara varit gnäll och gråt men som tur var så somnade han iallafall en liten stund på sen eftermiddag. 
Jag har städat, fixat lite i köket & flyttat ut ena byrån från lillemans rum så där är bättre plats för honom sen att leka på. 
Lagat middag till oss & till lillen. Idag blev det lax med potatis & sötpotatis & det gick hem det med :) kul!

Lillen har äntligen somnat efter ett gympa pass i sängen, benen i vädret och dra i allt som är runt omkring, det roligaste är att ta tag i spjälskyddet o försöka dra sig upp. Jaja förhoppningsvis sover han nu iaf.

Jag ska titta klart på idol & bara slappa ett tag känns som det behövs. Rensa skallen lite innan man sover.

Vad har mer hänt idag då?!

Andre slog i sin onda tå igen, i soffan & segla ihop av smärta. Så nu ligger han här sidan om & har ännu ondare.

Vår lille kille har lärt sig vinka, hihi.
Först börja han varje gång vi byta blöja & sen när vi satt i köket så lyfter han på armen och vinkar. Min söta lilla plutt :) men såklart när jag försökte filma o fota så ville han inte mer. 

Trevlig kväll! :)





Bebismat

I förmiddags gjorde jag mig och lilleman klara och åkte till biltema för att köpa diverse saker jag skulle ha till hans bebismat.
Skulle åka och handla efteråt men fick lämna av lilleman hemma hos André då nummer två gjorde i bilen. Var nog tur för jag har ingen aning om hur jag hade fått upp allt annars.
Handlade på mig en hel del men det mesta var till lilleman.

Idag har jag alltså gjort min första bebismat ever & det blev super bra. Spagetti & köttfärssås & sen gjorde jag även sötpotatisgryta. Tack för recepten Therese :) 

Det var ju så mycket enklare än vad jag faktiskt trodde, snabbt gick det & nu ikväll fick lillen smaka köttfärssåsen och det gick hem. Han åt på som vanligt och jag blev så glad att se att han faktiskt tyckte om det :)

Till mellanmål mixade jag ihop banan & mango, vilken blandning det är så att smaklökarna dansar salsa, MUMS ! 
Det gick hem det också, synd för min del för jag hade kunnat ätit upp det annars haha.. Blir att köpa hem mer & ge han. Tänkte även prova lite bär också .
Banan & Kiwi kanske också kan funka ihop.. 
Detta var riktigt roligt så nu vet jag vad jag ska göra på helgerna iaf :) haha..
Nä men burk mat funkar det också ibland såklart :)




Jag & lillen tog oss ett bad, han plaskar på & fångar sina leksaker allt vad han kan & som vanligt efter ett bad så blir han jätte trött.
Lite mat och nu sover han som en stock!

Jag ska slänga mig i soffan en stund innan det är sängdags även för min skull ! 





Säkerhet i hemmet

Prat om säkerhet i hemmet för barnen var det på mammagruppen idag, saker som jag faktiskt redan visste men skadar aldrig att höra för många gånger. Det är väl bara en tidsfråga innan lilleman drar sig upp mot allt, kryper och ska öppna skåp och lådor. Gäller att vara steget före så ska ta någon dag snart att gå igenom vad som behövs här hemma så det är säkert för den lille.

Annars var det lika trevligt som vanligt, dela en massa åsikter och erfarenheter. 
Åkte hem därefter till min sjukling som har gått här o haltat och mått rent skit om vartannat. Usch.. Tycker synd om honom men får ju hoppas att det snart är bra igen.

Varit hemma resten utav dagen, klockan har bara tickat på & lilleman har varit lite smått gnällig under eftermiddagen.
Jag är både trött & hungrig men pallar inte göra någon middag & det är ingen annan som tar initiativ till det så jag får klara mig till i morgon helt enkelt.

Usch blev på dåligt humör här mitt i allt, den lilla hungern som talar! 

Greys & sen är det verkligen godnatt ! 

Skadad tå

Godmorgon!
Vår morgon startade vid halv 5 i morse, mindre kul. Dock fick jag den lille att somna om efter många om och men och tjugo i sju klev vi upp.
Andre låg på soffan, sovit där i natt. Han smällde i sin tå i golvet igårkväll och nu är den helt blå o han kan knappt gå så han är hemma från jobb.
Jag tycker han är lite mesig men jag ska nog inte säga för mkt vet hur jäkla ont det gör. Glömmer aldrig när jag busa med Rocky hemma hos mamma och slog i lilltån i soffkanten, jag segla ihop på golvet av smärta o Rocky stod där o titta på mig med ledsna ögon. Åkte och jobba samma kväll & sen ut på väla efter det & när jag väl kom hem och tog av mig sko och strumpa så var halva foten blå, svullen och gjorde så mkt ondare än innan. Åkte upp till akuten, tejpa min tå och dagen efter åkte jag på sensation och det funka skit bra trots att tanten på akuten sa att det kunde jag glömma med den tån :p 

Ska ta och göra oss klara snart så vi kommer iväg i tid, vi ska ju på mammagruppen och André till farbror doktorn :)

En stund kvar

Har haft en hemmadag idag, inte gjort ett skit mer än lekt o vilat och skönt har det varit.
Blev att vi åkte med André en svän när han kom hem.
Lilleman han sover för fullt, nappen halvt utanför munnen och kroppen som ett kryss. Min Goa unge :)

I morgon är det mammagruppen igen, näst sista gången. Känns ju lite synd faktiskt. Ska bli kul att få träffa dem i morgon iallafall och lilleman ska få leka med dem små :)

Redan onsdag i morgon, känns ju skönt att det snart är helg igen men det kanske går en aning snabbt just nu.

Får ångest bara jag tänker på jobb o dagis, tillbaka till den vanliga vardagen och inte få mysa med min kille hela dagarna långa.
Men men det är en stund kvar till dess som tur är!

Nix, borsta bissingarna och krypa ner under täcket ! 



Klockan fem

Klockan fem var det visst dags att stiga upp tyckte min lille kille, det tyckte däremot inte jag men bara till att resa på sig.
Somna om en timme iallafall och nu efter både lite frukost, lek osv. Så somnade lillen igen och jag var snabb på att krypa under täcket jag med!

Vila en stund sen hänga tvätt och åka o handla lite, känns som att man aldrig gör annat men men .. 


Gekås

Kom hem för någon timme sedan från Ullared, åkte hemifrån klockan sju i morse snacka om att jag är slut, lär sova gott i natt iaf !
Hittade en hel del kan jag säga, en massa kläder till lilleman men ingen overall eller fleece tröja i rätt storlek. Fick med en massa som behövs här hemma som fryspåsar osv. Lite nya gardiner och lite inredning till lillemans rum.  Julklappar fick vi också köpte lite v iaf. Hittade en hel del till hemmet som jag hade kunnat handla på mig men då var vi redan uppe i mer än vad vi tänkt oss så det får bli en annan gång.

Lilleman sov nästan hela vägen dit, var pigg och glad under förmiddagen och sov i två timmar efter middag så det gick ju jätte bra att ha med honom, allt är lättare nu när han är lite större när det gäller sådana här saker :)

Har packat upp och fixat lite här men nu ska den lille få mat och pyjamas och sen är det natti natti :)

Mycket nöjd över dagen ! :)

10 minuter

Ouf riktigt myseväder är det, seg som tusan är jag också och hade kunnat bädda ner mig i soffan under en filt resten av dagen men tyvärr går det inte riktigt så lätt.
Först ska vi ha middag alla tre, saker och ting ska fixas inför i morgon då vi åker till Ullared hela familjen. 

Så 10 minuter till på soffan sen ska jag ta o resa på mig och sätta fart.
Åska och blixtrar gör det också ut, gillar inte det alls :/ 

Hoppas på fint väder i morgon iaf !

Pigg lärka

Godmorgon!
Finns det något bättre än att vakna på morgonen och titta över i lillemans säng och möts av en otrolig glad bebis ?! :)
Nej det finns det inte ! :)

Gjorde iordning mat till honom och frukost till mig själv, nu sussar han igen och pappa också. Jag har hunnit starta en maskin tvätt, vikt in lite och plockat undan lite.
Får väl se hur länge lillen sover brukar ju inte va så länge på morgonen men kanske hinner jag också blunda en stund till dok hoppas jag att jag är lika pigg igen ifall jag skulle somna :)

Ha en ta dag !

Lycklig grabb

Vi tog oss en promenad i jordbodalen idag, så härligt väder och mysigt nu när alla löv börjat falla o ändra färg. Ja, jag trivs verkligen ute :) kom tillbaka till Andres föräldrar, fika lite och lilleman fick en hoppegunga i 7 månaders present som han älska, skratta o tjoa o hade sig. Underbart att se sin lilla älskling så lycklig :)

Snart gå o lägga oss så jag kommer upp i morgon. Nästa gång tar jag nog min sovmorgon på söndag istället, känner mig inte speciellt trött och André sitter här o gäspar för fullt men kanske så gjorde dessa extra timmar så jag faktiskt inte är såå trött i morgon vi får se helt enkelt!

Godnatt ! 




Sovmorgon

Då var det lördag och jag började dagen med sovmorgon till klockan 9, underbart . I morgon är det Andres tur att få sova. Rätt skönt man kan göra så ibland.

Städat för fullt här hemma under tiden lilleman sov en stund, han är vaken så vi ska bara göra oss klara och sen åker vi och hälsar på hos hans farmor och farfar. Får bli en promenad idag med känner jag, jätte fint väder :)

Ha en underbar dag !

Strålande humör

Tog oss till skogen även idag och gick en runda på 45 minuter och lill killen sov sig igenom allt :)

När vi kom tillbaka till bilen så var det fullt mes hundbajs på alla hjul på vagnen, försökte ta bort så mkt jag kunde med våtservetter men fy som det lukta höll ju på att kräka mitt i allt & jag som annars är van att torka bajs både på bebis och på de äldre på jobbet..
Varför kan man inte plocka upp efter sin hund om den nu väljer att sätta sig mitt i gången? Är det lathet eller bara för att man är i skogen så struntar man i det ? Kan förstå om det hade varit bland alla träd och buskar. När vi ändå är inne på bajs prat så är det samma sak med hästskit som ligger på de stigar där det till och med står att det inte är för dem, jätte kul att få kliva över jätte lass av bajs mitt i allt liksom men samtidigt vad ska dem göra åt saken?! Ta med sig svart sopsäck och en spade, hur hade det sett ut egentligen.. 

Åkte inom svärmor och tvätta vagnen iallafall, lilleman busa med henne och höll på att äta upp henne. Kliar ju i hans mun så allt i närheten ska det tuggas på. Han har varit på strålande humör hela dagen min lilla buse och förflyttar sig mer och mer men bara bakåt än så länge men det kommer väl så småningom när det går framåt istället :)

Jag ska hoppa in i duschen, en välförtjänt sådan efter allt idag sen ska lilleman blir klar för natten och vi bänkar oss framför idol och äter vår middag då :)

Trevlig helg !






Trött i huvudet

Uuuhh trött i huvudet idag. Den här jäkla renoveringen av grannlägenheten borde väl snart va klar.. Så tröttsamt att lyssna på det där oväsendet. Lilleman har inte kunnat komma till ro och sova, vaknade i morse och grät och grät och grät lilla hjärtat.. Åkte till affären o tog en extra sväng ihopp om att han somna men nejdå.
Fick han iallafall att somna sidan om mig efter lunch, inte varje dag det händer numera så jag somnade såklart också.

Fick besök av fröken Hagman idag, snackat om allt mellan himmel och jord. Även om man är trött i huvudet så hjälper det att få lite sällskap så man fokuserar på lite annat en stund. Så glad att jag har dig min lilla höna :)

Middag på g, André kom nyss hem och tagit över lilleman en stund. Äta, duscha och sen sova! 

I morgon, äntligen fredag :) då ska vi ut och gå igen är tanken :) någon som har lust att göra oss sällskap? Bara att höra av sig haha :)



Skönt

Lillfisen har precis somnat, det gick minsann snabbt idag. Hann knappt lägga ner honom tills han sov, tröttis !
Jag ska slänga mig i soffan och pusta ut, har gått i ett sen vi kom hem vid sex. Fixa middag, på med pyjamas, duscha och mata den lille. Andre kom hem strax efter oss, alltid mkt på kvällarna så skönt att han kom hem i tid iallafall :)

Ligger för tillfället i min säng & skriver, så jäkla skönt. Natta lilleman och nu orkar jag inte resa på mig, herregud hur ska jag orka va vaken till elva när jag normalt brukar gå och lägga mig vid 9- halv tio på kvällen.. 
Så tidiga kvällar blir det i vår familj numera då lilleman oftast bukar vakna mitt i natten och sen vilja gå upp vid fem men faktiskt nu dessa två nätter har han sovit till sju. Ingen aning om vad som hänt och skönt är det, kan bara hoppas det fortsätter så :)

Om man skulle ta och resa sig och låta lilleman sova i lugn och ro. 
Natti !!

Jippie :)

Åkte ut till mamma efter lilleman fått mat i sig, kom hit och släppte ut katten sen tog vi vagnen och gick bort till Sara & Julia. Vi fika, prata av oss lite. Riktigt skönt det behöva verkligen ibland !  Tack för att du orkar lyssna :) <3

Lilleman sov på vägen dit och somna på vägen hem igen & han sover fortfarande men har en känsla av att han snart slår upp sina ögon :) 
Han ska få middag & katten ska helst komma in o få mat innan vi åker här ifrån :) mamma lär ju komma hem lagom tills vi ska köra men så är det ibland :) 

Andre jobbar över & jag hoppas att det inte blir allt för sent så man kan få se han lite iallafall ! 

Åhhh jag kom ju precis på att mitt älskade greys anatomy börjar ju idag, jippiie. Hoppas jag orkar hålla mig vaken det är ju dubbel avsnitt & jag hoppas lilleman vaknar sju i morgon också annars lär jag var skit trött men det r det värt :)

De sist kilona

Snart är tisdagen avklarad och ett steg närmre helg, underbart !
Denna dagen har kört slut mitt huvud, en liten som har gnytt typ hela dagen, huvudvärk och svin trött efter vår promena i brucesskog! Jag slängde faktiskt på mig ordentliga gympa skor och satsa på en längre tur denna gång och det blev det, lilleman somna så jag traska på för fullt, sprang till och med lite grann men höll ju på att dö så det la jag av med rätt snabbt ! 
Nya tag i morgon men då vi befinner oss i Bjuv så får vi gå där eller möjligtvis om vi tar oss till Åstorp, vi får se får ta dagen som den kommer helt enkelt !
Känns så jäkla skönt att jag faktiskt har gett mig fan på att jag ska ut och röra mig så ofta jag bara kan, hoppas innerligt att jag håller detta nu så de sista gravkilona kan slopas ! 




Åkpåse ??

Strax efter sju gick vi upp idag, jag klagar verkligen inte på detta & jag hoppas det fortsätter såhär så jag slipper vakna stup i ett hela natten :)

Tvättar lite och skulle egentligen städat här hemma men just nu pallar jag verkligen inte så det får vänta, förhoppningsvis så sover lilleman någon gång till under dagen så jag kan ta det då :) 

Efter middag åker vi iallafall till brucesskog och går en sväng, skönt som attans :)

Har ni börjat använda åkpåse till er vagn än ? 
Är det någon som använder sig av en fotsack eller tycker det funkar lika bra med filtar runt benen? 

Yves roche

Det var dags för utförsäljning på yves idag med Pia, var inte så stort precis och det var väl en hel del krimskrams men lite fick jag med mig hem iaf. Lite saker till mig och en väska som lilleman kan ha att leka med :)

Vi kom hem för inte så länge sedan och lilleman sover, jag ska slappa lite på soffan innan jag sätter fart med maten ! 

I morgon tar vi oss till skogen igen och ger oss ut på en promenad :) 




Shopping

Idag intog jag & Sara (Julias mamma) bakluckeloppisen på söder. Första gågen för oss båda, himla massa folk och en hel del att gå igenom. Sara hon handlade lite o jag gick tomhänt därifrån men då spara jag dem pengarna som jag antagligen kommer spendera i morgon på utförsäljningen på yves rocher så i morgon kör jag & lilleman till mamma så får han stanna där under tiden jag & Pia shoppar loss :)

Snart kommer lillemans gudfar och hans flickvän hit och hälsar på oss och efter det är det hög tid för middag i detta hem, hungrig som en get ! 

Hoppas ni haft en bra helg ! :)

Mer kläder

Klockan är inte ens sex och jag hade kunnat gå och lägga mig redan nu, matkoma delux. Puh!
Ska snart ta mig till affären hade jag tänkt, handla hem lite som behövs. Egentid i affären kan vara skönt det med !

Vid middagstid åkte jag och lilleman till mamma, vi skulle till Jessica i Höganäs och titta på lite kläder till lilleman, fick med mig en hel kasse med mycket fint. Disel tröjorna var en favorit enligt pappan iallafall :) nu har vi lite till som han kan växa i, det mesta är ju stora storlekar men det är aldrig fel att vara förberedd & när man dessutom får det för en billig peng så är det ännu bättre! 

Nej om man kanske skulle ta och röra på sig så man får det gjort! 


Underbara vän!

Denna fredagen började som vanligt här hemma, frukost, lek och sen ett försök till att sova. Funkade när vi la oas tillsammans i min säng så där somnade vi sten hårt i nästan två timmar, så skönt !

Åt middag, fixa tvätten och gjorde oss klara och åkte hem till Sara på tågaborg. Lilleman börjar bli lite blyg av sig när vi träffar folk som vi inte ser jätte ofta, han är otroligt mysig när han gosar in sig i mig och som tur är så släpper blygheten väldigt snabbt. Hade en riktigt bra eftermiddag med henne och jag blir så glad och varm i hjärtat att se att hon tar så väl hand om lilleman, leker, pratar och bara är där för honom! Underbara vän ! :)

Nu är det idol mys med lite gottis här hemma, det är ju faktiskt fredag ! 





Rensa tankarna

Den här veckan gick minsann snabbt ändå, otroligt skönt med fredag i morgon igen !

Idag har vi lekt hejvilt här hemma, inte någon liten grabb som hade lust att sova så det var ju bara att följa hans vilja. Dock slockna han sten hårt i en timme innan det va dags för middag. Skönt för då vet jag att han äter ordentligt istället för att sitta o klia sig i ögonen.

Åkte iallafall och hämta ut lite saker till bilen och sen åkte vi faktiskt till brucesskog och gick en sväng. Jag packade ner vantar o mössa och hela alltet till lilleman men ingenting till mig själv det ångrade jag verkligen när vi börja gå, kallt om händerna !

Det blåste, var kallt och varmt oh så otroligt skönt. Lugnt och stilla och bara jag o lilleman eller ja, ett litet tag iaf sen sov han. Kände mig riktigt duktig som faktiskt var ute och rörde på fläsket och samtidigt så blev jag omkörd av en tjej i träningskläder och barnvagnen i högsta hugg, sprang & gick och där tänkte jag jahapp det här va ju kul hahaha :) jaja, jag var ute iaf :) 
Ska faktiskt ta och åka till skogen liten oftare så mycket skönare utan en massa bilar och liv runt omkring och dessutom så får man rensa tankarna lite också !






Jacka

Dagen börjar gå mot sitt slut, såå skönt. Är så otroligt trött om morgnarna och piggnar inte riktigt till under dagen i heller och därför ser jag verkligen fram emot att få gå o lägga mig. Det vänder väl snart får jag hoppas :)

Josefin kom hit och snacka med mig och lekte med lilleman och när hon hade gått så åkte vi till affären en snabb sväng innan det var dags för middag och allt annat som ska göras på kvällen. 

Plockade fram våra vinter jackor i hopp om att dem skulle passa mig detta året vilket dem gjorde jippie :):) va riktigt mysigt att ta på sig en tjock go jacka faktiskt. Tur jag slipper problemet med att hitta en jacka som passar detta året, förra hade jag ju tjockismage och vilka problem jag hade där ett tag med att hitta något snyggt som gick om mig. Snygg var den väl egentligen inte men den funka och jag slapp se ut som en tant :) spara den ska jag göra till nästa unge då man aldrig vet om det blir över vintern nästa gång också så slipper iaf ha samma bekymmer då som nu ! :)

En hel berättelse om en jacka men jaja så är det ibland haha :)

I morgon har vi lite att göra igen men dock inga större planeringar, vad ska ni hitta på ??



Raket städ

Jaha, jag som tyckte vi skulle ut och vandra efter vi ätit lunch, lilleman var ju jätte trött så han fick hoppa i säng. Tänkte att han sover nog inte så länge men johodå det gjorde han och gör fortfarande så jag passa på att röja här hemma ordentligt, fram med dammtrasan och körde en raket städning ifall han skulle vakna mitt i allt. 
Nu är jag klar och sitter och väntar på att min lille prins ska slå upp ögonen och att Josefin ska komma hit !



Kunde varit så mycket mer

Det känns som att klockan kunde varit mycket mer än vad den är men inte så konstigt när man har en pigg bebis redan halv sex på morgonen.
Har hunnit med en del här hemma men nu när lillen vilar så ska jag passa på att vila mig lite jag med framför tvn.
Efter middag så tar vi och går ut en sväng iaf sen får vi se om de andra planerna blir av eller ej.

Ha en bra dag !

Majskrok

Jag verkligen hatar dessa nätter där jag vaknar varannan timme, fy för man känner inte sig som människa någonstans när det väl är tid att gå upp. Låt denna natten bli bättre !

Idag var ju tanken att vi skulle träffa Sara men blev inte riktigt så, ibland räcker inte tiden till riktigt, tyvärr !

Så efter en dag då vi faktiskt bara har varit hemma så körde vi och hämta André på jobb och sen blev det stor handling på mekonomen så nu ska bilarna bli servade också, bra inför vintern iaf :)

Pyjamas & mat till lilleman sen ska jag krypa ner i soffan och bara vara !

Natti !

Idag fick lilleman äta sin majskrok själv, gick bra tillslut men första bitarna va lite svåra att träffa rakt i munnen då dem även fastna på hans fingrar :)







RSS 2.0