Dryg dag!

Innan klockan hade smått fyra i morse var vi uppe för mat och ny blöja. Just då ville jag bara gräva min egen grop så jag bara kunde få sova. 
Vi somnade om som tur var och varje gång lilleman har sovit under dagen har jag gjort detsamma. 
Annars har det varit en väldig seg dag, under eftermiddagen bar jag runt på min lille kille i stort sätt hela tiden och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på så han blev nöjd. Gå ut var ju inte något alternativ direkt.
Jäklar vad det blåser ute, strax innan André kom hem hörde jag en jäkla smäll och han berätta att ett träd vält precis där man svänger in till oss. Lite otäckt är det ändå att det kan göra så mkt skada. Flytta bilen innan iaf och hoppas på att båda två klarar sig utan skador.

Det ända jag tänker på när det är sånt här väder är min fina lilla Sarah, för ett par år sedan så skulle hon och jag gå hemifrån mig och ungefär till mitten av Bjuv vilket normalt tar 5-10 minuter men detta tog en timme om inte mer. Ja jäklar vad det storma, gatlamporna slocknade och vi krockade med flygande pinnar och skratta så mycket så kinderna blåste upp. 

Hoppas att detta är över till i morgon så vi kan ta oss ut lite, det kan behövas för oss båda. 
Lite tid framför tvn nu innan sängen kallar! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0