Ute i sista sekund

Fredag och äntligen helg så jäkla gott :) har varit en super bra dag på jobb och som vanligt sprang tiden iväg, hann hem och kolla på oth och sen var det ensam hemma 2 på TV4 alltid lika rolig och titta på :)
Andre kom hem och nu sitter vi och väntar på att han ska byta däck tar en jäkla tid för den framför att bli klar men är man ute i sista sekund så får man allt vänta.

I morgon ringer klockan redan sju och vi ska iväg på lite äventyr ska bli himla skoj faktiskt :)
Hoppas bara att det inte är allt för mycket snö så det går att köra normalt för alla vet vi nog att om det är lite lite snö så sänks hastigheterna med det dubbla typ, klart jag tar det lugnt med men någon måtta får det ju va som tex nu när det är mer regn än snö.. Jaja strunt i det :)

Ha en bra fredag :)


Bra eller dåligt ?!

Igår kväll åkte vi ut till familia där de hade extra öppet med en massa rabatter mellan 20.30-22,00 och det ända jag fick med mig var en tröja, prova en massa men antingen för stort eller för litet eller så satt det inget bra och jag måste säga att jag inte har varit på familia så här länge sen de öppnade och det var ett bra tag sedan.

Idag har varit en väldigt tråkig dag, har inte gjort ett skit och jag pallar inte heller göra något och sådana dagar får man väl ha ibland.
I morgon är det jobb som gäller, härligt :) snart helg dessutom, ser fram emot lördag iaf :)

Veckorna bara springer iväg oavsett om jag har mycket eller lite att göra och jag vet faktiskt inte om jag tycker det är bra eller dåligt.. Vissa dagar önskar jag självklart hade lite fler timmar så man hann med lite mer och helgerna hade gärna fått vara lite längre .. Önska kan man alltid :)

Hörs när vi hörs!


Äntligen iväg skickat

Ställde klockan på 9 i morse och vaknar en timme senare, tydligen har jag ställt om klockan utan att jag ens kommer ihåg det. det ringde även i morse inte ens det har jag märkt så jag vart nog en aning trött .
Upp och hoppa iallafall och få i mig frukost och sådär och tur jag inte sov längre för helt plötsligt kommer hantverakaren från hbghem och ska fixa de små fel som var kvar, i mitt mejl jag fått utav de skulle de komma på eftermiddagen men men det spela ju inte så stor roll egentligen.
 
efter att hon hade gått så gjorde jag mig klar och stack bort till jobb, äntligen är mitt papper underskrivet och lagt på brevlådan bara sisådär några dagar försent men men skit samma, träffa även mina kolleger när jag var där uppe och fick lite jobb samtidigt så det var ett bra besök :)
Åkte hem och börja städa lite, fram med julpyntet vilket inte är så mycket ljusstakar och någon tomte :) lite till kanske inte hade skadat det är ju faktiskt väldigt mysigt när man har det uppe :)
 
Landade i soffan, räkningarna är betalda för denna månaden så nu kan man leva loppan för resterande som är kvar, nja kanske inte riktigt men lite grann iaf, ska dock ta ett sista ryck och sätta in alla papper i sin pärm och sen blir det bara en macka och sätta mig framför tvn innan det är dags att påbörja middagen i detta hus :)
 
Känns skönt att man fått gjor lite idag, igår var det inte många lyft kan jag ju säga.
 
Ha en bra dag alla ni där ute !
 

Julpynta

Över allt kan man se ljusstakar komma upp i fönsterna och jag börjar fundera på om jag också skulle ta och pynta lite, får nog be andre ta ner lådan ikväll så har jag lite att pyssla med i morgon :)

Efter kvälls maten åker vi ut till mina föräldrar så jag kan få fixat med mitt papper, typiskt man ska behöva göra det själv när det faktiskt är arbetsgivarens uppgift men men bara det blir gjort iaf!

Fyfan hade verkligen behövt lite sol och fint väder, är så himla trött hela tiden och energin finns inte där riktigt antagligen för det dåliga vädret, kallt, mörkt och ruggigt :(
Så ja man mår så mycket bättre när det är fint väder.


Jag som trodde det skulle va enkelt

En lugn början på veckan, har inte gjort annat än att tvättat och städat upp lite. Trodde vi hade bokat tvätt tid igår kväll och när vi väl kom ner var nyckeln borta och det var visst idag istället.

Älsklingen kommer väl snart hem och då blir det att åka iväg och stor handla, var år och dar sen nu vi gjorde det.
Kanske till och me kan gå en runda på familia, möjligtvis hitta mig ett par skor :)

Allt fix med papper hit och dit och telefon samtal till höger och vänster gör mig snart knäpp, jag som trodde det skulle vara enkelt, ha eller hur!


Det kallar jag bra :)

Upp och hoppa och halv vägs till center syd så vände vi och åkte till väla istället och som vanligt handlade vi ingenting, kläder är inte så intressant i dagsläget, inredning är det som faktiskt är roligast just nu men så brukar det väl va när man flyttar till något nytt?!

Har fått tag på en byrå till, var en snabb sväng till bårslöv och fynda så nu ska den bara bli vit och sen är det klart, två malm byrås för inte ens halva priset av vad en helt ny kostar det kallar jag bra iaf :)

Ny vecka i morgon, inget speciellt planerat alls så tänker ta var dag som den kommer vilket är väldigt skönt ibland speciellt efter de senaste dagarna.

Blir en lugn kväll framför solsidan och sen vem kan slå philip och Fredrik där Henke Larsson ska vara med så det kan man inte missa ju :)


Överkörd

Igår Var det verkligen en aktiv dag, först jobb i några timmar och efter det så hjälpte vi Fredde att flytta, andre och deras pappa bar saker och körde iväg, deras mamma städa hela köket och jag badrummet och när jag väl var klar så var jag helt slut i hela kroppen, kändes man hade varit uppe tidigt och varit igång hela dagen.
Handla med oss köpe mat, slängde mig i ett bad och sn sa jag godnatt, redan vid halv 10.

Sovit i tolv timmar och jag är segare än jag vet inte vad, känner mig överkörd av ett tåg..
Var uppe och åt frukost och kröp ner i sängen igen så nu ligger jag här och ar det skönt men nåot borde man ju få gjort idag.. Vi får se!


Full rulle

Äntligen fredag tycker även jag fast jag ska jobba i morgon, har varit full rulle sen halv åtta i morse när jag klev upp, först iväg vid 9 sen handla lite på vägen hem, sen kom de och skulle ha besiktning och sen kommer nästa nisse och ska fixa spisen, telefonen har gått varmt halva förmiddagen och jag tyckler jag inte gjort nannat än skickat en massa mejl men det är helt okej för min del :)
 
Är glad för att det går så snabbt att de kommer och fixar spien idag, innan helg liksom frågan är bara när de hade tänkt dyka upp men det lär jag väl märka antar jag :) skulle även iväg och hämta vår post men det tar vi ikväll, en massa som ska göras hela tiden men det är bara kul och ikväll kommer även vår byrå hem så man kan lägga i all skit som står över allt ;) det är kul att kuna förnya sig :)
 
Är på jakt efter ett soffbord också, vet hur det ska se ut och jag hittade det begagnat men det var lite dyrt för att just va begagnat så får väl se ifall man hittar något liknande någon annanstans för en billigare peng. tur vi har stor vind så man kan få plats med allt som man vill byta ut där uppe.
 
Var så sugen på twix glass igår kväll och idag när jag väl skulle handla så fanns det inte, så typiskt :(
 
och på tal om mat ska jag stoppa något i magen, hej hej !

!!!

Mycket snack och lite handling..
Börjar bli duktigt trött på det !!!


Massa spring

En dag med en massa besök, gick upp vid halv 9 i morse för att hinna äta osv innan det var dags för vår nya spis att komma och kom gjorde den men passa den ? nej, den var för stor så de smarta hantverkarna lämnade den halvt ute på golvet och sa att jag får kontakta en snickare, jahapp tack för den hade det inte varit bättre att stätta tillbaka den gamla så länge tills man har en lösning, ajja ringde hyresvärden och hon var inte speciellt glad på dem heller men det dröjde inte länge förän här var en snubbe och mätte och hade sig, så nu återstår det att se när allt bli fixat och så länge får spisen stå där den står, trötta mig!!
 
I morgon är det också en massa som står på schemat, iväg vid 9 i morgonbitti och efter det ska de komma och besikta golv och tapet och sen får vi väl se ifall där dyker upp någon annan också, tur man är ledig så man hänger med på allt som händer.
 
städat har jag även fått gjort mellan alla besök här så nu luktar det gott här hemma iaf :)
resten utav eftermiddagen ska jag inte göra någonting mer än sitta och glassa i soffan, underbart skönt !
 

Klantigt

Sitter äntligen vid en data, äntligen internet här hemma har ju klarat mig med min telefon tills igår då jag hade surfat för mkt för vad som ingick i mitt abonemang och jag måste säga att det är så skönt med en data, internet som fungerar och en större skärm :)
 
DEt enda negativa är att varje gång jag ska skriva här ifrån min data så kan jag skriva de första meningarna och råkar jag skriva fel och ska radera så raderas allt, skit störigt och därför jag många gånger bara skiter i det istället har ingen aning om varför det blir så heller.
 
Var i gamla lägenheten och hämta vår post eller ja Andrés post för där var inget till mig, väntar på ett brev som jag trodde skulle komma idag men jag väntar till fredag sen får jag nog allt höra mig för var det blir av eftersom det ska skickas vidare sen.
 
Pannkakor blir det till middag idag, gott och enkelt och efter det blir det en sväng till höganäs för att titta på en ny byrå och sen kör vi väl ut med den på Andrés jobb då den ska vara vit och inte i ek, skönt att ha en lackerare som pojkvän så man kan få vilken färg man vill på allt :)
 
Gjort lite felanmälningar här hemma på små saker bla en väldigt korkad sak faktiskt, dem var här och skruva fast telefonjacket i hallen och då stod ju dörren till klädkammaren öppen och det dumma är att nu går det inte att stänga dörren eftersom uttaget sitter i vägen, hon måste ha haft ett jäkla jobb med att få dit det och att hon inte ens såg att dörren inte gick att öppna det är ju bara klantigt men men det är inte hela världen men rätt roligt när man såg det ;)
 
Är sugen på en tripp till Ullared igen men denna gång med min älskade man, frågan är bara när det ska hinnas med tycker det är fullt upp hela tiden, kanske till och med kan passa på att köpa lite julklappar när man är där uppe så det blir gjort, tiden går så snabbt så snart står man väl där in i det sista och är inte klar. Måste försöka hitta någon helg iaf!
 
Ska få i mig nått ätbart som inte består utav kakor ;) ha en bra dag!

Tiden bara sprang iväg

Då vart vinter däcken på bilen och lite säkrare känner jag mig ifall det skulle bli en släng av vinter igen men fy vad fula mina navkapslar är, mina fälgar på sommar däcken är mö snyggare men men man får väl stå ut, mamma brukar säga att hon inte alls tycker om sina vinterdäck pga just att där inte är några fälgar och jag håller med henne! :)

Under tiden andre fixa med det så satt jag inne i värmen och prata en massa med hans mamma och tiden den bara sprang iväg men hade lätt kunnat suttit där i några timmar till.
Om ni nu tycker det är taskigt att jag sitter där inne under tiden andre fixar min bil så blir det liksom bäst så, då jag ändå inte gör något och då är det bättre att han får kämpa på och göra sitt i lugn och ro :)

Lite tv, en macka och sen natti natti :)


Seg måndag

Segaste måndagen på länge, bädda ner mig i sängen när jag kom hem från stan, slumra till i några timmar och efter det har jag inte gjort ett skvatt, fantasin är inte den bästa idag kanske för jag faktiskt inte har ork men där kommer fler dagar.
Strax börja på lite middag och ikväll är det min bil som ska fixas så lite blir gjort!

Längtar efter ett varmt bad även idag, igår kväll så blev vår byrå såld, andre som precis lagt sig i ett bad fick allt gå upp lila snabbt men skönt att den är borta nu är det bara något nytt som ska in :)

Nepp dags att sätta igång potatisen !


Kör som en kärring

Går upp och sätter mig och äter frukost och läser på hd att det är svin halt och en massa olyckor tänkte det är nog typiskt när jag ska ut o köra så här tidigt.
Jag kör som en kärring och alla andra bara gasar förbi, är det kanske inte så halt som jag tänkt då eller har folk bara glömt och skiter i vilket..
Ner till stan kom jag iaf och sen ska jag bara hem också, lär köra som en kärring då med :) haha.

Nej men man kanske skulle slänga på vinter däcken på bilen !


Äntligen kom den :)

Ha där hade jag allt fel, det blev inte sängen hela dagen och det är jag glad för.
Upp och gjorde ve mig och iväg till Nova Lund där andre handla en jacka, jag va ute efter tröjor och möjligtvis ett par byxor men hitta inget vettigt.

Åkte hemåt till Andres föräldrar och samtidigt som vi vänta på dem skulle komma hem så kolla vi Ikeas hemsida och min bäddmadrass hade kommit in jippie :) ut på Ikea snabbt som attans och sen vidare till hans mormor och morfar som dessutom passa en liten vove som var såå söt :)

Hemma igen, middag ska lagad ett bad ska tas och sen hopp i säng :):)


Gäsp

Jag vet inte om det är vädret som gör det eller om det bara är jag som är seg idag för fyy vad det är svårt att lämna sängen idag har varit upp en runda men landade här igen, har ingen lust eller ork att göra något och gäspa tycks vara det jag är bäst på idag.

Va ska man göra för att rycka upp sig egentligen?!
Gissar att hela denna dagen kommet bli trött, seg och en massa gäspande!


Chabby chick

Det blev inte många knop gjorda idag inte, låg på soffan halva dagen förutom när svärföräldrarna var här och hälsa på, fick fina blommor även utav dem :) gick ju av mamma och mormor när de var här i onsdags plus jag fick av andre när han kom hem från jobb :):)

Men en sak fick vi gjort, köpt en ny hall möbel och jag hade gärna tagit mer av hennes saker, hela lägenheten var inrett i chabby chick, as snyggt !


Någon som är intresserad???

Underbart att få sova ut, underbart med helg då vi båda är hemma.
Tanken var att vi skulle få upp lite saker på väggarna idag men det fattas en borr så vi kan borra i betongen så när vi väl har tagit oss i kragen ska vi åka och hämta den.

Har även kommit fram till att vi ska göra oss av med en malm byrå, en svart brun med 6 lådor i fint skick så är det någon som är intresserad så säg till hade tänkt oss 800 kr för den ny pris är 1300 kr.
Väntar någon dag annars slänger vi ut den på blocket :)


Bada

Efter att ha ätit en super god middag ska jag faktiskt ta och slänga mig i ett bad, det första på väldigt länge och som jag längtat :):) underbart att kunna välja om man vill bada eller duscha och inte bara dusch :)

Tisdag ska vi även tvätta för första gången här, skönt att där inte var så uppbokat som på förra stället :)

Idag myser vi ner oss i soffan med en stor gottepåse :)


Miss you

Saknar denna lilla loppan <3


Skönt att kunna lämna det bakom sig

Besiktningen gick ju super bra, skönt att kunna lämna den lägenheten bakom sig, bara en adress ändring sen är allt klart.
Blev en sväng på maxi också, handla lite gott till ikväll och lite annat som behövdes, det var jag och pensionärerna som var där ;)
Märks det är fredag, en massa folk ute över allt kul att se faktiskt.

Som vanligt massa fix här hemma, trist det kommer bli när man sen är klar med allt egentligen vad ska man då pilla med, aja har så mkt annat också så det löser sig väl ;)

Ha en underbar fredag!


Full fräs

Har varit full fräs hela kvällen, hämtat hem lite möbler, ätit och hälsat på hos svärföräldrarna.
Börjar bli lite trötter faktiskt så funderar på om jag ska gå in och köra bort min kära pojkvän från sängen som ligger och spelar så jag kan få sova lite.
I morgon är det besiktning av gamla lägenheten, ska även hinna handla lite innan jag kör hem och håller helg ordentligt, så skönt att inte ha något planerat har ju varit något nu varje helg under en tid så det ska sovas och det ska slappas sen om det dyker upp något därimellan går vi allt se :)

Borsta tänderna och landa på kudden, godnatt!


Snart helg

Dessa dagar har verkligen gått snabbt, fredag i morgon och snart helg så skönt :)
Idag steg jag inte upp för än klockan 11, länge sen jag sov så länge men guuud så skönt det var, behövdes verkligen.
Har inte så mycket planerat idag mer än att få i ordning här hemma, har kommit en bra bit på vägen men massa som ändå är kvar.
Hade även hoppats på madrassen kommit in igår men icke får allt vänta till tisdag och då ska jag minsann va där klockan 10 så jag är säker på att få hem en, trist när det ska ta sån tid men det är bara till att stå ut.

Slut på pausen.


Hade nästan glömt

Prick klockan 2 ringde det på dörren, älskar när folk kommer i tid :) snabbt och enkelt och bara till att köra hem igen.
Bädda ner mig i soffan under en filt, hade nästan glömt hur kallt det är i helsingborgshems lägenheter :( gissar att vi kanske va lite bortskämda med värmen på andra stället men man vänjer väl sig :)

Blir ut på Ikea idag och även en runda på väla, andre ska kolla jacka och jag får väl se om jag hittar mig något roligt :)

Ska ligga kvar under filten en stund till innan middagen ska lagas!


Öresundskraft

Första dagen jag vaknar själv i lägenheten och det känns skit bra måste jag säga.
Mamma och mormor har varit här och fikat lite, de gick nyss och jag ska göra mig klar och åka till gamla lägenheten för att möta upp nån från öresundskraft som ska komma och stänga av elen, mellan 2-3 skulle de komma och jag gissar på de kommer vid 3, en timme i en tom lägenhet vad ska jag hitta på där liksom..
Men förhoppningsvis går tiden snabbt.

Så ser dagen ut för min del, så på med kläderna och in i bilen. Ha en bra dag :)


Vänder nog snart;)

Har varit en väldigt seg dag, trött som tusan har jag varit men dagen har rullat på ändå.
Ledig i morgon, då ska jag Allt sova ut får även besök utav mamma och mormor :)
Börjar komma i ordning nu så man kan röra sig, gardiner har kommit upp och det känns mer som ett hem än som en stor flytt kartong.
Vi båda är överens om att hellre ha ett större badrum och ett mindre sovrum blir liksom lite mysigare då.
Internet har vi inte ens haft någon tanke på, eftersom 3G på telefonen fungerar så pass bra så klara vi oss men får väl allt ta itu med det snart så räkningar kan bli betalda.

Hållet tummarna för att min bäddmadrass kommet i morgon, hade varit skönt att få det klart.
Som ni märker så handlar det mest om lägenheten och jobb just nu men det vänder nog snart :)


Tre minuter

Det bästa är ju ändå att jag har nära till jobb, tre minuter sen är man framme och det bästa av allt jag känner mig hemma här redan nu, vilket tog tid när vi flytta in i gamla lägenheten.
Hemma från jobb och ska börja med middg, lät bli en tidig kväll även idag tror jag.


Äntligen på plats

Hej på er!

Äntligen en lugn stund, äntligen kan jag få sitta ner en stund och inte göra ett skit.

I fredags var det full fart, först jobb till klockan fyra och sen bara hem och få i sig lite mat och sen kom andre hem, ut på Ikea för att köpa nya sängar som tur var så visste vi vad vi skulle ha men var ändå tvungen att prova min bäddmadrass en gång till och denna gång fick vi bra hjälp :) bestämde oss och skyndade ner på lagret eftersom där bara var en kvar, självklart tomt i hyllan och under tiden hade även Andres pappa kommit på plats. Bäddmadrassen skulle komma in i början på veckan så vi strunta i den så länge men var ändå tvungen att kolla om där var någon i Malmö och där stos där var nio kvar så ställde av släpet och gasa satan till Malmö och vad möts vi av en tom hylla, ska inte lite på deras hemsida igen!

Martin mötte upp oss här hemma och hjälpte oss upp med sängarna sen spendera vi kvällen med att skruva ihop allting och bra blev det :)

Hem och sova och helt slut i huvet, upp tidigt på lördag och igång och flytta allting och tusen tack till er som hjälpte oss :) måste dock säga att man blir lite besviken när man försöker få tag på folk som är bra på att svara när det gäller dem själva, när dem vill ha hjälp med något då passar det men inte när det är tvärt om.. Trist som tusan..

Flyttade iallafall klart och börja så smått packa upp sen var det bara in i duschen och göra ve sig och vidare på kalkonmiddag hos svärföräldrarna, det satt som en smäck så otroligt gott och jösses vad trött man blev när man fick sitta ner och komma ifrån all flytt röra så sängen var otroligt skön när vi kom hem.

Söndag idag, städa hela gamla lägenheten och sen hem hit och packa upp resten börjar få lite ordning men långt ifrån klara, hade varit super skönt att vara ledig i morgon men då är det minsann jobb igen hela dagen, är helt slut så lär bli en tidig kväll ikväll kan jag säga och faktiskt är det ganska skönt att allt detta är över nu så man kan komma igång här och få det fint :)

Ska äta lite kvällsmat och sen godnatt, hörs när vi hörs :)


Var ska man ta vägen

Fy så skönt att få komma bort här ifrån under dagen i morgon, jäkla röra att bo i man vet knappt var man ska ta vägen men snart snart slipper vi detta och då ska allt upp på nästa ställe :):)

I morgon ska vi även hämta våra nya sängar, kommer bli så bra tror jag :)

Får bli något att äta innan jag hoppar i sängen upp tidigt i morgon usch!


Ett helt träningspass det här

En liten paus i allt städande här hemma, är ju ett helt tränings pass att städa ur hela köket.
Eftersom jag ska jobba hela dagen i morgon så är det lika bra att göra så mycket som möjligt här hemma idag för i morgon kväll ar vi tillräckligt på vårt schema.

Igår spendera jag som sagt dagen med mamma, bakade lussekatter gjorde vi som blev super goda :) det blev till och med en lussekatt råtta också haha, var ganska trött på att stå där och rulla deg så fick allt hitta på lite annat :)

Tillbaka till köket helt enkelt, puh!


för och nackdelar med allt

Hann med både mitt möte och att komma i tid till frissan, känns skönt att få klippa igenom håret lite och jag bokade även en ny tid för slinger när jag ändå var där så får vi väl se om jag hinner ändra mig tills dess :)
Mycket mer än så har det inte blivit idag, struntade i att gå i stan eftersom jag var hungrig som bara den så var bara att traska hem, kommer sakna att ha nära till stan även om man inte är där nere så ofta så är det himla skönt när man väl ska ner att slippa ta bilen, leta parkering och betala parkering, speciellt när man ska från det ena stället till ett annat men men det är fördelar och nackdelar med allting så inte hela världen.
 
I morgon ska jag spendera min dag med mammsen, baka lite lussekatter som jag tjatat om nu hur länge som helst, kanske lite tidigt men vad gör det man får iallafall något gott att tugga på :)
 
Har satt mig framför "ellen" på tv och lär nog sitta här tills det är dags att laga lite middag, alltså en lugn och skönt eftermiddag!
 

Lite på schemat

Idag har jag lite som står på schemat faktiskt, ska snart gå ner till af vilket jag hoppas går snabbt som attans för efter det har jag en klipp tid och det har aldrig passat bättre, en dålig hår dag så då passar det perfekt att håret klippt :)
Egentligen skulle jag slingat det också men ångra mig om den saken så kanske får bli ett senare projekt :)

Hade en tanke på att gå en runda i stan därefter men jag vet inte riktigt, kanske bättre att gå hem och röja undan här lite, får nog tänka lite på det där.

Dags att bege sig!


En kulen natt

 
En låt som fastnat i mitt huvud tror André lär vara trött på den efter denna kvällen haha :)

Bara att vända på klacken och gå hem..

Godmorgon gott folk!

Har nog varit på det mest onödigaste besöket hos af någonsin, in lämna en lapp sen kunde jag gå hem jahapp bara till att vända på klacken igen, upp med paraplyet och gå hem, det roligaste av allt jag ska dit i morgon igen av samma anledning som det jag skrev på lappen, jippie!

Vad jag ska ha för mig idag har jag ingen aning om, får ta dagen lite som den kommer :)


Love the one who Loves you


Lång dag

Söndagen är snart slut, tycker denna dagen varit jätte lång precis som förra söndagen va kanske kan bero på att vi faktiskt slog upp ögonen redan vid nio i morse, tanken var att vi skulle sova länge men det gick inte.

Det blev en sväng på Ikea innan vi åkte till lägenheten och strax där efter kom även Andres familj och strax där efter kom min så nu har de fått sett nya stället och dem tyckte det var fint, känns skönt att höra :) efter lite fika på stående fot så åkte vi alla där ifrån, var hemma i en halv timme sen ut på Ikea igen och tillbaka till lägenheten, fått upp lite hyllor och grejer i klädkammaren.
I veckan blir det även inköp av nya sängar och i helgen lär vi flytta in helt och hållet :):)

Så även om vi var vakna tidigt så var det ganska skönt att få hinna med så mycket som möjligt idag och snart är det sängen som gäller klockan ringer tidigt i morgon, möte på af halv nio svin kul ! Finns roligare saker man kan göra.

Nepp tillbaka till Beck, godnatt gott folk:)


Sötisar :)

 
Har ni sett något sötare än det här ? Världens bästa Rocky med världens bästa Kimbo :) ♥♥♥

Nästan tomt

Ja, här sitter vi i en lägenhet som nästan är tom, Tvn är igång och det ekar mest, det är nu man bara vill få iväg det sista så man kan städa och besikta denna lägenhet så nästa kan ta över men om en vecka ska vi nog vara klara tror jag :)

Kommer nog bli sjukt mysigt i den nya lyan iallafall möjligtvis att man får skaffa sig lite andra möbler men det ska nog bli bra det här.
Är super tacksam för den hjälp vi fått idag och jag önskar verkligen att jag kunde gjort mer men nästa gång ska det nog gå vägen förhoppningsvis.

Ikväll blir det bara en lugn kväll här hemma med Fredde och Linda, är super trött redan nu men några timmar ska man allt hålla sig vaken till.


Kalkonmiddag

Sovmorgon blev det, skönt som tusan och hela dagen har varit så lugn den bara kan vara, känner mig inte riktigt på topp idag men alla har vi väl sådana dagar.

Ikväll blir det hem till familjen på kalkonmiddag, ska bli svin gott och jag längtar mest till efterrätten äppelpaj med egen gjord vaniljsås sist mamma gjorde det kunde jag knappt sluta äta just för att det va så gott så ser fram emot det.
Ikväll blir det även att plocka undan det sista här hemma som ska med i morgon så allt är klart lär bli en lång dag tror jag .

Äntligen fredag och helg :)


Längtar

Lådorna börjar minska här hemma nu, så skönt nu är det lite lättare att komma fram och lika kul varje gång man kommer upp i lägenheten och ser så fint där är plus att där är något nytt som är ve gjort för varje gång, kul när allt fungerar som det ska :) längtar tills jag får visa den för folk men snart är det lördag så då får jag visa den för någon iallafall hihi :) längtar ännu mer tills vi har fått ordning ordentligt men det kommer.

Slut som artist, kanske man kan sova lite längre i morgon det hoppas jag på iaf :)


Ge och ta?!

Är vilse i dagarna, har tyckt att det känts som fredag hela dagen men nepp jag får allt vänta en dag till.
Blev som sagt frukost hos mamma sen körde vi en runda till jysk, flower team och ekeby möbelaffär.
Hem och äta lite lunch och fixa i mitt gamla rum, lekte lite med min kise och nu är jag hemma igen.
Börjar känna mig lite trött kan bero på att jag va uppe tidigt idag med men svårt att sova när man har mkt framför sig.
Blir soffan tills andre kommer hem.

Och på tal om något annat, ibland undrar jag hur folk tänker och resonerar, hade varit kul att kunna läsa tankar ibland.
Det handlar väl om att ge och ta men alla verkar inte tycka detsamma, de är duktiga på att ta men inte tvärt om.. Men jag pallar inte lägga ner någon större energi på det där, har lite annat att stå i om man säger så och de som verkligen finns de finns där & det märks! Det är huvudsaken just nu.


Uppe och stuttsar

Uppe och stuttsar ännu tidigare idag, snart köra till mamma och umgås med henne :) frukost ska inhandlas på vägen dit.
Kallt och tråkigt väder är det också så jag hoppas att vi håller oss inne.

Ha en bra torsdag :)


RSS 2.0