Rosa grill och grymt är inte det ? Kolla här ..

Sådär nu är vi hemma igen efter en enorm runda, åkte ut till Ekeby möbelaffär och kollade soffa, hittade en faktiskt som var helt i vår smak men ska kolla lite till innan vi bestämmer oss. Åkte även ut til härliga hem igen och även bauhouse och kollade lite tapeter och lite sånt roligt hittade faktiskt många som såg bra ut men vi har ju inte samma smak om man säger så haha, skulle nog haft en egen lägenhet istället där jag kunde få det precis så jag vill , har så många ideér som jag vet kommer bli skit snyggt men det tycker ju inte den andra hälften, skit tråkigt men ska man bo tillsammans får man väl också mötas på mitten helt enkelt.


Hitta iallafall en skit söt grill inne på bauhouse som jag vill ha haha ;) så nu önskar jag mig en grill och den ser ut såhär :)



Visst är den grym? Vem vill inte ha en sån ? haha ;)

Käkade lite och sånt också och nu har vi precis kommit he, ullared på tv och jag är super trött :( Jobb i morgon och jag längtar faktiskt lite och jag längtar lite till Lördag också efter jobb då jag antagligen ska träffa Sara igen, ta en öl eller något åt det hållet hihi ;) Vi får väl se hur det ser ut då som sagt några dagar kvar :)


Nya skor från Din sko

Åkte hem till Sara och kollade på hennes lägenhet som var jätte fin :) Satt och snacka mestadel jobb men även lite annat och sen åkte vi ut till Väla, skulle kolla väska men hittade ingen som var sådär jätte fin så får väl leta vidare, ingen panik direkt.
Gick in i lite affärer och hamna tillslut på DIN SKO där jag hittade ett par sommarskor på REA så köpte ett par, vet en som kommer sucka rätt stort eftersom jag har skor så det räcker och blir över men fler skadar aldrig liksom.

så här ser dem ut iallafall , perfekta sommar skor som man kan ha till nästan allt och passar bra om man ska ut och även om man inte ska det ;)



Har fortfarande inte hört någonting från Helsingborgs hem och jag börjar bli tokig faktiskt, vill ha svar på lite frågor innan dem styr och ställer liksom. Hoppas att dem ringer tillbaka under eftermiddagen/kvällen annars får jag ta och ringa i morgon innan det är dags för jobb helt enkelt.

Ska även ut till Ekeby möbelaffär och kolla lite idag så fort älsk har kommit hem från jobb , hoppas vi hittar något intressant typ en soffa haha ;P

Hörs senare så får ni veta hur det gick ;)


Helsingborgs hem

Nu ett samtal dit för det känns som dem har snurrat ihop lite saker faktiskt men det är fan inget ovanligt vid det här laget.

Sen duschen och göra mig klar så jag kommer iväg idag ;)

Inre stress kallas det va ?

Denna dagen började så bra, var iväg igen på lite spännande saker som jag antagligen tänker dela med mig av snart så ni får hålla lite utkik faktiskt ;) åkte vidare till Mamma och Jonny och sedan blev det en runda på IKEA, härliga hem och Maxi. Minns ni den där soffan vi hade hittat ?? Vi åkte ut idag igen för att kolla på den och då är den såld, det var sista och den blev såld igår, typiskt!

Hittade en likadan men i bege (stavning?) men den var nog lite stor så vi ska kolla Ekeby möbelaffär också för där ute sägs det finnas många alternativ så vi får väl hoppas på det helt enkelt.

Har varit ett par dagar med mycket inre stress som man kallar det, mycket beslut som ska fattas och många saker som ska tänkas igenom innan man gör det, kanske därför min huvudvärk sitter i , inte vet jag men det kommer lugna ner sig snart det vet jag :)

Denna söndagen kommer jag tillbringa med André självklart som alltid nästan i soffan till ännu en Wallander film som visas på söndagar, ja det vet ni ju säkert redan :p

I morgon är jag ledig och ska då träffa Sara, var en föör längesen nu så det ser jag fram emot riktigt mycket kanske en fika eller något vi får väl se vad vi hittar på helt enkelt, hennes lägenhet ska jag se iallafall vilket jag inte har gjort än, för dåligt av mig faktiskt men så blir det ibland!

Så även morgondagen kommer bli toppen bra ;)

Här kommer en låt som jag har haft på huvudet typ hela dagen men har bara kunnat en refräng haha ;)



Välkommen åter på tv4

Kom precis hem från solariet, riktigt skönt men dock inte bra jag vet men va fan hur snyggt är det att vara blek då??

Kollar just nu på välkommen åter på tv4 ett väldigt väldigt sjukt program haha men riktigt roligt har ni sett det någon gång ? Inte jag heller förrens idag haha ;p

Börjar känna mig lite sömnig men jag förstår inte ritkgit hur eftersom jag gick och la mig klockan 22 igår och gick upp lite över tio idag så har ju verkligen fått sova ut kanske behöver mer sömn eller mindre inte vet jag men trött e jag iaf.

ska spela lite kinect också har vi bestämt oss för men vi får väl se hur det blir med det hihi ;P


Nya kläder är alltid roligt :)

Nu är vi hemma igen efter en enorm runda haha. Trodde vi visste vägen som vanligt och körde men sen hamna vi fel så fick köra tillbaka en bra bit och sen kom vi äntligen rätt det bästa av allt var när vi körde hem så insåg vi ju att hade vi bara svänt till höger istället för vänster från början så hade vi kommit rätt så typiskt men men fram kom vi iallafall.
Hittade ett par disel jeans faktiskt som satt som en smäck och ett linne till sommaren :) Träffade även på lite folk från jobb vilket jag aldrig trodde jag skulle göra där så det var kul :) Åkte inom center syd på vägen hem och köpte mig en ny plånbok i svart skin , snyggt och enkelt så jag är verkligen hel nöjd med mina köp idag :)

Maten är på gång och jag är super hungrig så det ska bli riktigt gott :) Blir en lugn kväll även idag tror jag kan vara skönt eftersom vi ska upp i tid i morgon ;) Händer en massa just nu och en massa beslut som ska fattas, ingen vet mer än vi och så får det vara ett tag till , tror det blir bäst ;)

Tänkte jag skulle ta och skicka iväg ett sms till min lilla mini elj för nu var det alldeles för längesen jag prata med henne eller såg henne så det är på tiden nu faktiskt att vi tar tag i det här efterosm jag saknar henne sjukt mycket :)
Tur iallafall att man vet vilka som står en nära även om man inte pratar varje dag, det kan gå en hel månad till och med längre innan man pratar och ändå så vet man att man bara kan lyfta luren när som helst och snacka i evigheter om precis allt och inget och det är en skön känsla att man kan göra så finns inte många personer man kan göra det med ska jag säga er , tyvärr känns det som vissa mest skiter i vilket om vänskapen finns kvar eller inte. Till sådana människor så kan jag bara säga som så här tack för den då vet man var du har stått hela tiden , skita i dem och gå vidare i livet för sådana människor är inte ens riktigta vänner sådeså !! ;)

Ville bara få detta sagt så nu är det bra med de haha ;) ska fixa lite här nu så hörs senare igen BYE :)


Strax en tripp till svedala

Hej hopp :)

Dags att börja städa för snart kommer här folk men vem och vad som händer talar jag inte om hihi :p ni får helt enkelt gissa er fram så länge.

Sen ska vi vidare till Svedala och se om vi hittar oss lite nya kläder, älskar det där stället faktiskt :)
eftersom det tar sin lilla tid att komma dit och hem så hörs vi senare helt enkelt :)

Saknar min lilla katt och min MAMMA fick en sjuk längtan efter henne precis nu usch vad jobbigt :( Får hälsa på henne i helgen också helt enkelt :):)


SOLO

Köpte med mig en SOLO tidning hem och har precis läst den medans jag tog mig ett bad, dock inte det mest bekvämaste efter en stund då jag mest åla runder i vattnet haha nej men eftersom händerna helst inte ska hamna i vattnet eftersom tidningen då blir blöt så är det lite jobbigt men men skit samma stod faktiskr rätt bra saker i detta nummer ibland tycker jag att det bara står en massa strunt men inte idag =) Så har ni inte läst den så gör det :)

Snart ska jag faktiskt gå och lägga mig, mycket som står på schemat i morn vet ni ;)

så säger godnatt här :)


Fredags mys :)

Lite fredags mys ska vi självklart ha idag, revbenen är i ugnen och snart ska jag slänga in vitlöksbrödet gott ska det bli :) Aa jag vet vi äter det ofta men det är såå gott :)

Sen blir det lite chips, popkorn och lite godis och Coca cola så klart ;)

I morgon får vi väl träna bort allting haha ;p

Va ju även iväg en sväng idag igen men hittade inte vad vi letade efter direkt så lite tråkigt hoppas på bättre tur i morgon faktiskt :)

ska fortsätta med min mat nu så ha en fin fredags kväll så hörs vi när vi hörs :)

 


Framgång :)

Vilken dag säger jag bara har jobbat som en häst hela dagen, haft något att göra varje sekund och det är väldigt skönt och jag har jobbat med bra människor även denna dagen, fan vad jag trivs det är inte klokt och ni måste hålla med om att det är den bästa känslan när man trivs på sitt jobb ? ;)

Har även fixat en massa med facket idag också så nu är det färdigt bara ha ett möte med mer info om alla försäkringar och allt sen är det klart ;) Kändes riktigt skönt när hon sa välkommen till gänget nu får du också delta i fester, möten, utbildningar och mycket mer KANON ;)

Detta har varit det bästa valet jag gjort i mitt liv tror jag, börja med en utbildning klara den och sen få ett nytt jobb som man inte har gjort innan , alltså jobba på sjukhus. Man får nya utmaningar, träffar såå otroligt mycket folk , ja jag kan inte förklara på något annat sätt men det känns otroligt bra och som alla har sagt till mig du ska vara glad för att du har kommit in som timmis på sjukhuset för det är inte många som blir det.

så så är det iallafall, är hemma nu iallafall och tvn är igång som vanligt är fruktansvärt trött så hade varit skönt att sova en timme eller 3 men det har jag inte tid med, livet är för kort för det haha :p Ska iväg på en massa saker sen så fort André har kommit hem :)

Innan dess ska jag plocka fram min telefon och skicka lite sms till folk jag inte pratat med på länge, dock tråkigt med sms men man vet aldrig hur dem jobbar eller vad dem gör så då kan dem svara när dem har tid ;) Kanske får boka in en lite träff också men då gäller det ju att båda är med på det faktiskt och inte bara en som försöker ta tag i det och den andra skiter i det för att där helt plötsligt finns andra människor som är nya och mer intressanta liksom.. ajja skit samma och ja ni som tar åt er gör det annars låt bli !!
:)


Ny frisyr

Funderar starkt på att gå till frisören inom snarast, är lite sugen på lite ny färg faktiskt kanske lite slingor i håret, bruna eller blonda i flera nyanser jag vet inte riktigt kan inte riktigt bestämma mig om vad jag ska göra faktiskt. kanske ska ta och gå ner till frisören någon dag och höra med henne hon bruakr nämligen vara rätt bra på att komma med ideér.
Men vad tycker ni ska jag ha mitt blonda med bruna slinogr i `? brukar då även se lite tjockare ut och kan vara kul med något nytt.
eller
ska jag ha mitt blonda men i flera olika nyanser ?

Ahh det är verkligen skit svårt när man inte vet till hundra men något jag vet är iallafall att jag med all säkerhet kommer göra en ny hårförlänging till sommaren och till sommaren är det fint att vara blond också därför jag tvekar lite tror jag.
Jag får helt enkelt se men tips är alltid bra ;)



Äntligen fredag ;)

Godmorgon :)

Äntligen fredag och fan vad skönt det känns.

Ett sista ryck på jobb denna veckan och sen är det helg SÅ gött :)

Hoppas även denna dagen går lika smidigt som det gick igår och jag hoppas även det är bra folk i min lilla grupp men det brukar ju inte vara några problem.

Hoppas ni alla får en bra fredag iallafall!!


Shopping sugen ?

Nu är vi hemma igen och allting gick bra, skönt! Fixa även med oss lite kina mat hem efetrsom vi inte tänkt på någon mat tills i dag så det satt fint i magen plus att vi handlade varsin gottepåse ;) Gott men såå onyttigt men skit i det man lever bara en gång eller hur ? ;)

Trött som bara den har jag också blibit så blir en tidigt kväll även denna dagen bara en dag kvar och sen är det helg och hur skönt är inte det??
Då ska vi hitta på en massa skoj, är riktigt shopping sugen känner jag får väl se om det sitter i till helgen men det tror jag ;)
Hittade nämligen en soffa idag som vi så gärna vill ha och hade vi haft plats ja då hade vi nog köpt den faktiskt men får vänta ett litet tag till iaf ;)

 

Här är en bild på hur den NÄSTAN såg ut ;) har ingen annan bild så försökte hitta det som var mest likt !

Skulle vilja ha en större garderob också så jag fick plats med allting och även allt nytt men dem brukar säga att handlar du något nytt så kör med 'en in och två ut' men det funkar inte för mig haha. Vill ha så mycket nya jeans, tröjjor , linnen , skor och massa anant smått och gott :) Men känns lite onödigt att handla nu när jag vill handla till sommaren och det är nog liite för tidigt för det just nu!

Ajja nog om det nu ;) Nu ska jag hålla kväll iallafall ta en dusch och gosa ner mig i soffan med min gottispåse :) Ha en fin torsdags kväll mina vänner så hörs vi igen i morgon :)



våran lilla hemlis

Är hemma från jobb redan, har fått i mig en kaka och håller på med min Cola snart kommer André också hem så ska vi iväg på en sak hihi :) SKa bli riktigt roligt och jag längtar lite till på lördag och söndag också då det handlar om nästan samma sak :) men vad säger jag såklart inte, är våran lilla hemlis än så länge tills vi bestämmer oss för att berätta helt enkelt ;)

Blir mer bloggande senare idag då jag har mer tid :)


Vad är du? svara på..

Godmorgon :)
Är ni morgon pigga eller morgon trötta?
Har ni ett hemskt humör när ni vaknar eller är ni glada?
Är du en natt eller dag människa ?

svara på det dära så hörs vi när jag är hemma från jobb ;)
Ciao!


Natti natti

Godnatt säger jag redan nu, bestämde mig för at lägga mig tidigt ju så då gör jag det också. Om jag kan sova, Ja det är en anna femma . Sov gott alla !!

 

♥♥♥


Enkel kyckling sallad

Det är vad jag sysslar med just nu, en enkelt kyckling sallad, tog några kycklingfileér och håller på att steka dem nu, la gurka, sallad, majs och gul paprika i en matlåda och sen ska kycklingen ner när den är kall och sen ska cesardressingen också packas ner så är middagen till jobb i morgon färdig :)
Väldigt smidigt och gott dessutom, har nog snöat in lite på sallad har ätit det sen i Lördags plus lite annat också givet vis men mest sallad och gott är det och nyttigt ;)

Solar har vi precis gjort, nya rör och allt så det kändes verkligen efter bara några minuter men det är så det ska vara ;) En gång till denna veckan blir det nog så är man brun och fin igen bara efter 2 gånger TACK Mamma och pappa för bra pigment ;)

NU ska jag slänga upp kycklingen så den får svalna!


Ett dopp i poolen ;)

Hejsan hoppsan här sitter jag och håller på att svettas ihjäl i solstolen där ute , varmt och skönt är det idag och jag tror jag ska ta mig ett dopp i vår pool snart ;) Härligt!!

HA!! Kunde varit så bra men icke, nu är det ännu mer snö och det har kommit under typ hela dagen, tur jag har varit på jobb så jag slipper ha ångest för att jag inte vill gå ut ;p Har haft en jätte bra dag idag och jag var inte så trött som jag trodde kan delvis bero på att dem jag har jobbat med har det varit lite mer liv i haha. Trivs som fisken i vattnet på den där avdelningen alltså går inte ens att beskriva, konstigt att alla som är bra personer hamnar på samma avdelning faktiskt.

Nyss hemkommen och ska strax börja med maten är riktigt hungrig så idag blir det lövbiff med pommes, tar inte så lång tid och det mesta sköter sig själv ska även göra en kyckling sallad till jobb i morgon kan bli lite dyrt o gå ner och köpa sallad varje dag när man kan göra det hemma.

Sola står också på vårt schema , det har de gjort ett tag men har inte kommit iväg så idag ska vi verkligen!
Vi hörs senare ikväll igen ;)




Ny dag och nya tag

Ny dag, nya tag nu mot jobb :) Hörs igen när jag är hemma ;)

Ni kan säkert inte tro detta..

Precis när jag skrev klart förra inlägget så stängde jag av datan och reste på mig , tittar ut genom fönstret och det snöar, inte lite heller utan en hel del så det blev vitt på marken det var denna sköna dagen. ajja det slutade iallafall men känns som det säkertligen lär komma mer.
Skit samma, åkte iväg till Väla och prova dem dära skorna, för det första dem är ju inte speciellt snygga i verkligheten men lyckades hitta ett par som såg ut som en normal sko typ, satt bra och allt men jag vet inte, får tänka på det ett tag.
blev en runda till netonet och elgiganten också och ni kan ju gissa vem som ville dit ;)

Precis fått i mig litta mat och duschen står på tur, jobb i morgon igen och jag hoppas att jag inte är så dödstrött då som jag var idag och igår.


Jay och Minnah på Familia

Äntligen kom jag fram till mamma, har tömt mina lådor här hemma och sorterat en massa så det blir mindre skit sen när vi väl ska flytta plus att mamma bad mig för hon vill ha 'mitt' rum :p haha. Ajja lika bra att det görs iallafall ;) Har även lagt in ännu fler bilder på datan här genom deras scanner, en väldigt bra uppfinning måste jag säga ;) Ska dock hem till mormor en dag och hitta ännu fler bilder , skoj är det !

Ska alldeles strax köra hem igen, tänkte först jag skulle inom Maxi i Hyllinge men tror jag skiter i det eftersom jag såg i HD att Minnah och Jay från IDOL skulle komma till Familia nu klockan 16 så där lär antagligen vara 1 miljon människor och faktiskt jag skulle kunnat varit en utav dem hahha ;p Var ju där ute sist när Marie picasso vann, där var as mycket folk fast klockan var typ 2 på dagen eller något sånt där men man hörde inte så mkt och såg inte så mycket eftersom där alltid ska stå någon som är längre än mig framför eller med barnen på axlarna så jag tror jag klarar mig ganska så fint ;)

Hörs när jag är hemma igen då jag även ska visa er några av bilderna ;)

Här har ni en än så länge


En oplanerad dag.

Tvätten snart klar, äntligen! Kom precis fram till att det är fett tråkigt att bara sitta här och vänta och det ska jag göra i en timme till, vad ska jag göra då? Jag har redan läst alla bloggar som jag brukar plus nåra till, kollat min mejl, helsingborgshem, akelius , facebook och lite annat skit nu är det tråkigt och tvn är inte speciellt underhållande så här mitt på dagen heller.
Sängen är renbäddad och disken är diskad, städa orkar jag inte och för den delen gjorde jag det i söndags igen så det behövs inte. Vad kan man göra i en timme ??

brist på fantasi kanske eller rent av så finns det kanske ingenting att göra om dagarna längre? ett tag tyckte jag att jag knappt hann med mig själv, alltid något att göra eller någon man skulle träffa hade många bollar i luften men nu är allt lugnt igen. Skönt förvisso men inte alltid, speciellt inte denna dagen då jag är ledig.

Ut i tvättstugan nu näst sista gången, vika lite tvätt och hoppas på att tiden rinner iväg . När jag läser vad jag skivit låter det som jag har ett skit tråkigt liv, just idag iallafall!
Kan väl gotta mig med att det inte brukar vara så här alltid och om det hade ja då hade jag gått i taket, hade varit rastlös så benen hade sprungit av sig själv, lägenheten hade varit klinisk ren alltid och min garderob hade nog varit fullare än vad den redan är.

Nog om detta och dags att lyft häcken från soffan !



Underbart väder

Godmorgon, vilket härligt väder det är sol men ändå lite kallt men klär man bara på sig så är det underbart väder, blir lika glad varje gång solen tittar fram nu och man blir dessutom mycket piggare :)
sovit som en gud i natt, var trött som sören och när jag väl vakna av klockan 9 i morse så orkade jag bara inte gå upp, kallt som attans va här och det gjorde inte saken bättre men eftersom jag hade bokat tvätt tid klockan 10 så var det bara att gå upp tio minuter innan haha.
Har precis fått i mig lite frukost, två mackor och proviva får väl se om det hjälper mot magen, våra bästa år rullar på tvn men det är inte så intressant längre, undra varför? haha
Tvättid har jag till 14 och efter det ska jag ut till mamma ett tag och hälsa på min katt eftersom hon är den ända som är hemma den tiden ;)

Blir nog en promenad också mellan tvättningarna känns som jag behöver det ;)


Ullared är ju på tv ;)

Det är ju ULLARED på tv gott folk, helt missat det . Ah det måste kollas på, sista programmet ju och jag blir lika sugen på att åka dit varje gång jag ser detta programmet och jag vill bara dit ;)

Och Morgan är ju också med han är väl förjävla söt eller hur ;) hahaha


Maria montazamis hot american

Blev lite ändring i vårt schema, åkte ut till City gross och handlade lite så nu är det fullt i kylen och frysen, inte alls mycket folk heller antagligen för att det är så nära löning och ingen har pengar, men jag har iaf haha ;) Åkte även inom MAX innan och käkade lite, köpte maria montazamis sponsrade hamburgare hot american , stark som satan i gatan, kunde inte ens äta upp hela haha och då är det illa men kan även bero på att André köpte en chili dipp som verkligen smala chili, doppa en pommes och tyckte det var skit gott sen sa det bara POFF så exploderade i munnen på mig, HAAA! Ajja gott var det iallafall och det är väl huvudsaken fast min munn brann upp .

Nu en dusch , lite tv och sen ska jag bara dö i sängen och gud vad jag har längtat efter det hela dagen ;)



bilderna snodde jag från google ;)


Reebok easytone

Reebok Easytone aktiver musklerna i vader, ben och rumpa och ger dig extra träning för varje steg du tar! 

 Använd skon som vanligt när du tränar, promenerar eller till vardags på jobbet.  Musklerna i benen och nedre ryggen får jobba aktivt hela tiden. Fler muskelgrupper måste arbeta och därmed blir träningen mer effektiv och förbränningen ökar. Självklart är sulan dämpad för skön komfort och minskad belastning på leder och senor.

 


Det är dem här skorna jag snacka om i förra inlägget, vet inte om dem fungerar har ju hört både positivt och negativt om dem men det är alltid lättast att avgöra själv. Måste nog även prova dem innan jag bestämmer mig för att köpa dem eller ej. Men är det någon utav er där ute som har testat i så fall vad tyckte du?? Var dem bra? dåliga? behöver alla råd jag kan få så tveka inte att lämna en komentar om ni har testat dem här skorna ;)


Reebok easytone

Reebok Easytone aktiver musklerna i vader, ben och rumpa och ger dig extra träning för varje steg du tar! 

 Använd skon som vanligt när du tränar, promenerar eller till vardags på jobbet.  Musklerna i benen och nedre ryggen får jobba aktivt hela tiden. Fler muskelgrupper måste arbeta och därmed blir träningen mer effektiv och förbränningen ökar. Självklart är sulan dämpad för skön komfort och minskad belastning på leder och senor.

 


Det är dem här skorna jag snacka om i förra inlägget, vet inte om dem fungerar har ju hört både positivt och negativt om dem men det är alltid lättast att avgöra själv. Måste nog även prova dem innan jag bestämmer mig för att köpa dem eller ej. Men är det någon utav er där ute som har testat i så fall vad tyckte du?? Var dem bra? dåliga? behöver alla råd jag kan få så tveka inte att lämna en komentar om ni har testat dem här skorna ;)


Im Home

Äntligen hemma, herregud vilken dag alltså inte att det har varit mycket utan att jag har varit så fruktansvärt trött , normalt fall brukar man piggna till efter en stund men inte idag inte får väl hoppas att det är annorlunda resten utav dagarna eftersom jag nu helt plötsligt jobbar hela veckan GÖTTT :)

När älsk kommer hem blir det en runda till netonet IGEN , han har ju inte kollat klart på sina hemmabiosystem eller ja vårt heter det faktiskt men eftersom han kan lite mer så låter jag han sköta det helt enkelt ;)

Något vi verkligen hade behövt är att storhandla har knappt någon mat kvar tycker jag bara en massa sallad från i helgen men det är gott det med men idag är 3 dagen jag lever på det, kanske är bra btw går man kanske ner lite i vikt också men snart så sätter vi igång med träningen ska även införskaffa mig ett par skor hade jag tänkt men mer om det i nästa inlägg ;) Kanske förbränner bort mitt fläsk haha ;p

Ska fixa lite mat nu så hörs sen så ska ni få veta mer :)

Wallander

Nu är vi hemma igen, är propp mätt efter all mat vi fick hos mormor men gott var det iallafall :) Skulle egentligen åkt o handlat lite till i morgon men får väl handla några bullar nere i cafeterian istället till frukost så jag klarar mig. Har precis tagit mig ett skönt bad också ibland behövs det helt enkelt, bara koppl av för sig själv en liten stund. Snart är det även Wallander på tv så ska väl kolla på den och sen nanna kudde för fy vad jag är trött .

Hoppas även på fint väder i morgon igen så man kan gå en tripp efter jobb i morn :) Bara längtar till sommaren nu men vem gör inte det ? :)


Uteställen i Helsingborg

Godmorgon världen :)

Kvällen igår var faktiskt riktigt rolig, satt här hemma några stycken och spela lite spel , drack , snacka och lyssna på musik sen blev det klart taxi ner i stan och fy för sören vad det var kallt ute iih :S blev en runda på stinsen, som jag alltid hängde på förr så känner ju dem som jobbar där så alltid trevligt att träffa dem ;) sen var vi på lila helvetet och sen en runda på mogwai.

Stinsen är alltid trevligt, gillar det stället skarpt men folket som hänger där nu är lite för små egentligen eller så är det jag som börjar bli gammal. Känns som dem man umgicks med förr det är deras små syskon som hänger där nu och dem är liksom fortfarande små i mina ögon men så är det väl alltid kanske ??

Lila helvetet, har inte mycket att säga egentligen. första gången jag var där och även sista kan jag tänka mig, mini litet och bara massa fjortisar på hela stället.

Mogwai var även första gången jag var där ( Märks jag aldrig e ute längre) och jag gilla det skarpt. Satte oss i deras mys hörna, jag André och Hansson och fan vad skönt det var. Ett sådant ställe man kan gå till för att ta någon öl, sitta och ta det lugn och bara lyssna på musik och kolla folk liksom. Musiken där inne var riktigt härlig också och det var en tjej som var DJ så det gjorde det hela liite bättre ;) dock var det lite dålig planering där inne eftersom baren var precis vid ut och ingången och därför blev det mega trångt när man skulle in och ut därifrån, alla trängdes och ingen kom någonstans typ det var nog det ända negativa med det.

Kvällen slutade också där och Hansson gick hem och vi skulle ta bussen hem, frös som en griis så ringde Huset som kom och hämta oss, längesedan jag åkte med han nu ju så var faktiskt ett bra slut på kvällen. Låg och prata en massa när vi kom hem och sen somna vi gott båda två.
Vaknade idag och mår faktistk väldigt bra, drack dock inte så jätte mycket igår vilket resulterade i att vi har mycket dricka kvar här hemma, så käka lite sallad och tårta till frukost, klädde på oss och gick en runda så nu har vi precis kommit hem och ska snart hoppa in i duschen för att sedan vara på kalas hos mormor som fyller år :)

Ikväll ska jag även lägga mig tidigt så jag kommer upp i morgonbitti då det är dags för jobb igen ;) så vi hörs när vi hörs helt enkelt . Ha en bra söndag :)




P.S Hade inte kameran uppe alls igår därför inga nya bilder =(

 


Det är igång

Kalaset är över och jag är förvånad, förvånad över att alla fick plats i denna lilla lägenheten. riktigt trevligt har det varit iallafall och god mat har vi ätit också :) Lite blev dock över plus kakor och tårta men det är gott i morgon också ;)

Snart kommer annat folk hit och ska festa lite och sen glider vi väl ner i stan en runda också är väl tanken ;) Kommer bli en kanon bra kväll :)

Lite snabb uppdatering nu bara eftersom folket kommer om en halv timme så ha en bra kväll så hörs vi i morn när jag vaknat till liv ;)

 


Party like a rockstar

Nu ska vi iväg och handla lite inför kalaset, sallad, kyckling, bröd och lite annat smått och gott ;) Snart kommer även folket så bäst att sätta fart uppdaterar i morgon igen när jag vid liv :) Paaaartyy like a rockstaaaar ;)







Lämna lite kommentarer ;)

Sådär ja, vad tycker ni ??  kom igen nu och lämna lite kommentarer TACK :)

känner mig nöjd iallafall, kanske ändrar lite på färg och sånt där sen men just nu får det se ut så här :) Faktiskt riktigt roligt att sitta och pyssla med när man förstår hur det fungerar och då är det super lätt, hade kunnat gjort 100 sånna här till haha :p

Men nu när jag har suttit med detta typ hela dagen och gjort en massa olika så börjar min kära pojkvän tröttna eftersom jag inte är det minsta social alls så nu ska jag faktiskt sätta mig sidan om honom och hålla han sällskap en stund :) snällt eller hur ? ;)

Ha en bra kväll alla PUSSSS!!


Efter en LITEN runda är vi äntligen hemma

Nu är vi hemma igen efter en LITEN runda till netonet, det blev en runda dit, till elgiganten, onoff och sen åkte vi ut till media mark i Lund också, PUH! Älskling är ute efter ett hemmabio system och när vi kom till första affären så hade han ett pris som han skulle hålla sig till men när vi kom till sista butiken hade han helt plötsligt gått upp 4000 ;P ajja, handlade ingenting utan nu sitter vi här hemma för att hitta något bra och diskutera lite om hur vi ska göra innan det handlas något :)

Jag är helt slut i hela kroppen och magen är propp mätt så nu ska jag bara fixa lite med bloggen hade jag tänkt eftersom jag inte alls är nöjd just nu med hur det blev så om jag får ihop något nytt idag lär ni märka :) Annars ska jag bara flytta in bord och stolar och försöka få plats med det här hemma eftersom vi ska ha kalas i morgon på dagen och fest på kvällen så kommer bli en full dag , härligt!

Kameran ska vara laddad så jag får ihop lite nya bilder är lite dålig på det faktiskt kanske skulle haft med mig den var jag än gick istället ??

Kommer iallafall bli en kanon bra dag/kväll och därför ska jag gå och lägga mig tidigt idag :)

Ska sätta igång med min design nu så hörs sen :)

Design

Håller på att ändra design på min blogg som ni kanske redan har lagt märke till eftersom det ändras hela tiden, är inte riktigt nöjd än men älsk vill ut till media mark så får fortsätta med detta ikväll när han är och fixar sitt vrål åk :)

 


Sista semesterdagen

Sovit som en gud hela natten och vakna utav att det står någon ute i trappen och spelar någon sorts arabmusik plus att dem höll på att gräva utanför, jäkla tur jag inte jobbat natt då hade jag gått i taket haha ;P men det är väl rätt förståligt eller ??

Fredag idag, sista dagen älsk har semester också, lite tråkigt men på måndag går vi samtidigt så vaknar jag inte så får jag hoppas att han gör det så han kan väcka mig. Idag blir det bara en slappe dag , ska inte göra ett skit än så länge iallafall men vi får se :)


Lady gaga-born this way

 

Lite bra musik såhär innan sängdags :) Visst är den bra? Lady gagas nya låt born this way


Bloggkartan.se

Jag har placerat min blogg i Helsingborgbloggkartan.se!

Gör det du också om du vill att din blogg ska synas ;)


dagen rullar mot sitt slut

Så börjar även denna torsdagen rulla mot sitt slut, har varit en riktigt bra dag och jag hoppas älsklingen också tycker det eftersom det är hans dag idag!
Hans pappa, bror och hans flickvän kom hit med paket och blommor och fick kakor och kaffe , lilla rocky gilla nog att där kom folk som kela med honom hihi :) Nu är även han åkt hem och nu är här tomt igen, bara vi två i vår lilla lägenhet men som tur är ,är vi två iallafall :)
Blir film på 6an nu tydligen eftersom det var något André ville se sen sooova, trött som bara den men så är det när man är igång hela dagen ;)

Sov gott alla ni som läser :)


Älskar dig mitt hjärta <3

dagen rullar mot sitt slut

Så börjar även denna torsdagen rulla mot sitt slut, har varit en riktigt bra dag och jag hoppas älsklingen också tycker det eftersom det är hans dag idag!
Hans pappa, bror och hans flickvän kom hit med paket och blommor och fick kakor och kaffe , lilla rocky gilla nog att där kom folk som kela med honom hihi :) Nu är även han åkt hem och nu är här tomt igen, bara vi två i vår lilla lägenhet men som tur är ,är vi två iallafall :)
Blir film på 6an nu tydligen eftersom det var något André ville se sen sooova, trött som bara den men så är det när man är igång hela dagen ;)

Sov gott alla ni som läser :)


Älskar dig mitt hjärta <3

Test,test,test


ett sista ryck

Vi har hållt på som två galningar här hemma, allt är dammat och avtorkat och nu återstår bara dammsuga och torka golven, landade i soffan och känner mig helt slut nu men det måste göras för sen kommer här folk ikväll :) Ska även gå en runda med Rocky snart , tror det behövs fast han också ligger här i soffan och bara slöar ;p

Nej fy ett sista ryck så detta blir klart någon gång, hue jag vill flytta, NU!!
Någon som har en lägenhet en två eller trea ??


städa

Dags för lilla städ tanten att börjar röjja :) Har redan börjat med
köket och nu är det bara resterande av lägenheten kvar :) Nu har vi fikat alla 3 men pausen är slut
så ska ta tag i min skur hink och lägga mig på knä ;)


25 år :)

Godmorgon :) är uppe med tuppen idag, har ju lille Rocky här som har ett behov utav att gå ut och kissa hihi, så gick ut med han, satte oss i bilen och åkte iväg o handla bullar, hundmat till honom och blommor till min älskling eftersom han fyller 25 idag :) så grattis till honom :)

Ska snart hoppa in i duschen och sen börjar denna dagen också :)


Sängen kallar

Nu säger vi här hemma godnatt, känner att ögonen börjar rulla och då kan jag lika bra hoppa ner i sängen :) Sov gott allesammans :)


Tresemmé 24 hour body

Har ni testat dessa produkter på tresemmé 24 hour body? Om inte , gör det. Köpte ett två pack med shampo och balsam för att testa och jag blev hel nöjd, denna produkt säger dem ska ge mer volym på håret och jag tycker vekligen att dem håller vad de lovar dessutom är flaskorna stora så dem varar ju en evighet så man slipper springa till affären stup i kvarten för att köpa nya flaskor.
Detta är något jag lär fortsätta med , tror två packetet kostar 89 kr på city gross vilket är super billigt sen är det dock lite dyrare med hårspray och övriga saker men det är värt det ;)
Fick till och med mamma till att köpa det sist vi var och handlade , så testa det ni också ;)


Storbloggarna

Puh, vilken dag alltså är så trött på att gå i butiker nu så det finns inte haha, åkte ju ut till Höganäs och efter det åkte vi till Ö&B och handla lite städ material som behövdes och lite annat smått, åkte ut till mamma och hämtade alla mina tallrikar samt kela med min lilla katt efter det blev det city gross för att vi skulle handla LITE men det blev det ju inte som vanligt :) haha åkte hem och lämnade det och sen åkte vi och hämtade den här lilla killen som ska vara här ända tills i morgon kväll :):)



Nu har vi precis ätit en väldans god middag, falukorv i ugn med stuvade makaroner, var en evighet sen jag åt det och det var verkligen super gott MUMS :) Så ska bara diskas undan ltite och sen ska vi ut på promenad och sen ska jag ta och städa lite om det inte blir allt för sent då får jag ta det i morn istället :)

Efterätten står och väntar i kylen också, chokladmousse :) jag måste ju verkligen säga att det är jäkligt tur att vi inte äter efterätt varje dag då hade jag ju fan rullat fram så det får nog va slut på det efter denna veckan haha !!

 

Och sen en sak till, det är rätt roligt när man sitter och läser folks bloggar alltså sådana små bloggar som den här, det märks verklig att folk vill kopiera och försöka vara precis som 'storbloggarna' om man ska kalla dem för det, inget fel alls men helt plötsligt är det en massa reklam om en massa produkter, kläder osv som man inte tidigare har fått läsa om, kul att folk utvecklas och skriver om allt möjligt men ibland är det rätt kul att läsa om hur någons dag har varit också, kan jag tycka iaf :)

Nu ska jag klä på mig en massa och gå ut och gå med lilla Rocky ;)


Mycket bättre

Nu är jag uppe och ve gjord och frukost har landat i min mage också :) Så nu är jag redo för denna dagen, först ska vi ut till Höganäs och sen blir det en massa fix inför helgens kalas, helt plötsligt blev det en hel massa men det gör ingenting :) Idag mår jag till och med bättre nu är det bara halsen som krånglar, pratar jag för mycket blir jag helt hes lite tråkigt men skit i det :) Nu ska viiväg iallafall så skriver mer sen :):)

 


Sofias änglar

Precis landat mat i magen på mig samtidigt som jag hittar på Sofias änglar, inget man ska kolla på när man äter eftersom tårarna bara spruta på mig och jag kunde inte äta samtidigt :( Usch fick mega ont i magen nu också och feber har jag också , mår röv rent ut sagt. Så detta får vara allt för idag . Bye :)

Djurpark i sängen

Klev upp ur sängen efter att jag legat vaken i sådär 3 timmar kanske, svettades som en gris och sen frös jag som en kyckling och som ni hör har där varit en jäkla djurpark i sängen i natt haha ;P Nej men skämt och sido så mår jag inte riktigt hundra, gick upp iallafall och gjorde mig klar för att sticka till jobb men jag kände faktiskt inte att jag skulle klara en hel dag så jag ringde och sa jag var sjuk. Käns inget bra men vad ska man göra är man dålig så är man, hade jag vetat det var en lugn dag hade det funkat kanske men det vet man aldirg med detta jobbet.

Sov iallaflal några timmar till, älsklingen hade stuckit iväg när jag vakna så kunde göra mig klar i lugn och ro, har precis tagit mig ner i stan och fifan vad det blåser, höll på att flyga iväg och massa skit i ögonen får man också så såg ju kanppt någonting, handla det jag skulle och satte mig i bilen och körde hem igen. Måste dock till apoteket också, får väl ta det sen helt enkelt ;)

Nu ska jag betala lite räkningar och sådant kul, ha!

Hörs sen!


Proffs torrschampoo

I Lördags så var jag ju ute med mamma och var även på city gross och handla lite, köpte då med mig hem sånt här torr schampo som man ska använda så man slipper tvätta håret så ofta. Jag är en sån person som duschar varje dag ibland till och med två gånger om dagen, jag var inte sån innan då duschade jag varannan dag beroende på vad jag gjorde då självklart men det funkade verkligen jätte bra, min hud mådde bättre och mitt hår mådde bättre men sen hände något o nu duschar jag varje dag annars känner jag mig fett äcklig faktiskt. Men känner att jag måste göra något åt saken och jag och en tjej på jobb har snackat om det här torr schampoot innan och hon sa det var bra så jag köpte det, lika bra och testa liksom och det gjorde jag idag och det fungerade verkligen, visst att håret kändes lite konstigt men vadå ingen behöver klappa mig på huvudet ha ;)

Nej så det här kan jag verkligen tipsa om, har du hår som ser fettigt ut jämt och ständigt så är detta en kanon sak för att undvika att duscha håret så ofta.


Perfekt kväll!

denna kvällen närmar sig sitt slut, jag mår skit faktiskt mega ont i halsen och alltmänt trött i hela kroppen ska snart krypa ner i sängen och sova så jag kommr upp i morgonbitti och jag hoppas verkligen det inte har blivit värre då !

Denna kvällen slutade perfekt ska jag säga er, lagade middag vitlöksbiff , stekt potatis och bea sås och till efterätt blev det kladdkaka, grädde och en massa frukt, kiwi, päron, ananas, jordgubbar och physalis så himla gott :) MUMS :)

Tände lite ljus och har bara suttit här och pratat med varandra utan tv och data det behövs ibland :) Fick en jätte fin Miranda nalle också ska visa så fort jag hinner men nu ska jag sova som sagt så godnatt på er alla :)


andra personer som du älskar..

Sådär nu är vi hemma igen, har hunnit med en del och jag köpte även den där koftan jag la upp igår :) Linnet såg inte alls lika fint ut i verkligheten så jag strunta i det. Dagen har gått jäkligt fort faktiskt, vilket är skönt men ändå inte eftersom jag ska upp tidigt i morgon för jag ska jobba, usch och fy gillar inte alls att jobba morgon, är ingen morgon människa alls och jag har inte varit uppe så tidigt på länge, men det ska nog gå bra ändå ;) Efter jobb ska jag ner i stan och fixa en liten sak också , hihi :)

Som sagt ikväll blir det mys, ska laga lite middag, tända en massa ljus och bara va tillsammans :) Jag vet för något år sedan då jag var singel då gnällde jag också för att det var en skit dag osv. men det berodde ju på att jag inte hade någon speciell att spendera den med men samtidigt handlar det inte bara om att fira med din pojk/flickvän utan även andra personer som du älskar, vänner och familj tex.
Så det jag ville komma fram till är att man märker vem som är singel och vem som inte är det, en massa gnällande om denna dagen, stäng truten istället och ring din mamma eller något  ( Önskar det var någon som sa så till mig när det var jag som satt o gnällde haha ) .

Ajja nog om detta nu ska jag iväg  :)

Alla hjärtans dag :)

Måndag, härliga måndag . Ja de flesta tycker ju inte det eftersom det är skola, jobb och en massa annat som sätter igång veckan och även jag brukar inte heller gilla måndagar men idag gör jag det. Idag händer en massa massa skoj.

Dagen börjar med att vi först ska åka ut till Åstorp , först till Godbiten för att se om dem har öppet så vi kan handla kakor till Andrés kalas sen vidare till Härliga hem som också ligger i Åstorp, för att kolla på en ny soffa. Efter det bär det av till Akelius för att se om de möjligtvis har någon lägenhet till oss vilket jag hoppas inerligt på och sen ska vi även till banken och gå en runda i stan :) Kommer bli en super bra dag känner jag på mig och det bästa av allt det är ju Alla hjärtans dag också och jag har någon att spendera den med vilket är toppen ;) Blir mys på högnivå ikväll !







Solsidan

'Du vill inte slänga ett get öga i mitt anus', hahha tror jag dör, det bästa av solsidan denna gången :)

Har även fått vår tvätt tvättad vilket känns skönt och nu sitter vi bara och kollar Wallander på 4an och samtidigt som jag skriver detta inlägg så är det nyheter vilket jag inte är speciellt intresserad av, speciellt inte allt tjat om alla andra land och deras problem som har varat i en evighet, som man har hört 100000 gånger snart, suck ..

brukar annars tycka att det kan vara bra att veta vad som händer här runt omkring, aftonbladet.se eller hd.se funkar kanon bra då man kan läsa precis vad man vill läsa om ;)

Efter denna filmen ska jag nanna kudden så jag kommer upp i morgon i tid ;)

Sov gott !!


Solarium

Ska ta mig ner och sola idag också, är på tiden. Hade en jätte fin färg för bara någon vecka sen, alla trodde jag hade varit utomlands och då hade jag bara solat ett fåtal gånger men håller man inte det så försvinner färgen och det har den gjort nu och jag känner mig som en blekfis. En 20 minutare är aldrig fel ;)


Kan det vara slut nu??

Den här dagen har verkligen varit seg, har inte gjort ett skit mer än sorterat tvätten , diskat upp och sen bara legat halv död på soffan , det suger verkligen men jag har ingen ork. Så kom jag på att vi ska tvätta ikväll, hatar det och eftersom det bara är jag som är hemma så får jag väl fixa det själv och det är ännu tråkigare.

usch, denna dagen kan mer än gärna vara slut snart så det blir måndag då det händer en massa kul saker :)

Lite nya kläder

Känner mig lite shopping sugen idag faktiskt, kanske ska åka ut en runda ? eller ska jag ta det i morgon kanske ? Vi får se har hittat lite som jag gärna vill kika på in real life liksom .




Vad tycker ni ??


Frukost

Vaknar upp och känner mig mer död än levande, André har kört och jobbat och vi som skulle äta frukost ihop idag ;( Aja, han kommer ju hem igen vilket är skönt men tanken var ju inte att jag skulle sova så här hårt men brukar göra det när man börjar bli förkyld, fryser som en gris och det är stopp i min näsa, jag pallar verkligen inte vara sjuk, inte nu passar inte alls.

ska fixa något att äta nu :)

 


Bloggdesign till min blogg

Man skapar en blogg, en egen blogg, där man skriver vad man vill. Man sitter och kommer på ett namn, några bilder till headern, bakgrund och kanske någon text. Detta tar sin lilla tid, ingenting som går på 5 sekunder. Man försöker göra den fin så man själv tycker om den och hoppas att andra också ska göra det. Man gör sin blogg personlig och då förväntar man sig inte att någon bara ska komma från ingenstans och bara kopiera text, bilder och allting annat. Även om de bara 'snor' något utav det så är det ändå väldigt irreterande. Varför kan folk inte bara komma på någonting eget, hade ju varit dö roligare.

 

 


Den kallar på mig !!

Nu skiter jag i detta och kryper ner i den goa sängen hörs i morn :)


Underbar dag

Äntligen hemma , har haft fullt upp ända sedan jag klev upp ur sängen. Åkte ju till mamma som ni redan vet, åkte ut för att handla, fixa även en skiva till Jonny vilket tog sin lilla tid så var inte tillbaka i stan förrän 2 tiden typ. Bytade bara om och mötte upp älsklingen och körde ut mot hans jobb. Började slipa, spackla och även måla en del av en vagn, riktigt kul är det att hålla på med det och kul att jag också har ett intresse för vad han jobbar med och det vet jag att han också tycker ;)

Åkte hem till Sarah och Martin på vägen hem och hälsa på, dega till oss riktigt i deras sköna soffa men sen skulle de ut med vovarna och vi åkte hem. har nyss tagit mig en skönt dusch, har frösit som en gris nu ikväll men dagen har varit underbar annars, sol och fint :)

Ska avsluta denna kvällen med lite tv tittande sen är det verkligen dags för sängen :)

Godnatt !!


Då kör vi =)

Då va man ve gjord, dags att åka ut till mamsen =)


Sov time

usch och fy och blö, sega till riktigt ordentligt kanske dags för sängen så man kommer upp i morgon!!
Sov gott mina vänner!


En annan jävla tjej!!!

Har precis kollat på I rymden finns inga känslor och den var verkligen skit bra, den handlar om 18-årige Simon som lever i en lägenhet med sin bror Sam och hans flickvän. Simon har Aspergers syndrom och kräver ett inrutat schema varje dag för att må bra. När Sams förhållande med flickvännen tar slut raseras ordningen för Simon som beslutar sig för att hitta en annan jävla tjej till Sam.

en liten resumé på vad filmen handlade om som jag hittade här.
Fick mig många goda skratt igenom filmen och har ni inte sett den så bör ni göra det :) här nere kan ni se trailern..




Massa gott

Nu r vi hemma igen, blev inte att vi beställde mat på Haket eftersom ingen av oss var riktigt sugna på det, blev pizza och hamburgare istället. Så nu är vi mätta i magen :)
Handlade lite smått och gott på City Gross också, lite mat och en massa godis & chips och dippa så nu ska vi bara mysa hela kvällen i soffan framför tvn :)

Hoppas ni alla får en trevlig Fredag , hej så länge :)


nu ska vi iväg..

Sådär nu är jag redo och nu ska vi åka iväg och handla lite och sen beställa käk från hacket , jajamen :)



Vända tillbaka

Tjena hopp :)

Somna som en gris när jag väl kom hem i morse och vakna vid 3 så nu är jag redo för denna helgen, MEN det snöar ute , kom ut från duschen och kollar ut en massa massa snö åhh jag blir så trött, vill ju ha sommar och sol ff !!

Fredags mys idag ska bli så himla skönt och i morron har jag en massa som står på schemat , ska ut till mamma redan på förmiddagen så blir att gå upp tidigt och sen iväg och fixa en massa med henne, ut till Andrés jobb och jobba på eftermiddagen antagligen och där lär vi bli typ hela kvällen. Det är inte lätt att vända tillbaka dygnet på en dag så jag lär va sten död när jag väl är hemma!

Känner att shopping nerven har satts igång lite, känner ett stort köp behov , så ska nog dra med älsklingen till något skojigt ställe också i helgen :)

Vi får la se vad som händer :)

 


Jobbijobb

Då har man landat på jobb eller ja för ett antal timmar sedan men det är nu det är lugnt, sitter framför tvn , lite vid datan och svarar på ringningar så kan med andra ord säga att denna natten är lugnt och gud vad timmarna bara flyger iväg men kan bero på att jag jobbar med skit bra personer idag, pratglada och inte bara intresserade av sina egna liv för sådana finns det ju också!!

Ska gå ut och vara social med dem andra nu i någon timme sen börjar morgon arbetet så smått och det bästa av allt det är Fredag ÄNTLIGEN :):)

Ikväll ska vi beställa mat från Hacket här i Helsingborg, gotta ner oss i soffan med en bra film, chips och dippa och lite annat gott och bara ha Fredags mys längtar redan :)

Hoppas ni sover gott där hemma och det ska jag också göra så småningom !!

P.S faaaan vad jag vill ha sommar eller iallafall vår så det börjar bli ljusare och varmare , underbart!




Socialt liv

Snacka om att man inte har något direkt socialt liv när man jobbar natt, idag har jag sovit till klockan 16, duschat och precis ätit nog kul det är typ det ända man hinner med och sen är det dags för jobb igen, aja har bara denna natten också och sen ledigt i helgen så ska väl inte klaga så mycket. Hoppas iallafall denna natten går fort men det hoppas man nog alltid när det är sista dagen innan man är ledig :)

Kolla lite tv nu och sen är det dags att bege sig :)


Helsingborgs lasarett

Dags att gå ut och sätta sig i bilen och köra mott jobb , wiiihoo ;P


Lyxhus

Så då har man fått lite mat i magen också, häärligt =) Den där LCHF va inte så lätt att hålla haha, svårt att inte äta en massa kolhydrater men lagar iallafall det nyttigt med en massa sallad till så lite duktig är jag iallafall, den dagen jag börjar träna vilket är snart då ska jag också lägga om mina matvanor så det är någon mening med det hela men tills dess då ska jag äta nästan vad jag vill !!

Sitter även här och funderar på hur skönt det hade varit att köpa sig ett hus, man kan göra vad man vill när man vill, har trädgård , garage och man kan sköta sig själv , vill jag springa naken runt huset klockan 3 på natten kan jag göra det för förhoppningsvis så sover de flesta , skulle jag gjort det här hade det säkert blitt lite liv hahha ;P

Hus får komma senare helt enkelt men tills dess kan jag drömma lite till hihi !!

Ett sånt här hus hade ju inte varit helt fel men då ska man nog också vara typ miljadär , som sagt drömma kan man :)

På tal om det nästa vecka så har andré semester hela veckan, då ska vi ner till banken och snacka lite med dem, till akelius och kolla lägenhet och en massa annat skoj. på måndag är det ju även alla hjärtans dag och jag vet exakt vad jag ska hitta på för något kul hihi ♥

Kommer bli en super bra vecka känner jag på mig, måste även ner i stan och handla andrés present eftersom han fyller 25 nästa Torsdag ;) Lite tråkigt nu när man jobbar natt att man inte hinner med sånt eftersom man sover typ hela dagen, men nu är det bara två nätter kvar och sen ledig förhoppningsvis .

Ska bara ligga och slöa i soffan nu tills det är dags att bege sig till sjukahuset för jobb ;)

Ha en bra kväll !!


Godmorgon

Första natten är avklarad och även denna morgonen (eftermiddagen) så vaknade jag av ett telefonsamtal av Helsingborgs Hem, vilket känns så härligt ska antagligen kolla på lägenheten snart hoppas jag :)
Ska alldeles strax bege mig in i duschen eftersom jag känner mig mindre fräsch och sen ska jag ta och börja på middagen. Dock får jag äta ensam idag eftersom André jobbar så ser inte han förräns i morn men jag överlever säkert haha ;)

Slänger nog iväg ett inlägg till innan jag ska gå till jobb :) Bye !

Tatuering

Har länge funderat på att skaffa en ny tatuering, funderade ett tag på att tatuera in kina tecken på mitt bem och boka till och med tid till det, ändrade mig och bokade av. Gick till en annan tatuerare och ville ha något mer än bara kina tecken för jag tyckte det var tråkigt, hon kom med ideér och jag tyckte det lät bra, bokade aldrig någon tid utan hon sa att jag kunde ringa lite då och då och höra om hon hade tid. Det gjorde jag aldrig, är inte bra på sånt måste ha en tid annars struntar jag bara i det.

Har nu funderat lite till och jag vill inte ha några kina tecken, tur jag inte gjorde några då för något år sedan ;)

är lite sugen på en text men vet inte riktigt vilken, har hittat några men vet inte om det verkligen är något jag vill ha. Jag är nog typiskt en sån person som inte bara tatuerar mig för att det ska va så utan vill ha en mening med tatueringen så det inte bara blir en massa kladd , det ska ju ändå sitta där resten utav mitt liv.

Något jag länge har velat ha är ett proträtt ( stavas det såå? ) av min mamma på skuldran och det ska jag göra någon gång i framtiden men just nu är jag inne på en text, får nog ta och kolla över det lite till så jag är 100 % säker innan jag gör det. Har någon ett förslag på vad där kan stå, något budskap eller liknande så kom gärna med det !!

Ska faktiskt ta mig en funderare och hitta en bra tatuerare också för den deleen och sen lär där nog hamna något mer på min kropp :)


Storm

Alla snackar om värsta stormen i natt, jag hörde att det blåste igår kväll men inte mer, har nog sovit riktigt gott faktiskt :) skönt!

Idag ska jag jobba natt så har försökt vända på dygnet men inte det lättaste men håller mig säkert vaken hela natten ändån, brukar inte vara några problem !

Ny avdelning i natt också men det kommer gå super bra säkert!!

Ska göra mig klar, städa upp lite och sen börja på maten så den är klar när Älsklingen kommer hem så vi bara kan ha lite tid tillsammans innan jag ska bege mig :)

 


Snart

Godmorgon !

Skulle ju kliva upp ur sängen klockan 9 hade jag bestämt mig för min ikke, låg o drog mig ända till klockan 11 och skönt var det. Ska jobba kväll idag så börjar halv 2 så det innebär att det snart är dags att göra mig klar för att sen köra till jobbet :)

Sen har jag 3 nätter med jobb som väntar på mig och det jobbigaste är att jag boka en tvätt tid i morgon klockan 6 på morgonen så blir att kliva upp då och tvätta o sen krypa ner i sängen igen och sova några timmar :)

Precis fått i mig min dagliga ägga macka, skit gott som vanligt men guud så ont i magen jag får =/ usch usch men det är värt det haha så får väl skylla mig själv ;p

Nej dags att sätta fart vi hörs när vi hörs !!


 


LCHF mat

Kvällen igår slutade inte som tänkt, skulle ju hem till Dansk och festa lite och sen ut var ju tanken iaf, men blev inte så.Klockan gick och vi var bara hemma, kolla en film på 5 an och sen somna jag.
Vakna idag och gjorde mig klar och käka min ägg macka och åkte hem till Mamma, ingen var hemma som vanligt men efter ett tag dök dem upp allihopa, mamma, jonny och mormor. Kolla lite gamla foto, käka lite lunch och bara umgicks och min katt hade nog saknat mig hon följde efter var jag än gick, sött :)

På vägen hem åkte jag in om Sarah och Martin och lämna lite saker till dem , kela lite med Rocky och sen blev det en runda till Apoteket och massa sånt tråkigt :p

Har lagat en skit god middag enligt det här LCHF , mat som är bra om man ska gå ner i vikt alltså. Kyckling med bacon, purjolök, champinjoner, grädde och ost och bara sallad till det blev verkligen kanon bra så lär säkert laga det fler gånger, för er som undrar så ska vi lägga om våra mat vanor och se om det händer något så nu ska vi försöka att äta enligt det här LCHF så får vi se om det händer någonting, kan dock bli lite svårt när jag jobbar kväll och sådär men någon gång får man väl fuska haha ;p Det kommer nog blir jätte bra :)

Åkte till bogarts och handla lite godis och en cola så nu ska vi snart bara mysa till Wallander filmen på 4:an :)




Taggad till tusen ;)

Då var kvällen planerad känns skööönt :) har precis ätit middag med en skiiit god efterätt, glass med frukt och nougatsås MUMS säger jag bara, det kn***ar verkligen smaklökarna ;)

Ska in i duschen strax, sen ska vi till Höganäs och hämta hans föräldrar sen hem till Dansk och Partaja lite :) Wii ska bli mega kul faktiskt jag är riktigt taggad men lite orolig för en sak men det ska nog gåå bra ändå :)

 


XXXLUTZ i malmö

Lördag idag och jag har sovit som en gud i natt och vakna halv 1 idag så har verkligen fått sova vilket var riktigt härligt :)

Har även varit i Malmö idag på XXXLUTZ och jäklar vad där va många saker, jag blev helt galen haha nej men jag hade kunnat handlat hur mkt som helst men jag kom inte hem mede någonting så närsta gång vi åker dit så lär vi nog handla som satan tror jag när man har pengar och plats till det :):)

Åkte inom City gross för att handla en cola på vägen hem men blir aldrig bara det vi ska ha, handlade en sak till mormor och en servett hållare som jag har tjatat om nu ett tag och lite annat smått o gott och nu har vi revben i ugnen , ska bli så jäkla gott är skit hungrig nu :) till det blir det vitlöksbröd mums :)

Senare ikväll ska vi hämta Andres föräldrar i Höganäs, börjar även känna mig enormt fest sugen, var ju som sagt ett tag sedan jag festa ordentligt, tror det var tjejkvällen senast som det blev PARTY , får se vad vi gör efter vi har hämtat dem, känner jag oss rätt så blir det nog inte fest haha :p

Vi får se vad det blir nu ska jag fortsätta med vår mat ha en bra lördag !! :)


Regnar och blåser

André kom hem från jobb och vi åkte ner i stan för att hans telefon äntligen var klar, så hämtade den och åkte hem till hans föräldrar en runda, snacka lite och sånt där och sen var jag mega hungrig, tanken var att vi skulle hem och göra revben men det tar ju typ 1 timme om inte mer så jag palla inte så fick bli en kebabtallrik istället, super gott :) käkade och åkte hem till sarah och martin , satt där ett bra tag och bara snacka om allt möjligt :) sen var det dags för oss att bege oss hem, gick knappt o köra skit mycket vatten på hela vägen, regnar och blåser som fasiken här, mög väder!!
Hoppas på att det blir bättre till i morgon så man kan gå ut utan att bli mega blöt.
Kvällen avsutas iallafall bara med tv och sen ska jag sova, hoppas jag kan sova heeeela denna natten !

Det får vara allt för idag, godnatt :)


Ännu ett inlägg om Helsingborgs hem

Jag sitter nog inne på Helsingborgshems hemsida varje dag ibland även varannan timme bara för att se hur det går för dem lägenheterna vi har satt upp oss på eller om där har kommit in något nytt som verkar passa oss. Där kommer in nytt men antingen för dyrt, fel område eller inte alls som vi vill ha det. Just nu sitter vi uppsatta på två lägenheter den ena står vi plats 4 och den andra är inte klar ännu. Det tråkigaste utav det här är att vi har hela tiden stått som 1:a på den ena som då inte har kommit ut än ända tills igår när någon gick över och då stod vi som två, visst det kan jag köpa inga problem men tror ni inte där är någon som har satt upp sig med ännu fler dagar nu. Jag bli så irriterad, hur fan ska man ha en chans till att få en lägenhet om man inte sitter och håller på sådär 1300 dagar om inte mer.

Tänk de personer som fyller 18 år och vill flytta hemifrån, den dagen dem fyller 18 då kan dem sätta upp sig på Helsingborgs Hem och börja samla dagar men vill man inte flytta när man är 18 ?? om man nu kan det villsäga.. jag förstår det inte riktigt faktiskt. Är tanken att man ska sitta och vänta på en ny lägenhet hur länge som helst, är tanken att man ska gå och köpa sig en lägenhet istället för typ 1 miljon bara för att man inte har tillräckligt med dagar på Helsingborgshem?

Trodde inte det skulle vara så svårt att få en lägenhet, tänk egentligen så många hus det finns i Helsingborg som ägs av Helsingborgs hem, det är konstigt att det inte finns något mer som är ledigt än 44 stycken som ligger ute nu och med tanke på att det är så många som sätter upp sig på allesammans så är det konstigt det inte finns fler som är lediga. Detta  är verkligen frustrerande och jag börjar bli lite smått trött på det här. Helsingborgs hem är kanske inte så bra som jag trodde från början, kanske ska man gå ner på Akelius och höra om dem har något ledig. Får ta mig en tankeställare för detta håller inte längre.


                                                                             

 


Fredag =)

Fredag idag och det känns ju mega skönt, äntligen en helg som jag är ledig så denna helgen ska jag försöka hitta på en massa helt enkelt , fast det brukar vara lättare sagt än gjort :p

Ikväll ska vi iallafall hem till Sarah och Martin så André får kolla på deras hus :) Annars tror jag att denna Fredag blir lugn eftersom André har jobbat hela veckan och jag har inte gjort det, inte en ända dag men det har sina skäl men det tänker jag ju inte ta här precis haha ;p

Men på Måndag sätter det fart igen, skönt !!

Kanske skulle ta och städa lite här hemma igen, skönt är det när det är rent och snyggt ju , åhh jag hoppas verkligen vi kan få en ny lägenhet snart och som det ser ut nu så ser det fkatiskt ganska bra ut men man vet aldrig vad som kan hända !!

Ska ta ett ryck här nu och sen får vi se vad jag hittar på :)


När hon var liten

Sitter hemma hos Mamma nu, provade deras scanner och wow säger jag, har sprungit här o försökt hitta så många bilder jag bara kunde men alla sitter ju fan inklistrade i fotoalbum, men några hittade jag iallafall och här får ni se en utav dem , det är min lilla katt när hon var lite plus hennes bror:)


Humanity armband, ed hardy kläder osv.

Satt och surfa runt lite som vanligt och hitta en sida där man får upp till 70 % rabatt av vad det kostar i butiken, finns allt mellan himmel och jord tex. de populära Humanity armbanden , Ed hardy kläder och en massa annat.
Det bästa av allt är att det kommer nya kampanjer hela tiden. Campadre heter sidan och här är en LÄÄÄÄNKK =) för att snabbt komma dit och bli medlem , kostar ingenting =)

Har länge kollat på ett Humanity armband så lär nog slå till på ett sådant :) och så fort kampanjen för Ed hardy kommer igång så lär jag säkerligen handla något utav det också :):)




Torsdag

Godmorgon!

Vilken skit natt, har knappt sovit någonting, bara snurrat runt hela natten och till och med på småtimmarna då man brukar somna så gjorde jag inte det, sov som skönast nu mellan 7 och 9 och sen gick jag upp 10 så lär va helt död ikväll förhoppningsvis. Mår lite halv konstigt också kanske kan bero på det, jag vet inte.

Skit samma ska strax göra mig klar och åka ut till Mamma och hämta min post ska även inom mormor och säga hej tänkte jag , längesen jag var där och hälsa på .

så ser dagen ut än så länge men man vet aldirg vad som dyker upp :)

Ha en bra dag!


Lite förslag

Åkte hem till Sarah för att hämta mina saker som jag glömde där igår, emily var även där . dem höll på att maskera och spackla och lite sånt där så jag satte mig på golvet och tittade på haha :p spackla iallafall tre hål sen kom hennes pappa med semlor så blev fika och en massa snack :) sarah körde ibäg o kom tillbaka o vi hade inte lyft ett finger typ, snällt av oss :p Så dagen sluta med att jag blev kvar där och nu sitter jag bara o väntar på andre så vi kan äta någongting till middag, har faktiskt slut på ideer så om någon har något förslag så kom gärna med det , känns som vi bara äter samma hela tiden dö trist.

Ska även till Ängelholm och kolla på någonting som Andre hade hittat, får väl hoppas det är vad han letar efter :)

Så ser denna kväll ut iallafall :)

Trötter

Förstår det inte, hur mycket eller hur lite jag än sover så är jag fortfarande trött. Det är fruktansvärt tråkigt =(

Kunde kommit iväg på frukost i morse också men jag sov, så i morgon har jag bestämt mig för att jag ska gå upp tidigt så jag inte sover bort varje dag. Har inte så mycket jobb denna veckan som ni kanske märker och så blir det ibland tyvärr ..

Kanske ska ta och göra mig klar för dagen och se om jag kan komma iväg på lite roligheter :) Ska dock till sarah i bårslöv och hämta mina saker jag glömde där igår :)

PÅ med lite musik och sätta fart , jaja men :)


SMS

Idag vaknade jag utav ett sms från Sarah som ville jag skulle komma och äta frukost hemma hos henne KLOCKAN 7 på morgonen haha , läste det och somna om igen, vakna efter 1 timme av samma sms och strax efter ett till somna om igen och sen vakna jag vid halv 10 gick upp gjorde mig klar och åkte hem till Sarah :) Åt frukost, ägg och kaviar macka , så jäkla gott. skruva ihop lite stolar och fixa en massa skoj :) Åkte hem och nu har vi precis ätit och håller på att tvätta och på tal om det så måste jag ut i tvättstugan nu :)

Sofias änglar visas på tv och känner att tårarna lär rinna denna gången också :(

Ha det bra hej :)

RSS 2.0