Inre stress kallas det va ?

Denna dagen började så bra, var iväg igen på lite spännande saker som jag antagligen tänker dela med mig av snart så ni får hålla lite utkik faktiskt ;) åkte vidare till Mamma och Jonny och sedan blev det en runda på IKEA, härliga hem och Maxi. Minns ni den där soffan vi hade hittat ?? Vi åkte ut idag igen för att kolla på den och då är den såld, det var sista och den blev såld igår, typiskt!

Hittade en likadan men i bege (stavning?) men den var nog lite stor så vi ska kolla Ekeby möbelaffär också för där ute sägs det finnas många alternativ så vi får väl hoppas på det helt enkelt.

Har varit ett par dagar med mycket inre stress som man kallar det, mycket beslut som ska fattas och många saker som ska tänkas igenom innan man gör det, kanske därför min huvudvärk sitter i , inte vet jag men det kommer lugna ner sig snart det vet jag :)

Denna söndagen kommer jag tillbringa med André självklart som alltid nästan i soffan till ännu en Wallander film som visas på söndagar, ja det vet ni ju säkert redan :p

I morgon är jag ledig och ska då träffa Sara, var en föör längesen nu så det ser jag fram emot riktigt mycket kanske en fika eller något vi får väl se vad vi hittar på helt enkelt, hennes lägenhet ska jag se iallafall vilket jag inte har gjort än, för dåligt av mig faktiskt men så blir det ibland!

Så även morgondagen kommer bli toppen bra ;)

Här kommer en låt som jag har haft på huvudet typ hela dagen men har bara kunnat en refräng haha ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0