härliga sol :)

Sitter just nu ute på uteplatsen och njuter av solen, härligt!
jobbade ju natt till idag och slutade vid 7 i morse, trött som attans va jag men jag stanna uppe en timme extra och käka frukost sen blev det kudden för min del, vaknade nu vid 3 och sitter just nu och väntar på att André ska komma hem så vi kan åka och stor handla, det behövs! Hoppas på att vi hittar massa gott, hehe ;P

Hade behövt ett par solglasögon just nu för det är lite svårt att se skärmen på datan, så detta var allt för mig denna gången nu ska jag njuta lite till, hoppas ni också gör det :)


Ingen rubrik..



Sitter just nu ute hos Mamma, passar huset och katten, kom hit igår och ska va här hela helgen. skönt är det för att man kan verkligen koppla av ordentligt :)
jobbade natten mellan onsdag och torsdag och det gick hur bra som helst faktiskt, min första natt och jag trodde jag skulle vara tröttare. Visst man va väl inte direkt pigg vid 4 tiden men när jag väl slutade vid kvart över 7 på morgonen hade jag lätt kunnat varit vaken ett bra tag till men det blev att jag åkte hem och sov några timmar för att sedan köra mormor hem och sen hit :)

Tråkigt väder är det också idag, självklart när man är ledig är det inte sol men men fixade lite sol iallafall i16 minuter :) haha var alltså och solade med Josefin innan idag, riktigt härligt.

Massa planer inför midsommar som jag hoppas på blir av, hade varit otroligt skönt att bara göra n¨got som man inte brukar :) vi får väl se hur det blir med det :)

.. blir ingen rubrik på det här inlägget, kommer inte på något bra så det får va så här :)

Googla mitt namn ...



Härligt väder är vad det är fast det var finare igår men det spelar ingen roll så länge det inte regnar :) i morgon är det dags för praktik igen och min hosta är väl bättre idag än vad den har varit dem andra dagarna vilket är skönt! igår skulle jag hem till mamma och hälsa på innan dem åker på semester en vecka :) satt och sola med mamma hur skönt som helst :) hon hade även bakat en skit god chokladkaka :) Mums . senare på kvällen åkte jag faktiskt hem till Josefin, satt och snacka om allt och ingenting , skönt är det att bara få prata av sig så där helt plötsligt :)


har suttit här nu ett tag och försökt hitta musik men hittar inget som är bra , kan ni hjälpa mig kanske ?? dem låtarna jag väl hitta gick inte åh få hem =/ suck, får väl testa sen igen men iallafall folk lägger upp en massa på facebook om hur många som har googlat deras namn i månaden och jag googlade på mitt eget och då kom det här upp, den 30/11-08 skrevs detta och jag bara var tvungen att lägga upp det här för texten passar bra fortfarande tyvärr!!!



Helena Sjölund


Mycket är svårt men svårast är farväl, det fyller mig med vanmakt, det värker i min själ.
När vänskap bara ruttnar eller blir till obehag, min högsta önskan är att vi möts igen en dag.
Fasan i mitt hjärta min vän, att det aldrig kommer bli som förr igen.
Jag försöker faktiskt fatta, jag försöker att se! Är detta verkligen allt du och jag kan ge?
Jag är som ett barn, bara frågor och inga svar, men är allt för sent nu, har jag dig kvar?
Världens käns så jävla sne, vad mer än min SAKNAD kan jag nu dig ge?




Full gång :)

Praktiken är igång för fullt, igår var ju som sagt första dagen och det var lite förvirrande i början men det är det väl alltid. Var väldigt mycket att ta in och jag kände mig mer som en svans efter min handledare men som hon själv sa så är det ju i början innan man har kommit in i det hela och så sant som det var sagt så gick denna dagen mycket bättre och man blir väl mer och mer självständig med tiden . Trivs skit bra på avdelningen också faktiskt och det är riktigt skönt .

Igår var jag helt slut, hade ont i fötter, knä, ben och hela mig så gick faktiskt och la mig redan klockan 21.00 och skönt var det , kolla lite tv och sen somna jag gott, för gott enligt André som påstår att jag snarka något fruktansvärt men det tror jag inte ett skvatt på jag snarkar ALDRIG !! :) haha.. jodå det gör jag säkert men bara för att hämnas på honom för alla gånger han snarkar så man inte kan sova, inte ens med öronproppar :P

Idag är jag ialalfall piggare så nu kan jag hålla ögonen öppna och kolla på DH och i morgon börjar jag 14 så då har jag en chans att få sova lite längre :)

 


Regn, regn, regn..

Då var det söndag igen, varit ledig nu i fyra dagar och det har inte gjort annat än att regna det är riktigt tråkigt!! I morgon är det dags för prkatiken börjar klockan 07.00 suck :( kommer var super trött, hoppas bara jag har turen på min sida och hittar en parkeringsplats så jag slipper betala en massa .

Nog kul att man börjar bli förkyld också, riktigt jobbigt mår hel skumt men får hoppas det inte blir värre och hoppas att dem inte skickar hem mig i morgon på grund av att jag är lite förkyld !!


igår var jag hemma hos mamma och jonny igen och tro det eller ej hon hade fortfarande storstädning och jag förstår finns ju inte så mkt annat att göra när det bara är regn. Fika lite med dem och mös med min lilla katt :) Idag blir det nog bara en hemmadag/kväll för jag orkar inte göra något speciellt ...


Ska gosa ner mig i sängen igen hesvejs :)

 


Äntligen!!

Har varit en riktigt härlig dag trots att det fortfarande inte är fint väder, väntar fortfarande på 20 plus och strålande solsken, men den som väntar på något gått får vänta länge, eller hur är det man säger???


Åkte hem till mamma och jonny vid middagstid när vi hade vaknat och gjort oss klara, dem hade storstädning så det var inte så värst kul där men fick iallafall pratat lite så får åka dit en annan dag i helgen istället :) efter det åkte vi ut till center syd för jag skulle försöka hitta en jacka, var ju på väla häromdagen var nog inne i varje butik men hittade ingenting som var intressant, varför är det alltid så när man vet vad man ska ha så hittar man inte det. Men nu hittade jag en jacka, två stycken till och med men det blev bara en eftersom den andra inte hade någon luva och det var det jag ville ha, eftersom dem senaste jackorna har där inte funnits någon luva och det är skit tråkigt när det väl börjar regna. Denna ska nog bli bra iallafall :)

Grillade gjorde vi också, super gott :) sen har vi bara legat hemma och tagit det lugnt , skönt men tråkigt!

I morgon ska vi iallafall till tropikariet och jag ska pussa alla djur, bildbevis skulle Josefin ha hahha ;) får väl se hur jag lyckas med det !!!

ska nog ta och gå och lägga mig snart så man är pigg i morgon men först ska jag kränga lite chips och dricka min underbara cocacola :)


Godnatt !!



mög väder!!!

Vilket piss väder det har varit exakt hela dagen också har dem sol i stockholm, DET är inte tättvist alls var f*n tar sommaren vägen??
Var i skolan en timme ungefär och fick information om praktiken och sen gick jag och sara upp till sjukhuset för att jag skulle hälsa på min avdelning och hämta nyckel till skåpet. Skit blöta var vi när vi kom fram fast det bara tar typ 5 minuter från söder. Trevliga människor var där iallafall på avdelning 63 där jag ska vara, alltså infektionsavdelningen. Visa runder mig en massa, och där är en hel del färger jag ska lära mig som hänger utanför dörrarna för att man ska veta vad för infektion dem har men det kommer jag nog lära mig under tiden.


Hon visade även var jag skulle hämta kläder och var jag skulle byta om, kommer nog bli lite förvirrad dem första dagarna för det är inte det lättaste att hitta rätt men det löser sig får väl fråga den andra personalen som finns runt omkring anars hehe ;)

Gick tillbaka till söderpunkten där jag hade parkerat min bil och helvete vad blöt jag var , det var riktgit äckligt alltså. till och med i fickorna på jackan så min mobil var helt blöt hoppas nu inte det blir några problem med den!
åkte iallafall hem och fixa lite mat, blev super mätt och somna gott i någon timme.

har precis fått i mig lite kvällsmat och ska snart och sola med josefin !!




En person kan betyda så mycket.

Bara för att man inte pratar med en person varje dag, bara för att man inte träffar en person varje dag och bara för att man inte umgås lika ofta som förr så är det otroligt skönt att veta att den personen finns där för en, i vått och tort. Det är en underbar känsla att veta att en person är så mån om mig som den här människan är, helt underbart!

Det jag skrev här igår sluta inte i katastrof som jag hade förväntat mig, det var faktiskt inte så illa men vad jag har gjort det vill jag inte tala om här för så kul är det inte !!

Men det visade sig ganska fort att det var en speciell person som verkligen visa att hon bryr sig och det var du Johanna. Tack för att du tänker på mig, det betyder så mycket ska du veta.


snart dags..

börjar bli duktig nervös nu alltså, jag kommer gråta =/
lär ju inte må så bra efteråt men men får hoppas att det går bra !!

Bilderna får mig att må bra!



saknar min lilla Lady varje dag och idag lite mer än vanligt ♥




Här ligger den lille kisen och är hel koncentrerad på min ostbåge haha ;)

Man ser inte så bra men den här lille killen ville också vara med i flytten, hel go !

 



Här har vi en bättre bild på den lilla killen som så snällt håller toalettpappret till en, alla borde ha en sådan här toalettpapperhållare !


Jag har tråkigt, verkligen. jag har inte rört mig ur soffan sen sist jag skrev här. det är riktigt illa! börar till och med få nackspärr =/ kom iallafall att tänka på det att innan idag satt jag och mormor och prata om lite allt möjligt och då speciellt om att djur kan känna våra känslor. jag berätta att speciellt katter kan känna när en människa är i sin sista period i livet. Katten lägger sig alltid hos den personen som inte har många timmar kvar att leva, sjukt att dem kan känna det dem nu känner! Mormor sa även att det är nog inte meningen att en människa ska vara helt själv någon gång i livet som hon är nu, jag sa till henne att skaffa sig ett nytt husdjur och till min förvåning fick jag som svar ja jag får nog ta och göra det. Nu hoppas jag bara att det blir av :) Hade känts skönt att veta att hon inte känner sig ensam! hade jag haft råd hade jag köpt en liten vove till henne för längesen. Nu när jag kom att tänka på det ville jag bara lägga upp dessa bilder för att dem får mig att må bra!

Här kommer några till iallafall :



Lady som inte ville va med på kort.

Rocky med sin Mamma i bakgrunden .



min älskling!



Att ett djur kan ligga en så varmt om hjärtat är helt sjukt och helt fantastiskt!
Lilla Lady finns inte mer tyvärr, gör ont i hjärtat varje gång jag tänker på det. Jag har min lilla kise som är jätte mysig (när hon själv vill), hade kunnat satt mig i bilen o kört hem nu direkt bara för att köra ner näsan i hennes mage. Den lilla killen Rocky är inte min men har ändå varit med sen Sarah köpte honom, världens goaste och spraligaste hund. Helt underbart vad dem kan få mig att bli glad, sitter just nu med minnena i huvudet och skrattar för mig själv och det, det kan jag leva länge på !


verkligen skit segt...

Usch den här kvällen är seg, verkligen skit seg! Har varit och fikat med mormor idag och pluggat en massa fast mormor bara babbla på så jag inte kunde koncentrera mig haha .. va iallafal där ett tag sen körde hem och laga mnat och tog en dusch. så nu sitter jag bara här, skit tråkigt . Man kanske skulle ut och gå en runda för att  sysselsätta sig med något. Åh jag vet inte, förstår inte vad som hänt förr hade man något att göra dygnet runt och det var knappt så att dagarna räckte till och sen helt plötsligt så tar det slut och man får kämpa för att göra något. skit rolig helg, verkligen!!


Zumba :)

inte för att jag tror på gud men jag måste bara säga: Herrmingud vad jag är slut i hela kroppen, dålig kondition visste jag att jag hade men f*n inte så här dålig. Har precis dansat två pass Zumba och svetten rinner kan jag säga , lönt man duschade innan haha nu är det bara in igen men nu j*lar ska jag se till att göra detta varje dag eller iallafall någon gång i veckan så lär det hända saker men får dock göra det när här inte är någon hemma hahah ;P så bra går det inte än så man kan ha någon sidan om sig hehe ;P

Nej nu är det ett stort glas vatten som gäller eller varför inte en hel flaska :) ha en bra kväll och sov gott för det lär jag göra :)


en härlig känsla, jag ryser i hela kroppen !

Den här låten gör hon så kanan bra det bara går, ryser i hela kroppen , en härlig känsla!

 


Gos i soffan :)

Hemkommen från skola är jag nu och fått i mig lite mat så nu är jag propp mätt och ligger och vilar med datan på magen och tvn igång, skööönt !
ska göra lite arbeten till skolan idag hade jag tänkt men eftersom det bara är jag som är hemma hela dagen och nästan hela kvällen så har jag gott om tid på mig så jag kan nog ligga här ett tag till :) funderar dock på att åka ut till Mamma och Jonny senare ikväll, eller så tar jag det i morgon :) vi får se!
Ikväll ska jag iallafall gosa ner mig i soffan och kolla på tv och absolut inte göra någonting alls (tror jag ;P) .

Hörs kanske senare !


Akutmottagningen!!

I morse skulle vi på studiebesök med skolan på akutmottagningen, vi kom dit träffa kvinnan som skulle visa oss allt och han in i tauma rummet och hon visade allt som fanns där och vad dem gjorde när dem fick in patienter osv. hon berätta också att när dem får larm från ambulansen om att dem är på väg med svårt skadade ringde en speciell klockan, några minuter efter hon sagt det RINGER KLOCKAN!
Först tänkte jag bara att det var kanske inte den hon menade och verkade som alla andra i klassen också trodde det, men helt plötsligt ringde kvinnans telefon och hon var tvungen att jobba eftersom dem skulle få in ett helt gäng som fått kemikalier på sig så vi fick gå igen. hann ju inte se allt, jag som ville kolla i ambulansrummen och allt men det kommer kanske sen när jag ska ha min praktik :)

Nu är jag iallafall hemma och sitter och tar det lungt framför tv och data och om en stund ska jag iväg med Josefin :)


perfekt!

Vilken dag alltså..
först skolan, seg som vanligt på morgonen men gjorde iallafall min redovisning alldeles själv och det gick bra . körde hem efter skolan och byta om och sen hämta jag Mamma och körde mot Bjuv, skulle handla mat men eftersom det var stopp på motorvägen så tog allt mycket längre tid så vi åkte hem och käka middag och sen åkte jag iväg för att träffa söta sarisen och lilla rocky :) helt underbart! tiden bara flög iväg och när jag väl ringde mamma orka hon inte handla så satt kvar ännu en stund , mycket trevligt och F*N vad jag har saknat att prata med den tjejen!

nu har jag iallafall kommit hem och det är DH på tv så nu har jag inte tid med dettta hej och hå :)


vi klara det..

Tjabba tjena hallå !

vilken seg dag det har varit idag, var sjukt trött i morse och jag orkade bara inte gå upp tidigt och börja plugga, sov till halv 12 istället och gick sedan upp och gjorde klart ett arbete och sen började jag städa lite smått . förstår inte hur mycket man än städar så blir det smutsigt lika fort eller iallafall stökigt =/ tråkigt är det men sånt får man väl stå ut med .
har varit både på city gross och willys och handlat mat :) vi skulle hålla oss på en budget för 1000 spänn denna gången och det gjorde vi fast det sluta på 200 mer så helt okej och sjukt mycket mat fick vi :) förstår inte vad det var vi gjorde för fel? (rätt?) för att det skulle bli så billigt men bra är det iallafall :)
blev en kebab tallrik till middag var dock inte så gott men jag blev super mätt iallalafall :)
Lite tv nu och sen blir det sängen, skolan i morgon:(

vill till väla, handla en massa kläder. hmm får väl ta och göra det en dag :)

Ha det bra iallafall puss och kram-

kanon bra helg med..

hade tänkt jag skulle berätta lite om min helg :)

I fredags hade vi fest här hemma med dem närmsta, blev kortspel, alkohol och en massa skoj efter det drog vi och bowla, dock blev det inte mycket bowling men varför tänker jag inte ta här iallafall, lagom rund under fötterna gick vi ner till stan, in på stinsen och dansa loss på stolarna, klockan 00.03 fick jag mitt första grattis sms :) gick vidare till bishops och hälsa på värdldens finaste tjej och sen blev det utposten :) satt där tills dom stängde sen gick vi hem, GICK!! fy fan det tog lång tid, båda två lagom dragna haha men hem kom vi iallafall :)

Vaknade på lördagen lagom seg, ont i huvudet och mådde skit dåligt, världens träningsvärk i benen och ont i fötterna, inte bra att gå så långt med stövlar, fifan! men det var bara att hoppa in i duschen, fixa smörgås tårtårna och sen kom folket eftersom jag fyllde år och skulle ha kalas :) det var min familj och Andrés familj så det var första gången dem träffa varandra och det fick super bra :)

efter dem hade gått så var vi ute och körde en sväng, kolla lite race och sen åkte vi hem och la oss på soffan och kolla film. somnade gott gjorde man också.

trots att man var bakfull så var födelsedagen kanon bra :) massa fint fick jag också !

Idag, söndag då alltså så sov vi läääänge, åkte hem till Andrés föräldar och byta bil och åkte ut på Ikea, handla byrå, glas, mattor och massa sånt sen blev det ut till mamma och jonny och hämta lite saker där hemma, så hela eftermiddagen och kvällen har gått åt till att montera upp byrån, lägga i alla kläder, in med andra byrån på toaletten och ut med tvättmaskinen så nu är man lagom seg, ska äta en kaka och sen ska jag sova :)

Godnat!


RSS 2.0