kanon bra helg med..

hade tänkt jag skulle berätta lite om min helg :)

I fredags hade vi fest här hemma med dem närmsta, blev kortspel, alkohol och en massa skoj efter det drog vi och bowla, dock blev det inte mycket bowling men varför tänker jag inte ta här iallafall, lagom rund under fötterna gick vi ner till stan, in på stinsen och dansa loss på stolarna, klockan 00.03 fick jag mitt första grattis sms :) gick vidare till bishops och hälsa på värdldens finaste tjej och sen blev det utposten :) satt där tills dom stängde sen gick vi hem, GICK!! fy fan det tog lång tid, båda två lagom dragna haha men hem kom vi iallafall :)

Vaknade på lördagen lagom seg, ont i huvudet och mådde skit dåligt, världens träningsvärk i benen och ont i fötterna, inte bra att gå så långt med stövlar, fifan! men det var bara att hoppa in i duschen, fixa smörgås tårtårna och sen kom folket eftersom jag fyllde år och skulle ha kalas :) det var min familj och Andrés familj så det var första gången dem träffa varandra och det fick super bra :)

efter dem hade gått så var vi ute och körde en sväng, kolla lite race och sen åkte vi hem och la oss på soffan och kolla film. somnade gott gjorde man också.

trots att man var bakfull så var födelsedagen kanon bra :) massa fint fick jag också !

Idag, söndag då alltså så sov vi läääänge, åkte hem till Andrés föräldar och byta bil och åkte ut på Ikea, handla byrå, glas, mattor och massa sånt sen blev det ut till mamma och jonny och hämta lite saker där hemma, så hela eftermiddagen och kvällen har gått åt till att montera upp byrån, lägga i alla kläder, in med andra byrån på toaletten och ut med tvättmaskinen så nu är man lagom seg, ska äta en kaka och sen ska jag sova :)

Godnat!


Kommentarer
Postat av: Anonym

det var en underbar känsla att få se dig igen ...

2010-05-03 @ 16:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0