Vilken kväll !

Sorry för dålig uppdatering, men har inte diretk haft lust att sitta här.
var ute med sara i fredags och hade verkligen super kul fast vi inte gjorde det vi skulle göra . åkte på fest uppe på högaborg , sket i sundspärlan , åkte på fest på tågaborg istället där jonas var, skit kul tänkte vi men när vi kom dit var alla mega packade, lite tråkigt men vi hade super kul ändån. Tog taxi ner till stan, in på utposten drack en drink där och sen fick jag fylle hicka och sara skulle spy, hon spydde dock aldrig. drog till Bakom istället, slapp betala inträde och gick in bakvägen ibland är det bra :) blev bjudna på dricka där inne och hade faktiskt kul. gick till cardinal men där var typ inget folk funderade på tempel men vi tog taxi till söder ( 110 spänn :O ) tar max 5 minuter att gå dit men det vill man inte när det spöregnar ute.
gick in på dickens och hade skit kul träffa en massa folk man inte sett på länge också :) Tog taxi hem sen lagom rund under fötterna, somnade i en säng som bara gunga, slapp krama toaletten, skönt ! haha.. så om man ska sammanfatta allt så var det sjukt roligt :D

igår låg jag och sov halva dagen och sen bosatte jag mig i soffan, åkte till Burger King och handla mat och kolla en film sen somna jag gott :)

idag har det varit typ samma, har ingen ork till någonting alls, var dock ute på onoff och köpte et Xbox :) ush vill bara gå och lägga mig igen för denna dagen e skit tråkigt , verkligen !

i morgon ska jag iallafall träffa sara , käka på ikea, ut och gå??, hem till marcus och få ihop vårt arbete som vi ska redovisa på tisdag :( , kolla Linas kvällsbok och en massa annat skoj :)

sjukt sugen på pizza, en sån där taco amigo, mmm :)
ska vila lite nu.
ha det
puss och kram.


Någon snor min tvätt =/

tjena hallå :)

hem kommen från skolan , ska ju ut ikväll med Sara och kläderna jag skulle ha på mig låg i tvätten, stress ut i tvättstugan och se om där va en tid och som tur var fanns där det :) så väntar bara på att det ska bli klart så jag kan torka den och äntligen känna att jag kan slappna av lite . tanken var att jag skulle hem och vila innan Andre kom hem men tror inte jag hinner det.

Hoppas bara på att ingen snor min tvätt, var inte precis personer där ute som jag skulle lita på, Hmm .. får hoppas på det bästa annars kommer jag bli arg !!

Iallafall, hoppas på en sjukt bra kväll, ska på någon rock grejs på sundspärlan inte direkt min stil men självklar kan man ha roligt ändån :)

snart börjar One Tree Hill också missat två avsnitt nu :( får väl köpa dem på film eller något :) så kan jag dessutom se dem från början med .

A men vi hörs ha en bra fredag gott folk puss och kram


Jobbiga dagar men har den bästa!

har varit ett par jobbiga dagar men allt är nu helt okej, inte helt bra än men okej så det är skönt.

igår gjorde jag inte mer än sov hela dagen blev inte många timmars sömn i lördags natt precis så jag var helt slut, började senare i skolan idag så fick chans att sova lite till, är helt slut men så blir det väl lätt när man har mycket i huvudet.

har även varit hemma hos mamma en runda idag också och kela mega mega mycket med min katt som såg ut att njuta väldigt mycket :) meningen var att jag skulle till apoteket och köpa lite dusch olja + hudkräm men jag glömde bort det hamnade på willys istället. så i morgon måste jag dit för min hud håller på att torka ut riktigt rejält , riktigt jobbigt =/ men det är väl det här vädret som gör det.

nu ska jag kolla tv med min Man så ni får ha det så bra :)

 

Måste bara nämna en person som betyder väldigt mycket för mig, som står vid min sida i vårt och tort . du bevisar verkligen att du är en vän, MIN vän! Du är guld värd sara hagman , du har en plats i mitt hjärta som ingen annan har. Är så glad för att vi har hittat varandra och att vi är så lika gör bara allt ännu bättre. kan sitta här hela natten och berätta var du står i mitt liv så jag avslutar här med att säga Tack för att DU finns i mitt liv!


saknar

dig, du som var min bästa vän. när man väl förlorat det man har haft det är väl då man kommer på vilket misstag det var , eller hur ligger det till?

Just nu behöver jag bara någon, någon som kan stå vid min sida och bara lyssna. Nu är det över, jag pallar seriöst inte mer. Man kan inte stå upp och ta emot hur mycket skit som helst, eller vad säger ni??

Alla gör vi våra misstag, alla kan vi ha en dålig dag, alla kan vi bete oss på sätt som inte alltid är det bästa, alla kan göra fel och alla kan säga förlåt.

försöka iallafall, inte alltid så lätt när man inte får någon respons...

Just nu vill jag inte mer, jag vill bara bort, bort från detta från allt.

Låt mig bara försvinna för ett tag iallafall..

Jag orkar inte!!

Förlåt!


Paaaarty !

Ohyes nu är det pataj som gäller.
hade som sakt kalas innan idag för Andres släkt och vänner. gick skit bra och tårtan och allt va uppskattat :) Fixade vi skit bra, han fick en massa pengar i paket och jag fick blommor :) hihi. snällt :)
Öppnade min första cider redan vid 4 tiden så får hoppas denna kvällen slutar bra iallfall :)

Blir iallafall utgång idag vart vi tar vägen vetifan :)
ha en bra kväll puss och kram


Uppe med tuppen :)

Godmorgon Godmorgon :)

uppe med tuppen idag, åkte direkt till mormor och hämta tårtan hos mormor :) käkade även lite frukost med hemma bakat bröd , Mums :) hihi.

nu får jag ta och gå in i duschen så jag är klar tills folket kommer.
kommer va en full dag så vi hörs nog i morgon :)

helt underbart :)

sådär nu har Mamma, Mormor och Jonny gått, blev en skit god middag eller ja middag och middag gjorde snittar, några med sill, gräddfil och gräslök och några med ost , skinka och tillsist räkor med svart kaviar på några och några med majonäs , super gott :) Mormor trodde jag hade köpt dem men nej nej jag gjorde dem själv :) MUMS!

till efter rätt blev det kladdkaka med vanilj glass och ananas och kiwi super det också :) Har lite kvar så det får bli lite kvälls mums :) Gott gott :)

har städat undan lite och håller på att vänta på att tvätten ska bli klar så vi kan åka och sola :) måste bli lite brunare tills i morgon. då kommer det bli en full dag verkligen, puh :)

ska kolla lets dance nu ett tag sen bär det av :) Hoppas ni nu har haft en bra kvälll vad ni nu än har gjort :) Puss och kram.


One Three Hill och en massa gott :)

Tjena Hallå :)

har inte haft tid att skriva på hela dagen förrän nu.
gick aldrig till skolan, sovit skit dåligt i natt men jag ångrar mig som f*n . borde gå dit bara varit där 1 dag denna veckan, det är för dåligt! Nästa vecka då ska jag var där varje dag vi har lektion så är det bara !!

Har iallafall fått städat här hemma, dammsugit (som jag hatar), städat toan, köket, diskat och satt upp bordet inför ikväll och dukat. Bordet fick ju dock inte plats där vi hade tänkt oss så nu får det stå där det står så får vi komma fram till en annan lösning i morgon då vi är fler här.

Och en annan sak, hittade inga snygga glas alls, får nog säga till min gubbe om detta , haha :) för tråkigt när man ska bjuda hit folk så ställer man vanliga vardags glas på bordet, ajja det är inte lätt när det är svårt ;)

Nyss kommit ut ur duschen, tänkte först jag skulle kört till landskrona och hämtat André men kom på jag inte har bensin så det räcker. så jag får göra det en annan dag istället :) hihi. tur han kommer hem som han ska iallafall ( Hoppas jag !! ).

så nu kan jag bara sitta här och ta det lugnt ett tag vilket är väldigt skönt , ser dock inte tvn för bordet är ivägen så får väl sätta mig på golvet och kolla ett avsnitt av One Three hill, så jäkla bra ;)

Ni får iallafall ha en trevlig kväll, Puss och Kram


nu får det vara slut..

Hämtade upp lilla sara och åkte ut till Bjuv, till Mamma :) skulle tvätta två tröjor, eftersom min ena tvättpåse hade hål i sig behövde jag låna hennes ;P åkte ut till Väla under tiden tröjorna var i tvätten, växlade pengar och kolla runt lite :) In om systemet och köpte en flaska vin och sen ut på familia för sara skulle ha syrsor till Ödlan och sen hem till Mamma igen :) satt och snacka och snacka och sen åkte vi hem igen :) värsta snön ute nu igen, blir så fruktansvärt trött på detta vädret. när ska det vara slut??

måste in i duschen nu iallafall så jag slipper stressa en massa sen :) Ikväll blir det en massa mys med tjejerna :)

I Morgon, fredag blir det skolan hela dagen och sen blir det hem och städa och göra fint, för Mamma , Jonny och Mormor kommer på kvällen så ska vi ha lite kalas för André. ska göra snittar och kladdkaka med ananas och kiwi och massa gott :)

på Lördag ska jag upp tidigt, hämta tårtan hos Mormor och sen hem och städa upp lite efter fredagen, klockan 2 blir det kalas för Andrés familj och släkt , blir dock bara kakor och kaffe och tårta :) på kvällen blir det fest , wiho =)

Söndag ja, då ska vi på Kalas hos Mormor för hon fyller år :) ska även va där klockan 14. så blir nog att man går dit haha :P

Måndag, då ska jag sova heeeeeeeelllaaa dagen :)

Massa kalas hela helgen och en massa godsaker, på måndag får det vara slut med det :)
nej har inte tid med detta längre. ha en bra kväll hejsvejs :)


så avundsjuk!

Blev en mega bra kväll igår faktiskt , andre blev glad för sina nya skor haha , dem behövde han verkligen :) åkte sen hem till hans föräldrar och käka lite middag, fläskflie på toast med klyftisar och bea sås :) så sjukt gott var det så det ska jag ta och laga någon dag ;)
åkte även till hans mormor och morfar och hämta några stolar så nu är allt fixat :)
Måste göra mig klar nu och åka ut till Mamma en runda ;)

Ikväll blir tjejkväll hemma hos Josefin nu innan hon åker till Thailand, så avundsjuk haha :)

Vi hörs senare !


ett stort grattis :)

Idag fyller min snutt 24 :) ett stort grattis till honom :)

har haft fullt upp hela dagen idag också, klev upp vid 10 och gick ut och börja tvätta, sen har jag städat och tvättat ännu mer och just nu står maten på spisen :)

Måste dock ta det lite lugnt, kan inte hålla på och stressa upp mig så här, mår skit utav det. så får göra mitt bästa och tänka att jag hinner!

Ikväll ska vi hem till Andrés föräldrar och äta middag och lite sånt mysigt och fira honom :) Bara längtar tills han öppnar mitt paket haha :)

ska fortsätta med min mat, hörs vi inte i morgon så hörs vi i morgon. ha det så bra puss och kram


Ge mig vår !

Det snöar, idag igen. vad är detta?? vill ha vår nu och inte mer snö!!

Precis kommit innanför dörren, idag blir det massa fix :) ska handla, till systemet, hämta bord och stolar, sola. PUH! tur jag är ledig nu i två dagar :)

ska passa på och gå ut och se om där finns någon tvätt tid tills i morgon, så man hinner få undan det inför helgen.
Ha en trevlig dag. Puss och kram

äntligen landat.

äntligen har man landat i soffan och kan slappna av.
andré kom hem och vi åkte ut på väla, framkalla lite bilder så fick gå där och lulla runder i en timme för att vänta tills dem skulle bli klara, bra blev dem iallafall :)

åkte sedan hem till hans föräldrar och satt och snacka en runda om allt möjligt, hans Mamma hade fått kräksjukan så jag hoppas att jag inte blivit smittad nu under stunden vi var där.

nyss lagat soppa till middag också, gulashsoppa :) gott som fan .

snart sängen för min del så man kommer upp i morgonbitti.
kollar en skit bra film på tv3 förrästen, magiska systrar tror jag den heter :) verkar bra så det är vad som händer ikväll !

Puss på er !


Borde vara bättre..

Har precis provat min plattång, fungerade väl sisådär. kunde nog varit bättre tyckte ändå den borde vara bra eftersom OBH Nordica brukar vara bra, men njaae.. får se får ha denna så länge sen får det bli en ny :)

har precis suttit och fört över alla bilder till mitt usb så ska ut på väla sen och få ut lite kort :)

Sola vill jag också göra, får väl se om man kan få med sig mannen här också :)

ska ta och plocka undan lite här nu och lyckats med en J'la röra under dagen haha :)

Ha det så bra så länge puss och kram.

Före

Och

efter


åhh !

vakna nyss, skulle egentligen till skolan idag men så blev det inte. Varför, tänker jag inte skriva här iallafall.
ska strax göra ve mig iallafall och sen iväg och fixa en massa :) hörs väl ikväll igen :)

Min moster, från andra sidan !

sov länge länge länge idag :) riktigt skönt var det faktiskt. Andre kom hem med räkmacka och rosor till mig :) gullig han är :) själv hade jag bara köpt choklad till honom haha men han vet att jag tycker om honom iallafall.

åkte hem till Mamma och Jonny också idag, städa av hela mitt rum det behövdes verkligen min katt hjälpte även till genom att lägga sig i den korgen jag höll på att städa ur, haha söt :)

Mamma och Jonny hade varit hos Mormor och när dem kom hem därifrån berätta mamma något som var ganska läskigt.

Det är min mormor och morfars vänner som bor i falkenberg som dom har kännt ända sen min mamma var liten den familjen har även barn.
en av deras barn gick till en spåtant och ni kan aldrig gissa vad tanten sa, jo så här:

det är någon som försöker ta kontakt med dig, någon från andra sidan... det är någon som har stått nära er familj , det är någon som känner din mamma väldigt väl, det är någon som har varit sjuk väldigt mycket och personen fyller år på samma dag som dig.

det här handlar alltså om min moster som lämna oss allt för tidigt, som var sjuk väldigt mycket under hela hennes liv.

spåtanten fortsatte sedan så här: Den personen från andra sidan vill ta kontakt med dig för att berätta att hon mår bra nu och att hon har det bra där hon är.

jag ryser i hela kroppen, jag börja stor böla när mamma berätta det här. jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta egentligen. blev så glad för att hon har det bra nu och jag blev ledsen för att det var just hon, att allt spåtanten sa stämmde , menar det kan inte vara något hon bara hittar på, för hur ska hon kunna veta att dem fyller år på samma dag och hur kan hon veta att min moster var sjuk väldigt mycket under hennes liv ?? och hur skulle hon kunna veta att dem har stått varandra nära ??
det måste vara sant så är det bara, kan inte tänka mig någonting annat.
kan inte släppa detta ur mitt huvud , kan inte sluta tänka .
har många frågor i huvudet just nu, varför ville hon inte ta kontakt med någon utav oss ?? som är hennes släkt ?? Jag vet varken ut eller in. men en sak är då säker hon finns med oss alltid fast vi verken kan se eller höra henne ch det är nog det som känns skönast.

Nu ska vi ta och avsluta den här dagen med solning, film, godis och god mat , hoppas ni alla har haft en underbar dag. det har jag iallafall och detta är något jag sent kommer glömma.


orken tog slut!

blev att jag stannad hemma iallafall, är skit seg funderar nästan på om man skulle gå och lägga sig strax, vi får se :) sjukt sugen på godis är jag fortfarande har ju inte kommit någonstans nu ivkäll hehe:P
inte ens pizza orkade jag laga så jag hoppas på att jag är piggare i morgon iallafall så den dagen kan bli bättre :)

ha en trevlig kväll alla. puss och kram



två alternativ!!

Nu har man två alternativ, ska man bara sitta hemma och kolla tv och mysa till det och kanske åka iväg och handla lite godis ??

ELLER

ska man sticka hem till Sara och sitta där och va social fast folket dricker ??

Hmm, ja inte lätt alltid vilka problem man har haha..

ska iallafall ta och göra hemmalagad pizza strax fast jag inte e ett dugg hungrig..

Vi får väl se vad det blir helt enkelt .


Nova Lund

Nyss hem kommen från Nova som då ligger i Lund.

skulle givetvis dit för att shoppa lite och det gjorde vi också, några linnen, en kjol och en platttång :) det är något jag verkligen har behövt då min andra är helt utsliten så får hoppas denna är bättre annars får jag väl lämna tillbaka den och köpa en ny .

En väldans massa folk var där också men har varit en super bra dag iallafall, åt världens godaste lunch också, kommer dock inte ihåg vad stället hette men blev grillspett och ris med tzatziki sås , såååå underbart gott :)

funderar på om man kanske skulle tagit sig ner och solat lite men just nu är jag väldigt seg så får bli att man vilar lite och sen drar ut eller något, måste ju hitta på något för jag pallar inte sitta här resten utav kvälle.

vi hörs lite senare puss och kram.


Radio och gamla låtar !


Nu har jag inte skrivit sen igår, för dåligt :P hehe. Åkte ju till Josefin igår , slängde på oss våra kläder och gick ner till miatorp och solade, var riktigt skönt när man varit ute i det kalla . gick bort till ö&b efteråt och där fick Tommy hämta oss för vi orka inte gå tillbaka haha :) aja lite motion fick vi iallafall :) satt där sen ett tag och snacka åkte och hämtade Andre och vi körde till Maxi och handlade och panta alla våra burka, PUH!
nu är det gjort iallafall så det är skönt :) tiden bara sprang iväg igår kväll så orkade helt enkelt inte skriva något men så är det ibland , eller hur ??

Idag har varit en skit bra dag, hade bara praktiska saker i skolan så som kapilarprovtagning ( Stick i fingret), insulininjektion och puls och blodtryck så det var riktigt soft slutade redan 11.30 eftersom jag var klar med allt i kursen. åkte till Höganäs med Sara efteråt och handlade lite, efter det åkte vi bara runder i underbara Helsingborg :) blev en sväng till rusta och mcdonalds och sen hem till henne och bara softa :) och det bästa av allt det har varit SOL hela dagen idag med , skönt!

Åkte hem till Mamma och Jonny en runda också med Andre :) och nu har vi precis käkat tacos, IGEN  haha :) Gott är det eller vad tycker ni ??

Kollar just nu Lets Dance och efter det får vi väl se vad som händer, måste dock bränna en skiva tills i morgon haha pallar inte sitta ända till Lund med radio eller gamla låtar :P
men saken är den att jag tycker inte det finns någon riktigt bra låt som har kommit ut nu på länge men har ni några tips så får ni gärna komma med dem :)

Annars får ni ha en trevlig fredags kväll ! puss och kram.


skin skin som den sol du är :)



Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.



riktigt skönt .

fick sova ut precis som jag ville, men typiskt nog så vaknar man alltid tidigt dem dagarna man bara vill sova :) men det gjorde inte så mycket, har nyss fått i mig lite frukost och skrivit ett arbete, men det blev dock inte så mycket :( hittar ju ingen fakta, så är det någon som vet någon bra sida om sjukhus kyrkan så varsågod och nämn den för mig, tack :)

ska ta och skicka in ett arbete till och sen ringa min snäcka :)

Puss Och kram.


dagarna går, jag hinner knappt med !

Har varit en kanon dag idag också, dock inte sorglig som igår som tur är . började morgonen med föresläsning om sårvård och vidare på eftermiddagen var det benlindning och sondmat. så har varit en lugnt och skön dag hela dagen faktiskt !

Skulle egentligen träffa Johanna idag, men jag va helt slut. förstår inte hur man kan va så trött hela tiden =/ jag är hundra på att det är vädret, några plus grader hade inte varit fel..

vilket fall som heslt får det bli en annan dag :) I morgon är jag ledig, så jäkla skönt, ska sova ut och inte stressa mig upp bara för att jag vill hinna med så mycket som möjligt om dagarna. så det är de första jag ska göra sen ska jag träffa Josefin , får väl se vad vi hittar på för något ´.

snart helg igen, dagarna går så fort och tiden rinner bara iväg, känns som jag knappt hinner med..

på Fredag blir det nog bara en lugn hemma kväll, brukar va död den dagen så känns rätt skönt men man vet ju aldrig :P På dagen ska jag iallafall till Höganäs med Världens bästa sara :)

På lördag ska vi till Lund hela dagen, shoppa shoppa :) Wiho !

Söndag då är det alla hjärtans dag ju och självklart ska jag spendera denna dagen med Andre men ska även hem till Mamma och Jonny en runda, eftersom den dagen ska man vara med de personer som man tycker om. tycker egentligen att det är så överskattat, jag tycker att den dagen inte betyder att man måste sitta hemma med sin pojkvän och har man ingen pojkvän ja, vad ska man då göra ??
tycker egentligen det inte spelar någon roll så länge man är med de personerna som man tycker om och som står en nära så tror jag att det kan bli en bra dag iallafall.

vet själv jag ska förra året då jag inte hade någon pojkvän att sitta hemma med, att jag tyckte den dagen var så onödig , men jag var med dem som står mig närmst och på så sätt blev inte den dagen så tråkig,
jajajaja, nog med detta , alla får spendera den precis hur man vill :)

Nu ska jag kolla lite tv med min snutt och sen blir det sängen , lär ju slockna direkt den saken är klar, skönt!

Ha det bäst alla Puss och Kram


svepning!

morgonen började med att vi skulle på svepning med skolan, alltså att man får se hur dem klär den avlide och hur dem gör fint i kistan.

trodde jag skulle reagerar hur starkt som helst eftersom jag varit i samma rum två gånger i mitt liv och det är inget man vill göra frivilligt. men det gick faktiskt väldigt bra, börja med att ställa mig ganska långt bak men sedan blev man ju nyfiken på hur tanten såg ut så då blev det automatiskt att man gick längre fram. tror det var fler ön jag som var nervös.

Mannen från begravningsbyrån var väldigt lugn och skämtsam (På ett bra sätt) , så det gjorde nog allting så mycket lättare , någon gång kommer det vara jag som ska klä en avliden och då är det med fördel att man vet hur det går till !

Åkte tillbaka till skolan efter det, och lyssnade på hur allting går till från dödsfall till gravsättning. Först är det dödsfall- bisättning- (begravning)- gravsättning-

begravning är inom parantec för att man bheöver inte ha en begravning ..

sedan tar det ungefär 10-14 dagar från dödsfall till begravning. (beror lite på kultur).

under eftermiddagen hade vi genomgång om vård vid livets slut, väldigt intressant att lyssna på .

Kan sammanfatta dagen som väldigt bra, intressant och sorglig. I morgon blir det dock ändring på det för då är det bara en massa praktiska saker vi ska göra :)

Nu ikväll så måste jag nog hitta på något roligt :) Vad? Jaa , det får vi se !


super bra :)

sådär nu har man kommit hem ige, åkte ju som sagt till mamma, tvättade lite och plugga en massa, satt och grät över boken haha, läste om vård vid livets slut :( Buhu !

kela en massa massa med min kise sen kom mamma hem så vi åkte till Familia, handlade en present till Andre :) och mamma en massa till sig själv :)

h¨ller just nu på att laga mat, korvstroganoff och ris :) Gott som fan !!

har varit en skit bra dag faktiskt :) hoppas att morgon dagen också blir det.
ha en trevlig kväll. puss och kram


skynda, skynda.

ställde klockan på 10 vaknade och allt och kände jag sover en halv timme till, vaknade halv 12 så har precis slängt i mig lite frukost ska bara göra ve mig lite fort och sen hem till mamma. :) så nu är det dags att skynda sig.
ha en bra dag hörs ikväll Puss och kram

Kan aldrig få nog!

Åkte hem till Andrés föräldrar och snacka lite med dem , efter det blev det en runda på city gross igen och sen hämtade vi vår kina mat :) det är så fruktansvärt gott man kan aldrig få nog haha .

nyss tagit mig ett skönt bad och ska strax lägga på en ansiktsmask , det var inte igår , dax att använda dem nu!

ledig i morgon så då blir det hem till mamma en runda sen får vi se vad som händer :) Ni andra ska väl till jobb och skola :P

ajja, ha en trevlig kväll Puss och Kram!


Vill du ??

Här kan du ju alltid gå in och bli medlem :)


överdrivet

godmorgon :)

haha jag överderev nog lite väl igår, men fan var skit rädd efter filmen gick och nojja mig en massa men sen gick big daddy på tv så fick ett glatt slut iallafall :) och jag lyckades sova hela natten utan problem hehe :P

idag vill jag verkligen hitta på något, orkar inte sitta här hela dagen och bara tråka, ska checka mina pengar sen får vi väl se var det blir av idag :)

ha en underbar söndag :)

 


Paranormala Activity skrämde skiten..

nu var filmen sedd, fy fan säger jag! skrämde skiten ur både mig och Andre , jag satt med ena handen i hans hand och andra frmaför mina ögon. Att jag tror på såna saker gör inte saken bättre, kanske inte så extremt som slutet men allt det andra.. ja herregud hur ska jag kunna sova i natt? hur ska jag våga va hemma själv ? :( vet att det kan låta lite löjligt men fan, jag hatar sånt mer än något annat och har alltid gjort.
Hade en gammal barndomsvän vars kusins flickvän trodde sen hårt på sånna här saker och hade forskat en massa, massa och hon berätta såna saker som jag aldrig någonsin kommer att glömma. efter det togs ett foto på mig utomhus och ovanför var det precis som en skugga av en ängel, jag rev kortet och vill gärna inte tänka på vad det kunde varit, kanske var det något kanske var det inte, vem vet? ingen som kan säga att det är fel eller rätt, sant eller inte, det handlar om vad man tror och jag tror, så är det bara!!

Filmen i sig var ganska kass, ja!

Nu ska jag sluta tänka på detta, försöka iallafall och ska försöka kolla på något roligt så jag kan glömma det här.
 Have a great night :)

Paranormala activity

är på G här hemma och jag är redan skit nervös , haha hatar skräck filmer mer än något annat. hoppas att den är bra nu och jag hoppas att den inte är så rälig som alla säger. Är det någon som har sett den ?? och vad tycker du isåfall ??

Ush, tur jag har min man vid min sida haha :P

medlodifestivalen sög verkligen , va ju ingen som jag tyckte var speciellt bra men men får hoppas att det blir bättre nästa helg ifall jag ska kolla då det lär vi ju märka :)

NU blir det film iallafall, önska mig lycka till att jag kan sova hahha :P

 


Center Syd

vaknade redan halv 10 idag, någon snarka i mitt öra så tänkte jag kan nog inte somna om igen, gick upp och duscha och gjorde ve mig och va hemma hos mamma och jonny redan kvart över 11 :) MEN, ingen var hemma , satt där och vänta och vänta och vänta sen kände jag nu skiter jag i detta men då kom dem hem :) pratade en massa och kela lite extra med min katt :) sen åkte jag och hämta sara och körde ut till center syd. slutade med att vi handlade varsin dricka och sen körde hem igen, in om mcdonalds och handla lite mat och sen ut på väla för att jag skulle hitta något till Andre när han fyller år, men nej då hittar inget!! Fan, får se till att fixa det i veckan som kommer !!

nu sitter jag hemma och kollar big mommas house, sett den flera gånger och den är fortfarande bra :) väntar på att revbenen ska bli klara i ugnen och sen får vi väl se vad som händer ikväll, känner mig helt slut men men något kan man nog hitta på.

söndag i morgon, Suck måste få något vettigt gjort då eftersom man sällan brukar få det när det är söndag men det löser sig :)

nu ska jag umgås med min påg så ha en trevlig kväll :) Puss & kram


Livets slut !!

åkte och hämta Andre på knutpnukten och efter det åkte vi till city gross och handlade lite till ikväll :) blev tacos idag med, haha känns som vi äter det ganska ofta men det går fort och det är så jäkla gott och idag var det extra gott :)

sitter och myser framför lets dance just nu, känns som det har blivit den senaste fredags vanan :P ajja, men det är skönt. speciellt nu när man inte mår toppen heller.

idag har det varit en jobbig dag för mitt inre som man säger så, ibland kan man ju bara känna att man känner sig ledsen inombords och just så har det kännts idag, kan bero på bråket vi hade igår men som alltid blir vi vänner och det är riktigt skönt att det slutar så. men har ändå känt en väldig saknad hela dagen idag, vi kollade på en film i skolan om vård vid livets slut och det kändes väldigt jobbigt att se personer i olika åldrar ligga och vänta på att dagen ska komma då dem inte lver längre, det är riktigt hemskt när man tänker på det och jag hoppas att jag aldrig behöver ha det så utan bara somnar in utan att ha ont och det önskar jag alla andra också.

det jobbigaste var nog att se en tant som var med, hon hade träffat en ny man även om hon var ganska så gammal och hon tyckte verkligen om livet ocg ville absolut inte dö. vi fick se när hennes anhöriga fanns hos henne och försökte hjälpa, vi fick även se när dem var där i slutet när tanten mådde som sämst och tillslut gick bort. Ush , ush, ush säger jag bara :( många tankar som flög runder i mitt huvud då.

och på tisdag ska vi på svepning med skolan och jag vet inte hur jag ska klara av det, jag får bita ihop och försöka tänka på annat än dem personer som har lämnat mig och min familj.
jus för den stunden måste jag det, annars ser jag inte en chans till att jag ska klara det.

många tankar fortfarande och jag hatar att känna mig ledsen inombords, finns nog inget som är mer jobbigt än det. kan inte sluta att tänka på dem som har lämnat mig, min moster, min morfar, en killkompis, min lilla Lady :(
och kan ärligt säga att jag saknar en person som har stått mig väldigt nära under en väldigt lång tid men som tur är så är den personen inte borta, borta..
guuuud , får nog sluta nu innan det blir för mycket skönt att lätta på sina tankar iallafall.

hoppas ni har en fin kväll iallafall :)






saknar

ush vaknade för en timme sen och har fortfarande inte piggnat till, skulle egentligen till landskrona och hämta Andre men jag kände att jag orkade verkligen inte så får hämta honom på knutpunkten istället helt enkelt.

åkte aldrig hem till Mamma så det får bli i morgon saknar min katt som vanligt :)

ska ta något att dricka slänga på mig lite ordentligare kläder och sen köra iväg. vad som händer ikväll, är nog inte mycket bara hemma och ta det lugnt och försöka bli frisk för min del :)

Ha det så bra puss och kram!


Trött , trött och trött.

hem kommer från en kort dag i skolan, är super trött verkligen känner att jag hade behövt sovit några timmar men känns så tråkigt, vill ju få ut så mycket som möjligt utav dagen.
funderade på att åka hem till mamma, men tar kanske det i morgon åker dit tidigt och stannar hela dagen :) kan vara skönt det med, vi får se :)

ush, nej vi hörs sen :) har någon ett förslag på vad man kan laga för middag idag så får ni mer än gärna hjälpa mig :)

vissa personer slutar aldrig förvåna mig, lägg ner och gå vidare med ditt eget liv och lev det till det bästa, istället för att säga till alla andra vad de ska göra och inte göra.



Ni kan aldrig

ni kan aldrig gissa vad min snutt kom hem med idag :) budapest bakelse :) Han är fan bäst!

så jäkla gott och det bästa av allt det var inte en bit utan en hel längd haha :) Mm :) nu ska jag kränga i mig en massa :)

Puss på er :)


Hjälp ?!

ja då blev det städat här iallafall, orkade inte bara sitta stilla så har gjort allt förutom att dammsuga, för det orkar jag inte :P haha..
hade ett långt samtal med sara också mitt i allt så det tog sin lilla tid :) men fint har det blivit :)

ikväll blir det lövbiff och något gott till det :)

nu är det så att jag behöver verkligen er hjälp, min kille fyller snart år och jag har ingen aning om vad man kan köpa, kan ni inte ge mig några förslag ?? Snälla :)


Äntligen..

nu är jag äntligen vaken och uppe ur sängen, gick aldrig till skolan idag, helt slut i huvudet av den här förkylningen så kände att en dag kan man offra för i morgon är det prov igen och sen är det helg och då kan jag vila :)

vill bara hålla på en massa här hemma, städa och allt sånt som behövs men jag orkar verkligen inte.. tvätta ska man ju göra ikväll :( det är så tråkigt, jag hatar det !!

ska göra klart ett arbete nu, om abort. vad tycker DU om det, egentligen ???


Efterlyst!!

Andre kom hem från jobb och vi klädde på oss och skulle köra hem till hans föräldrar och sen köra och handla lite mat för som vanligt så hade vi glömt ta ut något, FAN måste skärpa oss nu haha. :P

hela min bil var insnöad så det var bara att sopa och sopa och sopa med den lilla snö borsten jag hade, hade behövt en STOR snöskyffel istället för där var ju enoooormt mycket snö på bilen, ajja efter ett tag så kom vi iallafall iväg. genom blöt om skorna och strumporna :( Suck.

åkte även hem till mamma en sväng och hämta spray till mina skor, så kanske dem inte läcker in lika mycket för just nu är skorna genom blöta, jävla uggs :( andra skor i morgon, OYES :)

när vi väl kom hem till mamma och Jonny så kunde vi ju inte köra upp på uppfarten, Jonny höll på att skotta uppfarten och all snö låg längst ner, TACK ;) haha .. parkera i vändzonen så in kom vi iallafall.

Burger King fick det bli till middag idag, skit gott var det :) länge sen jag kände så .

Efterlyst nu på tv och snart blir det läggdags, hoppas på att jag kommer iväg i morgon utan problem.

ha en trevlig kväll allesammans, jag hoppas inte ni sitter in snöade :)




helt slut nu !

vaknade kvart över 8 i morse, fan försovit mig. klockan hade inte ringt eftersom jag inte hade ställt in vilken dag.. aja gick upp ringde doktorn och åkte till skolan, mitt öra är så mkt bättre idag, skönt!
har varit en enormt låååååång dag idag, PUH! åt en äcklig kebab tallrik till lunch, fy fan säger jag bara aldrig det stället igen. och ändå skulle de va ny öppnat, urk !

ska försöka hitta på något roligt idag med nu när det inte är värsta snö ovädret ute :) men vad det får vi se :)

hörs senare Puss :)


tjena hallå :)

nyss hem kommen från en dag i skolan. nu är det f*n snöstorm igen :( blir så trött på detta vädret. jag vill ha sommar , nu, nu, nu !!
vaknade med världens lock för örat, trodde det skulle släppa under dagen men nej det gjorde det inte , skit jobbigt för hör verkligen ingenting, som tur är så har man en lärare som är sjuksköterska, hon gissa på öroninflammation eller en vaxpropp ( Lät ju mysigt haha ) , så ringde min läkare nu men tyvärr kunde dem inte boka någon tid nu, självklart!
får vänta till i morgon, ska dock iväg till apoteket och köpa något som man kan använda mot det här. och hoppas att det hjälper så jag slipper gå till doktorn.
vi får väl se vad som händer..

ska ta på mig och traska iväg nu, tror jag lämnar bilen hemma faktiskt. tvättning står på schemat idag också, Puh. någon som vill ta över ?? ;)

Ha en super tisdag :) hörs :)

check this out :)

klicka in HÄR du också :)

gott gotti gott gott :)

Det blev pizza :) kebab pizza special , med en massa vilökssås :) MUMS! men som vanligt blir jag mätt på bara någon bit, så Andre får ta med resten till middag på jobb i morgon, Urk säger jag. förstår inte hur man kan äta pizza dagen efter, jaja. :)

sjukt sugen på budapest bakelse också :) så en sådan får jag ta och köpa mig i morgon efter skolan ;)

nu blir det duschen och lite tv hejsvejs :)


Mcdonalds tack :)

är hur sugen som helst ska tjata lite på andre så blir det säkert dit vi åker :) Haha.

är det någon som kan hjälpa mig?? Vad kan man köpa till sin pojkvän när han fyller år ?? behöver alla tips som man kan få :)

 


nu så :)

nu har jag iallafal fått i mig två knäckebröd och lite nudlar, nudlarna smakade inte så värst gott så blev inte så mycket av det. borde egentligen göra ett arbete men jag pallar inte.. inte lätt att vara sjuk alltså :(

snart kommer Andre hem iallafall, skönt med sällskap och hoppas på att han kan passa upp mig lite ;P haha nej jag skoja, det vill jag inte även om det är skönt ibland.

ska iallafall resa mig ur sängen och klä på mig, kanske man känner sig lite piggare ??


godmorgon

ja precis, nu vaknade jag. somnade väl vid två i natt eller något sånt, vakna dock klockan 7, suck! mår skit idag också, min hals tar kål på mig alltså, tröttsamt! skolan i morgon också, måste ju verkligen dit eftersom det är betygsgrundande moment i morgon och hela veckan ungefär.

ajja, skriver mer sen ska försöka få i mig någonting i magen :)

och självklart när jag skriver det så kommer mcdonalds reklamen upp, Åhhhh :(

hoppas ni har en bättre mogon än mig iallafall.

;)


RSS 2.0