Min moster, från andra sidan !

sov länge länge länge idag :) riktigt skönt var det faktiskt. Andre kom hem med räkmacka och rosor till mig :) gullig han är :) själv hade jag bara köpt choklad till honom haha men han vet att jag tycker om honom iallafall.

åkte hem till Mamma och Jonny också idag, städa av hela mitt rum det behövdes verkligen min katt hjälpte även till genom att lägga sig i den korgen jag höll på att städa ur, haha söt :)

Mamma och Jonny hade varit hos Mormor och när dem kom hem därifrån berätta mamma något som var ganska läskigt.

Det är min mormor och morfars vänner som bor i falkenberg som dom har kännt ända sen min mamma var liten den familjen har även barn.
en av deras barn gick till en spåtant och ni kan aldrig gissa vad tanten sa, jo så här:

det är någon som försöker ta kontakt med dig, någon från andra sidan... det är någon som har stått nära er familj , det är någon som känner din mamma väldigt väl, det är någon som har varit sjuk väldigt mycket och personen fyller år på samma dag som dig.

det här handlar alltså om min moster som lämna oss allt för tidigt, som var sjuk väldigt mycket under hela hennes liv.

spåtanten fortsatte sedan så här: Den personen från andra sidan vill ta kontakt med dig för att berätta att hon mår bra nu och att hon har det bra där hon är.

jag ryser i hela kroppen, jag börja stor böla när mamma berätta det här. jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta egentligen. blev så glad för att hon har det bra nu och jag blev ledsen för att det var just hon, att allt spåtanten sa stämmde , menar det kan inte vara något hon bara hittar på, för hur ska hon kunna veta att dem fyller år på samma dag och hur kan hon veta att min moster var sjuk väldigt mycket under hennes liv ?? och hur skulle hon kunna veta att dem har stått varandra nära ??
det måste vara sant så är det bara, kan inte tänka mig någonting annat.
kan inte släppa detta ur mitt huvud , kan inte sluta tänka .
har många frågor i huvudet just nu, varför ville hon inte ta kontakt med någon utav oss ?? som är hennes släkt ?? Jag vet varken ut eller in. men en sak är då säker hon finns med oss alltid fast vi verken kan se eller höra henne ch det är nog det som känns skönast.

Nu ska vi ta och avsluta den här dagen med solning, film, godis och god mat , hoppas ni alla har haft en underbar dag. det har jag iallafall och detta är något jag sent kommer glömma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0