Börjar nog gå mot sitt slut, eller vad tror ni?

Har nyss tagit mig en välbehövlig dusch och sitter här framför Idol och väntar på min kära sambo som ska komma hem med kebabpizza special och jag läängtar super mycket för jag är as hungrig, två mackor och lite godis på en hel dag är ingen höjdare direkt.

ajja, på tal om Idol fan va kassa de är och det känns lite som Idol börjar gå mot sitt slut faktiskt och juryn ska vi ju inte ens snacka om baggarna är väl okej men de andra två HA! jaja vi får väl se hur det går.



ååhh maaaat !!
Ska sitta här nu i väntans tid och bara hoppas på att tiden går snabbt nu :)

med sås!

Nu lär det inte bli lugnt här hemma längre, iaf inte när våren/sommaren börjar närma sig eftersom gubben min är och köper hojj, väldigt fin och jag vill också ha en juuu ;( men jag kanske kan låna hans och övningsköra med eller något för tanken är att jag också ska ta mig ett kort,när ?? jaa det vet man aldrig haha :p

Har inte gjort ett skit mer än suttit i den här soffan hela dagen, känner mig totalt off faktiskt hoppas att det är bättre till i morgon iaf!

Ikväll ska vi även äta kebab med vitlökssås för det var något som dem inte hade i Turkiet jo majonäs och ketchup det fick man till allt så vitlökssås är ett måste idag som ni säkert förstår!
dock är deras döner kebab mycket godare men sånt får man leva med.

en slappe dag med andra ord är vad det är idag !




Snark

Visst ser det skönt ut ? Vid denna tiden är man så trött så ögonen går i kors men snart är det dags att sätta fart o sen går tiden snabbt! Sooooooova !!!:) lite tids fördriv så här på morgonkvisten :)


Älskar sånt där !

Har ett antal timmar framför mig och jag känner redan att ögonen börjar hänga men förhoppningsvis piggnar jag till när jag snart ska öppna min red Bull :) när jag kom hit hördes typ allt från Olympia och jag hade så gärna velat vara där, bara höra alla jubla gör att jag får gåshud, älskar sånt där! Ja ja nästa år kanske..nu ska jag faktiskt gå och göra något vettigt , goodbye :) btw tycker det va på tiden blogg.se kom med sin app, diggar den faktiskt !


Positiva kvällen

Då sitter man här hemma och försöker ladda upp inför en natt på jobb.
Första jobbturen på nästan tre veckor, jaa det känns lite sugit samtidigt som det är skönt att komma tillbaka.
Vi får väl se hur det går kan ju säga att jag redan nu längtar till 07.00 i morgonbitti..
Se POSITIVT HELENA , jaaaaaaaaaaaaa ;)


Nu ska jag mysa lite med min älskling innan jag ska bege mig!



Torsdag

Dessa dagar går så jäkla snabbt så jag hinner knappt med ! Har så mycket jag vill göra men så mkt som står i vägen men ändå inte! Jobbigt som fan, håller även på med arbetsförmedlingen vilket suger fett mkt men måste stämpla upp de dagar jag inte jobbar och jag hatar verkligen arbetsförmedlingen även om detta är första gången jag tar användning av de ordentligt, ska det löser sig det med! Får helt enkelt ta en dag i taget :)


Ny tatuering

Den här fick jag med mig hem från Turkiet :) kan tänka mig att många undrar hur fan jag vågade göra det utomlands men vi hittade en super bra tatuerare där nere med hjälp från en kille på resturangen vi var på alltid. Alla saker va sterila, tro mig det kollade jag först för klart man va lite orolig först men jag är sjukt nöjd och andre också på den han gjorde på sitt ben. Kan ju säga att jag lätt hade gått tillbaka :)


Verkligheten

Det märks verkligen att man är tillbaka till verkligheten igen, idag har jag varit rastlös till tusen och vad finns det att göra ? typ ingenting, var iaf på jakt efter en ny kamera eftersom min gick sönder på semestern men hitta inget som verkade vettigt så får vänta med det, har hälsat på mormor som stod först på min lista idag faktiskt eftersom det var längesen jag var där , så satt där och snacka med henne en stund sen körde vi en runda, bland annat in om IKEA och Härliga hem och fan vad jag är sugen på att köpa en massa inredning men jag vet inte riktigt vad för något men ändå så vet jag, svårt men det blir nog bra i slutändan när allt är på plats men än så länge får jag hålla fingrarna i styr.
Var ute hos mamma och hämtade hem min bil, hon var mega förkyld och jag känner att det börjar komma på mig med men jag hoppas att jag håller ut och inte blir sjuk för det vill jag absolut inte.
och på tal om min bil, den ska göras ve och sen ska den ut på blocket för jag är sugen på något nytt, vad för något vet jag inte riktigt men jag vill ha en ny iaf sen om det blir nu eller sen det spelar egentligen ingen direkt roll faktiskt.
Har lagat korvstroganof idag och fan vad gott det var , som man har längtat efter korv, eller ja det lät ju något men ni fattar ju vad jag menar iaf ;p haha
Blir bara en slappe kväll idag med någon bra film och lite gottis, i morgon ska jag jobba natt PUH har ingen lust alls till det men samtidigt ska det bli skönt att få komma tillbaka till det också och få träffa alla där. två nätter är vad jag har framför mig och det brukar gå rätt snabbt så jag klarar nog det ändå :)
Detta får räcka för idag ciao !

Första gången jag..

Hej Hej Hallå Sverige ! :)
Igår eftermiddag landade vi på Sturup i Malmö efter två underbara veckor i Turkiet.
Tänkte jag skulle ta och berätta lite om allt som vi var med om.
Flygresan dit gick skit bra fast jag var jäkligt nervös innan vi ens hade gått på planet och när vi väl satt där så krama jag nästan sönder andrés hand men det gick bra, som tur var.
När vi kom fram till Turkiet så gick på en buss som skulle ta oss till hotellet, alltså nästan två timmars bussresa men som tur var så fans där AC på den så det var rätt lugnt att sitta där.
Vi kom fram rätt så tidigt på hotellet så vi hade tid att gå omkring och titta oss omkring och hungriga var vi båda två och vi gick,gick och gick och tillslut fick det bli Burger king för vi visste inte vilket ställe vi skulle gå in på, inte den bästa middagen men det fick duga iaf, gick vidare till hotellet och slängde oss i poolen och det kan jag säga er att det var så underbart skönt.
På kvällen letade vi upp en restaurang där vi åt en ordentlig middag och drack några drinkar för det var ju Happy Houre över allt vilket innebbär att man köper en och får två så där satt vi en stund.
De första dagarna bestod mest utav att dricka vatten och försöka stå ut i värmen som var 39 grader mitt på dagen vilket man inte direkt är van vid. Vi intog stranden dag två där vi bara var någon timme sen blev det för jobbigt och man kände sig helt snurrig i huvudet så poolen var bättre alternativ till att börja med iaf.
På kvällarna så åt vi på lite olika restuarnger och fick träffa trevliga människor och åt god mat, och vi motionera vilket innebar att vi gick och gick och gick, affärerna var på båda sidorna utav vägarna och där var massor utav saker och alla ville att man skulle komma till de så var bara att hålla minen och säga nej tack medans de skrek efter en Yes my friend.. aah ja det blev man lite trött på efter ett tag haha.
På Fredagen första veckan så var det Turkisk afton på hotellet som vi valde att gå på vilket jag inte ångrar en sekund eftersom det var där vi träffa Sandra och Tony.
Kvällen bestod utav buffe vilket var svin gott , vin till middagen och en massa uppträdanden. Det var bland annat modevisning av skinnjackor, magdansör, och någon turkisk dans, även lekar hade det med och kniv kastning som andré fick uppleva , här kan ni se lite utav det..
Som jag sa innan så träffade vi Sandra och Tony, ett par härliga människor som vi umgicks med tills de skulle åka hem och eftersom man helt plötsligt var fyra stycken så var det lite roligare att gå ut och festa så vi fråga lite på hotellet var vi kunde åka och äta och de ringde efter en bil som körde oss till en mysig restaurang nere vid hamnen, ingen av oss visste vad det var för ställe men vi förstod ju att det var något lite finare och det var det , en gourmeresturang och vi satt där allihopa och visste knappt vad sakerna på menyn var så det fick bli pasta, jätte gott var det.
Vidare gick vi och kom ner till hamnen och WOW det kallar jag fest ställen till max, herregud alltså, vi satte oss på ett ställe och drack lite drinkar och sen blev det en annan krog, ett ställe som hette Robin Hood som var tre våningar stort och tillslut Havana club där man dansa under bar himmel, FAN vad jag hade roligt den kvällen, det kommer jag sent att glömma.
Dagen innan Sandra och Tony skulle åka hem så åkte vi tillbaka till Hamnen och parta till det ordentligt kan jag ju säga, det var på ett ställe som hette Las Vegas där det blev vår älskade fisk skål till drink, dans på baren, dans med vatten över hela oss, min kamera gick i sönder när jag tappa den rakt ner i askfatet vilket sög riktigt mycket men dem kvällen var sjuk, vi skulle bara ta några öl eftersom vi skulle på båt tur dagen efter, jo tjena jag krama toaletten den kvällen, gick nr och skulle få i mig frukost efter 1 och en halv timmes sömn, fortfarande full och dem andra mådde röv så den dagen blev det ingen båt tur det blev sängen hela dagen i princip men det var värt det.
När de åkte hem så kändes det väldigt tråkigt eftersom vi hade så kul med dem men samtidigt så var det skönt att bara vara för sig själv, bar vi två på vår första semester tillsammans så det blev några lugna dagar med shopping i massor, god mat, god dricka och även regn i en hel dag och den dagen var riktigt tråkig iaf på kvällen när det inte fanns så mkt att göra så då blev det en tidig kväll.
Vi åt mest på vårt favorit sälle som hette Mona Lisa där personalen var skit bra, maten var gudomlig och ja allt var toppen där.
Frågade den ena killen var han hade tatuerat sig någonstans och han körde oss till det här stället och tatueraren verkade va skit bra, vilka verk han hade gjort, herregud! Under kvällen/natten bestämde vi oss för att vi skulle göra det sista dagen vi var där, så killen på resturangen fixxa en taxi som han betalade så vi kom dit och sen var det dags, jag gjorde min på foten och andre´ sin på benet och fy fan vad det gjorde ont, ska ni tatuera er så gör inte det på foten, men fint som fasiken blev det och jag är hel nöjd.
Märker att detta inläg blir väldigt långt vilket ni kanske förstår eftersom jag så gärna vill berätta om allt vi har varit med om men här har ni iaf lite saker och som ni kanske förstår så har vi haft skit kul.
Turkiskt spa har vi också varit på vilket var underbart. Vi har sett mycket, träffat en massa bra människor även dåliga men skit i dem, ätit och druckit gott, festat osv. och jag längtar redan tillbaka dit!
För att vara första gången som jag åker på semester själv så har allting varit så obeskrvligt bra!
Jag är super nöjd även om det inte blev så många utflykter som vi hade tänkt oss haha :p
Vill ni se fler bilder så får ni kolla min facebook där allting finns för jag känner att jag inte kan lägga upp alla här ;)
Men några ska ni få iaf.

En dag ur mitt liv

Dagen kom då hon blev sjuk, ännu en i cancer och denna gången i bukspottskörtlen, denna gången var det inte så mycket som gick att göra åt.
Vi var ofta och hälsade på, mormor flyttade närmre för att kunna vara där och hjälpa till.
Hon låg ofta på soffan och mådde dåligt, jag minns på sommaren när vi var där och grilla och hon försökte hålla humöret uppe vilket jag förstår kan vara svårt när man inte mår bra, den kvällen åt hon inte mycket och inerst inne så förstod jag att det var illa men tankarna förträngde jag så gott det gick.


Det gick en tid och läget försämrades för varje gång jag var där, jag minns när jag och mormor var där och hälsade på och hon låg och grät i soffan, allt hon fick ner kom upp igen och vikten rasa, dagarna gick mest åt till att ligga på soffan för mer än så orkade hon inte..


Hjälp fick hon hemma med mediciner och dropp och allt var det nu var, jag minns inte så mycket från denna tid egentligen jag vet inte varför men jag önskar att mer minnen kom upp men det går inte.


Jag minns iaf den här dagen som den var igår
telefonen ringde och mamma kom in på mitt rum och sa att vi måste åka till sjukhuset och det är snabbt, Eva (min moster) har åkt in akut, någonstans inom mig visste jag att det var inte ens lönt att gå upp ur sängen. jag hörde mamma springa omkring i hela huset för att göra sig iordning, klockan var inte mycket och jag hade bokat in ett väla besök med en kompis.


Jag låg kvar i sängen och telefonen ringer igen, denna gången för att säga att vi inte behöver stressa, Eva finns inte hos oss längre, det högg i mitt hjärta, klumpen i halsen börja komma, jag vände mig om och sov vidare.


Mamma och resten av familjen skulle åka hem till Evas sambo , jag ville inte alls följa med och konstigt nog så kom där inga tårar så som det brukar göra när sånt här händer, så som det blev när morfar dog. Jag klädde på mig och åkte till Väla istället.


Känslorna slöt sig och jag försökte att inte tänka på det, jag ville inte förstå, jag ville inte vara hemma, jag ville inte vara där alla ledsna människor var.


Dagarna gick och det var dags för begravning, jag kan riktigt känna oron i magen närjag skriver detta, kan riktigt känna mina tankar och känslor på nytt som jag hade den där dagen.


Min mormor hade förslorat sin dotter som bara var 40 år gammal, jag kommer ihåg mormor sa att det är inte rätt att jag ska förlora min dotter innan jag själv ska lämna, det är inte rätt ordning. Jag fanns där för mormor mer än någonsin, jag stod vid hennes sida, höll henne i handen och kämpa för hennes skull.
Samtidigt som jag skriver det här kan jag få upp bilden från själva begravningen, Evas sambo sitter på stolen närmst prästen, sidan om hans barn,min morbror,hans sambo,kusin sen mormor , jag, mamma och jonny.
Jag kommer ihåg prästens ord : Eva hade inga egna barn och sen är minnet blott.


Inne på begravningen släppte alla mina känslor och tankar, jag bröt ihopa jag grät så jag inte kunde få luft , alla andra grät och det var en dag som tog väldigt hårt på mig.


Än idag kan jag tänka på henne, hur det hade varit att ha henne i mitt liv fortfarande , hur allting hade sett ut. Änn idag kan jag sitta och gråta över henne , det är fortfarande jobbigt även om man har gått vidare.


Min mamma förlora sin syster, min morbror sin syster, mormor sin dotter, jag min moster som alltid har funnit där för mig precis som en mamma, just för att hon inte själv hade några egna barn..

Vi har varit starka tillsammans, klarat oss igenom detta men tankarna finns alltid med oss i resten av våra liv.


Jag älskar min familj mer än livet , utan er hade jag aldirg klarat av detta och utan er hade jag aldrig varit hel.




En tung dag!

Idag skänker jag alla mina tankar till Sarah & Martin och speciellt hans familj !
Det är en tung dag och jag önskar jag kunde varit hemma för att sötta dem men istället ska jag tänka på er där jag är!





Mot Sturup

Då är vi på väg till Malmö och Sturup för två veckors härlig semester :)
Nerverna är i spänn och fjärilarna i magen har kommit igång.
Blev inte mycket sömn i natt men det hinner man säkert ta igen på stranden :)

men guud vad jag kommer sakna min familj men som tur är väntar de här hemma på mig.

Vi ses om två veckor sverige :)

Puss på er!





En dag ur mitt liv

Jag måste få berätta..


Det var för ett antal år sedan nu som han fick ont i sin rygg och skulle söka hjälp för detta. Det första alternativet var en doktor som inte visste vad det kunde var, det andra alternativet var en natrapat som talade om för honom att det inte var något som han kunde göra åt. Det blev fler besök hos läkaren som sa samma sak till honom varje gång och tiden gick och sämre blev det. Tillslut så fick han träffa en överläkare istället för en AT läkare som direkt insåg problemet. Detta var inte vanlig ryggvärk utan det var något annat, efter många undersökningar så kom det fram till att det var Cancer.



skelettcancer för att vara mer exakt!



eftersom det hade gått så lång tid och man inte hade hittat felet tidigare så fanns det nu inte mycket att göra. 3 månader gav läkaren honom att leva.

Jag var inte så gammal när diagnosen kom fram och förstod mest att han var sjuk men inte hur sjuk och vad det handlade om.
Jag minns vissa dagar som tex. när vi var på valpkurs med hunden och han stod och hosta och kräkte längst med diket.
Jag minns när rullatorn hamnade där hemma som jag mest lekte med och tyckte var jätte kul men han ville inte använda den.
Jag minns en dag när det bara var jag och han hemma och den där konstiga maskinen han hade kopplad till sin kropp slutade att fungera, sladden åkte av och jag fick panik och tänka nej inte nu, inte nu när det bara är jag hemma.
Jag tror att även om jag var liten så förstod jag rätt mycket ändå.

Dessa dagar är dem jag kommer ihåg från den sista tiden, varför kommer jag inte ihåg mer från denna tid?

Jag minns sisa dagen, den där dagen då han blev väldigt dålig, mamma sa till mig att jag kunde sova inne hos henne, mormor var inte hemma och jag kunde inte sova. Det var någonstans inom mig där jag kände på mig att någonting inte stod rätt till.
Jag minns när jag såg mormor komma längstmed gatan, i sin bruna långa kappa, mitt i natten då förstod jag att nu var det slut , min morfar fanns inte hos oss mer och där försvinner mina minnen från den kvällen.

Jag kommer ihåg när jag skulle berätta för dem i skolan att jag inte kunde komma för att jag skulle på begravning, det var som en klump satte sig i halsen direkt.
jag kommer ihåg när vi skulle åka till sjukhuset allihopa för att ta ett sista förväl av min kära morfar, han låg där så fridfullt med ett leende på läpparna , Han hade inte ont längre.
Ett tag trodde jag till och med att han rörde på sig men det var bara inbillning.

Dagarna gick och det närma sig begravningen, att se min familj så ledsen och speciellt mormor det gjorde så fruktansvärt ont i mitt hjärta.
Jag minns att där var så mycket folk och jag kände knappt igen någon, tror jag hamnade i min egen lilla värld. Jag kommer ihåg kläningen jag hade på mig, skorna ,ja allt.

Jag kommer ihåg samlingen efteråt, där vi satt allihopa och drack kaffe och åt kakor men morfar var inte där
Han fattades bland oss alla och till och med Lady förstod nog att han inte var där.

Det sista jag minna var min kaka jag hade lagt på bordet & när jag vände mig om för att ta den så var den borta, jag tog en ny & samma sak hände. Jag blev lite rädd men sen såg jag Lady stå och smaska i hörnan, den lilla hunden ville visst också ha en sista kaka!

Tack och lov för att minnena finns kvar. Familjen "kom över sorgen" det gör man aldrig men man lär sig leva med den iaf sedan gick det några år och man hade börjat leva igen och sen kom nästa chock, nu hände det IGEN, en gång till skulle man gå igenom en sådan här sak, en gång till ...




fortsättning följer..





Vem vet ?!

Sista dagen här hemma, sista dagen i soffan framför tvn på två hela veckor, sista dagen i kalla sverige , i morgon bär det av och jag lär ha problem med att sova i natt.
Vaknade redan klockan 6 i morse och blev nervös och kunde knappt somna om.

Tänk att en flygresa kan göra så magen knyter sig såhär, herregud men det ska bli helt underbart att få komma iväg. Känns som jag behöver det, bara komma bort ifrån allting och slippa bry sig om allt runt omkring en.

Vissa saker gör mig verkligen besviken, man ställer upp så jäkla mycket men får så lite tillbaka. kanske visar det sig en annan dag, kanske inte. vem vet, inte jag iaf!

Sitter och kolla på tv4 sport nu med en massa folk som hoppar fallskärm, fan vad häftigt det ser ut, tänk att bara få kasta sig rakt ut i luften , man måste ju verkligen känna frihet, det måste jag testa någon gång om jag vågar :p




Härliga minnen :)

Har gått igenom min externa hårddisk nu för att leta upp lite bilder och jag hitta en massa fina och roliga bilder som gör att minnena dyker upp och man kan skratta lite åt ;)
Här har ni en bildbomb på en massa :)
Vilka tider alltså , fan så roligt man hade alltid. fest varenda helg och var man inte ute på krogen så var det hemma fester och man behövde inte ens leta utan den fanns alltid utanför dörren typ. Jag hade aldrig någonsin vela byta ut det liv jag lever idag men ibland kan man bara få lov att minnas tillbaka till hur det var förr.
Vissa gånger satt man i bara mjukis byxor och andra var man ve gjorde från topp till tå, vissa fester spåra ut , kommer ihåg hemma hos Jonas när jag var tvungen att låna hans säng och de andra satt kvar där ute och spela playstaion och lyssna på någon låt som var super bra, där låg jag i sängen och dansa och fick inte fram ett enda ord hur mycket jag än försökte att bara kunna ropa och fråga vad låten hette, när jag vakna på morgonen var det de första jag gjorde , alltså leta upp låten.
Kommer ihåg hemma hos Sara hagman när vi skulle ha hemma kväll, vi baka våra pepparkakor som vi skulle men allt annat gott vi hade köpt blev bakis mat dagen efter för vi stack på fest hemma hos matte istället och det första jag sa när de börja blanda groggar med fanta exotisk var att jag kommer spy. det spåra något fruktansvärt fast jag hade super kul ändå, ramla ut ur bilen och kröp över saras gräsmatta och somna med huvudet i spannen, vad var det jag sa ?! ;) Sara somnade längst nere vid fotändan på sängen haha.. det värsta var nog att hennes mamma hade antagligen varit där inne när vi låg sådär eftersom hon utala sig om det haha..
Kommer ihåg när jag och Sarah var på halloween fest med Dan och en massa andra, rulla in oss i toapapper och blev mumier, sarahs kunde inte få på sina skor, vi hitta en scream man i diket som hade fått på huvet så istället för o ta taxi eller buss fick vi skjuss av några utlänningar till nästa fest, shit det kunde slutat illa :p festade vidare hemma hos Dine och fick sova i en bananlåda den kvällen eftersom alla andra ställen var upptagna..
Kommer ihåg sommaren 2008 måste det va iaf när jag och Sarah var ute och festa till och med på vardagarna så man var tvungen att sjukanmäla sig dagen efter .. och när jag fyllde år och hon och Hans skulle ha fest dels för jag fyllde år och dels för att det var valborg, där var knappt något folk så vi skicka smsm till alla i våra telefonböcker och pof så var där hur många som helst, hade svin kul den kvällen och speciellt i våra spermie dräkter som vi roa oss med haha :p galen kväll det där & det var också den kvällen jag träffa André ute för första gången sen vi var 15 dock gick det inte så bra då mellan oss som det gör idag och kanske var det bara bra då man fick leva livet som singel ett tag till :)
Massa festande som ni förstår och vissa kanske tycker det är lite för mkt info men det är ju faktiskt min blogg och jag känner för att dela med mig av lite ur mitt liv, det var den bästa tiden jag någonsin har haft och ja, jag har levt för varenda slant precis som man bör göra tycker jag ! Idag har jag det svin bra och det hade jag då med och det är väl det som räknas :)

Det börjar ta sig

Det börjar ta sig, lägenheten är städad, tvätten är tvättat & fan vad jag hatar den tvättstugan, ingenting blir ju torrt :s , bilen är lämnad och väskan är nästan färdig packad och shit vad mycket saker jag skulle kunna få med mig men det är ju inte tanken, tanken är att den ska vara full proppad när jag åker hem men det är svårt att packa för två veckor men tror det blir bra hur som helst faktiskt.

Hann även hem till Carola som fixade mina ögonbryn och fransar, blev super nöjd :) Inte så lätt att göra sånt själv precis.

Nu ska vi bara hålla kväll här hemma, fast jag är dock rastlös men jag tror det är mer resfeber haha :p

Sitter just nu och lyssnar på lite musik på youtube från True Talent & här ska ni få höra några jag tycker är bra :)


Grymma röster, tänk om man hade haft den talangen fan vad kul det hade varit men så är inte fallet och istället får jag gå här hemma och gapa så André får sår i öronen haha ;)

Fjärilar i magen

Då har semestern börjat, måste erkänna att det kändes lite märkligt när jag klev ut från dörren på jobb. Sista dagen gick väldigt smidigt tyckte jag och samtidigt som det kändes skönt att få vara ledig lite så kändes det inte alls bra att veta att det var sisita dagen på mitt vik. dock går jag inte tomhänt utan jag har fått rätt många inbokningar som tim ändå så det känns faktiskt väldigt bra. Hade jag gått hem utan att veta någonting så hade det känts fruktansvärt.

Nu ska jag bara njuta dessa två dagar som är kvar här hemma , om jag nu kan fjärilar i magen har jag redan och då vill jag inte ens tänka på hur det kommer va i morgon :p
Tvätten är i tvättmaskinen så en bit på väge har var kommit, ska även växla pengar, upp på vinden & leta efter lite saker, iväg och fixa mina ögonbryn samt städa och en massa annat ;) I morgon lär det bli bättre då svärföräldrarna kommer hit på fika och sen är det inte mycket planerat mer än att packa och det kan man ju göra lite hela dagen.

Min kära sambo berätta precis för mig att det där planet som störtade med hockey spelarna skulle skrotas två dagar efter olyckan skedde, TACK för den :p hahah !

Nu ska jag ta hand om min tvätt skriver mer senare idag!



Sista dagen

Härligt med sovmorgon och nu ska jag ladda upp inför sista arbetsdagen på två veckor :) Börjar bli lite nervös nu inför resan och allt eller ja mest för flygningen, jag hatar verkligen det speciellt när man lyfter och landar och jag går absolut inte på toaletten under hela resan, tänk så händer det något när jag sitter där inne helt själv :s usch nej så bör man inte tänka men det är inte så lätt att låta bli.


Nu blir det frukost/lunch innan det är dags att göra ve sig !



Ser ut som en prickikorv ;)

Nu är vårt kök äntligen klart, satte igång o slipa o måla direkt när jag kom hem så vi skulle få skiten klart idag och det fick vi, nu ska det bara upp lite saker på väggarna och möblerna ska in sen kan jag äntligen städa HELA lägenheten och det känns inte det minsta stressigt änn så länge fast jag kommer ha as mycket att göra i helgen men det fixar jag eller vi ;)
True Talent på tv nu och sen ska jag rakt in i duschen och skrubba bort all färg ser ut som en prickikorv hahah :p måste även upp på vinden igen och leta efter mina nessesärer som ska med till Turki..
Massa fix som ni lägger märke till så därför lär det inte bli så mycket uppdatering här men något inlägg ska jag nog hinna med ändå sen ska jag ta och fixa lite spännande läsning under de två veckor vi är borta så ni får hålla utkik ;)

Elektropop

Ni som kollade på idol för nån dag sedan måste ha sett denna snubben som sjöng Electropop om inte så har ni den här. hahaha =) hur bra är den egebtligen? ;) Lika bra som fest hos Mange typ :p haha !

Kommer gå hem med väldigt tunga steg!

Dagarna har nog inte gått så här sakta på väldigt väldigt länge men jag antar att det är så när man längtar efter någonting!
Idag gick jag upp i ottan och ögonen kunde för engångsskull öppna sig direkt och jag var inte alls så trött i mitt huvud idag, skönt som bara den då man får ut så mycket mer av dagen.
Dock känns det inte alls lika kul att gå till jobb längre eller jo kul är det att träffa alla människor som jobbar där och att få lov att jobba och göra det som jag vill göra det är helt underbart men det är inte kul eftersom jag vet att det snart är slut, fortsätter såklart som timmis och ja man kan klara sig på det men det är så skönt att veta vad man ska göra om dagarna och så skönt att veta att man har en fast inkomst, när jag går hem på fredag kväll så kommer det vara med tunga steg!
Tur jag kommer bort och slipper tänka på det då för jag hade nog känt paniken komma, stressen lär komma tillbaka och jag lär va orolig varje månad för att få det att gå ihopa och de dagar jag inte jobbar då kommer jag klättra på väggarna, fyfan för detta alltså!!
Som ni hör är jag VÄLDIGT bitter över detta men det är kanske inte så svårt att förstå?!

Köket börjar ta sig nu faktiskt bara lite kvar så jag hoppas att vi kan vara helt klara på iaf torsdag så man kan äta ordentlig mat igen för man blir fan fet av att inte kunde använda köket och det vill jag inte bli direkt så torsdag siktar iaf jag in mig på !
Det är så det ser ut för tillfället och i morn har jag sovmorgon Wihooo :) Vem gillar inte det egentligen ;)
Ha en bra kväll!

Hoppat i pyjamasen

Idag har det varit en riktigt jobbig dag på grund av att jag varit som en zombi, förbannat trött ! Kunde verkligen inte sova igår, låg konstigt, det var kallt, det var varmt, jag fastna i lakanet för jag hade smort in mig, sängen var full med grus och en massa annat skit som gjorde jag inte kunde somna! Men idag ska jag banne mig bädda rent, inte smörja in mig och försöka sova riktigt gott så man är lite piggare i morn!
Sängen är jäkligt goo men inte när man hittar en massa fel hela tiden!


Kom hem och tänkte jag bara skulle lägga mig på soffan men så har vi ju vårt kök vi håller på med så började spackla där tills det var slut så vi fick åka o handla nytt och sen fortsatte det, spackla och måla är klart på alla väggar förutom en och den får vi väl ta i morn tror jag. Kommer nog bli bra det här trots att jag inte känner mig sådär jätte motiverad egentligen men kan väl bero på att brogripen suger!
Så därför gör vi det så som det blir så får det vara så helt enkelt.

Förutom att köket ska bli klart så vi kan ställa in alla saker så är det massa fix innan vi åker så som tvätt, städning osv. ska även hinna träffa lite folk därimellan , puh ! Kan ju gotta mig med att det blir avslappning i två veckor sen :p

Nu har jag tagit mig en dusch och hoppat i mina jamasbyxor som jag hitta lååångt in i garderoben som var riktigt sköna faktiskt, och bara kolla tv och hålla kväll!





Några bilder från några sjukt bra kvällar!


Vissa är välkommna medans andra blir avisade, just great!

Sista veckan

Igår var vi hemma hos mamma och Jonny eftersom jonny fyllde år, blev middag och tårta som var super gott :) körde mormor hem och sen gav vi oss ut på en tripp eftersom jag hade spring i benen , blev en runda ner till fria bad och slängde oss på dem stora sackosäckarna där nere, hade sjukt kul hahaha ;) herrejesus vad man kan roa sig lätt ;) Idag har vi varit iväg och kollat tapet och färg och fick med oss lite färg hem och har börjat i köket, nog smart en vecka innan vi ska åka men ja det hinner vi nog och fint kommer det säkert bli !



Helgen närmar sig sitt slut och IDOL är på tv, tyckte det var roligt innan men nu, njaae jag vet inte riktigt True Talent är nog bättre faktiskt.. men får väl ge den en chans så får vi väl se om detta också blir bra!



Laddar upp för sista veckan på jobb också, kommer kännas jäkligt surt på fredag när jag går hem men också så jäkla bra eftersom det är SEMESTER :) blandade känslor är aldrig sådär jätte kul direkt men vad som händer sen, ja det tar vi efter turkiet helt enkelt!



Känns lite som denna veckan kommer gå super fort har så mkt som ska göras här hemma nu samt allt som ska packas ner och ja där dyker ju alltid upp andra saker på vägen så får väl ta en dag i taget.


Nu tvmys med älsk som sitter här sidan om helt ensam ;p Bye!






Det är okej att känna !

Alla känner vi någon som har drabbats av denna hemska sjukdom. Alla vet vi någon som känner någon som har förlorat kampen. Det är svårt att acceptera, det är svårt att förstå att man ung som gammal kan drabbas..
Denna hemska sjukdom drabbade min moster redan när hon var ung, hon blev frisk men drabbades igen och förlorade kampen. Liksom min morfar som drabbades när han var äldre och även han förlorade kampen liksom flera andra MEN det finns de som har klarat det, som kommit till en doktor som vet vad han sysslar med, som har fått en diagnos i TID, fått hjälp och tagit tillbaka sitt liv efter mycket kämpande!

En dag kanske man själv blir drabbad vem vet men jag blundar för det, vill jag veta ?! Många frågor men få svar !





Nya Väla

Då har man invigt nya väla som det så fint heter nu förtiden haha :p men wow det var verkligen super fint och när man väl kom över på det gamla så var det så fjuttigt, usch för det och jag längtar redan tills de andra butikerna ska öppna :)
Handlade två skålar på Chili samt present till Jonny som fyller år i morgon hade kunnat handla så mkt mer men som sagt måste hålla i pengarna till semestern. Hittade de där kläderna jag visa er i förra inlägget, den gröna tröjan var inte alls så snygg i verkligheten och den vita hitta jag inte ens men kanske får leta lite till helt enkelt, Gina Tricot finns dessa tröjor för er som undrar :)
Skinnbyxorna hittade jag på H&M men fanns ju inte i min storlek så det sket sig, typiskt men hitta ett par andra snygg som jag ska ta mig en funderare på så får vi se om det blir det eller inte. anledningen till att jag tvekar är för att jag köpte ett par leggings som då var skinn och dem kasa ju fan bara ner hela tiden och satt inget bra allas så därför är jag rädd att dessa ska göra det också men iof så är det ju byxor denna gången inga leggings, jaja vi får se !
Maten står i ugnen, revben och vitlöks bröd MUMS :) jöpte också lite godis och nötter på Pistachia på Väla som vi ska gotta oss med :) Så som ni säkert ha förstått så blir det en hemma kväll med massa mys , jag lär väl va döds trött om bara en timme eftersom jag knappt sovit något idag efter min jobbnatt :p men man måste få rätt på dygnet så då får det bli så.
Hoppas ni andra får en bra fredags kväll iaf !

Gaaalet snygga ;)

Har hittat lite kläder som jag tycker är ganska så fräcka faktiskt, kanske ska införskaffa mig dem här eller så håller jag fingrarna i styr och väntar till vi kommer till Turkiet för egentligen borde jag spara alla pengar jag kan :p
Två enkla tröjor
Sen har vi dem här gaaalet snygga sminn byxorna som jag vill (ska) ha !
Vi får väl se vad det slutar med ;)

Vanilj gifflar

Natten gick dö fort fast jag hade hemlängtan där ett tag :p sov ända till 4 idag faktiskt känns lite surt att gå upp när alla andra är på väg hem från jobb men sånt är livet, ibland iaf! idag är det sista natten och sen håller jag helg, ska bli riktigt skönt :) Det är lite tradit att inte sova hemma om nätterna faktiskt man är så van vid att man går och lägger sig tillsammans men snart så gör vi det också :)
Älsklingen kom hem med Gifflar till mig med den nya vanilj smaken, suuuper goda dem måste ni testa om ni inte redan har gjort det :)
Ber om ursäkt för jag inte har något vettigt att blogga om men jag lovar att det blir bättre , kanske redan i morgon vi får väl se vad jag orkar och vill ! :)

Här sitter jag på jobb mitt i natten och h...

img_4380 (MMS)

Här sitter jag på jobb mitt i natten och har en sån jäkla hemlängtan så det finns inte. Är trött men samtidigt rastlös, ögonlocken börjar hänga så det är nog dags att röra lite på sig snart igen, som ni förstår har vi det lugnt just nu iaf! Hoppas dessa sista timmar går fort sen ska jag hem och sova, ja jäklar vad jag ska sova! Nu ska jag äta en bulle hejsvejs :)


RSS 2.0