shysta cabben ;) hahah..

Kvällen i lördags blev kanon bra . åkte hem till sara med Hanna, Wiwi, Gentz och Kim blev ganska lugn för fest där faktiskt men det var ändå skönt. tog taxi ner till Tivoli tidigare än vad vi egentligen behövde , trodde där skulle vara mega lång kö men icke. dock var där propp fullt med folk strax efter vi kommit in. Joddla började spela och alla började dansa sen kände man bara hur varmen steg där inne , riktigt äckligt. gick iallafall ner ett plan där vi stod precis vid scenen så det blev kanon :) fick en massa bra bilder som jag kommer lägga upp så fort jag ahr tid.
Joddla slutade spela vid 23 tiden och då gick vi bort till Stinsen träffa en massa folk man inte sätt på jätte länge så det var riktigt kul :) gick tillbaka till Tivoli igen och dansa loss haha :) Sen blev det lite mat för dem andra , tyckte mest synd om sara som fick betala 55 spänn för en franskhotdog , fifan :P hahah men så kan det gå när det är äckligt haha :)
sen kom min Älskling och Dansk och hämta upp oss, han hade ju dratt från stan tidigare för att åka runder med Dansk hehe så det var perfekt, körde sara hem och sen åkte vi till Mcdonalds och käka MUMS :) åkte en runda i stan sen hem och sov som aldrig förr :) söndagen var segare än F*n , skulle ju ställa fram klockan så tiden gick alldeles för fort. skulle gått till skolan igår men kunde verkligen inte öppna ögonen. Ush. Men idag var jag där iallafall :) kul faktiskt .

skulle gått till skoaln i morgon och haft två prov, men vår lärare är sjuk så nu har man lååång ledigt :) skönt. ska dock göra en massa arbeten i morgon :)

hahaha sitter här med André som då inte är speciellt bra på att stava haha, han håller på att skriva ett mejl till "någon" på blocket, gud skratta så jag höll på att dö, tror ni det är någon som fattar detta : - shysta caben vad är sista priset? 100 cammeler och ett sletet hukkle med skägg som kan rakas av vid behov om du önskar det medföljer nya lakan i två kolörer vad säger du mannen eller ??

haha detta är dock till hans pappa som ska sälja bilen så tro inte han skriver så till alla . men ni får hålla med om att det är ganska tråkigt att lägga ut något som ska säljas och sen får man 100 samtal från folk som kallar en för kompis osv. som bara vill pruta ? eller vad tycker ni ??

ska nog gå och lägga mig snart så jag är pigg till i morgon. sov gott kompis ;P

Party :)

ikväll blir det party :) ska göra mig klar nu och sen bege mig hem till sara och sen ner till The tivoli för en kväll med Joddla, dans och alkohol :) Hoppas det blir kul , wiho :)


varför ?

Vet inte riktigt vad det är med mig, känns som jag tappat lusten till det mesta , känner mig bara trött hela tiden och när jag väl bara sitter här så blir jag bara rastlös men jag orkar inte, orkar inte ta på mig jackan och gå ut. detta är skit jobbigt, börjat hoppa över skolan för att jag verkligen inte har orkat gå upp på morgonen och detta är verkligen inte bra. Kom in på den utbildningen som jag verkligen ville, jag sa till mig själv att nu j*lar kör vi, jag ska kämpa som aldrig förr. det har jag gjort fram till nu och jag vet inte vad som har hänt.. alla hamnar väl i en svacka någon gång i livet, man kan väl inte alltid va på topp????

nästa vecka ska jag skärpa mig, inte vara borta en enda gång så är det bara, måste verkligen kämpa vidare för det här för det är ju detta jag vill!!

Var nere i stan i förmiddags med sara, handlade en tröja bara :) ville egentligen handlat en massa till men pengarna räcker inte till när man går i skolan och för det andra så finns det inte jätte mycket som e skit snyggt. får väl vänta någon månad så kommer alla sommar kläder in :)

just nu sitter jag bara här och glor, har verkligen skit tråkigt men vet inte vad jag ska göra, fint väder är det ute också. Åhh ..


Livet är orättvist!

snart är det helg igen och det ska bli så skönt :) var i skolan igår ju var helt okej faktiskt, mådde dock lite konstigt hela dagen och när jag vakna i morse kände jag mig väldigt förkyld, pallar inte bli sjuk igen men inte så konstigt om jag skulle bli det när alla runt omkring en är lite små sjuka =/ stannade iallafall hemma idag, skulle egentligen haft prov idag så jag fick skicka in hela arbetet istället så det är vad jag har suttit med sen klockan 9 i morse och nu är jag klar :) har dock haft lite paus då och då.

igår var vi hemma hos Calle en runda, satt och snacka och lite sånt trevligt :) och idag ska vi ha Onsdags mys har jag bestämmt, blir lite mat och sånt gott bara :) kanske skulle köpa en chips påse, men fan jag skulle bli nyttig ju. aja lite skadar väl inte ??

nu blir det lite slappe i soffan iallafall och i morgon är jag ledig så ska hem till mamma och hämta lite kläder och våffelgärn hehe i morgon e det voffeldagen så jag har bestämt mig för att göra våfflor :) Gott :) tycker ni inte?? ska också försöka åka ut på väla eller familia och köpa något fint jag kan ha på lördag :)

vi får se vad som händer helt enkelt :)

läste ni hd igår? eller idag ?

en 22 årig kille som precis köpt hus med sin flickvän och precis fått barn och dopet var i söndags. och igår rasa väggen på byggarbetsplatsen där han jobbade och tyvärr dog han. livet är verkligen orättvist ibland. sådana saker borde aldrig hända så är det bara. kände inte den här killen men tankarna om hans familj finns ändå i hjärtat. kan bara föreställa mig om det var min älskling det hade handlat om, vad hade jag gjort ? hade nog inte klarat att få ett sånt besked. hela världen rasar och ändå måste man vara stark och ta hand om det lilla barnet som antagligen inte förstår mycket av vad som hänt. Hoppas verkligen dem ser över Peab och hela det byggföretaget för nu är det andra gången det händer här i helsingborg .


Min helg!

Ska berätta lite om min helg tänkte jag..'

Fredag: André kom hem från jobb, åkte hem till hasn föräldrar och byta bil, körde och hämta upp dansk och Marie och sen bar det av mot Vimmerby. trodde det var hultsfred först men det visade sig vara Vimmerby istället, sjukt tråkig väg att köra på men vi gjorde ändå några stopp för att sträcka på benen och det behövdes, man blir ju helt seg av att sitta så länge. När vi väl kom fram visade sig bilen som dansk skulle kolla på vara ganska så bra, säljaren var riktigt trevlig också , inte ofta man träffar på sådana ärliga personer som ska sälja något!

Där var kallt som attans iallafall :( Han köpte iallafall bilen och så var det bara att köra hemmåt igen. denna gången en helt annan väg som gick lite fortarare men bara det nu var vi alla trötta , speciellt om man har varit uppe sen 06.00. törstiga och hungriga var vi och ingen mack på väldigt lång väg bara skog, skog , skog. Hittade iallafall till slut en msck och mcdonalds i växjö men självklart stängde dem klockan 24.00. så det var bara till att köra vidare.. efter många om och men fick vi både mat och dricka i oss och vi piggna till igen, väl hemma klockan 03.00 ungefär så somna jag gott i min säng.

Lördag: vaknar vid 13.00 ungefär och är helt slut i hela kroppen, väckte iallafall André vid halv 2 så vi klädde på oss och gick iväg och handla bullar, regna gjorde det också så mycket piggare blev man ju inte. tiden rann iväg och det var dax att slänga sig i duschen och sen var det dax för kalas, andrés kusiner fyllde år, god mat och trevligt folk som alltid :) och av någon konstig anledning så äter jag alltid för mycket när jag är på kalas, kanske för att det är mat man inte brukar äta ? Hum jag vet inte men gott är det iallafal :) körde Fredde ner till en kompis till han och sen inom Maxi och köpte lite gott. satte oss här hemma och spela lite guitar hero men jag blev mega trött så vi bestämmde oss för att vi skulle hitta på något. Dansk kom hit och vi var ute och körde faktiskt ett bra tag :) skönt att man kom ut en stund iallafall för sen somnade vi båda riktigt gott.

Söndag: Åkte ut på Väla och posta lite brev och byta in ett spel och sen åkte vi hem igen, sjukt mycket folk var där , riktigt jobbigt ! Håller på att sätta upp lite hyllor i köket nu så det entligen blir klart ska ta en bild sen och lägga ut så ska ni få se hur det ser ut :) Hallen kommer dock inte bli klar förrän jag har fått pengar för då ska vi köpa det sista till den också sen är det färdigt :)

så här har min helg sätt ut iallafall, riktigt bra ändå faktiskt ! Måndag i morgon igen och jag har en tid att passa klockan 11 så jag hoppas på att detta kommer bli bra nu. måste också få klart lite saker till skolan som ska redovisas på Tisdag, suck :( har verkligen ingen lust , men det är bara att bita ihop.
annars i veckan händer det nog inget speciellt förutom på Torsdag då jag ska träffa Johanna igen :) annars är det bara skolan och lite allmäna saker. Vi hörs när vi hörs, ha de bra puss och kram!


Ångest!

Goddag :)

Var super trött i morse men jag gick upp ändå men gick och la mig igen, förstår inte riktigt varje morgon när jag vaknar så känner jag mig jätte förkyld hoppas det inte är något allvarligt iallafall för jag orkar inte bli förkyld igen !

hade iallafall lite smått ångest nu när jag vakna att jag sket i att gå till skolan =/ Men det behöver jag inte ha längre, vår lärare har tydligen blivit akut magsjuk så missa nog inte allt för mycket idag ändå och det känns skönt. i morgon är lektionerna inställda så vad ska man då hitta på hela dagen ?? kan ju inte bara sitta här , hum..

När André kommer hem från jobb i morgon så är det snabba ryck, hem till hans föräldrar och byta bil och sen bär det av till Hultsfred med en massa andra , ska kolla på bil :) nej, inte till mig haha :P :(

Ush nej, nu ska jag ta och klä på mig och sen får jag se vad jag gör, är verkligen skönt väder ute så kanske ska ta och gå en sväng, men vet inte var jag ska gå , mormor skulle på kalas annars hade det varit en perfetk runda :) Det är i sånna här situationer man skulle haft en vovve :)

Just det har glömt att berätta, var ju nere i stan häromdagen med sara och hanna och köpte biljetter till Joddla som spelar på the tivoli den 27 mars kommer bli skit kul !! 20 års jubileum är det också så kanske händer lite extra, vem vet :) var sjukt mycket folk där förra året och fy f*an vad ont jag fick i min rygg när jag blev in knuffad i ett räcke, men det var en riktigt roligt kväll ändå :)

Åh vill bara åka till Thailand och ha skit kul, sola, bada, festa och shoppa :) hade varit helt underbart, avundsjuk på Josefin som snart har varit där en månad, saknar dig älskling!!

detta var allt för idag iallafall, ha de bra puss och kram :)

 


Ikea..

Handlade en hatt hylla när vi var ute på Ikea och en hylla till köket :) var även på Ikea igår med mormor och vi fick skohyllan av henne så nu har vi det mega fint i hallen :) nu väntar jag bara på pengar så vi kan köpa speglen som vi vill ha sen kommer där va riktigt snyggt :) handlade även en väldigt praktisk sak, en klädhängare som man fäster på tex. badrums dörren. väldigt bra när man bor litet. :)

i morgon ska vi hämta bänkskivan till köket och även stolarna som blivit svarta :) en massa fix hela tiden men jag älskar det :) varför gick jag inte måleri på gymnasiet ? hade varit skit kul :) Aja e nöjd med det jag gör nu så det spelar inte så stor roll egentligen :)

har städat för fullt hela dagen eftersom jag varit ledig, känns skönt nu när man fått bort allt damm och skit. precis käkat lite också och nu är jag propp mätt :( hatar när det blir för mycket.
strax ska vi tvätta och under tiden blir det guitar hero :) som vanligt . men kul är det :)

skolan i morgon och på fredag, PUH! jag vill inte och jag pallar inte men jag måste !

nu ska jag ta och sortera tvätten så ni får ha en bra kväll. :) hejsvejs :)


Äntligen klart.

Nu är här färdig målat, skönt! blev lite problem haha , vi målade klart hallen men efter en stund kändes det inte riktigt som det var denn färgen vi ville ha så vi fick köra och köpa ny färg på söndagen. Suck , men nu blev det iallafall bra :)

köket blev också kanon bra faktiskt :) så nu ska vi till Ikea och se om vi hittar något skoj :) här är en j*la röra just nu men så får det ju vara tills vi är klara :)

Lördags kvällen och söndags kvällen bestod av Guitar Hero haha :) sjukt roligt och tror att grannarna också måste tycka det om dem har sett oss genom rutan haha :P

värdldens träningsvärk har jag också i mina ben vad det beror på vet jag faktiskt inte men det känns skönt :) Måste verkligen börja träna men vet inte ritkigt var ännu, får väl kolla upp det .

ska ut till Ikea nu så ni får ha en underbar kväll. Puss och kram


Måla, måla, måla :)

Godmorgon allesammans :)

håller på att slipa väggar för fullt här och jag ligger i sängen för jag knappt kan andas med allt damm som flyger runt här så väntar bara på att André ska bli klar så vi kan börja måla i hallen när den är klar så är det dags för köket :) tror detta kommer bli super bra :)

varit ledig nu både torsdag och fredag och skönt har det varit, har lyckat bli klar med mina arbeten iallafall vilket var tanken, åkte hem till Mamma igår redan vid 11 tiden , var skönt att komma upp i tid faktiskt.
nästa vecka bli också en slappe vecka, måndag börjar jag 14 med studiebesök till 16 ungefär, tisdag 9-12 sen ska jag iväg till Ikea med mormor :) sen ledig onsdag hur gött som helst :)

ush nej nu ska jag försöka piggna till lite grann :) fint väder e det också men kallt =/ Ge mig vår!!


thaibuffe

började morgonen på ett studiebesök på en daglig verksamhet här i helsingborg, självklart med skolan då. tog inte så lång tid och jag skulle inte träffa Mamma förrän halv 12 så gick en runda med sara på stan :) handlade faktiskt ingenting har inte riktigt råd med det just nu känner jag. måste försöka hålla i mina pengar. men hade det inte varit för tandläkaren så hade dte funnit mer pengar kvar, suck!

mötte iallafall upp mamma och gick och käka lunch, thai buffe skit gott var det, provade även på sushi och det var faktiskt helt okej. inget jag vill ha till middag varje dag men när man är ute så här så är det lätt något jag kan tänka mig att ta igen.
mamma skulle tillbaka till jobb och jag tog bussen hem, sitter just nu med mitt arbete och har kommit en bra vit på vägen så känns som jag är i slutet nu, men det lär jag märka när jag läst igenom det. känner jag behöver en paus men nej skirver klart här och sen återgår jag till det igen.

kallt som attans är det ute idag också , vill ha sol och varme :) e riktigt sugen på något också men vet inte riktigt vad, kanske ben and jerry glass ? ;) ja det hade suttit fint haha :) men nej jag skulle ju inte äta sånt mer får väl gå och köpa en morot istället hahah ;:P

ajja känns som jag bara skriver massa dynga nu så ni får ha det så bra se yaa puss

Pilates

Godkväll alla glada (och ni andra också ) ;)

precis legat här på golvet jag och andre och gjort pilates, hahah gud vad jag skratta åt han :) hihi , men det är inte så lätt första gången och det ger sjukt bra träning så det här får iallafall jag försöka göra varje dag :)

hade reovisning i skolan idag och det gick faktiskt förväntansfullt bra , skönt att ha detta gjort nu iallafal så får man koncentretea sig på arbetena istället.

i morgon ska vi på studiebesök klockan 9.30 - 11.30 därefter ska jag äta lunch med min mamma :)
ringde nyss henne och sa att jag hört hon skulle bjuda haha ;) snäll mamma man har :)

Har varit på Ikea idag också föresten, handla växter, tidningsställ och lite hyllor :) och i helgen ska vi måla om, helt plötsligt händer det grejer :)

vi får väl se hur det går med det när det väl är dags :)

kollar just nu på svenska hollywood fruar, borde plugga när jag fick chans att ha boken en dga till men jag orkar inte, har ingen motivation alls. så jag tar det i morgon helt enkelt när jag ändå ska göra allt annat :)

Sängen kallar när detta är slut så godnatt :)



Äntligen .

Puh, äntligen har vi blivit klara med allt fix oxh trix , satt upp hyllor som vi köpte för ett bra tag sen, skruva fast benet på sängen som hade åkt av, diskat, städat och röjt ordentligt , skönt känns det att det är gjort. nu är det bara lite få saker som ska in också men det får komma med tiden :)

Kvällen igår blev kanon, drog hem till Roger på födelsedagsfest och drack och snacka en massa och hade trevligt :) tog taxi ner till stan och där blev det utposten och cardinal :) sjukt mycket folk ute men det var riktigt skoj. Vi tog taxi hem redan vid 3 men det är väl oftast så det blir när man går ut så många att man splittras men det gjorde ingenting för vi båda hade en skit bra kväll.

nu ska jag ta och skriva klart mitt arbete, iallafall få lite mer gjort så jag bara har ett kvar sen :)

Sommar och fest, ja tack !


Då var det lördag idag, skönt faktiskt. vaknade ganska tidigt och åkte hem till andrés föräldrar, va en kille som hade ringt på hans annons och självklart blev det sålt.
satt och och prata ett tag och sen blev det mcdonalds som frukost/lunch , därefter åkte vi till systemet handlade lite och inom elgiganten så André fick sina efterlängtade hörlurar, mötte hans mormor och morfar där inne så vi åkte ut till dem i Ödåkra och fikade :)

Har varit hemma i 1 timme nu och duschat är klart, så ska snart göra lite mat innan vi ska iväg. ikväll blir det fest, igen :)

märks att det börjar bli vår och snart sommar (förhoppningsvis) det är då alla fester kommer och självklart är det skönare att vara ute och festa om det är fint väder och varmt :) dock inte idag men man står ut ändå .

ska sätta igång ugnen , får bli något snabbt idag bara :)

föresten, var ute i Landskrona igår och höpte Guitar Hero med gitarr, trummor och microfon haha så nu jäklar ska vi störa grannarna :) vet bara hur det lät sist jag slog på sånna trummor, hahaha :)

Ha en bra kväll gott folk.

Mysig dag !

hade en jätte skön kväll hemma hos sara igår, började med att vi skulle mata ormarna med möss (levande) jag trodde inte att det skulle vara så farligt, men fy gjorde ont i hela min kropp när jag såg den lilla musen springa omkring i sin låda och sen när vi släppte in den i buren ush :( råkade vända mig om vid fel tillfälle då såg jag bara hela ormen som krama sönder musen :S fy fan !!
aldrig jag ska ha såna djur där man måste mata med ett annat djur ..

käkade iallafall lite gott och gjorde lite skolarbete :)

idag fick jag sova ut, blev dock lite stressigt skulle ju in till stan och träffa Johanna, var hur fint väder som helst så hade värsta beslutsångesten av vad jag skulle ha på mig men till slut kom jag iallafall iväg och det var kallt :S Brr. hehe :)
satte oss och fika lite och bara snacka, en mysig dag har det varit och var helt underbart att se lilla Alice , så söt :) Man längtar ju bara tills det är ens egens tur :) hihi ,

skulle egntligen gjort köttfärsås och spagetti ikväll till middag men har ingen köttfärs så vet inte om jag ska sticka och köpa det så man kan göra lite mat även till i morgon i skolan. men jag orkar inte, det är kallt ute och tråkigt att göra det själv.
vi får se.

Nu ska jag fixa och dona lite så ha det så bra puss och kram


jobbigt!

börjar bli riktigt dålig på att skriva här, vet inte riktigt varför egentligen tror det bara handlar om att jag inte har lust.

har fått ganska mycket att göra i skolan också, har ju grupparbete nu som vi satt hos marcus igår och gjorde klart, trodde vi. kändes skit bra då men igårkväll kom jag på att vi hade glömt hälften så blir redovsning för vår del på fredag istället. och på måndag redovsning av ett annat arbete, puh!

skolan hela dagen i morgon och sen träffa sara på kvällen käka lite tillsammans och kolla en film och bara ha det mysigt :)
torsdag ska jag hem en runda och äben träffa Johanna och hennes lilla tös :) ska bli riktigt kul faktiskt.
sen blir det plugg efter det och sen prov på fredag , jag orkar inte mer!

har iallafall varit sol idag, har varit riktigt skönt fast det var kallt ute, snön är nästan borta och jag hoppas att våren är på väg, vill ha varmt och skönt så man kan gå i sin skinnjacka, uppvikta jeans och ett linne bara :) helt underbart.

så nu fortsätter jag bara hoppas att det är sol varje dag och bara blir varmare och varmare.


RSS 2.0