thaibuffe

började morgonen på ett studiebesök på en daglig verksamhet här i helsingborg, självklart med skolan då. tog inte så lång tid och jag skulle inte träffa Mamma förrän halv 12 så gick en runda med sara på stan :) handlade faktiskt ingenting har inte riktigt råd med det just nu känner jag. måste försöka hålla i mina pengar. men hade det inte varit för tandläkaren så hade dte funnit mer pengar kvar, suck!

mötte iallafall upp mamma och gick och käka lunch, thai buffe skit gott var det, provade även på sushi och det var faktiskt helt okej. inget jag vill ha till middag varje dag men när man är ute så här så är det lätt något jag kan tänka mig att ta igen.
mamma skulle tillbaka till jobb och jag tog bussen hem, sitter just nu med mitt arbete och har kommit en bra vit på vägen så känns som jag är i slutet nu, men det lär jag märka när jag läst igenom det. känner jag behöver en paus men nej skirver klart här och sen återgår jag till det igen.

kallt som attans är det ute idag också , vill ha sol och varme :) e riktigt sugen på något också men vet inte riktigt vad, kanske ben and jerry glass ? ;) ja det hade suttit fint haha :) men nej jag skulle ju inte äta sånt mer får väl gå och köpa en morot istället hahah ;:P

ajja känns som jag bara skriver massa dynga nu så ni får ha det så bra se yaa puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0