Nya stolar till vårt kök :) vad tycks ?

foto0859 (MMS)

Nya stolar till vårt kök :) vad tycks ?


Inte en chans

Har spenderat min dag på jobb, en väldigt lugn dag faktiskt men
det kan ändras snabbt men vi njöt nog av det allihopa faktiskt.
Hade en låång frukost ute på balkongen i morse och så underbar det va och är
inte en chans att man sitter inne en sådan här fin dag!
Gick hem lite tidigare och satte mig på balkongen och jaa vi behöver få lite ordning
på balkongen ska jag säga er så man kan sitta där ute ordentligt!
Får ta ett snack med han dära när han kommer hem :p
I morgon börjar jag på mitt schema och tja jag kan säga att
jag är mega nöjd med mitt schema :):)
Ska ut och sätta mig igen innan det är dags för middag i det här huset!
Ha en bra dag !

Utan att säga vad det är!

Idag har jag spenderat min Måndag hemma hos Sarah.
Frukost på deras uteplats och en massa prat i solen det
behövdes verkligen, komma bort och rensa tankarna lite
och även få pratat om en massa annat.



Eftermiddagen/kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, den blev bättre
och det är jag oehört glad för så nu satsar vi järnet en sista gång!



Många utav er är nog inte med i svängarna men ibland behöver man bara
skriva av sig utan att säga vad det handlar om så känner nog alla, någon
gång iallafall!



Jag hör min kudde skrika - HEEEEELLLLLEEEENNNNAAAA !!!!
så ska göra mig klar och gå och göra den sällskap !
Sov gott.




Livet är inte alltid lätt!

Ibland önskar jag att man inte hade behövt
säga ett ord eller visa en min, utan människor
förstod ändå!

Livet är inte alltid lätt, motgångarna kommer
och just nu ett väldigt stort !



Mors dag

Mors dag idag och den ska firas med middag hemma hos mamma lite senare :) skönt, slipper man laga mat denna dagen plus att man får träffa familjen lite :)

Ska snart bege oss ut på väla och hemtex är fortfarande på jakt efter en gardin och det är inte det lättaste faktiskt så jag hoppas på tur på hemtex haha

Fylla kyl och frys ska vi också göra då det ekar tomt så vi hörs när vi är hemma igen !


Önskar

Då var man hemma igen efter en dags shopping hittade lite av varje både i Malmö och i Helsingborg härligt :)
Lite till hemmet och lite till mig och faan vad jag hade önskat att jag hade haft en uteplats då hade jag köpt en massa massa mer men kanske tur att jag inte har det då om man tänker på plånboken haha :p
Känner mig just nu jävligt sleten så blir bara att ligga på soffan en stund och sen får vi se om det händer något skoj :)

Nu har den lilla åkt hem och vi är på väg ...

foto0846 (MMS)

Nu har den lilla åkt hem och vi är på väg till Malmö :) en sväng till hyllinge ska vi nog också hinna med idag! Jajamen :)


När man väl är ledig så kommer man..

Var ute och gick en lång runda innan idag när André ringde och sa han hade fått sluta tidigare vilket var riktigt skönt faktiskt , han kom hem med mat till oss alla tre och sen skulle vi passa på att göra något eftersom han var hemma så tidigt och det är ju fredag liksom men vi kom verkligen inte på någonting som vi kunde göra kanske beror på detta piss väder bara en massa regn hela tiden ju..
Det ända vi kom på var sånna saker som vi kan göra när Rocky inte är här , har vi lånat honom så passar det inte riktigt att åka till typ Ikea håller ni inte med ??

Slutade iaf med att vi åkte hem till hans föräldrar och vattna blommor och hämta posten eftersom dem fortfarande är på Kreta lyckostar :) och sen körde vi en runda bara och sen fick det bli en runda med voven här hemma istället och självklart började det regna som sören just då :p haha.. suck!

Så denna Fredagen blir bara slappe hemma i soffan helt enkelt. Klagar inte men det roliga är att vi har haft så mycket saker att göa varje dag hela veckan och när det väl är fredag och man inte behäver känna stress för att man ska upp till jobb dagen efter så kommer vi inte på ett smack att göra, slår aldrig fel :P

Får väl slänga på en film och bara mysa under filten !

ha en bra fredag :)

Give me everything


Spotify premium

Vill du ha gratis spotify premium så gå in på den här länken och bli medlem du också :)
Du kan till och med få spotify i mobilen.

Som ni säkert har hört så ska dem begränsa spotify som är gratis till 10 timmars lyssnings tid så bli medlem här så slipper du det plus du slipper reklamen och hur bra är nu inte det :)

Så gå in HÄÄÄÄÄÄÄÄÄRÄRRRRRRRRRRR :):)



Äntligen fredag

Äntligen fredag jäkligt skönt men kunde dock varit lite bättre väder faktiskt.
I helgen ska vi göra lite smått och gott faktiskt, ska bland annat till XXXLutz i malmö och se om vi hittar något skoj till vårt hem, fan jag måste ha gardiner och jag vill bara åka till Ullared, kan ingen ge mig en miljon eller två ?? ;)
Lilla Rocky är kvar här tills i morgon sen får han nog åka hem tror han saknar sin mamma lika mycket som hon saknar honom, han har ju ändå varit här sen i måndags kväll. Hade det varit min hund hade jag aldrig klarat att vara utan han så här länge haha.
Men är tacksam för att vi får lov att ha honom här lite då och då :) och det blir lika tomt varje gång han åker hem!
Cykelturen igår känns idag kan jag säga, i min rumpa hahah :p usch nej det är faktiskt inte så jätte kul.
men men det går väl över :)
ska hoppa in i duschen så man kommer någon värt idag :)

Första rundan

Har varit ute och cyklat för första gången på nya cyklen idag, haha gick lite vinglit men fram kom vi , var ända borta vid mcdonalds på stattena och sen körde vi hemåt igen för det börja regna, skit tråkigt vill ha sol och värme nu !!
Lilla rocky fick åka i cykelkorgen en bit, han gillade det nog inte så mkt först men sen gick det faktiskt väldigt bra, den där hunden får vara med om mkt konstigheter när han är här haha :P
Har till och med hunnit med en runda på maxi och handla det vi behövde vilket är skönt slipper man det i morgon då det är fredag och hur skönt är nu inte det ?!
Helg igen fort går det som bara den men det gör ingenting för min del faktiskt :)
Gött att det regnar ikväll med kanske man sover bättre än bäst :)
vi säger så här för idag iaf godnatt på er !

Blev en tripp till mamma och jag tror den ...

foto0835 (MMS)

Blev en tripp till mamma och jag tror den lille gilla det :)


Panik

Det börjar bli fett tråkigt att gå hemma nu faktiskt, har ju typ ingenting att göra och det suger ! Men man ska väl inte klaga för snart sätter det igång och då lär jag jobba röven av mig :)
Dessutom har jag ju en lite kelgris här hemma nu som håller mig sällskap och det är inte helt fel :)
Satt precis och gick igenom alla mina räkningar och hittade en som skulle vara betald nu den 23 snacka om att jag fick panik, vem betalar en räkning den 23 egentligen?? jaja skit samma nu är den betald iallafall och jag hoppas inte det händer något för att det tog några dagar extra :s !
Börjar även bli fint väder ute så ska faktiskt ta och packa ihop oss och åka till mamma en runda och hälsa på min kisse :)
När andré kommer hem så ska jag nog få med honom på en cykel tur haha, han köpte ju sig en cykel igår han med , en kärringacykel blev det för han också men det är ju inte helt fel det heller :p
Vi hörs när vi hörs :)

Blev en promenad hem till mormor idag, en ...

foto0818 (MMS)

Blev en promenad hem till mormor idag, en bra runda faktiskt men tog inte så lång tid som jag trodde :) fick lite fika där och sen kom andré och hämta oss, orka inte gå tillbaka Haha :) nu lite käk och sen får vi se vad som händer !


Blev en promenad hem till mormor idag, en ...

foto0818 (MMS)

Blev en promenad hem till mormor idag, en bra runda faktiskt men tog inte så lång tid som jag trodde :) fick lite fika där och sen kom andré och hämta oss, orka inte gå tillbaka Haha :) nu lite käk och sen får vi se vad som händer !


Äntligen har jag

Har äntligen varit iväg och handlat lås till min cykel så nu kan jag ta mig en tur på den i morgon kanske om det inte är sånt här piss väder som det är idag, regnar och blåser och är faktiskt kallt tycker jag iaf. Var ute en lång runda innan vilket inte var det roligaste när det börja spö regna mitt i allt men nu har man torkat och mina fruar är slut och jag längtar redan till nästa avsnitt :)
Blir en dusch och sen sängen så får vi se vad som dyker upp i morgon :) I morgon är det också en vecka kvar tills jag går på mitt vikariat , wiho :) ska bli skoj som tusan dock  tråkigt över hela sommaren men det får man leva med min semester får kommma efter istället !
Hörs i morgon!

Tisdag

Då var tisdagen här och jag har haft min städdag så nu ska det bli kul att se hur länge det håller :p Fastighetsskötaren skulle komma idag vid 14 och kolla på vår vägg i sovrummet och samtidigt som jag skulle skriva att de inte har dykt upp så ringde det på dörren och som tur är så ska dem göra vi i sovrummet till oss vilket är bra :) så är nöjd med det och då kan jag också tänka mig att måla om i ett annat rum och stå för det själv men man gör ju inte det om ma inte får någonting tillbaka såklart!
Hade det varit en köpelägenhet hade det varit en helt annan sak men dem här på brogripen verkar inte vilja ha sina lägenheter så fräscha , konstigt!
ajja bra blev det iallafall så får se vad jag ska hitta på nu, måste fixa ett ordentligt lås till min cykel så jag kan ställa ner den där nere utan att någon tar den med sig för jag vill ut och cykla :) Kanske kan fixa det idag så jag och lilla rocky kan ta oss en cykel tur i morgon om det inte regnar då såklart :)
Ikväll är det även mina fruar så då ska jag bänka mig framför tvn  annars så händer det inte allt för mkt idag vilket är otroligt skönt !

Det börjar gå mot sitt slut

Då var denna dagen snart slut också, har gått riktigt fort och ändå fanns det typ ingenting att göra på jobb idag men jag är glad för att den snart är slut iaf så jag kan få sova lite :)
Lille Rocky är också här och hälsar på alltid lika mysigt och nu börjar han nog känna sig lite hemma, nytt ställe för han också liksom ! Till och med porten kan han gå in i nu så det är framsteg :):)
ska ner i tvättstugan en sista runda nu också så vi hörs i morgon !

Vilken himmel !

foto0811 (MMS)

Vilken himmel !


Efter mycket letande så har jag äntligen f...

foto0803 (MMS)

Efter mycket letande så har jag äntligen fått min cykel :) är riktigt glad för det faktiskt! En spontan tripp till Malmö sluta alltså bra :)


Där hade vi tur

Har äntligen kommit hem efter en dags shopping, var först på familia och skulle se om vi hittade några skor men det gjorde vi inte så vi åkte ju till mammi och sa hej och hämtade lite saker jag glömde där sist och åkte vidare till Center Syd och jag hittade faktiskt ett par ballerina skor så jag är faktiskt nöjd över det :)
Hittade även ett par sandaler men de fanns inte i min storlek självklart dock fanns de i trelleborg men lite långt kanske för ett par skor så får leta vidare och se vad jag hittar.
Lyckades hitta en parkering precis nedanför huset vilket var tur för i samma sekund började det regna ordentligt och åska och blixtra som bara den och när vi väl kom in kom världens stört skur så där hade vi tur iaf :) tycker inte om sånt här väder direkt, ös regna kan det gärna göra för det är bara mysigt men det andra kan ju gärna hålla sig borta !
Nu blir det bara söndags mys här hemma med lite god mat, godis och en film !

Då var denna dagen snart över..

Blev lite grillning ikväll som sagt, korv med bröd fick duga för vår del men gott var det :) blev lite kallt så blev inte så långvarigt och tror vi alla var trötta också :p

Får se lite vad som händer ikväll, är trött i hela kroppen men känner ändå att jag vill göra något mer idag så vi får väl se vad det blir.

och föresten var det inte idag som jorden skulle gå under ??
Tycker jag lever ganska så mycket änsålänge iallafall hahah :p



Nu är vi på väg hem från kullaberg, har gå...

foto0799 (MMS)

Nu är vi på väg hem från kullaberg, har gått en jäkla runda bland sten och buskar men fram kom vi iaf och varmt och svettigt va det också :) så nu är det raka vägen hem och ställa sig i en dusch och sen blir det grillning på viskängen också med sara och hansson som då även varit med hela dagen :) en bra lördag helt enkelt :) bjuder på denna bild så ni kan förstå att vi börja gå nere vid stenarna och kom upp genom buskarna längst upp Haha! :)


Den här dagen har spenderats på jobb och g...

Den här dagen har spenderats på jobb och glad är jag för att dagen har gått snabbt, vissa dagar vill man bara hem och idag har varit en sån dag. På det i morgon igen och fredag också och sen e det helg igen, tiden går snabbt nästan för snabbt hoppas denna helgen blir lika bra som förra :):) har hållt på att fixa här hemma sen jag kom hem och jag tycker faktiskt det börjar bli riktigt bra självklart är det saker som fattas och sådär men det kommer med tiden helt enkelt :) maten står på spisen vilket är skönt för jag e as hungrig och antagligen lär jag få äta själv idag med :( det är verkligen skit tråkigt att göra det men men så blir det ibland :) ska ta och fortsätta med detta nu ha det ! :)


Mycke riktigt hade det varit någon här, al...

foto0790 (MMS)

Mycke riktigt hade det varit någon här, allt i köket var verkligen upp och ner men nu e det fixat iaf bara väggen kvar som vi får svar om på tisdag! Ska väl inte klaga allt för mycket men ingen som jobbar för detta stället verkar inte bry sig så mycket om någonting.. Trist .. Fick precis reda på att jag ska jobba i morgon vilket känns kanon bra :) inget internet idag heller bra jobbat com hem.. Får väl se vad andré säger om det när han kommer hem Haha :)


Somnade gott

Va uppe med tuppen i morse för att följa med mamma till sjukan och det bästa av allt var att det bara tog någon timme :)
Somnade gott här hemma hos mamma med min katt sidan om mig riktigt mysigt hihi tråkigt väder och jag var trött så kunde lika bra göra det :)
Men nu är jag vaken och jag ska ta och köra hem hade jag tänkt, dock skit tråkigt att sitta där helt själv så vi får väl se vad jag ska göra egentligen.

Är ledig i morgon också vilket suger lite grann för tillfället men kanske ska ta och hälsa på min kära mormor då eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det :)

Vi får väl se ska bli spännande att se om där varit någon där hemma nu när jag inte varit det haha :p

ajja skriver mer när jag kommer hem helt enkelt !


Kommer man hem och det första jag lägger m...

Kommer man hem och det första jag lägger märke till e att vår pall står i hallen och jag börja undra om den verkligen stod där när jag gick, kommer in i köket och posten ligger på bordet och börja undra vem Fan som varit här andré jobbar liksom och ingen annan har nyckel.. Gick in på toa för att Kissa och blomman som stod uppe på lampan stod i fönstret helt plötsligt men sen tändes lampan direkt och jag fatta att de varit här och ordnat allt som var fel men Fan vad rädd jag blev eftersom andré prata med fastighets skötare i morse och ingen sa något om det här så nästa gång hoppas jag att de iaf hör av sig innan så hjärtat slipper stanna. Skönt att det gick så här snabbt faktiskt för blev en aning osäker på allt i lördags när man fick höra andras erfarenhet utav brogripen! Nu ska jag fixa lite mat dock får man äta själv idag också men vad gör det :) ha det så bra!


Suveränt bra!

Då var det måndag igen och en ny vecka väntar, har en massa jag ska göra faktiskt men idag har jag ingenting så därför åkte jag hem till mamma istället och passa på at låna deras data, vårt internet skulle kommit förra veckan men det hade inte dykt upp och när vi ringde dit i fredags hade dem bara en massa ursäkter så jag hoppas det är framme till tisdag som dem lovade denna gången!

Helgen har varit riktigt bra faktiskt, jobbade i fredags och det gick suveränt bra för mig faktiskt var dock trött som en gnu när det örjade närma sig kväll men vi slängde oss i soffan med en film så var det problemet löst ;)

På lördagen så fyllde Jim 30 så där va vi hela kvällen med god mat, dricka och bra sällskap så jag kan bara säga att jag hade så jäkla roligt ;) det märktes dock dagen efter men det va det helt klart värt !

Hoppas på fint väder på Lördag så planerana vi har kan bli av :)

ajja har inte så värst mycket mer att skriva om så vi hörs när vi hörs helt enkelt :)


Har nog världens bästa pojkvän som kommer ...

foto0781 (MMS)

Har nog världens bästa pojkvän som kommer hem med sånt här gott till mig :)


Har nog världens bästa pojkvän som kommer ...

foto0781 (MMS)

Har nog världens bästa pojkvän som kommer hem med sånt här gott till mig :)


Den här dagen börja med en stor städning a...

Den här dagen börja med en stor städning av badrum och kyl och den där kylen har ju ett litet hål där vattnet ska rinna in och fy Fan vad äckligt det va helt svart med en massa skit i :( började undra hur Fan hon har kunnat ha sin mat där inne bland alla de bakterierna.. Alla är inte bra på att städa men man ser väl var skiten sitter om det e helt svart?! Aja åkte hem till sara på en snabb runda innan jag skulle hämta mamma på jobb och på vägen till bjuv körde vi inom och handla lite blommor till lägenheten och nya kuddar till soffan :) har världens bästa mamma :) blev en kort fika hos de och sen åkte jag hem så nu sitter jag här i min ensamhet och ska väl slänga mig framför tvn en stund. I morgon är det jobb igen och då lär det väl självklart vara jätte fint väder som alltid när man ska jobba Haha :p fortfarande inte fått något internet så jag hoppas verkligen på i morgon alltså! Hörs nog i morgon igen :)


Nu är det några dagar sen jag skrev här, h...

Nu är det några dagar sen jag skrev här, har jobbat och haft mig bland annat :) är även på jakt efter en cykel men utan resultat, har ringt på nästan alla blocket Anonsen som finns ute och som verkar vettiga men antingen är det ingen som svarar eller så är de sålda, varför tar man då för Fan inte bort Anonsen ? Hade underlättat en del men men min jakt fortsätter :):) igår var vi ute på både familia och center syd och jag hittade en massa fint :) avslutade dagen med kebab tallrik uppe på Ättekulla pizzeria super gott var det :) träffa även på sara där som jag ska träffa på torsdag om inget annat sker. I morgon har jag tagit en ledig dag och ska åka hem till mamma så jag hoppas det är fint väder så jag kan lägga mig och sola i trädgården :) hade även hoppats på att vårt internet skulle kommit idag men icke får hoppas på i morgon istället :) så ligger det till just nu så jag får komma med bättre uppdatering så fort vi fått internet :)


Inte mycket

Har hamnat hemma hos mamma idag, kände för att komma ifrån lie hemma och jag behövde en data ;p
Har egentligen inte så mycket att skriva om idag kan bero på att jag känner mig helt off, sover inget bra alls och har hundra saker i huvudet men jag hoppas att det blir bättre snart.'

Ska låna en solstol och lägga mig där en stund sen får vi se vad denna helgen har att erbjuda!



Det är tur det är fredag i morgon igen doc...

Det är tur det är fredag i morgon igen dock går tiden fort vi har snart bott här i en vecka redan fast det inte känns riktigt så. Lär väl sova hela helgen för tro mig det behövs :) har även fått mitt schema för första perioden och jäklar vad man jobbar när det är 100 procent men det kommer gå snabbt det brukar det göra :) ikväll ska vi tvätta och det suger ju fett mycket som alltid men ska bli intressant att se om allting funkar som det ska där nere ! Vi får väl se helt enkelt.


Har nyss kommit hem från jobb och Fan vad ...

foto0754 (MMS)

Har nyss kommit hem från jobb och Fan vad skönt det e att kunna gå, bara igenom parken typ sen e man framme :) snacka om att man kommer spara bensin Haha :) är trött som en Gnu men så fort andre är hemma så ska vi iväg på lite äventyr :) så sova får jag göra i natt! Nästa vecka kommer vårt internet och det ska bli så skönt :) helt otroligt att man är så beroende av det egentligen fast hade man bara struntat i det så hade man väl vant sig vid det med eller hur? :) ska ta och göra mig klar så jag är redo när han kommer ! Ha en bra kväll allesammans.


Äntligen en natt då man har kunnat sova nå...

foto0623 (MMS)

Äntligen en natt då man har kunnat sova någorlunda ordentligt känner mig fortfarande sjukt trött men det går väl över :) mormor har varit här och hälsat på och när hon gick ställde jag mig och diska de sista glasen, här är riktigt rörigt men jag landa på soffan fast jag inte borde får väl ta tag i det i helgen annars :) i morgon är det jobb som gäller igen, skönt ! :)


Håller på här hemma för fullt, har städat ...

Håller på här hemma för fullt, har städat typ hela dagen gick nämligen upp kl 8 :) och det märks nu för jag är sjukt trött men det är bara till att köra på :) så mycket som ska göras här men det är så jäkla roligt så det gör ingenting :) inflyttnings festen kommer så småningom Haha :) ska faktiskt ta och fortsätta här nu :) puss


Idag blir man ett år äldre :) har fått mas...

foto0751 (MMS)

Idag blir man ett år äldre :) har fått massa fint faktiskt :) eftersom jag skriver från Mobilen vet jag inte om man kan lägga in två bilder eller fler, någon som vet kanske? :) har varit ute hos mamma och ätit gillad Oxfile och klyftpotatis och tårta till efterrätt åt som en gris för det va riktigt gott :) har även varit och handlat och en sväng på ikea så nu har vi ännu mer att greja med ska visa er sen så fort vi får internet :) hörs när vi hörs :)


RSS 2.0