Då var vi bara två

Då har rocky åkt hem till sin familj igen och jag har nyss kommit ut ur duschen och ska enbart sitta i soffan resten utav kvällen, jag är super trött.
Ändå har jag inte gjort mycket mer än varit ute och gått en lång runda innan idag och sen typ suttit hemma.. ajja skyller på helgen haha..
Eller så skyller jag på Sarah & Martins hem, varje gång jag är där blir jag så jäkla trött och speciellt när det är kväll och jag vet inte vad det beror på , kanske för att de har det så mysigt jag vet inte ;)
ska även fixa lite papper och shit tills i morgon , då är det jobb som gäller och efter det blir det bara hem och byta om osv och sen iväg igen, tank ypu good att jag jobbar natt sen haha lär va riktigt trött..
Ska faktiskt ta och göra det nu tjatja!

Lite extra

Måndag, måndag, måndag och som vanligt är det lite extra segt då så dräför var det jäkligt skönt att kunna ligga och dra sig en aning och hade det inte varit för rocky så hade jag nog sovit fortfarande , det är ju så skönt :)
Har spenderat halva för middagen med telefonsamtal, papper och mejl mycket som behövs fixas och det tradiga är att jag inte kan göra såå mkt själv mer än o tjata och det suger..
Ska göra mig klar och gå ut och gå en lång runda med plutten strax , han ska ju åka hem ikväll igen :( blev en kort visit denna gången men han är ju inte så långt borta som tur är :)
skriver mer ikväll !¨

Glad att jag e ledig

Helgen är snart slut och jag är glad att jag är ledig i morgon :) Rocky har kommit hit så ska mysa med han hela kvällen med andre såklart, godis och tv en perfekt söndag :) åkte hem till mamma efter vi hämta Rocky och guuud så duktig han är , öppnar bil dörren och han hoppar ut utan koppel har ju nästan aldrig det där ute för jag vet att han inte sticker, han lyssnar riktigt bra han sprang in i huset som ingenting :) kul när det är så .


Igår var vi i Ängelholm , för festen var super rolig och även 57an till en viss del men tror inte jag kommer åka dit igen precis men kul ändå att ha testat något nytt:) var hemma vid 5 tiden och va riktigt trött för egentligen var ju klockan 6 : p tradit att ha ställt om klockan är så mörkt och tråkigt ute men man kan mysa till det inne istället ;)


Ska leka lite med hunden nu ;)


Då var lördagen kommen

Då var lördagen kommen och vi har hunnit med både väla systemet och center syd :) nu blir det hem och ta det lite lugnt innan det är dags att göra sig klar för kvällen då vi intar 57:an i Ängelholm , kommer bli en gaaalen kväll :) hoppas jag iaf :) riktigt roligt att testa ett nytt ställe med nya människor :)

Hoppas ni andra också får en bra kväll :)


Fredags mys

Äntligen kom jag ut till mamma och äntligen är min bil hel igen inget avgassystem som är av, inget skramel ska bli riktigt skönt att få köra den igen ;)
Middagen har åkt ner, körde på kycklinggratäng i ugn med sallad till suuuper gott :) och min kladdkaka blev faktiskt rätt bra ändån , trodde jag inte :) haha
Nu blir det bara fredags mys på hög nivå och i morgon ska vi ut på väla och härja runder med alla andra som fått lön :p
tror det blir en tidig kväll så man kommer upp i tid i morn och hinner med allt man ska :)

Glöm aldrig bort var du kommer ifrån

Kom så målar vi stan röd och blå

Hoppa upp på min cykel som när vi var små, för det är kärlek ikväll syster och bror

Det är bultande hjärtan och slitna skor, och när strålkastaren slocknat så ska vi gå, gå, gå

På gator röda och blå



Så låt det rulla ifrån Söder upp till Norrebro, låt det eka ut till stadsbussarnas slutstation

Jag viskar det i örat på min sovande son, Glöm aldrig bort var du kommer ifrån

Glöm aldrig bort all glädje och all sorg, sorg, sorg, glöm aldrig rött och blått och Helsingborg


Helt sjukt

Så härligt att bara känna att man är ledig och inte nog med det så håller jag på att tvätta bara två maskiner så det kommer gå fort,fort,fort :) I Like!
Mossan skulle till mormor så funderar lite på om jag skulle ta min monster cykel och trampa dit eller så väntar jag till andre är hemma, tar hans bil o kör till bjuvet ;) Får se när jag tvättat klart helt enkelt :)
Såklart var mitt minneskort till min förra kamera spärrat så måste ge mig ut och köpa ett nytt, kostar inte så mkt som tur är men iallafall tradit att jag inte gjorde det igår men då visste jag inte detta ju..
I morgon kan jag fixa det när vi ändå ska till systemet och handla lite gott att dricka till kvällen :) Blir lite förfest någonstans och sen ska vi till 57:an i Ängelholm och partaja :) Ängelholm av alla ställen men det kommer nog bli roligt :)
och på söndag kommer min älskade lilla plutt till oss :) ska mysa en massa, massa , massa :)
helt sjukt vad jag har saknat min lilla snuttekorv och helt sjukt vad snäll mamma han har som låter oss ha honom så här, är så tacksam så det går inte att beskriva :) hihi
Nu ska jag ringa till sjukahuset för o få lite jobbdagar sen ner i tvättstugan igen tjohej :)
Har ni sett så liten han är ? ;) och Sarah ta dessa bilderna så har du några på han när han var liten :)

Världens bästa

Tiden bara springer iväg , redan halv tio och jag har precis bakat, vit kladdkaka alltså med vit choklad den skulle stå i kylen över natten så därför jag gjorde det nu :) får se resultatet i morgon :p handlat har vi gjort, riktigt skönt sprang runt som två dårar på city gross haha men det blir lite roligare att handla då :) innan det var vi på Elgiganten och jag fick en ny digital kamera av älsk världens bästa pojkvän :) så nu kan jag ta bilder hela lördag kväll/natt och den ska inte tappas så den går sönder haha..

Mitt avgas system åkte ju halvt av för ett tag sen och efter det har det suttit lite sådär , skramlat och haft sig och andre skulle lagat det men det har inte blivit av så idag när vi satte oss i bilen så hann vi bara upp för backen och det gick av igen , bilen låter rätt gott nu om man bortser ifrån skramlet men tradit att det ska bli så, är rädd för hela skiten ska trilla av så bilen får stå där den står tills i morgon då hon ska bli lagad tradit eftersom jag skulle till mamma men hon får hämta mig istället ;)

Nu ska jag hålla kväll, tv lite gott och julmust :)


Då var det helg :)

Nu är mina nätter slut och jag har helg och duktig var jag som inte sov till klockan 4 idag eftersom jag är tvungen att vända tillbaka dygnet någorlunda så fick jag glatt stiga upp ur sängen klockan två istället haha kanske ingen skillnad men det lär jag väl märka i kväll.
Har varit duktig och städat hela lägenheten vilket verkligen behövdes eller ja det behövs alltid fattar inte att det kan bli så skitigt så snabbt, tradit men sant.

Ska ta och hoppa in i duschen så jag är fix och färdig tills André kommer hem så vi kan åka och handla, ska nog även kolla efter en matta till sovrummet, där är så jädrans kallt på golvet så det hade varit skönt, har de mattor på city gross ?

I morgon ska jag ut till Bjuv och hälsa på min kära mamma som jag inte sett på två veckor, för länge. kom ju aldrig dit i helgen eftersom jag var bakis haha :s så nu är det på tiden, dock ska jag tvätta i morn funderar på om jag skulle tagit med mig tvätten ut dit istället, lite jobbigt att asa med sig allt men det luktar mamma när jag är klar så det kan va värt det. ahh jag får se i morn helt enkelt :)

Nej duschen var det !







Massa trams

Varför känns det som att tiden går mycket långsammare när det är sista dagen innan man ska va ledig? Jag är dessutom hungrig, funderar på att äta min sallad eller om jag kanske ska hålla mig ett tag till så jag inte e vrål hungrig när jag ska hem.. Idag kan jag inte heller sova till klockan fyra för då somnar jag ju aldrig i tid på kvällen så fårväl ta och ställa klockan på typ ett så jag kan sova lite iaf.. Idag är det även stor handling som står på schemat, vi har inte ens smör hemma så då förstår ni nog att det är ett måste, inte det att vi inte haft några pengar utan det är orken för att göra det som stått i vägen haha :p lat man är egentligen men har verkligen inte haft något sug efter mat och då är det inte så lätt att handla heller..
Nej nu ska jag hämta min mat :) tjoho !


Sista natten

Sista jobb natten idag och sen är jag ledig några dagar vilket ska bli skönt som bara den :) kanske tar jag en extra jobb dag vi får se. Har egentligen inte så mkt att skriva om vilket man inte har när man bara jobbar och sover i princip, tråkigt men sant lär bli ändring på det sen när jag e ledig:) ska göra mig klar o åka till maxi för o handla lite till i natt hejhej :)


Wordfeud

Jag tror inte Sarah vill spela något mer med mig :) och nej jag har inte fuskat, gör man det kan man ju lika gärna sluta spela för vad e de för mening med det då ? Ibland har man tur :)


Hur kan hon veta ?

Sov länge det gjorde jag banne mig vakna inte förrän 16.10 och det var riktigt skönt, dock tråkigt att man inte ser så mycket ljus när man jobbar natt men har bara två kvar och sen kan jag va ute hela dagen om jag så vill det ;)
Maten är igång blir inget vettigt idag heller, vi behöver verkligen handla för ta det på torsdag eller något, dock ska jag till Maxi och köpa mig en sallad till i natt, Maxi på råå såklart eftersom de har börjat med salladsbuffe typ, du plockar ihop din egen sallad och där finns hur mkt som helst att välja mellan, melon, räkor, kräftor,ägg,kyckling, tonfisk osv osv.
Riktigt bra faktiskt :)
Sen det jag skrev om att det spökade här hemma , skönt att veta att det inte bara är jag som tror på sånt där och jag har skrivit detta i ett inlägg 2010 och tänkte jag ville dela med mig utav det igen. Det går inte att förklara hur någon i falkenberg som inte ens känner vår familj kan veta det här, det är som så att när mamma var lite så flyttade deras familk till falkenberg vilket är väldigt väldigt längesedan, där träffade de en familj som de än idag är väldigt goda vänner med. Dottern i den här familjen som själv har förlorat sin pappa gick till en spådam och fick höra det här :

det är någon som försöker ta kontakt med dig, någon från andra sidan... det är någon som har stått nära er familj , det är någon som känner din mamma väldigt väl, det är någon som har varit sjuk väldigt mycket och personen fyller år på samma dag som dig.


Den personen från andra sidan vill ta kontakt med dig för att berätta att hon mår bra nu och att hon har det bra där hon är.

En helt okänd människa sitter allts och berättar det här, en person som inte känner oss eller dem, en person som inte känner min moster som det handlar om, som lämnade oss allt för tidigt, som kämpa mot cancer till och från sedan hon vart liten. Hur kan hon veta detta ? att hon har varit sjuk så mkt, hur kan hon veta att de fyller år på samma dag, hur kan hon veta att de stått varandra så pass nära ?
Inte ens mamma som berättade detta för mig tror på sånt här, tills den dagen hon fick höra detta.
Kan någon förklara detta för mig så lovar jag att jag ska sluta tro på sånt här !

Ska jag eller ska jag inte??

Två timmar kvar, känns som en evighet tills jag får gå hem. Jag är så trött så ögonen snart går i kors , jag saknar min Goa säng, kudde och täcke ja jäklar vad jag ska sova när jag väl är hemma. Tur jag tog ett par mjukis byxor på mig igår kväll, min mage har svullnat något extremt så hade väl inte fått på mig mina jeans och hur hade det sett ut ? Gått hem med rumpan bar brr vad kallt ;) jaja har bara två nätter kvar och sen har jag helg och jag längtar redan :) den stora frågan är ska jag följa med på lördag eller ska jag stanna hemma , nykter och ensam ?! Blö känner inte alls för o festa men det är nya människor, nytt ställe och bara det gör det super roligt, värt att tänka på iaf är som sagt ett par dagar kvar! Ska fortsätta och kolla på fula skor med Petra det är de vi roar oss med haha gå bara in på brandos.se och kolla själva, herreguuuud ;p haha sov gott alla eller godmorgon på er ;)


Spökar det här hemma ?!

Jag börjar undra om det är jag som inbillar mig saker eller om det faktiskt är så. När vi flytta hit så fick jag ibland en känsla av att någon stod sidan om mig trots att det bara var jag hemma, ibland blev jag riktigt rädd och ibland tänkte jag att det bara var jag som inbilla mig en massa just för att jag var själv. Nu har det hänt nästan varje natt att jag vaknar, slår upp ögonen i ett svart sovrum och bara har den där känslan att här är någon , blir skit rädd , kniper ihop ögonen och somnar om. I natt hände det och jag börja leta efter Andres hand, tur han låg sidan om mig. Sist det hände hade jag skit svårt för att sova, låg mest och vred och vände på mig och tillslut så börja andre och prata med mig och jag höll på att skita ner mig så rädd jag blev.. Håller jag på att bli knäpp ??!! Jag vet inte, men när jag sa det till andre innan idag i telefon så svara han att han ibland kan känna att där e något ovanför oss i sovrummet och han om någon tror inte på såna här saker så blev rätt förvånad av att han sa så.. Det är säkert bara vi som inbillar oss men det är inget roligt att känna så direkt.. Jag som tror sten hårt på såna här saker.. Är det någon annan som har varit med om något liknande? Ska man tro på sina tankar eller ska man bara ignorera dem ? För min egen del hoppas jag att jag slutar känna så här, slutar vakna om nätterna och bara slutar inbilla mig saker!


Ny vecka,nya tag

Ny vecka, nya tag! Har nästan precis gått upp ska ju jobba natt denna veckan så därför jag sovit så länge :) dock ringde de från jobb i morse och undra om jag ville jobb så när vi väl lagt på kunde jag inte somna om och låg o fundera på om det verkligen va idag jag skulle gå på natten men det e det o skulle de va fel kan jag bara gå hem igen ;) känner mig totalt off, fortfarande skit ont i min mage o mår lite illa, kan bakfylla sitta i så länge ?! Usch det går väl över, nu in i duschen så jag vaknar till liv :)


Grym känsla

Efter att ha legat på soffa hela dagen tog jag mig in i duschen, gjorde ve mig lite snabbt och sen stack vi och käka och vidare ner till kärnan för att kolla HIF , jag kom ner ;) över lycklig och fan vilken känsla att stå där nere med hur mkt folk som helst ;) kallt som fan va det så blev inte så lång varit men det gör mig inget är bara nöjd jag kom dit :) vi stod typ längst bak, skulle vi stå längst fram hade vi fått varit där säkert innan lunch haha ;) några bilder fick jag iaf som jag tänker dela med mig av :)


HIF

Igår var tanken att vi skulle iväg på fest men det sluta med att det blev hemma hos oss och jag hade verkligen skit kul ;) här var lagom med folk och festen höll ändå på till 2 så tyckte lite synd om våra grannar haha jagskruva ner och de andra upp ;) men vi har ju faktiskt inte fest här så ofta precis sågjorde förhoppningsvis inget :) inte ofta man har fest och man inte går ut men det var riktigt skönt att bara va hemma också och slippa gå ut på krogen. Idag mår jag dock inte så bra ligger på soffan och lär göra det ett tag till, det är HIF idag och jag hade velat va på Olympia och fira guldet , har ingen biljett så det blir de inte de ska ha storbilds skärm vid kärnan , kanske man ska ta sig dit, jag vet inte just nu mår jag illa som bara den och har inte ork till något så vi får se helt enkelt vad som sker. Min älskling var precis och handla korv med mos , han är bäst han ;) ska ta mig in i duschen o hoppas på man piggnar till lite :)


skål :)

Bjuder på den här haha ;) helt blöt efter allt vatten som de hällde på oss men fan vilken kväll ;)
hahaha ;)
Skål på er :)

Lördag

Så härligt att kunna sova ut :) hade kunnat sova några timmar till faktiskt, såå trött :( men istället så ska jag tvätta eller vi håller på och har man inte tvättat på två veckor kan ni ju bara tänka hur mycket där e, varför vi inte gjort det på så länge är för att där aldrig e tider på kvällarna när vi är hemma från jobb och mitt på dagen funkar inte heller så därför blir det så här riktigt tråkigt men så är det ! Har inte plats för en tvättmaskin heller eftersom toan e för liten för det annars hade jag skaffat en för längesen . Ikväll blir det nog lite partaj tror jag, vi får se hur vi gör, är sugen på väla också men plånboken är nog inte det haha ;) ja vi får se vad vi hittar på :) nu ska jag ner i tvättstugan igen så länge kan ni ju lära er lite kinesiska haha ;)


Hoppas den gör vad den står för!

Nu är det äntligen helg så underbart skönt !
När jag klev ur sängen i morse så längtade jag tillbaka lika snabbt och då är det riktigt illa, det har dock gått smidigare på jobb idag kan kanske bero på att man jobbade med bra personer :)

Har fått något konstigt skit i min nacke så jag har skit ont, har fått något konstigt skit i min höft eller ja ovanför som jag först trodde var mensvärk men det är det icke, gör ont så fort jag ska böja mig och det gör man ju inte så ofta :p

Jaja det går väl över det också ;)

Ikväll blir det bara att vara hemma, ska fixa lite käk fläskfile gryta med ris super gott ;) egentligen ska man inte ha ris till utan sallad eftersom det är ett recept från lchf men skit i det nu blir det ris iaf ;) och nej jag går inte efter lchf men man kanske borde göra det för att må bättre i kropp och själ hahah ;)

Nädå det sysslar jag inte med, inte nu iaf någon gång ibland går utmärkt iaf ;)

Öppna min redbull som stod och väntade på mig i kylen, hoppas den gör vad den står för så jag kan bli lite piggare till ikväll!

Ska slänga i mig en macka nu hade jag tänk eftersom det inte blev någon direkt middag på jobb så är jag hungrig !





En dag kvar till..

Idag när jag sluta jobb så gick jag bara hem och tog bil nyckeln och körde hem till sara, hon bjöd på kladdkaka och jag åt typ hela och hon en bit haha va gott jag var hungrig och sugen på kaka så tur jag fick henne till att baka ;) inte träffat henne på ett tag så hade mycket att prata om fast vi låg däckade av trötthet på hennes sova men kul att få se henne iaf :) ännu en dag då jag är helt slut och jag är så glad att det är fredag i morgon :) helgen har varit efter längtad kan jag ju säga :) i helgen ska jag även passa på att träffa min mamma som jag inte sett en på en hel vecka så jag behöver lite mamma kärlek :) annars får vi se vad vi hittar på :) sova ska jag iaf göra. Blir lite tv nu sen ska jag krypa ner och hoppas på att jag är piggare i morn :) natti!


I morgon :)

I morgon ska jag träffa min älskade vän som jag inte har sett på hundra år just därför är det bra att det finns telefon :)



Rycks bort från ens liv

Det är aldrig lätt när någon rycks bort från ens liv!

en mycket fin låt som jag hittade på fb och tyckte va jätte fin!

Vi alla bestämmer väl över oss själva?

Herrejösses vilken dag, är helt slut i bollen.
Idag har vi flyttat hela avdelningen med allt vad det innebär, möbler, patienter ,sängar , sängbord osv, osv..
Det gick såå mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra och även om det har varit en hel snurrig dag så har det ändå varit roligt, smörgåstårta fick till lunch vilket var as gott och som jag längtat efter deet :)
Hoppas att morgon dagen blir lite bättre och lugnare än vad det var idag faktiskt..

Lär inte bli mycket gjort idag inte, vilket kanske är förståligt, bara lite käk och slapp framför tvn helt enkelt och min tå har slått sig på tal om något helt annat, har haft en nagel som skurit rakt in i tån sidan om och när jag väl skulle ta på mig mina gympa skor kände jag riktigt hur ont det gjorde, nu har den plåster och jag hoppas det blir bättre för sånt gör så jäkla ont.

Nu ska jag banne mig slänga mig framför tvn och hoppas på att jag inte somnar ;)






En sak ska jag tala om, jag skiter fullständigt i vad människor som jag inte ens känner gör och inte gör och bara anta att man sitter och snackar en massa skit då kan jag börja undra varför man tror det från ingenstans kanske kan vara så att det är tvärtom istället ?!

Inte fan vet jag och jag bryr mig inte speciellt mycket heller, som sagt vi alla bestämmer väl över oss själva, vad vi vill och inte vill göra eller har jag fel ??

Dock måste jag tillägga en sak att det är jäkligt lustigt hur man kan börja anta en massa saker rakt upp och ner, är det ett täcken på att någonting som man gör kanske känns fel ?? skit samma...

Som jag skrev igår inlägget misstolkades av fel person och ändå fortsätter det, jag tänker inte lägga min tid och energi på det här någont mer iaf den saken är klar!!








Ska nog komma på någonting bra..

Tro det eller ej men nu har jag banne mig varit nere på af för att få ut lite pengar från A-kassan, jag har ju rätt till det så varför inte liksom, dock lär det inte va mkt eftersom jag jobbar ju en hel del men det lilla skada inte.
Dock måste jag nu gå på en massa skit möten vilket jag verken har tid för eller lust till men jag är ju tvungen.
Med andra ord jag gillar INTE af!!


På vägen hem så mötte jag en gammal vän som jag inte sett på år och dar så blev lite förvånad men samtidigt glad såklart :)
alltid kul att träffa gamla vänner.

Maten har hamnat i magen och till efterrätt blir det biskvi som älsk kom hem med idag, gissa om jag vart glad ? ;) haha min favorit och det vet han :p han ville dock ha en massage bara för han va så snäll, hmm undra om det går att muta han också , ska nog fundera ut någonting riktigt bra hahah ;)

Nu blir det duschen innan mina fruar börjar och sen blir det sängen, måste vara utvilad till i morn så jag inte är så svinigt trött när jag kommer hem.

och jag är meegga sugen på lite paarty ;) vi får se om det håller i sig till helgen. hejsvejs!




Fel person

Har suttit här nu hela dagen och försökt få rätt på den här designen, egentligen fattar jag inte varför jag ens lägger energi på det hela för jag får aldrig rätt på det, inte så som jag vill iallafall så kan man kolla på en massa andras bloggar/hemsidor och de får till det hur bra som helst dock vet jag att det tar sin lilla tid och den tiden har jag nog inte riktigt men vi får väl se vad det slutar med :p



En sak till, tror fel person har tagit åt sig av det som står i inlägget nedanför, egentligen skulle jag inte skriva detta såhär utan direkt till den här personen men eftersom jag inte är helt hundra på att det är relaterat till det inlägget så kan jag lika gärna skriva det så här.
Så kan personen själv bestämma sig för o lämna en komentar om det eller inte :)

Nu ska jag fortsätta med min j*la design hejsvejs!

& ja inlägget nedanför är ändrat inte meningen att någon ska ta åt sig utav det här, speciellt inte en person som det inte ens är riktat mot.






slutar aldrig förvånas



Man slutar aldrig att förvånas..






tre dagar kvar

Ja jäklar vad jag har sovit skönt i natt, var helt slut i hela kroppen och idag vakna jag först vid halv tio men det var mörkt och jag hörde det regna, vända på mig och somna om till halv 12 istället.
Vilket skit väder det är ute så det gjortde ju ingenting att jag sov så länge för vad finns det att göra när det bara regna ute ?!

Dock är det skit tråkigt att bara sitta hemma samtidigt som det är oehört skönt så egentligen gör det mig ingenting.
Tre dagars jobb kvar sen är det helg igen, härligt :)

Vi får väl se vad dagen har att erbjuda!



Vilken dag

Vilken jäkla dag, har varit mycket på jobb och jag känner att jag knappt suttit ner på hela dagen, samtidigt som jag tycker det e kul att ha många bollar i luften så är det mindre kul när man kommer hem och är helt slut i både kropp och huvud. Kan även bero på att min middag bestod av en clementin och en halv drick yougourt vilket inte alls räckte för en sån här dag så nu håller jag på att laga risotto och älsklingen är på väg hem ! Så skönt att jag är ledig i morgon för på onsdag lär det bli mkt igen på jobb då det är flytt på hela avdelningen, 16 patienter och en massa annat som ska flyttas kommer bli en lång dag känner jag men jag är iaf tacksam för att jag kunde byta tur då med så jag jobbar dag istället för kväll, hoppas bara chefen går med på det också. Lär sova som en stock i natt iaf vilket ska bli skönt :) nu ska jag fortsätta här !


Min lilla hemlis

Nu har jag varit super duktig och stor städa hela lägenheten ska bara bädda rent sen är det klart, skönt som fan ! Igår var vi hos mormor och åt pannkakor och efter det åkte vi till xxxlutz i Malmö men hittade inte ett skit åkte vidare till skopunkten och sen väla och det ända jag köpte var en bok, min första bok som jag köpt själv är det vuxen poäng då? ;) haha. Trött som fan va jag eftersom jag gick och la mig halv 8 på morgonen efter att ha jobbat natt och gick upp klockan 12 så blev en relativt tidig kväll igår, andre skulle jobba idag och jag behövde vända på dygnet eftersom jag jobbar i morgonbitti bara för jag är så snäll och byta tur :p nej men det är skönt o va hemma på kvällen tycker jag och sen är jag ledig på tisdag så då är det bättre :) ikväll blir det middag hos Andres föräldrar ska bli gott :) i veckan ska jag även leta jobb som en dåre , allt som finns och passat mig synd bara jag suger på att skriva cv men kanske kan få hjälp av någon snäll skäl som börjar sitt namn med S :p Hahaha :) för när jag väl får någonting så jag slipper oroa mig för pengar varje månad så kommer min dröm slå in men vad det är min lilla hemlis :) nej bädda rent sängen så jag blir klar va det hejsvejs ;)


Älskade redbull

Ja jäklar vad pigg jag var i morse när det var dags för mig att gå hem och sova, tror minsann att min red Bull hjälpte mig på traven för en gångs skull :) jag lyckades somna och jäklar vad jag har sovit vakna först vid två och sen somna jag om till halv fyra så nu är jag pigg och redo för en natt på jobb till. Ofta När man jobbar natt så brukar jag bara hinna sova någon timme och sen vaknar jag av att jag är kissig men inte idag och shit vad ont i magen jag hade ! Jag är svin hungrig så har redan börjat på maten ska ner till affären sen och handla lite till i natt och guuuud vad jag e sugen på kladdkaka :) vi får se vad det bli :) skriver mer i natt om tillfälle ges såklart :) ha en bra fredag !


Mitt i natten

Hallå hallå mitt i natten :) idag eller igår blir det ju nu, så hade jag en mysig eftermiddag med Sarah , kimbo och Rocky , vi var hemma hos mamma och Jonny och hälsa på första gången de träffa kimbo och mamma verka tycka det var jätte mysigt haha :p blev bara lite käk med älsklingen där efter och sen skulle jag vidare till jobb så det var inte mycket jag såg han idag :( så blir det ibland, lite tråkigt men i morgon kan jag ju träffa han lite längre eftersom jag inte har något planerat innan jobb, har en natt till och jag hoppas den också går snabbt för det tycker jag att denna har gjort hittills iaf , trött är jag men inte så konstigt när man knappt sovit något men så är det alltid första natten. Längtar iaf hem till sängen kan riktigt känna hur skön den e här ifrån haha :p jaja vi hoppas tiden tickar på snabbt nu så hörs vi senare , tjatja :)


Stolt

Vi ger det här med appen ett nytt försök funkar det inte nu så struntar jag i det ! Idag har jag jobbat, dag istället för kväll vilket är skönt när man kan gå hem men inte när man går upp på morgonen men det är klart att det är skönt att ha en kväll hemma :) min älskade Rocky har åkt hem och fy vad tomt här är nu , tur jag har andre för annars hade jag mått riktigt dåligt av att sitta i en lght helt själv, usch! Vi vänjer väl oss med tiden och han kommer ju faktiskt hit fler gånger eller hur Sarah? ;) fick träffa henne och kimbo också vilket alltid är lika roligt, min bästa vän, fan vad jag är stolt över henne :) ska även få se deras söta ansikten i morgon också då vi ska till mamma och hälsa på så jag hoppas hon är hemma, måste nog ringa o kolla det redan ikväll . I morgon går jag på en utav mina två nätter sen är det helg och jag är ledig en dag :) wiho :) nej nu ska jag ringa min älskade mamma :) hejhej :)


Ingenting fungerar längre!

Idag har jag banne mig jobbat, var riktigt skönt att vara tillbaka dock känns det i hela kroppen att jag har varit sjuk för fan vad jag var trött när jag kom hem och jag kände det bara efter någon timme på jobb också vilket gör att jag blir helt off, skit tråkigt men det lär bli bättre imorn.

När jag gick till jobb i morse så var det riktigt skönt väder ute eftersom jag redan hade varit ute med hunden så visste jag det så jag tog min skinn jacka, slängde en blick på paraplyet och tänkte Nääe det behöver jag inte idag, jo men tjena när det väl var dags att gå hem så spö regna det ute, tur jag hade luva på min tröja för den hjälpte lite iaf  men fan vad blöt jag blev hann inte ens över vägen utanför sjukan och jag slutade bry mig var jag gick, trampa i alla vattenpölar på vägen skit samma mina skor var ju dyngsura ändån ju , kom innanför dörren och möttes av en väldigt glad liten kille som legat och väntat hela dagen så var bara av med kläderna på med nya och ut med han, tror ni han ville va ute?? neej inte alls, han titta på mig precis som han undra vafan vi gjorde ute i det piss vädret, gick lite iaf så han fick kissa av sig och sen hem igen.
Va och handla på maxi och nu sitter vi hemma och kollar på pengarna på bordet  och herrejisses vad jag hade varit nervös om jag varit med i det programmet men det är spännanade iaf.

Tänkte jag skulle in i en varm skön dusch, klädde av mig ställde mig men nejj då kom där fan inget vatten när jag satte igång varm vattnet bara kallt och vem fan vill duscha i is kallt vatten ?? inte jag iaf..
tack för den liksom, hatar det här hyresbolaget mer och mer , skit kasst ingenting funkar ju som det ska, aahhh ..
hoppas det funkar i morgonbitti iaf , ska jag liksom gå till jobb helt jävla äcklig? tur jag inte har tränat för blää och gå o lägga sig sådär, nej usch nu vill jag bort härifrån så fprt bara går ( den känslan går väl över när det funkar som det ska igen).

jaja i morn är det Tisdag och jag jobbar kväll, missar alltså mina hemmafruar men det kan man ju ta faktiskt så viktigt är det ju faktiskt inte, skönt med lite sovmorgon iaf och skönt för rocky som slipper va själv så länge och han ska åka hem på Onsdag :( FYFAN vad tråkigt, min lilla älskling ska åka hem ;(
tur han inte är så långt borta iaf och tur han kommer komma hit igen, hoppas jag iaf ;)
men ändå det kommer va så jäkla tomt här hemma.

Tillbaka till tvn och en måndagskväll här hemma !



Tjäna pengar

Denna helgen har varit så lugn som den bara kan bli, jag har blivit frisk eller iaf på god väg hostan är kvar men det tar sig det också vilket är riktigt skönt.
I lördags var jag så jäkla rastlös så det blev en runda till bruces skog där vi gick en mega runa och mitt i skogen så håller dem på att lägga massa rör och det är inte små och eftersom ingen hade satt upp någon skyllt där vi gick så hamna vi på ena sidan och tänkte hur fan vi skulle komma till andra sidan, ja det var bara att klättra över, eftersom dem var så jäkla stora så fick Jag först ställa mig på en hög med grus sen fick André lyfta upp mig eller rättaresakt putta mig i ändan haha men över kom vi och fy vad jag skratta men efter den där rundan var jag helt slut i hela kroppen inte så konstigt kanske.

somnade rätt tidigt och idag gick jag upp ännu tidigare vilket var skönt, klädde på oss och åkte till center syd för att hitta en jacka som man kan använda nu, alltså ingen mega varm jacka för det har jag redan. Hittade en men va ändå inte riktigt säker så vi åkte hemmåt och mot väla istället handlade ingenting där heller. eller jo en halsduk på gina bara så vi åkte hem och hämta rocky och tillbaka till center syd och jag köpte den där jackan och jag riktigt nöjd!

Blev en runda i barnens skog , skit kallt ! jävla väder alltså, snacka om att det är höst nu riktigt ruggigt och kallt, usch! Hoppas det är över snabbt.
jaja åkte hem och gjorde lite middag och nu sitter vi framför True tallent och myser vilket vi ska fortsätta att göra hela kvällen förutom när vi ska ut och gå med Rocky såklart.

I morgon är det jobb som gäller, skönt som attans för jag vill inte sitta hemma längre, vill komma in i en vardag och tjäna lite pengar ;)

Nu ska jag återgå till tvn hejsvejs.

image description


vad ska jag göra ?

Försökte få upp ett inlägg här genom telefonen men det funkade visst inte, uselt!
Får skriva från datan nu istället så får ni bilderna sen helt enkelt..
Idag mår jag mycket men den jäkla hostan tar kål på mig, jag hostar HELA tiden och jag dricker vatten, the, tar halstablett men ingenting hjälper och att köpa hostmedicin på apoteket som inte är på recept brukar inte hjälpa så bra men eftersom det  är helg så har jag inget annat val för jag vet knappt var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra så så fort André är hemma ska han få köra mig till ett apotek så jag kan köpa hem lite saker jag behöver !
Ikväll ska jag göra absolut ingenting, tv blir det väl som vanligt och lite köpemat för jag pallar verklign inte göra någon mat så så får det bli så får man vara nyttig i ett annat liv.
Jag är fruktansvärt trött på att sitta här och jag känner mig så jäkla ofräsh så det finns inte, gick till o med in o noppa mina ögonbryn och sminka mig för att man inte ska se så bedrövlig ut varje gång man kollar sig i speglen , hjälpte väl lite kanske haha .. Rocky är vid min sida hela tiden, han ligger i mitt knä, på min filt, vid mina fötter, på mattan i badrummet när jag kissar , ja över allt och det är verkligen mysigt o ha han vid sin sida hela tiden min lilla älsklings hund :) Han är till och med så duktig så när jag vill se hans tänder så drar han upp överläppen och visar alla de vita i munen för mig haha ser rätt kul ut men han är såå duktig som gör det utan att bita fingrarna av mig :p
Anatar att hans mamma saknar han där hemma och jag gissar på att han snart ska åka hem men det vill jag inte, tycker gott han kan stanna här ett tag till :)
Men jag är så tacksam för att jag får lov att ha honom så här ! :)
Sorry men detta får räcka just nu för jag måste ha ett glas vatten, en halstablett och hosta ihjäl mig ett tag ! hej då!

Mys

Sitter bara här och myser :)


Det är inte kul längre

Nu är detta inte kul längre, har säkert nyst 500 gånger idag, snötit mig 1 miljon gånger och hostat så lungerna håller på att trilla ut.
Jag är trött på detta nu trots det bara har gått två dagar men det känns som en evighet när man bara sitter här och glor, jag vill ut, träffa folk och en massa andra roligheter!
Jag får väl hålla ut helt enkelt tur det är fredag i morgon och sen heög då har jag iaf lite sällskap här hemma förhoppningsvis :p
nej fy nu ska jag hosta lite till och lägga mig på soffan och tycka ännu mer synd om mig själv!

Härligt

Vilket härligt väder vi fick idag, perfekt väder till o bara ligga inne och gotta sig och det passar ju bra nu när jag e sjuk! Fast det suger rejält ! Är redan trött på detta men jag hoppas det blir bättre över helgen så jag kan jobba nästa vecka! Har precis varit ute med Rocky och det var ett jäkla hippo bara att få rätt på paraplyet , blev en kortis runda och faktiskt så e de riktigt skönt att få komma ut , blir lättare att andas men det blir inga långa runder och trapporna äras jobbiga men den lilla måste ut så det får jag ta :) andre kommer ju sen och hjälper mig :) jaja nu blir det lite tv ! Hejhej :)


Sjuker

Visst är det roligt när man vaknar på morgonen och  är förkyld som ett as, jag bara älskar det alltså!
Har ju kännt mig tung i huvudet, ont i halsen och lite så nu i några dagar och igår kväll när vi skulle sova så hade jag skit ont i halsen.
Gick ut med rocky vid kvart i 6 i morse, frös som en gris sen hosta jag så jag höll på att spy i backen sen svettades jag som fasiken, ja jag mådde fan inte bra så blev att jag fick sjuka mig.
Så med andra ord är detta ingen bra dag alls men som jag sa igår tur rocky är här så jag har sällskap fast jag just nu inte orkar så speciellt mycket men ändå.
Dock hade jag sett fram emot att jobba och få göra någonting annat än o bara va hemma men det sket sig men hellre sjuk nu så jag kan bli frisk till nästa vecka då jag jobbar varenda dag liksom..
jaja det blir väl bra hoppas jag !

Hemmafru

Idag har jag varit ganska flitig fast jag vakna o va helt stopp i näsan, förkylning på g så väntar bara på den dag då det bryter ut ordentligt! Har varit i skogen idag också tycker de e super både för min och hundens skull faktiskt, glad han varit här o hållt mig sällskap dessa dagar annars hade jag nog bara suttit i soffan och ruttnat. Bakat har jag också gjort, muffins med hasselnötter,äpple och kanel mycket gott och det uppskattades både av andre och Rocky :) kul! Tvättat, städat lite och lagat köttbullar och potatis o sås känner mig som en riktig hemma fru och på tal om det så är det just det programmet vi kollar på nu, äntligen har det börjat igen:) i morgon ska ja jobba vilket ska bli skönt , fredag också sen e de helg igen snabbt går det ! Nu e reklamen slut så det får detta inlägg också va :)


Wordfeud

Tack lilla Sarah för du fick mig till att spela wordfeud nu är jag fast! Shit, när jag fick denna telefon såg jag de bland apparna men tänkte det kan väl inte va något, åker bort i två veckor kommer hem och pof, alla spelar det , snabbt gick det! Svårt är det att låta bli o spela och egentligen är det ju ett bra spel eftersom man får tänka och stava. Jaja nu är jag också fast och lite kul är det :) dock tycker inte min kära sambo det haha :p så ni som inte har testat, gör det inte det e beroende haha :) för er som vill spela med migså heter jag heeleena1 där :) tja på er!


Drömmar

Då börjar verkligheten igen då, André har börjat jobba idag och jag har försökt roa mig själv, tur man har rocky iallafall :p
Blev ett besök hos mormor som skulle iväg så det blev inte långvarit så åkte vidare till bruces skog där rocky fick springa av sig ordentligt idag också :)
Handla lite på vägen hem också för jag hade tänkt baka men jag glömde ju hälften så får ta min bakning i morgon istället om inget annat kommer ivägen !

Letar jobb som en galning gör jag också, allt möjligt. Även om jag klarar mig som tim på sjukan så är jag trött på att aldrig veta hur en månad ser ut & att inte kunna planera så mkt.
Dock är det inte så lätt som det alltid har varit , kanske skulle sträcka sig till danmark istället , det är ju inte så långt från helsingborg precis , hm..

Vi får se, har ingen panik direkt även om det hade varit super skönt att veta vad man har framför sig liksom..

Hade velat åka upp till stockholm och hälsa på släkten där uppe också men det får väl bli till vintern då vi är lediga igen båda två.
Jag hade velat göra klart här hemma men eftersom vi har världens sämsta hyresvärd så lär det väl dröja 100 år till..
Jag hade velat ha några miljoner så jag kan köpa mig ett hus med pool, är livet trist ja då åker man på semester, shoppar och bara har det toppen !

haha vilka drömmar, men det är väl de man får leva på ibland iaf! ;)



Världens finaste!



Snart är allt över !

Ja snart är allt över med semester och allt vad det innebär:( tråkigt som fan men skönt ändå på ett sätt. Idag va vi på flower team och jag hittade lite till vårt sovrum det är långt ifrån klart men det börjar ta sig lite iaf , älskar att hålla på och pilla med inredning och massa sånt där :)vi har även gått en runda i skogen och Rocky fick springa av sig ordentligt i hundgården, ja vi med haha och måste berömma honom för han har blivit så bra på att lyssna :) eftersom det är söndag så lär det inte hända mkt mer än så här ! Hoppas er helg har varit lika bra som min !


Lördag

Idag har vi varit och hälsat på Sarah och kimbo , trevlig eftermiddag och kul att se de igen :) Rocky följde med oss och vi åkte till mamma och hälsa på sen vidare till Andres föräldrar så jag fick se hand mc som han köpte igår, svin fin :) nu e vi hemma igen och maten är i full gång, ska se en film och ner på Konsum och handla något gott , har redan myst in mig i min one pice :) är super nöjd att jag köpte en och fler lär det bli, perfekt nu till vintern ;) ha en bra lördag !


RSS 2.0