Helena

Idag säger jag grattis till mig själv på namnsdagen 😊

Ännu en ledig dag, vart iväg en sväng på förmiddagen, fått äta en super god frukost & så fort Wille vaknar så åker vi till djurparken i Påarp.

Ikväll blir det inte mkt gjort för min del, planerar att lägga mig i ett bad när lilleman somnat och sen ska jag lägga mig tidigt så jag kommer upp i morgon. Hoppas verkligen att morgondagen går snabbt, har ingen lust alls att jobba dag. Så är det väl alltid, när man bara jobbar kväll vill man bara göra det och tvärtom. 
Innan jag fick detta jobbet så ville jag helst ha en dagtjänst men nu näää jag trivs så bra med att jobba kväll.. Lustig man är ibland . 

Ska passa på att göra mig klar nu när lilleman ändå sover :)

Googlade mitt namn och hittade en massa bilder från fotograferingen vi gjorde hos Lotta Johansson i Ängelholm :) bland annat hittade jag denna som vi faktiskt inte har själva.





Spontanare till Ullared

Igår planerade vi att vi skulle åka till Danmark idag, bara gå i Helsingör och strosa rundor. Hade hört att det skulle bli sämre väder men trodde inte riktigt på det då det har sagts så många gånger innan men jodå, vaknade till regn i morse.
Inget Danmark!

Vi satt här och velade om vad vi skulle göra och tillslut blev det Ullared. Jag lovade att vi bara skulle handla till Wille och Max tre saker på heminrednings avdelningen. Eftersom vi snart ska på semester så prioriterar vi våra pengar till det & skulle egentligen ta Ullared efter semestern. 
Vi handlade leksaker till Wille, en tavla till oss självs och lite chips och kanelbullar. Ja just det, en locktång till mig själv. Det blev alltså en billig tripp upp där men det var tanken och vi fick en super glad unge när vi kom hem och packade upp hans saker.

En bondgård med traktor och djur blev favoriten, bilarna hängde inte långt efter och han lekte, lekte och lekte. Inte ens bada var roligt vilket han älskar. Snacka om att man har valt rätt leksak då, värmer lite extra gott i ens hjärta att se honom så glad.
Sen måste jag ju även säga hur duktig han har varit idag, inget gnäll, ingen envishet som har tagit över. Suttit i vagnen & kundvagnen och tjoat och tyckt det varit kul. Blir så stolt över honom :)

Nu ligger han iallafall i sängen, vi sitter i soffan och gör absolut ingenting. Snart ska jag slängs mig i sängen för i morgon drar vi till djurparken i Påarp så Wille kan klappa djur och leka på lekplatsen :) 
Hoppas det blir bra !

Ha det !








Tisdag

Känns lite extra bra att veta att detta är sista kvällen innan ledighet igen, ledig i två dagar och sen ska jag jobba dag på fredag, kvart i sju börjar jag. Herregud.. Hur ska det gå haha.. Lät väl va slut efter den dagen men skönt att veta att man har kvällen hemma iaf :)

Känns även skönt att det är lite lättare att andas ute idag, inte alls så kvavt och räligt som igår. Kanske blir annorlunda när jag väl satt min fot på jobb, ibland känns det som om att temperaturen stiger en massa så fort jag kommer dit.

Detta är även sista vrckan som Andre har semester sen är det tillbaka till det vanliga med jobb för hans del och förskolan för Willes del, hoppas verkligen det ska gå bra !

Nu sitter jag med min lille plutt i famnen så ha en bra dag !




Skånes djurpark

Det satt riktigt fint med en ledig helg, hade en riktigt tuff kväll på jobb i torsdags och jag hade nästan förväntat mig detsamma i fredags men det blev lugnare som tur var.  Värmen är tuff för många men jag tycker ändå att jag har börjat vänja mig även om jag svettas som en gris bara jag lyfter ett finger.

Igår var vi på Skånes djurpark med Sara, Richard och Julia. Började med frukost hemma hos dem, fortsatte på djurparken och avslutades med grillat hemma hos dem i Bjuv.

Hade en riktigt toppen dag, mycket motion och frisk luft, Wille tyckte väl inte att djuren var så värst intressanta förutom fåren för de kunde han klappa. Han tyckte mer det var intressant att springa rundor och leka så det var ju tur att vi var i en skog iaf :)

Man var lagom trött i fötterna igår så det var riktigt skönt att få krypa ner i sängen när vi väl var hemma, lilleman gick och la sig två timmar senare än vad han brukar göra och det resulterade i att vi klev upp klockan 8 i morse, sov morgon :) 

Hunnit med en storhandling på Maxi och nu sover Wille middag. När han väl är vaken så åker vi och köper en bil stol till honom som han ska ha i min bil :) ikväll blir det grillat hos Andres föräldrar och mer än så har vi väl inte planerat idag. 











En bra dag !

I morse fick vi sova till tio i åtta, jag blev en aning förvånad när jag såg vad klockan var men lilleman var visst slut efter gårdagen.

Var bara upp och göra oss klara så åkte jag och Wille till mamma, en runda på familia blev det och jag fynda en massa till Wille, ett par shorts till mig och ett par badshorts till Andre :) mycket nöjd över mina köp fast det hade kunnat bli en hel del till men en annan dag.

Åkte hem och åt lunch och sen kom Andre ut till mamma, Wille somnade och jag slängde mig i solstolen för att få lite färg. Vet i fan om det blev så mkt men skönt var det och ännu skönare att bada. När lilleman vaknade så fick även han plaska runder i poolen, super kul :)
Synd den inte är så stor bara men det räcker för detta året så får jag tjata ännu mer på att dem ska köpa en riktigt pool till nästa år :)

Det var en trött liten kille som somnade gott så får vi se om han har lust att sova så länge även i morgon.

Jobb nu i tre dagar för min del, hoppas det går snabbt för jag längtar till helgen. Då ska vi till Skånes djurpark så innan dess så måste jag hitta en lite kylväska så man kan packa ner lite o ha med sig. 
Ska bli kul med en liten utflykt faktiskt :)

Ska ta mig en glass och fortsätta ligga på soffan och svettas, blöööö !!

Förresten fjärrkontrollen är nu hittad, wiho 😊 







Sol och bad

Förkylningen håller sig kvar fortfarande men det är tusen gånger bättre och det är så skönt, nu ska bara hostan bort så är jag helt nöjd :)

Det har varit ett par varma dagar på jobb kan jag säga, har svettats som en gris och verkligen trott att något inte stod rätt till med mig men sen fick jag höra av min kollega att när man går på det penicillinet som jag gör så svettas man dubbelt så mkt, jo tack !! Tur det snart är över iaf :)

Idag åkte hela familjen ut till mamma, vi har solat och vi har badat och nu ser vi ut som kräftor förutom Wille som har haft solkräm såklart. Ja, jag ville ha färg och det Fick jag så nu är det bara baksidan som också ska få lite men hur kul är det att sola baksidan liksom?! 

Trött blir man iaf av den här värmen det kan jag verkligen säga men efter vi hade ätit middag så åkte vi och köpte en ny bil, ännu en Saab till familjen och jag är nöjd :)
Hoppas bara att jag fortsätter att va det med!

Lilleman har nyss somnat, jag ska slänga mig i duschen och sen blir det bara lite tv innan sängen kallar. Inte kul att gå o lägga sig när det står still i sovrummet.. Vaaarrrmmmttt.

Tredje dagen utan fjärrkontroll, börjar undra ifall den lille har slängt den.. Hmm..




Irriterande

Det var rätt skönt att vara tillbaka på jobb igår även om det var lite tufft då förkylningen sitter där den sitter.
Varmt som tusan var det också och idag ser det inte ut att bli annorlunda. Jag vill också åka till stranden som alla andra som är lediga men jag får snällt vänta, kanske på måndag om det mot förmodran är fint väder. 


Till en helt annan sak var tusan kan en fjärrkontroll ta vägen ???
Vi har letat som idioter här hemma och den verkar inte finnas någonstans.. Sjukt irriterande!!

Mina killar gick ut på promenad då den minste inte hade lust att sova middag så förhoppningsvis så somnar han i vagnen, jag ska snart göra mig klar inför jobb. 

Sjukt sugen på glass också, kanske hinner in om en affär innan jag börjar :)

Ha en bra dag !


Ny ägare

Min fina vagn har fått en ny ägare :) buhuuuu haha nej men det blir säkert bra :) trevlig familj som var här ända från Kalmar.
Wille blev helt upp i varv när det mitt i middagen kom in barn som han kunde leka med. Inte ofta han får gå från bordet för att leka och sen komma tillbaka o äta lite till :)

Blir några lugna timmar här nu innan jag ska till Petra och bli korthårig :( usch ser inte fram emot det alls, vill ha mitt långa hår men det får vänta tills vi är hemma från semester helt enkelt. 
Hon är ju en super duktig frisör så det blir säkert bra även när det är kort.

I morgon ska jag jobba, skönt faktiskt att komma tillbaka men jag lär få hosta attack bara jag sätter mig på cykeln. Tre kvällar det är inte hela världen.




Försäljning när den är på topp

Det går sakta men säkert framåt här hemma. Första dagen jag är vaken mer än vad jag sovit dock blir jag slut bara jag lyfter ett finger men energin kommer väl ikapp den också så småningom. 

Idag la vi ut BMW på blocket, tänkte det var lika bra nu när Andre har semester. 4 timmar senare och bilen är såld!

Efter en halv timme ute började telefonen ringa och den slutade såklart när jag tog bort annonsen.
Jag måste säga att de senaste försäljningarna av mina bilar har gått i raket fart. Förra bilen blev såld på en timme liksom.
Känns riktigt bra när det går så smidigt.
Nu är det dags att hitta en ny pärla, älskar ju vår Saab så lutar mot att det blir en till sådan men vi får se :)

Och jag som trodde att vi aldrig skulle få sålt vår vagn, i morgon kommer en tjej från Kalmar och köper den :) hoppas jag iaf, hon kanske ändrar sig innan dess men det hoppas jag inte.

Det är faktiskt med lite sorg i hjärtat att bli av med den, den är i jätte fint skick ju och det är en vagn som jag älskar från första stund. Jag tänkte att vi skulle spara den till nästa bebis men vem vet när det blir och då vill man säkert ha en ny och dessutom börjar det bli trångt i förrådet så det är lika bra att göra såhär :)

Hade behövt rensat bland alla mina saker på vinden med, där är en hel del som jag säkert hade kunnat få några slantar för.
Bebis kläder är en annan sak som det finns massor av här hemma, var gör man av allt ?
Sparar ni det ? Eller säljer ni det ?

Nä in på blocket nu och leta bil, hej hopp!





Inte mycket

Händer inte mkt mer än att förkylningen sitter benhårt fortfarande.. Jag är så less på detta så det finns inte.
Helt stopp i näsan och jag får panik så fort jag inte får luft.. Blä!! Hade det bara släppt så hade allt varit tio gånger lättare.

Vi får väl se hur mänga dagar till jag ska ligga såhär. Vi hörs när vi hörs!


Domen

En penicillin kur på tio dagar blev domen, trumhinnan var hel men med en lite spricka så därav att det kommer vätska. 
Tio dagar med Kåvepenin och två tabletter tre gånger om dagen, hej tjena vad min mage inte kommer tycka om detta.. Men hjälper det så är det bara att bita ihop.

Fick stanna hemma från jobb idag och även i morgon sen hoppas jag att jag ska vara någorlunda piggare.
Jag blir fan deprimerad av att bara ligga här hemma och glo. 
Jag blir ledsen för att jag inte kan umgås med Wille, att jag inte har ork till att leka med honom. Alltså det gör så ont i mitt hjärta.
När han kommer in till mig och räcker mig en näsduk eller klättrar upp i sängen med kastruller och slevar o allt annat så vill jag bara ha min energi tillbaka, inte såhär det ska va. 

Just nu sitter jag faktiskt i soffan och tittar på Lotta på lisseberg, där hade jag också velat va. Bra artister och ett riktigt drag. Ja ja, jag får sitta o digga här hemma istället.

Idag när jag var hos doktorn så fick jag denna bild skickad till mig, Wille var så trött så under tiden Andre var på toa så hade han somnat såhär & strax efter han hade väckt honom så hade han gått in pp sitt rum och satt sig pp sin pall och slumrat till. Stackaren men så är det när man vill gå upp svin tidigt på morgonen. Får hoppas det blir bättre med det snart.




Detta tar kål på mig

Denna förkylning tar snart kål på mig, vad är det för basilusker den lille killen smittar mig med.
Fy, känns som jag inte har något immunförsvar alls just nu.

Går trögt att äta för det gör så ont när jag sväljer och inte nog med det så fick jag så jäkla ont i mitt öra igår kväll, gick och la mig och det bubbla och spraka o hade sig och det gjorde så ont så jag hade kunnat skrika rakt ut och sen släppte det och ut kom var istället.
Så idag sitter jag hos doktorn, väntar och väntar. Hoppas inte det är min trumhinna som spruckit igen, har ju varit mes om det för många år sedan och det är inte kul.

Får se hur länge jag blir sittandes här.. Sjukt drygt iallafall! 
Hade kunnat somna sittandes just nu..



Tack för den

Lilleman är på bättringsvägen och då såklart har han smittat mig. Feber, förkyld och en väldigt irriterad hosta. Har sovit näst in till hela dagen, min helg där jag e ledig tre dagar så blir jag sjuk.. Tack för den ! 
Låt detta bli bättre i morgon så jag också kan åka till stranden som alla andra!!


Doktorn

Man ska väl inte klaga på vädret men igår var det verkligen inget roligt alls. Svettades som en jäkla gris på jobb, tänk den värmen ute och nästan varmare inne hos de gamle som inte vill öppna fönster och sen ska man dessutom göra en massa moment inomhus, ja svetten den rann men sen kom det till en gräns där jag inte brydde mig mer, mer än så kunde man inte göra och idag ser det ut att bli detsamma.

Var ivög med Wille hos doktorn nu på förmiddagen, alltså öppen mottagning är nog det sämsta som finns.. Vilken tid det tar.. Men vi fick snällt vänta och lilleman han lekte, titta pp fiskarna och charma alla som satt där :)

Ögondroppar fick vi utskrivit iallafall, ska avvakta tills i morgon innan jag hämtar ut dom för o se hur mkt som kommer idag då det faktiskt har blivit mindre. Hoppas att den jäkla virus möget försvinner snart på honom.
Inte nog med det så börjar jag hosta och få ont i halsen men bara att bita ihop!

Nu ska jag försöka vila lite, inte så lätt i denna värmen men ett försök skadar inte!


Förbjudet

Det borde vara förbjudet att jobba sånna här dagar men hur hade samhället funkat då?! 
Ja ja det är bara att bita ihop och svettas halvt ihjäl några timmar ;) är glad jag jobbar kväll iallafall.

Lilleman är lämnad ute hos mamma, fortfarande rinnande näsa, hemsk hosta och kladdiga ögon. Hur länge ska detta hålla på ?!
Ingen feber iallafall vilket är skönt. 
Ser inte ut att bli något dagis för han denna veckan och sen har han semester i tre veckor :) 
Så jag får knalla upp på dagis i morgon och hämta hem alla hans kläder så det blir tvättat och utbytt till när han kommer tillbaka.

Jag ska få i mig lite mat, inte alls sugen på något när det är varmt men nått får jag väl hitta på.
Möte idag på jobb vilket innebär att jag får vara där en stund tidigare. Det är väl tur att man bara jobbar två dagar denna veckan iaf.

Njut av solen ! 




Sjukstugan fortsätter

Sjukstugan fortsätter här hemma, febern börjar ge med sig en aning men ögonen, ja dem kladdar och är irriterade. Stackaren.. Tycker så synd om honom och jag hoppas hoppas att detta går över snabbt.

Jag kan säga att jag är extremt trött idag, det känns att man hade en tuff vecka på jobb och sen att man inte fått många timmars sömn i natt gör det inte lättare..
Lär bli en tidig kväll för min del! 

Lilleman höll på att somna i maten så nu ligger han i sin säng och jag ska passa pp att blunda lite på soffan medan man kan.

Ha det !




Sjukis

Värsta sommaren ute och jag har bara en dag kvar att jobba innan jag får va ledig lite. Igår var det extremt äckligt varmt, fy så klibbigt och idag ser det ungefär likadant ut. Hoppas det är sol i morgon med så jag kan få lite sol på denna bleka kropp. 

Idag skulle vi på kalas till Julia som fyller två år men vi fick stanna hemma.
Wille fick feber igår och den är fortfarande kvar idag, lite mindre som tur är men det är nog även början till ögoninflammation då det rinner gult var från hans ögon :( stackaren. 
Tur att han iallafall är pigg och glad . Jag  sa för någon dag sen att det var tur vi inte varit sjuka på länge, Aja får hoppas det är en snabb vända denna gång.

Så nu blir det bara lugnt innan det är dags för mig att köra. Hoppas ni andra har det roligare idag och kan njuta av det fina vädret :)




Ny vagn

Igår åkte vi till babyproffsen för att titta på den där resevagnen som vi tittat på innan, det slutade med att den fick följa med hem :) var lite inne på en babyjogger från början och sälja vår scooter men så blev det inte ocj det är jag himla glad över, jag tycke om min scooter.

Denna blir jätte liten när man fäller ihop den sen är det bara att ta den i handtaget så det gjorde vi när vi kom hem så den fick följa med upp i lägenheten så vi kunde känns o klämma lite.

I morse när vi vaknade så gick Wille fram till vagnen direkt och tyckte det var jätte kul att den stod där.
Så det ända han gjorde i förmiddags var o peka på vagnen och ville upp så det fick han såklart :) 

Är riktigt nöjd med den iallafall :)

Han blev lämnad på dagis, min trötta lille fis men jag hoppas det har gått bra iaf precis som vanligt :) 

Jag ska snart slänga på mig mina jobbekläder och åka till jobb. Tre kvällar kvar, låt det gå undan. 
Självklart är det sommar idag också, ja ja bättre att ha solen över sig än regn!

Skönt det är helg också så jag hinner se mina killar lite mer än vanligt när jag jobbar, ska minsann försöka gå upp i tid i morgon så vi kan hitta på något och sen på söndag ska vi på kalas, lilla Julia fyller 2 år. Stor tjej nu :) 

Men nej nu måste jag snabba mig lite ha en bra helg :)






Ledig dag

Tre dagar gjorda utav sex, en ledig dag vilket är idag. Jag har sovit ut, lite grann iallafall och sen ska det mysas med min lille älskling resten av dagen men först ska han hem från dagis :) 

Hade hoppats på fint väder idag ju men det ser inte speciellt lovande ut för någon sol. Kan hoppas det är uppehåll i eftermiddag iaf så vi kan gå ner på lekplatsen och leka lite. Får se ifall vi åker iväg ikväll och tittar på en resevagn som vi hittade på babyproffsen. Kanske är Wille lite mer sammarbetsvillig då haha.. Sist provade jag en vagn med han i och körde runt i affären och förbi den lilla lekhörnan och efter det så hade han ingen lust att sitta i någon vagn längre för då skulle det lekas minsann :)

Vi får se, vi får väl ta det lite som det kommer idag.
Nu ska jag gå och göra mig klar och sen köra rally till dagis så jag får hem min plutt :)


6 dagar

Ny vecka och jobb står på schemat, en dag avklarad utav 6, snart är denna dagen också gjord och jag kan räkna ner ytterligare. Jag tycker inte det är speciellt roligt att jobba 6 dagar i veckan måste jag säga, jag träffar knappt Andre och jag saknar att va hemma på kvällarna men förhoppningsvis så går detta rätt snabbt och om två veckor är det en sån här vecka igen men då har min familj semester så då får vi minsann ses riktigt ordentligt :)

Wille fick försig att vakna strax innan 5 i morse, fy så trött jag var men som tur var fick jag sova tills Andre skulle iväg på jobb.
Lilleman är lämnad på dagis och det märks att det är semestrar för där är inte alls så många barn men han har roligt iallafall som tur är.

Jag bäddade precis ner mig under täcket, ska ta och sova en timme. Fast jag ställer klockan så ligger jag alltid kvar längre än tänkt men det är så skönt. Får hoppas jag somnar snabbt o vaknar I tid.

Godnatt !




RSS 2.0