Domen

En penicillin kur på tio dagar blev domen, trumhinnan var hel men med en lite spricka så därav att det kommer vätska. 
Tio dagar med Kåvepenin och två tabletter tre gånger om dagen, hej tjena vad min mage inte kommer tycka om detta.. Men hjälper det så är det bara att bita ihop.

Fick stanna hemma från jobb idag och även i morgon sen hoppas jag att jag ska vara någorlunda piggare.
Jag blir fan deprimerad av att bara ligga här hemma och glo. 
Jag blir ledsen för att jag inte kan umgås med Wille, att jag inte har ork till att leka med honom. Alltså det gör så ont i mitt hjärta.
När han kommer in till mig och räcker mig en näsduk eller klättrar upp i sängen med kastruller och slevar o allt annat så vill jag bara ha min energi tillbaka, inte såhär det ska va. 

Just nu sitter jag faktiskt i soffan och tittar på Lotta på lisseberg, där hade jag också velat va. Bra artister och ett riktigt drag. Ja ja, jag får sitta o digga här hemma istället.

Idag när jag var hos doktorn så fick jag denna bild skickad till mig, Wille var så trött så under tiden Andre var på toa så hade han somnat såhär & strax efter han hade väckt honom så hade han gått in pp sitt rum och satt sig pp sin pall och slumrat till. Stackaren men så är det när man vill gå upp svin tidigt på morgonen. Får hoppas det blir bättre med det snart.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0