Mys

Natten gick hyfsat fort och det är jag glad för, första natten är alltid jobbig eftersom man knappt kan vända på dygnet men nu är jag rätt igen så dessa två går nog riktigt smidigt :)
Fick en ursöt bild innan idag, självklart på Kimbo i sina fina kläder som han fick av oss :)

Här har ni honom :)



Längtar tills jag är ledig så jag kan åka ut och hälsa på dem alla igen !
Helt sjukt så glad man kan bli för någon annans skull och att känna sig så stolt över någon är nog den bästa känslan man kan ha.


Längtar lite till Fredag också då jag har en del jag ska fixa, delvis mitt hår och delvis en present till Jonny eftersom han fyller år på Lördag så tänkte åka ut till nya Väla och se hur där ser ut hoppas bara på att där inte är så himla mycket folk.

Blir lite tv mys nu innan det är dags att bege sig mot jobb!
ciaociao!

Gjorde riktigt ont

Nu har mitt lilla hjärta åkt hem till sin familj och jag har kelat med kimbo :) såå mysigt ! Men det gjorde riktigt ont i mig o gå hem utan rocky sidan om mig men det är bara att vänja sig igen.

Har precis vaknat igen eftersom jag ska jobba natt och väntar nu på maten här hemma sen lite fix innan jag ska bege mig, alltid jobbigt den första natten men sen går det som på räls ;) haha..

Detta får bli allt idag inte så värst rolig uppdatering men vafan det kan det inte va alltid ;)



Vill inte va med om nån krock!

Sedär det blev en runda till Mamma ändå, fick tvättat min bil eftersom jag parkerade under ett träd förra veckan och inte använde min bil på typ 4 dagar så var den helt ner bajsad med fågelbajs, skit äckligt så det behövdes verkligen och fan ta den fågel som skiter på min bil inatt !!
Rocky fick springa av sig ordentligt som alltid där ute sen fick han hoppa i ett bad så han är ren till i morgon då han ska åka hem buhu kommer sakna han extremt mycket och det kommer göra ont i mitt hjärta när jag går där ifrån utan han ! :( man vänjer sig så jäkla snabbt.
sen hoppa vi in i bilen och körde hem igen, höll på o krocka också , körde ju framåt för det var grönt hade några bilar framför mig och helt plötsligt så stannar allt mitt i en korsning så fick slänga mig på bromsen, fan vad rädd jag blev och varför kör man inte bara rakt fram när det är grönt liksom ..
Vissa borde nog ta körkort igen eftersom inte alla förstår hur trafikljusen fungerar.. kommer ihåg för ett tag sedan vi stod vid korsningen nere vid hampaviljongen och skulle svänga höger mot knutpunkten då är där en bil framför oss som har kört för att det är grönt och sen stannat precis vid övergångstället där det då är trafikljusen för dem som kommer rakt fram och hör då till de bilister nej men då stannar nöten där mitt i vägen för det är ju rött för honom, jäkla pajas det visade ju grönt för oss som ska svänga, då svänger man inte blockerar hela gatan så INGEN kommer fram !! ahh ibland kan man bara bli jäkligt irriterad.. jaja hoppas ni hängde med haha ;p
Sitter och funderar på om vi ska ta o måla om lite, vi ska ju det men det är ju alltid svårt att veta vad det ska vara för färg och sådär och deet kostar en del så man får väl börja med lite i taget, är sjukt sugen på att ha brunt i sovrummet, en fin färg och mysigt hade det blivit. ja vi får se helt enkelt hur det blir !
Tråkigt skit väder är det ute också och jag är så glad att vi får lite sol och värme om bara 14 dagar det närmar sig hihi :) kommer va yper nervös nästa vecka om jag känner mig själv rätt ;)
Ska gosa ner mig i soffan nu och kela med min lilla voven, sista natten med rocky !! ;(

Vad ska man göra?!

Har äntligen fått sova ut lite och har hunnit med både det ena och det andra och jag har en lite tanke på om jag skulle åka ivög o fixa lite inför vår semester men tror jag skiter i det och väntar tills vi kan åka iväg båda två faktiskt, lite lättare då kanske !
Funderade också på om jag skulle åka ut till Mamma och hälsa på lite sådär lagom till hon kommer hem , vi får se helt enkelt !
Egentligen hade det skönaste bara va att stanna hemma för känner mig riktigt seg och det är väl orsaken till att jag ändrar mina tankar :s har nog sovit väldigt konstigt i natt också för jag har såå sjukt ont i min nacke men jag hoppas på lite massage ikväll så försvinner det nog ;)
Ska iaf ta och göra mig klar så får vi se vad jag hittar på !

Rastlös till tusen!

Blev inte mycket gjort idag alls, sluta med att jag var så jäkla rastlös så jag inte visste var jag skulle bli av, klockan var då halv 6 och nästan allting stänger 18 när det är söndag, skit tråkigt. Roade oss här hemma med min kamera på iphonen haha :p hade faktiskt rätt roligt :)
Åkte till Maxi för o köpa lite dricka och så och jag skämdes när vi skulle lägga upp allt på bandet, prinsess tårta, popcorn, choklad, cola och lite pålägg och sådädr vadå nyttigt :s ajja, man får väl unna sig lite då och då hahaha ;)
Maten står på spisen så husmor Helena ska gå och fortsätta med det , bjuder på denna bild :)

Jag vill

Hej hopp :)
Söndag idag och jag har hunnit o städa här hemma och tvätta håller jag på med, är sugen på att göra någonting men jag vet inte riktigt vad, börjar känna mig lite smått rastlös men vi ska nog komma på någonting ändån :)
Rocky är kvar här fortfarande och jag vill inte han ska åka hem, kommer bli så tomt här hemma :(
Men nu är vi ju bara i Sverige i 2 veckor till sen åker vi i väg i två veckor och det ska bli jäkligt skönt, bara ligga i en sol stol och bada med en drink i handen det kallar jag semester :)
Vill även att Sarah och hennes familj ska komma hem från BB för då vet jag vad jag ska göra om dagarna haha ;)
Mycket man vill och det bästa är att det är något som går att genomföra haha!
Uppdaterar mer ikväll :)

Webbisar

Nu är den lilla tuffingen äntligen ute på Webbisar :) Längtar tills hela familjen är hemma då det lär bli många besök och han ska ju få sin lilla present också :)



Har ju jobbat ikväll också och det har varit väldigt väldigt lugnt och mat blev det från Sandwich super gott som alltid :)
Nu är jag äntligen ledig till tisdag natt och det ska bli skönt, en massa tid till Rocky och till André fast han jobbar på måndag men iaf.
Nu en dusch och sen hoppa i säng så småningom det är ju trots allt lördag :)


Blixtrar och dunder

Vaknade kvart i 7 av att det var värsta ovädret, åska och blixtra och regna konstant hur länge som helst, blev faktiskt lite obehagligt ett tag och blixten slog nog ner borta vid wiselgrens skolan iaf vad det såg ut som, blev en jävla smäll :( usch, tur jag hade Rocky sidan om mig som blev så kel sjuk tror han var lite rädd också och André han vakna också som tur va :)

Halva Fb handlar om det här vädret så jag sket i att skriva något där och gjorde det här istället haha :p


Jobb i eftermiddag/kväll och jag är skit seg men det ordnar väl upp sig, tror jag :) Hoppas på en lugn kväll som igår :)

Ja vi får helt enkelt se hur dagen blir, Ha det ! :)



Var och träffade den här söta saken innan ...

img_5385 (MMS)

Var och träffade den här söta saken innan idag :) lilla hjärtegullet , ville knappt gå tillbaka till jobb haha men nu är dagen snart slut och jag ska snart hem till rockan och andre :) skönt ska det bli :) lär komma upp mängder med bilder på lilla kimbo här i fortsättningn om hans föräldrar går med på det vill sägs ;) nu ska jag lägga ner detta o gå och göra ett sista ryck innan jag ska hem, hej svejs :)


Lyckorus

Ja vilken kväll det blev igår, somnade med ett lyckorus, underbart ! :)
Har precis fått ner min frukost och nu ska jag bara göra mig klar och bege mig till sjukan dels för att kolla på det lilla underverket och dels för att jobba ändå till 21.30 och samma sak i morgon om jag inte lyckas byta för det hade varit skönt eftersom jag är ledig söndag men vi får se helt enkelt.
Jag borde även städa här hemma för här ser ut som f*n igen, tycker jag städar hela tiden men det blir lika skitigt igen, är det inte kläder över allt så är det glas som står över allt och nu när vi har rocky så är här gräs i hela lägenheten.
jaja, dags att sätta fart för klockan tickar fortare än vad jag vill !

Välkommen till världen :)

Min underbara fina vän & hennes sambo har precis fått sin lilla son i sina armar.
Smset kom precis och jag grät av lycka :)
Vilken kväll :)

Välkommen till världen Kimbo, äntligen ska man få lära känna dig :)


Ååååh jag är överlycklig :)
All lycka till er och er fina familj, ni är bäst!

Underbar låt från bröllopet

Ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på låten men inte det bästa med digital kamera precis men en väldigt fin låt och speciellt i en kyrka jag fick rysningar i hela kroppen och nack håret reste sig :)
Och nu har jag äntligen fått svar, det är på gång och jag går här o är över lycklig o tårarna sprutar, herregud :) haha. Ja som ni märker kommer här komma en massa uppdatering till !

Är det igång tror ni ??

Nu börjar jag bli riktigt nervös, inga svar på mina sms och jag gissar på att det har kommit igång eller så har dem bara somnat båda två :) Nerverna håller iaf på att hoppa ur mig och jag våga inte ens följa med ut till Åstorp ifall det är så att jag har rätt, iiihh :):) Vi får väl se vad som händer , Sarah, Martin & Kimbo är det ända jag tänker på just nu men det är väl rätt förståligt eller? ;)



Vattnet !

Då var man hemma från jobb, var sjukt trött i morse eftresom jag vakna vid halv 1 utav att Rocky skällde som fan, vi sa till han o sluta men det hjälpte inte, vet inte hur länge han höll på jag hann iaf somna, trodde jag skulle smälla av först för man blir ju lite rädd i början men sen när man inser att det inte är någonting så är det bara jobbigt, jaja men goo är han iaf och det bästa är ju när man kommer hem och han hoppar och stutsar så mycket och hela kroppen vickar på sig , Älskar det ! :)
Mötte upp Sarah& martin och deras svärmödrar på sjukan också, nu har de iaf sett till så att vattnet har gått så nu väntar vi med spänning att det ska hända lite till så vi får träffa den lilla ;)
Åhh det är nästan så man blir sugen själv på att skaffa en och kan bara tänka mig vad jag kommer känna när han väl är kommen ;) ajja det kommer när det kommer helt enkelt!
I morgon jobbar jag eftermiddag och det ska bli såå skönt att få sova liite längre på morgonen :) sen är det ju alltid bättre o komma hem på dagen men skönt med lite omväxling också.
Ska strax börja med maten också, kotlett, sås o potatis Mmmm :)
Uppdaterar mer ikväll Bye !

Välkommen till en helt annan värld !

Så här ser det ut från början
Välkommen till en helt annan värld :)

Det blev en ...

Var ute och gick en lååång runda med rockan innan idag, vädret var lite sisådär så det sluta med att jag blev svettig som en gris eftersom det gick åt det klibbiga hållet.



så här lång gick vi på 1 och en halv timme, ni får tänka på att den lilla var med också som kissar o luktar på typ allt ;)

Tog lite häftiga bilder också som jag ska visa er



skit häftigt när det speglar sig i vattnet, ska slänga upp en till sen ska ni få se på de lite häftigare som jag fixat lite ;)








Visst är dem fina ?? ;) och fan vad kul det är o fota en massa speciellt när man kan göra så här med bilderna, sen hade det säkert blivit bättre om jag inte tagit dem med min Iphone utan med system kameran men detta duger super bra ändån !:)



Det har fortfarande inte kommit någon bebis och jag hoppas han kommer i morn när jag jobbar så jag har nära o bra :) Så jag hoppas på en väldigt lugn dag faktiskt så man har en chans o gå ifrån en lite stund :)


Det löser sig, nu är det True Talent som gäller hejsvejs :)



Äntligen :)

Nu är Sarah & Martin äntligen på BB och har blivit igång satte så jag hoppas att där kommer en liten
idag , väntar med spänning här hemma :)

Får se vad vi hittar på idag, känner jag vill göra något men vet inte riktigt vad, ska iaf göra mig klar o gå en lång runda med den lilla ;)

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

True Talent

I morse var det kallt, trodde dock det var för jag var trött men nej det var ju inte bara jag som tyckte det var kallt.
Det går väl åt mörkare tider nu.. tur man då ska få lite sol och varme i 2 veckor :)
Hade en hel del att göra idag på jobb och det kände jag när jag landa i soffan efteråt men hann inte sitta så länge för sen plinga det på dörren och där stod Sarah, Martin och Rocky , han ska ju vara här nu några dagar eller något sånt, vi får väl se om lilla bebben vill komma ut i morgon helt enkelt , jag hoppas iaf på det :)
Ikväll kl 20 börjar även True talent , ska bli kul och se faktiskt hoppas bara att det är något bra men det man har sett på reklamen verkar vara bra iaf :)
En dusch och en kisse runda med hunden ska hinnas med innan det börjar så därför ska jag inte sitta här något mer :)
Sist vi hade rocky så sa Mamma att vi kunde ju bara köra förbi sarah och martin med rocky så dem fick vinka till han så hade dem träffat han en liten stund iaf haha kunde nästan gjort det, vi lämna han i fredags och idag kom han tillbaka ,min lilla pluttis ;) Mys, mys , mys :)

skjut mig!

Skjut mig , idag är jag trött ! har precis kränkt en fet kebab tallrik och är mätt så det nästan är jobbigt. Klockan är bara 6 och jag hade kunnat gå in och lägga mig redan nu men stor risk att jag vaknar väldigt tidigt och det vill jag inte så en dusch o lite tv så ska jag krypa ner så smånigom. Inte alls en rolig dag men ibland har man sådana dagar också !




Min helg, i bilder !

Den här helgen börjar gå mot sitt slut och jag måste säga att det har varit en mycket, mycket bra helg !
För att sammafatta den så tänkte jag slänga upp lite bilder där jag berättar mer :)
Började lördagen med bröllop för Karin & Jonas och jag ska tala om för er att det var ett jätte fint bröllop och musiken var underbar och alla var så fina !
Vi förflyttade oss där ifrån och åkte hem, bytade om
& blev hämtade av Dansk, mötte upp lite folk och förflytta oss till Ättekulla för lite race men det blev inget då polisen kom ganska fort men FAN vad mycket folk och bilar där var, det var kö för att komma in & för att komma ut!
Vi åkte och käkade och åkte sen ut till Hyllinge där det var ännu mer folk och ännu mr bilar, parkeringen på City gross & Bauhouse var fulla, helt galet ! :)
Där slutade denna kvällen för oss eftersom vi varit uppe tidigt & skulle upp tidigt dagen efter så fick det bli så.
Vaknade upp & gjorde oss klara & åkte ut till Vallåkra träffen
En hel del fina bilar men också mycket "skräp" som var där men några hamnade iaf på bild och visst hade det inte varit fel att äga en sådan här ?! ;)
Vi körde hem och sen vidare till Media mark och handlade lite nytt till våra telefoner, Iphone nördarna nr 1 haha ;) men tror alla är likadana när det är något nytt eller har jag fel?? :)
Efter det åkte vi till andrés föräldrar & grillade, bara han & jag eftersom dem är på semester vilket var riktigt gott, mysigt och ett bra avslut på denna helg !
Nu är det bara soffläge som gäller innan det är dags för sängen & I morgon börjar en ny arbetsvecka, puh!
Det var allt för mig för denna dagen!

Nu har han åkt :(

Nu har den lilla voven åkt hem till sina föräldrar och vi har gottat ner oss i soffan med melon, biskvi (ja jag har fått dille på det men det är ju sååå gott ) och nobless !

Ska kolla en film och sen blir det väl sängen ska ju trots allt upp tidigt i morgon !



guuud jag saknar honom redan ;(

Kräftkalas

Vet ni vad ?? Jag klämde fan alltihopa förutom 2 för dem såg äckliga ut haha ;) plus lite räckor o sallad gott som fasiken men det enda negativa är att man luktar så jäkla räligt om händerna efteråt trots att man tvättat sig 4 gånger men vad gör det när det smakar som det gör MMmm :)
Goooe middag :):) André fick rostbiff istället för kräftor och såhär blev hans lilla smörgås tårta :)

Smått och gott :)

Tjena hallå allihopa :)
Vaknade i morse utav mormor ringde o väckte mig hann knappt lägga på innan jag somna igen, vakna o ut med rockan och sen hem göra sig klar o köra hem till mormor som är sjukis men på bättringsvägen iaf och det tackar jag gudarna för ;)
körde vidare ut till mamma, rockan fick springa av sig ordentligt som alltid hemma hos dem ;) och mamma kom hem från jobb under tiden vi var där ute så vi slängde oss i varsin säng o bara prata och busa med den lilla plus katten som mest satt o titta på :) Som jag saknat min mamma, kändes som det var en evighets sen jag träffa henne , usch men så är det när man jobbar mycket men som tur e vet jag iaf var hon finns :) ♥
Ikväll ska vi äta lite kräftor eller jag ska göra det och lite räckor, andré som inte äter skaldjur ville ha rostbiff så ska fixa en goo macka till honom istället, ska bli intresant o se om jag kan klämma 1 kg kräftor denna gången också haha ;)
Myspys blir det och rockan ska hem så småning om ;( kommer bli tomt som fasiken här alltås :( buhu men han kommer nog på besök snart igen :)
I morgon ska vi iväg på bröllop vilket ska bli riktigt skoj, har bara vrit på ett i mitt liv om vi ska räkna bort borgligt bröllop men då var jag liten o inte så värst intresserad nu är de roligare man fixar med kläder, hår och mycket annat nu som gör att hela blir en annan sak , ska försöka slänga upp en bild på min klänning sen också så ni får se hur den ser ut :)
Kommer iaf bli en underbar dag och jag hoppas att solen tittar fram också o att vi inte får sånt här tradit väder som det är nu, regn , kallt och blåser som attans :S usch värsta hösten blöö :(
Ska gå o fixa mina små kräftor nu ha en bra fredag alla :)

Lång runda

Holimakaroni :)
Gick av mitt natt pass imorse och rätt hem och ut med rocky o sen kröp jag ner i min säng, fy fan vad det var skönt mina ögon gick i kors!
Nu har jag varit vaken ett par timmar och är faktiskt pigg för att sovit så lite vilket är skönt.
Har varit på lång promenad med Rockan, till jordbodalen och hem igen tog lite mer än en timme, skönt var det att vara ute o vandra men jäklar vad det blev varmt, solen titta ju fram och jag hade klätt mig mer för regn eftersom man är van vid det nu !
Landa precis på soffan och kände hur slut jag var så ska ligga här en stund till sen börja med tvätten puh!
Blir nog en lång runda till senare ikväll med André hoppas bara att vädret håller i sig !

Mina tankar finns hos er!

Ta vara på livet för i morgon kan det vara för sent.
Tänk på hur du behandlar människor i din omgivning man vet aldrig vad som kan hända.


Ja detta är något man bör göra men man gör inte det alltid, det händer så mycket runt omkring en men man har ändå tanken att varför skulle det hända mig?!

Jag börjar bli rädd, rädd på riktigt. Det kommer närmre och närmre hela tiden
så tankarna på att det är min tur känns väldigt nära.
Jag hoppas jag har fel, jävligt fel!

Det en människa går igenom när en familjemedlem rycks bort det är ofattbart
Alla tankar, minnen är många, sorgen går inte att förklara..

Det finns inga ord som kan beskriva det här..

Men en sak kan jag säga, vi alla behöver någon vid vår sida, någon ska kan stötta, lyssna och bara finnas till

Sarah & Martin :
Jag finnas här för er, alltid! Det vet ni!
Mina tankar finns hos er och resten utav familjen!

Vila i frid!





Politiet opplyser at den omkomne er ein mann i starten av 20-åra. Han køyrde ein svenskregistrert bil. Det er stadfesta at den omkomne er svensk statsborgar.

Politiet fekk melding om ulukka i 13.30-tida måndag.

Bilen var på veg nedover Kvislabakkane. I ein svak venstrekurve gjekk bilen gjennom autovernet og ned ein bratt skråning, der han stoppa mot ein stor stein ved eit lite skogholt.

Anledningen till att jag nu skriver om detta
är för att jag läste att
Sarah själv hade
gjort det.


Inte så intressant

Rocky har anlänt och jag är hungrig som fan hade tänkt mig köttbullar men den där köttfärsen verkar aldrig tina så tror jag väljer något annat så får köttbullarna bli i morgon istället !
Duschen är avklarad iaf och jag måste ut med den lilla också plus hinna vila, snälla klocka gå sakta !
intressant inlägg? njae inte direkt ;)

Vad hände där?

Vad hände där ? Jag som ska jobba natt vaknar klockan 9 och pigg som en lärka, la mig för att somna om men fick sedan ett besked som skar sig i hela kroppen på mig!
Lyckades inte somna om efter det, gick upp åt lite o la mig igen. Somnade om wiho så nu får vi se kanske får vila lite till sen ..
Idag skulle jag igentligen på möhippa innan jag går på natten men efter det som har hänt så finns det dem som behöver mig lite extra mycket just nu så därför väljer jag att finnas där för dem!
Skulle vilja skriva så mycket mer men för att visa respekt så gör jag absolut inte det!
Den här lilla pluttisen gör mig sällskap innan jag ska jobba iaf :)

Smidigt :)

Då har man äntligen kommit iväg o handlat hem lite saker som behövdes och på vägen till Maxi kom jag ihåg mitt pass så det var bara hem, in med sakerna i kylen och vidare till polisen, tog bara 5 minuter där uppe snabbt o smidigt måste jag säga så jag var hemma lika fort igen.
Klockan tickar på ganska bra ändå för snart är andré hemma och vi ska ner i stan en runda :)



trodde det var..

Godmorgon !

Har verkligen sovit länge och det var verkligen behövligt men jag känner mig fortfarande trött o det är mindre kul men det blir väl bättre om ett par dagar tror jag nu när jag inte behöver gå upp tidigt på morgonen !

Dock ringde någon mig halv 6 i morse, nog normalt också från skyddat nummer så vet ju inte vem det var men har en lite aning om att det var från jobb men yrvaken som jag va så blev det bara en massa klick på telefonen innan jag fatta vad som hände o sen la jag på, Fan trodde det var Sarah som skule föda barn men icke dock hoppas jag att det händer något under dagen. :)

Nu ska jag göra ve mig, äta något o köra o handla :)





Mycket gjort på en dag!

Då var söndagen snart avslutat och jag har hunnit med att jobba vilket inte var allt för jobbigt direkt haha :p efter det åkte vi till Ikea och käka vår middag eftersom ingen av oss orka laga mat och vi hade ju inget fram taget heller så det fick bli utemat helt enkelt. Åkte vidare till andrés mormor & morfar och hälsa på lite snabbt och när vi väl kom hem så åkte André iväg med Alex och jag börja stor städa så nu är här rent o fint igen skönt att ha det gjort iaf!
Ikväll blir det bara slappe på soffan , tv och lite gott lär säkert däcka rätt så snabbt tror jag ;)
Mycket gjort idag men ändå inte , i morgon e jag ledig och det ska bli OTROLIGT skönt och jag ska göra INGENTING :) haha får se hur länge de håller att göra ingenting då alltså ;)
Ha en bra kväll & Godnatt säger jag !

Jag fick tillslut

Jag fick tillslut rätt på allting igår och skönt är det men självklart vill man testa allting så ni får vara beredda på att det lär dyka upp en massa saker både här o på Fb haha ;) sånt får man ta tycker jag iaf ;)
Gick upp för en halvtimme sen o fan vad skönt det var att få sova ut för en gångs skull så eftersom jag sovit så länge så har jag bara hunnit få i mig två mackor o snart ska jag göra mig klar för att gå till jobb, bara 2 dagar kvar sen är jag ledig o börjar med mina nätter o jag längtar kan jag ju säga ! :)
Ska inte sitta här längre nu hade jag tänkt mig utan göra lite nytta en timme :) bye!

Tålamod var det ja !

Har suttit här nu i snart 3 timmar och försökt o få rätt på den här jäkla telefonen, har iaf fixat mitt konto och jag har kommit igång en del men det är ändå saker o ting som inte vill som jag vill och just nu önskar jag att jag hade någon sidan om mig som visste exakt hur man gjorde för jag håller på o bli galen, tålamod har jag haft men det minskar RÄTT mycket när man suttit här så här länge PUH !! haha :)
Ajja det tar sin lilla tid det vet jag men snart ger jag upp och fortsätter i morgon eller någon annan dag haha ;)

Det närmar sig!

Då var det Fredag, äntligen Fredag vet jag att många utav er känner och faktiskt jag också även om det är jobb hela helgen som gäller men det är ändå skönt med helg på något sätt.
Lite sådär extra skönt känns det att veta att man kan sova lite längre än halv 6 i morgon vilket ska bli UNDERBART !!
Ikväll blir det bara en lugn hemma kväll för min del, André ska på svensexa så jag får klara mig själv, tänkte jag skulle plocka fram popkornen och lite chips och gosa ner mig i soffan och hoppas att det går något bra på tvn.
Hoppas också mitt internet på telefonen kommer igång ikväll med så man kan göra lite mer med telefonen :)
På tal om annat tror jag verkligen att sommaren är över nu, lär inte bli några fler varma o soliga dagar utan bara kallt, regn och blåst. Dö tradit verkligen eftersom jag knappt har sett någon sommar direkt men samtidigt när man tänker på alla snygga koftor, vinter skor o vinter jacka man kan slänga på sig, stor halsduk o gosa in sig i kallt o jävligt ute o en varm gå filt över sig inne den tanken är faktiskt ganska bra även om jag hatar när det är kallt som fasiken!
Det bästa med denna vintern är att jag inte kommer vara beroende av min bil (hoppas jag iaf) vilket innebär att jag slipper skrapa rutor, slipper igen immade rutor, lister som fryser fast, frost på insidan av rutorna (vilket är ett helvete att få väck) is halka o en massa snödriver runt om bilen så man knappt kan parkera eller komma ifrån sin parkering, slippa en is kall bil och slippa sitta stel som en pinne i bilen o hoppas man kommer fram hel, nej fy det slipper jag gärna speciellt när man har en tid att passa.
Blö vad det blev mycket om vintern nu hetl plötsligt men lika bra o förbereda sig lite för det skulle inte förvåna mig om vi har snö när vi kommer hem från Turkiet!

Äntligen kom du!

Jag bestämde mig tillsut för att jag skulle dumpa min telefon och skaffa mig en ny och nu har jag gjort det och jag kan säga att det var minst sagt på tiden, jag har haft min gamla i snart 2 år och den ser ut som ny så jag hoppas att denna också kommer att se ut så om något år för sån är jag, rädd om mina saker !
Iphone 4 blev det naturligtvis och jag är riktigt nöjd, dock kommer inte mitt internet igång förrän i morgon så jag kan ju inte använda den fullt ut än men det gör inget för det är en del man ska lära sig faktiskt men så är det alltid. skriva sms tillexempel haha säger jag bara skriver som en kratta och mina fingrar e feta som fasiken känns det som men det kommer, det kommer !
Nu sitter jag här hemma helt själv, André är iväg o fixar med Alex bil så jag har hur mycket tid som helst att trycka runt o ha mig hihi :)
Min sista fråga i butiken var faktiskt, visa mig bara hur man ställer in alarmet så jag kommer upp på morgonen så kan jag nog fixa resten själv och det gjorde han, tur han är bra Jonas nere på The Phone house den bästa säljaren jag har träffat iaf!
Var bara tvungen att berätta lite :)

Freeport i kungsbacka!

Den här dagen började med att vi åkte till Båstad för att kolla lite butiker men det var verkligen ingenting, satt och fundera på vad vi skulle göra och jag kom med den bästa ideen jo Freeport i Kungsbacka, så vi packa in oss i bilen igen och körde mot Göteborg, stanna på en mack på vägen och köpte glass och bara en liten bit ifrån den så börja bensin lampan lysa och vi tänkte att det är ju inga problem för där kommer väl en avfart snart igen MEN då hamnade vi någon j*la bil kö pga en olycka längre fram, inte sådär jääte bra o stå med tomgång när man knappt har någon bensin men vi kom fram och körde av och börja yra runt efter en mack, gpsen på telefonen fick hjälpa oss fram och tillslut hitta vi så då släppte mitt magont och min nervositet för vad hade vi gjort mitt på motorvägen i Falkenberg ?!
Körde vidare och fram kom vi och my gooood där var det affärer med en massa kläder och andra roligheter, gick en runda och kolla lite och sen en runda till och det blev en klänning till bröllopet från NoaNoa och ett par skor från Scorett 250 kr sluta det på billigt o bra eller hur ? ;) André handlade också lite saker så vi var nöjda båda två :) Hade kunnat handlat ännu mer faktiskt men jag har nog börjat bli lite snål mot mig själv eftersom jag vet jag hellre vill ha pengarna till semestern.
En härlig spontan tripp blev det iallafall och jag kan verkligen säga att jag har fått ut mycket av min lediga dag!
I morgon är det tillbaka till jobb och sen fortsätter det hela helgen, känner att jag börjar få en förkylning också men jag hoppas det går tillbaka för jag vill inte bli sjuk och jag har verkligen inte tid till det heller men eftersom det nästan är höst ute så förvånar det mig inte speciellt mycket ändån.
Nu ska jag hålla kväll i någon timme till innan jag ska krypa ner och sova så jag är pigg till i morgon !

En spontan tripp till kungsbacka sluta med...

foto1086 (MMS)

En spontan tripp till kungsbacka sluta med en klänning och ett par nya skor :) laddar upp med lite käk inför en bil resa på 2 timmar hem och nu hoppas jag vi slipper bil köer o att bensinen inte tar slut så man får leta efter bensinmack mitt i allt som på vägen hit! :)


Inte många knop gjorda

Idag lär det inte bli många knop gjorda, lär ligga här på soffan som en potatis och bara ha det skit gött.
Igår var jag trött som bara fan men vi begav oss ändå till både höganäs och malmö och jag kan säga att sängen har aldrig varit skönare än vad den var igår kväll.
Idag är jag också trött men inte lika mycket som tur är, i morgon är jag ledig och det ska bli underbart :) är precis som kroppen på något sätt ställer om sig när man vet att man är ledig dagen efter och man kämpar på allt man kan under dagen och sen kommer man hem och känner sig ändå hyftsat pigg.
Blev en massa strunt nu igen men skit i det för mer lär det komma, direkt efter jag slutat tog jag hissen ner till plan 2 på sjukan och mötte upp mamma som hade varit hos ögonmottagningen och sen promenerade vi hit och tog bilen och André och körde hem mamma, kela med katten och sen åkte vi två ut på Väla snabbt och lätt.
Tacos står på menyn idag en bra film och bara mys i soffan, det förtjänar jag !

Min fina vän!

Du lilla killen nu är det nog dags för dig att komma ut, jag vill se hur du ser ut, lära känna dig, se dina föräldrar över lyckliga av kärlek för dig, se dig växa och utvecklas, du är en dag försenad och jag väntar med spänning över ett litet sms om att du är på väg.
Jag lär bli lycklig, tårarna lär komma, leendet kommer sträcka sig till öronen och jag lär släppa allt jag har i min hand för att finnas där för din mamma, pappa och för dig!


Du ska veta att din mamma är den bästa person som jag någonsin har kännt, hon har en humor som är helt otrolig, en hand som alltid finns till, ett hjärta av guld och  är en utav dem finaste människorna som finns i mitt liv!

Hon kommer älska dig mer än livet, alltid prioritera dig först, ge dig all kärlek som bara går, ställa upp för dig under hela ditt liv och vara den bästa mamman som finns!

Sarah, jag kommer finnas där för dig natt som dag, varje timme, varje minut och varje sekund om det så behövs. Jag önskar dig, Martin och lilla Kimbo all lycka som går att ge, att ni och er fina familj får ett liv som är helt underbart!

Kärleken som man känner för sin familj är svår att beskriva för att det är så obeskrivligt mycket och du Sarah du tillhör min familj och den dagen du inte finns här mer den dagen kommer jag förlora halva mitt hjärta. Jag hoppas att du vet att du är min bästa vän och att jag älskar dig för att du är min vän!





Ska jag eller ska jag inte ?

Då var det söndag och tvättning står på schemat och kalas sen vid 3 tiden så som ni förstår så lär det inte gå så vilt till denna dagen.
Igår var vi på 50 års fest hos Andrés mamma, en massa folk, god mat och alkohol :)
Hade en trevlig kväll faktiskt även om jag blev trött som fasiken rätt så tidigt men inte så konstigt när man har varit vaken sen halv 6 och jobbat och haft sig så det var otroligt skönt att få komma hem och lägga sig sen.
Det är även dags för mig att förlänga mitt abonnemang på mobilen men jag ska ju byta det till ett annat och sen funderar jag på om jag skulle tagit en Iphone 4 på det men jag vet inte riktigt, har riktigt beslutsångest för även om jag vill så vet jag inte om det går ihopa varje månad jag sa ju att jag skulle köpa den kontant för att slippa att ha månadskostnad på telefonen men om jag bytar abonemang så blir det billigare oavsett vad än det jag har idag! Har inte så jätte mycket tid att fundera heller och bytar jag abonemang nu så kan jag ju inte ta telefonen om några månader, ahh det äe värt att tänka på idag också iaf så får vi se vad det blir i morgon helt enkelt!
Segare än segas känner jag mig men ska ner o hänga upp den sista tvätten och sen in i en dusch så man kan frächa till sig lite innan det är dags för kalaset !
Och på tal om någonting annat så har vi ju passat rocky nu i två dagar och igår morse när min klocka hade ringt så låg jag och drog mig i sängen och helt plötsligt så sätter sig André sig upp i sängen och börjar klappa med handen mot mina fötter och jag sa till han att han är ju cp så svarar han Du är cp , lägger sig ner och sover vidare snacka om att jag blev förvånad och fan vad jag skratta när jag sen tassa in på toaletten hahah ;) Tror han sakna den lilla vovven lite ;)
jaja ner i tvättsutgan nu hejsvejs ;)

Bra start på dagen !

Idag starta vi dagen med en härlig frukost, bullar, juice och gott pålägg det var minsann längesen vi hade en sån frukost kan bero på att ingen av oss är så mycket för just frukost men gott som sören var det iaf.
Har varit och lämnat rocky hos hans föräldrar och jag ska snart bege mig till jobb hoppas att kvällen går snabbt och likaså i morgonbitti för sen ska vi ha roligt hela natten lång :) 50 års fest med en massa folk, en massa mat och en massa roligheter :)
Hoppas bara att vädret är på vår sida !
Lite chill i soffan nu en halv timme sen ska jag bege mig
hejsvejs !

Han bara älskar det

Har haft en riktigt bra dag hemma hos Mamma idag, självklart var Rocky med mig och han bara älskar att gå lös där ute på landet haha :p och jag tycker det är gött för jag kan ligga o sola medans han springer runt o luktar och kissar på typ allt :) Han lär iaf sova gott i natt så som han har sprungit.
Nu har vi kommit hem och jag ska bara göra mig klar sen ska vi cykla upp till Andrés föräldrar och grilla lite gott :) sen får vi allt se vad vi hittar på , ett kvällsdopp hade ju inte varit fel har varit så sugen hela dagen, har hört grannarna hos mamma som har plaskat runt hela dagarna också ligger man där som en svettig gris själv och bara drömmer haha ;)
Vi får se vad det blir, ska stänga min chips påse nu så jag orkar äta middag och gå o göra mig klar!
Ha en fin dag :)
en gammal bild fick det bli idag har en massa på telefonen men dem lär komma in på datan ett annat sekel haha ;)

Tur jag har :)

Jag sakna min lilla pluttis och idag kom han hit :) Tur jag har som har en sådan fin vän som lånar ut honom till oss :)
Har varit nere på örbyängar och grillat och haft det gott gick även en lång runda och njöt av vädret, underbart!
Nu har vi kommit hem och jag känner mig helt slut i huvet så blir en dusch och sängen så får det bli nya tag i morgon helt enkelt :)

Jag lyckades !

Wiho hemma från jobb och jag är ledig i morn hur underbart är nu inte det ?!
Ska ner på stranden och grilla och lite sånt mys idag tänkte vi men var någonstans det har vi inte riktigt bestämt oss för så vi får väl se vad det blir i slut ändan ;)
I morgon ska jag iaf sova ut och skönt att kunna vara uppe lite längre både idag o i morn faktiskt :)
Snart Fredag också och helg igen, tiden går så jäkla snabbt alltså förvisso bra men ändå inte i helgen har vi ju ändå en del framför oss så den lär gå undan den med.
Och på tal om något helt annat , tänk vad en bild kan få en att tro mycket haha ;p som tex. mitt förra inlägg när folk tror vi ska gifta oss men läser men hela så ser man ju att så inte är fallet och bilden la jag in bara för att folk skulle bli nyfikna och jag lyckades visst ;) haha det är ju det som är hela grejen med det här ju , egentligen ! :)
Nu ska vi packa ihopa oss och åka iväg bye bye :)

saknar

Jag saknar denna lilla lurviga sak !

Klänning till bröllop

Vilket härligt väder det har varit hela dagen och jag har spenderat den på jobb, suger o jobba när det är så här fint alltså så jag hoppas det är fint på Torsdag också när jag är ledig!


Har varit en runda på Familia idag också handlat present till andres mamma, en bikini till Turkiet och en lite present till lilla bebben som vi väntar på nu ALLIHOPA :)
Hälsade även på Mamma och Kisen en snabb runda.

Har nyss ätit middag och hamnat på soffan vilket var otroligt skönt efter denna dagen trött som sören o hoppas att jag är piggare i morn istället :) Hatar att vara morgontrött :s


Måste även hitta en klänning eller en snygg topp till bröllopet som vi ska på om några veckor men det är så svårt tycker inte jag har hittat någonting som ens är lite okej :s riktigt tråkigt men jag får leta vidare men har ni något tips på någon affär eller hemsida där dem har snygga klänningar/toppar som passar på ett bröllop men som man kan använda annars också så får ni gärna komma med tips tack :)

detta var allt för mig idag !





RSS 2.0