Vill inte va med om nån krock!

Sedär det blev en runda till Mamma ändå, fick tvättat min bil eftersom jag parkerade under ett träd förra veckan och inte använde min bil på typ 4 dagar så var den helt ner bajsad med fågelbajs, skit äckligt så det behövdes verkligen och fan ta den fågel som skiter på min bil inatt !!
Rocky fick springa av sig ordentligt som alltid där ute sen fick han hoppa i ett bad så han är ren till i morgon då han ska åka hem buhu kommer sakna han extremt mycket och det kommer göra ont i mitt hjärta när jag går där ifrån utan han ! :( man vänjer sig så jäkla snabbt.
sen hoppa vi in i bilen och körde hem igen, höll på o krocka också , körde ju framåt för det var grönt hade några bilar framför mig och helt plötsligt så stannar allt mitt i en korsning så fick slänga mig på bromsen, fan vad rädd jag blev och varför kör man inte bara rakt fram när det är grönt liksom ..
Vissa borde nog ta körkort igen eftersom inte alla förstår hur trafikljusen fungerar.. kommer ihåg för ett tag sedan vi stod vid korsningen nere vid hampaviljongen och skulle svänga höger mot knutpunkten då är där en bil framför oss som har kört för att det är grönt och sen stannat precis vid övergångstället där det då är trafikljusen för dem som kommer rakt fram och hör då till de bilister nej men då stannar nöten där mitt i vägen för det är ju rött för honom, jäkla pajas det visade ju grönt för oss som ska svänga, då svänger man inte blockerar hela gatan så INGEN kommer fram !! ahh ibland kan man bara bli jäkligt irriterad.. jaja hoppas ni hängde med haha ;p
Sitter och funderar på om vi ska ta o måla om lite, vi ska ju det men det är ju alltid svårt att veta vad det ska vara för färg och sådär och deet kostar en del så man får väl börja med lite i taget, är sjukt sugen på att ha brunt i sovrummet, en fin färg och mysigt hade det blivit. ja vi får se helt enkelt hur det blir !
Tråkigt skit väder är det ute också och jag är så glad att vi får lite sol och värme om bara 14 dagar det närmar sig hihi :) kommer va yper nervös nästa vecka om jag känner mig själv rätt ;)
Ska gosa ner mig i soffan nu och kela med min lilla voven, sista natten med rocky !! ;(

Kommentarer
Postat av: ♔ ズ-ミ ボンミンジ[Jummi Von Minji] Official Blog ♔

söt hund :)

2011-08-29 @ 22:10:01
URL: http://jummivonminji.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0