Lyckliga jag

Jahapp, hittade inte det jag skulle så får se ifall det kanske finns på väla eller familia, hoppas på det iallafall även om jag nästan är hundra på att det inte finns!
När vi åkte hem från Lund så körde vi inom Löddeköpinge och gick in på stadium outleten som finns där, hittade mig ett regn ställ som både var snyggt och bekvämt! Det blev ett hel svart, egentligen så hade jag velat ha en vit jacka, det är ju så snyggt men jag får tänka lite längre fram också att jag ska kunna ha det när det leks i sandlådan också och då är det bäst att skiten inte syns haha :) nåja det blir nog bra iaf !

Blev en sväng till Sara, Richard & Julia. Andre har målat deras tripp trapp stol så var och lämnade av den, beställde även lite nya nappar till ungarna när vi var där :)

Lillfisen sover lagom till min film börjar på femman, lyckliga jag som lyckades få han somna innan filmen startar :) kan ju annars se i sovrummet men än så länge vill jag att han ska ha lugn och ro när han sover för natten!

Aja, gå och hämta en snickers glass och slänga mig rak lång på soffan !


En tripp

Words in à pic, beroende framkallande jäkla skit spel! Så svårt att slita sig ifrån det och jag kan bli idiot på att jag inte kommer på ordet,varför laddade jag ner det för ?! :)

Regn och rusk, är det sommar eller höst?!
Kallt är det iallafall. Inte konstigt att man är trött året om när det knappt är fint väder men man ska väl inte klaga allt för mycket det är iallafall inte snö året om!

Lillfisen sover, André sitter och tittar på någon serie och jag sitter här med min redbull och väntar på att minstingen ska vakna så han kan få mat innan vi drar till Lund !
Håller tummarna för att dom har det jag letar efter så jag slipper beställa på nätet !

Usch vad denna helg gick snabbt ändå men jag längtar till nästa då är det ettårs kalas för Julia och jag bara längtar till vi får ge presenten till henne. :)

Nix nu ska jag göra mig färdig !


Trotsade vädret

Vi trotsade vädret och begav oss ner till stan iallafall, paraply och regnskydd till vagnen finns så varför inte :) var så längesedan jag var där nere så det var riktigt kul att få gå någon annanstans än väla !

Blev hem en snabbis och sen ut till Ikea och shoppa lite.
I morgon fortsätter vi, jag är på jakt efter ett regnställ ! Någon som vet var det finns snygga någonstans ? Hojta gärna till! :)

Lillfisen sover och jag ska in i duschen innan det är sängdags. Kanske skulle ta lite sovmorgon i morgon förmiddag hela familjen ? Hm ja vi får väl se :)

Trevlig helg !


En hel dag

En hel dag utan att klicka mig in på diverse saker på telefonen, roligt skönt om jag får säga mitt. Telefonen har dok gått varm näst in till hela dagen med samtal och sms men så är det ibland!

Skulle träffat Sara idag men där kom annat i mellan som jag var tvungen att ta itu med men som tur är vet jag att hon förstår.
När vi väl kom hem tog jag vagnen och gick bort till Coop och slängde på ett brev och sen hem igen . Den lilla promenaden var riktigt behövlig och det märka att ungen min tycker om när vi gör saker då det har gått bättre än någonsin att lägga han både under dagen och nu inför natten.

Lite kvällsmys med min stora älskling och sen säger vi godnatt ! I morgon ska vi ta en runda i stan är tanken, hoppas på fint väder :)


Tänk om och gör rätt

Det har varit något varje dag de senaste tre veckorna. Full rulle och varit iväg på så mycket och detta är första veckan som vi faktiskt bara har varit hemma. Kan det vara därför lilleman är lite gnällig av sig ? För att han är uttråkad? Jag tycker det har varit super skönt att bara vara hemma men han kanske har vant sig vid att vi åker iväg varje dag. Ingen aning men det var en tanke som precis slog mig!

I morgon då ska vi allt hitta på saker, funderar nästan på att vi ska ut och gå även om det regnar och även om jag inte har något bra att ta på mig så jag slipper bli blöt! Det är värt att prova för att se om det blir lite lättare att lägga honom på kvällen!

Ja man får hitta sina knep men samtidigt så måste han också förstå att man också kan vara hemma och leka en massa :p

I morgon ska jag ha en mobil fri dag tänkte jag, endast samtal och sms ingen blogg, Facebook eller instagram. Har kommit fram till att jag ägnar allt för mkt tid till det så fort jag får chansen!
Tänk om och gör rätt!

Godnatt !!


Fix och trix :)

Det blev en riktig städ dag och lilleman han fick vara med.
Stod och bäddade rent i våra sängar, alla tre och när jag skulle testa att lägga han för att se så jag inte lagt "gränsen" vid fötterna för högt så var det med ett leende som han la sig i sin säng. Jag fortsatte med våra sängar och när jag vänder mig om så sov han, underbara unge :)

Dammsuga och torka golv återstår sen är jag nog klar.
Vill byta gardiner både i sovrum och vardagsrum men vågar knappt säga något till André då jag sist sa något fick jag ett svar "IGEN, det gjorde vi nyss ju" haha men jag tycker det är super kul att förnya lite på ett så enkelt sett men frågan är vad man ska ha istället för det vi har nu. Svarta i sovrummet och lila i vardagsrummet.. Hmm vill ha något med färg men enda neutralt. Vet ni någon bra sida där dom säljer snygga gardiner ? Förutom jotex :)
Och har ni någon idé på vad man kan ha istället för detta som vi har nu ??

Måste även skaffa lite tavlor till sovrummet och göra det extra mysigt men mina idéer finns inte. En massa som behövs fixas i lillemans rum också men där tycker jag inte det är så bråttom då det faktiskt är ett tag till innan han lär använda sitt rum men samtidigt så kan man väl börja lite smått redan nu ?!
Lite hyllor och sådär iaf..

Pratade även med hbg hem som skulle ringa in till tanten sidan om och säga till henne. Känns lite sisådär att klaga egentligen och jag brukar inte bry mig om sådana här saker men sen lilleman kom så tycker jag inte att det är riktigt okej på kväll och nattetid!
Och vi har ju faktiskt en liten som brukar skrika liksom men men. Tydligen så finns det ingen tid på dygnet där man ska vara tysta, förr va det ju 22.00, utan man får visst inte störa sina grannar alls på något sätt oavsett tidpunkt på dygnet! Bra och veta men dagtid tycker jag inte alls det spelar någon roll.
Ja ja vi får väl se vad som händer!

Här blev det långt, dammsugaren ska fram hejsvejs !


Gladfis

En gladfis som låg och babblade på i sin säng i morse, möttes av ett stort leende när jag plocka upp honom. La han sidan om mig och efter en halv minut sov ungen igen, godnatt tänkte jag och vakna klockan åtta :) jippie :)

Idag är en bättre dag än igår, än så länge den är inte slut än.

Skyndade mig att städa av i köket och hänga upp tvätt, en maskin till är igång och pluttis sover fortfarande så nu sitter jag här och letar gardiner till hans rum.
I skrivande stund hör jag att han börjar vakna så ska gå in o titta till honom !

Ha en bra dag allesammans !


Utvecklingsfas?!

Klockan blev två och då hade jag fortfarande försökt få lilleman att somna då han var så trött så det inte var sant. Tog på oss och satte oss i bilen och körde en runda, det hjälpte och plutten sov ! Jag fick lite egen tid när jag körde runder, visste inte vart vi skulle men det blev en bra runda iallafall och när vi sen kom hem va det en glad plutt som faktiskt somna i sin egen säng äntligen !

Sov stunderna har inte varit långa och när vi va på city gross så strejkade han när vi nästan var klara och som tur är så tar det en stund från hyllinge och hem så han kunde slockna lite till!

Han sover för natten hoppas jag, jag är verkligen beredd på att jag får gå upp en massa i natt men jag hoppas att morgon dagen är bättre än denna. Så klockrent att jag kommentera på en annan blogg att jag bara vänta på denna utvecklingsfasen som sägs komma mellan 14-17 veckor och sen blev dagen såhär, kanske är han inne i den fasen kanske har han bara haft en dålig dag, det återstår att se i morgon !

Godnatt !!


Sov lilla barn !

Ha, trodde jag att jag skulle få något gjort på förmiddagen!
Har försökt sen halv tio att få lilleman att somna men ingenting verkar passa. Han har iallafall slutat skrika och det är ju skönt men ja, jag får väl se om han kommer till ro snart så han får lite sömn till!

Skit samma om jag själv inte får nått klart, lilleman går först och det andra kan vänta om jag så ska sitta här i tre timmar till så gör det mig ingenting !

Pisseväder ute, skit tråkigt annars hade jag slängt på mig kläder och gått ut en runda med honom för det vet jag hjälper. Ett regn ställ är något jag ska skaffa mig så är det bara !


Trött, trött, trött !!

Jag har nog kommit in i en trötthets period. Hade kunnat sova dygnet runt känns det som och sängen har aldrig varit skönare fast att jag sover som en stock på natten!

Jag har en mängd saker som jag bör göra men jag orkar inte, lilleman sover sen en halv timme tillbaka o jag bädda ner mig och tänker att jag kan göra allt det där andra senare fast jag vet att jag får mest gjort på förmiddagen.

Ger sängen tio minuter sen ska jag ta mig i kragen o gå o göra allt det andra. Kan hoppas att jag inte hinner somna bara !


Ett par lugna dagar

Det blev minsann ingen stor handling, vi vart helt slut efter maten så låg och busa med lilleman i vår säng istället, mycket roligare :)

Han somnade gott för en bra stund sen, får se ifall han vaknar snart eller ska sova hela natten, åt ju inte så bra så får se hur det blir om inget annat så vet jag att det blir en tidig morgon i morgon då den lille magen kurrar till på honom.

Det har varit två lugna dagar än så länge denna veckan, helt underbart och tiden den springer iväg om dagarna fast vi inte gör så mycket, det behövdes ett par lugna dagar efter all stress med allt runt omkring men frågan är bara hur länge det håller i sig.

Redan onsdag i morgon, då ska vi träffa Josefin så då får vi lite sällskap. Mannen i huset ska jobba över i morgon så kvällen är bara min och lillemans!

Det hade inte skadat med lite sol och fint väder i morgon, kan man ha sån tur att få som man vill tro ??

Natti!


Vilken servic

Det är skönt att veta att lilleman brukar somna om på förmiddagen och det är då han sover som längst förutom natten då såklart. Jag tog chansen o kröp ner jag med, ställde klockan men har inget minne av att jag stängt av den och vaknar 40 minuter efter utsatt tid, plutten sov fortfarande så jag hann hänga upp tvätten och vakna till liv först.
 
sarah kom förbi en runda innan vi åkte bort o handlade, vilken service jag fick där. Först en dam som tycker jag kunde gå före eftersom jag hade bebis och det såg tungt ut, jag tacka snällt nej till det och sa att tungt är det men det får man ju ta. Bytte iallafall kassa för det tog en evi tid, la upp mina varor på bandet och kassörskan packade ner allt till mig, tack för det. Tog min påse och gick glatt tillbaka til bilen :) haha!
jag hamnade i någon matkoma nu efter middagen o orkar knappt röra mig men åka o handla ordentligt ska vi minsann göra iaf !

Förbannad !!!

Just nu är jag så jäkla trött på att bo i lägenhet speciellt när man har en alkis kärring vägg i vägg som öser på med musik för fulla muggar! Lilleman kommer inte alls till ro och jag blir mer och mer förbannad, hur länge brukar man få spela på vardagarna egentligen ???
 
och ja, det är samma tantà som spela halva natten för ett tag sedan!!
trötta mig...
 
 

Öppnade sina ögon

Vakna av att jag var kanon varm och täcket åkte av och såklart så var det en liten en som öppnade sina ögon då med! Upp & hoppa, frukost och ett bad och nu sover han gott igen. Jag ligger under täcket och bara tar det lugnt, hade lätt kunnat sova jag med men man blir ju så otroligt seg när man vaknar igen så skippar det idag.
 
ser ut att bli en fin dag, lär nog bli en sväng till mamma senare och slänga sig i en solstol & lilleman han får njuta i sin vagn.
 
vad ska ni andra göra idag ??

Du gör mig hel!

 
Min fina lilla son, världens bästaste wille. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig. Du gör mig så otroligt lycklig. Jag kan sitta och titta på dig i timmar. Jag kan pussa och krama dig hela dagen lång, alla dagar på året. Du är det bästa som har hänt mig, du gör mig hel !
 
 
 
Hela förmiddagen gick åt till att sova, var uppe för frukost och sen när lilleman somna så gjorde vi detsamma. Det var bara upp sen och fixa till oss sen åkte vi ut till familia. Handla lite kläder till den lille och sen vidare hem till Richard och Julia och grilla hamburgare och hade det skönt. Har inte blivit så mycket mer än en lugn kväll här hemma vilket är otroligt skönt det med :) 
 
ska stoppa i mig några popcorn och lite cola sen ska jag också lägga mig på kudden. Trist att helgen redan är slut men en ny vecka och det brukar minsann gå snabbt dock har jag ingenting planerat alls så vi får väl se vad vi hittar på, jag och lilleman !
 

Pigg liten kille

Vår pigga lill kille har nog somnat för natten, trött som tusan är jag och vill bara sova och den lille han vaknar efter några minuter och börjar jollra för fulla muggar men jag hoppas vi har lyckats få han att somna nu !

Blev grillat hos mamma & Jonny och jordgubbs tårta till efterrätt, mätta och belåtna så åkte vi hem igen!

Godnatt på er ska ta och stänga mina blå nu !


Första midsommar

Hade en riktigt mysig och trevlig midsommar med Sara, Richard & Julia. God mat och det bästa sällskapet, grabbarna drack snaps och vi andra mös med alkoholfritt :)
Lilleman älskar att va där ute, kunna ligga i vagnen och sova både inomhus och utomhus och han verkar gilla Julia riktigt mycket då han skiner upp när han ser henne, helt underbart att se :)

Och som förra gången vi var där så somna han sten hårt innan vi skulle hem & det gick lika bra denna gången att komma hem och lägga han i sin säng. Där var inte ett öga som öppnades.

Har varit duktig och rensat i min garderob dock är där lite kvar men får ta det när lilleman är vaken igen då resten är i sov rummet.
Lite mat nu och sen fortsätta mitt lilla fix här hemma. Ikväll åker vi till mamma & Jonny o äter lite mat :)


Hujedamig

Halv 6 i morse tyckte min lille kille att vi sovit klart, hujedamig så trött jag var. Upp & mat och ny blöja till honom sen fick han allt sova lite till och jag med och hade det inte varit för att vi snart ska iväg så hade jag också vilat ögonen en stund till.

En massa att göra idag också och hela helgen med för den delen så jag satsar på typ måndag ska bli en lugn dag här hemma eller ja, är det strålande sol åker vi hem till mamma så vi kan va ute en massa :)

Packa väskan och sen få mat i den lille innan det är dags att bege sig. Det blev en fin dag idag trotts allt, trodde jag inte i morse !


Roligare till de små

En envis bebis som vägrade sova fick vi igår kväll men så är det när det inte vilas ordentligt på dagen.
Klockan åtta steg vi upp iallafall, tack för den sovmorgonen :) allt efter sex är jätte bra haha :)

Åkte hem till mormor, pratade och fixa en massa med henne och under tiden jag var iväg hann även mamma komma dit.

Idag fuskar vi och äter ute, ska iväg och fixa paket till Julia som fyller 1 år snart :) varför är det mycket roligare att handla till de små ? :)

Det har varit mer sömn för den lille idag så förhoppningsvis är han inte alls lika gnällig ikväll men det återstår att se !


Sova ? Vad är det ? ;)

Min tanke var att jag bara skulle iväg en lite än stund men tog mycket längre tid än vad jag trodde. Hjälpt mormor att städa och såklart så börja det läcka från röret i badrummet så va bara att ringa o få dit någon som var snäll och fixa det :)

Sitter o försöker få lilleman att vila lite men han verkar inte alla vilka det, benen de går och täcket flyger av och nappen åker ut när han gäspar och det gillar han inte, jaja det går kanske om en stund :) haha !

Svar till sig Sandra: ja jag ger han ersättning & i början vred han sig jätte mkt precis som han hade ont i magen. Började med sempers magdroppar o det blev sååå mycket bättre. Nummer två göra näst intill varje dig och pruttar gör han hej vilt så är lite si sådär om jag verkligen ska sluta med de nu !


Det bredaste leendet

Vakna halv sex av en liten kille som låg o vände och vred på sig och sparka hej vilt mot mina ben så flytta över han i sin egen säng igen och det dröjde inte länge för än han var vaken. Jag själv visste knappt vad som var fram och bak, trött som en gnu tittade jag på honom och möts av det bredaste leendet, helt underbart!
Upp och hoppa, mat och ett bad för lillemans skull. Han plaskar så mycket varje gång han badat så det ser ut som jag också har varit i, kul att se att han gillar det.

Plutten vilar och jag la mig precis i sängen samtidigt som jag egentligen borde passa på att städa här hemma, fattar inte att det kan bli så jäkla dammigt så snabbt. Jag struntar i städningen och vilar lite jag också !

Är det någon som är här inne och läser som har använt magdroppar till sitt barn ? Hur länge höll ni på med dom ?
Vet inte ifall jag ska testa o sluta med dom men vill ju inte att han ska ha ont i magen igen :/ men man kan ju inte heller ge dom i all evighet tycker jag?!


Mmm

Lilleman hade det super bra hos farmor idag, låg i vagnen och sov ute på gräset när jag kom tillbaka. Vilken känsla det är att komma tillbaka och se sitt lilla barn igen och speciellt när han har det så bra :)

Denna veckan tyckte jag att jag inte hade någonting planerat och tanken var att jag bara skulle ta dagen som det kommer och bara ha det lite lugnt men det finns inte tid med det ännu. I morgon har jag lite och fixa och likaså både onsdag och torsdag och fredag då är det ju midsommar men kanske nästa vecka då kan jag ju à det lugnt, njuta av att bara va hemma, ta några promenader, åka ut till mamma och sola lite i trädgården om vädret tillåter vill säga.. Mmm det hade varit rätt skönt, samtidigt som jag tycker om att ha att göra så har det varit en aning för mycket på sistone men det får man ta och lilleman han hänger på och är lika glad och det ger en lite extra energi också :)

Plutten somna ganska så tidigt idag så jag gissar att jag lär få gå upp tidigt i morgon så därför ska jag allt krypa ner snart jag med.

Tänkte jag skulle köpa någon bitring till den lille, är det någon speciell som ni rekommenderar ? Vad använde ni för någon ?


En solig bänk

Hittade en solig bänk att sitta på och vänta på mamma som antagligen lär dyka upp när som helst. Njuter av en kall redbull gör jag också :)

Lilleman är hos farmor och de skulle ut och gå i det fina vädret så han har det minsann bra :)
Saknar han redan och det känns lite tomt och konstigt att vara utan honom, första gången jag lämnar iväg honom såhär annars har det bara varit i typ en halv timme för att vi skulle åka o handla typ!

Nepp ska fortsätta att ha det skönt här en stund till !


Dopdagen!

Willes dop var helt perfekt, hela dagen blev så bra som den bara kunde bli. All hjälp vi fick efteråt är guld värt och tack till alla er som kom och var med på denna dagen!
Maten var uppskattad & hela kalaset efteråt och det känns så kul att höra att allt vi planerat och slitit med blev så bra!

Sarah min lilla stjärna, vad hade jag gjort utan dig ?!
En miljon tack till dig och allt som du gör för vår lille son och oss. Du är guld värd! Tillsammans är vi starka ! ❤

Kan säga att vi var rätt slut i kroppen idag, var bara uppe med plutten vid sju för mat och bad sen sov vi några timmar till allihopa.
Har varit en väldigt lugn dag men i morgon är vi igång igen. Andre ska till jobb och jag har lite o ordna med på eftermiddagen så då får Wille va hos farmor!

Ska slänga i mig en bit tårta som blev kvar sen ska jag krypa ner under täcket !


Det bästa av allt

Nä klockan fem gick jag inte upp men kvart i sex blev det iallafall och lilleman sov fortfarande så jag hann bli klar med salladen lagom till han vakna en timme efter :)
Andre har kört ivä maten och jag har precis fått den lille att sova lite till, det behövs för hans del inför denna dagen och jag hade gärna gjort det samma men jag är rätt pigg ändån och nu ska jag göra mig klar, varför uppfanns klänning för tjejer kunde det inte varit för killar istället !! Känner mig inte alls speciellt bekväm i det men man får ju offra sig en dag iallafall :)

Nä på med lite makeup så jag blir klar i tid & det bästa av allt, DET ÄR FINT VÄDER :):):)


Äntligen, äntligen, äntligen !

Äntligen hemma, lilleman fick bara pyjamas mat och sen direkt i säng och han somna precis! Övertrött bebis är inget roligt men skönt att veta att han gillar sin säng iallafall där sover han bäst till och med på dagarna numera :)

Allt klart i lokalen, hade behövt sen stora istället men det blev vad det blv och det blir bra oavsett :)

Äntligen ska vi också få mat, sist va klockan halv två sen är det dusch, prova kläder och skor, fram med kläder o allt som ska med i morgon, fixa allt i skötvöskan och tusen andra saker sen ska jag förhoppningsvis sova och jag ska upp fem hade jag tänkt HAHA ! :p jaja man får väl va dödstrött en dag :)

Ha det så bra allesammans !


Rullat på bra

Ja än så länge har dagen bara rullat på, hämtat nyckel till lokalen, handlat det sista och hjälpt mamma med lite saker. Fick till och med någon timme här hemma för att bara ta det lugnt det behövs för oss alla. Blir att åka ivä igen om någon timmes tid och hämta mat och sen duka o ha oss. Direkt när vi är hemma igen ska jag boms i säng för jag får gå upp svin tidigt i morgon och fixa ihop sallad och allt! Herregud, snart är det söndag jippie :) haha

Nu mat sen lite vila !


Nervös

Nerverna är fan inte på rätt plats, börjar bli duktigt nervös nu inför lördag. Det finns inget värre än att stå och prata inför en massa folk, kommer ihåg redovisningarna i skolan när det kom på tal så antingen åkte jag hem för att jag inte ville eller så var nerverna utanför kroppen!

Som tur är, är jag inte ensam om att vara nervös så jag har iallafall någon att prata med om allting haha..

Lilleman somna för natten för en timme sedan, efter en massa gnäll hos mig och vägra komma till ro så gick jag in o la han i sin säng, poff han sov på två minuter så skönt för hans del då jag visste att han var duktigt trött !

Klockan är inte mycket men jag ska minsann också krypa ner, gäller att passa på när man kan komma i säng så hör tidigt :)

Natti gott folk !


Var ska jag börja?!

Städning blev det inget av här hemma då plutten bara sover en liten stund så då prioriterar jag annat istället.
Blev en runda till stan och köpte skjorta till André så nu är det klart iaf.
Fixar lite annat smått och gott också, är helt slut i både kropp och huvud efter den senaste veckan så jag hoppas verkligen det lugnar sig till nästa.

Sitter och försöker planera morgondagen så gott jag kan, vet iallafall vad vi ska börja med men något säger mig att det är bättre att ta det som det kommer helt enkelt.
Ska mysa med min lille plutt en stund innan det är sängdags för honom, tur att han iaf sover hela natten :)


Stress

Fick en hel del gjort igår men än är vi inte klara, idag är iallafall en lugnare dag vilket behöva inför i morgon då är det minsann något att göra hela tiden. Jag hoppas iallafall att dagen i morgon ska flyta på bra även om jag känner mig sjukt stressad.

Tråkigt väder är det också, hoppas det är fint i helgen iallafall!

Lilleman ska hoppa i badet och sen ska jag städa här hemma är det tänkt iallafall !

Ha en bra dag !


Var ska jag börja?!

Godmorgon :)

Här gick vi upp klockan 6, blev inte att vi var uppe i natt för lilleman har sovit sig igenom natten och han verkar inte må så dåligt idag inte dock lite varm men tempen visade ingen feber så lite vila för hans del och kanske till och med för min :)

Vet inte riktigt var jag ska börja någonstans idag, mycket att välja mellan så får helt enkelt se vad jag känner för när lilleman är vaken igen!

Eftersom han somna på tre minuter så ska jag skynda mig att krypa ner under mitt täcke, hej hopp !


Gnäll och sömn

Lite gnäll och mycket sömn har det varit denna eftermiddag/kväll men efter en Alvedon så blev det mycket bättre och förhoppningsvis så sover lill plutten för natten nu men jag är ändå beredd på att få gå upp i natt och tidigt i morgonbitti. Man blir ju lätt bortskämd när man får sova hela nätterna långa och ska man helt plötsligt gå upp så vet man knappt va som är fram och bak men det ska nog gå bra.

Onsdag redan i morgon, fan dagarna springer ivä och har tusen saker att fixa inför helgen och jag hoppas innerligt att plutten är sitt vanliga jag i morgon så jag kan få lite gjort, känns omöjligt att hinna om man ska göra allt på kvällarna. Jag ser fram emot helgen men jag ska vara ärlig ochsäga att det ska bli rätt skönt när det är över, så mycket planering och en massa saker som ska ordnas, det är helt klart värt det men ja som sagt ska bli skönt när denna helgen är slut.

Nu ska jag hoppa i säng, godnatt !


3 månader

Grattis till min älskade lilla son som idag blir 3 månader gammal :)

Vaccinationen gick bra, lite ledsen bara men det gjorde såklart ont inget som är bekvämt direkt att få sprutor.
Somnade iallafall gott redan i bilen och fick fortsätta sin sömn i sängen och jag sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra, bör städa och tvätta lite men hur kul är det ?!

När vi satt i väntrummet så fick lilleman fram en massa nya ljud, så kul att höra och jag blir så glad :):)

Nä nu vaknade plutten, ha en bra dag !


Wihoo :):)

Yeeaahhjj, idag blev jag minsann glad. Jag fick på mig mina gamla jeans, trodde jag aldrig skulle gå men jodå och det gjorde hela dagen så mycket bättre :) haha löjligt egentligen över ett par jeans men vafan :)

Träffat mamma en sväng, hälsat på mormor och svärföräldrarna så har minsann gjort en del idag och i morgon blir det ännu mer.

Lilleman blir 3 månader i morgon så så är det BVC och vaccination som står på schemat håller tummarna för att det ska gå bra då och efteråt :)

Snart är det dop & det är så mycket som ska ordnas men tyvärr har man fortfarande tankarna på annat håll och så mycket runt omkring som ska fixas och ordnas men snart så blir allt som vanligt igen och man kan ha det lire lugnt ett tag !

Lilleman ligger i sängen och ska sova och jag ska in i duschen och sen hoppa i säng!


Äntligen

Hemma igen, ska bli skönt att sova i sin egen säng men fy vad jag saknar huset och friheten att bara ta ett steg ut genom dörren och vara ute inte en massa trappor och en sketen balkong men hemma är ändå bäst så alla våra saker i ett eget hus hade varit kul ;)

Äntligen är både mina och Andres föräldrar hemma, kom hem samma dag och tid så dom träffa till och med varandra på båten :) äntligen kan jag få prata med min mamma :):)

Nä godnatt på er !


Tankar på annat håll

Dagen har flutit på, va på väla redan fem minuter innan dom öppnade, en sväng till stan har vi också hunnit med och kvällen avslutades hemma hos Sara och Richard med lite mat och planering inför midsommar. Vi skippade bilen och gick dit, s otroligt skönt o lilleman sov gott i vagnen både dit och hem!
Nu kallar sängen och det ska bli så underbart, får se ifall jag ska dela säng med både katt och unge i morgonbitti också :)

Känns så bra att ha saker att göra så man får tankarna på annat håll och slippa oroa sig hela tiden & det bästa är att i morgon är det söndag !

Godnatt & tack till alla er som har hört av er och visat att ni bryr er, betyder mycket !


Klumpen i halsen!

Nu vill jag bara att det ska bli söndag så mamma & Jonny kommer hem. Har varit ett par jobbiga dagar och fler kommer det bli.
Har haft att göra här i huset så har knappt haft tid till att tänka, tills idag när André åkte till jobb och det bara va jag och lilleman.
Alla tankar bara åker runt i huvude och ansvaret för allt runt om känns väldigt jobbigt, klumpen i halsen är där näst in till hela tiden och jag bara väntar på den dagen jag kommer bryta ihop på riktigt.

Känns som jag har förlorat den personen som alltid har stått mig så nära även om personen fortfarande finns i livet, att det bara kan vända på så kort tid är rent ut sagt för jävligt!

Dra täcket över huvudet och hoppas någon nyper mig i armen och allt bara har varit en dröm !


Kaos

Dagen igår var kaos, vart hemma vid halv tolv i natt och somnade säkert inte för än klockan var två och vakna igen vid fem. Så mycket som har hänt och jag önskar min mamma va hemma så allt hade varit lättare men som tur är har allt löst si på bästa sätt.

Andre är bara bäst, så mycket han gör för mig och min familj det går inte att sätta ord på vad det betyder för mig och att de på hans jobb har förståelse är så skönt.

Nu är vi i Bjuv iallafall, ta hand om hus och katt tills på söndag. Härligt att kunna vara ute i solen lite också samtidigt som det är en hel massa att göra i trädgården nu när det växt som tusan, gräsmattan ska bli klippt men det roliga är att den vanliga klipparen gått sönder så här går vi med handgräsklipparen, jisses jag orkade en liten bit sen gav jag upp haha :p lite i taget så får man väl börja om lagom till man är klar ;)

Hoppas bara att lilleman går med på att vi ska vara här några dagar och inte tycker allt är för konstigt men försöka göra det som vi har hemma får vi göra och hoppas att det blir bra.

Ska ut och leta upp min lilla katt, vi hörs !


Vad gjorde ni ??

Här är vi numera uppe med tuppen och även om jag är trött som tusan när lilleman vill gå upp så piggnar man snabbt till och efter frukost och ett bad så sover han gott igen så därför passa jag också på att vila lite, gissar på att jag kommer somna lagom till han vaknar ;)

Vissa dagar är verkligen för tråkiga, jag saknar någon att prata och umgås med och rastlös som jag brukar bli så är det ibland svårt att veta vad man ska hitta på som tur är så kan jag iallafall busa med min lille kille så fort han är vaken.

I morgon är det mamma gruppen igen, tyvärr bara en gång i månaden, kanske man skulle leta upp en öppen förskola som man kan gå till och träffa lite folk som också är mamma lediga, det får jag allt fundera över faktiskt :)

Tror det kryper extra mkt i brallan nu när det börjar bli fint väder nästintill varje dag.
Går ni eller gick ni på någon öppen förskola och vad gjorde/gör ni om dagarna när ni var/är mamma lediga ?


Släck lampan, tack! :)

Klockan slog precis tio och vi har gått och lagt oss allihopa, det ända som hade varit bra är om någon kan släcka lampan där ute jag vill ha mörkt :p känns jätte konstigt att gå o lägga sig när det är ljust, brukar va tusen saker man ska göra efter lilleman har somnat men ikväll har det hunnits med under kvällens gång, skönt!

Hoppas på fint väder i morgon så vi kan komma ut en sväng men nu ska jag allt sova, godnatt !


Möte med prästen

Hade möte med prästen i förmiddags, gick bra fast att den personen jag pratat med från första början som boka in allt inte har alla indianer i kanoten. Vi ville ha dopet för oss själva och därför bokade hon in oss som hon gjorde och när jag nu pratade med prästen så har de aldrig dop bara för ett barn i raus kyrka eftersom det är så otroligt många barn som döps där att det inte går att göra så, vilket jag faktiskt förstår men besviken blir man ju när man från början har blivit lovad en sak som inte ens stämmer hade vi vetat detta från första början hade vi nog valt en annan kyrka men nu är det som det är och det kommer gå jätte bra ändå :)

Prästen var trevlig iallafall & vi gick igenom allt, inte många dagar kvar nu och helt plötsligt så blev jag lite stressad, hade underlättar om min kära mor var hemma men istället är dom i Spanien och njuter av sina 38 grader ;) ☀

Har sprungit och plockat undan en massa här hemma under tiden lill killen sover, man vet aldrig hur mycket man hinner med så man har allt fart i ändan men nu blir det allt en lugn stund i soffan tills lilleman slår upp ögonen!


Tillbaka till rutiner och vardagen

Söndag kväll och helgen är snart slut, det har dock varit en lång helg tycker jag men det kan bero på att André vart hemma i fredags vilket är så himla skönt men i morgon är vi tillbaka till våra rutiner och vardagen.

Igår var vi på kalas, lilleman börja strejka när vi kom och var klar när vi gav upp och åkte hem. Var helt slut i huvudet och kroppen, herregud vad det tar på krafterna med en massa skrik och gråt men så är det när man är skit trött och inte alls kommer till ro så det var rätt ner i sängen när vi väl kom hem och såå skönt det var.

Var uppe med tuppen i morse sen kröp vi ner allihopa och sov till elva, underbart :)

Andres lillebror fyllde år idag så blev bjudna på middag där och idag var det en glad liten kille som faktiskt verkades trivas ganska så bra hemma hos dom :)
Lilleman sover för natten och vi ska göra oss klara och krypa ner vi också så småningom, i morgon har jag och plutten lite som står på schemat så då ska vi upp tidigt!

Idag provade vi även bätselen igen och det funkade hur bra som helst, wiho :) nytt försök i morgon igen så får vi se hur det går :)

Natti !!


Härliga lördag

Härliga lördag & härliga sol :)

Ska ner i stan en snabbis så fort lilleman är vaken sen ska vi på kalas, grillfest med andra ord ska bli riktigt roligt faktiskt hoppas bara att vädret håller i sig :)

Jag var så trött i morse så jag hoppades nästan på att det skulle vara dåligt väder så jag kunde sova lite till utan dåligt samvete men nu när man piggnat till är jag bara glad för att det inte var så.
Dock önskar jag att vi kunde haft sol på balkongen lite tidigare på dagen än vad vi har så man kunde fått lite färg men sommaren är väl inte slut än så där kommer förmodligen fler dagar :)

Ska återgå till mitt, trevlig helg !


RSS 2.0