Lyckliga jag

Jahapp, hittade inte det jag skulle så får se ifall det kanske finns på väla eller familia, hoppas på det iallafall även om jag nästan är hundra på att det inte finns!
När vi åkte hem från Lund så körde vi inom Löddeköpinge och gick in på stadium outleten som finns där, hittade mig ett regn ställ som både var snyggt och bekvämt! Det blev ett hel svart, egentligen så hade jag velat ha en vit jacka, det är ju så snyggt men jag får tänka lite längre fram också att jag ska kunna ha det när det leks i sandlådan också och då är det bäst att skiten inte syns haha :) nåja det blir nog bra iaf !

Blev en sväng till Sara, Richard & Julia. Andre har målat deras tripp trapp stol så var och lämnade av den, beställde även lite nya nappar till ungarna när vi var där :)

Lillfisen sover lagom till min film börjar på femman, lyckliga jag som lyckades få han somna innan filmen startar :) kan ju annars se i sovrummet men än så länge vill jag att han ska ha lugn och ro när han sover för natten!

Aja, gå och hämta en snickers glass och slänga mig rak lång på soffan !


Kommentarer
Postat av: Tess

Hej ! :-)
Nä, mattan hittade jag på toys r us vid väla :-) 199kr. Supernöjd !

2013-06-30 @ 21:59:03
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

ja, helt perfekt. Lillan älskar den redan, bättre grepp än en filt. Finns med siffror också. TÄnkte om man skulle skaffat en till sedan och byggt ihopa. så de blir en längre. Men en perfekt lekmatta, blir nog även den som kommer agera matta i hennes rum till att leka på sedan. Finns även som stad med bilbana osv när de blir äldre :-)

2013-07-01 @ 08:59:21
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0