31 mars :D


Röntgen igår gick faktiskt skit bra , va inte alls så farligt som jag trodde knakade bara lite grann men hade ju musik i öronen :) och maskinen såg inte alls så farlig ut så det va faktiskt ganska nice :9 tog bara en evig tid för mig att få på alla miina smycken och skit  haha..

Efter det blev det en runda till Mcdonalds jag och Sara stor handla haha, vars en chicken jr , glass, paj, vatten och choklad dounat ( eller hur det stavs ) .. Mm gott va det :) och gud vad vi skratta åt oss själva haha
sen körde vi och hämtade upp Hg, lämnade av sara i laröd och sen körde vi två hem till mig, hämtade lite kläder och sådär sen hem till han, kolla lite tv och sånt där och sen va det sove dags :) haha skumm natt , trodde han gick i sömnen våga inte fråga så sket i det och somnade om haha :) hade blivit duktigt rädd om jag hade pratat o han sov hahha :P
ajja nog till det, jobb va det idag med , sjukt trött va jag också eller jag e fortfarande.. jobbar ju 9 timmar om dagen nu så det är skit bra :) och på Måndag ja då får vi allt se vad som händer :D wii :) hoppas iallafall på det bästa :D:D:D:D:D:D

Inte många dagar kvar tills det är helg heller :) längtar som fan :) och semestern jag skulle haft nästa vecka då de e påsklov det blir inte av :) jag sa jag ville jobba istället , behöver pengar så varför inte ta chansen när man ändå e på ett bra ställe :)

känns som att allting bara flyter på just nu känns så jäkla gött och jag hoppas verkligen det håller i sig :D

Slänga mig framför tvn och bara dega ska jag snart göra :) sova i min egen säng i natt  skönt :) med min lilla kissekatt :) haha lilla o lilla :P va dock en hel vecka sen typ .. :) ajja .. ajja ajja.. :)

tar dagarna som dom kommer nu iallafall :) ha de finfint :) Puss Ciao !


30 mars

Har varit ledig idag eftersom jag skulle på röntgen halv 9 i morse men nej nej då ändrade dom tiden till halv 6 ikväll , så fick sova länge :) hehe.
Lagade lite mat , diskat och städat hoppas bara på att dom två nissarna inte blir arga för det :P hehe.
Blev ju fim hos Hg igår efter många om och men. fick iallafall lämnat den där nycklen tillslut :P skriver väl mest det för att jag vet att min lilla Saris läser detta så hon inte tror jag sket i henne , för det gjorde jag dock inte :)

Börjar bli lite nervös nu för den där röntgen som tur e följer hagman med mig :) men Blöö hade helst sluppit det här om jag fick välja .

ja gud ja, ska göra mig klar nu .

Ciao :)


ett tag sedan .

ja det va ett tag sedan jag skrev här har inte haft tid och inte orkat hehe :P har ju jobbat för fullt hela veckan plus en massa annat :) och igår blev det födelsedags fest hos Josefin :) Hade sjukt roligt  och väldigt mkt folk va där också :) men varade inte länge för min del haha, kvart över 11 blev jag hämtad och åkte hem för då va lilla jag mega mega full :P hahha Shit .. känns lite fjortis och skriva det här men va fan det får man ta :P haha...
Vaknade iallafall i morse och mådde relativt bra :) åkte och hämta min bil och va hemma vid halv 11 i morse, mamma trodde jag ahde blivit sjuk! :)
Men nejdå, la mig i sängen för att vila en liten stund men blev inte länge det heller , körde och hämtade lilla Rocky hos Sarah o Hans :) så har haft han typ hela dagen , min lilla snutt vad jag saknat dig :) och ännu mer din mor .
För jag kan bara säga som så här Tack alla gudar som finns ( omdet nu finns några ) att du lever sarah för vad hade jag gjort utan dig. Står vid din sida alltid det vet du . speciellt nu när det är som tuffast.

Va och käka uppe på ättekulla innan med sara och Huset :) Mm gott va det :) sen hem till huset och kolla fotboll blev ju lika mot portugal. sen blev det lite KLIIIII :)
och nu sitter man hemma hos Han den dära :P helt själv för dom är ju ute och festar :) så ska väl snart sova så fort jag kollat klart på den här fimen som går på 6an just nu :)

Söndag i morgon och skönt är det för inget jobb på måndag :) wii :) sova lite längre då ja :)

Ajja nä nu får det bli film.

Godnatt på er allesammans :)


23 mars .

 Helgen har ju varit helt kanon faktiskt, blev inget Af med sara i fredags eftersom vi kom fel tid så vi stack ner till tropical och snacka lite istället skit nice va det :) sen hem och fixa lite o ha sig, sen träffa man Josefin snacka en massa och sen kom ju även Hanna, sara, Huset , Jonas, Leeman och Christer dit :) haha va riktigt nice speciellt Saras och Hannas skiduppvisning hahhah , helt sjuka :) sen skulle man egentligen ner i stan en sväng men den där lilla damen svara ju icke :P så blev hem och sov
Lördagen började skit segt, gjorde inte ett skit satt bara hemma typ skulle bli fest men efter många om och men så packade jag ihop mina saker och åkte hem till han för att ta de lugnt.
Men Nejd¨å så blev det inte vi skulle ju på fest hahha :P
va faktiskt riktigt kul, råkade dock bli kanonfull och han va ju inte mkt bättre haha så vi hoppade över stan och åkte hem istället redan klockan 1 :) Mcdonalds blev det också fast det inte stanna i magen så länge men BLÖÖÖ :P haha.. massa snack med Huset vilket kändes riktigt skönt :) så tack !
Och ja fy vad jag mådde igår, :( gjorde inget annat än sov och sen på kvällen blev det film, Beck :)

och idag ahr det bara varit jobb, sen kom min förra chef och hämtade mig skulle kolla några nya ställen som jag ska va på :) skit skönt , kommer upp i dom timmarna jag hade förr så nu blir det mer pengar :D Wiihoo :)
Blir landskrona i morgon och onsdag också, så då jobbar man från 06.00 till 15.00 :P lär va duktigt trött men skit i det :)

ah ja nä nu måste jag dra :) ha de finfint :) Puss hej :)



tyckte denna blev så söt :)



Lille Rocky plutt :)

En bra dag :)

Började med att man stack till jobb :) jobba på som vanligt och sen satt man och tog det lite lugnt, och helt plötsligt så skulle min lilla Sarah komma och säga hej och precis då så blev det ur mkt som helst att göra så blev lite stressigt men va lagom klar när hon kom :) snackade lite med henne och sen åkte vi och lämna lite saker på hennes jobb och sen ner i stan :) Handlade ett par skor, två linnen och ett par jeans :) som verkligen behövdes men nu är jag fan pank tur jag har mammsen som jag kan låna av :) Tur du finns .

Drack kaffe på espresso house satt faktiskt ute  va lite kallt men riktigt nice :)
sjukt kul och träffa dig snäckan, speciellt så här när det inte är planerat :)  Så mycket jag saknar dig, märker det varje gång jag träffar dig :) Så det måste vi ändra på .

Hemma nu och ska äta lite för det har man inte hunnit än, fixa lite med mobilen som ska lämnas in idag =/
Träffa den andra sara sen vid 4 och fixa med de dära :) och senare ikväll ska man nog träffa han igen , hmm fattar ingenting men lika glad är jag för det ( men gladas är nog räven wiiihoo ) hahha ... ajja tar det som det kommer iaf.. träffa Sarah senare igen kanske får ju se lite vad klockan blir :)

Och sol är det med och det är ritkgit kanon :) jaa guud jaa :P ( Som någon annan brukar säga ) ...

helt underbar dag och hoppas att det blir bättre :)

Ha en bra dag du med :) Ciao :)



17 mars

Jag har ju itne skrivit på ett tag beror på att jag knappt haft tid till det . Helgen har det varit fullt upp nykter till och med :9 riktigt skönt. Fredagen blev det bara film hemma hos matte sen lämnade sara sen hem till HAN och snacka lite sen hem och sov :) Lördagen upp tidigt åkte till pålsjöskog och gick en runda med sara och jonas , skönt men jobbigt hehe :P sen handlade vi lite till kvällen blev ju middag hemma hos mig :) sen ut pch gled runder med jocke och krille :)  blev en runda hem till sara också :) och dit kom ju Hanna och tizor också :P satt och flabba lite och sen åkte jag hem till Jonas kollade på American histori X , så jävla bra film :)

Och söndagen hände det iinte allt för mkt, sov och åkte hem till Han och kolla film och mös :)

Och igår va det doktorn som gällde, hämtade upp lilla Elj och körde dit, sjukt roligt haha :) Vatten och grisar hahha :) borde inte få va på sjukhus :P ..

käkade blåbärspaj hos jonas efter det, skulle egntligen ut och gå men ingen orka så blev Våra bästa år och sova :) hehe.. sen hem och träna lite gran och sen åkte man till honom igen :P hahha... anar nästan att jag kommer få ett sms efter jag skrivit detta hehe :)


Och idag har inte hänt för mkt, va sjukt jäkla trött så somnade när jag kom hem och sen blev det Familia med Mammsen :) Stan i morron och fixa lite saker , även lämna in min telefon :( BLÖ !!!


Ajja ska o träna lite till nu hähä :) wii :)


wii :D


13 mars


 Fredagen den 13 denna månaden också och än så länge så har det inte hänt något men är ju många timmar kvar innan denna dagen är slut så man vet ju aldrig :P

Åkte hem till sara efter jobb käka äggröra, rostatbröd och drack oboy :) va den godaste frukosten jag fått på länge hehe, sen ner till arbetsförmedlingen men det va ju någon som kollat fel på tiden hehe så vi åkte till busfabriken istället lämna cv och lite sånt, sjukt trevliga på de stället faktiskt :)
sen tillbaka till Af och lämnade några där :)  så har fått en del gjort idag ändån :)

vad som händer ikväll det vet jag faktiskt inte men det dyker alltid upp något :)

snart kanske man har den där tatueringen man vill ha :) wii ner på tisdag och snacka med dom igen :D


12 mars.

jobbat på som vanligt en aning stressigt eftersom vi skulle ha möte klockan 9 , satt där i två timmar lite segt men rätt okej ändån :) är ju alltid bra när man kan sätta sig ner allesammans och komma fram till saker .
sen blev det hem till mormor, mamma skulle ju också komma dit och äta lunch innan de skulle till sjukhuset och jag skulle ju ändån iväg med sara men så blev det inte hehe.. så käkade lite paj kolla lite tv och halv sov sen körde jag hem :) och nu sitter jag här och har inte ett skit och göra. tråkigt men rätt skönt ändån.

Blev riktigt sugen på att tatuera mig , kanske skulle gå ner och prata med tatueraren så kan man ju alltid se vad som händer :)

Nu ska jag träna lite iallafall :) wii :D

ciao !


fullt upp :)

Yes denna dagen har det varit fullt upp, först jobb sen hem så fort man bara kunde och äta och sen direkt till sjukgymnasten med mamsen  där det gick skit bra fafktiskt :) även jag ska börja träna där kan ju lika gärna göra det när jag är där med henne istället för att bara sitta där en timme .. så det ska nog bli bra :) sen va det bara hem äta lite till och sen ut på Ikea med Jonas hämtade skrivbord till mamma o Jonny :) hem och lämnade det och sen hem till Jonas, satt och snackade lite medans vi väntade på Sara .
Hon kom och sen gick vi ut på en promenad haha.. från plantan till knutpunkten , drack en vanilla latte med espresso house och satt o snacka lite mitt i solen hur skönt som helst :) sen upp till Jonas igen och efter det blev det solning , riktigt nice :) och nu har man precis ätit och sitter här hemma :) ska faktiskt ställa mig på min träningsmaskin idag också :) Helena har blivit duktig haha :D
Har ju börjat käka C vitaminer och Omega 3 o allt vad det heter och fy fan vad bra jag mår , varja kväll känns det som att jag skulle kunna springa jorden runt och visst är man trött på morgonen men inte alls som innan :) och humöret ja det ska vi inte snacka om det är liksom KANON :D
nu är det bara sommaren som ska komma så är allt perfekt :)
snart helg igen , nyktert denna helgen med :) skönt!
Fredag blir det nog hem till Lousie en runda och Lördag blir det middag med sara hemma hos mig, räkor och sånt gott :) sen film hos kim antar jag :) och badminton det får jag ju inte glömma :) haha ska bli riktigt skoj :) och resten ja det tar jag som det kommer helt enkelt :)

Har varit en helt underbar dag :) wii .

Ciao :)


Måndag =)

denna helgen blev nykter och det va riktigt jävla skönt faktiskt :)
Fredags satt jag bara hemma hela dagen palla inte göra något förkyld som fasiken också =/ somnade tidigt oh vaknade i normal tid på lördan , åkte ut på väla med sara hon skulle handla till sin Mamma :) blev kaffe och sen hem igen :) efter många om och men så beslutade iallafall jag mig för att va nykter så åkte hem till matte och kolla på Twilight riktigt kanon bra :) körde en runda genom stan och fy satan vad fest sugen jag blev när jag såg allt folk så bara för det va jag tvungen och köra genom en gång till :) haha..
ajja sen träffa vi Hanna en runda och sen skulle vi hämta en person men blev inte riktigt så nä så fick bli värsta farten hem istället haha.. ska nog fan börja cykla istället :)

Igår blev det sova länge, till halv 4 eller va klockan va :) nice!
sen hem till krille och dricka kaffe med han jocke och sara :) haha fan längesen man va i Bjuv och gjorde något men kul och träffa gamla vänner igen :)

snart sjukgymnasten med morsan :) och sen tar jag dagen som den kommer :)
Guuuuuuuud vad jag vill ha pengar ... =/

Ajja have a nice day :) Ciao :)


Så sann och passar så bra .

Vi ska vara fria
Men varför och från vem?
Vi ska spela svåra
och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag
och jag gör det med flit
jag spelar chanslöst
och ber dig komma hit

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker såga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

Vem vill ha stolthet
när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet
när jag kan ha det bra?
Integritet
vad har den nånsin gjort för mig?
Och tryggheten byter jag med glädje
ut mot dig

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

För jag har bestämt mig
mina känslor leker med dig
Jag har stämt dig
så din pipa dansar efter mig
och tämjt mig
tvätta rent min hjärna
tills jag är fri
tills allt sjunger din melodi

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig långt från dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
blås upp mig och stick hål på mig
blås upp och stick hål på mig igen
så får du mig ändå
För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

Fredag :D

så jäkla skönt :) sov som en stock när jag kom hem från jobb och sen har jag inte gjort mkt mer denna dagen rätt skönt ändå faktiskt :) MEGA MEGA förkyld är jag också och det suger..
har ju nyss varit sjuk .. ajja hoppas på det är bättre på Måndag iallafall :)
Under denna kvällen blir det väl bara film och mys i soffan :)

Ciao :)

 saknar dig snäckan , KOM HEEEM :)

Torsdag =)

Blev inget fika med sarah idag, har ju ont om pengar så får ta det en annan gång , men Arbetsförmedlingen blev det iallafall och träffa hur mkt folk som helst som man inte har sett på år och dar skit kul, började med att sätta oss och dricka kaffe med Danne och krille :) trevligt ..
sen gick vi runder och kolla på de olika företagen och lämna cv och sådär , in en runda på söder punkten också och lämna där med sen ut till Busfabriken men skulle komma tillbaka på Måndag och sen ut på väla och lämna till en massa där så får ju hoppas på att det händer något iallaflal :) är ju ny rekryteringsträff nästa fredag och fredagen där på så Hoppas Hoppas :)
Fredag i morgon och så skönt, en lugnt helg blir det också :) ett nytt liv för lilla mig, börjat med vitaminer och pilates och allt , tränigsvärk i magen men tänkte köra ett pass idag med och även ställa mig på min träningsmaskin och i morron ska jag ut och gå eller rättaresagt hela helgen hade jag tänkt :) vad som mer händer ja det får man se då beror ju på VEM som hör av sig :) hahha...

Yääe Yääe :) Hade finfint vetja :)


Mycket att göra =)

 Yees kom hem från jobb igår, städade och tvättade och allt  sen stack jag till pålsjöskog med sara´och gick en lång runda  och mkt snack blev det som vanligt :) sen världens runda genom stan, panta burkar käka korv och lite annat hehe :) sen till mig och hämta pengar och sen till Öb och köpte kakot och fy fan va vi skrattade :) sen blev de hem till Huset och drack Kaffe och snacka ännu mer , skit trevligt faktiskt :)

och idag har man jobbat, sovit varit hemma hos Henke och druckit kaffe och snackat lite skit med honom :) trelvigt det med :) och i morgon blir det full rulle hela dagen, först jobb sen träffa sarah och fika på mezzo sen till Af med den andra Sara :p sen blir det till busfabriken och sen sak vi på danska och sen till J1 och dric ka kaffe :)
efter det lär jag va helt slut hahha :P men det är nice :) har blivit mkt kaffe på sistonde men det är gott och det är trevligt :) hahah :P
Ajja nä nu ska jag fortsätta med mitt cv och grejs och äta lite sen blir det sängen för min del :)

Ciao :)

Tråkig Måndag .

ush och blö och fy och allt man nu kan säga, kom precis hem till sara så fick något att göra iallafall.
känns som jag håller på och bli förkyld också , IGEN !
och det suger mer än något annat just nu.. sovit typ halva dagen skulle egntlige med mamma till sjukgymnasten men mormor fick följa med för jag orkade inte resa mig ur sängen hahha :) 
 
Fick iallafall ett sms i morse som gjorde hela min dag =) skit kul att du ska flytta till Bjuv =) haha..

nä blö hoppas på en bättre dag i morgon där det händer lite mer =) cityakuten ikväll med, det får jag absolut inte miss :)

Ciao ;)

Ångest !

Tjejmiddag igår hos Hanna, det va jag , sara, josefin, sarah, emelie, jasse , anna och madde :)
käkade lite tacos spelade jag har aldrig leken , twister och sing star :) va riktigt roligt :) sen blev det taxi till stan och utposten :) hade skit kul där med och allt gick så bra ända tills jag träffade just HAN, han som jag inte ville träffa för att jag visste vad som skulle hända men jag lyckades hålla mig borta ett tag iallafall ända tills jag beslutade mig för att prata med honom och då sprack allt, känslorna bara blandades och jag visste inte om jag skulle va glad eller inte. ÅNGEST har jag idag iallafall även om allt va perfekt igår så vet jag ju att jag får inte ut något av det. och jag vt ju även ett och annat med men det tänker jag inte skriva här, dom som vet dom vet .
vaknade i morse med världens huvudvärk låg i sängen till klockan 3 sen kom mamma och hämtade mig och ush vad jag mådde och nu är det inte mkt bättre men körde iallafall hem till Sara och snackade av mig lite :) tur jag har dig !

snart hem och sova , jobb i morron igen ju...
hoppas på allt går som det ska då :)

Godnatt på er :)


RSS 2.0