ett tag sedan .

ja det va ett tag sedan jag skrev här har inte haft tid och inte orkat hehe :P har ju jobbat för fullt hela veckan plus en massa annat :) och igår blev det födelsedags fest hos Josefin :) Hade sjukt roligt  och väldigt mkt folk va där också :) men varade inte länge för min del haha, kvart över 11 blev jag hämtad och åkte hem för då va lilla jag mega mega full :P hahha Shit .. känns lite fjortis och skriva det här men va fan det får man ta :P haha...
Vaknade iallafall i morse och mådde relativt bra :) åkte och hämta min bil och va hemma vid halv 11 i morse, mamma trodde jag ahde blivit sjuk! :)
Men nejdå, la mig i sängen för att vila en liten stund men blev inte länge det heller , körde och hämtade lilla Rocky hos Sarah o Hans :) så har haft han typ hela dagen , min lilla snutt vad jag saknat dig :) och ännu mer din mor .
För jag kan bara säga som så här Tack alla gudar som finns ( omdet nu finns några ) att du lever sarah för vad hade jag gjort utan dig. Står vid din sida alltid det vet du . speciellt nu när det är som tuffast.

Va och käka uppe på ättekulla innan med sara och Huset :) Mm gott va det :) sen hem till huset och kolla fotboll blev ju lika mot portugal. sen blev det lite KLIIIII :)
och nu sitter man hemma hos Han den dära :P helt själv för dom är ju ute och festar :) så ska väl snart sova så fort jag kollat klart på den här fimen som går på 6an just nu :)

Söndag i morgon och skönt är det för inget jobb på måndag :) wii :) sova lite längre då ja :)

Ajja nä nu får det bli film.

Godnatt på er allesammans :)


Kommentarer
Postat av: rocky :)

Hej Helena, Rocky som skriver ! Fint skrivit om mig, jag har saknat dig med och ska jag betätta en hemlis.. Så vet jag att mamma gör det också ! :) , PUSS ROCKY!

2009-03-29 @ 23:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0