två timmar kvar till tjugofem

Vilken underbart bra dag det har varit idag, har fixat och haft mig med en massa här hemma inför i morgon, andré kom hem tidigare från jobb vilket var riktigt skönt då jag insåg att jag behövde lite mer hjälp, tre gånger till affären blev det, att man aldrgi kan handla så det räcker men tur man har nära till en affär iallafall annars hade det varit illa, riktigt illa!

Att det har varit super fint väder md strålande sol och värme har bara förbättrat denna dagen. balkongen har fått sig ett ryck och är nu städad och så fin som den kan bli, ängen utanför oss har varit full med en massa människor som har solat, grillat, spelat spel & umgåtts, härligt att se :)

Valborg är det också men vi skippade majbålet, inget direkt för oss och trötta som vi är så blev det inte mycket gjort denna kväll men ut kom vi på en sväng till domsten och tog en lite promenad på stranden, kallt som bara den så riktig sommar värme är det inte riktigt än men det kommer väl det med.

Det är bara två timmar kvar, två timmar kvar och sen är jag 25, tjugofem år herregud jag tror jag har lite ångest, jag vill inte bli gammal, inte så är snabbt iallafall, hoppas de fem åren till trettio går sakta så jag hinner med allt det där som jag vill hinna med.
Jag börjar känna det där speciella pirret i magen som man kunde känna när man var liten, spänningen över vad man ska få i present men nu är det även för att alla ska komma, att maten ska smaka bra och att alla har det trevligt.
Dagen lär vara en riktigt bra dag det vet jag eftersom jag har dem bästa runt omkring mig.

Det är rätt roligt att gå här och förbereda en massa men guud så slut man blir, det tar på krafterna mer än vad man kan tro, tur jag jobbar kväll på onsdag så jag kan sova ut ordentligt!

Idag gjorde jag även en sak som jag borde ha gjort för länge sedan, det känns som en tyngd från mina axlar har försvunnit, äntligen har jag lyft luren, varför kunde det inte ha varit i en annan situation än vad de är, ja det kan man fråga sig men det kan man inte haka upp sig på nu helt enkelt, nu är det gjort och det känns riktigt skönt!

Nu ska jag kolla BB med min älskade =)






Det är gjort av kärlek!

Strax är det dags att göra kudden och täcket sällskap och jag hoppas på en bra natt med mycket sömn så jag är utvilad till i morgon då det ska städas och göras iordning inför tisdag då det blir kalas här hemma! Maten och tårtan ska fixas så jag lär ha att göra hela dagen, hoppas bara jag hinner med allt :)

Ikväll blev det grillat hemma hos svärföräldrarna, sviiiin gott :) annars har denna dagen flutit på som den skulle och jag har även kommit på att jag skulle vilja ha en skinn jacka, en som sitter bättre än den jag har men var hittar man den?!

Vi har även ändrat om lite här hemma, inga stora projekt men tanken är att vi vill göra något mysigt av vårt sovrum men det är inte det lättaste få idéer till det då vi egentligen hade velat målat om men den tjänsten gör jag nog inte denna hyresvärden, egentligen hade jag hellre velat flytta men det står tvär still på den fronten just nu, trist men man får stå ut det är ju inte så illa att vi inte har tak över huvudet liksom.

Det kommer väl när det kommer helt enkelt !

Nej men som sagt det är dags för lite sömn men först ska jag spana in mina paket som ligger så vackert inslaget i julpapper hahahaha ;) så kan det gå när man inte öppnar rätt skåp men lite skoj är det :) & det är gjort med kärlek så det betyder så mkt mer än pappret ;)

Natti alla ni !!


Full fart

Tänkte att det var dags att skriva av sig lite nu när jag har tid till det, igår var det verkligen full rulle hela dagen först jobb mellan 7-11 och sen blev det en runda till Höganäs men skippade dock marknaden då vädret inte var så fint, blev även en runda till Malmö så man var lagom trött efter det men ändå åkte vi och hälsade på mina föräldrar som jag inte sett på en hel vecka. Kvällen spenderades hemma framför tvn vilket var enormt skönt!

Idag är vi ute och far igen, började morgonen med frukost på subway och nu är vi på väla eller inte jag för jag sitter i bilen och väntar på älsklingen som är inne och handlar present till lilla mig :) sen blir det en tur in på Ikea för att handla lite smått och gott som jag vill ha i vår hall, fotona har ju kommit upp så nu är det bara lite fix till sen får det va klart för denna gång :)

Har även lite annat vi ska göra idag, skönt att va igång faktiskt :) ska avsluta detta inlägg nu eftersom min gubbe lär komma ut när som helst, ha en bra dag alla fina!


En liten gottepåse :)

Japp det blev en hel runda på både väla och Ikea och lite fick jag med mig men hade velat ha ännu mer :) men det kommer det med en annan dag.

Blev ute mat idag eftersom klockan blev rätt mycket och en liten gottepåse fick också följa hem så den ska jag slå mig ner med i soffan tillsammans med min älskade och bb, puss på er !!


Finns alltid glädje i mitt hjärta!


Is anybody out there


Fredag idag innebär

Guttenmorgen eller hur det nu stavas haha :)

Idag är det en riktigt bra dag, fredag och jag är ledig wiiiieee :)
Och äntligen ska jag få ta mig ut på en shopping tur eller ja inte riktigt än men lite senare och jag måste in på Ikea o ha lite smått o gott, kanske skulle väntat till efter jag fyllt år?! Ah lite kan jag allt köpa med mig :)

Sista rundan till tvättstugan sen är det klart, göötttt finns verkligen inget tråkigare än o tvätta så e glad det är över för denna gång.

Fredag idag innebär att jag måste göra det dära som jag har skjutit upp hela tiden och bara tanken nu fick mig att bli mega nervös fast jag fattar egentligen inte varför MEN det måste göras !!

Have à nice day ! :)


Egentligen är det rätt tråkigt

Kvällen gick faktiskt riktigt snabbt även om det var stunder då det var extra segt men så är det de dagar man inte riktigt piggnar till. Är äntligen hemma iaf och snart ska jag inta sängen för att sen gå upp strax innan 7, alltid trevligt när man ska tvätta men sånt får man ta speciellt när man själv sätter upp sig på morgon tid :p
Som tur är så kan man krypa ner under täcket både en och två gånger under tiden :)

Dagen lär gå undan då jag har att göra och i morgon kväll ska jag äntligen till väla jippie :) hoppas bara jag hittar något nu när jag väl vill dit för det är egentligen ganska tråkigt ställe men ändå så är man där titt som tätt, aja :)

Hör hur kudden skriker efter mig så Godnatt !!


En smula hänsyn och lite omtanke


Hade mer än gärna

Usch vilken dålig start på dagen, är tröttare än tröttast och hade mer än gärna spenderat denna regniga dagen under filten på soffan men det kan jag inte.

Har en del som ska göras innan det är dags för jobb och när jag väl börjar hoppas jag verkligen att det har slutat regna, pallar inte bli as blöt när jag e på jobb.

Dags att sätta fart !


Drygt

Tiden brukar alltid gå fort när jag jobbar men idag har det varit riktigt drygt så det var verkligen skönt att få komma hem. Trött är jag också så blir bara en dusch och sen Godnatt!

I morgon hoppas jag på en inte så dryg dag/kväll för det är även den sista nu på några dagar :)

Vill till väla, vill handla en massa nytt fint men jag får snällt vänta till på fredag :) haha.

När ha en bra kväll!!


Två kvar

Två kvällar är vad jag har framför mig och sen är det äntligen helg, ser fram emot fredag så himla mycket för då ska jag få träffa min fina.

Innan dess så ska jag tillbringa min tid på jobb och samtidigt som jag precis skrev äntligen helg kom jag på att jag ska ju jobba på lördag dock bara mellan 7-11 så det räknas ju inte egentligen eftersom jag hinner knappt gå dit för än jag ska hem, tiden går så jäkla snabbt när jag är där och det är ju både positivt och negativt såklart precis som det är med mycket annat.

I helgen har jag även bestämt mig för att åka till väla och se om man hittar något skoj det kommer även bli någon öl i stan på lördag så då hoppas jag att vädret är på min sida :)

Ska se till att få något i magen nu innan jag ska bege mig iväg:)


Lite ludd i örat


Tårarna tog aldrig slut

Jösses vad ett tv program kan väcka känslor, fyy det blev riktigt jobbigt där ett tag.
Självklart pratar jag om mina kära hemmafruar & där var det begravning och då kan ni nog förstå själva att tårarna bara spruta, är lite känslig när det gäller sådana saker och speciellt när jag vet att det är snart min tur att gå på en, dem tankarna finns här inne hela tiden men jag pratar intr så mycket om det och jag vet inte hur jag känner mig angående det så där av anledningen till att jag inte pratar så mycket om det!

Det är ett par saker jag måste göra innan allt det här och jag bara skjuter upp det hela tiden fast jag vet att det är lika bra att få det gjort, kanske i morgon men senast fredag så är det bara för jag verkligen måste!!

Jaja tur det är bb på tv nu så man kan komma på lite andra tankar innan det är dags att sova och vi fick ju lite regn nu med alltså perfekt sov väder , så god natt på er :)


Visa att man inte blev rädd


Soffpotatis

Det är aldrig fel att bli väckt av solen istället för av klockan och att jag vakna utan att må skit kasst är ännu bättre.
Aj min hals säger jag, as jobbigt men jag är glad så länge det håller sig där.

Snart ska jag resa mig ut denna soffa som har en sån dragningskraft så man blir en liten soffpotatis vilket är riktigt illa, tycker inte alls om att vara lat men någon gång får man väl det antar jag.

En kladdkakemuffins till middag och sen ska jag bannemig komma iväg ;)


Så fel det kan bli

Hela denna dagen så har jag bara suttit och kollat efter min lön som jag trodde skulle komma idag eftersom jag hade fått för mig att det var den 23:e men oj så fel jag hade haha trodde de hade glömt mig men nej då :) lite lustigt när man tänker på det egentligen.

Är på jobb nu och energin kom direkt dock fortfarande ont i halsen och jag hoppas inte det är värre i moron då jag är ledig, vad som ska hittas på då det vet jag inte men något blir det säkert :)

Ha en toppen kväll för det ska jag ha !! Hej på er :)


När man är en björn


Har inte tid

Igår kväll när vi skulle lägga oss börja jag känna att min hals gjorde ont och hade hoppats på att det skulle försvinna till idag men tyvärr så sitter det i fortfarande och jag känner mig allmänt seg i hela kroppen, jag har verkligen inte tid att bli sjuk, inte nu och jag har ingen lust till det heller!!

Hoppas att jag piggnar till lite under dagen så jag orkar ta mig igenom kvällen på jobb, tradit värre om man skulle bli dålig där liksom men det ska nog gå bra hoppas jag.

Tills det är dags att bege sig så får soffan bli min bästa vän :)


Åren skulle varit längre så man slapp bli gammal så fort

Har haft en riktigt bra dag idag hemma hos mamma och jonny och min lille kise såklart som var kelen som bara den för engångs skull :) tror allt hon saknat mig lite iaf min lilla gullefis :p
Satt och tittade på lite kort från en massa år tillbaka och vissa saker kan man minnas som om det var igår och jag måste verkligen till Ikea någon dag och köpa hem lite fler ramar så jag kan sätta in lite bilder som ska upp på väggen i hallen skulle nog även behöva ett fotoalbum så jag kan sätta in resten men det får jag väl ordna i veckan eller helgen.
Mannen har även kommit hem efter en heldag på motorcykeln och middagen är intagen så nu är jag så sjukt mätt så jag knappt orkar resa på mig men förhoppningsvis så går det väl över om en stund.
När jag var hemma hos mamma så hittade jag ett paket som var till mig, blev mega nyfiken och det blir jag alltid och så har det nog alltid varit kommer ihåg förr jag visste precis var mamma brukade gömma mina presenter både till födelsedag och julafton och jag gick alltid och tittade efter kanske inget spännande när man väl fick det men såklart fick jag ju inte syn på allt så lite överaskad blev man ändå, kommer ihåg när mamma gav mig en cdskiva som hon själv ville ha och det har hon fått höra ska ni veta men det är rätt roligt när man väl tänker på det haha ;) kommer ihåg när det var jul och jag hade min paket kalender och där hängde ingenting den 24:e förrän dagen innan då stod där ett stort paket på golvet och jag hade mina aningar om vad det var för något, tidigt som bara den var jag uppe på julaftons morgon och slet upp mitt paket och där låg mina fina röda lackskor som jag klampade runder med i hela huset och var överlycklig , kan tänka mig att det värmde i mammas hjärta då hon vaknade och hörde mig i hela huset :)
Nu är det en massa år sedan och när man tänker tillbaka så har det gått så himla snabbt, om en vecka fyller jag 25 år och för tio år sedan så hade jag andra planer på hur mitt liv skulle se ut, vad jag skulle göra och inte göra men det blev inte som jag hade tänkt mig, det blev ännu bättre.
Jag har verkligen fått leva ut mitt liv som ung och det är jag så glad över för det är inget som man lär göra igen inte på samma sätt iallafall och jag har haft så sjukt roligt under alla dessa år och jag vet att åren som jag har framför mig kommer att bli ännu bättre, jag vet att det är mycket som kommer hända fram över och jag längtar verkligen för att få se hur mitt liv ser ut om 10 år och jag ser fram emot att se om det blev så som jag tänker nu, spännande :)
Jag längtar lite till den 1:e bara för att få se allt fint jag ska få, jag ser fram emot det även om jag helst av allt hade velat att åren skulle varit lite längre så man slapp att bli gammal så fort men man får helt enkelt leva sitt liv fullt ut varje dag så gott det går!

När du tittar


Tur



I morse vakna jag av att tidningen kom och jag hoppa en halv meter i sängen men som tur e lyckades jag somna om, strax därefter så ringde Andres klocka och jag vakna till igen men lyckades somna om, tur igen men ändå känner jag mig riktigt utvilad och det var längesedan jag kände så nu skulle det bara varit lite sol också så hade allt varit perfekt :p

Får nog bli en tur till mamma idag tror jag men först ska jag få ner lite mat i kistan och göra mig färdig :)


I´ll stay there forever.


Kvällen är din

Igår så var tanken att vi skulle åka ut på Väla och fixa paket men vi strunta i det och tänkte vi skulle hitta på någonting annat men sen kom vi in på ett samtalsämne som gjorde att vi båda fastnade framför varsin data och google så tiden bara sprang iväg och det var vad vi gjorde på vår fredag kväll ;)
Sov ut idag för en gångs skull vilket var riktigt skönt och det behövdes nog också för den delen, gjorde oss klara och åkte ut på väla och sen vidare till svärföräldrarna och nu sitter jag här för mig själv och André har precis kört eftersom han skulle på fest men som tur är så är han inte borta hela natten eftersom han ska köra MC i morgon så lite får jag allt se han ;)
Igårkväll när vi satt och åt middag kom jag på att det var första gången vi åt middag tillsammans på en hel vecka, en tanke som inte har slagit mig innan för antingen så har det varit att jag har jobbat eller att andré har jobbat och därför har det inte blivit så och det suger ju verkligen men så blir det ibland och förhoppningsvis så blir det ändring denna vecka istället iallafall några dagar :)
För min del blir det soffläge framför kvällen är din på tv och bara ha det riktigt riktigt gött :)

sommar på vår balkong

Hej och hå vad denna dagen sprang på ;)
fortare än vad jag trodde den skulle göra och jag som skulle hittat på något, det sket sig rätt så rejält eftersom jag fastnade här framför burken och musiken men jag klagar inte jag gilllar det :) som tur är så är ju inte denna dagen över på länge och solen tittade fram och skiner som bara den och det känns som sommar på vår balkong,underbart.
Detta kommer att bli en bra kväll det känner jag på mig :)

..Gäst ikväll är jesus, han har kickat heroin..

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...

...och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i Saint-Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z-3
I en värld av Idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller nåt helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...



Är egentligen inget fan av Kent men denna låten är så bra !!

Ingen vågar visa sig

Upp och ner, ner och upp för dessa trappor men snart så är jag klar och då slipper jag den rundan för denna veckan.
Så underbart skönt att det är fredag och helg fast jag är trött som bara den trots att jag kröp ner under täcket efter första rundan i tvättstugan men det ordnar nog upp sig när jag har slukat min redbull :)

Ikväll blir det ut en sväng för att fixa paket vilket inte alltid är så lätt men det finns nog inget värre än när man säger "förlåt, jag hitta ingenting" använder man fantasin och tar sin tid till det så hittar man alltid något om det så ska va en blomma eller en flaska sprit liksom!

Men denna gången behöver vi inte leta så mycket för vi vet redan vad vi ska ha och jag önskar jag kunde fått min lön idag istället för på måndag då jag har hittat lite saker som jag vill ha men som man säger den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, blev lite fundersam nu men visst heter det så ???

Egentligen är jag dum som ställer en fråga här på bloggen eftersom det inte brukar vara nån som svarar på dem och är det något jag har lärt mig under dessa år på denna sida så är det att inte fråga vem som läser för ingen vågar visa sig och jag ska inte säga så mkt egentligen för jag brukar inte heller svara på sådana saker haha :p men klart att man är nyfiken ändån vem som e här inne och roar sig ;)

Sista rundan i trapporna nu då sen får jag allt hitta på något roligare än att tvätta :) tjingtjing :)


Någon dag är nog den rätta dagen!

Klockan bara tickade på denna kvällen och helt plötsligt så vart den nästan nio men jag hann med vad jag skulle och nu är det bara tvätten som ska sorteras sen är det verkligen slut för idag!

Sitter och gottar mig framför tvn och hade hoppats på att det visades något skoj ikväll men icke så nicke, det är som vanligt med undantag med tisdag och onsdag då så klart :p

Gotta till det lite extra med kexchoklad och påskmust, suveränt gott måste jag säga och perfekt avslut på denna kväll och denna arbets vecka för nu håller jag helg så mycket det bara går, dock har jag ingen aning om vad jag ska hitta på lördag kväll har jag för mig själv och även hela söndagen då mannen ska iväg och köra hoj och det hade jag också velat göra men får glatt vänta ett tag till :) men det löser sig säkert jag ska nog allt komma på något men lördag har jag faktiskt sagt att jag ska sitta hemma för mig själv och bara ha det skönt, uppskattar verkligen kvällarna mer nu när man brukar jobba på dem och då är det så skönt att få vara för sig själv lite vilket jag har nämnt tidigare och man väljer ju faktiskt själv vad man vill och inte vill.
Självklart blir jag överlycklig när min älskade väl kommer innanför dörren för att vara själv allt för länge det har jag verkligen ingen lust med ;)

♥♥♥♥
På tal om något helt annat, det är rätt sjukt att man kan sitta framför en dataskärm och klicka runder och helt plöstligt så fastnar man framför någonting som känns som det hade kunnat varit jag själv som skulle kunna ha skrivit detta, att tankar som någon annan har kan stämma överens med ens egna så man bara känner igen sig själv direkt, att människor som man inte ens känner eller har pratat med kan kännas så nära på något konstigt sätt, ahh jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag tror ni hänger med och ibland hade man bara velat skriva hur rätt dem har, hur mycket man känner igen det dära och kunna dela med sig av tips, råd och en massa annat men man är nog lite feg när det gäller det dära så när fingrarna väl hamnar på tagentbordet så skriver man, raderar & skriver och sen skiter i det och tänker "ähh det vet dem redan", fel egentligen kan jag tycka, varför skulle man inte få säga vad man tycker så länge man inte menar något illa mot någon? varför skulle det vara fel att slänga in några ord någon gång egentligen? får man tillbaka det negativt så får man ju helt enkelt ta det men skulle det vara positivt så är det bara att dra på smile groparna lite extra :)

Någon dag är nog den rätta dagen för att just sluta vara feg när det kommer till denna sak!!

♥♥♥♥

No matter how busy a person's day míght be. If they really care they wíll always fínd tíme for you.





Håll hårt i din goda vän!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


Suddasuddasuddasudda bort dom som
Hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart, att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare


Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
När dom slåss för att beskydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor!



Musik i högtalarna & en kall i handen :)

Åhhh vad jag bara vill att sommaren ska vara här, en uteservering med bra musik i högtalarna och en kall i handen, underbart !!! :)

Givande dag :)

Heluuuu :)

Vilket underbart väder det har varit hela dagen och jag är så tacksam för det då det är mycket skönare när man jobbar ute så som jag gör eller ja jag är ju ute mellan vårdtagarna :) cyklat har jag också gjort hela dagen så det kändes gott i rumpa och ben när dagen var slut och det var dags att cykla in mot kontoret i mot vind men det var ändå härligt :)

Nu när jag har jobbat så mycket kväll så var det riktigt skönt att få en dag tur man träffar mycket mer folk och arbetet ser anorlunda ut så en givande dag alltså :)

Och jag måste säga att humöret och energin blir så mycket bättre när det är sol och faktiskt varmt ute men det var otroligt skönt att få komma hem också.
Ska ta tag i skur hinken och städa lite här hemma så slipper jag det i morgon när jag är ledig :)

Har kvällen för mig själv idag med så därför passar jag på och fixa och ha mig lite i lugn och ro :)
Så det är va jag ska ägna mig åt nu, ha en fortsatt bra dag/kväll tjingtjing :)


Borta bra men hemma bäst

När jag klev innanför dörren hemma hos mormor så doftade äppelkaka i hela lägenheten och den var lika god som den luktade och till det var det egen gjord vaniljsås, det var inte så svårt så det kanske man skulle testa på själv och god var den också.
Hjälpte henne med lite saker därr hemma och tiden bara flög iväg och det var dags att köra ner till stan och hämta mamma, körde upp henne till din bil där hon äntligen skulle få hem sin pärla som stod och glänste som bara den så hon vart överlycklig att äntligen få tillbaka sin bil och jag förstår henne det hade jag också varit och jag kan säga att vägen till hyllinge märktes det att hon var glad, det var gasen i botten och jag gjorde vad jag kunde för att hänga på utan att bli påkörd eller köra in i något haha mossan körde som en galning för en gångs skull haha ;)

Blev lite handling på Citygross med henne och sen beslöt jag mig för att köra hem istället för att följa med henne, var så jädrans hungrig såför börja jag med middagen direkt när jag kom innanför dörren och det är verkligen skönt att få komma hem och ha lite egen tid så här på kvällen också då man vet att man inte har någonting som man ska eller måste göra, borta bra men hemma bäst passar super bra just nu!


Ska passa på och hoppa in i en varm dusch och sen bara avnjuta kvällen i soffan framför tvn, underbart!




Börjar komma närmre och närmre

Idag hade jag verkligen kunnat sova ett antal timmar till utan problem men så tråkigt ska jag min sann inte ha det idag.

Börjar känna förkylningen komma närmre och närmre och jag vill verkligen inte bli sjuk, inte nu det har jag inte tid med men ska den komma får den gärna komma utan feber så kan jag jobba iallafall, tiden får väl avgöra detta antar jag!

Ska försöka få i mig lite frukost trots att jag inte ens är sugen på det men mat behöver man för att må bra, efter det blir det en sväng till mormor och sen hämta mamma kl 15. Alltså en bra dag med dem bästaste :)

Usch, usch , usch dags att vakna till liv så man kommer iväg!!


Närmar sig med stora steg

Snart är sista kvällen gjord och ledigheten i morgon närmar sig med stora steg :) sen är det bara jobb en dag till och sen ledig igen och skönt ska det bli att få jobba på dagen på torsdag :) får man lite tid där hemma med min älskade också :)

Nu ska jag fortsätta hej på er :)


Vad hände??

Denna dagen är lika seg som gårdagen och jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så trött och orkeslös, har verkligen inte lust med något alls och det är skit trist.
Förr var det full fart hela tiden, alltid något som skulle göras eller någon man skulle träffa och sen hände nog något på vägen för jag tycker att numera är det aldrig så eller jag kanske inte ska säga aldrig men ofta iaf, jag som älskar att ha saker och ting att göra.

Får kanske försöka ändra på det så gott det går för det suger verkligen att känna sig trött fast man inte gjort ett skit , kanske förändras det när det blir sommar vem vet !?

Börjar även känna att en förkylning är på väg men jag hoppas att det går tillbaka för jag har ingen lust alls att bli sjuk nu och speciellt inte till den 1:e då jag fyller år, aldrig kul att bli sjuk på sin födelsedag direkt så får stoppa i mig lite vitaminer och se till att jag får ordentligt me frisk luft så kanske kanske det inte bryter ut :)

Jobb ikväll med och jag hoppas på en lika bra dag som igår, tiden går så himla fort när man väl är där ibland känns det som jag knappt hinner gå dit för än jag ska hem igen och det är ju bra att man känner det så :) hihi. I morgon är jag ledig och det ska verkligen bli skönt men ändå så ska jag se till att gå upp i tid, träna lite och sen köra o hälsa på mormor och efter det får vi väl se vad dagen har att erbjuda men i morgon ska jag allt försöka hålla igång på något sätt.

Ska stoppa i mig lite mat nu innan det är dags att köra iväg!


Ångrar mig

Jobbar och sliter och snart är det dags att gå hem igen tiden bara flyger iväg så man hinner knappt med själv :)

Jag ångrar mig att jag inte tog min tjocka jacka eller en tjockare tröja under för brr vad det är kallt ute tur så i morgon vet jag ju vad jag ska göra ;)

Ett litet inlägg så här mitt i allt :) nu ska jag dock fortsätta :)


Bra start

Vilket perfekt väder vi fick som start på denna veckan det är bara synd att man ska jobba snart men man får helt enkelt ta vara på den tiden man har innan man ska bege sig iväg och därför passar jag på att sätta mig på balkongen ett tag.

Borde kanske tvätta av balkong möblerna så man kan sitta normalt där ute men eftersom våren inte riktigt har kommit eller iallafall värmen och fint väder så väntar jag nog lite till med det, vi får se :)

Hade så gärna velat flytta till något annat men det verkar inte hända så mycket på den fronten så det är väl bara att ta det med ro även om jag hade velat skynda på det så det händer något !

Som sagt är det jobb i eftermiddag/ kväll och jag har ingen lust alls idag men det brukar ändra sig när jag väl kommit iväg och det är väl tur :) alla har vi väl dagar då vi inte har någon speciell lust att jobba men ändå så gör vi det för att vi måste eller hur ?:)

Näe ska fortsätta min dag på balkongen hej hopp :)


Springer iväg

Är det bara jag som tycker att denna helgen har sprungit iväg?
Igår försvann halva dagen eftersom vi la oss o vila vid tre tiden och båda somna o vakna klockan fem så det var snabba ryck med dusch och göra sig redo för att va på kalas kl sex, tur det inte är så långt dit :)

Fick god mat och tårta och efteråt så mötte vi upp alex och Madde och körde en sväng i stan dock inte så roligt men kul att få göra något, kan säga att jag somna gott när jag kom hem iaf :)

Idag blev det en runda till Höganäs och vidare till maxi för att handla lite käk och nu sitter vi här hemma och har ingen aning om vad vi ska göra och eftersom det blev dåligt väder så blev jag så sugen på att gosa ner mig i soffan med en fet kebab tallrik och lite chips på det och så får det bli också :)

Träning som tusan ikväll ska också hinnas med fast jag har jävulsk träningsverk i rumpa och lår men skit i det :) tror till och med jag har fått älsklingen att bli taggad och jag är så glad för att motivationen finns där fortfarande :)

Nu ska vi beställa lite mat så vi hörs när vi hörs !!


Jag gjorde misstaget

I morse var det segt, så jäkla segt så det inte var sant men upp kom jag och iväg till jobb för att göra mina fyra timmar jag hade idag.

Köpte med mig bullar till frukost idag tyckte vi kunde va värda det :)
Tyvärr gjorde jag misstaget att sätta mig ner i soffan för fy vad trött jag blev men nu ska jag bara dricka upp min redbull och sen sätter vi fart på denna dagen !!

Igår blev det Kina mat med älskling, alex o hans tjej var super duper gott och efteråt så blev det en rulle här hos oss eftersom biljetterna var slut på bian till den filmen vi ville se men detta funka super bra också och jag hade ju nära till sängen haha ;)

Ikväll bär det av på kalas så slipper laga middag idag, kan vara skönt ibland :)

Nä nu ska vi röra oss ha en bra dag gott folk :)


Egoistiskt och tröttsamt

Att köra bil i den här stan är snart omöjligt det är bara vägarbete efter vägarbete över allt och att köra nere i stan är verkligen hopplöst folk tänker ju bara på sig själva och att de ska komma fram först, egoistiskt och tröttsamt!!

Blev iallafall en liten sväng hemma hos mamma med lite fika och snack solen försvann ju tyvärr men det var mysigt ändå, hoppa rakt in i duschen o nu sitter jag bara o väntar på andre som trillar in genom dörren i vilken sekund som helst och sen är det hög tid att göra oss klara :)

Skriver kanske mer ikväll vi får väl se :)


Hitta bilen

Då får man ta och slänga på sig lite ordentliga kläder och bege sig iväg och hitta bilen som jag hoppas står där jag tror jag har parkerat, lätt det blir så när man ställer sig på olika ställen varje gång man varit ute och kört och sen när man inte har använt bilen på ett par dagar så är det ibland svårt att var helt säkert på vart man ställt sig ;)

Men iallafall det blir eftermiddags mys med mamma wihooo :):)

Efter det blir det raka vägen hem och in i duschen och göra sig klar inför kvällen, middag och bio står som sagt på schemat idag ska bli riktigt roligt faktiskt :) hoppas bara jag kommer upp i morgonbitti haha :p

Ha en underbar dag tjohej :)


Varit tvungen att slänga mig på marken och skrika

Precis som jag trodde så sitter tränings verken där den sitter men dock inte så farligt som jag trodde det skulle bli så alltså kör jag lite hårdare idag så kan man känna att man lever i morgon ;)

Tvättar för fulla muggar och egentligen hade jag velat få ut min irritation på den här tvättstugan men jag ska inte gnälla så vi hoppar över den biten idag :)

Om man vaknar någon dag och inte vet vilken dag det är eller vilket väder det är så är det bara till att logga in sig på Facebook så har man svaret och tror du inte på det första du läser så är det bara bläddra neråt så kommer det sisådär 200 andra som skriver samma sak !! :p

Så idag vet jag att det är fredagen den 13e och fint väder ute och att det snart är helg :)

Ibland är jag så glad för att jag inte bor i USA, för då hade jag varit tvungen att slänga mig på marken och skrika och säga herregud så fort jag blev glad och helst upprepa herregud till allting alltid, märks att jag blir lite trött på det då jag oftast byter kanal på tvn så fort det är något sånt på tv.

Men denna gången stänger jag av helt och går glatt ner till tvättstugan, hej på er !! :)


Under täcket

Om man kanske skulle ta och krypa ner i sängen så man förhoppningsvis är pigg i morgonbitti när jag ska tvätta, jag ångrar mig varje gång att jag bokat på morgonen men det är rätt skönt att ha det gjort för på eftermiddagen/kvällen är det så mkt annat som man hellre vill göra.

Jag ångrar även att jag boka in mig för jobb på lördag morgon även om det bara är fyra timmar men man ska ändå upp klockan sex liksom.

Planerna i morgon kväll är att vi ska på bio och även ut o äta och det hade varit så mkt roligare om man kunde förlängt kvällen och att jag slapp gå hem efter filmen för att sova men man får helt enkelt göra det bästa av det och det kommer ju faktiskt fler tillfällen för lite alkohol intag ;)

Hör hur min kudde ropar på mig så här säger jag Godnatt till er alla !!

Min fina Sarah jag hoppas du vet hur mkt du betyder för mig och jag kommer alltid, alltid finnas vid din sida oavsett vad som gäller !!


Fånga så många minnen på bild

Jahapp då var kvällen kommen och det gick ju fortare än vad jag trodde det skulle göra men tyvärr spenderar jag den själv här hemma då mannen är och jobbar, lite tråkigt att han inte är hemma men samtidigt så är det rätt skönt att ha en kväll för sig själv också ibland.

Har tränat satan i det och jag tror jag kommer ha en jävulsk träningsverk i morgon men det är såå mycket värt det och då ska det på det igen :)
Tvätta ska jag göra i morgon bitti, as tråkigt men ett måste som alltid så kanske passar på att röra på mig lite redan då vi får väl se annars så blir det nog en runda till mormor och hälsa på och kanske en sväng till mamma också men det beror på hur kvällen kommer att se ut :)

Jag älskar verkligen att sitta och kolla igenom bilder som har tagits genom åren och vissa bilder gör verkligen att man längtar tillbaka så jäkla mycket, inte för att jag har det dåligt på något sätt idag utan för att jag kan verkligen komma ihåg hur kul jag hade det då men man har ju även lärt sig ett och annat på vägen, det är många som har funnits i mitt liv för många år sedan som inte finns här längre och såklart kan det kännas tråkigt ibland men jag tror samtidigt att det blev så av en anledning och kanske så var den där anledningen bra för att man inte umgås mer idag för det är ju oftast i slutändan man verkligen får se hur personen är och beteer sig, tragiskt egentligen men livet går ju vidare och påvägen så träffar man ju många nya personer och tur är väl det.

Vissa av dem här bilderna får verkligen mina tankar att skena iväg och det där fåniga leendet på läpparna kommer fram och jag kan till och med sitta här och skratta för mig själv åt vissa saker. Tänk egentligen att man kan fånga så många minnen på bild som kommer finnas med en hela sitt liv, fantastiskt!

När jag sitter här och kollar igenom bilderna jag har på datan så är det alltid sommaren 2008 som kommer tillbaka, alltid och även när vi var på sensation white och samtidigt så kommer jag och tänka på att jag snart fyller år, 25 bast herreminguuuddd :s :p
För några år sedan så drog jag ihop lite folk och vi stack till bakken och firade min dag vilket var en kanon bra dag och verkligen super kul att så många följde med och nu kan jag sitta här och tänka att det hade ju varit roligt att gjort igen och speciellt nu när man fyller år egentligen har jag väl aldrig riktigt kännt att man måste göra det största av sin födelsedag men någonting hade ju ändå varit kul men jag tror inte att det hade blivit detsamma eller i närheten ändån men man vet ju aldrig.

Jag tror inte det kommer bli så mycket mer än kalas den där dagen jag fyller år faktiskt så länge ingen kommer med en stor överaskning haha ;)

Jaja vi får väl se vad det blir för något :)






kanske i morgon, vem vet ;)

Jag bestämde mig för att jag skulle ut och promenera men ännu en gång så tog soffan över och jag tyckte det var bekvämt här istället så det blev ingen promenix.
Satte mig ner och kolla igenom lite saker som jag ska ta och baka inför mitt kalas och satt även och kolla runder lite på catering men tror att det blir billigare om man köper allting själv istället plus att man får det man tycker om dessutom så tycker jag bara att det är roligt att hålla på :)

Kände mig lagom taggad på att jag skulle baka någonting idag, passade bra eftersom André jobbar över idag men jag palla inte det heller, riktigt skit tråkigt är det när man inte har ork till någonting men jag måste verkligen ändra på det, att sitta inne en dag och ta det lugnt det är väl okej men inte två dagar i rad så i morgon får det allt bli andra bullar :p

••••

Jag har även pratat om mina mål här innan och ett av dem, det största kan jag nog säga har ni redan fått följa att jag skulle skaffa mig ett ordentligt jobb så man kan få ihop sin inkomst vilket jag har lyckats med snabbare än jag själv trodde och jag kan säga att jag är överlycklig för det. Det är ju en trygghet att veta att man får och kan jobba varje vecka och veta att det plingar till på kontot den siste varje månad sen är det ju bara den där sista saker som ska klaffa och det är en fast anställning men man får väl ta det med ro nu i början iallafall fast jag egentligen bara hade velat skynda på allting för min egen skull men det tror jag är förståligt :)

Ett av mina andra mål detta året var att sätta igång och röra på fläsket och det har jag börjat med även om det bara är hemma träning så är den bättre än ingenting alls och jag känner mig ganska så stolt för att jag inte har tappat motivationen helt och hållet och jag känner ju själv att jag mår bättre utav det så därför så fortsätter jag på det hållet.

Dem andra målen jag har lär komma på vägen men när det har jag ingen aning om men jag lovar er att ni kommer att få veta, kanske redan i morgon vem vet ;)

••••

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting vi hörs ikväll ciao ciao :)


Solsken

Att man vaknar redan kvart i sju för att solen lyser är ganska så skönt men inte så kul när man är ledig därför vände jag mig allt om och sov några timmar till!

Frukosten är intagen och snart ska jag sätta fart på denna dagen, det är alldeles för fint väder för att sitta inne så ut o röra på fläsket ska jag nog allt göra :)

Ha en bra dag !!


"fittslick"

Det var en morgon då jag satt och tittade på vakna med the voice och dem började diskutera om vad man tyckte om det nya namnet på jeansen som H&M har lanserat, på engelska så låter ju saker och ting på ett helt annat sätt än vad det gör på svenska så egentligen kan man väl inte säga så mkt om den personen som kom på detta namnet för den personen kan ju inte komma från sverige iallafall om den nu skulle göra det så kan man undra vad den tänker med.
Att sätta ett namn som "Fittslick" på ett par jeans är ju egentligen bara för roligt, "hej, ursäkta men var har ni dem där fittslick någonstans??"
hahahha :)
Vissa saker bör man nog ändra namn på när det ska lanseras här hemma eller så är det bara som så att dem tyckte att detta namn passade på dessa byxor även här och vad är det man brukar säga ?? Jo sex säljer ju :p hahhahha :)

Han blev uppäten :(

Jag fick ett sms av Sarah om någon bild jag vart tvungen att se och eftersom det inte gick att skicka mms vilket det sällan gör och jag vet inte varför kanske någon annan som också har det problemet??
så vart jag iallafall tvungen att först få fram Ipaden och sen skulle jag logga in på min mejl, kom fanimej inte ihåg lösenordet då jag alltid kollar mina mejl på telefonen numera och då är jag ju redan inloggad men men in kom jag och jag fick se den här bilden:



Fatta ju direkt att det var lilla rocky som låg där på golvet i små tussar över allt och vet ni vad som har hänt ????
Jo atlas åt upp honom ;( under tiden sarah höll på att klippa martin, fattar ni vad ledsen jag är ?? Min älskade lilla snuffe :(

••••

Ja dagen får ju rulla på iallafall och äntligen har jag fått mat i magen och snart ska jag allt ta tag i min träning för det behövs verkligen, motivationen finns fortfarande men bara lite längre bak än förut.

Vill ni veta en sak???

Jag bara skojade innan hahha, klart som fan lilla rocky inte blev uppäten självklart så har han ju blivit klippt, hans fina päls har åkt av vilket kanske kan vara skönt för han när det är sommar men guuuddd vad jag tycker det är synd :( men det är en himla tur han inte hade blivit uppäten iallafall och Sarah är ju inte riktigt klok hon hahhah ;)

här har vi han den lilla plutten :)
lika stilig som alltid men med lite mindre hår :(





Upp på benen igen

Då vart det klart, har verkligen skrubbat i varenda hörn i den här lyan och att få landa i soffan nu var riktigt skönt!

Snart upp på benen igen och sätta igång o laga middag, spätta blir det idag för er som är intresserade av vad vi har på tallriken haha ;)
Nä men faktiskt ibland kan det va kul att höra vad andra äter när ens egen fantasi har tagit slut :)


Sätta fart på dagen

Ännu en dag man vaknar till ur trist väder men man kan inte göra så mycket åt det så får väl helt enkelt försöka sysselsätta sig så gott det går.

Det är precis det jag ska göra, tänkte jag skulle köra på en stor städning här hemma för det behövs också ibland :) och skönt är det när man är klar och det luktar ny städat i hela lägenheten :)

Idag är det även dags för lite träning så lär väl ha en go träningsverk i morgon ;) har syndat alldeles för mkt dessa dagar men så är det när påskägget står precis framför näsan på en :p men gott är det iaf och man måste ju få unna sig saker lite då och då annars blir det ju ganska så tråkigt ;)

Nä om man skulle sätta fart på denna dagen :)

Saknar denna lilla plutten också ;)


Tiden springer iväg

Inte konstigt att man sov som en stock halva förmiddagen när det är sånt här tråkigt väder men det är också då det passar perfekt att sova bort halva dagen ;)

Ikväll är det dags för jobb igen, sista kvällen sen ledig igen men hade jag fått bestämma hade jag gärna jobbat en eller två kvällar till annars känns det som jag blir ledig lite för mycket men man kan inte få allt.

Middagen är lagad iaf och nu har jag bara lite annat kvar att göra, känns som tiden bara springer iväg och jag hoppas det fortsätter så också :)

Ska ta o borsta bissingarna och sätta fart så man får något gjort :)

Tråkigt nog verkar det som vädret hänger med hela veckan lång :(


Två dagar

Då vart det måndag igen men en röd dag och sista ledighets dagen för alla andra men för min del börjar jag jobba redan idag. Det ska bli skönt samtidigt som jag är så jädrans trött så jag hellre hade varit hemma. Dock jobbar jag bara två dagar och sen ledig igen så ska väl inte klaga direkt ;)

Ska få i mig lite frukost o bädda ner mig under filten o stanna där tills det är dags att göra sig klar :)


Bubblande känsla

Igår vid tolv tiden åkte vi som sagt till elmia och vädret var först inte på sin bästa sida men det blev bättre vilket var skönt. Gick runt på mässan och kollade lite och på kvällen blev det lite rundtur i Jönköping, hade en super bra dag med bra sällskap så jag är nöjd :) mässan i sig var väl bättre förr men så brukar det väl oftast bli.

Idag sov vi halva dagen, gjorde oss klara och körde till Sofiero kiosken och köpte glass och sen tog vi en tur ner till Råå hamn plus en runda ner till norra hamnen och bara satt och prata om allt mellan himmel och jord.

Ikväll har vi även varit på påskmiddag hos svärföräldrarna fick god mat och sällskap såklart och nu har vi nyss kommit hem, skönt måste jag säga för jag känner mig lagom sliten så ska bli gött att krypa ner under täcket om ett tag.

Någon gång i sitt liv kommer det motgångar och det känns som man är väldigt långt ner men när man har så fina människor vid sin sida som ställer upp, bryr sig och finns så blir det enklare att kunna klättra upp igen. Jag kan inte säga det för många gånger men jag är verkligen glad och tacksam för dem som finns i mitt liv, tack alla ni söta människor för att ni finns!

Jag har en bubblande känsla av lycka inom mig och det är så underbart härligt att känna! :)

Lite bilder från helgen ska ni också få såklart :)


Glad jul eller god påsk???

Vart är mitt fina väder någonstans? Är det påsk eller jul?

Ja man kan börja undra faktiskt, var kom snön ifrån egentligen?? Ingen aning men jag vill att den ska bort !!

Hoppa in i duschen och sen äta frulle den beger vi oss väl Hoppas ändå på att det blir en bra dag o att vi håller oss på vägen !!


Redo för Jönköping o elmia!

Just nu sitter jag bara och hoppas att det blir fint väder i morgon då vi ska till Jönköping och elmia.
Har inte varit där uppe nu på ett antal år så ska bli riktigt roligt att komma dit och titta på alla bilar :)

Kameran ska laddas ikväll och saker ska packas som ska med liks bra att göra det idag så hoppas jag att inget blir glömt.

Wiiiee hoppas på en super bra dag :)


Påskmiddag o påskägg

Ikväll var vi iväg och åt påsk middag hos mamma och Jonny där även hans mamma och mormor var med, det blev ingen påsk mat utan oxfilé och bakad potatis och till förrätt blev det räkor med en super stark chili och vitlöks sås till och efterrätt blev det tårta och kakor så nu är man propp mät efter all super god mat, hade en riktigt trevlig kväll :)

Har nyss kommit hem och det blir väl att vi kör en sväng men det lär nog inte va så mycket folk ute men man gör nått iaf :)

Fick även påskägg av mormor o mamma&jonny och av mormor fick vi söta kinderägg haha och andre tyckte nog det var himla skoj då han blev helt insatt i sin leksak :) haha


Hoppas på minus snart

Då var vi tillbaka i hemmet igen efter en runda på både lidel och maxi , köpte med oss lite blommor till mamma och Jonny samt till Andres föräldrar istället för påskägg :)

Handlade hem lite nyttigheter på maxi och när jag stod här o gjorde ve mina knäckemackor med kalkon, keso, paprika och grillkrydda så blev nog andre också rätt sugen för han for ut i köket o fixade lite till sig själv med haha :)

Får se om det blir någon träning idag då vi ska hem tilll mamma och Jonny och äta middag idag och efter det så ska vi ut och köra en sväng och jag hoppas det är torrt ute då så det är mkt folk ute :)
Möjligtvis att jag tar min träning innan jag ska sova då jag måste slänga mig i duschen efter, ahh vi får se helt enkelt men guuuudddd vad jag har ont i min rumpa ;p

Känns riktigt bra att jag känner mig så motiverad men mycket tror jag är Sarahs förtjänst som får mig att bli peppad när jag hör hur det går för henne :) dock ser vår kost lite anorlunda ut men jag hoppas att min våg också visat minus snart :) hihi!!
Detta är riktigt roligt faktiskt och det är huvudsaken för då går det mkt lättare !

Nu ska jag slängs mig på soffan innan det är dags att bege oss :)


Träningsverk!

Snacka om att den här träningen har varit bra, vakna med träningsverk i hela kroppen och värst är mage och rumpa men jag ska allt försöka mig på det idag också brukar ju va as jobbigt när man har träningsverk men skam den som ger sig :)

Förjävla tråkigt väder har vi fått idag men kan hoppas det klarnar upp lite senare och det där med snö i morgon hoppas jag verkligen inte kommer!

Ska ta och få i mig lite frulle i dryckform ;)

Hej på er!


Han skulle haft en rak höger

Wow jag lyckades hitta en sak till mig själv på väla idag :) jippie en tröja rikare men hade hoppats på mer såklart men hittar verkligen inget som passar mig i smaken riktigt eller så sitter det helt konstigt :/ skit trist är det man kanske skulle ändra stil, tröjor med ananas på o en randig kjol typ hahah ;)
Nej tack!

Sitter och kollar på bb nu och så glad jag är för att jag inte är med i det programmet den där Marcel hade fått sig en rak höger alltså, sitta och klanka ner på Hanna för vilket jobb hon har o vad hon har valt i sitt liv plus hennes barn det är jävligt lågt alltså fattar inte heller hur han kan ha det jobbet han har med den där attityden mina barn hade aldrig fått ha han som lärare oavsett hur han e på sitt jobb, nej usch hoppas han åker hem på söndag !!

Strax krypa ner i sängen och för första gången på länge ska jag sova tills jag vaknar i morgon utan att ställa klockan det var längesedan!!


Motion och gottigheter

Då har man fått röra på fläsket rejält idag, härligt :)

Som jag skrev innan så blev det lite träning här hemma och varm som Sören var jag efteråt så fick allt bli en dusch vilket var tur för Sarah ville ut och gå och glad blev jag som fik sällskap och slapp göra det själv :) slängde i mig tre ägg och stack hem till henne så blev det en timmes promenad i underbart väder med Sarah, kimbo & Rocky :)

Lagom möt i benen och känner att tränings verken börjar komma i magen men det är bara bra och mer ska det bli :)

Kom hem för en timme sedan och ställde mig o laga mat så nu väntar jag bara på att den ska bli klar o att andre ska komma hem och sen håller vi allt helg. Får bli en tur till väla o hoppas man hittar något nytt roligt men det gör man ju aldrig men hoppas måste man:p

Denna helgen lär jag synda en massa med gottigheter men så fort den är över så ska jag banne mig köra stenhårt igen på det här me kost och motion hoppas bara jag känner samma motivation efter helgen men det får vi se då :)

Ha en bra kväll alla ni och glad påsk till er :)


Ser ut att bli en fin dag

Då var torsdagen kommen och helgen närmar sig med stora steg, skönt att ha lite ledigt en längre stund med mannen.
Solen skiner som aldrig förr och det ser ut att bli en fin dag och det gillas mycket :)

Håller på att tvätta för fullt alltid lika kul eller inte hade gärna haft någon som gjort det till mig haha :) men så är det tyvärr inte och det måste göras så bara att hålla ut.

Ska ha lite hemma träning här nu så får jag hoppas att det ger lite resultat någon gång och jag hoppas att jag kan hålla detta nu därför går jag inte till ett gym, det är roligt till en början sen tröttnar jag o skiter i att gå dit o då är det onödigt att behöva betala så mycket pengar för tro mig det har testats haha men sist jag hade två veckors prov träning på sats så trivdes jag riktigt bra och tyckte det var super kul men det där med gym får jag nog ta tag i en annan gång kanske ;)


Happy happy girl:)

Det blev en liten tripp med bilen efter maten och även om jag är super trött så vart det skönt att komma iväg lite till fast någon tryckte gasen i botten så man fick hålla i sig Hahaha :)

Har precis tagit mig en lång skön dusch vilket var behövligt, annars så har det bara varit en snabbis eftersom det har varit halv tolv på natten kanske inte så populärt att duscha så sent direkt.

Har bänkat mig framför arga snickaren och efter är det mitt älskade greys anatomy :) happy happy girl ;)

Lär sova som en stock i natt men först ska jag äta min påsk bakelse som andre kom hem med :) nom nom nom :)

Ha det göttans så får ni två bilder på en härlig solnedgång från när vi va på väg hem :)


Laddat batterierna

Nu har jag allt laddat upp batterierna igen, tränade lite med min pilates boll under tiden maten står på spisen och nu väntar jag bara på mannen min ska trilla in genom dörren så vi kan äta.

Känner att mat är vad jag behöver för jag har inte varit snäll mot min mage idag den har endast fått en korv med bröd, en choklad bar o en pirog inte mkt på hela dagen men sånt är det ibland. Skärpning i morgon o då ska jag allt träna lite igen för det behövs :p

Nu ska jag fortsätta med mitt, hej hopp :)


Kycklingar

Äntligen har jag fått komma hem efter en lång dag trots att jag inte gjort allt för mycket men den känns lång då jag känt mig som en zombi haha :)

Blev en tur till maxi med sarisen och efter det körde jag hemåt för att byta om o vidare till väla och sen till lidel för att leta efter marsipan kycklingar till mormor men hitta inga små så fick räcka med stora från maxi :) fick med mig en bukett blommor till henne och hon blev glad, höll henne sällskap lite under tiden hon bakade för fulla muggar.

Blir inte mkt som händer ikväll, mat och tv bara och lugnt o skönt det behövs efter denna morgonen haha ;)


Vem kom på den usla idéen ???

Vem kom på den usla idéen med parkering förbjuden första onsdagen o torsdagen i månaden mellan 8-12???!!!!!
Körde runt som en galning igår kväll och hitta ingen parkering så jag skulle slippa gå upp så tidigt idag men det fick jag göra, klev upp halv 7 och inte fan va där någon parkering. Gav upp letandet och åkte till Sarah och hälsa på tur hon var vaken så här tidigt ;)

Ligger i deras soffa och bara myser hade kunnat somna till när som för jag är helt slut efter allt jobb och sen inte kunna sova ut, får nog bli en tidig kväll ikväll!


Mer om det när det närmar sig

Yeeeaahh tre kvart kvar och sen är det lång ledigt ända till på söndag ska bli så otroligt skönt :)

Och i helgen händer det en massa roligheter bland annat påsk middag hos mamma och Jonny och hos svärföräldrarna, bilar kommer det också handla mycket om och såklart Jönköping :) men mer om detta när det närmar sig för det är ju faktiskt bara tisdag idag ;)


Halva kvällen gått :)

Halva kvällen har gått och snart ska vi köra in för att hålla middag vilket är bra då jag är svin hungrig :)

Tycker inte alls om dessa dagar då det känns som man aldrig ska piggna till det är riktigt tråkigt men antar att det är så ibland :)

Hoppas jag bara på att andra halvan av kvällen går lika bra :) ha det så hörs vi !!


Bananen till sjukan

Har placerat mig i soffan, hade kunnat somna till när som helst, usch vad trött jag är idag men som tur är så rullar kvällarna på jobb ganska så fort så jag kommer gå o räkna ner tills jag ska vara ledig :)
I morgon har jag bestämt mig för att hälsa på min mormor var allt för längesedan jag vart där :( sen får vi väl se vad resten utav dagen har att erbjuda men det tar jag då :)

Varför åkte bananen till sjukhuset?????

- för att den hade blivit skalad!
Hahhahah :)


Sista kvällen

Sista kvällen idag och det är jag himla glad över för jag känner mig helt slut, blev visst lite mkt jobb denna gången men så är det ibland :)

Trött som fasiken är jag idag och känner mig lite förkyld men får hoppas att det går över för jag har inte tid att bli sjuk nu inte.

Ska fixa lite middag och sådär innan jag beger mig iväg hade jag tänkt, skönt att man hinner det innan man börjar :)

Ha en bra dag !!!


Flitig

Man känner sig ganska så flitig när man har hunnit med hur mycket som helst och klockan är inte alls mycket. Har städat hela lägenheten, lagat middag, diskat, bäddat rent och klockan är bara 1 det känns riktigt gött.
Det damp ner ett brev från begravningsbyrån idag angående boupptäckning, när jag pratade med dem så sa jag direkt att jag inte ville men nu när saker och ting är lite annorlunda så kanske jag har ändrat mig, jag vet inte till hundra procent men någonting inom mig säger att jag bör gå dit för att hjälpa till liksom men jag får nog ta en funderar till på det dära så får vi allt se vad som sker.
Nu ska jag bara sätta mig ner och ta det lugnt innan jag ska iväg och jobba några timmar !

inte någon större skillnad

Då vart det måndag igen inte för att jag känner någon större skillnad på vardag och helg eftersom jag har jobbat hela helgen men det är skönt att det är ny vecka och jag har bara två kvällar framför mig sen är jag lång ledig, lite trist men ska bli väldigt skönt sen hoppas jag att jag kan jobba på för fullt igen efter min ledighet.

Det har varit en liten rörig morgon då jag inte visste om jag skulle få ett samtal eller ej men det fick jag inte och det var ganska så skönt att få sova lite längre vilket man behöver när man har jobbat kväll men nu är jag äntligen uppe och har lite att fixa med innan jag ska iväg så därför så har jag inte så mycket tid till att sitta här längre.

Det kommer att komma bättre uppdatering så fort jag är ledig ! :)




Ingenting att göra

Idag fick jag sovmorgon och det var verkligen behövligt och för en gångs skull så sov jag som en stock hela natten!

Det är en väldigt seg dag för övrigt, tråkigt väder och ingenting att göra men det gör inte så mycket då jag inte pallar men det är snart dags att gå till jobb och då lär man kanske piggna till lite iaf, hoppas kvällen går liks fort som den brukar för egentligen Hade jag hellre velat va hemma idag men men ..

Lilla pluttisen ska hem idag vart bara en snabb visit så nästa gång får det allt bli lite längre tycker jag :)

Ska få i mig lite käk och sen bege mig ha en bra söndag och hoppas ni inte har blivit lurade idag ;)


RSS 2.0