Bubblande känsla

Igår vid tolv tiden åkte vi som sagt till elmia och vädret var först inte på sin bästa sida men det blev bättre vilket var skönt. Gick runt på mässan och kollade lite och på kvällen blev det lite rundtur i Jönköping, hade en super bra dag med bra sällskap så jag är nöjd :) mässan i sig var väl bättre förr men så brukar det väl oftast bli.

Idag sov vi halva dagen, gjorde oss klara och körde till Sofiero kiosken och köpte glass och sen tog vi en tur ner till Råå hamn plus en runda ner till norra hamnen och bara satt och prata om allt mellan himmel och jord.

Ikväll har vi även varit på påskmiddag hos svärföräldrarna fick god mat och sällskap såklart och nu har vi nyss kommit hem, skönt måste jag säga för jag känner mig lagom sliten så ska bli gött att krypa ner under täcket om ett tag.

Någon gång i sitt liv kommer det motgångar och det känns som man är väldigt långt ner men när man har så fina människor vid sin sida som ställer upp, bryr sig och finns så blir det enklare att kunna klättra upp igen. Jag kan inte säga det för många gånger men jag är verkligen glad och tacksam för dem som finns i mitt liv, tack alla ni söta människor för att ni finns!

Jag har en bubblande känsla av lycka inom mig och det är så underbart härligt att känna! :)

Lite bilder från helgen ska ni också få såklart :)


Kommentarer
Postat av: Sussie

Men vilken söt liten bil med ögonfransar. Hela jag ler, till och med mina tår ler. Åh vad fin den var.

2012-04-11 @ 12:06:31
URL: http://sussieshorna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0