Bebis


Fyyyy !!

Lördag morgon och vi fick sova till halv sju idag, inte helt fel det inte :) lite frukost och lek och lilleman sover sen en halv timme tillbaka.
Har hunnit duscha och gjort mig själv klar så är det bara lite mat i lillens kista sen beger vi oss iväg.

Första stoppet blir phonehouse, nästa blir Bjuv och hämta saker vi glömde igår hos Sara & Richard. Spenderade ju kvällen där igår, grillade lite kyckling och hade potatisgratäng till så himla gott.
Efter vi käkat så gjorde vi klart barnen för natten på med pyjamas och bädda ner dem båda i vagnarna. För lillemans del så var det inget annat att välja på ;)

Gjorde oss klara iallafall och gick ner på Bjuvs kalaset, fd Bjuvsfestivalen.
Båda barnen sov som stockar trots att det var en massa folk runt omkring. Blev bara en liten sväng sen gick vi hem till dem igen. Var inte direkt mycket att titta på men skönt att komma ut lite iallafall.
Köpte munkar gjorde vi, svin gott i vanliga fall.
Satt där och gnaga på min när jag upptäckte ett svart hår i glasyren. FYFAN SÅ ÄCKLIGT!!!
Slängde skiten och resterande ville vi inte ens ha.. Fy!!

Lilleman sov hela vägen hem i bilen & fortsatte utan att ens öppna ögonen när jag lyfte över han i sin säng och det tog inte många minuter innan vi också somna!

Ska packa skötväskan, en del som ska med :) behöver en större och en ny men vart hittar man för inte allt för mkt pengar ?!


Det gick snabbt

Fredag i morgon, redan. Denna veckan gick minsann fort men kan beror på att vi faktiskt har haft lite för oss.
Besöket på Mammakulan var riktigt roligt, lilleman charmar alla han träffar och jag älskar att se han le mot människor som han inte känner. Min lilla sötfis :)
Nästa gång vi ska dit är om tre år och då är det en stor gosse som möjligtvis följer med men vem vet där kanske är en liten till då haha :)

I morgon kväll ska vi hem till Sara, Richard och Julia och grilla lite, kanske sista gången detta året. Mysigt är det iallafall och om inget annat svin gott :)

Nixpix lilleman vill till mamma, hej hej !


Tio poängare

Idag hälsade vi på ett nytt dagis och redan när jag kom innanför dörren så kände jag att detta var helt rätt och det tog inte lång tid innan jag hade bestäm mig för att här ska han gå.
Bra personal, ute varje dag, en massa projekt och lärande. Ja detta var verkligen en tio poängare och det bästa är ju Brunnsparken sidan om :)

Har ett dagis till vi ska titta på om någon vecka, hoppas att det också är bra så man har lite valmöjligheter eftersom det är rätt lång kö på det första men som hon sa 4-5 månader innan så ska det nog gå så hoppas verkligen det. Får ta med André dit lite längre fram så han också får titta :)

Sarah kom förbi en sväng när vi hade kommit hem, snacka lite skit och sen skulle lilleman sova, trodde jag haha ! Han kom inte till ro som vanligt så det tog sin lilla tid det där.
Var iväg och hämta en bumbostol till plutten också, kanske onödigt när han snart sitter själv men eftersom han hela tiden vill sitta upp även i babysittern så kan den vara till bra träning så länge och för den lilla pengen så spelar det ingen större roll :) han verkade iallafall glad när vi satte honom där :)

Lill fisen sover och vi kränger kagoorr ;) mm, bara älskar när sötsuget kommer igång på kvällen, eller inte !

Chips och dipp hade ju varit svin gott men nä får allt klara mig på detta !

I morgon ska vi som sagt hälsa på min barnmorska som jag hade när Wille låg i magen, super kul ska det bli :) blir lika glad varje gång jag får se henne :)

Denna veckan har det verkligen varit något varje dag och det är så skönt även om det är små saker så är det ändå skönt att veta att man kommer ivä lite. Nästa vecka är dock lite tom ännu men det får jag väl ordna upp :) en massa promenader kanske om inget annat händer !

Ha en bra kväll !


Nummer två

Tänk att en kommentar kan göra det roligt att skriva av sig lite igen, fler såna tack :)

Idag var vi på väla och fika med Sara och Julia, blev en runda i affärerna också. Hitta lite till lilleman men inget som fick följa med hem. Svårt att köpa vinter kläder när man inte riktigt vet hur stor han är då så det får vänta.

Har kört bort till dagiset som vi ska besöka i morgon så nu hittar jag iaf dit i morgon. Perfekt läge med Brunnsparken sidan om så jag hoppas innerligt att det är lika bra på insidan. Sen har vi ett kvar än så länge men väntar fortfarande på att dem ska ringa tillbaka, ger det till fredag sen ringer jag igen :)

Dags att ta på lilleman pyjamasen och Natta honom!


Stopp, stopp, STOPP !

Halv fem i morse var det någon liten herre som slog upp ögonen och satte benen i vädret och var jätte pigg tillskillnad från en annan, puh.. Försökte allt jag kunde för att få han att somna om men inget hjälpte och ett tag trodde jag att jag skulle bli knäpp för jag var såå trött men så kommer det där leendet som går ändå ut till öronen och man kan helt plötsligt inte vara irriterad längre.
Vi gick upp och lilleman fick mat, hoppa ner i sängen igen och sov två timmar till!

Besökte dagiset som ligger här intill, smidigt att bara ta lilleman i famnen och gå bort där. Han charma dem alla med sitt leende :)
Men nä där ska han inte gå, trevlig personal och sådär men när jag fråga om dom var ute varje dag så fick jag till svar "när det finns tid till det". Jag vill att det ska vara en daglig sak att vara ute. Alla de förskolor jag har jobbat på så har det alltid varit att man är ute på förmiddagen oavsett om det är småttingar eller större barn.
Mysigt ställe annars men inget som jag direkt föll för så vi får se hur nästa är på onsdag, jag hoppas att det är lika bra som jag vill att det ska vara :) dock lite längre bort men det är inte hela världen, går snabbt med bil men ändå så att man kan gå dit.
Jag kanske är tidigt ute med allt det här men kändes ändå skönt att höra av personalen idag att det bara va bra då det kan vara långa köer där man vill ha sin plutt.
Jag måste även säga att varje gång jag kollar på kalendern och inser att det är två och en halv vecka kvar till plutten blir 6 månader, vilket kommer gå så otroligt snabbt. Så får jag lite ångest, tiden bara springer iväg o som jag sagt så många gånger förr så vill jag att det saktar ner lite. Rätt vad det är så står vi här med snö utanför dörren, på pälsade från topp till tå och bara längtar till sommaren igen !

I morgon har jag och lilleman en date med Sara och Julia, ska bli kul då det var ett tag sedan vi sågs. Resten av veckan har vi saker inbokade varje dag så förmodligen går det snabbt tills det är helg igen och André är hemma med oss!

I morgon vill jag INTE vakna halv 5, tack !
Godnatt !


Kalas

Igår var en lång dag, två kalas inbokade och det första var 2 års kalas för kimbo. Bjöds på god mat och tårta med självklart bilar på :) & vad han fick?! Bilar, traktorer och ännu mer bilar och en hoppeborg den får jag inte glömma. Kul att se han så glad över alla nya leksaker och hans wooooowww slog ju allt haha sötnos!

Kalas nummer två var till Andrés morfar, god mat även där och de flesta var rätt glada i hågen när vi åkte där ifrån strax efter elva men är det kalas så är det :)

Lilleman, han var på sitt bästa humör hel dagen fast att han inte alls hade någon lust att sova när vi kom hem innan kalas nummer två. Somnade som en stock i bilen iallafall och sov i 2 timmar i vagnen. När han vaknade så skulle dom alla känna och klämma på honom innan det var pyjamas och godnatt igen!

Mitt lilla charmtroll fick även sig en liten kompis hos kimbo, såg så roligt ut när dem skulle känna på varandra haha :) nyfikna båda två.

Idag blir det middag hos mamma, veckohandling och ett besök hos svärföräldrarna.
Måndag i morgon, usch jag vill inte ! :/ vill ha min gubbe hemma ett tag till !


Sista

Fredag och Andres sista semesterdag sen är det helg.
Känns en aning tråkigt att han ska tillbaka till jobb, vänjer sig rätt snabbt av att ha han hemma. Lär säkert va slut när måndagen har gått men man kommer snabbt in i rutiner igen som tur är.
Har ju lite för oss hela nästa vecka så den ska nog gå snabbt så det blir hel igen :)

Idag har vi varit i stan en runda, handlat lite till mig och lite till minstingen. Hade kunnat handla på mig hur mkt som helst men det får vara stopp någonstans.

Lilleman ska snart ha mat och efter det är det vår tur sen tar vi nog vagnen och går en sväng, underbart väder fortfarande!
Lägga sig tidigt idag är tanken så man orkar hela dagen i morgon, två kalas inbokade, ska bli skoj ! :)

Ha en trevlig helg !


Idag hände det äntligen :)

Idag hände det som vi har väntat på, vår lille gosse vände sig från rygg till mage.
Han låg i sitt babygym och lekte, jag reste mig för att svara på ett sms och när jag kom tillbaka så låg han på sidan och poff så var han över på mage och jag blev överlycklig :)

Han har vänds sig tidigare när han har legat i vår säng men vet dock inte om det har varit för han legat på sidan och man själv har rest sig så det har blivit lite tryck neråt. Ingen aning men nu har det minsann hänt iallafall :)

Från mage till rygg har han redan kommit underfund med hur man gör men det är så kul att se allt han lär sig min lilla lilla älskling :)


Samtal

En massa samtal till olika förskolor eller dagis som jag själv kallar det. Två besök inbokade nästa vecka. Ska bli riktigt spännande.
Det gäller att vara ute i god tid då jag vet att det kan va kö speciellt här i Helsingborg.
Nästa vecka ska vi, jag och lilleman även träffa vår barnmorska som vi hade när han låg i magen, super kul ska det bli faktiskt :) hihi

En blankett för lillemans tandläkare ska också bli färdigt sen har jag nog gjort det jag ska för ett tag fram över :)


Tiden bara går

Ingen feber har synts till än så länge bara lite gnäll men det är inte så farligt annars har vi en pigg och glad gosse :)
Nästa Bvc besök är det läkarundersökning då han är 6 månader, jisses vad tiden går och jag får lite smått ångest att det går så snabbt.
Och på tal om att tiden går fort, på lördag ska vi på 2 års kalas för kimbo, 2 år !! Va hände där?! Stor kille nu ju :)
Fixat present till honom har vi också gjort idag!
Alltså blev det ingen tur till Danmark, kanske i morgon istället vi får se.
Utförsäljning på barnenshus vid väla i morgon, är fortfarande i valet och kvalet om vi ska dit.

Blev grillad kyckling och en sallad till middag, perfekt när man inte är sugen på något speciellt!
En promenad med vagnen så fort Wille har vaknat annars händer det inte mkt mer idag !


Bvc

BVC idag, gick lika bra som vanligt. Han växer på som han ska både i längd och vikt. Sprutorna däremot var inte så kul men det gick snabbt över och han somnade innan vi ens hunnit ut från parkeringen.
En pigg och glad gosse än så länge iallafall så jag hoppas att det inte kommer någon feber denna gång heller.
5 månader och aldrig varit sjuk, bra immunförsvar :)
Säkerligen bara för jag skriver så , så lär han säkert bli sjuk för det.. Peppar peppar ! :)

Får helt enkelt se hur han mår i morgon och vi får se om vädret är lika bra som idag så blir det nog en tripp till Danmark !


Bilhelg

Helgen börjar gå mot sitt slut och det känns bra att veta att André är hemma en vecka till.
Har varit full rulle hela helgen.
Igår lämnade vi lilleman till hans mormor & morfar (hand riktiga morfar finns inte längre & det kommer han få veta när han är tillräckligt stor för det!! )
Jag och André hade egentid, ska man kalla det för det ? Gillar inte alls det där namnet.. Ja ja iallafall så efter vi hade lämnat honom så åkte vi ut till verkstan där Martin var och sen var det bara hem och byta om och ut och sätta sig i bilen och va ute och brumma lite.
Hade en super bra kväll med dom bästa men jag måste säga att detta var den tråkigaste Vallåkra kvällen jag varit med om. Hände inte så mkt direkt men vi hade kul ändå !

Saknade min lille älskling så otroligt mycket igårkväll när vi kom hem och ännu mer i morse. Fy så tråkigt och tomt det är när han inte är hemma. Första gången han sov borta och det hade gått såå bra och det där leendet vi fick när vi kom innanför dörren hos mamma det var helt underbart, bubblade av lycka i hela kroppen och äntligen fick jag krama om honom :)

Han var riktigt glad av att komma hem, har legat här och skrattat i ett och nu sover han gott min lille älskling !

Ska mysa ner mig i soffan med lite gitte sen ska jag också krypa ner under täcket. I morgon är det Bvc igen, kul ! :)


Pigg gosse

En pigg liten gosse som absolut inte har någon lust att sova. Det var väldigt längesedan det tog så här lång tid att matta honom men han är på bra humör iallafall och det är så himla svårt att låta bli att skratta och då blir han ju ännu gladare och sprattlar med allt han har.

Jaja någon gång somnar han iallafall, frågan är ju bara när ?! ;)


Sååå nöjd

Resultatet hos frisören var så sjukt bra, är så jäkla nöjd :) jag älskar när någon pillar i mitt hår så hade lätt kunnat sitta där hela dagen. Rekommenderar verkligen Petras Hårstudio & vilken toppen tjej hon är !

Andre fick sig en ny telefon idag så han sitter mest o pillar med den, inte så konstigt kanske. Jag ville också men väntar nog lite till innan det är dags ! iPhone 5s kommer ju i september så kanske ska hålla mig tills då, vi får se hur jag gör och vi får väl se ifall den verkligen kommer ut på marknaden då!

Ikväll blir det thaimat och bara mys i soffan. Perfekt fredag :)


En massa gjort

Började dagen med ett besök på banken, fortsatte till phonehouse och därefter åkte vi ut till mamma. Lite sen lunch till oss och mat till lilleman sen vidare ut till tatueringsstudion där Sarah befann sig.
Snacka lite med tatueraren och när han startade med Sarah så åkte vi hemåt.
En sväng inom Andres pappas jobb och visa upp bilen som han köpte igår. En jäkligt fin kombi måste jag säga :)

I morgon förmiddag ska jag iväg till frisören och efter det gissar jag att vi har en del för oss också :) hoppas på uppehåll även i morgon !

Ska hålla mina killar sällskap, leka lite med mini innan det är dags för han att sova vilket är snart då det varit lite sisådär med det hela dagen så resulterar det i en gnällig liten pojk men så är det ibland !


Bara älskar det

Vilket underbart väder vi har idag, bara älskar det ! Eller inte.. Regnet gör mig ingenting det är ju ganska mysigt men när det åskar så rutorna skakar då är det fan inte kul ! & försöka hålla sig lugn och inte visa för lilleman att man blir rädd det är inte heller det lättaste.
 
igår spenderade vi dagen ute hos mamma, kom hem i en timme ungefär sen åkte vi till Sarah och Martin, blev bjudna på middag. hade en super trevlig kväll & lilleman var på så bra humör hela dagen :) fick hem en hel del kläder till den lille också, vet knappt var jag ska göra av allt haha jag som nyss hade rensat och haft mig men vi tackar så mycket för allt iaf :)
 
andre är iväg med Martin, som åkte till Alingsås i morse och när jag prata med mannen min så hade de strålande solsken, jahapp haha ;)
 
jag och min lille kille får roa oss här hemma idag helt enkelt :)

Lördag eller måndag ?!

Det har varit en riktigt hemmasittardag idag, vädret har ju gått upp och ner hela tiden & jag har varit allmänt seg. Kan bero på att lilleman ville gå upp halv sex i morse. En himla tur att jag fick någon timme till på kudden annars hade jag nog inte varit människa idag!

Har varit iväg en sväng och kollat lite bilar, handlat och även beställt klipp tid så nu längtar jag till fredag så jag kan få bli fin i håret. Det är verkligen något som behövs, fy tusan vad det är slitet och tråkigt och går inte att göra någonting alls med det just nu så det ska bli så skönt att få känna sig fräsch och fin :)

Gå i affären när man är hungrig är verkligen inget att rekommendera. Vår vagn bestod mest utav "skit" men så får det väl bli ibland. En mega godispåse följde också med, så längesedan jag åt smågodis men så gott det var!
Stod i köttdisken och fundera över vad vi skulle äta och när jag väl bestämt mig så fick jag fram "ja, det är ju lördag så varför inte ". Killen sidan om titta en aning konstigt på mig haha ;) kan jag förstå men ändrade mig snabbt till att det faktiskt var måndag! Vilse i dagarna !

Ska allt ta och borsts tänderna och krypa ner i min säng som redan är uppvärmd av en liten en :)

I morgon åker vi och hämtar upp mamma på förmiddagen, äter lunch och spenderar några timmar med henne hela familjen !


Kärlek, stolthet & lycka!

För 5 månader sedan fick jag hålla dig i min famn för första gången. En helt underbar känsla. Så mycket kärlek, stolthet & lycka.
Mitt älskade barn !

Jag älskar att få se han utvecklas för var dag som går men jag hade inte haft något emot om man kunde sakta ner tiden lite så att man faktiskt hann med i svängarna, min fina lille kille !

Ska stänga mina blå så jag också får lite sömn innan det är dags att vakna igen. Ser fram emot varje morgon då jag möts av det största leendet som finns! :)


Tips och råd tack!

Komma iväg på förmiddagen kunde vi bara glömma. Det var André som var pigg och vaken och jag och lilleman sov två timmar extra men det var både behövande och skönt så klagar inte.
Blev en liten utflykt på eftermiddagen iallafall.

Har en fråga till er , hur mycket sov/sover era barn som är i 5 månaders ålder ??

Normalt sett brukar lilleman sova på eftermiddagen men det har varit enär himla meck den sista tiden med detta. Syns långa vägar att han är trött, gnuggar sig i ögonen osv. Men inte kommer han till ro och ibland känns det som att man har försökt i flera timmar och tillslöt går det men då har ju hela dagen gått...
Vissa gånger har vi gett upp med att försöka och då gjort andra saker vilket resulterar i en väldigt väldigt trött kille när det väl är läggdags.

Har ni några tips och råd så är jag tacksam för det :)


Andra bullar

Hela dagen har spenderats hemma, detta vädret gör mig extremt seg men ändå njuter jag av lite regn.

I morgon blir det iallafall andra bullar, försöka komma iväg redan på förmiddagen är tanken från mitt håll iallafall så får vi väl se om resten av familjen också hade tänkt så haha :)

Åt middag tidigt idag och nu är jag hungrig igen, inget bra alls speciellt inte när man inte har något lätt att laga här hemma så i morgon får vi väl helt enkelt försöka hinna me att handla hem lite smått o gott.
Vad brukar ni äta till lunch om dagarna ??


Sovmorgon

Tjoho idag fick vi sova till kvart över 8 :) är så van vid att gå upp vid halv 7-7 så redan då låg jag och vände och vred på mig och förväntade mig att vi snart skulle gå upp men icke.

Härligt med lite regn och sämre väder, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Tvättar lite och tar dagen som den kommer helt enkelt!

Trevlig torsdag !


Busunge

Började dagen på familia, inget köpt som vanligt. Små tråkigt ställe att gå på om jag får säga mitt men där är inte så mkt folk så på det sättet är det skönt.
Hade dock verkligen behövt lite nytt i garderoben men har så svårt att hitta nått jag gillar, ibland önskar jag att jag hade en personlig shoppare eller vad det heter..

Varit på kalas ikväll, gick bra till en början men sen ville inte lilleman någonting så det sluta med att vi åkte hem. Tråkigt som tusan men vi får helt enkelt hälsa på dom en annan dag istället.

Trodde han skulle somna efter mat och pyjamas men icke, allt som han kom åt skulle det dras i och fötterna skulle han leka med och ja allt annat än sova. Tillslut la jag mig med honom i min säng och äntligen så har han somnat. Inte lätt allting att vilja leka en massa fast man är tröttis.

Jag ska minsann också krypa ner, slut i huvud oh kropp! Godnstt på er !


Äntligen

Godmorgon !

Äntligen en mulen dag och jag hoppas det förblir såhär hela dagen och framförallt kvällen.

Andre var och köpte bullar till oss så blev en goe frukost idag med.

Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda men det lutar åt att vi åker och tittar på bil. På den fronten är vi inte riktigt överens. Jag trivs så bra med min BMW och skulle gärna haft en likadan men combi och mannen är mer fast vid Saab då det även är större bagageutrymme. Vi får väl se vad det slutar med helt enkelt :)

En dusch nu iallafall så man vaknar till liv ordentligt !


Vårt lilla charmtroll

Första dagen på Andres semester & jag är redan vilse i dagarna, skönt att ha han hemma iallafall och kul att han får vara hemma och busa med lilleman precis som jag brukar.

Idag har det verkligen varit, lek, sova, lek, sova, lek godnatt.
Skönt att han faktiskt fått den sömnen som han behöver kan även bero på gårdagens tripp till farbror doktorn. När han normalt brukar bli lagd i sängen så blev han satt i bilstolen.
Men Gud så bra allt gick och så duktig han var vårt lilla charmtroll :) det var ett par lättade föräldrar som somnade igår kan jag säga.
Fasiken vad man kan oroa sig. Ibland önskar jag bara han kunde prata men allting slutade bra och det är huvudsaken!

Lite kvällsmys med min älskling innan vi också lägger oss på kudden. Även om det är semester så kan man inte sitta uppe halva natten. Det är ju en dag i morgon också och jag vill gärna kunna öppna mina ögon när lilleman vaknar !


Hejdå :(

Hett som satan idag, puhhhh! Kan någon vara snäll och hälla några liter vatten över mig samt köpa en ac till oss ?;)

Andre fick sålt sin bil idag, trist är det faktiskt men som sagt det får komma n ny lekbil lite senare. Skönt ändå att det var en göteborgare som köpte den så man förhoppningsvis slipper se den rulla på stans gator, känns ju lite mer då!

Nu ska vi leta efter ny bil, en kombi men bara för det så kan man ju faktiskt snygga till den med, med lite fälgar osv. Tur min man kan haha ;)

Ska sätta mig på balkongen en liten sväng till, gäller att passa på när lilleman sover!

Den stora frågan i detta hushåll just nu är vad vi ska ha till middag. Inte alls sugen på någon mat när det är såhär varmt och ska det va något vill jag helst ha det kallt i så fall.. Så svårt.. Varför finns det inte någon man kan ringa o få svar på vad man ska äta precis som man kan ringa till fröken ur ?! Haha !


Bra jobbat !

Vi åker till Ikea för att skaffa diverse saker men kommer ut med förvaringslådor och har glömt allt annat vi skulle titta på, bra jobbat ! Kan va för att jag var skit hungrig och det luktade kanelbulle över allt så jag va mer koncentrerad på det.
Får väl bli en tur dit igen i veckan eller nått.
Annars då?! Ja tiden har flugit iväg som vanligt och det har inte blivit mycket mer gjort än såhär.
Lilleman sover och vi sitter bara här och glor, trött som tusan är jag också så kanske skulle komma i säng lite tidigare än vanligt idag.

I morgon hoppas jag på sämre väder så man slipper löka halvt ihjäl!


Många roliga stunder ;)

Blev ett besök hos mormor idag me lilleman och min mamma, fika lite och sen begav vi oss till affären.
Har varit en bastu i lägenheten större delen av eftermiddagen och lillfisen är inte alls glad över värmen då han sover som en kratta men men det är tur det är svalare nu.

Blev träning även idag, duktig tjej! Träningsvärken i magen lär va extrem i morgon men det ser jag bara som positivt.
Fick med mig André också haha smidig som en kratta så blir inte så mkt allvar då jag mest ligger och garvar åt honom ;) glömmer aldrig när jag skulle dansa Zumba och jag sa att han skulle va med. Efteråt säger han "får du också ont i vaderna?" Hahaha jag dog lite där då han hade dansat på tå haha ;) det är jäkligt kul att han faktiskt vill vara med lite ibland och att man får sig några Goa skratt är ju bara bra ;)

Blir att skaffa ett nytt Xbox så vi kan koppla in knekten, där ni har vi haft roligt som bara tusan. Glas har gått sönder, snubblat över soffan och slott halvt ihjäl sig, halkat på golvet och åkt pladask ner. Det bästa var nog när André satt o sa "vad e det där för idioter på tvn haha som dom ser ut" två sekunder efter "meeenn det är ju VI " då visste vi att allt spelades in haha !

Många roliga stunder :) nu ska denna Donna in i en dusch sen säger jag godnstt !


Träning

20 minuters pilates är en ganska så bra början, herregud vad min kropp är kass efter både graviditeten och förlossningen. Nästa gång jag är gravid så ska jag minsann ha bättre kondition osv än denna gång.
Min rygg ska vi inte ens prata om, en sjukgymnast hade varit det bästa vilket jag vet om men ändå fortsätter jag att intala mig själv att det blir bättre med tiden. Pyttsan!

Dags att skärpa dig Helena !!!

Fortsätter med detta några dagar nu och ser om jag håller det, är väldigt bra på att börja men ännu bättre på att sluta så vågar inte säga för mycket. Om jag lyckas hålla det så ska det även läggas på ett antal minuter till men man får väl börja någonstans, eller hur ?!


Låt det få fort!

Jaha, lilleman sussar gott sen några timmar tillbaka. Längesedan han sov såhär på dagen.
Jag kunde passa på men brukar ju va så att han inte sover såhär när jag också vilar så istället har jag placerat mig på soffan.
Börjar bli lite tråkigt så det hade inte gjort något om han fick för sig att vakna typ nu så det blir lite liv här hemma :)

En och en halv dag kvar sen är det helg och semester :) jippie, låt det gå fort :)


RSS 2.0